Mai multe
| vai hasunne ce spirit de observatie ai...iti dai seama ......nimic nu este intamplator | ||
|
Postat pe 4 Octombrie 2008 01:44 |
||
|---|---|---|
ce baiat bun esti nu ai nevoie de muncitori? eu sunt somera,nu am servici si mor de foame dar ce salariu dai? ai si transport?si masa si cazare? ,,,,DACA VOI MUNCITI IN TARA NOASTRA PT CA LA VOI CRAPATI DA FOAME ,CREZI CA NOI SUNTEM SLUGILE VOASTRE IN TARA NOASTRA ? HAI SICTIR,,,,,,,,,,,,,,IN DESERT SA CONSTRUIESTI EU AM AFACEREA MEA NU LUCREZ LA EMIGRANTI
|
||
|
wdy Postat pe 4 Octombrie 2008 10:15 |
||
De la: wdy, la data 2008-10-04 10:15:10ce baiat bun esti Citesc kudica de mult dar nu am postat dar la acest capitol ar fi multe de spus mai ales despre limbajul de doi bani care il etaleaza persoane cu asa-zis scoala si cultura dar mesajele denota o lipsa crasa a acestora. Nu te supara wdy,cine lucreaza la straini(emigranti sau nu)inseamna ca e sluga? Sunt multe firme straine care au angajati romani,acei angajati se numesc slugi?doar pt ca lucreaza la straini?Nu inteleg,lamureste-ma te rog |
||
|
|
||
|
Mediterana Postat pe 4 Octombrie 2008 16:39 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-04 01:44:12vai hasunne ce spirit de observatie ai...iti dai seama ......nimic nu este intamplatorda dlaga meu ..eu vazut la mina spiret observatatie...si la tina nu esta? ..mi place la tina
|
||
|
hasunne Postat pe 4 Octombrie 2008 17:09 |
||
| mie nu sorry | ||
|
Postat pe 4 Octombrie 2008 19:08 |
||
De la: Mediterana, la data 2008-10-04 16:39:47De la: wdy, la data 2008-10-04 10:15:10ce baiat bun esti Aaa, alta localitate, deci cineva s-a simtit vizat. Slugi suntem cu totii de avem sef, doar ca in zilele noastre ni se spune angajati si mai avem o bruma de drepturi. |
||
|
Kathara Postat pe 4 Octombrie 2008 20:47 |
||
ma refeream strict la acest individ,cer scuze daca am deranjat alte persoane
|
||
|
wdy Postat pe 4 Octombrie 2008 22:42 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-04 20:47:02 Nu am inteles aluzia cu alta localitate,da ,eu sunt de la tara si nu am gasit aici localitatea mea deci care e problema? Si da,m-am simtit vizata pt ca lucrez intr-un colectiv unde suntem si romani si straini,suntem calificati pt ceea ce facem nu suntem culesi de pe strada,iar patronul nu este roman,de aceea am intrebat,de ce m-as considera eu o sluga?Am semnat un contract la angajare,stiu care imi sunt drepturile,le-am acceptat,daca pe mine nu m-a facut mama patron nu inseamna ca sunt sluga.Eu asa zic. Am inteles acum wdy
|
||
|
Mediterana Postat pe 5 Octombrie 2008 02:45 |
||
bine gandit mediterana
|
||
|
Postat pe 5 Octombrie 2008 12:11 |
||
De la: Mediterana, la data 2008-10-05 02:45:19De la: Kathara, la data 2008-10-04 20:47:02 Am crezut ca lucrezi in afara, scuza-ma nu am absolut nimic cu cei din provincie. Poate s-ar merita un topic separat, dar parerea mea e ca suntem cu totii slugi. E adevarat ca ni se spune altfel in ziua de astazi, dar statutul si esenta au ramas aceleasi. Si slugile acum 200 de ani aveau un contract, in care se specificau drepturile si obligatiile, tocma ca-n mileniul al II-lea. Termenul poate ca a capatat rezonante peiorative, fata de neurul angajat, dar daca treci de asta si mergi exclusiv la inteles, vei vedea ca suntem (aproape) toti slugi. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Octombrie 2008 12:32 |
||
cuvantul care zgaraie auzul,nu este "slugi"...ci dispretul cu care wdy,vorbeste despre emigranti......oare sotul tau nu este emigrant in tara ta??????????hai ca m-am saturat sa tot aud cum scuipi in fantana din care bei apa......
|
||
|
Postat pe 5 Octombrie 2008 13:28 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-10-05 13:28:50cuvantul care zgaraie auzul,nu este "slugi"...ci dispretul cu care wdy,vorbeste despre emigranti......oare sotul tau nu este emigrant in tara ta??????????hai ca m-am saturat sa tot aud cum scuipi in fantana din care bei apa...... Nu este deloc vorba de asta, ci despre emigrantii care, mutandu-se intr-o alta tara, incep sa dea cu pietre in ea. Asta e ipocrizie. Asta se intalnescte la musulmani care vin aici sa manance o paine si comenteaza pe strada despre cat de dezbracate suntem noi si cat de corupta sotietatea. |
||
|
Kathara Postat pe 5 Octombrie 2008 13:35 |
||
zise Cleopatra nu vezi ce penibila esti? intelegi tot ce vrei tu ma scarbeste atitudinea ta esrti trufasa si rea
|
||
|
wdy Postat pe 5 Octombrie 2008 23:07 |
||
|
[b]Kathara[/b] Intotdeauna in lume a existat o scara ierarhica,unii au fost in varf pt ca au auvut o minte stralucitoare iar altii pt ca au avut bani,ceea ce m-a determinat pe mine sa nu-mi recunosc denumirea de sluga este faptul ca eu lucrez intr-un colectiv,de buna voie si nesilita de nimeni in conditii in care eu am acceptat, ceea ce nu se poate spune despre o sluga,dar,cum spunea-i si tu ,poate ca ar trebui deschis un topic pe tema asta. Referitor la musulmanii care vin sa manance o paine aici,poate ca se uita de curiozitate vazand atatea dezbracaciuni ceea ce in tarile islamice nu este,cat despre comentat nu te supara dar eu nu am auzit in Romania ca un musulman sa comenteze o femeie romanaca,ma refer la stilul vestimentar,dar am auzit,sute de romani sa comenteze cand vad o femeie acoperita,desi o femeie acoperita este o femeie decenta in ochii mei si din punct de vedere moral si religios. Nu ca as tine partea cuiva dar acesta este adevarul(meu). Cat despre societate corupta,iar nu cred ca ar comenta cineva,pentru ca nu exista in lumea asta societate necorupta,sau poate stii tu,zi-mi si mie ca eu ma mut acolo daca e wdy si cleopatra ce frumos ar fi daca una din voi,sau mai frumos,amandoua,ati inceta sa va mai jigniti si sa va combateti una pe alta cu argumente(desi cred ca e prea tarziu pt ca eu cred ca v-ati spus lucruri grele)nu cu injurii,sa intelegem si noi cei mai putin implicati, unde sta adevarul pana la urma. |
||
|
Mediterana Postat pe 6 Octombrie 2008 02:19 |
||
| daca tu ai o impresie buna despre toti musulmanii ,cinste tie,probabil nu traiesti alaturi de ei.Din tot ce s-a scris pe acest forum ,poate ai inteles ce parere au musulmanii despre noi,crestinii,asa cum am mai spus,daca nu esti de acord cu ei esti dusmanul lor declarat.Discutiile de aici s-au purtat despre arabi ,turci si alte natii ,nu despre musulmanii din Romania ,s-a discutat despre familiile mixte romance casatorite cu musulmani.Majoritatea au o impresie foarte proasta despre romance si daca tu nu ai auzit nici un comentariu la adresa unei femei visavis de imbracaminte,fii sigura ca s-au exprimat in limba lor .In viziunea lor toate romancele sunt femei "usoare" si majoritatea s-au casatorit pentru a obtine viza de resedinta.Nu contest ,sunt si oameni deosebiti ,familisti convinsi care respecta femeile,dar daca nu devin musulmance in urma casatoriei ,convietuirea este dificila.Discutiile au degenerat in altceva ,fiecare a venit cu argumente proprii si evident sa ajuns la contradictii.Tot ce am scris a scris ,a fost din experienta ,nu din auzite .CLEOPATRA ESTE O ROMANCA CONVERTITA LA ISLAM,LA O VARSTA FRAGEDA SI ESTE DE INTELES CAT DE INDOCTRINATA ESTE.La varsta ei ar trebui sa aiba alte preocupari,viata este foarte scurta si trebuie sa ne bucuram de ea. | ||
|
wdy Postat pe 6 Octombrie 2008 10:39 |
||
De la: wdy, la data 2008-10-06 10:39:19daca tu ai o impresie buna despre toti musulmanii ,cinste tie,probabil nu traiesti alaturi de ei.Din tot ce s-a scris pe acest forum ,poate ai inteles ce parere au musulmanii despre noi,crestinii,asa cum am mai spus,daca nu esti de acord cu ei esti dusmanul lor declarat.Discutiile de aici s-au purtat despre arabi ,turci si alte natii ,nu despre musulmanii din Romania ,s-a discutat despre familiile mixte romance casatorite cu musulmani.Majoritatea au o impresie foarte proasta despre romance si daca tu nu ai auzit nici un comentariu la adresa unei femei visavis de imbracaminte,fii sigura ca s-au exprimat in limba lor .In viziunea lor toate romancele sunt femei "usoare" si majoritatea s-au casatorit pentru a obtine viza de resedinta.Nu contest ,sunt si oameni deosebiti ,familisti convinsi care respecta femeile,dar daca nu devin musulmance in urma casatoriei ,convietuirea este dificila.Discutiile au degenerat in altceva ,fiecare a venit cu argumente proprii si evident sa ajuns la contradictii.Tot ce am scris a scris ,a fost din experienta ,nu din auzite .CLEOPATRA ESTE O ROMANCA CONVERTITA LA ISLAM,LA O VARSTA FRAGEDA SI ESTE DE INTELES CAT DE INDOCTRINATA ESTE.La varsta ei ar trebui sa aiba alte preocupari,viata este foarte scurta si trebuie sa ne bucuram de ea. Bravo WDY! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 Octombrie 2008 13:23 |
||
De la: wdy, la data 2008-10-06 10:39:19daca tu ai o impresie buna despre toti musulmanii ,cinste tie,probabil nu traiesti alaturi de ei.Din tot ce s-a scris pe acest forum ,poate ai inteles ce parere au musulmanii despre noi,crestinii,asa cum am mai spus,daca nu esti de acord cu ei esti dusmanul lor declarat.Discutiile de aici s-au purtat despre arabi ,turci si alte natii ,nu despre musulmanii din Romania ,s-a discutat despre familiile mixte romance casatorite cu musulmani.Majoritatea au o impresie foarte proasta despre romance si daca tu nu ai auzit nici un comentariu la adresa unei femei visavis de imbracaminte,fii sigura ca s-au exprimat in limba lor .In viziunea lor toate romancele sunt femei "usoare" si majoritatea s-au casatorit pentru a obtine viza de resedinta.Nu contest ,sunt si oameni deosebiti ,familisti convinsi care respecta femeile,dar daca nu devin musulmance in urma casatoriei ,convietuirea este dificila.Discutiile au degenerat in altceva ,fiecare a venit cu argumente proprii si evident sa ajuns la contradictii.Tot ce am scris a scris ,a fost din experienta ,nu din auzite .CLEOPATRA ESTE O ROMANCA CONVERTITA LA ISLAM,LA O VARSTA FRAGEDA SI ESTE DE INTELES CAT DE INDOCTRINATA ESTE.La varsta ei ar trebui sa aiba alte preocupari,viata este foarte scurta si trebuie sa ne bucuram de ea. Nu wdy,eu nu pot sa am o singura parere despre TOTI MUSULMANII pentru ca eu nu-i cunosc pe toti. Tu ai la localitate Constanta,deci traiesti printre ei ba si mai mult esti casatorita cu unul din cate am vazut din postarile tale,te intreb si eu,are el o parere proasta despre tine?Spune el ca tu esti femeie usoara? Am vazut din postarile Cleopatrei ca ea-si iubeste mult familia ,acea familie musulmana,dar isi iubeste si religia,islamul,deci sunt doua lucruri distincte.Nu exista musulmani perfecti sau crestini perfecti ,toti suntem oameni si suntem supusi greselii. Tu crezi ca daca Cleopatra ar duce-o rau si ar fi maltratata sau chinuita ar mai tine partea musulmanilor?Eu sunt convinsa ca nu. Cunosc si eu multe cazuri de romance casatorite cu musulmani si toate au o viat normala dar asta nu inseamna ca musulmanii sunt perfecti. Hasunne a raspuns cu jigniri la jigniri,pentru el religia este mai presus de mama si tata(si eu zic ca asa ar trebui sa fie pentru toata lumea-Dumnezeu pe prim plan)daca tie ti-ar fi spus cineva vorbe urate despre mama sau tatal tau tu nu ai reactiona asa? Sunt multe tari islamice unde crestinii traiesc impreuna cu roamni de sute de ani(vezi Siria,Egypt,Liban)si nu se scuipa unii pe altii cand se vad pe strada,noi,pentru ca suntem romance,de ce sa o facem?
|
||
|
Mediterana Postat pe 6 Octombrie 2008 13:41 |
||
wdy...nu conteaza la ce varsta m-am convertit,conteaza ca am facut-o constient,si inainte de a-mi cunoaste sotul...asa ca nu am avut intentii diabolice despre care tot vorbesti.....iar indoctrinarea nu e chiar asa de rea...mai bine super informata...decat sa cred in ceva despre care nu stiu mai nimic.... la varsta mea imi permit orice.....sunt tanara si ma bucur de viata,pot sa stau pe forumuri...sa ma distrez....ce mi se pare straniu e ca dumitale la varsta pe care o ai ,ar trebui sa ai alte preocupari decat sa stai pe forumuri si sa zici ca viata langa musulmani e oribila...ti-am mai spus-o...daca nu ai avut noroc...nu incerca sa convigi pe altii ca vor ajunge la fel ca tine.... iar despre faptul ca majoritatea musulmanilor s-au casatorit cu romance pu viza de resedinta...pai sa-ti mai zic ceva tot din experienta ,nu din auzite...din toti studentii din israel care au invatat in romania nici unul fie casatorit fie nu,nu au vrut sa ramaie nici in ruptul capului in romania...si stii de ce?pu ca in tara lor traiesc destul de bine,sunt respectati indiferent de apartenenta religioasa....pot doar sa fac concluzii...tu traiesti cu sotul tau in romania....cred ca datorita casatoriei cu tine a obtinut viza....dar nu cred ca s-a casatorit in acest scop...ci pu ca a gasit la tine ceva ce nu a gasit la alta femeie.....
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:14 |
||
bine zis mediterana
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:21 |
||
|
Astagfirullah! Ce prostii mai scriti wdy si wolfy! Chiar nu intelegeti nimic in islam! Ma umfla risul de fiecare data cind citesc comentariile voastre. Inseamna ca sunt milioane de oameni in lume care au primit islamul atit femei cit si barbati si o fac in continuare, si cu totii sunt indoctrinati, o fac pentru bani si nu mai stiu ce aberatii ati mai scris si nici nu ma intereseaza!? Apucati-va fetelor de studiat islamul ca religie ci nu pe musulmani. Si musulmanii sunt oameni si fac greseli, fac pacate, dar islamul este o religie curata! Stiu ca o sa veniti cu comentarii asupra ceea ce am scris asa ca daca nu va intereseaza ramineti dar voi cu parerile voastre, desi la voi e doar incapatinare zic eu! Iar noi raminem cu religia noastra, ISLAMUL! Allah Akbar! |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 19:36 |
||
|
Am tot urmarit ce s-a scris...Nu inteleg un singur lucru - de ce este atat de important sa cataloghezi un om dupa religia lui? Ce importanta are ca se numeste crestin sau musulman atata timp cat este un om care se inchina lui Dumnezeu, atata timp cat este un om "bun" (cu un caracter "frumos"). Cu atat mai mult crestinii(pentru ca religia noastra este religia iubirii, religia tolerantei) ar trebui sa nu "aruncam: cu piatra. Am cunoscut si crestini care au cam uitat de ce inseamna iubirea fata de aproape, onoarea, respectul; dar si musulmani. Nu cred ca suntem in masura de a "cataloga" si de a-i judeca pe ceilalti. N-ar fi mai bine sa incercam sa vedem partile bune ? Sa incercam sa invatm din ele si sa incercam sa "rezolvam" partile mai putin placute/ sa invatam ceva din lucrurile/faptele mai putin "placute"? Am folosit placut cu titlu generic...
|
||
|
miniblu Postat pe 6 Octombrie 2008 19:39 |
||
De la: gaby_m, la data 2008-10-06 19:36:16Astagfirullah! Ce prostii mai scriti wdy si wolfy! Chiar nu intelegeti nimic in islam! Ma umfla risul de fiecare data cind citesc comentariile voastre. Inseamna ca sunt milioane de oameni in lume care au primit islamul atit femei cit si barbati si o fac in continuare, si cu totii sunt indoctrinati, o fac pentru bani si nu mai stiu ce aberatii ati mai scris si nici nu ma intereseaza!? Apucati-va fetelor de studiat islamul ca religie ci nu pe musulmani. Si musulmanii sunt oameni si fac greseli, fac pacate, dar islamul este o religie curata! Ca sa porti o discutie trebuie sa stii despre ce vorbesti. Eu am citit coranul si mi se pare o carte nenorocita: poligamie,bataia femeii, convertire la islam prin forta, si altele de genul. Asta se numeste informare si gandire, nu incapatanare. Pe de alta parte daca pe tine nu te deranjeaza tratamentul femeii in religia ta, am si eu un nume pentru chestia asta, dar ca sa nu degenereze lucrurile, ma abtin sa-l spun. Ramaneti voi la religia voastra de doi bani, I couldn't care less! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 6 Octombrie 2008 20:09 |
||
De la: Mediterana, la data 2008-10-06 13:41:13De la: wdy, la data 2008-10-06 10:39:19daca tu ai o impresie buna despre toti musulmanii ,cinste tie,probabil nu traiesti alaturi de ei.Din tot ce s-a scris pe acest forum ,poate ai inteles ce parere au musulmanii despre noi,crestinii,asa cum am mai spus,daca nu esti de acord cu ei esti dusmanul lor declarat.Discutiile de aici s-au purtat despre arabi ,turci si alte natii ,nu despre musulmanii din Romania ,s-a discutat despre familiile mixte romance casatorite cu musulmani.Majoritatea au o impresie foarte proasta despre romance si daca tu nu ai auzit nici un comentariu la adresa unei femei visavis de imbracaminte,fii sigura ca s-au exprimat in limba lor .In viziunea lor toate romancele sunt femei "usoare" si majoritatea s-au casatorit pentru a obtine viza de resedinta.Nu contest ,sunt si oameni deosebiti ,familisti convinsi care respecta femeile,dar daca nu devin musulmance in urma casatoriei ,convietuirea este dificila.Discutiile au degenerat in altceva ,fiecare a venit cu argumente proprii si evident sa ajuns la contradictii.Tot ce am scris a scris ,a fost din experienta ,nu din auzite .CLEOPATRA ESTE O ROMANCA CONVERTITA LA ISLAM,LA O VARSTA FRAGEDA SI ESTE DE INTELES CAT DE INDOCTRINATA ESTE.La varsta ei ar trebui sa aiba alte preocupari,viata este foarte scurta si trebuie sa ne bucuram de ea. Draga mea, aici nu se pune problema atat de mult de a judeca oamenii cat principiile religei. Nu cred ca are nimeni pretentia absurda de a cunoaste toti apartenentii unei religii atat de raspandite - de aceea discutia se invarte in jurul a ceea ce le spune lor cartea sfanta ca ar trebui sa faca. Cat despre hasunne - nu pot decat sa-mi fie mila de tine daca tu consideri ca ceea ce a facut el este corect. Desi ai si tu dreptate - are un comportament tipic musulman, adica "sa-i distrugen pe cei care nu sunt ca noi". Nu sunt crestina, dar stiu cum ar fi trebuie sa se comporte un crestin in situatia asta - in niciun caz prin violenta. Sfantul Petru parca - imi permit sa-ti amintesc - a spus urmatoarele (aproximativ): Nu il poti iubi pe Dumnezeu si uri pe omul de langa tine in acelasi timp. Dupa cum vezi si tu, o mare diferenta intre asta si "ma... pe fata ta" cum m-a gratulat domnul ( si nu sunt singura). Dar daca tie ti se pare normal discursul lui, ce pot sa zic .. mi-e mila de tine! |
||
|
Kathara Postat pe 6 Octombrie 2008 20:25 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-06 20:25:39De la: Mediterana, la data 2008-10-06 13:41:13 |
||
|
Mediterana Postat pe 6 Octombrie 2008 20:50 |
||
|
Sincer majoritatea care sariti in sus si aruncati cuvinte grele din ce am vazut pe aici ati avut o experientza tragica cu un musulman sau traiti in prezent.......si din aceasta cauza aveti asa o parere generala de rau.Dak nu va intereseaza aceasta religie si nu sunteti de acord cu ea si sustineti k este nula de ce afirmati k ati citit Qoranul si sunteti asa bine documentate despre islam si viata musulmanilor??? de ce nu acceptati k unele chiar au avut noroc si de ''altceva'' un alt ''tip'' de musulman sau unele chiar s au regasit in aceasta religie si atat cat le au dus pe ele capusorul au considera k asa este bine pentru ele. Dak o femeie si a gasit fericirea langa un barbat musulman asta nu inseamna k trebuie criticata si jignita...sunt sigura k nici una dintre voi nu este perfecta si in masura sa dea sfaturi sa jigneasca si sa critice in halul cum ati facut-o voi....si acum astept sa sariti k de obicei si apropo nu sunt de religie musulmana, sunt crestina si nici nu intentionez sa imi schimb religia o seara buna!!
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:59 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-06 22:59:11Sincer majoritatea care sariti in sus si aruncati cuvinte grele din ce am vazut pe aici ati avut o experientza tragica cu un musulman sau traiti in prezent.......si din aceasta cauza aveti asa o parere generala de rau.Dak nu va intereseaza aceasta religie si nu sunteti de acord cu ea si sustineti k este nula de ce afirmati k ati citit Qoranul si sunteti asa bine documentate despre islam si viata musulmanilor??? de ce nu acceptati k unele chiar au avut noroc si de ''altceva'' un alt ''tip'' de musulman sau unele chiar s au regasit in aceasta religie si atat cat le au dus pe ele capusorul au considera k asa este bine pentru ele.
|
||
|
miniblu Postat pe 7 Octombrie 2008 07:47 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-06 22:59:11Sincer majoritatea care sariti in sus si aruncati cuvinte grele din ce am vazut pe aici ati avut o experientza tragica cu un musulman sau traiti in prezent.......si din aceasta cauza aveti asa o parere generala de rau.Dak nu va intereseaza aceasta religie si nu sunteti de acord cu ea si sustineti k este nula de ce afirmati k ati citit Qoranul si sunteti asa bine documentate despre islam si viata musulmanilor??? de ce nu acceptati k unele chiar au avut noroc si de ''altceva'' un alt ''tip'' de musulman sau unele chiar s au regasit in aceasta religie si atat cat le au dus pe ele capusorul au considera k asa este bine pentru ele. Discutia era principiala dar dragele de musulmance au aduc-s la nivelul accesibil lor. Daca cineva a gasit fericirea langa un barbat musulman, foarte frumos. Fericirea e ceva mult prea rar sa nu fie pretuit. Prolemele sunt doua. Una ar fi cat de ca la carte e respectivul barbat ( adica, are mai multe neveste sau i se pare in regula asta, isi bate nevasta dupa indicatiile din coran si iar i se pare ca faca o fapta buna, crede ca la un divort copii isi au locul langa tata samd). Cu cat se indeparteaza mai mult de regulile astea cretine, jos palaria. A doua problema o reprezinta proaspat convertitelecarepentru niste banuti s-au infasat in valuri si ne tin acum noua discursuri despre cat de panarame suntem ca purtam o bluza decoltata. Ca sa nu mai spun ca dau cu pietre in crestinism, imediat ce au vazut Mercedesul lui Ahmed. Mai citeste pe site ce-au scris domnisoarela (care au tras concluzia fie ca sunt panarama si n-am putut sa pun mana pe niciun musulman definitiv, fie ca am fost tradata de vreunul - ceea ce nu-i deloc adevarat, dar atat le duce mintea) si pe urma trage niste concluzii de bun simt. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Octombrie 2008 10:32 |
||
|
pai daca tu ai zis ca s au maritat pentru bani si pentru mercedesul lui Ahmed (k in acest fel le ai jignit) si ele ti au zis tie k esti panarama ca te imbraci nu stiu cum..daca nu au avut de altceva de ce sa se lege..s au legat de vestimentatia ta. Si am citit toate comentariile postate si nu ati scris nimic interesant si legat de topic doar v ati jignit reciproc...multi au lasat mesaje si au spus pararea si gata..dar voi continuati la nesafarsit ceva fara rost. Crezi k daca le spui tu k nu au procedat bine, ele renunta la tot ce au acum si se intorc acasa si o iau de la capat asa cum se cuvine ...nu cred |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 10:56 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-07 10:56:09pai daca tu ai zis ca s au maritat pentru bani si pentru mercedesul lui Ahmed (k in acest fel le ai jignit) si ele ti au zis tie k esti panarama ca te imbraci nu stiu cum..daca nu au avut de altceva de ce sa se lege..s au legat de vestimentatia ta. Pai evident ca s-au convertit pentu bani, daca vine mie o fetita si imi zice ca Arabia Saudita e o tara foarte libera! Sunt cateva pe aici care, e clar ca stiu cu ce se mananca religia, dar majoritatea habar n-au de coran - ele stiu ca aurul straluceste, x are aur, deci fac ce zice x ca sa-mi fie bine. De acord, e o alegere de viata - dar nu veni pe urma la mine si imi tine lectii de morala. La urma urmei e au facut ele tot prostitutie se cheama, nu e cazul sa-mivorbeasca mie de moralitate. Nu, nu a spus nimeni ca o sa renunte la ceva, era vorba ca ele sa recunoasca faptul ca islamul este mai misogin decat crestinismul, atata tot. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Octombrie 2008 11:06 |
||
| ia zis kathara cum ti a influentat tie crstinismul viata, profesia si caracterul?? hai k tre' sa te pun la punct si aici k pe celalalt topik te am asezat in banca ta sa nu mai sari asa in sus..... | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 14:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce ne enerveaza pe noi femeile? | 22 | De la: sirenasyr 22 Septembrie 2009 18:08 |
| ugg | 6 | De la: sweety_11 20 Octombrie 2009 16:12 |
| Poze. | 0 | De la: 17 Mai 2011 12:05 |
|
|
||
| Oare ne pasã?...sau vorbim doar sã ne umplem timpul?! | 5 | De la: l_diana_c 24 Mai 2009 13:41 |
| VREI SA FACI BANI SIMPLU SI USOR->AICI SOLUTIA | 13 | De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.