Setari Cookie-uri

a iubi o persoana casatorita

eu zik sa fugi si sa-l lasi in urma...
parerea mea
nici eu nu portttttttttt........ moda din italia, de.
puinebun
Postat pe 27 Mai 2009 12:12
Dar daca el alearga mai iute ca tine, ce faci?
kudika023770
Postat pe 27 Mai 2009 19:34
De la: kudika023770, la data 2009-05-27 19:34:18Dar daca el alearga mai iute ca tine, ce faci?

suni la taticu! sa vina cu arbaleta!!!!
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 19:41
Asta daca il mananca pielea.Dar daca nu il mananca? Cine il scarpina?
kudika023770
Postat pe 27 Mai 2009 20:00
De la: lizzy74, la data 2009-05-26 11:08:20 Si cand afla amantele sunt suparate ca sunt numite..c******...

EXACT!
lonely_soul
Postat pe 27 Mai 2009 21:55
ce tot aveti cu amantele?nu va inteleg
ingerasul_noptii
Postat pe 27 Mai 2009 22:00
io n-am nimic cu ele!!!!
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 22:06
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 22:06:48io n-am nimic cu ele!!!!
dar le-ai impusca,nu?
ingerasul_noptii
Postat pe 27 Mai 2009 22:09
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-27 22:09:48
De la: l_diana_c, la data 2009-05-27 22:06:48io n-am nimic cu ele!!!!
dar le-ai impusca,nu?

hihihi
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 22:15
atat de rele pot fi unele!!!
cred ca le e ciuda ca nu au su un al doilea barbat langa ele
ingerasul_noptii
Postat pe 27 Mai 2009 22:19
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-27 22:19:38atat de rele pot fi unele!!!

du-te ma!!!!!!!p-asta de unde ai scos-o???????????
l_diana_c
Postat pe 27 Mai 2009 22:24
din ce postati voi pe aici
ingerasul_noptii
Postat pe 27 Mai 2009 22:37
De la: cristi_nne, la data 2009-05-27 11:45:56
De la: duma1976, la data 2009-05-27 00:01:22''Sotia care-si asteapta incezatoare sotul acasa''-este f.mult spus....daca acest barbat ar fi avut o sotie care-l astepta acasa(cu drag) credeti-ma(!!!) nu s-ar fi dat sau mai bine spus,nu ar fi acceptat iubire din alta parte.Vb din proprie experienta: mi-am iubit atat de mult sotia,incat nu am inselat-o 7 ani,pot spune ca eram rasplatit ''cu aceeasi moneda'' Am avun mii de avansuri dar pt mine exista doar si repet DOAR ''EA''. Numai ca de la un pik de timp,sotia mea ramane total dezinteresata cand vin de la munca,parerea mea conteaza f. putin,formeaza un ''zid'' ( imaginar) cand se apropie seara (cred ca intelegeti)....si multe altele.
Veti spune ca am si eu vina,dar nu este asa!!! Am incercat sa recuperez,daca era cazul ,sau sa repar ceea ce era de reparat - nimic!
Din pacate eu acum caut alinare sufleteasca in alta parte....
Chiar mai mult ,vreau sa divortez si sa-mi refac viata,cred ca am dreptul si eu, nu?
In ceea ce priveste copii - este ff. adevarat ca sunt nevinovati si ca ei sunt cei care sufera cel mai mult,dar mai este adevarat si faptul ca,in familie daca exista cearta nu este absolut mediul corespunzator unui copil.
Asa ca,tu singura poti valuta cazul tau-este f simplu : Te iubeste(daca da,nu poate iubi 2 pers in acelasi moment)? o simti? il iubesti? Daca ai raspunsuri pozitive la aceste intrebari inseamna ca nu trebuie sa te simti vinovata!!!
SPER CA NU V-AM PLICTISIT...

problema cu voi barbatii este alta. in momentul cand femeia nu va mai cocoleste, nu mai sunteti asa bagati in seama aveti scuza nu? sa cautati asta in alta parte. pai o sa o tii la nesfarsit asa? daca next se va comporta asa?
am si eu o intrebare: cat la suta iti ajuti femeia in casa si cu copii sa nu se mai simta atat de obosita si sa intoarca curul la tine seara? sa stiti ca asta, de fapt ,e o problema foarte mare. femeia are si serviciu , copii, casa, etc. incercati si voi si o sa vedeti in numai o saptamana ca va duceti singuri la balamuc.
si nu iti iubesti copilul atat timp cat te certi in fata lui.

sunt de acord cu tine ca femeia are mai multe responsabilitati ca barbatul, dar lucrurile astea trebuie discutate, zic eu, in familie.mi se pare normal ca si sotul sa ma ajute la treburile casei si daca nu vrea, nici eu nu fac!!!!!!sau trebuie divizata munca:eu ma ocup cu aia, tu cu aia.asa e cel mai cinstit si nu apar nici discutii.
mkdisk
Postat pe 28 Mai 2009 09:16
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-27 22:37:44din ce postati voi pe aici

cata inteligenta izvoraste din creierul tau ars.....
l_diana_c
Postat pe 28 Mai 2009 15:02
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-27 22:19:38atat de rele pot fi unele!!!

al doilea barbat??? pt c????
si care sunt rele!!
poate rea....lista!! dar nu rea!!
anca0704
Postat pe 28 Mai 2009 15:04
De la: anca0704, la data 2009-05-28 15:04:33

si care sunt rele!!

l_diana_c
Postat pe 28 Mai 2009 15:16
De la: l_diana_c, la data 2009-05-28 15:16:49
De la: anca0704, la data 2009-05-28 15:04:33

si care sunt rele!!

anca0704
Postat pe 28 Mai 2009 15:19
? Sa va explic ce ar trebui sa insemne casatoria si ce ar fi corect sa se intample cand cei doi nu se mai iubesc, ar fi pierdere de timp! Ati dezbatut problema pe toate partile... Ce le-as face amantelor ? Le-as obliga sa tina locul sotiilor, ca la "schimb de mame" , pentru cel putin o luna, timp in care sotia inselata se relaxeaza unde ii place - munte sau mare, As vrea sa vad cum arata amanta dupa o sesiune de 30 de zile de munca in folosul familiei celui cu care se distreza ...
maria_zada
Postat pe 28 Mai 2009 22:39
De la: ingerasul_noptii, la data 2009-05-27 22:00:47ce tot aveti cu amantele?nu va inteleg

Sa nu afli niciodata...
lizzy74
Postat pe 29 Mai 2009 09:32
asta e tare
o_mica_raza
Postat pe 29 Mai 2009 16:54
De la: maria_zada, la data 2009-05-28 22:39:03 ? Sa va explic ce ar trebui sa insemne casatoria si ce ar fi corect sa se intample cand cei doi nu se mai iubesc, ar fi pierdere de timp! Ati dezbatut problema pe toate partile... Ce le-as face amantelor ? Le-as obliga sa tina locul sotiilor, ca la "schimb de mame" , pentru cel putin o luna, timp in care sotia inselata se relaxeaza unde ii place - munte sau mare, As vrea sa vad cum arata amanta dupa o sesiune de 30 de zile de munca in folosul familiei celui cu care se distreza ...

hai ca ma faci sa rad! nu iau apararea nimanui, dar de unde ideea ca amantele ar fi niste femei total lipsite de preocupari/ responsabilitati (casa, rude, loc de munca, etc), in vreme ce sotiile, sarmanele, s-ar speti toata ziua in "folosul familiei"??? nu crezi ca totul e cam generalizat in ceea ce spui?
in general, atat sotiile cat si amantele trag "foloase" de pe urma barbatului pe care il "impart"... mai sunt cazurile sotiilor care prefera sa stea acasa si atunci a cui e vina ca muncesc "in folosul familiei"? ca doar nu te poate forta nimeni sa nu ai un loc de munca! mai sunt cazurile amantelor profitoare, dar mai sunt si cazurile amantelor "fraiere", care se indragostesc si ... atat. Tot felul de cazuri, deci, nu poti generaliza afirmand ca amantele sunt nu stiu ce primadone si sotiile niste Cenusarese! sa fim seriosi, deci!
ralukama
Postat pe 29 Mai 2009 19:18
De la: ralukama, la data 2009-05-29 19:18:17
De la: maria_zada, la data 2009-05-28 22:39:03 ? Sa va explic ce ar trebui sa insemne casatoria si ce ar fi corect sa se intample cand cei doi nu se mai iubesc, ar fi pierdere de timp! Ati dezbatut problema pe toate partile... Ce le-as face amantelor ? Le-as obliga sa tina locul sotiilor, ca la "schimb de mame" , pentru cel putin o luna, timp in care sotia inselata se relaxeaza unde ii place - munte sau mare, As vrea sa vad cum arata amanta dupa o sesiune de 30 de zile de munca in folosul familiei celui cu care se distreza ...

hai ca ma faci sa rad! nu iau apararea nimanui, dar de unde ideea ca amantele ar fi niste femei total lipsite de preocupari/ responsabilitati (casa, rude, loc de munca, etc), in vreme ce sotiile, sarmanele, s-ar speti toata ziua in "folosul familiei"??? nu crezi ca totul e cam generalizat in ceea ce spui?
in general, atat sotiile cat si amantele trag "foloase" de pe urma barbatului pe care il "impart"... mai sunt cazurile sotiilor care prefera sa stea acasa si atunci a cui e vina ca muncesc "in folosul familiei"? ca doar nu te poate forta nimeni sa nu ai un loc de munca! mai sunt cazurile amantelor profitoare, dar mai sunt si cazurile amantelor "fraiere", care se indragostesc si ... atat. Tot felul de cazuri, deci, nu poti generaliza afirmand ca amantele sunt nu stiu ce primadone si sotiile niste Cenusarese! sa fim seriosi, deci!

parerea mea....dak ar avea responsabilitati sau ceva preocupari(casa,rude, familie) nu stiu cand draq ar mai avea timp de amant pt k eu una abia imi termin treburile zilnice dupa servici, nu pot sa-mi dau seama cand as mai avea timp sa mi-o trag cu altu decat sotu...dar poate sunt eu dusa cu pluta si nu stiu sa-mi organizez timpu...mai sti??
bruneagra25
Postat pe 1 Iunie 2009 08:47
De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 08:47:21

parerea mea....dak ar avea responsabilitati sau ceva preocupari(casa,rude, familie) nu stiu cand draq ar mai avea timp de amant pt k eu una abia imi termin treburile zilnice dupa servici, nu pot sa-mi dau seama cand as mai avea timp sa mi-o trag cu altu decat sotu...dar poate sunt eu dusa cu pluta si nu stiu sa-mi organizez timpu...mai sti??

Nu, nu esti dusa cu pluta...de obicei amantele nu au copii, si au timp garla...si sunt viclene..
lizzy74
Postat pe 1 Iunie 2009 09:49
De la: lizzy74, la data 2009-06-01 09:49:25
De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 08:47:21

Nu, nu esti dusa cu pluta...de obicei amantele nu au copii, si au timp garla...si sunt viclene..

merci da fatuca asta vb de amante cu responsabilitati cik :))
bruneagra25
Postat pe 1 Iunie 2009 10:13
Eu zic ca mai e ceva... Poate ca si amanta are sot si copii, dar e mai interesant sa faca "gingasii" cu unul caruia nu-i spala chilotzii, nu il vede cand se duce la baie pentr nevoi fiziologice de alea care "inmiresmeaza" baia... etc... etc... Evident ca si invers e valabil...
Lucia1971
Postat pe 1 Iunie 2009 10:18
sau ca iubeste ..........nu stii de unde sare flacara.......scanteia.......
just_heaven
Postat pe 1 Iunie 2009 10:22
Heaven draga, e usor sa iubesti pe cineva pe care nu-l vezi decat atunci cand arata bine...
Lucia1971
Postat pe 1 Iunie 2009 10:25
De la: Lucia1971, la data 2009-06-01 10:25:58Heaven draga, e usor sa iubesti pe cineva pe care nu-l vezi decat atunci cand arata bine...

neatza lucia am restantze in ceea ce priveste astia si mai ia
donttouch
Postat pe 1 Iunie 2009 10:30
Donty, ce dor mi-a fost de tine!!!!!!!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 1 Iunie 2009 10:55
De la: Lucia1971, la data 2009-06-01 10:18:04Eu zic ca mai e ceva... Poate ca si amanta are sot si copii, dar e mai interesant sa faca "gingasii" cu unul caruia nu-i spala chilotzii, nu il vede cand se duce la baie pentr nevoi fiziologice de alea care "inmiresmeaza" baia... etc... etc... Evident ca si invers e valabil...

Hm...dar el nu se uita la ea cand se duce la beie?sau are masca de culori ciudate pe fata?...
catva ani in urma am intrebat o batrinica de la tara despre relatia cu sotul ei..ma interesa daca vorbeste despre sex..acest lucru este tabu pentru generatia respectiva.Cu toate intrebarile doar zambea..a spus o singura propozitie.".sa-l iubesti atat de mult, sa-i saruti si degetul mic de la picioare"...cam asa ar trebui sa fie...din pacate nu este
lizzy74
Postat pe 2 Iunie 2009 08:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat 15 De la: animallover 30 Iunie 2011 15:30
virginitatea 15 De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 13:38
ce cadou sa-i fac iubitului meu???????????? 47 De la: daiana_my 9 Octombrie 2014 11:35
Fundawear 79 De la: life_coaching 1 Mai 2013 17:51
a insela 24 De la: gb_byenkutza 7 Iunie 2010 18:58