Setari Cookie-uri

a iubi o persoana casatorita

De la: gabbi_x, la data 2009-06-05 11:58:29zici ca e clubu' amantelor disperate d cate ori am citit povestea asta p forum!! acu nici nu ma mai mir ca barbatu roman gandeste ca e dreptu lui sa tina pe una de amanta si p una acasa ca vad ca stati ca musculitzele la otet poate poate poaaaate ......va vine si voua randu'.

tu esti amanta fericita nu? vezi sa nu-l tzi prea mult ca s-ar putea sa devi si tu disperata
donttouch
Postat pe 5 Iunie 2009 12:05
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 11:59:30
De la: Buttefflypink, la data 2009-06-05 11:49:19

total de acord cu Dontty .. dupa ce as citi conversatia as scoate-o la imprimanta (dublu exemplar) una ca sa i-o dau sa mestece singur (la propru) si cealalta ptr tribunal

Asta intentionez sa si fac. :)
Au ce citi aia de la tribunal.

bafta!
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:07
De la: gabbi_x, la data 2009-06-05 11:58:29zici ca e clubu' amantelor disperate d cate ori am citit povestea asta p forum!! acu nici nu ma mai mir ca barbatu roman gandeste ca e dreptu lui sa tina pe una de amanta si p una acasa ca vad ca stati ca musculitzele la otet poate poate poaaaate ......va vine si voua randu'.

boriiiiinnnnggggg
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:09
hopa k s-a atins una
kudika_01
Postat pe 5 Iunie 2009 12:12
Multumesc Butterfly.
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:12
De la: gabbi_x, la data 2009-06-05 12:12:33hopa k s-a atins una

Cine?
Si de ce s-a atins?
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:14

nu ..m-a cam atins nivelul tau de prostie ..in rest...borinngggg
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:14

and again .............................boooringggggggggg
donttouch
Postat pe 5 Iunie 2009 12:15
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 12:12:36Multumesc Butterfly.

cu ocazia mancatului de maculatura i-as mai da si o mama de bataie la tanti amatoarea de video chat si sex virtual
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:16
De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:15:00

and again .............................boooringggggggggg

Dontty ..tu erai aia care ma atinge pe dedesubturi??
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:17
De la: medeea01, la data 2009-06-04 21:43:32
De la: irina_teodora, la data 2009-06-04 20:49:34Daca tot suntem la capitolul asta.
- una ii face avansuri sotului meu si face sex virtual cu el (camera web si tot tacamul). Am gasit asta in calculatorul MEU de acasa. Cu ID de mess, cu tot.
- I-am trimis un mail in care ii spuneam ca-i fac bagajele la sotul "iubitor" sa-l tina ea.
- Mi-a trimis mesajul urmator citez: "Art. 195 Cod penal. Violarea secretului corespondentei (1) deschiderea corespondentei adrasata altuia ori interceptarea unei convorbiri efectuate prin telefon, telegrafsau prin alte mijloace de transmitere la distanta se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. chiar in cazul in care faptuitorul a luat cunostinta de aceasta din greseala sau intimplare."
Voi ce parere aveti?
Pentru ca parerea e ca ce am gasit eu in computerul MEU (cu ahhh ohhh uhhh) tinea in instanta la procesul de divort.

of doamne ce proasta e aia.vai dupa o paruiala buna oare te mai ia cu articole din codul penal?
poti sa i faci bagajele sotului.omul s a plictisit si e cazul sa se duca acolo unde a gasit ceva ul interesant.
oricum mi a placut mult ce i ai spus individei.daca tot il vrea ea tare tare ia sa l tina ea acolo ca e mai bine asa.

vorbesti serios??? saraca de ea....stie ea ceva...da nu tot ...
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 12:18
De la: v_raluca_c, la data 2009-06-05 09:46:47
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 09:43:58I-am aratat si lui ce a scris demoazela. Nu stiu de unde e , ca el nu a vrut sa-mi spuna. A ramas cam mut cind a citit mesajul. Si nu a vrut sa plece de acasa. A zis ca nu are unde si nici nu vrea. Ca aia ii obsedata de el si bla bla bla...cine-l crede? Din moment ce el ii spune ei: "poate ca acesta problema ne va intari relatia" .Chiar asa de proasta ma crede?
Il las sa vad ce povesteste cu ea in seara asta, maine actualizez toate convorbirile de pe mess si , daca nu vrea sa plece, macar am si eu un roman de citit (de amor ghebos).
By the way...mi-am amanetat verigheta. Cica 50 RON...hm..atat sa valoreze o verigheta?
Nici macar nu a observat ca nu o am pe deget.

si totusi doar atat faci? nush...eu in locul tau cred ca pe amandoi i-as ciufuli...dar asta sunt eu, si plus nu stii cum sa reactionezi de cat cand esti pus in fata unui asemenea fapt...e ff usor sa dai sfaturi din exterior, dar cand e problema ta, e mai greu sa gandesti logic, si corect...
dar eu iti urez mult noroc, sanatate si sa fi fericita tu pt ca asta e cel mai important

parerea mea este k irina este chiar o lady in adevaratul sens al cuvantului si arata tarie de caracter. imi pare rau irina pentru asta
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 12:20
Eu as vrea sa-l intreb pe sotul ei daca stie ce face ea intre orele 22 si 3 dimineata, cind el e poate la serviciu, sau sta la tv. Sau daca (din greseala) s-a uitat la apelurile ei de pe telefon sau la mesaje. Ca il intreba demoazela pe al meu ca ce m-a facut sa ma uit in telefonul lui. Dar asa da Dumnezeu. Din intamplare i-a sunat telefonul cind el dormea si avea apeluri pierdute, printre care si de la ea. Eu nu ma uit in telefonul lui, dar cand am vazut numele ei am avut o presimtire sumbra si m-am uitat si la mesaje. Si dupa aia pe messenger.
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:21
De la: cristi_nne, la data 2009-06-05 12:20:41
parerea mea este k irina este chiar o lady in adevaratul sens al cuvantului si arata tarie de caracter. imi pare rau irina pentru asta

Multumesc cristi_nne. Viata m-a invatat sa privesc lucrurile realist.
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:25

intotdeauna se trezeste cate una sa para si ea inteligenta!

si apoi esti cam bulversata mai fata..ia adunati gandurile ca se pare ca esti cam varzutza asa...
si decat sa ma adun ca tine, precum musca la k.k.t. mai bine la otet

si ne va veni si noua randul?la ce mai desteapta lu mama la ce anume?

coffeeta
Postat pe 5 Iunie 2009 12:25
De la: coffeeta, la data 2009-06-05 12:25:28

si apoi esti cam bulversata mai fata..ia adunati gandurile ca se pare ca esti cam varzutza asa...

Doamne coffeeta, ce dura esti cu "beata" fata, zau asa!
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:28
De la: coffeeta, la data 2009-06-05 12:25:28

la inghetzata ne va veni randu mai coffy ca tare as mai manca una acum da-i coada rau
donttouch
Postat pe 5 Iunie 2009 12:32
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 12:25:14

stii, chiar ma gandeam acum la o familie care s-a despartit si pentru ca el nu avea unde sa mearga au convenit sa stea o perioada in aceeasi casa, despartiti fiind. el isi aducea amanta, actuala respectiv, si ea statea cu ei in aceeasi casa. ma miram cata tarie are femeia respectiva, dar cred ca genul vostru de femei razbesc in viata..... mie una nu mi s-a intamplat si poate ca ar fi cel mai bine sa alegi calea asta din toate punctele de vedere: in primul rand pentru tine, iti da o fortza extraordinara, dar te poate dobori daca nu esti atenta
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 12:32
De la: cristi_nne, la data 2009-06-05 12:32:58

stii, chiar ma gandeam acum la o familie care s-a despartit si pentru ca el nu avea unde sa mearga au convenit sa stea o perioada in aceeasi casa, despartiti fiind. el isi aducea amanta, actuala respectiv, si ea statea cu ei in aceeasi casa. ma miram cata tarie are femeia respectiva, dar cred ca genul vostru de femei razbesc in viata..... mie una nu mi s-a intamplat si poate ca ar fi cel mai bine sa alegi calea asta din toate punctele de vedere: in primul rand pentru tine, iti da o fortza extraordinara, dar te poate dobori daca nu esti atenta

ce nemernic doamne ce mai zburau amandoi de la fereastra
donttouch
Postat pe 5 Iunie 2009 12:37
De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:37:26

si nu oricum...ci cu 2 rachete in FUnd
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 12:45
Nici nu vreau sa ma gandesc ce era un sufletul femeii aceleia Groaznic.
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 12:48
De la: donttouch, la data 2009-06-05 12:37:26

aceeasi reactie am avut si eu, dar saracii ce au patzit zau ca mi-a fost mila
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 12:58
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 12:48:45Nici nu vreau sa ma gandesc ce era un sufletul femeii aceleia Groaznic.

da. dar asemenea cazuri, din pacate, exista. este o femeie incredibil de puternica nici nu imi imaginez cum a putut
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 13:03
De la: cristi_nne, la data 2009-06-05 13:03:24
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 12:48:45Nici nu vreau sa ma gandesc ce era un sufletul femeii aceleia Groaznic.

da. dar asemenea cazuri, din pacate, exista. este o femeie incredibil de puternica nici nu imi imaginez cum a putut

Cind ai demnitate si credinta ca pina la urma totul se plateste poti, dar simti cum ti se stinge sufletul. Nici nu mai stii ce simti: indiferenta, umilinta...nu stiu e un sentiment inexplicabil. Te simti tradata, dar in acelasi timp stii sigur ca valoarea ta e cu mult mai sus decat a lor. Trebuie doar sa fii constienta de propria ta valoare. Nu ca si frumusete tinerete etc (ca eu nu sunt tanara si nici frumoasa), ci ca si persoana pur si simplu. Te gandesti ca daca altii te apreciaza si te admira si sotul tau nu, inseamna ca el e buba, nu tu. El e defect, nu tu.
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 13:35
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 13:35:50

Cind ai demnitate si credinta ca pina la urma totul se plateste poti, dar simti cum ti se stinge sufletul. Nici nu mai stii ce simti: indiferenta, umilinta...nu stiu e un sentiment inexplicabil. Te simti tradata, dar in acelasi timp stii sigur ca valoarea ta e cu mult mai sus decat a lor. Trebuie doar sa fii constienta de propria ta valoare. Nu ca si frumusete tinerete etc (ca eu nu sunt tanara si nici frumoasa), ci ca si persoana pur si simplu. Te gandesti ca daca altii te apreciaza si te admira si sotul tau nu, inseamna ca el e buba, nu tu. El e defect, nu tu.

mai degraba as spune ca a expirat termenul de garantie.. daca e sa fie defect at e defect de la momentul achizionarii
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 13:38
[quote name='Buttefflypink' date='2009-06-05 13:38:53'

mai degraba as spune ca a expirat termenul de garantie.. daca e sa fie defect at e defect de la momentul achizionarii [/quote]
Da, cred ca a expirat termenul de garantie...dar daca a fost defect de cand l-am achizitionat si io l-am pus la priza pe direct?
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 13:44
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 13:44:46[quote name='Buttefflypink' date='2009-06-05 13:38:53'

mai degraba as spune ca a expirat termenul de garantie.. daca e sa fie defect at e defect de la momentul achizionarii

Da, cred ca a expirat termenul de garantie...dar daca a foat defect de cand l-am achizitionat si io l-am pus la priza pe direct? [/quote]

atunci irina draga ai tras NECASTIGATOR nu-i bai mare..mai tragi un loz
Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 13:45
[quote name='Buttefflypink' date='2009-06-05 13:45:50'

atunci irina draga ai tras NECASTIGATOR nu-i bai mare..mai tragi un loz [/quote]

bineinteles!
lonely_soul
Postat pe 5 Iunie 2009 14:02
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 14:02:21[quote name='Buttefflypink' date='2009-06-05 13:45:50'

atunci irina draga ai tras NECASTIGATOR nu-i bai mare..mai tragi un loz

bineinteles! [/quote]

Buttefflypink
Postat pe 5 Iunie 2009 14:07
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 13:35:50

scuze ca am raspuns asa tarziu. mi-a cazut netul.
foarte adevarat ceea ce spui. exact asa cred ca a gandit si ea, dar acum depinde de firea fiecarei femei, eu una daca m-as confrunta cu asa ceva as parui-o si pe ea si pe el, dar altele , si sunt putine la numar, pot sa traiascaa cu asa cevaa si mai si caad in picioare, aacum deh depinde cum am spus de fiecare in parte.
stii cand spun asta stau si ma gandesc la reactiaa unei bune prietene d-a mele, care ,intoarsa in oras ,a gasit baalamuc acasa femei, barbatii, care nu erau cu sotiile,erau cu fufe si el, nu erau sot si sotie, s-a uitat la eaa si a intrebat-o: da tu cine esti? ea atunci a aruncat papucaraia de la 4 si le-a dat in suturi pe femei afara si pe toti nu inainte de a face cea mai mare caterinca de toti, eu poate plecam si numai ma intorceam deloc...acum vezi? depinde de fiecare cum reaactioneaza.
cristi_nne
Postat pe 5 Iunie 2009 15:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PSIHOTERAPIE 10 De la: dandanaua_reloaded 16 August 2009 09:42
Iubire in exil de Donna V 1 De la: vivacedonna 10 Decembrie 2011 10:11
Spuneti NU din start relatiei cu un barbat insurat 23 De la: kudika022141 21 Mai 2009 17:13
mi e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 7 De la: yumy 14 Octombrie 2011 08:24
aiurea......... 26 De la: ETE_EU 30 Aprilie 2009 15:05