Mai multe
De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:03:10care ti a demonstrat k tu esti si mai proasta Imi vine sa o citez pe oana aici, iata ca isi are si ea trebuintele sale. Iubire, in afara faptului ca esti mitomana, proasta, uituca si incapabila de o discutie civilizata nu ai demonstrat nimic. |
||
|
Kathara Postat pe 8 Octombrie 2008 22:06 |
||
|---|---|---|
De la: elmasri, la data 2008-10-08 21:41:42mda asa e nu ne exprimam noi bine pt nivelul vostru de intelectuale...oricum kathara tu si wolfy formati un intreg de prostie....si cu asta eu am incheiat Da, desigur, formam un intreg de prostie, din cauza asta cand iti cerem sa ne arati: 1. unde am fost eu ilogiaca;2.unde a folosit ea gresit cratima, nu o faci? Eu in prostia mea am spus ca am facut facultatea de Litere, nu am zis ca am facut Litere ca apoi sa spun ca de fapt am facut Filosofia. Pe cand tu ai spus ca vei fi farmacista, apoi ca vei fi doctor, apoi ca ai studiat araba la Universitatea Bucuresti. Esti tare desteapta, nu? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Octombrie 2008 22:13 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:03:10care ti a demonstrat k tu esti si mai proasta Unde ai demonstrat asta? Ai zis ca nu stie sa foloseasca cratima, apoi te-ai facut de ras, ai zis ca era de fapt vorba de o litera, insa kathara te-a citat ca sa-ti arate exact ce ai spus. Asta pe langa faptul ca dupa tine "pe-acolo' e scris gresit, pe langa faptul ca nu stii sa faci acordul intre subiect si predicat sau intre un substantiv si adjectivul care-l determina,si asa mai departe. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Octombrie 2008 22:16 |
||
| Pico della Mirandola, iata ca se poate! Omul Renasterii lives on! | ||
|
Kathara Postat pe 8 Octombrie 2008 22:18 |
||
|
wolfy tu chiar nu stii sa citesti ..faza cu litera era pt cuv ''terminata'' .......da si sustin in continuare k a scris ''au adu-s'' si nu inteleg de ce nu recunoaste....e omeneste sa gresesti farmacia este in cadrul medicinei si araba am invatat la Universitate da......ce ti se pare asa SF??? sunt oameni care studiaza mai multe domenii ....nu doar unul singur k altii si nici ala klumea si nu inteleg care e problema ta unde sunt eu studenta...iti zic eu k unde sunt acum ..sunt foarte bine.....si nu am nevoie sa ma compatimeasca pe mine niste ''intelectuale'' |
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 22:24 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19wolfy tu chiar nu stii sa citesti ..faza cu litera era pt cuv ''terminata'' .......da si sustin in continuare k a scris ''au adu-s'' Bun, deci nu vei fi medic ci farmacist. Asta ca sa explicam o chestie. Imi satisfaci si mie curiozitatea de a-mi spune exact unde ai studiat Araba? |
||
|
Kathara Postat pe 8 Octombrie 2008 22:32 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19wolfy tu chiar nu stii sa citesti ..faza cu litera era pt cuv ''terminata'' Tu pe cine incerci sa minti aici? Cuvantul "terminata" a fost utilizat gresit de tine, nu de ea. De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19da si sustin in continuare k a scris ''au adu-s'' CITEAZA!!!! DACA CHIAR A SCRIS ASA, AR FI FOARTE USOR SA DEMONSTREZI ASTA. FIINDCA REFUZI CU OBSTINATIE SA DEMONSTREZI, NU POT TRAGE ALTA CONCLUZIE DECAT CA MINTI. De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19farmacia este in cadrul medicinei si araba am invatat la Universitate da......ce ti se pare asa SF??? DRAGUTA, NU STIU IN CADRUL CAREI FACULTATI E FARMACIA, DAR STIU CA A FI DOCTOR NU ESTE EGAL CU A FI FARMACIST. DACA FACI MEDICINA IESI DOCTOR, DACA FACI FARMACIA IESI FARMACIST. PE CAND TU NE MINTEAI PE NOI ASEARA CA O SA FII DOCTOR. NU PREA AI CUM DACA ESTI LA FARMACIE, NU-I ASA? Serios???Ai invatat araba la Universitatea Bucuresti???? Ia spune-ne si noua in cadrul carui program si cu ce profesori! De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19sunt oameni care studiaza mai multe domenii ....nu doar unul singur k altii si nici ala klumea Si sunt unii oameni care nici nu stiu la ce facultate sunt. De la: elmasri, la data 2008-10-08 22:24:19si nu inteleg care e problema ta unde sunt eu studenta...iti zic eu k unde sunt acum ..sunt foarte bine.....si nu am nevoie sa ma compatimeasca pe mine niste ''intelectuale'' Problema este ca minti. La fel cum minti cand spui ca nu-stiu-unde a pus kathara cratima. Si fiindca minti nu ai credibilitate, intelegi? Simplu ca buna ziua! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Octombrie 2008 23:46 |
||
De la: hasunne, la data 2008-10-10 18:30:18 Zise el privind in oglinda. |
||
|
Kathara Postat pe 10 Octombrie 2008 19:20 |
||
De la: hasunne, la data 2008-10-10 18:30:18tu este un vaca imbecila Din ce spui tu aici rezulta ca sunt si vaci neimbecile. Desigur ca nu e cazul neveste-ti! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Octombrie 2008 19:26 |
||
|
||
|
hasunne Postat pe 12 Octombrie 2008 21:52 |
||
De la: hasunne, la data 2008-10-12 21:52:25 Saracu, aproba. |
||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 21:58 |
||
|
Sunteti penibile!!! Hai ''barbate '' lasa le k nu merita............ |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 22:13 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:13:47Sunteti penibile!!! Haha, asa iubito, pune barbate in ghilimele ca nu e, imi pare bine ca recunosti si tu asta! |
||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 22:14 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:14:42De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:13:47Sunteti penibile!!! nu este barbatul meu........iubire vezi k astea '' '' au mai multe intelesuri...... |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 22:19 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:19:15De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:14:42De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:13:47Sunteti penibile!!! Ghilimelele? Citai pe cineva? |
||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 22:21 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:21:13De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:19:15De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:14:42De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:13:47Sunteti penibile!!! ba da proasta esti..........am pus barbate in ghilimele k in realitate nu este barbatul meu |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 22:32 |
||
| u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. | ||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 22:42 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:42:10u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. si de unde ai tras tu concluzia asta k hasunne nu e barbat??? aolo vezi k ma bagi la ideii |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 22:49 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:49:00De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:42:10u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. Din comportament. E grav, insa, ca ma aprobi. |
||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 22:54 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:54:09De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:49:00De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:42:10u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. esti dusa....sa ias tot ca tine....da la faza asta chiar nu ti a iesit....ti am explicat de ce am pus in ghilime.......fetitzo nu ai scapare!!!aaa si vb tu cu mohamad , ti l las tie, ti l fac cadou ,ia vezi poate te face si pe tine un arab fericita!!Ti se indeplineste visul......o sa cunosti minunea !!! |
||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:03 |
||
| repede sa ma corectez k am postat in graba: ''ghilimele'' | ||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:05 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-12 23:03:05De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:54:09De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:49:00De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:42:10u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. Deci recunosti ca de obicei imi iese? Multumesc! |
||
|
Kathara Postat pe 12 Octombrie 2008 23:08 |
||
| pai faza era k nu ti a iesit nimic pana acum sau cel putin asa crezi tu k ti a iesit.....iar cu ghilimelele ai dat-o rau de tot in bara,,,,,,,incerci tu sa o dregi DEGEABA | ||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:14 |
||
| Sunteti demne de toata mila!!!Hai la revedere!!! | ||
|
Postat pe 12 Octombrie 2008 23:22 |
||
De la: elmasri, la data 2008-10-12 23:03:05[esti dusa....sa ias tot ca tine....da la faza asta chiar nu ti a iesit Daca la faza asta chiar nu i-a iesit, rezulta in mod logic ca la celelalte chiar i-a iesit. Ceea ce se contrazice cu: De la: elmasri, la data 2008-10-12 23:14:11pai faza era k nu ti a iesit nimic pana acum Deci demna de toata mila esti tu. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Octombrie 2008 23:24 |
||
De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:54:09De la: elmasri, la data 2008-10-12 22:49:00De la: Kathara, la data 2008-10-12 22:42:10u, ai pus in ghilimele pentru ca nu este de fapt barbat. Punct. eu nu barbat ..ok ..dar tu esta femeia????nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! si nu o sa fie niciodata , pentru nu strica nimenea p..pe tina.....si eu crede tu si celalta wolfa esta forte urata ca fumeia si pentru asta tot ziua scriu aici pentru voi nu aveti pe nimani ca sa stea cu voi...saraca de voi... eu mila la voi rau..poate voi paralizata nu merge sau pote voi aveti ceva mai rau la asta |
||
|
hasunne Postat pe 14 Octombrie 2008 09:02 |
||
De la: cleopatra86, la data 2008-01-18 14:00:07cind vezi pe strada o femeie ingrijita,imbracata la 4 ace,cu respectarea gamei cromatice + un val din matase mi se pare de-a dreptul frumos...de ce romanii critica acest mod de imbracaminte?oare este chiar atat de urit sau inspaimantator???????sau pur si simplu hijab-ul sau valul islamic nu intra in categoria moda,sexy sau trendy?????? Va raspund si eu strict la obiect.Nu ma intereseaza cine ce a postat in afara topicului. Ptr occidentali valul reprezinta un mare simbol de opresiune si inrobire a femeilor.Si f multa lume se intreaba daca el exista ca simbol in religia crestina sau cea iudaica. DR rabin Menachen BRayer in cartea "femeia evreica in literatura rabinica" spune ca femeile evreice aveau obiceiul sa mearga in locurile publice cu capul acoperit desi uneori isi acopereau fata lasand liber doar un ochi. El citeaza cativa faimosi rabini "nu este placut pentru fiicele lui Israel sa iasa afara cu capetele descoperite" si "blestemat este barbatul care lasa sa se vada capul sotiei sale ". El mai spune ca "inca din perioada tanaitica se considera lipsa de modestie refuzul femeii evreice de asi acoperi parul.cand capul ii era descoperit ea putea fi amendata cu 500 de zuzim ptr aceasta ofensa"> Valul simbolizeaza respectul de sine si statutul social. Femeile din clasa de jos purtau val pentru a crea impresia de rang inalt. Prostituatelor nu le era permis sa isi acopere capul in vechea societate evreiasca. Femeile evreice din Europa au continuat sa poarte val pana in sec 19 cand viata lor a fost influenatta de secularism.Presiunile externe din sec 19 le-au fortat pe multe din ele sa renunte la val. Azi multe evreice nu isi acopera capul decat in sinagoga. Acum sa trecemm la crestinism. Vreau sa va spun ca nu va scriu din auzite,traiesc in lumea aceasta de cand m-am nascut. Am umblat prin multe tari,tatal meu fiind ambasador peste tot si am cunoscut cultura multor popoare. Nu sunt aici sa tin parte femeilor care poarta val.Doar va impartasesc din cunostiintele mele. Toata lumea stie ca maicile aveau capul acoperit de sute de ani.Sfantul Pavel face in Noul Testament o declaratie despre val. "3.dar voiesc sa stiti ca Hristos este capul oricarui barbat,iar capul femeii este barbatul,iar capul lui Hristos:Dumnezeu. 4. orice barbat care se roaga sau prooroceste ,avand capul acoperit ,necinsteste capul sau 5. iar orice femeie care se roaga sau prooroceste ,cu capul neacoperit ,isi necinseste capul;caci tot una este ca si cum ar fi rasa. 6. caci daca o femeie nu isi pune val pe cap,atunci sa se si tunda.iar daca este lucru de rusine pentru femeie ca sa se tunda ori sa se rada,sa-si puna val. 7 caci barbatul nu trebuie sa-si acopere capul fiind chip si slava a lui dumnezeu,iar femeiea este slava barbatului. 8. pentru ca nu barabtul este din femeie,ci femeiea este din barbat. 9. si ptr ca n-a fost zidit barbatul pentru femeie ci femeia ptr barbat. 10. de aceea si femeiea este datoare sa aiba (semn de) supunere asupra capului ei pentru ingeri. 11 totusi,nici femeia fara barbat,nici arbatul fara femeie,in domnul. 12 caci precum femeia este din barbat,asa si barbatul este prin femeie si toate sunt de la Dzeu. 13 judecati in voi insiva:este oare cuviincios ca o femeie sa i se roage lui D-zeu cu capul descoperit? Sunt citate din epistola catre Corinteni 11:3-13. Sfantul Tertulian in tratatul" Valul feciorelor " a scris "tanara femeie poarta valul cand iesi;pe strada ,ar trebui sa-l porti si in biserica,ar trebui sa-l porti cand esti intre straini,poarta-l in mijlocul fratilor tai ". Printre legile canonice catolice din ziua de azi este o lege care stipuleaza ca femeile trebuie sa isi acopere capul in biserica. Unele secte precum Amish si mennoniii considera valul obligatoriu in prezent. Sunt multi lideri catolici care sustin ca valul este simblul supunerii religioase a femeii in fata lui D-zeu. Acum daca este acest lucru mentionat in Biblie,este clar ca nu Coranul a inventat lucrul acesta si ca islamul nu este singura religie unde femeia ar trebui sa poarte val. Traiesc islamic,sunt si oamenei care au deviatii comportamentale,fanatici,(arabia saudita este un exemplu in care religia predomina in guvern si chiar coranul este modificat si obligatoriu studiat din scoala generala ,au o forma ciudata de invatamant ) dar exista tari unde libertatea de a a elege este la indemana tuturor.Pana in 1974 in Egipt nu s-a purtat val.Conducatorul care a murit atunci a fost democrat. Ei de atunci s-a schimbat conducerea,si nu e vina omului de rand. Sunt femei destepte care poarta si femei de rand care nu.Fiecare cum considera. Islamul sustine ideea biblica. Ii indeamna pe credinciosi ( a nu se intelege fanaticii jihadului,care sunt o mana de nebuni,va vb alta data despre ei) barbati si femei sa-si acopere gatul si pieptul " si spune-le dreptcredincioaselor sa-si plece privirile lor si sa-si pazeasca rusinea lor!... Si pune dreptcredincioaselor sa-si plece privirile lor si sa-si pazeasca rusinea lor, sa nu-ti arate gatelile lor afara de ceea ce este pe dinafara si sa-si coboare valurile peste piepturile lor!Si sa nu-si arate frumusetea lor decat ianintea sotilir sau a parintilor lor,sau a parintilir sotilor lor,a fiilor lor sau a fiilor sotilor lor sau a fratilor lor sau a fiilor fratilor lor sau a fiilor surorilor lor sau a femilor sau a a celor care le stapanesc mainile lor drepte " ( An-Nur 30-31). Coranul afirma clar ca valul este necesar pentru sobrietate ,dar de ce este sobrietatea importanta? Iata de ce "O Profetule spune-le sotiilor tale si copilelor tale si femeilor drepcredinciosilor sa se inveleasca in jilbaburile lor , caci astfel va fi mai lesne sa fie recunocute si sa nu li se pricenuiasca necazuri!Allah este Iertator si Indurator!" (Al_Ahzab:59) Acesta este punctul de vedere pe car il exprima islamul. Sobrietatea este prescrisa ptr a proteja pe femei d e molestare,sobrietatea inseamna protectie. Valul islamic spre deosebire de valul crestin nu este semn al autoritatii barbatului asupra femeii nici semn al subjugarii femii de catre barbat. Valul islamic spre deosebire de cel din traditia iudaica nu este semn de lux si distictie intre femeile nobile casatorite. Valul isalmic este semn de sobrietate si intentia este de a proteja femeia. Filozofia islamica este ca intotdeauna e mai bine sa fii precaut decat intristat. Coranul este preocupat sa protejeze trupurile si reputatia femeilor de acei barbati care indraznesc sa le denigreze pe femei. "pe cei care defaimeaza femei cinstite si apoi nu aduc patru martori,biciuiti-i cu optzeci de lovituri si nu mai primiti marturie de la ei niciodata,caci sunt nelegiuiti" (An Nur:4) aceasta este pozitia coranului fata de viol. (si in multe cazuri nu se aduc 4 martori ptr ca nu exista.sa nu intelegeti ca in societatea moderna pedeapsa este 80 lovituri.nu.este in functie de fiecare stat si sistem de drept.aici este doar punctul de plecare) Si acu sa va arat pozitia Bibliei referitoare la viol. Deuteronom 22:23-29: " 23 Daca o fata fecioara este logodita, si o intilneste un om in cetate si se culca cu ea, 24 sa-i aduceti pe amindoi la poarta cetatii, sa-i ucideti cu pietre, si sa moara amindoi: fata, pentruca n-a tipat in cetate, si omul, pentruca a necinstit pe nevasta aproapelui sau. Sa curati astfel raul din mijlocul tau. 25 Dar daca omul acela intilneste in cimp pe fata logodita, o apuca cu sila si se culca cu ea, numai omul care s-a culcat cu ea sa fie pedepsit cu moartea. 26 Fetei sa nu-i faci nimic; ea nu este vinovata de o nelegiuire vrednica de pedeapsa cu moarte, caci e ca si cu un om care se arunca asupra aproapelui lui si-l omoara. 27 Fata logodita, pe care a intilnit-o omul acela pe cimp, a putut sa strige fara sa fie cineva sa-i sara in ajutor. 28 Daca un om intilneste o fata fecioara nelogodita, o apuca cu sila si se culca cu ea, si se intimpla sa fie prinsi, 29 omul care s-a culcat cu ea sa dea tatalui fetei cincizeci de sicli de argint; si, pentruca a necinstit-o, s-o ia de nevasta, si nu va putea s-o goneasca, toata viata lui. 30 Nimeni sa nu ia pe nevasta tatalui sau, si nici sa nu ridice invelitoarea tatalui sau." Cine este in realitate pedepsit?Barbatul care plateste doar o amenda ptr viol sau fata care a fost fortata sa se cas cu violatorul si sa traiasca cu el? Care pozitie vi se pare mai protectoare pentru femeie,punctul de vedere strict al Coranului sau atitudinea Bibliei? Cei din vest ridiculizeaza argumentul sobrietatii in scopul protectiei. Contra argumetul multora este ca o foarte buna protectie este realizata prin masuri educative,comportament civilizat si stapanire de sine. Noi spunem de acord,dar nu suficient.Exemplele le stiti si voi,traiti intr-o tara permisiva,democratica,cu legi superficiale.Un om fura o gaina ia 7 ani pedeapsa,unul fura statul intreg nu e prins. Sau fratele omoara sora,tata violeaza fata. NU ma opun legilor de aici,nu spun ca islamul este mai bun.fiecare religie are particularitatile care ne desosebesc.D-zeu a facut dreptul de a alege,fiecare face cum crede. Dar cei care se convertesc de la o religie la alta pentru alte scopuri decat cele religioase sunt fara scrupule,oamnei de nimic si nu vor ajunge in imparatia cerurilor. Sa mai intreb ceva. Daca acest statut de tara civilizata pe care multe tari o au,este o protectie suficienta pentru femeie de ce femeile din America de Nord nu indraznesc dupa o anumita ora sa iasa pe strada intunecoasa chiar in spatiul liber?Daca educatia este solutia de ce universitatea Queens University a asigurat transport ptr studentele sin Campus.daca stapanirea de sine este raspunsul,de ce in tarile libertine,.chiar aici in fiecare zi la tv vad stiri de hartuire sexuala? In Canada la fiecare 6 minute o femeie este violata.una din trei femei a fost violata,una din patru femei a trecut prin situatie de tentativa de viol,una din 8 studente va fi victima unui viol. Nu spun eu,am citit un raport al politiei ,un studiu,ca si voi ,ca am vazut ca urmariti statistici. Este gresit sa judecam lumea dupa un batic. Acelasi batic este semn de sfintenie cand este purtat de catre maicutele catolice si este considerat semn de defaimare a femeii si simbol al asupririi cand este purtat de femeia musulmana. Imi cer scuze pentru greseli,nu am dat copy paste,am postat ce stiu eu. Si imi veti spune ca societatea s-a schimbat,Biblia ramane asa dar noi ne adaptam lumii in care traim.Dar atunci mai putem fi numiti credinciosi?Eu nu am nimic cu femeile care poarta haine mai indecente.Ficare cu treaba lui. Dar sa nu mai generalizam. Cam atat legat de val.Cand mai am timp va mai scriu si despre alte lcururi din islam,am vazut ca poligamia ese foarte disputata.O sa incerc sa va scriu si despre ea ceva. O zi fain |
||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:27 |
||
|
Draga Khaled, daca ai fi avut rabdare sa citesti ai fi vazut ca s-a mai discutat ce spuneai tu in postul tau. In crestinism femeia trebuie sa-si acopere capul NUMAI CAND INTRA IN BISERICA, spre deosebire de Islam, care spune ca o femeie trebuie sa fie mereu acoperita. Pricepusi? Nu stiu de unde ai luat citatul din sfantul Tertulian(sursele se indica intotdeauna - rigoare stiintifica), dar dupa cum vezi se contrazice cu Noul Testament, care nu mentioneza niciunde ca o femeie trebuie sa fie acoperita tot timpul, CI NUMAI CAND SE ROAGA. Si nimeni nu se poate ruga in fiecare minut. Chestie de logica, nu? O alta idee:in crestinism valul pe care trebuie sa-l poarte femeile acopera numai parul, IN NICIUN CAZ gatul si pieptul, ca valul islamic. Ceea ce inseamna ca Islamul nu sustine ideea biblica din doua motive pe care le-am mentionat deja. NU SUPORT MANIPULARILE! In Canada(si celelalte tari civilizate) exista statistici legate de viol si de violenta domestica contra femeii, in tarile islamice nu. Asa ca nu stiu despre ce vorbim aici din moment ce nu putem face o comparatie.Si din cate imi amintesc eu in Arabia Saudita femeile violate sunt biciuite fiindca au intretinut relatii sexuale in afara casatoriei(deci au comis adulter), ceea ce face ca multe dintre infractiuni sa nu fie raportate. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 14 Octombrie 2008 16:28 |
||
De la: hasunne, la data 2008-10-14 09:02:26[crede tu si celalta wolfa esta forte urata ca fumeia si pentru asta tot ziua scriu aici pentru voi nu aveti pe nimani ca sa stea cu voi Fumeie, nu? Eu pe forumul asta am mai vazut o singura persoana care sa foloseasca exact acelasi cuvant, si crede-ma ca nu e deloc o frecventa utilizare gresita a termenului corect, deci... |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 14 Octombrie 2008 16:31 |
||
De la: wolfy, la data 2008-10-14 16:31:47eu nu sant roman...eu arab!!!!scria tu la mine in araba si sa vada eu daca tu greseste!!!De la: hasunne, la data 2008-10-14 09:02:26[crede tu si celalta wolfa esta forte urata ca fumeia si pentru asta tot ziua scriu aici pentru voi nu aveti pe nimani ca sa stea cu voi |
||
|
hasunne Postat pe 14 Octombrie 2008 21:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| exista q adevarat Dumnezeu sau e doar inventat de biserica? | 64 | De la: kudika029351 25 Mai 2009 16:19 |
| LV7 | 1 | De la: cremene_angela 18 Februarie 2009 09:50 |
| 100$ pe saptamana doar pe internet!! | 1 | De la: LimboOts 14 Mai 2010 21:19 |
|
|
||
| Rochii de mireasa si de ocazie din America | 2 | De la: pisicuta_razboinica 9 Martie 2009 21:08 |
| stai acasa si castigi bani;) | 12 | De la: _dulcik_ 6 Martie 2009 09:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.