Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

AUZI MAI FEMEIE,VAD CA ESTI TAAARE SUPARATA PE VIATA... EU CRED CA TU ESTI SARMUTA VAD CAT TE DUCE CAPUSORU

Postat pe 12 Septembrie 2008 22:52
SI CHIAR ITI MERITI SOARTA SARMUTO,ca deh,tot iti place sa folosesti cuv asta ai mai mare atentie la ce scoti pe gurita

Postat pe 12 Septembrie 2008 22:53
De la: wdy, la data 2008-09-12 22:45:26TU ESTI CONVERTITA ,NU ADEPTA A ISLAMULUI SARMUTO

MaryamMA
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:53
ESTI PIERDUTA
wdy
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:54
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-12 22:53:21SI CHIAR ITI MERITI SOARTA SARMUTO,ca deh,tot iti place sa folosesti cuv asta ai mai mare atentie la ce scoti pe gurita

MaryamMA
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:54
De la: wdy, la data 2008-09-12 22:54:06ESTI PIERDUTA
CRED CA TU

Postat pe 12 Septembrie 2008 22:57
De la: wdy, la data 2008-09-12 22:23:46si daca parintii sunt amandoi crestini ,crezi ca vor boteza copilul in alta religie?

de ce nu ? fiecare cu obtiunea lui...
mahaui
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:24
De la: wdy, la data 2008-09-12 22:29:33si pana la urma ce vrei? sa ma convingi pe mine cebine este sa fii musulmanca? pierzi timpul ,,,,,este in zadar ,parerea mea despre voi este definitiva si iremediabila.Prietena mea cea mai buna este musulmanca,dar nu a indraznit niciodata sa ma convinga de ceva legat de islam si a inteles ca nu este cazul sa striceo prietenie pentru niste inneptii.

mai sus scriai ca nu traiesti printre musulmani..ci printre oamnei normali..dar acum sustii ca cea mai buna prietena a ta este musulmna..hmm..nu mai stiu ce sa cred..in fine...probabil ca daca ai atinge aceleasi subiecte cu prietena ..ma refer la ceea ce discuti aici pe forum..nu ati mai fi in relatii atat de amiabile
mahaui
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:26
De la: wdy, la data 2008-09-12 22:45:26TU ESTI CONVERTITA ,NU ADEPTA A ISLAMULUI SARMUTO
face parte din vocabularul unei inginere acest cuvant????? ..foarte urattt si ...rusinicaaa d-na inginer...
mahaui
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:27
De la: france, la data 2008-04-14 16:15:01acum inchei ca am program si nu mai pot sa stau cu o poveste reala traita in familia mea cind locuiam inca in Romania.verisoara mea primara ,divortata fiind de ceva timp se duce in excursie sa viziteze Libabul cu subsemnata.tinere si frumoase ,arabetii terminati dupa noi,eu fiind maritata nu era interesant dar ea cunoaste un tip Samir si asa incepe o dragoste mare..........tot neamul terminat,parintii ei la fel dar ea lasa tot si pleaca dupa dragostea vietii ei.se casatoresc si fac impreuna 4 copii dupa care incepe cosmarul:sotul ei i-i spune ca o iubeste dar este viril si mai are nevoie de inca o nevasta ca ea sa ingrasat si nu mai corespunde.asta sa moara saraca era disperata si atunci in nebunia ei a luat pastile sa moara.......si ce credeti atunci in vis ia aparut Maica Domnului .ma suna dupa ce i-si revine disperata si ca sa poata venii acasa ca nu putea decit insotita i-i trimit o telegrama ca ia murit mama si asa a reusit sa plece singura cu copiii.cum a ajuns in Romania a sarutat pamintul si a mers la prima biserica care ia iesit in cale cerindu-i iertare Dumnezeului ei la care renuntase dupa care ne-am dus si am botezat copiii.dobitocul fericit in timp de o luna dee zile si-a mai luat doua neveste deci avea patru cu ea cu tot.se intoarce inapoi fata cu mai putina durere in suflet incepind sa se roage di nou dumnezeului ei unde gasea singurul refugiu.sotul ei a plecat cu nevestele toate la BEIRUT si pe autobanda a intrat un tir in masina lor.singurul care a scapat cu viata a fost sotul ei care in urma accidentului a ramas ipotent.acum in sfirsit a divortat si se recasatoreste tot cu un musulman care din dragoste pentru ea a trecut la religia ei ,el fiind renegat de toata familia.poate exprimarea mea nu este clara si i-mi cer scuze de greseli dar este o lectie de viata reala a femeilor neveste de musulmani care si-au chimbat religia penttru ei .o zi buna va doresc

este demna de un scenariu de film indian!!!!
mahaui
Postat pe 13 Septembrie 2008 03:12
[quote name='mahaui' date='2008-09-12 03:28:35'draga mea .. nu te nasti crestin(a) ci devii prin botez..la o varsta la care nu poti decide ce este bine pt tine..in cazul in care ai uitat..copii se boteaza la circa 2-3-4 luni de la nastere!!! [/quote]

Irelevant. E valabil pentru toate religiile.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Septembrie 2008 13:41
De la: wolfy, la data 2008-09-13 13:41:59[quote name='mahaui' date='2008-09-12 03:28:35'draga mea .. nu te nasti crestin(a) ci devii prin botez..la o varsta la care nu poti decide ce este bine pt tine..in cazul in care ai uitat..copii se boteaza la circa 2-3-4 luni de la nastere!!!

Irelevant. E valabil pentru toate religiile.[/quote]
irelevant sau nu ..este o realitate..... daca nu iti convine nu inseamna ca nu este adevarat!!!!!!!!!!!!
mahaui
Postat pe 13 Septembrie 2008 14:40
De la: mahaui, la data 2008-09-13 14:40:57
De la: wolfy, la data 2008-09-13 13:41:59[quote name='mahaui' date='2008-09-12 03:28:35'draga mea .. nu te nasti crestin(a) ci devii prin botez..la o varsta la care nu poti decide ce este bine pt tine..in cazul in care ai uitat..copii se boteaza la circa 2-3-4 luni de la nastere!!!

Irelevant. E valabil pentru toate religiile.

irelevant sau nu ..este o realitate..... daca nu iti convine nu inseamna ca nu este adevarat!!!!!!!!!!!! [/quote]

Greu de inteles ce spun eu, nu? Asa cum nu ne nastem crestini ci devenim, la fel nu ne nastem musulmani, budisti, etc, ci devenim, pentru ca familiile noastre doresc ca progeniturile lor sa le urmeze religia. Deci ceea ce e valabil pentru crestinism e valabil si pentru islam(among others), ceea ce inseamna ca you cannot hold that against christianity. Din punctul meu de vedere era simplu intelesul postului.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Septembrie 2008 19:14
AMIRA FACE CINSTE ISLAMULUI ,IN POSTUL RAMADAMUI , CINSTE EI
wdy
Postat pe 13 Septembrie 2008 22:41
De la: mahaui, la data 2008-09-13 03:12:30
De la: france, la data 2008-04-14 16:15:01acum inchei ca am program si nu mai pot sa stau cu o poveste reala traita in familia mea cind locuiam inca in Romania.verisoara mea primara ,divortata fiind de ceva timp se duce in excursie sa viziteze Libabul cu subsemnata.tinere si frumoase ,arabetii terminati dupa noi,eu fiind maritata nu era interesant dar ea cunoaste un tip Samir si asa incepe o dragoste mare..........tot neamul terminat,parintii ei la fel dar ea lasa tot si pleaca dupa dragostea vietii ei.se casatoresc si fac impreuna 4 copii dupa care incepe cosmarul:sotul ei i-i spune ca o iubeste dar este viril si mai are nevoie de inca o nevasta ca ea sa ingrasat si nu mai corespunde.asta sa moara saraca era disperata si atunci in nebunia ei a luat pastile sa moara.......si ce credeti atunci in vis ia aparut Maica Domnului .ma suna dupa ce i-si revine disperata si ca sa poata venii acasa ca nu putea decit insotita i-i trimit o telegrama ca ia murit mama si asa a reusit sa plece singura cu copiii.cum a ajuns in Romania a sarutat pamintul si a mers la prima biserica care ia iesit in cale cerindu-i iertare Dumnezeului ei la care renuntase dupa care ne-am dus si am botezat copiii.dobitocul fericit in timp de o luna dee zile si-a mai luat doua neveste deci avea patru cu ea cu tot.se intoarce inapoi fata cu mai putina durere in suflet incepind sa se roage di nou dumnezeului ei unde gasea singurul refugiu.sotul ei a plecat cu nevestele toate la BEIRUT si pe autobanda a intrat un tir in masina lor.singurul care a scapat cu viata a fost sotul ei care in urma accidentului a ramas ipotent.acum in sfirsit a divortat si se recasatoreste tot cu un musulman care din dragoste pentru ea a trecut la religia ei ,el fiind renegat de toata familia.poate exprimarea mea nu este clara si i-mi cer scuze de greseli dar este o lectie de viata reala a femeilor neveste de musulmani care si-au chimbat religia penttru ei .o zi buna va doresc

este demna de un scenariu de film indian!!!!

Postat pe 13 Septembrie 2008 22:48
mahaui........nu e scenariu e viata reala!si vreau sa stii ca aceasta fiinta astazi sa sinucis!.........deci daca poti sa lasi mortii acolo e mai bine!oricum e mare coincidenta cu postul scos de tine si nefericita intimplare!toate cele bune si nu va mai certati ca viata e un teatru si omul un simplu actor pe scena ei!azi sintem si miine nu!

Postat pe 13 Septembrie 2008 22:52
De la: FRANNCE, la data 2008-09-13 22:52:35mahaui........nu e scenariu e viata reala!si vreau sa stii ca aceasta fiinta astazi sa sinucis!.........deci daca poti sa lasi mortii acolo e mai bine!oricum e mare coincidenta cu postul scos de tine si nefericita intimplare!toate cele bune si nu va mai certati ca viata e un teatru si omul un simplu actor pe scena ei!azi sintem si miine nu!

sincer imi pare rau sa aud acest lucru , Dumnezeu s ao ierte, Amin!
mahaui
Postat pe 14 Septembrie 2008 01:41
totusi permite-,mi o intrebare ..de ce a facut acest lucru?? nu era fericita? ca doar ce se intorse-se la crestinism si mai mult de cat atat si noul sot se convertise la crestinism pt ea??? si apoi sinuciderea este mare pacat si in crestinism si in islam!!!!!!!!! chiar vreaus a imi raspunzi ,,daca ai timp
mahaui
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:32
ce post scos de mine?
sa stii ca toate posturile au fost lasate de Dumnezeu pt omenire...stii inca de pe timpul Profetului David( dawd)
mahaui
Postat pe 14 Septembrie 2008 15:34
era vorba de post(postare)dar cum ma exprim greu in romana tu poate intelegi gresit!nu are legatura cu religia gestul......a fost depistata cu,cancer in metestaza si nu a rezistat!acum normal ca e pacat dar asa a crezut ea ca e mai bine!nu stiu amanunte ca nu pot ajunge acolo...din pacate!nu gasesc bilete la avion decit prea tirziu!am raspuns ptr tine desi nu i-mi face placere subiectul!politia ancheteaza cazul ca se pare totusi zic ei ca ar fi fost ucisa!de cine iar nu stiu!sint doar supozitii!si sint marcata de gest deoarece era o luptatoare!toate cele bune!

Postat pe 14 Septembrie 2008 15:47
toate cele bune si tie
mahaui
Postat pe 14 Septembrie 2008 16:37
draga cleopatra....felicitari si sint fericita ca exista persoane ce judeca asa....ar fi multe de comentat de spus de femeia in islam dar ..asteptam de la tine sa ne spui cit mai multe....tot ce iti doresti de la allah.
hANY
Postat pe 15 Septembrie 2008 12:10
france ,ma bucur ca ai aparut,ce ai scris tu ,mai putin tragedia de pe autostrada,se intampla foarte des ,majoritatea celor casatoriticu romance,in special,au 2-3 neveste.Sigur nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala,recunosc ca printre ei sunt si oameni seriosi si cu scaun la cap ,darprocentul este foarte mic.DE fapt fiecare traieste asa cum doreste ,daca ele accepta sa fie umilite ,cine suntem noi sa le contrazicem pupici
wdy
Postat pe 15 Septembrie 2008 19:34
wdy,de fapt pana acum i ai cam bagat pe toti in aceeasi oala...nici eu nu sunt de acord DELOC cu mai multe sotii,si intradevar,fiecare cu viata lui,dar nu sunt toti asa.mai sunt si oameni normali,care pot iubi o singura femeie.pt ca oamenii vad numai ce e rau,pt asta se grabesc sa judece.de fapt cine suntem noi sa judecam viata altuia?

Postat pe 15 Septembrie 2008 19:43
De ce lumea se uita la o femeie cu batic ca la o femeie subjugata, dar intr-o icoana, aceeasi imagine....o femeie decenta, pura...

In cate imagini o vedem pe Fecioara Maria cu capul descoperit???

mahaui
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:10
De ce nu vedem in femeile musulmane decenta, ci doar opresiunea? De ce credem ca nu este "modern", nu este "occidental" sa te acoperi? Fiecare este liber sa se imbrace cum vrea, sa se tunda cum vrea... pana ajungem la o femeie cu batic... libertatile ei sunt ingradite, dar nu de o religie restrictiva sau de un sot/tata autoritar, ci de o societate care "gandeste liber"...

mahaui
Postat pe 16 Septembrie 2008 02:10
poate nu a-ti inteles,pana acum ,noi ,"pacatoasele" am discutat mai mult despre romancele care au devenit musulmance.Foarte putine au cunoscut islamul fara a avea tangente cu un barbat din aceasta religie,faptul ca au decis sa poarte batic,nu este obtiunea lor 100100 ,au fost indoctrinate,au fost obligate,au fost conditionate.Sigur sunt printre ele si femei care cred cu sufletul,asa cum este normal cand aderi la aceaste religie,convingerea mea insa este ca majoritatea zdrobitoare au fost influentate de sotii si familiile lor.Multe au facut compromisuri de dragul copiilor,pt a avea liniste etc.MAHUI,I-MI PERMIT SA TE CONTRAZIC IN LEGATURA CU OBLIGATIA DE APURTA BATIC DIN VECHIMILE ISTORIEI.EU AM ACASA O FOTOGRAFIE CU SOACRA MEA ,IN ANII 80 IMBRACATA CU FUSTA SCURTA SI FARA BATIC,ASA CUM AM SPUS IN TARILE CARE AU FOST COLONII ENGLEZE ,POPULATIA A IMPRUMUTAT MODA"EUROPEANA.MENTIONEZ CA ATUNCI CAND AM CUNOSCUT FAMILIA SOTULUI MEU TOATE FEMEILE PURTAU CAPUL ACOPERIT.
wdy
Postat pe 16 Septembrie 2008 11:23
iubita , cred ceea ce imi spui in legatura cu fotografia soacrei tale, nu este singura sa stii, dar faptul ca ele au avut o peroada in care erau in pas cu moda sa spunem , nu inseamna ca ele din punct de vedere religios nu ar trebuii sa poarte hejab, hejabul este obligatoriu pt femeia musulmana
mahaui
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:29
De la: mahaui, la data 2008-09-16 02:10:54De ce nu vedem in femeile musulmane decenta, ci doar opresiunea?

Pentru ca majoritatea nu aleg sa poarte hijab. Fac asta pentru ca li se impune. Pentru ca oricum, chiar daca e alegerea lor sa se acopere, regula este discriminatorie - acoperirea barbatilor nu este obligatie religioasa.

beyonce_indragostita
Postat pe 16 Septembrie 2008 18:07
daca tu vrei sa te mascunilizezi draga mea nu ai decat sa o faci!!!! de ce nu le ceri maicutelor dinmanastiri sa isi descopere capul??
mahaui
Postat pe 17 Septembrie 2008 02:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
desuurile sexi 31 De la: XOXO_GG_ 20 Mai 2009 00:38
Lumea culturii 8 De la: Full_Metal_Jacket 15 Aprilie 2009 10:03
florile de apartament ....gradina mea 1 De la: rolly17 11 August 2009 03:53
Relax&Tone 2 De la: luchianramona 18 Ianuarie 2011 17:01
haine cu noduri!!???!!! 4 De la: kudik_utza 26 Iulie 2009 09:51