Setari Cookie-uri

a iubi o persoana casatorita

De la: vicioasa, la data 2009-05-13 14:19:42da ai dreptate!!!!
De ce nu loati in considerare si faptul ca EI (barbatu-l insurat) mai si mint femeile,, ca nu sunt insurati defapt nici nu pronunta acest lucru si zic ca sunt singuri nu au pe nimeni in viata lor si etc
Dupa un timp observi ca se cam feresc sa mearga in unele locuri si nu raspunde la tel. MEREU si intr-un final te suna el si zice ca a uita tel in masina si etc. LOGIC CA TE FACE SA-L CREZI GASESTE EL O SCUZA CREDIBILA
LA MINE SA INTAMPLAT DUPA 5 LUNI SA AFLU Si cand crezi ca ai gasit pers potrivita si te intelegi de minune cu el AFLI CA ESTE INSURAT ! CE FACI !!!! CAND TOTUL SE SURPA IN JURUL TAU ......SI CULMEA CA TOT EL NU RENUNTA AMENINTAND-UL CA MA DUC LA NEVASTA-SA LA USA...Si tinand cont ca a facut cunostinta cu mama si multe chesti am facut impreuna ....il iubesc la nebunie........ mama cand a aflat a zis ca ma desmosteneste ....dar stiu ca nu va fi la nesfarsit situatia acesta.si stiu ca va veni si ziua cand sotia lui va afla nici nu vreau sa ma gandesc .... nici nu-mi convine sa isi lase nevasta din cauza mea....la noi nu este vb de bani ca bani avem amandoi ....in momentul de fata aproape am renuntat la el dar mai vb din cand in cand cam la 2 zile ma suna la disperare si stiu ca daca ar-fi sa raman cu el""" SI MIE LA FEL MI-AR FACE""""??????mar insela cu alta?????

Dar tu nu ti-ai dat seama ca este insurat ? Se poate sa-ti fi dat seama insa sa nu fi vrut sa crezi acest lucru..pe viitor trebuie sa fii mai precauta.

Te-a mintit destul de grav, nu stiu cum poti sa zici ca il iubesti !

Postat pe 13 Mai 2009 14:27
Deea20 - eu nu am spus ca sunt de acord cu cei/cele care distrug casnicii. Mie mi s-a parut aiurea faza cu ,,ce a unit Domnul omul nu poate sa desfaca'' - acea legatura se desface indiferent ca a unit-o Domnul sau nu, asta daca pe parcurs intervin tot felul de probleme in paradis.

,,In momentul in care se decide o casatorie ambii parteneri trebuie sa-si asume responsabilitatile'' - ai dreptate , insa gandeste-te ca viitorul nu il planifici ca pe o agenda, se poate intampla orice incat casnicia sa se duca pe apa sambetei.

Postat pe 13 Mai 2009 14:31
pur si simplu nu pt ca el are o afecere si mai este asociat cu 2 pers ,,,si imi spunea ca se duce cu ei si etc eu stind...ca asa se procedeaza in momentul in care ai o firma si vrei sa avansezi sa fie promovata....si tinand cont ca am scoala vieti si pot spune ca si pe plan profesional sunt bine dar a fost cu cinci secunde mai destept.....dar la o chestie dasta te oftici pur si simplu ca mam certat cu multe pers nu mai umblam cu prietena mea si mai multe chesti...
vicioasa
Postat pe 13 Mai 2009 14:47
Vicioaso!
Ai un mod de exprimare, cel putin vicios!
E foarte greu de inteles ce vrei tu sa spui!
kristinaCT
Postat pe 13 Mai 2009 14:58
E bine dacã tu te consolezi ca a fost " doar o aventurã". Te minti singurã. Câte "aventuri" îi poti suporta?
crisss31
Postat pe 13 Mai 2009 18:35
De la: Hefe_s_back, la data 2009-05-13 14:31:30Deea20 - eu nu am spus ca sunt de acord cu cei/cele care distrug casnicii. Mie mi s-a parut aiurea faza cu ,,ce a unit Domnul omul nu poate sa desfaca'' - acea legatura se desface indiferent ca a unit-o Domnul sau nu, asta daca pe parcurs intervin tot felul de probleme in paradis.

,,In momentul in care se decide o casatorie ambii parteneri trebuie sa-si asume responsabilitatile'' - ai dreptate , insa gandeste-te ca viitorul nu il planifici ca pe o agenda, se poate intampla orice incat casnicia sa se duca pe apa sambetei.

Ai dreptate ,nu ai cum sa planifici,dar important este daca stii cum sa treci peste problemele aparute,astfel incat relatia sa nu aiba de suferit.
deea_20
Postat pe 13 Mai 2009 21:35
Nu luati in desert numele Domnului. Cuvintele pe care le spune preotul, nu sunt intamplatoare.Ele sunt rostite pentru ca cei care se casatoresc sa aiba rusine si teama de Dumnezeu atunci cand El a consfintit aceasta legatura de casatorie.Dar omul este ca porcul.Si dupa ce s-a casatorit, isi bate joc de legile lui Dumnezeu.Si pe urma ne miram de ce lucrurile nu merg bine in problemele de cuplu?De la faptul ca nu ne respectam pe noi, sentimentele noastre si in ciuda faptului ca ne imbulzim la biserica, preferam mai degraba sa ne clatim ochii cu femeile frumoase, decat sa ne curatam sufletele de propriile noastre pacate.
kudika023770
Postat pe 14 Mai 2009 08:26
degeaba merg la biserica cei ce vor sa arate ca sunt credinciosi, daca dupa ce ies de acolo barfesc, injura sau fac cine stie ce altceva. biserica nu mai este respectata orice ar spune lumea. nu mai este cum a fost.....
Pissi29
Postat pe 14 Mai 2009 08:35
De la: Pissi29, la data 2009-05-14 08:35:50degeaba merg la biserica cei ce vor sa arate ca sunt credinciosi, daca dupa ce ies de acolo barfesc, injura sau fac cine stie ce altceva. biserica nu mai este respectata orice ar spune lumea. nu mai este cum a fost.....

Demult nu e vorba de biserica...e vorba de credinta, care din pacate numai exista..traim doar pentru astazi...dar maine ce va fi?:D
lizzy74
Postat pe 14 Mai 2009 09:15
Iar cireasa de pe tort sun popii...Rar mai gasesti un preot adevarat!
deea_20
Postat pe 14 Mai 2009 09:59
De la: 9119, la data 2008-01-21 19:50:02ce este de facut atunci cand esti indragostita de un barbat casatorit dar nu mai esti foarte tanara? ce este de facut daca el iti raspunde iubirii cu o mare intensitate, te simti fericita, implinita, traiesti o poveste incredibil de frumoasa, dar toate acestea trebuiesc ascunse cu grija pentru a nu rani sotia care-si astepata increzatoare sotul acasa?

...ghinionul tau...trebuia sa-ti gasesti si tu unul liber, adica necasatorit, pentru ca de obicei nevasta e nevasta si amanta e amanta iar, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, "acasa" este la nevasta si eventual copii...
De obicei barbatii sunt stabili...in felul lor... mai fac cate o traznaie dar se intorc la "mami"...ca niste copii lasati liberi dar care stiu mereu drumul dspre casa cand li se face foame...
ocs
Postat pe 14 Mai 2009 12:34
De la: mkdisk, la data 2009-05-08 12:26:26
De la: sguby, la data 2009-05-03 17:07:36Dragelor casatorite un singur sfat am sa va dau:Nu credeti ca barbatii cei aveti langa voi vor fi toata viata numai ai vostri!Nu au fost, si nu vor fi niciodata ai unei singuri femei!Cat despre femeile ce umbla cu barbati casatoriti,nu spun ca sunt de acord cu asa ceva, dar cred ca gandesc mai mult decat cele cu care sunt ei casatoriti, sunt mai independente si stapane pe situatii!
Sunt singura ca unele dintre voi poate va veti simti lezate de comentul meu dar am trecut prin asa ceva...relatie cu barbat insurat ce a divortat...dar asta e problema lui..nu am avut nicio contributie...a zis de prima data ca nevasta i-au mancat sanatatea si banii.....si ca ea n-a vrut decat sa se marite...a vrut certificatul de casatorie atata tot.....asa ca ma intreb oare cate dintre voi inainte de a condamna pe femeile ce umbla cu sotii vostri va puneti intrebarea "Oare ce-am vrut eu de la el?" dar sa va raspundeti sincer.....multe veti spune ca ii iubiti, adorati........dar am eu alta intrebare "Ati fi in stare sa va dati inima pt sotul vostru daca ar fi intr-o situatie grava de sanatate?" reflectati la asa ceva.....poate amanta si-ar da-o.....si am cunostinta de asa ceva...nu e cazul meu (stati linistite, desi as face-o daca ar fi iubitul meu intr-o astfel de situatie).....la greu se va vedea totdeauna dragostea adevarata!
Sa fiti iubite....si imi cer scuze daca v-am jignit pe vreuna dintre voi.....nu am facut-o intentionat!

sunt situatii si situatii in viata.dar eu ma intreb, acel barbat, daca a vazut ca nu e fericit cu sotia, de ce nu a divortat intai de ea si dupa aia sa isi caute pe alta....asta nu inteleg eu deloc.
kudika022141
Postat pe 14 Mai 2009 13:55
De la: sguby, la data 2009-05-03 17:07:36Dragelor casatorite un singur sfat am sa va dau:Nu credeti ca barbatii cei aveti langa voi vor fi toata viata numai ai vostri!Nu au fost, si nu vor fi niciodata ai unei singuri femei!Cat despre femeile ce umbla cu barbati casatoriti,nu spun ca sunt de acord cu asa ceva, dar cred ca gandesc mai mult decat cele cu care sunt ei casatoriti, sunt mai independente si stapane pe situatii!
Sunt singura ca unele dintre voi poate va veti simti lezate de comentul meu dar am trecut prin asa ceva...relatie cu barbat insurat ce a divortat...dar asta e problema lui..nu am avut nicio contributie...a zis de prima data ca nevasta i-au mancat sanatatea si banii.....si ca ea n-a vrut decat sa se marite...a vrut certificatul de casatorie atata tot.....asa ca ma intreb oare cate dintre voi inainte de a condamna pe femeile ce umbla cu sotii vostri va puneti intrebarea "Oare ce-am vrut eu de la el?" dar sa va raspundeti sincer.....multe veti spune ca ii iubiti, adorati........dar am eu alta intrebare "Ati fi in stare sa va dati inima pt sotul vostru daca ar fi intr-o situatie grava de sanatate?" reflectati la asa ceva.....poate amanta si-ar da-o.....si am cunostinta de asa ceva...nu e cazul meu (stati linistite, desi as face-o daca ar fi iubitul meu intr-o astfel de situatie).....la greu se va vedea totdeauna dragostea adevarata!
Sa fiti iubite....si imi cer scuze daca v-am jignit pe vreuna dintre voi.....nu am facut-o intentionat!

sunt situatii si situatii in viata.dar eu ma intreb, acel barbat, daca a vazut ca nu e fericit cu sotia, de ce nu a divortat intai de ea si dupa aia sa isi caute pe alta....asta nu inteleg eu deloc.
kudika022141
Postat pe 14 Mai 2009 13:55

kudika022141
Postat pe 14 Mai 2009 13:56
Vezi draga dobica, cu y., vai se poate, sa nu ramai uimita cat de prost si aiurea gandesti , la o varsta cand ar trebui sa ,ai un iubit de seama ta, nu sa vorbesti, daepre postul de amanta, ca sa nu iti spun altfel.Peste ani, bine ti-a zis cineva , sa vedem daca mai esti asa tare pe pozitie, vorbind , cu nonsalanta, despre ceva ce nu cunosti, si anume familie si copii.Desii cam greu sa ai asa ceva , atata timp, cat tu nu gandesti decat , cu singurul neuron,care si ala e pe duca.
kudika022141
Postat pe 14 Mai 2009 14:09
Pot vorbi usor doar cele care nu au familie...nu au trecut prin durerile facerii..pentru un copil..pentru barbat..dragoste e cand accepti sa nasti un copil..si ai ales tatal..dureros e cand te insela..cand tu ai trecut iadul pentru el..asta e dragoste ?..iar cei care nu au cred ca invidiaza familia..casa..totul..nu sunt in stare sa-si caute perechea potrivita...atunci se baga in casnicii..pentru ca vad potrivire..intelegere..?sau altceva..sau bani..daca sunt..egoism ...sau vor sa dovedeasca ceva..dar pentru cine?se simt inferiori?e prea mare pretul...e prea mare durere..nu inteleg de ce o fac?nu gandesc ca odata va veni si randul lor?sau eceste persoane nu simt durere..dar nici dragoste..hai ca am cazut in butoi:))
va pup
lizzy74
Postat pe 15 Mai 2009 11:39
De la: lizzy74, la data 2009-05-15 11:39:33Pot vorbi usor doar cele care nu au familie...nu au trecut prin durerile facerii..pentru un copil..pentru barbat..dragoste e cand accepti sa nasti un copil..si ai ales tatal..dureros e cand te insela..cand tu ai trecut iadul pentru el..asta e dragoste ?..iar cei care nu au cred ca invidiaza familia..casa..totul..nu sunt in stare sa-si caute perechea potrivita...atunci se baga in casnicii..pentru ca vad potrivire..intelegere..?sau altceva..sau bani..daca sunt..egoism ...sau vor sa dovedeasca ceva..dar pentru cine?se simt inferiori?e prea mare pretul...e prea mare durere..nu inteleg de ce o fac?nu gandesc ca odata va veni si randul lor?sau eceste persoane nu simt durere..dar nici dragoste..hai ca am cazut in butoi:))
va pup

Cata dreptate ai.Eu inca nu am o familie a mea(ma refer la sot si copii) dar cand ma voi marita cu iubitul meu fereasca sfantul sa incerce vreuna sa se bage in casa mea ca jar mananca.
S-a gasit acum cateva luni o tampita sa incerce sa se bage intre noi.A avut noroc cu iubitul meu ca a zis ca nu da in fete,dar ca ma lasa pe mine sa o fac sa inteleaga ca nu ae ce cauta intre noi.Si ce a patit amarata......
Sunt multe nenorocite pe lumea asta dar mai devreme sau mai tarziu isi gasesc ele nasul!
deea_20
Postat pe 15 Mai 2009 13:05
daca ai fi casatorita 1919 ai renunta imediat,si ai avea si raspuns la intrabarea pusa!
kudika015527
Postat pe 15 Mai 2009 16:19
Cum vine teoria asta?Cand o femeie incearca sa agate un barbat, este nenorocita, si dupa ce il agata, nu mai este?
kudika023770
Postat pe 17 Mai 2009 13:38
si tu esti rezerva, cealata femei , intrusa ,etc...
roz5blue6lila7
Postat pe 17 Mai 2009 17:55
De la: kudika023770, la data 2009-05-17 13:38:54Cum vine teoria asta?Cand o femeie incearca sa agate un barbat, este nenorocita, si dupa ce il agata, nu mai este?

Da,e nenorocita cand stie ca barbatul este implicat intr-o relatie serioasa,sau casatorit si tot insista!
deea_20
Postat pe 17 Mai 2009 22:48
De la: deea_20, la data 2009-05-17 22:48:47
De la: kudika023770, la data 2009-05-17 13:38:54Cum vine teoria asta?Cand o femeie incearca sa agate un barbat, este nenorocita, si dupa ce il agata, nu mai este?

Da,e nenorocita cand stie ca barbatul este implicat intr-o relatie serioasa,sau casatorit si tot insista!

Buna dimineata..dupa cafeaua de astazi pot sa mai trec cate ceva..:)))
nenorocita?...da si asta..as putea sa insir cateva denumiri pentru ele...dar poate ca voi fi cenzurata:)))))
lizzy74
Postat pe 18 Mai 2009 09:35
De la: deea_20, la data 2009-05-14 09:59:14Iar cireasa de pe tort sun popii...Rar mai gasesti un preot adevarat!

preot adevarat chiar rar intalnesti....sarlatani la fiecare colt....
lizzy74
Postat pe 18 Mai 2009 10:10
Se vede ca nu ai un sot acasa, se vede ca tu consideri ca nu ai ce pierde. Daca te ai pune putin in locul persoanei respective,...ai mai gandi asa?Din toata lumea asta, un barbat singur nu ai gasit nu?
Si daca te ai indragosti nebuneste de cineva, si te casatoresti cu el, si cladesti o familie, si toata lumea e a ta,,,,,,si vine cineva care ti zice ca EA e indrgostita de barbatul tau, cel cu care ti imparti si bine si rele CUM TE SIMTI ATUNCI?TE MAI GANDESTI CA E MARE PASIUNE INTRE EI?CA E CEVA NORMAL?CA POATE AR TREBUI SA DIVORTEZI CA EA SA FIE FERICITA CU SOTUL TAU?
raspunde ti la aceasta intrebare....
Cam....retorica..nu??!
ravenik_swwet
Postat pe 18 Mai 2009 15:47
9119,te-ai linistit dupa atatea sfaturi?spune-ne si noua cum merge relatia,ce ai hotarat,esti datoare cu niste explicatii.
flor38T
Postat pe 18 Mai 2009 16:22
Lyzy baby, un barbat insurat, are experienta. Cand are prea multa, simte nevoia sa o impartaseasca in mod colegial si parinteste si celorlalti din jur.Este el vinovat ca clasa este numai de fete?
kudika023770
Postat pe 18 Mai 2009 18:35
Cred ca titlul topicului, dupa cum pui tu problema, trebuia, sa sune cam asa,.Spuneti NU ,unei persoana casatorite, atunci cand va refuza ....nenorocitu....

Postat pe 18 Mai 2009 19:06
Da ,chiar, cum si-a permis, sa iti de=a un picior in fund,tocmai tie, si sa se intoarca la nevasta, si la copil,vai saraca de tine, Bravo lui..

Postat pe 18 Mai 2009 19:09
De la: kudika023770, la data 2009-05-18 18:35:20Lyzy baby, un barbat insurat, are experienta. Cand are prea multa, simte nevoia sa o impartaseasca in mod colegial si parinteste si celorlalti din jur.Este el vinovat ca clasa este numai de fete?

este vinovat de un singur lucru...k nu-si poate tine scula in pantaloni!!!
bruneagra25
Postat pe 19 Mai 2009 08:25
De la: kudika023770, la data 2009-05-18 18:35:20Lyzy baby, un barbat insurat, are experienta. Cand are prea multa, simte nevoia sa o impartaseasca in mod colegial si parinteste si celorlalti din jur.Este el vinovat ca clasa este numai de fete?

Sigur...fara sa gandeasca la pret...vieti...
lizzy74
Postat pe 19 Mai 2009 09:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help 5 De la: kiss_my_ass 30 August 2011 09:55
Cine ma ajuta sa descopar cum este un barbat din zodia pesti?! 4 De la: AdrianaR 29 Septembrie 2010 02:15
Am nevoie de liniste si de un sfat 7 De la: mayya_ale 30 Martie 2015 16:45
Infidelitate: o singura noapte, un pas gresit 97 De la: J_Ana 26 Iulie 2013 15:16
decizie grea in viata mea 96 De la: faith742011 11 Decembrie 2011 22:08