Mai multe
va pup fetelor si un week-end frumos.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 5 Iunie 2009 15:25 |
||
|---|---|---|
Papa cristinne
|
||
|
lonely_soul Postat pe 5 Iunie 2009 18:06 |
||
|
Suzuki si Suzuka, faceau sex virtual pe calculator, inainte de a se casatori.La un moment dat Suzuka il intreaba pe Suzuki: -Draga, ce fac, nu-mi vine orgasmul. -Ai putina rabdare tu.Ti-l trimit imediat prin e-mail. |
||
|
|
||
|
kudika023770 Postat pe 5 Iunie 2009 19:10 |
||
| "Oare cand au timp amantele de soþii altora?"- parca asta era intrebarea soþiilor sãrmane - Când staþi voi ca disperatele pe net, sa va exprimaþi inteligentele puncte de vedere. | ||
|
crisss31 Postat pe 5 Iunie 2009 22:41 |
||
De la: crisss31, la data 2009-06-05 22:41:01"Oare cand au timp amantele de soþii altora?"- parca asta era intrebarea soþiilor sãrmane - Când staþi voi ca disperatele pe net, sa va exprimaþi inteligentele puncte de vedere. Deci...bucuria ta, nu? ca stam noi ca disperatele pe net... |
||
|
lonely_soul Postat pe 5 Iunie 2009 23:04 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 10:13:31De la: lizzy74, la data 2009-06-01 09:49:25De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 08:47:21De la: ralukama, la data 2009-05-29 19:18:17De la: maria_zada, la data 2009-05-28 22:39:03 |
||
|
ralukama Postat pe 5 Iunie 2009 23:43 |
||
|
ha ha... cineva ma face "fatuca" pt ca vb de "amante cu responsabilitati" mea culpa!! amantele, se pare, traiesc pe muntele Olimp, huzurind toata ziua si tragand nectarul cu paiul de aur... ele n-au zile proaste, nu au nevoie sa manance si nici nevoi fiziologice n-au, pentru ca, nu-i asa, cum i-ar sta unei amante sa faca ... o "treaba" sau alta...?? amantele nu merg pe strada, ele sunt purtate pe perne de puf si traiesc, undeva, intr-o lume paralela nou, muritorilor... amantele toate au ochi albastri si par blond, de la mama natura... amantele nu stranuta, nu se ranesc, nu au menstruatie (ca de aia sunt mereu "disponibile" si nici nu sunt atinse de vreo realitate! ........................................................ si as mai putea continua, pentru ca, se pare, asa isi doresc unele doamne de pe aici sa ne raportam la subiect. ceea ce nu inteleg unele este ca nu e vina nimanui daca te inseala iubitul sau sotul... sau in niciun caz doar a amantei, care l-o fi amenintat pe sarmanul om cu pistolul la cap... imi vine sa rad, de ciuda ca vad atata rautate... unele nu sunt in stare sa poarte discutii in contradictoriu, ca daca le zici ceva ce nu "bate" cu prejudecatile sau, hai sa nu fiu dura, cu bunele lor convingeri, te si fac "fatuca", "amanta", "neserioasa" sau mai stiu eu cum... aaaa! si m-am saturat de placa "pune-te in locul celei inselate... ti-ar placea?" Pai hai sa fim sinceri: toti am fost sau vom fi, la randul nostru, inselati... stim cum e... si, mai mult de atat... de ce sa te pui in locul cuiva, intr-o situatie pe care nu ai cum sa o simti decat in moemntul in care o traiesti??? prin urmare... multe monumente de intelepciune pe aici! |
||
|
ralukama Postat pe 5 Iunie 2009 23:52 |
||
De la: irina_teodora, la data 2009-06-05 23:04:28De la: crisss31, la data 2009-06-05 22:41:01"Oare cand au timp amantele de soþii altora?"- parca asta era intrebarea soþiilor sãrmane - Când staþi voi ca disperatele pe net, sa va exprimaþi inteligentele puncte de vedere. |
||
|
crisss31 Postat pe 6 Iunie 2009 09:50 |
||
| Nu e bucuria mea ca si eu am fost iselata. Dar nu e cazul sa aveti asa ganduri razbunatoare fata de amante, ca nu ii obliga ele pe soti sa faca nimic fara voia lor. Asta era ideea. Si sa stiti ca si voi, cu toate treburile si copiii din lume, v-ati gasi timp pt. un alt barbat daca asta v-ati dori . | ||
|
crisss31 Postat pe 6 Iunie 2009 09:52 |
||
| Daca ele pot face asta, de ce neglijeaza intr-atat relariile de cuplu, pana acestea devin o problema? | ||
|
kudika023770 Postat pe 6 Iunie 2009 10:36 |
||
| hs | ||
|
aisuca Postat pe 6 Iunie 2009 16:24 |
||
| it | ||
|
geo_x Postat pe 6 Iunie 2009 16:37 |
||
.....ps.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 7 Iunie 2009 15:10 |
||
Cea mai mare prostie e sa iubesti o persoana casatorita
|
||
|
Aphrodite Postat pe 7 Iunie 2009 15:15 |
||
| Nu este adevarat.Cu totii il iubim pe Dumnezeu, si Dumnezeu, este o persoana casatorita. | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Iunie 2009 18:14 |
||
|
||
|
valita76 Postat pe 7 Iunie 2009 18:18 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-06-07 18:14:33Nu este adevarat.Cu totii il iubim pe Dumnezeu, si Dumnezeu, este o persoana casatorita. Ti-a spus El?? Mira-m-as!! |
||
|
lonely_soul Postat pe 7 Iunie 2009 22:09 |
||
|
Citesc in ceasca de cafea si iti pot raspunde la orice intrebari cu privire la: Cariera si Succes la examene Norocul si Reusita copiilor Dragoste adevarata si Tradare in dragoste Noroc la bani sau Paguba Sanatate si Necazuri Si orice vrei sa afli. http://cassandraspune.webs.com
|
||
|
CASSANDRA Postat pe 8 Iunie 2009 16:22 |
||
De la: CASSANDRA, la data 2009-06-08 16:22:31Citesc in ceasca de cafea si iti pot raspunde la orice intrebari cu privire la:
|
||
|
andreea1976 Postat pe 8 Iunie 2009 16:31 |
||
| Mai Drink, se vede ca nu citisi Noul Testament.Cu cine l-a facut Feciara Maria pe Cristos?Ba i-a trimis si un inger ca sa o vesteasca.Numai ca pe vremea aceea, nu se facea casatoria la ofiterul starii civile, asa ca a lipsit contractul.In schimb dovada a existat din moment ce toata lumea se inchina inca la ea. | ||
|
kudika023770 Postat pe 8 Iunie 2009 17:01 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-06-08 17:01:07Mai Drink, se vede ca nu citisi Noul Testament.Cu cine l-a facut Feciara Maria pe Cristos?Ba i-a trimis si un inger ca sa o vesteasca.Numai ca pe vremea aceea, nu se facea casatoria la ofiterul starii civile, asa ca a lipsit contractul.In schimb dovada a existat din moment ce toata lumea se inchina inca la ea. Mda...daca spui tu...asa trebuie sa fie. |
||
|
lonely_soul Postat pe 9 Iunie 2009 18:31 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-06-07 18:14:33Nu este adevarat.Cu totii il iubim pe Dumnezeu, si Dumnezeu, este o persoana casatorita. ....Ce ai mancatzias ....ti e rau ????? cum sa fie Dumnezeu o persoana casatorita.....alta baliverna nu puteai zice?????..... pt cultura ta religioasa.....Dumnezeu S A folosit de trupul Mariei ca sa L nasca pe ISUS dar nu s a si casatorit cu ea.....ISUS trebuia sa se nasca ,ca om si sa traiasca astfel ca sa demonstreze ca se poate traii si fara sa pacatuiesti....... nu te supara pe mine dar asta i adevarul..... |
||
|
gratuit89 Postat pe 9 Iunie 2009 20:39 |
||
De la: ralukama, la data 2009-06-05 23:52:55ha ha... cineva ma face "fatuca" pt ca vb de "amante cu responsabilitati" mai ralukama e normal ca nu e doar vina amantei cand se ajunge la inselat.in primul rand este vina barbatului.ea propune si incita si el raspunde.daca sotia nu ti mai place si nu te mai multumeste poti frumos sa divortezi sau sa pleci dar nu....e mai bine cu 2.una pentru distractie si alta acasa care creste copil si are grija de tine.amanta=distractie,sotia=plasa de siguranta. aporpo eu nu fac parte din categoria doamnelor pe care le ai descris tu ca stau aici pe forum.sunt necasatorita si am 25 de ani nu 50.nu ti spun sa te pui in locul sotiei pentru ca daca tu esti amanta e clar ca asta e ceea ce ti ai dorit tu.ai fost inselata si acum vrei sa fii de partea cealalta numai ca in timp....poate....o sa intelegi ca ce faci rau ti se intoarce intotdeauna inapoi.eu daca am facut rau cuiva mi s a intors inapoi.nu cred ca fac pe desteapta ci vorbesc strict din experienta mea de pana acum. amanta este o femeie ca oricare alta doar ca este o fire mai slaba.se multumeste cu barbatul alteia pentru ca fie nu e in stare sa gaseasca un barbat singur fie nu e capabila sa stea singura.tu raluca de ce ai decis sa fii amanta cuiva? a) ca sa nu fii singura b)pentru ca esti prea slaba sa mai renunti la el acum ca te ai indragostit de el desi are sotie c)te razbuni pe viata care a fost dura cu tine nu e nevoie sa mi raspunzi mie.raspunde ti tie in primul rand. atat |
||
|
elisa_me Postat pe 10 Iunie 2009 20:52 |
||
|
Povestire adevarata despre un divort (resursadefun.ro) O femeie recent divortata, isi petrecu prima zi impachetindu-si lucrurile in cutii si valize. A doua zi a venit un camion si a incarcat totul, inclusiv mobila. A treia zi, s-a asezat pe jos, in sufrageria goala, a pus muzica in surdina, a asezat doua luminari, doua kilograme de creveti, o farfurie de icre si o sticla de vin alb pus la gheata. Cind a terminat de mincat, a demontat toate barele de la perdelele din fiecare camera, le-a scos capacele laterale, a indesat inauntru icrele si crevetii care ii ramasesera, a pus capacele la loc si a asezat din nou barele la geamuri. Cind s-a intors, fostul sot s-a mutat cu amanta si cu noua lui mobila. In primele zile totul fu perfect. Insa, in curind, incet, incet, casa a inceput sa miroasa ingrozitor. Au incercat de toate: au facut curatenie, au aerisit… au revizat gurile de ventilatie pentru eventualitatea ca s-ar putea gasi soareci morti inauntru, au spalat covoarele… In fiecare coltisor de casa au pus deodorante electrice, au golit zeci de butelii de spray. Au cheltui o gramada de bani sa schimbe covoarele… In zadar, nimic nu functiona. Nimeni nu le mai venea in vizita, angajatii refuzau sa lucreze, chiar si fata care facea curatenie in casa i-a abandonat. Disperati, fostul sot si amanta au hotarit sa se mute. Dupa o luna inca nu gasisera pe nimeni dispus sa cumpere casa. Nici cei de la agentiile imobiliare nu mai raspundeau la telefon. In final au cumparat o casa noua. Intr-o zi, fosta sotie il suna ca sa stabileasca detaliile divortului si in treacat il intreaba cum o mai duce. El ii raspunde ca vinde casa, fara insa sa-i dea vreo explicatie. Ea il asculta calma, apoi ii zice ca o sa vorbeasca cu avocatul, sa vada cum ar putea face sa cumpere ea casa. Atunci, fiind sigur ca ex-sotia n-are nici o idee de adevaratul motiv pentru care o vinde, ii propune sa-i dea un pret convenabil (acesta insemnand a zecea parte din pretul real al locuintei), pentru a scapa cit mai repede. Femeia accepta si in citeva ore avocatul ii aduce actele la semnat. O saptamina mai tirziu, barbatul si amanta se oprira la poarta casei, observind surizatori cum muncitorii impachetau lucrurile si le urcau in camion. Totul… inclusiv barele de la perdele… |
||
|
lonely_soul Postat pe 10 Iunie 2009 23:58 |
||
De la: lonely_soul, la data 2009-06-10 23:58:16Povestire adevarata despre un divort (resursadefun.ro)
|
||
|
valita76 Postat pe 11 Iunie 2009 10:58 |
||
| sa nu uitam k este in tot cazul si vina demografiei....in fond e adevarat ca sunt realmente mai putini barbati decat noi fetelor pe planeta. in tot cazul amanta este si va fi un personaj greu de acceptat dpdv moral si social. si nu numai de catre sotii sau de alte femei, ci de multe ori chiar de catre barbatul din patul ei. | ||
|
kudika_01 Postat pe 11 Iunie 2009 16:22 |
||
| Adevarul tau "gratuit" apartine Diavolului.Numai el putea sa spuna ca Dumnezeu este iresponsabil sau pervers. | ||
|
kudika023770 Postat pe 11 Iunie 2009 16:30 |
||
De la: kudika023770, la data 2009-06-11 16:30:05Adevarul tau "gratuit" apartine Diavolului.Numai el putea sa spuna ca Dumnezeu este iresponsabil sau pervers. ...bravo frate esti tare in ce spui tu ca ar zice si de fapt, asa face diavolul,.....dar eu nu cred ca DUMNEZEU ESTE IRESPONSABIL SI PERVERS ....CI DIN CONTRA ESTE IUBITOR SI SE INGRIJESTE DE ORICINE DAR MAI ALES NU LASA NIMIC LA VOIA INTAMPLARII.....
|
||
|
gratuit89 Postat pe 12 Iunie 2009 14:00 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-06-12 14:00:55De la: kudika023770, la data 2009-06-11 16:30:05Adevarul tau "gratuit" apartine Diavolului.Numai el putea sa spuna ca Dumnezeu este iresponsabil sau pervers. Bine ai spus ca D-zeu nu lasa nimic la voia intamplari....tot el a lasat sa se indragosteasca de o persoana casatorita s-a plecat de la " a iubi o persoana casatorita"si s-a ajuns la un razboi D-zeu vs diavol
|
||
|
o_inima_pustie Postat pe 12 Iunie 2009 23:14 |
||
De la: o_inima_pustie, la data 2009-06-12 23:14:53De la: gratuit89, la data 2009-06-12 14:00:55De la: kudika023770, la data 2009-06-11 16:30:05Adevarul tau "gratuit" apartine Diavolului.Numai el putea sa spuna ca Dumnezeu este iresponsabil sau pervers. Deci tu crezi ,ca daca Dumnezeu nu lasa nimic la voia intamplarii, inseamna ca e de acord cu relatiile extraconjugale.
|
||
|
valita76 Postat pe 13 Iunie 2009 12:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Parintii!!~X( | 16 | De la: kudika342617 30 Ianuarie 2014 06:42 |
| explicati-mi comportamentul fostului iubit | 181 | De la: LadyManu 1 Decembrie 2014 22:07 |
| Infidelitate | 39 | De la: bogdandbm 16 Mai 2010 03:43 |
|
|
||
| Ce sa fac ??? | 32 | De la: kudika421339 2 Decembrie 2011 10:14 |
| Relatie de durata sau aventura? | 41 | De la: arhanghel 1 Iulie 2010 11:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.