Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

se poate sa o cunoasca,cleo hai sa l intrebam pe dl,o cunoasteti pe wdy? cum am mai zis,si mie mi se pare ciudat si urat sa denigrezi pe omul de langa tine,respectiv sotul tau wdy....asa ceva NU SE FACE!rusine....mai ales daca ai varsta pe care zici ca o ai..si inca o data te intreb,de ce mai stai cu el????sper sa nu incepi iar cu vb urate sa ne certam again

Postat pe 27 Septembrie 2008 18:44
cleo,ia stai asa,wdy spunea inainte ca sotul ei stie ca ea scrie aici pe forum,si stie mai ales ce scrie! oare asa sa fie???

Postat pe 27 Septembrie 2008 18:46
mari nesimtite sunte-ti,la fel ca acest porc musulman,nu a-ti observat ca s-a logat doar pt a ne aduce injurii mie si lui Wolfi?Cleopatra tu esti un monument de ipocrizie si falsitate ,niciodata nu l- am denigrat pe sotul meu,am scris in general despre musulmani,dar pt ca nu ai mai fost bagata in seama,intri ca praful in ochi singura,esti nerusinata si insolenta.PT individa "barbat",nu am cuvinte,este insignifianta
wdy
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:33
daca poti numi "domn" un nemernic esti la fel de "doamna "
wdy
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:36
multumesc pu apreciere... da ai dreptate,nu l-ai denigrat pe sotul tau,facandu-i porci pe toti musulmanii....

Postat pe 27 Septembrie 2008 21:39
si faptul ca ai scris in general despre musulmani,facand generalizari de genul"toti musulmanii sunt porci" toti musulmanii sunt inculti"toate femeile ce s-au conertit la islam sunt proaste si sarace"etc...TOTI inseamna si sotul tau....si copii tai care tot sunt musulmani,parintii sotului tau,si toti oamenii musulmani care sunt de treaba.....poti sa ma faci "ipocrita"...dar cel putin spre deosebire de tine nu generalizez,si nu cataloghez o natiune dupa cativa nebuni....ci invers......cataloghez un om dupa principiile,comportamentul sau si pe tine te-am catalogat drept o femeie inchisa,si nerespectuasa cu cei din jurul tau....

Postat pe 27 Septembrie 2008 21:48
wdy
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:50
domnului hasunne i-am zis domn,iar tie iti zic doamna...pu ca sunteti mult,mult mai in varsta decat mine....si indiferent de prostia din capsorul fiecaruia,eu va respect cel putin pu faptul ca sunteti oameni...in rest nu ma intereseaza cine si ce reprezinta....

Postat pe 27 Septembrie 2008 21:51
dif de varsta nu te-a oprit sa ma faci nerusina si needucata
wdy
Postat pe 27 Septembrie 2008 21:56
am un virus la comp ,nu pot continua discutia
wdy
Postat pe 27 Septembrie 2008 22:01
care discutie??

Postat pe 27 Septembrie 2008 22:10
ai un virus...sau a intrat sotul..care nu stie adevarata ta parere despre musulmani....

Postat pe 27 Septembrie 2008 22:23
De la: wdy, la data 2008-09-27 21:33:45mari nesimtite sunte-ti,la fel ca acest porc musulman,nu a-ti observat ca s-a logat doar pt a ne aduce injurii mie si lui Wolfi?Cleopatra tu esti un monument de ipocrizie si falsitate ,niciodata nu l- am denigrat pe sotul meu,am scris in general despre musulmani,dar pt ca nu ai mai fost bagata in seama,intri ca praful in ochi singura,esti nerusinata si insolenta.PT individa "barbat",nu am cuvinte,este insignifianta
ok noi suntem nesimtitte?sau tu ca generalizezi? si inca ceva..ce te a facut sa ai o gandire atat de proasta de musulmani?normal ca sotul tau,nu?ca doar e musulman.deci asta nu ti place tie..dar nu trebuie sa generalizezi,asta nu intelegi voi,(tu si wolfy)..si inca ceva..dna sefa..nu se scrie "sunte-ti",ci sunteti

Postat pe 27 Septembrie 2008 23:16
De la: wdy, la data 2008-09-27 21:36:04daca poti numi "domn" un nemernic esti la fel de "doamna "

fa prosta d e tine, tu femie ieftina, eu sant domn vrei sa arat la tinep ..meu? ca sa vezi? tu este ieftina de tot ..ai uitata ca noi.... tu esti maturatore
hasunne
Postat pe 28 Septembrie 2008 03:10
De la: hasunne, la data 2008-09-28 03:10:21
De la: wdy, la data 2008-09-27 21:36:04daca poti numi "domn" un nemernic esti la fel de "doamna "

fa prosta d e tine, tu femie ieftina, eu sant domn vrei sa arat la tinep ..meu? ca sa vezi? tu este ieftina de tot ..ai uitata ca noi.... tu esti maturatore

Fa prostule d e tine, tu nema barbat, vrei sa arati la mine dar nu ai ce?

De la: hasunne, la data 2008-09-28 03:10:21
sunr eftin de tot, da nu si bun, fetele sunati-ma, ahmed promit la tine simtit bine, tu dat la mine bani de seminte, eu bun la tine! Eu am infipta o coada de matura .. de-aia nu bine la mine maturatoarele
Kathara
Postat pe 28 Septembrie 2008 16:29

Postat pe 28 Septembrie 2008 17:04
de fapt,dupa cum vad,hasunne are ceva in mod clar cu wdy.acuma va intreb:o cunoasteti?si ce se petrece aici,de ce atatea vb urate?

Postat pe 28 Septembrie 2008 17:13
Dupa cite am înteles acest individ, trimite si mesaje privatela la unele femei din forum si foloseste un limbaj vulgar .
Orcum comportamentul lui lasa de dorit si face de rusine o natie întreaga.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 28 Septembrie 2008 20:28
evident ca are ceva cu mine si cu alte persoane care vorbesc despre islam,cum va ganditi ca ma cunoaste pe mine ,cand nu exista nici o fotografie cu mine,iar adresa mea de messenger nu o are decat Maryam,dar la creierasele voastre ,ma astept sa debiteze tot felul de ineptii.
wdy
Postat pe 28 Septembrie 2008 20:50
Vai Cleopatra ,daca stii ce frica am de sotul meu ,nici nu-mi da voie sa stau la comp.si nici nu stie parerea mea despre musulmani ,.Pentru linistea ta eu ma exprim liber si fara nici un fel de interdictii,am spus mereu ce am gandit chiar daca acest lucru nu a fost pe placul tuturor.
wdy
Postat pe 28 Septembrie 2008 20:56
am primit un mesaj porcos de la animalul acesta Hasune,[care de fapt cred ca nu este ceea ce vrea sa para ,in general cei care nu vorbesc bine romaneste ,nu stiu sa scrie ,cred ca joaca teatru ], si evident l-am sters din lista si i-am trimis un mesaj pe masura ,sigur ca nu va ramane indiferent ,pe mine ma bucura reactia lui
wdy
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:03
De la: wdy, la data 2008-09-28 20:50:07evident ca are ceva cu mine si cu alte persoane care vorbesc despre islam,cum va ganditi ca ma cunoaste pe mine ,cand nu exista nici o fotografie cu mine,iar adresa mea de messenger nu o are decat Maryam,dar la creierasele voastre ,ma astept sa debiteze tot felul de ineptii.
AUZI WDY,ESTI CAM NESIMITITA!!!!VAD CA DACA VB FRUMOS CU TINE NU MERGE,TU MEREU JIGNESTI OAMENII,POATE ARE DREPTATE SA TE JIGNEASCA!NA! VAD CE PERSOANA ESTI!

Postat pe 28 Septembrie 2008 21:06
ADICA,DEH,LA CREIERUL TAU CEL MARE CE PRETENTII SA AI..

Postat pe 28 Septembrie 2008 21:08
eu nu am o parere proasta despre musulmani,sunt scarbita de insistenta lor de a convinge o persoana de alta religie sa se converteasca la islam,voi cititi printre randuri si nu intelegeti esentialul.Sotul meu este fundamentalist,are barba,face 5sau 6 rugaciuni ,nici nu stiu cate exact,stiu ca se scoala la 6 dim sa se roage,in masina asculta coranul,nu bea ,nu fumeaza si permanent aduce discutia despre Alah si islam.Eu sunt o persoana normala ,fumez ascult muzica ,ma imbrac normal,merg la plaja ,etc ,,sarbatoresc PASTELE SI CRACIUNULsi alte sarbatori crestinesti,nu va imaginati ca la noi in casa se da o batalie pe teme religioase ,pur si simplu acest subiect este foarte sensibil si il evitam amandoi ,prietena mea cea mai buna este musulmanca ,dar a inteles din momentul in care m-a cunoscut ca nu trebuie sa discute cu mine despre islam ,a inteles si de aceea nu avem nici un fel de divergente.PENTRU ALLAH ,CITITI ODATA CU ATENTIE SI NU MAI TRAGETI CONCLUZII GRESITE.
wdy
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:16
ok,e treaba ta ce faci si viata ta,dar eu personal nu cred ca am zis ceva de islam.. doar atat te rog..nu mai generaliza.nu toti sunt asa,rai si incearca sa te convinga sa te convertesti.ok?numai bine

Postat pe 28 Septembrie 2008 21:24
Doamne fereste ,tu de unde ai aparut ?esti etalon de prostie si idiotenie ,asta ai inteles tu din mesajele mele
wdy
Postat pe 28 Septembrie 2008 21:30
De la: wdy, la data 2008-09-28 21:30:47Doamne fereste ,tu de unde ai aparut ?esti etalon de prostie si idiotenie ,asta ai inteles tu din mesajele mele
cred ca ai probleme psihice FOARTE MARI...

Postat pe 28 Septembrie 2008 22:12
mai femeie,ce ai tu????????????????esti cumva nebuna??????????????????doamneeeeeeeee mare ti e gradina cu prosti!

Postat pe 28 Septembrie 2008 22:21
khaled: mohmmed prophet made an Army to defend
khaled: becoz all ppl and all countries didn't want him to tell ppl about his messege from god
khaled: and he started to make army to defend of him self
khaled: and then
Me: yes like our God ....but he didnt make army he sacrifice for us
khaled: ok listen to end and u will understand
and then when mohmmed used to enter any country
he didn't put any one to enter Islam he was saying. u have choice to enter Islam or still on ur religion. if anybody wante to be on his religion he will pay for protact. and many entered islam not becoz they belived in mohmmed. but becoz they didn't want to pay money.after mohmmed prophet dead. they left Islam becoz they thought its Over. after that. those ppl started to make army to fight with muslim thats why muslim killed them. but in our religion they don't kill anyone who wanted to enter any religion
Me: yes but mohamed in a way or another obligate them to enter islam.........this is not a prophet dont upset that force u ..to pay protect....he try convince u with facts and good words
khaled he never forced anyone to enter them. he was talking with them a lot. u think he was enter and say "ok u will pay or be muslim" ? NOOOOOO
khaled: he was talking with them alot and alot many many days. he give them choice. to belive in islam or pay.or they can leave they country
Me: so he obligate them
Me: why leave their country??
khaled: i said its choice if u are talking about kill and stuff like this why america or england kill ppl and why they help Israel

Postat pe 29 Septembrie 2008 01:05
De la: amira_ghalbe_man, la data 2008-09-27 23:16:10dar nu trebuie sa generalizezi,asta nu intelegi voi,(tu si wolfy)..

Nu sunt toti la fel. Mai sunt si unii care nu-si bat nevestele.
beyonce_indragostita
Postat pe 29 Septembrie 2008 01:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tatuaj 20 De la: ranyaaaa 19 Octombrie 2011 23:43
Ce ne enerveaza pe noi femeile? 22 De la: sirenasyr 22 Septembrie 2009 18:08
LA CE TE GANDESTI ACUM...??? 94 De la: kudika344657 28 Decembrie 2010 07:34
Croitoreasa Baia Mare 1 De la: kudika_17004 26 Septembrie 2012 14:53
obsesia de negru transformata in rosu...AJUTOR 6 De la: Ali_Alina 27 Ianuarie 2009 23:47