Setari Cookie-uri

valul islamic moda sau traditie??????

wdy,nu fi rea ca si ele sint privite acum ca niste curiozitati acoperite!deci in final toate sintem privite!cel mai mult ador vara la plaja cind ele se coc sub umbrele iar noi pacatoasele facem baie in mare si ne bronzam uniform!
kudika1993
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:00
cred ca ti-o iei esti noua pe aici
wdy
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:10
abia astept!
kudika1993
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:15
eu aduc sa ne pregatim de atac
wdy
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:29
ce atac? e razboi? citesc de citeva luni bune forumul asta si e singurul unde gasesc atita promovare a islamului si atita ura nejustificata!nu am vazut nicaieri scandaluri mai mari ca aici pe kudica!citind aici atita rautate izvorita din nefericire apreciez mai mult viata reala!
kudika1993
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:35
De la: mahaui, la data 2008-09-12 15:01:01
De la: wolfy, la data 2008-05-19 14:56:48Intr-adevar, oamenii care incearca sa te convinga sunt de ambele parti, insa eu pe forum n-am intalnit nicio evreica, crestina, budista, hindusa care sa deschida topicuri legate de religie. Religia e o convingere personala si nu mi se pare normal ca o musulmana sa incerce sa convinga o crestina ca de fapt religia ei, pe care vezi Doamne musulmana o respecta, nu e adevarata.Ce rost au topicuri de genul "profetul Mohammad in Biblie" sau "Iisus, Fiul Lui Dumnezeu, profet, invatator"? De ce dintre toti oamenii pe care i-am intalnit numai musulmanii sunt atat de agresivi in legatura cu religia? Drage musulmane, daca sunteti atat de convinse de adevarul religiei voastre, ramaneti in el, dar lasati-ne pe noi in pace.Si noi, ca si voi, avem dreptul la religia noastra.

stii de ce nu ai inta;nit nici o evreica sau budista??? pt ca nu pe ele le atacati!!!!!!!!!! ci pe noi musulmani...eu nu inteleg un lucru ..fata draga.daca urasti atat de mult musulmani..de ce traesti langa unul???????????????daca ai copii ..trebuie sa fii constienta ca ei vor deveni muslmani...ai sa ii urasti si pe ei?????????????? chiar sant curioasa .. oare care v-a fi raspunsul tau...hmmmm

Imi pare rau ca raspund de-abia acum, dar nu am vazut ianinte mesajul asta. Doamne, cata prostie!!!! Eu, casatorita cu un musulman? De unde ai tras tu concluzia asta? Nu am avut in viata mea de-a face cu un musulman si te asigur ca in cazul in care voi avea copii, vor fi crestini.

Sunt foarte multe lucruri pe care nu le intelegi. Dar foarte multe. Eu ti-am spus ca pe forumul asta topicurile legate de religie au fost deschise de musulmance care incercau sa ne convinga ca Iisus nu e fiul lui Dumnezeu, ca mohamed a fost pomenit in Biblie si altele de genul. Normal ca au fost atacate. Iar evreicele nu au primit acelasi tratament pentru ca nu au vrut vreodata sa demonstreze ca Iisus e un impostor. Cel putin nu pe kudika. E valabil si pentru budiste. Din cazua asta nu au fost atacate. Fiindca nici ele nu atacat.
beyonce_indragostita
Postat pe 20 Septembrie 2008 23:55
De la: wolfy, la data 2008-09-20 23:55:25
De la: mahaui, la data 2008-09-12 15:01:01
De la: wolfy, la data 2008-05-19 14:56:48Intr-adevar, oamenii care incearca sa te convinga sunt de ambele parti, insa eu pe forum n-am intalnit nicio evreica, crestina, budista, hindusa care sa deschida topicuri legate de religie. Religia e o convingere personala si nu mi se pare normal ca o musulmana sa incerce sa convinga o crestina ca de fapt religia ei, pe care vezi Doamne musulmana o respecta, nu e adevarata.Ce rost au topicuri de genul "profetul Mohammad in Biblie" sau "Iisus, Fiul Lui Dumnezeu, profet, invatator"? De ce dintre toti oamenii pe care i-am intalnit numai musulmanii sunt atat de agresivi in legatura cu religia? Drage musulmane, daca sunteti atat de convinse de adevarul religiei voastre, ramaneti in el, dar lasati-ne pe noi in pace.Si noi, ca si voi, avem dreptul la religia noastra.

stii de ce nu ai inta;nit nici o evreica sau budista??? pt ca nu pe ele le atacati!!!!!!!!!! ci pe noi musulmani...eu nu inteleg un lucru ..fata draga.daca urasti atat de mult musulmani..de ce traesti langa unul???????????????daca ai copii ..trebuie sa fii constienta ca ei vor deveni muslmani...ai sa ii urasti si pe ei?????????????? chiar sant curioasa .. oare care v-a fi raspunsul tau...hmmmm

Imi pare rau ca raspund de-abia acum, dar nu am vazut ianinte mesajul asta. Doamne, cata prostie!!!! Eu, casatorita cu un musulman? De unde ai tras tu concluzia asta? Nu am avut in viata mea de-a face cu un musulman si te asigur ca in cazul in care voi avea copii, vor fi crestini.

Sunt foarte multe lucruri pe care nu le intelegi. Dar foarte multe. Eu ti-am spus ca pe forumul asta topicurile legate de religie au fost deschise de musulmance care incercau sa ne convinga ca Iisus nu e fiul lui Dumnezeu, ca mohamed a fost pomenit in Biblie si altele de genul. Normal ca au fost atacate. Iar evreicele nu au primit acelasi tratament pentru ca nu au vrut vreodata sa demonstreze ca Iisus e un impostor. Cel putin nu pe kudika. E valabil si pentru budiste. Din cazua asta nu au fost atacate. Fiindca nici ele nu atacat.

sorry draguta mea inteligenta , te-am confundat cu wdy , se mai intampla...deci nu tre sa te ... atat
mahaui
Postat pe 21 Septembrie 2008 01:24
Ce-ar fi sa te informezi inainte sa vorbesti?N-ar trebui s ma ce draguta?
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Septembrie 2008 01:29
De la: mahaui, la data 2008-09-12 15:09:29auzi ..tu ce preferi pt fata ta?? sa fie pura in noaptea nuntii..sau sa fi trecut inainte de asta prin patul a sute de barbati???

Stai ca n-am inteles, daca o fata nu e pura in noaptea nuntii inseamna in mod automat ca a trecut prin patul a sute de barbati?

Sunt fete care au propria lor moralitate, nu trebuie sa le pazeazsca tati sau iubi ca sa nu se destrabaleze.

Am mai spus asta o data, daca nu ma insel tot pe topicul de fata: pentru mine inocenta unei fete nu are nicio valoare atat timp cat vine ca rezultat al unei constrangeri. Ce face o persoana cand are toata libertatea din lume arata cum este ea de fapt.

Si da, musulmanele trebuie sa fie pure, curate in noaptea nuntii, ca au si pentru cine!
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Septembrie 2008 01:51
De la: mahaui, la data 2008-09-16 16:29:40iubita , cred ceea ce imi spui in legatura cu fotografia soacrei tale, nu este singura sa stii, dar faptul ca ele au avut o peroada in care erau in pas cu moda sa spunem , nu inseamna ca ele din punct de vedere religios nu ar trebuii sa poarte hejab, hejabul este obligatoriu pt femeia musulmana

Pai nu zisesi tu ca nu le obliga nimeni?
Kathara
Postat pe 21 Septembrie 2008 02:22
Scuze pentru penultimul meu comentariu, nu l-am verificat inainte sa-l postez si nu am putut sa vad ca am uitat niste cuvinte, ceea ce il face ininteligibil.Ideea era ca toata lumea ar trebui sa se informeze inainte sa vorbeasca, altfel rezultatele sunt ridicole.
beyonce_indragostita
Postat pe 21 Septembrie 2008 12:54
De la: wolfy, la data 2008-09-21 01:51:08 pentru mine inocenta unei fete nu are nicio valoare atat timp cat vine ca rezultat al unei constrangeri. Ce face o persoana cand are toata libertatea din lume arata cum este ea de fapt.

Postat pe 21 Septembrie 2008 23:51
De la: wolfy, la data 2008-09-21 12:54:18Scuze pentru penultimul meu comentariu, nu l-am verificat inainte sa-l postez si nu am putut sa vad ca am uitat niste cuvinte, ceea ce il face ininteligibil.Ideea era ca toata lumea ar trebui sa se informeze inainte sa vorbeasca, altfel rezultatele sunt ridicole.
mahaui
Postat pe 22 Septembrie 2008 00:08
De la: wolfy, la data 2008-09-20 20:20:47
De la: MaryamMA, la data 2008-09-20 00:45:21Concluzia... discutam de dragul discutiilor? Ca vad ca nici dupa 30 si de pagini... tot asuprite suntem... si tute... noroc ca ne trageti semnale de alarma... ce bafta pe noi...

In stralucita ta inteligenta nu ai inteles despre ce se vorbeste aici. Nimeni nu a avut pretentia sa va faca pe voi sa nu purtati val. Se discutau niste idei: care religie e mai corecta, ce e mai bine pentru o societate, sa-si trateze egal toti membri sau pe unii drept stapani iar pe altii drept sclavi, si asa mai departe. Sunteti prea mici incat sa se discute despre cazurile voastre particulare. Don't flatter yourselves. Cui ii pasa de voi?

daca nu iti pasa de noi..de ce te lamentezi atat la felul cum ne imbracam si cum suntem noi tratate? daca nu iti pasa de noi nu mai vb de viata musulmanelor!!!!!!!!!!! pt ca oricum esti pe dinafara total!!!
mahaui
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:56
De la: mahaui, la data 2008-09-22 00:08:26
De la: wolfy, la data 2008-09-21 12:54:18Scuze pentru penultimul meu comentariu, nu l-am verificat inainte sa-l postez si nu am putut sa vad ca am uitat niste cuvinte, ceea ce il face ininteligibil.Ideea era ca toata lumea ar trebui sa se informeze inainte sa vorbeasca, altfel rezultatele sunt ridicole.

Iti place sau nu, nu poti sa fii altfle decat ridicola cand imi spui mie ca sunt casatorita cu un musulman si ca am copii musulmani. Trebuie sa stii despre ce e vorba inainte sa postezi.

De la: mahaui, la data 2008-09-22 01:56:20daca nu iti pasa de noi..de ce te lamentezi atat la felul cum ne imbracam si cum suntem noi tratate? daca nu iti pasa de noi nu mai vb de viata musulmanelor!!!!!!!!!!! pt ca oricum esti pe dinafara total!!!

Pentru ca aici s-au pus in discutie niste idei. Sa te ajut putin, fiindca vad ca e greu de inteles, chiar daca am explicat in mesajul pe care l-ai citat tu mai sus. S-a vorbit deci despre portul voalului si implicatiile lui. Si femeile care poarta voal si-au expus parerea dandu-se drept exemplu, motiv pentru care ele insele au ajuns sa fie luate in seama si comentate, insa doar ca niste puneri in valoare a unui anumit principiu. Ei, ai inteles acum?

De la: mahaui, la data 2008-09-22 01:56:20pt ca oricum esti pe dinafara total!!!

Ei da, sunt pe dinafara, de asta stiu despre ce vorbesc si de asta am dat contraargumente la toate asa-zisele voastre argumente!

beyonce_indragostita
Postat pe 22 Septembrie 2008 13:20
De la: MaryamMA, la data 2008-09-20 00:45:21Concluzia... discutam de dragul discutiilor? Ca vad ca nici dupa 30 si de pagini... tot asuprite suntem... si tute... noroc ca ne trageti semnale de alarma... ce bafta pe noi...

nu va asupreste nimeni si nu mai pozati in victime.nu va-ti nascut musulmance,nu mai incercati sa ne insuflati ceva in care nici voi nu credeti.cand totul este intr-o continua schimbare (in bine),cand valul se poarta din ce in ce mai putin,voi incercati sa neconvingeti ca va place sa il purtati.mie imi place sa ma fardez,sa port fuste despicate si stranse pe fund,imi place sa se uite barbatii la mine,sa ma admire ptr. femeia care sunt.sunt sigura ca tanjiti dupa toate astea si e foarte rau ca nu recunoasteti.care dintre voi are curajul sa recunoasca sus si tare ca ii pare rau ca s-a hotarat sa poarte val?....am auzit ceva? daca asa va nasteati,va intelegeam,dar cum voi sunteti romance get-beget......lasati-ne ca poate aveti treaba si noi va retinem....
a! am fost la mare si ce credeti? m-am bronzat la bustul gol....pe "nisipul fierbinte" si...vai.....ce rusine mi-a fost

Postat pe 23 Septembrie 2008 00:18
De la: maria2010, la data 2008-09-23 00:18:11

nu va asupreste nimeni si nu mai pozati in victime.nu va-ti nascut musulmance,nu mai incercati sa ne insuflati ceva in care nici voi nu credeti.cand totul este intr-o continua schimbare (in bine),cand valul se poarta din ce in ce mai putin,voi incercati sa neconvingeti ca va place sa il purtati.mie imi place sa ma fardez,sa port fuste despicate si stranse pe fund,imi place sa se uite barbatii la mine,sa ma admire ptr. femeia care sunt.sunt sigura ca tanjiti dupa toate astea si e foarte rau ca nu recunoasteti.care dintre voi are curajul sa recunoasca sus si tare ca ii pare rau ca s-a hotarat sa poarte val?....am auzit ceva? daca asa va nasteati,va intelegeam,dar cum voi sunteti romance get-beget......lasati-ne ca poate aveti treaba si noi va retinem....
a! am fost la mare si ce credeti? m-am bronzat la bustul gol....pe "nisipul fierbinte" si...vai.....ce rusine mi-a fost

ma bucur ca faci plaja la bustul gol, daca ai urmari emisiunile medicale ai afla ca risti sa dezvolti un cancer mamar de toata frumusetea,,si inca ceva o femeie care isi pastreaza misterul este mai placuta decat una care isi arata nurii tuturor
mahaui
Postat pe 23 Septembrie 2008 00:43
wow fetelor nu are rost sa va certati.Eu ador tot ce tine de Islam si iubesc hijabul:X:X:X
anabahebak
Postat pe 23 Septembrie 2008 02:41
AAAA...deci, ptr. tine, toate femeile care se bronzeza asa,o fac doar ca sa isi etaleze nurii? mi se pare mie sau chiar simt un pic de invidie.de ce comentezi tocmai aspectul asta si nu si ce am scris inaintea lui?
Hai sa iti spun ceva:singura mea iubire adevarata a fost un sirian,nu era foarte frumos,era placut ca aspect fizic insa.....ma iubea extraordinar de mult si eu pe el la fel. toata lumea care ne cunostea era convinsa ca ne vom casatori.ei bine,in ziua in care mi-a spus ca doreste sa ne casatorim,m-am uitat in ochii lui si l-am intrebat daca ma poate lasa sa ma gandesc bine la acest pas.a fost de acord si cred ca a simtit ce se va intampla.seara,dupa ce m-am bagat in pat(nu stateam impreuna),mi-am facut o analiza foarte serioasa (am fost cu el in siria de 4 ori)si am ajuns la concluzia ca nu voi putea trai in lumea lui oricat de mult imi doream sa se intample asta.a doua zi i-am spus desi mi-a fost tare greu iar el mi-a raspuns ca ma iubeste infinit mai mult pentru aceasta hotarare. ce ar fi insemnat sa accept?sa fac asta constienta fiind ca mai devreme sau mai tarziu totul se va sfarsi cumva.era bine? iata ca acum am propria afacere,sunt pe picioarele mele,am invatat mult ca sa pot ajunge unde sunt acum,unde mai pui ca nu am avut decat mama,restul rudelor fiind decedate.crezi ca am profitat de "nurii" mei ca sa ajung aici?nu draguta, am "profitat"doar de creierasul meu asta bun/rau cum o fi el.este la fel de adevarat ca nu am mai reusit sa iubesc pe nimeni atat de mult si din cand in cand ma mai gandesc la el,dar....asta-i viata, am preferat sa merg pe un drum drept si corect. ce intelegi din ce am zis?
P.S.-si ca stau si ca nu stau la soare in bustul gol, daca e sa fac cancer....tot il fac,asa ca.....vrei sa mor suparata?

Postat pe 23 Septembrie 2008 17:32
fetelor am descoperit avantajul de purta val!faci economie!pe mine ma costa vopsitul si coafatul o suta de euroi pe luna!deci fetele sint in avantaj deoarece nu le vede nimeni ce au dedesupt!
kudika1993
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:40
De la: bonheur, la data 2008-09-23 17:40:13fetelor am descoperit avantajul de purta val!faci economie!pe mine ma costa vopsitul si coafatul o suta de euroi pe luna!deci fetele sint in avantaj deoarece nu le vede nimeni ce au dedesupt!

Socoteste cîta economie faci daca treci la burka/Burqa)/Niqab/Çarºaf/ Pardesü (egal care le preferi;-)etc.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:56
pai nu am nevoie decit de o bucata de cirpa!din cind in cind se mai strica cite un cearceaf!fara investiti cu maxim profit!
kudika1993
Postat pe 23 Septembrie 2008 18:58
De la: bonheur, la data 2008-09-23 18:58:47pai nu am nevoie decit de o bucata de cirpa!din cind in cind se mai strica cite un cearceaf!fara investiti cu maxim profit!

Deschideti magazin "zearzaff for you" sub motto:

My Zearzaff my coise NOT compulsion
My life
My right
My choise...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:07
bestdevil.. bestiala pisica de la avatarul tau.. norvegiana de padure, nu-i asa?

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:11
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-23 19:11:29bestdevil.. bestiala pisica de la avatarul tau.. norvegiana de padure, nu-i asa?

eu eram cam sigura ca este o maine coon
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:17

seamana f bine la statura si blanita.. dar ochii o tradeaza.. maine coon ii are rotunjiti.. iar cea norvegiana are ochii astia ,,perversi,, ca ai pisicii din poza.. si fatza ascutita.. maine coon sunt rotunjoare si la urechi, care sunt mai mari ca la majoritatea pisicilor.. norvegienele de padure sunt dintre preferatele mele.

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:22
Ai dreptate. M-am mai uitat odata pe poze si la explicatii.
Acum ma gindesc sa caut alt avatar...
Mai pus la ginduri

Mie îmi plac din pisicile de rasa maine coon, ocicat, russian blue...nu imi plac gen persane ...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 19:41
nici mie nu-mi plac cele persane.. dar norvegiana nu e o persana, e cea mai apropiata ca infatisare si marime de maine coon.. dupa care urmeaza siberiana.. si toate fac parte din aceeasi familie.. eu prefer norvegiana deoarece are trasaturile mai alungite, mai salbatice..
nu schimba avatarul.. poza e bestiala! pupici

Postat pe 23 Septembrie 2008 19:47
Ma bucur ca îti place pisoiul. Chiar ca in maine coon se zice ca este "putin" sînge norvegian.
Ma bate gindul sa-mi cumpar maine coon. Orcum prietenul meu a pierdut un pariu si trebuie sa-mi cumpere pisica Pîna acum nu am gasit pui...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:02
de la bonheur:"fetelor am descoperit avantajul de purta val!faci economie!pe mine ma costa vopsitul si coafatul o suta de euroi pe luna!deci fetele sint in avantaj deoarece nu le vede nimeni ce au dedesupt!" daca purtam val,nu inseamna ca nu ne intereseaza ce e dedesubt....dimpotriva,imi place sa-mi rasfat parul cu cele mai bune produse de ingrijire,il vopsesc...il frizez...il aranjez...pu ca sa-mi fie placut mie si sotului meu cand isi trece degetele prin el... hehe,draguta,daca ai sti cate sute de $ cheltui eu lunar pu valuri si pu aranjarea lui in saloane speciale..... mai mult decat cheltui tu pe coafuri ....si daca ai impresia ca femeile ce poarta abaya si val,sunt imbracate dedesubt cu orice...pai lasa-ma sa-ti aduc la cunostinta,ca daca mergi intr-un loc unde sunt numai femei,cum de exemplu saloanele de frumusete,o sa vezi ultimele creatii a marilor designeri,lingerie din cea mai rafinata,bijuterii si incaltaminte de marci cu renume...nu vorbesc din auzite,ci am vazut cu ochii mei....iar abaya(rochia neagra)costa cateva sute de $.....eu spre deosebire de tine,pe langa geanta,pantofi si accesorii,mai trebuie sa-mi asortez si valul....(cred ca am peste 100 de hujab-uri)si tot nu-mi ajung...asa ca pana la urma nu stiu cine face economie mai mare....

Postat pe 23 Septembrie 2008 20:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
New Apple iMac, 27-inch 3.06GHz -----€900EUR 2 De la: mitura 2 Ianuarie 2010 12:19
am o intrebare pentru cele care suneti din bucuresti :) 20 De la: vaiana 25 Iunie 2009 16:21
lenjerie intima miammm! 17 De la: BuzBuz 29 Iulie 2012 10:46
Ajutati-ma!!! 10 De la: adri_2 13 Iunie 2008 10:53
LUXURY BOUTIQUE 1 De la: kudika006719 5 Aprilie 2009 13:10