Setari Cookie-uri

a iubi o persoana casatorita

Dumnezeu nu este de acord cu relatiile conjugale, fapt pe care il recunoaste si detractorul nostru , din moment ce recunoaste ca Dumnezeu "s-a folosit " numai de trupul Fecioarei Maria, fara sa se insoare cu ea, pentru a-l face pe Cristos, Fecioara ce trebuia sa se marite intre timp cu un localnic.Astazi actul ar fi judecat ca fiind imoral, si l-ar situa pe batran in randul amantilor sau amatorilor de senzatii tari.In ciuda faptului ca Dumnezeu nu s-a purtat in tinerete ca un sfant, biserica condamna unirea dintre doua persoane in afara ei sau, trairea in promiscuitatea unei relatii care nu este casatoria .
kudika023770
Postat pe 13 Iunie 2009 17:03
Bine draga.
lonely_soul
Postat pe 13 Iunie 2009 18:41
Felicitari Ralukama ...nu le baga in seama pe cele sau cei care te critica ... Ai dreptate in tot ceea ce spui. Auzi ce expresie la " doamnele serioase" : "de obicei amantele nu au copii, si au timp garla...si sunt viclene.." Doamne ...te doare capul cand auzi asa ceva !!! Adica " doamnele serioase" maritate au copii garla , au servici , nu au timp niciodata si nu sunt viclene deloc!!!
Eu stiu o multime de astfel de " doamne " care nu au copii si nici nu au de gand sa-i faca vreodata barbatului respectiv copii , invocand diverse boli , au timp garla pentru ca nu lucreaza nici macar din greseala , ele fiind neveste , deci e de datoria sotului sa le intretina , si tinanad cont de toate astea sunt mai mult decat " VICLENE" .
NU FITI RELE , PENTRU CA NICIODATA NU STITI CE VA REZERVA VIATA!!!
Raky
Postat pe 14 Iunie 2009 19:45
o iubesti ,asta e, dar intrebarea e cum de ajuns sa o cunosti si si sa o iubesti??
no_more
Postat pe 14 Iunie 2009 20:17
Tu stii cum e cu el. Eu am trecut prin asta, iar dupa doi ani de relatie nebuna cu mine, el si fosta sotie au divortat. Acum suntem impreuna, se fac trei ani. Ei erau casatoriti de 16 ani, dar, vezi tu, ce ti-e scris se intampla oricum. Adevarul este ca am avut o rabdare si o speranta incredibila, asta m-a ajutat enorm. Am 35 de ani, el 40, si eu am divortat de fostul sot inainte ca actualul sa divorteze de sotie, am cam riscat dar acum totul e ok. Niciodata nu m-am simtit prost ca am destramat o familie, care nu mai exista decat formal.
kudika030398
Postat pe 15 Iunie 2009 11:59
De la: kudika030398, la data 2009-06-15 11:59:56Tu stii cum e cu el. Eu am trecut prin asta, iar dupa doi ani de relatie nebuna cu mine, el si fosta sotie au divortat. Acum suntem impreuna, se fac trei ani. Ei erau casatoriti de 16 ani, dar, vezi tu, ce ti-e scris se intampla oricum. Adevarul este ca am avut o rabdare si o speranta incredibila, asta m-a ajutat enorm. Am 35 de ani, el 40, si eu am divortat de fostul sot inainte ca actualul sa divorteze de sotie, am cam riscat dar acum totul e ok. Niciodata nu m-am simtit prost ca am destramat o familie, care nu mai exista decat formal.

Oare in adancul sufletului si el gandeste asa?sau gandeste la copii si la femeia pe care a parasit...sau se gandeste de ce o fi parasit?
lizzy74
Postat pe 16 Iunie 2009 08:25
De la: Raky, la data 2009-06-14 19:45:21Felicitari Ralukama ...nu le baga in seama pe cele sau cei care te critica ... Ai dreptate in tot ceea ce spui. Auzi ce expresie la " doamnele serioase" : "de obicei amantele nu au copii, si au timp garla...si sunt viclene.." Doamne ...te doare capul cand auzi asa ceva !!! Adica " doamnele serioase" maritate au copii garla , au servici , nu au timp niciodata si nu sunt viclene deloc!!!
Eu stiu o multime de astfel de " doamne " care nu au copii si nici nu au de gand sa-i faca vreodata barbatului respectiv copii , invocand diverse boli , au timp garla pentru ca nu lucreaza nici macar din greseala , ele fiind neveste , deci e de datoria sotului sa le intretina , si tinanad cont de toate astea sunt mai mult decat " VICLENE" .

Hm....asa era sotia amantului tau?
lizzy74
Postat pe 16 Iunie 2009 08:26
lizzy, ei nu aveau copii. in schimb, eu am un baietel cu fostul sot. in momentul in care iei o hotarare, stii de ce ai luat-o, nu o iei intai si apoi te gandesti de ce. exista o varsta la care maturitatea gandirii te ajuta sa iei cele mai bune hotarari, in cunostinta de cauza, si sa treci mai usor peste momente grele ale vietii...
kudika030398
Postat pe 16 Iunie 2009 11:16
Nesimtite mai suntem! Nu-i lasam pe sotii nostri sa aiba amanta...
lonely_soul
Postat pe 16 Iunie 2009 11:16
discutii si sfaturi...toti ne pricepem la asta, dar cand vine vorba de noi toate principiile noastre sunt date peste cap si foarte bine ca se intampla asa fiindca viata este scurtasi trebuie traita.Ca sa inteleaga toate "doamnele serioase" sunt casatorita de 5 ani, imi iubesc sotul si nu l-am inselat niciodata, dar daca aceasta relatie nu m-ar mai multumi cu sigurata in prima faza mi-as gasi un amant, dupa care in functie de cum evolueaza lucrurile voi vedea ce se intampla! Nimeni nu se duce la "ciorba" altuia indiferent daca e barbat sau femeie atata timp cat are ceea ce isi doreste acasa.
luizavlad
Postat pe 17 Iunie 2009 11:29
De la: luizavlad, la data 2009-06-17 11:29:02discutii si sfaturi...toti ne pricepem la asta, dar cand vine vorba de noi toate principiile noastre sunt date peste cap si foarte bine ca se intampla asa fiindca viata este scurtasi trebuie traita.Ca sa inteleaga toate "doamnele serioase" sunt casatorita de 5 ani, imi iubesc sotul si nu l-am inselat niciodata, dar daca aceasta relatie nu m-ar mai multumi cu sigurata in prima faza mi-as gasi un amant, dupa care in functie de cum evolueaza lucrurile voi vedea ce se intampla! Nimeni nu se duce la "ciorba" altuia indiferent daca e barbat sau femeie atata timp cat are ceea ce isi doreste acasa.

sunt 2 motive:rutina si plictiseala. si un motiv pt a ramane fidel:constiinta.
mkdisk
Postat pe 17 Iunie 2009 12:17
De la: lizzy74, la data 2009-06-16 08:26:26
De la: Raky, la data 2009-06-14 19:45:21Felicitari Ralukama ...nu le baga in seama pe cele sau cei care te critica ... Ai dreptate in tot ceea ce spui. Auzi ce expresie la " doamnele serioase" : "de obicei amantele nu au copii, si au timp garla...si sunt viclene.." Doamne ...te doare capul cand auzi asa ceva !!! Adica " doamnele serioase" maritate au copii garla , au servici , nu au timp niciodata si nu sunt viclene deloc!!!

Hm....asa era sotia amantului tau?

vad ca v-ati impartit in tabere:doamnele serioase/doamnele neserioase. eu impart oamenii altfel: buni, mai putin buni si rai. si daca unii dintre noi au o opinie, asta nu iseamna ca dispretuim pe altii-cel putin eu nu-e doar o opinie...ni se cere parerea si noi o dam.de ce ne mai cereti parerea atunci daca va suparati ca parerile noastre nu va convin?
mkdisk
Postat pe 17 Iunie 2009 12:25
De la: kudika023770, la data 2009-06-13 17:03:23Dumnezeu nu este de acord cu relatiile conjugale, fapt pe care il recunoaste si detractorul nostru , din moment ce recunoaste ca Dumnezeu "s-a folosit " numai de trupul Fecioarei Maria, fara sa se insoare cu ea, pentru a-l face pe Cristos, Fecioara ce trebuia sa se marite intre timp cu un localnic.Astazi actul ar fi judecat ca fiind imoral, si l-ar situa pe batran in randul amantilor sau amatorilor de senzatii tari.In ciuda faptului ca Dumnezeu nu s-a purtat in tinerete ca un sfant, biserica condamna unirea dintre doua persoane in afara ei sau, trairea in promiscuitatea unei relatii care nu este casatoria .

tare va mai place sa luati in desert numele Domnului.....aici nu era vb de asta, ci de relatii....deschide topic separat depre Dumnezeu daca vrei, dar nu il pune laolalta cu toate mizeriile.....
mkdisk
Postat pe 17 Iunie 2009 12:29
De la: luizavlad, la data 2009-06-17 11:29:02discutii si sfaturi...toti ne pricepem la asta, dar cand vine vorba de noi toate principiile noastre sunt date peste cap si foarte bine ca se intampla asa fiindca viata este scurtasi trebuie traita.Ca sa inteleaga toate "doamnele serioase" sunt casatorita de 5 ani, imi iubesc sotul si nu l-am inselat niciodata, dar daca aceasta relatie nu m-ar mai multumi cu sigurata in prima faza mi-as gasi un amant, dupa care in functie de cum evolueaza lucrurile voi vedea ce se intampla! Nimeni nu se duce la "ciorba" altuia indiferent daca e barbat sau femeie atata timp cat are ceea ce isi doreste acasa.

multi se duc la "ciorba"altuia chiar daca acasa au o "ciorba"buna sau foarte buna.de ce? pentru diversitate,din plictiseala,lasitate.
elisa_me
Postat pe 17 Iunie 2009 13:25

multi se duc la "ciorba"altuia chiar daca acasa au o "ciorba"buna sau foarte buna.de ce? pentru diversitate,din plictiseala,lasitate."

Hai sa zicem ca as fi de acord cu lasitatea,dar sub nici o forma nu sunt de acord cu plictiseala si diversitatea! Daca o face de plictiseala si diveristate...imi pare rau dar e grav sunt lucruri foarte importante care ii lipsesc, probabil si eu as face-o!
luizavlad
Postat pe 17 Iunie 2009 14:05
De la: luizavlad, la data 2009-06-17 14:05:28
multi se duc la "ciorba"altuia chiar daca acasa au o "ciorba"buna sau foarte buna.de ce? pentru diversitate,din plictiseala,lasitate."

Hai sa zicem ca as fi de acord cu lasitatea,dar sub nici o forma nu sunt de acord cu plictiseala si diversitatea! Daca o face de plictiseala si diveristate...imi pare rau dar e grav sunt lucruri foarte importante care ii lipsesc, probabil si eu as face-o!

n ai auzit inca de barbati care se duc la altele de prea mult bine?eu da.
au acasa femei frumoase,destepte si culmea inseala cu unele cu mult sub nivelul sotiei/iubitei.aici cum sta treaba?
elisa_me
Postat pe 17 Iunie 2009 18:57
Sunt casatorita si am si un prieten...de ce? ptr ca sotul meu a uitst sa fie sot,prieten,umar....de ce nu plec?din cauza societatii....functia mea,a lui...inclusiv a prietenului....important e ca stim si am cazut la pace....o sa spuneti:,,preacurvie''...eu va spun doat atat,,cine se simte curat,sa arunce cu pietre''....si apropos:totdeauna imi voi apara sotul si niciodata nu o sa-l pun in postura tampita...la fel si prietenul meu,pe sotia lui....si inca ceva:ca noi sunt putini!majoritatea bat nevestele si le tin in brate pe amante...la noi e pur si simplu constientul care-ti spune,,nu merge,nu mai merge!''...de ce nu raman cu prietenul?pai,suntem inima langa inima....cat timp va exista feeling,vom fi o pereche....cand se va termina,multumim sansei de a ne fi intalnit si iubit!cat despre sotul meu:E SOTUL1
kudika018041
Postat pe 17 Iunie 2009 19:13
medeea01 imi pare rau ....nimeni nu pleaca de prea mult bine, poate acele femei sunt frumoase si destepe , nu te contrazic dar poate au alte defecte ...aici sunt multe exemple!
Sunt de acord cu tine ca barbatii exagereaza cand e vorba de nemultumiri si dintr-o chestie minora ei fac o tragedie, dar totusi la baza exista un motiv!!!
kudika018041-felicitarile mele, probabil daca as fi nemultumita si eu as face asta cu singura diferenta ca daca dupa o astfel de aventura sau cum vrei tu sa o numesti, as constata ca nu mai am nimic in comun cu sotul meu...cu siguranta as divorta si nu as sta cu el doar din cauza societatii! Societatea oricum critica asa ca....traieste-ti viata asa cum crezi tu, nu cum crede societatea!

luizavlad
Postat pe 19 Iunie 2009 09:53
Eu sint exact in aceasta situatie si vreau sa-ti spun ca nu am regretat, nu regret nici o clipa relatia mea de acum...sint indragostita, sint iubita enorm, avem lumea noastra frumoasa, vesela, perfecta pentru noi si pur si simplu savuram fiecare clipa pe care o traim impreuna...nici unul din noi nu-si doreste ca cei din jurul nostru sa sufere, acasa sintem la fel amindoi, cu acelasi comportament ca si pina acum...dar cind ne intilnim totul dispare si savuram fiecare clipa pe care o petrecem impreuna...chiar traiesc o poveste de dragoste minunata si foarte intensa...
Sophie_Rose
Postat pe 19 Iunie 2009 13:15
De la: luizavlad, la data 2009-06-19 09:53:06medeea01 imi pare rau ....nimeni nu pleaca de prea mult bine, poate acele femei sunt frumoase si destepe , nu te contrazic dar poate au alte defecte ...aici sunt multe exemple!
Sunt de acord cu tine ca barbatii exagereaza cand e vorba de nemultumiri si dintr-o chestie minora ei fac o tragedie, dar totusi la baza exista un motiv!!!
kudika018041-felicitarile mele, probabil daca as fi nemultumita si eu as face asta cu singura diferenta ca daca dupa o astfel de aventura sau cum vrei tu sa o numesti, as constata ca nu mai am nimic in comun cu sotul meu...cu siguranta as divorta si nu as sta cu el doar din cauza societatii! Societatea oricum critica asa ca....traieste-ti viata asa cum crezi tu, nu cum crede societatea!

luiza nu vreau sa intru in polemici degeaba.sa stii ca sunt cazuri din astea.pana la urma nimeni nu e perfect.acum ca sa cauti nod in papura si sa scornesti orice mic defect ca sa te poti scuza pentru fapta eu nu cred ca e ok.
principiul tau este bun...dar este unul pentru oameni rationali care gandesc cu creierul si cu inima si nu cu altceva.dar extrem de multi barbati desi au tot ce le trebuie acasa inventeaza scuze ca sa mai traga si pe la altele...asa din diversitate...nu i place ca iubita/sotia e bruneta si nu blonda si n are sanii mari.poftim un motiv:)oricum si eu merg tot pe ideea ca daca te straduiesti se poate.daca se adevereste ca nu e si el de aceeasi parere inseamna ca el e defect.
elisa_me
Postat pe 19 Iunie 2009 13:17
In situatii din astea trebuie sa va dati 2 palme si sa va treziti la realitate ! Cum sa va claditi fericirea pe minciuni si lucruri ascunse? Ce viata este asta?
Cu atat mai mult cu cat e vorba de o a 3 a pers care are de suferit.
Iar astia care o au pe a 2 a , o au si pe a 3a , si tot asa...
Ce va face sa credeti ca pe voi nu va inseala?
Eu stiu pe cineva, lucram cu el si povestea cum isi iubeste amanta mai mult decat sotia pt ca stie ca e numai a lui si ca-l iubeste, Sotia nu il iubea cum vroia el.
Cand venea in Romania de la el din tara avea de fiecare data alta. Doar asa, de dragul copulatiei.
Spunea ca el face dragoste cu fiecare femeie, ca iubeste femeia.
Promiscuitatea atrage si mai multa promiscuitate.
kudikaroxi
Postat pe 19 Iunie 2009 13:31
De la: Sophie_Rose, la data 2009-06-19 13:15:22Eu sint exact in aceasta situatie si vreau sa-ti spun ca nu am regretat, nu regret nici o clipa relatia mea de acum...sint indragostita, sint iubita enorm, avem lumea noastra frumoasa, vesela, perfecta pentru noi si pur si simplu savuram fiecare clipa pe care o traim impreuna...nici unul din noi nu-si doreste ca cei din jurul nostru sa sufere, acasa sintem la fel amindoi, cu acelasi comportament ca si pina acum...dar cind ne intilnim totul dispare si savuram fiecare clipa pe care o petrecem impreuna...chiar traiesc o poveste de dragoste minunata si foarte intensa...

Da bun. Si daca partenerii vostri si-ar gasi si ei o astfel de dragoste sau relatie, acasa sa fie la fel, tocmai ca voi sa nu suferiti? La asta nu te-ai gandit? Sotul tau sa aiba o alta relatie si poate de aceea sa nu observe sau sa nu-i pese de povestea ta de dragoste intensa? Ma intreb cum te-ai simti sa afli ca si el are o lume a lui separat de a ta?
Eu nu consider ca asta-i viata. E doar emotia aventurii si a faptului ca traiti o dragoste...ilicita.
lonely_soul
Postat pe 19 Iunie 2009 17:37
De la: medeea01, la data 2009-06-10 20:52:47
De la: ralukama, la data 2009-06-05 23:52:55ha ha... cineva ma face "fatuca" pt ca vb de "amante cu responsabilitati"
mea culpa!!
amantele, se pare, traiesc pe muntele Olimp, huzurind toata ziua si tragand nectarul cu paiul de aur... ele n-au zile proaste, nu au nevoie sa manance si nici nevoi fiziologice n-au, pentru ca, nu-i asa, cum i-ar sta unei amante sa faca ... o "treaba" sau alta...?? amantele nu merg pe strada, ele sunt purtate pe perne de puf si traiesc, undeva, intr-o lume paralela nou, muritorilor... amantele toate au ochi albastri si par blond, de la mama natura... amantele nu stranuta, nu se ranesc, nu au menstruatie (ca de aia sunt mereu "disponibile" si nici nu sunt atinse de vreo realitate!
........................................................ si as mai putea continua, pentru ca, se pare, asa isi doresc unele doamne de pe aici sa ne raportam la subiect. ceea ce nu inteleg unele este ca nu e vina nimanui daca te inseala iubitul sau sotul... sau in niciun caz doar a amantei, care l-o fi amenintat pe sarmanul om cu pistolul la cap...
imi vine sa rad, de ciuda ca vad atata rautate... unele nu sunt in stare sa poarte discutii in contradictoriu, ca daca le zici ceva ce nu "bate" cu prejudecatile sau, hai sa nu fiu dura, cu bunele lor convingeri, te si fac "fatuca", "amanta", "neserioasa" sau mai stiu eu cum...
aaaa!
si m-am saturat de placa "pune-te in locul celei inselate... ti-ar placea?" Pai hai sa fim sinceri: toti am fost sau vom fi, la randul nostru, inselati... stim cum e... si, mai mult de atat... de ce sa te pui in locul cuiva, intr-o situatie pe care nu ai cum sa o simti decat in moemntul in care o traiesti???

prin urmare... multe monumente de intelepciune pe aici!

mai ralukama e normal ca nu e doar vina amantei cand se ajunge la inselat.in primul rand este vina barbatului.ea propune si incita si el raspunde.daca sotia nu ti mai place si nu te mai multumeste poti frumos sa divortezi sau sa pleci dar nu....e mai bine cu 2.una pentru distractie si alta acasa care creste copil si are grija de tine.amanta=distractie,sotia=plasa de siguranta.
aporpo eu nu fac parte din categoria doamnelor pe care le ai descris tu ca stau aici pe forum.sunt necasatorita si am 25 de ani nu 50.nu ti spun sa te pui in locul sotiei pentru ca daca tu esti amanta e clar ca asta e ceea ce ti ai dorit tu.ai fost inselata si acum vrei sa fii de partea cealalta numai ca in timp....poate....o sa intelegi ca ce faci rau ti se intoarce intotdeauna inapoi.eu daca am facut rau cuiva mi s a intors inapoi.nu cred ca fac pe desteapta ci vorbesc strict din experienta mea de pana acum.
amanta este o femeie ca oricare alta doar ca este o fire mai slaba.se multumeste cu barbatul alteia pentru ca fie nu e in stare sa gaseasca un barbat singur fie nu e capabila sa stea singura.tu raluca de ce ai decis sa fii amanta cuiva?
a) ca sa nu fii singura
b)pentru ca esti prea slaba sa mai renunti la el acum ca te ai indragostit de el desi are sotie
c)te razbuni pe viata care a fost dura cu tine
nu e nevoie sa mi raspunzi mie.raspunde ti tie in primul rand.
atat
ralukama
Postat pe 20 Iunie 2009 13:42
De la: ralukama, la data 2009-06-20 13:42:32
De la: medeea01, la data 2009-06-10 20:52:47
De la: ralukama, la data 2009-06-05 23:52:55ha ha... cineva ma face "fatuca" pt ca vb de "amante cu responsabilitati"
mea culpa!!
amantele, se pare, traiesc pe muntele Olimp, huzurind toata ziua si tragand nectarul cu paiul de aur... ele n-au zile proaste, nu au nevoie sa manance si nici nevoi fiziologice n-au, pentru ca, nu-i asa, cum i-ar sta unei amante sa faca ... o "treaba" sau alta...?? amantele nu merg pe strada, ele sunt purtate pe perne de puf si traiesc, undeva, intr-o lume paralela nou, muritorilor... amantele toate au ochi albastri si par blond, de la mama natura... amantele nu stranuta, nu se ranesc, nu au menstruatie (ca de aia sunt mereu "disponibile" si nici nu sunt atinse de vreo realitate!
........................................................ si as mai putea continua, pentru ca, se pare, asa isi doresc unele doamne de pe aici sa ne raportam la subiect. ceea ce nu inteleg unele este ca nu e vina nimanui daca te inseala iubitul sau sotul... sau in niciun caz doar a amantei, care l-o fi amenintat pe sarmanul om cu pistolul la cap...
imi vine sa rad, de ciuda ca vad atata rautate... unele nu sunt in stare sa poarte discutii in contradictoriu, ca daca le zici ceva ce nu "bate" cu prejudecatile sau, hai sa nu fiu dura, cu bunele lor convingeri, te si fac "fatuca", "amanta", "neserioasa" sau mai stiu eu cum...
aaaa!
si m-am saturat de placa "pune-te in locul celei inselate... ti-ar placea?" Pai hai sa fim sinceri: toti am fost sau vom fi, la randul nostru, inselati... stim cum e... si, mai mult de atat... de ce sa te pui in locul cuiva, intr-o situatie pe care nu ai cum sa o simti decat in moemntul in care o traiesti???

prin urmare... multe monumente de intelepciune pe aici!

mai ralukama e normal ca nu e doar vina amantei cand se ajunge la inselat.in primul rand este vina barbatului.ea propune si incita si el raspunde.daca sotia nu ti mai place si nu te mai multumeste poti frumos sa divortezi sau sa pleci dar nu....e mai bine cu 2.una pentru distractie si alta acasa care creste copil si are grija de tine.amanta=distractie,sotia=plasa de siguranta.
aporpo eu nu fac parte din categoria doamnelor pe care le ai descris tu ca stau aici pe forum.sunt necasatorita si am 25 de ani nu 50.nu ti spun sa te pui in locul sotiei pentru ca daca tu esti amanta e clar ca asta e ceea ce ti ai dorit tu.ai fost inselata si acum vrei sa fii de partea cealalta numai ca in timp....poate....o sa intelegi ca ce faci rau ti se intoarce intotdeauna inapoi.eu daca am facut rau cuiva mi s a intors inapoi.nu cred ca fac pe desteapta ci vorbesc strict din experienta mea de pana acum.
amanta este o femeie ca oricare alta doar ca este o fire mai slaba.se multumeste cu barbatul alteia pentru ca fie nu e in stare sa gaseasca un barbat singur fie nu e capabila sa stea singura.tu raluca de ce ai decis sa fii amanta cuiva?
a) ca sa nu fii singura
b)pentru ca esti prea slaba sa mai renunti la el acum ca te ai indragostit de el desi are sotie
c)te razbuni pe viata care a fost dura cu tine
nu e nevoie sa mi raspunzi mie.raspunde ti tie in primul rand.
atat

pai nu, ca uite cum te inseli, ca nici macar amanta nu sunt... :))) si pentru asta oi fi fost prea slaba? ! probabil ca n-am fost in stare... si zambesc amar, ca nici macar asta n-am stiut sa fiu.
ideea e, fara suparare, sa nu mai credem ca stim totul... sa nu mai generalizam, sa nu mai dam verdicte de viata, ca toate situatiile sunt diferite.
a! si nu, nu ma razbun pe viata, nu sunt ranchiunoasa, nu cred in concluzii prestabilite, nimic...
ralukama
Postat pe 20 Iunie 2009 13:46
Sa iubesti o persoana casatorita e un compromis major. Complicatii inutile, impuse sau acceptate din dorinta de a completa - vorba vine - ce ti se ofera in casatorie. Dorinta de a avea mai mult, fara sa cauti solutia ce ti-ar aduce acel mai mult in propria casnicie. Instabilitate emotionala, sociala, care tot imaturitate afectiva este , dpdv psihologic. Cu alte cuvinte, impunerea autocontrolului, evaluarea corecta, obiectiva a ambilor parteneri, delimitarea problemelor, descoperirea solutiilor, aplicarea in practica a deciziilor- complicat , nu ? Mai simplu, se rezolva cu adaugarea celei de-a treia persoane, pe post de surogat de ... ce vreti voi
maria_zada
Postat pe 21 Iunie 2009 00:03
"Singura masura a lucrurilor e importanta pe care tu le-o dai" (E.M. de Vogue)
msi_yone
Postat pe 21 Iunie 2009 09:57
Este prea de tot.......... De ce sunteti chiar atat de crude? Eu nu iau apararea acestei femei, dar nici nu arunc cu noroi in ea. Ea stie cum vrea sa isi traiasca viata. Ceea ce este cert..., se simte fericita in putinul timp acordat ei de catre acest barbat, dar cu un gol interior de fiecare data la despartire.
O singura intrebare as avea de adaugat. Ce se intampla in cazul in care sotia are probleme de sanatate si chiar nu-l mai poate satisface, probabil pentru toata viata?
adriana_cvc2
Postat pe 21 Iunie 2009 10:06
De la: , la data 2008-01-24 09:28:309119 draga, ai venit aici clar sa cauti comentarii in favoarea relatiei tale cu acel barbat casatorit. stii ca nu e bine ce faci dar totusi ai fi vrut din tot sufletul sa vina cineva sa-ti dea dreptate. ei bine nu o sa vina nimeni sa-ti dea dreptate ptr ca pur si simplu nu ai. stii bine ce e de facut asa ca nu mai pierde timpul pe forum-uri.
marinela0506_yahoo_com
Postat pe 21 Iunie 2009 10:44
De la: kudika018041, la data 2009-06-17 19:13:17Sunt casatorita si am si un prieten...de ce? ptr ca sotul meu a uitst sa fie sot,prieten,umar....de ce nu plec?din cauza societatii....functia mea,a lui...inclusiv a prietenului....important e ca stim si am cazut la pace....o sa spuneti:,,preacurvie''...eu va spun doat atat,,cine se simte curat,sa arunce cu pietre''....si apropos:totdeauna imi voi apara sotul si niciodata nu o sa-l pun in postura tampita...la fel si prietenul meu,pe sotia lui....si inca ceva:ca noi sunt putini!majoritatea bat nevestele si le tin in brate pe amante...la noi e pur si simplu constientul care-ti spune,,nu merge,nu mai merge!''...de ce nu raman cu prietenul?pai,suntem inima langa inima....cat timp va exista feeling,vom fi o pereche....cand se va termina,multumim sansei de a ne fi intalnit si iubit!cat despre sotul meu:E SOTUL1

Deci , cand vine vorba de "preacurvie", nu va pasa de societate, cand vine vorba de divort dintr-o data va pasa. De ce nu sunteti sinceri cu voi si nu recunoasteti ca interesele materiale sunt cele care va determina sa nu divortati, nicidecum societatea. Sotul a uitat sa fie sot? Pai si de ce va este in continuare sot? Si apropo' , sotul dumneavoastra deja este in postura tampita, de incornorat, de fraier, asa il considera societatea, asa ca nici de asta nu va pasa. Stim cu totii ca uneori relatia nu mai merge, nu ne mai simtim impliniti, bun, putem divorta si s-o luam de la capat.
Cat despre sotul dumneavoastra, e sotul1, care nu mai stie sa fie sot, oare chiar merita ceea ce-i faceti?
Sa fiti iubita doamna draga si incercati sa va puneti in locul celui de langa dumneavoastra.
Si cand ati afirmat "important e ca stim si am cazut la pace", la cine v-ati referit, la dumneavoastra si amant nu? Nicidecum la sotul dumneavoastra si sotia amantului.
valita76
Postat pe 21 Iunie 2009 11:03
ba la sot si sotia amantului!in primul rand,lor le pasa de partea materiala!cat desprea ,,preacurvie'',noi nu o vedem asa....chiar dna de mai sus punea problema sotiei/sotului bolnav care nu mai poate sa-ti ofere implinire trupeasca.Dvs ati sta ,asa,singur in noapte,o viata intreaga?sau cand sotul /sotia te vede doar ca pe un partener ?nu vi s-a intamplat sa se uite la dvs si sa spuna,,nu-mi placi ca femeie,doar creierul tau imi place!''?....doresc sa nu vi se intample!!!!!....Femeia care nu -i vazuta ca femeie/barbatul caruia i se raspunde,,lasa-ma in pace!'' au dreptul la viata...ca-i prea scurta1....cat despre societate:e importanta si pt noi si ptr copiii nostri!pa
kudika018041
Postat pe 21 Iunie 2009 11:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a inselat cu fosta lui! 34 De la: rashela 14 Iulie 2011 16:34
Am decis sa fac vraji ca sa contracarez infidelitatea rasei barbatesti .Ce credeti ? 134 De la: geo_xx 19 Noiembrie 2009 23:22
Ce ar trebui sa-ti spun acum…? 14 De la: Eva32 19 Octombrie 2011 00:02
Poti sa iti iubesti sotul dar sa fi indragostita de altul? 2 De la: kudika_1011755 10 Februarie 2020 19:50
iubiri pe net 43 De la: unicorn 11 Aprilie 2009 03:38