Mai multe
De la: diana1981, la data 2009-06-04 20:20:57Am si eu o nelamurire.Daca tot se considera persoanele gay a fi niste persoane"normale" de ce fac tot posibilul sa demonstreze ca sunt normali,gen casatorie,adoptie.Cunosc multe persoane straight care traiesc in cuplu de multi ani dar fara acte si sunt f. fericiti,nu considera ca trebuie sa se casatoreasca ca sa demonstreze ca " au intrat si ei in randul lumii".Cred ca persoanele gay vor sa se casatoreasca ca sa fie intr-un fel acceptati de societate ca fiind normali. |
||
|
adina29 Postat pe 26 Iunie 2009 07:41 |
||
|---|---|---|
De la: pamela_1, la data 2009-06-24 15:28:13este treaba lor ce fac.....nu ma intereseaza.....ma dezgusta...insa nu am timp sa ma gindesc la ei...cind eu am viata mea...de ce sa mai ma gindesc la a lor... Daca nu te intereseaza si nu ai timp sa te gandesti la asta ce cauti pe acest topic? pe mine ma dezgusta ipocrizia |
||
|
adina29 Postat pe 26 Iunie 2009 07:46 |
||
| o foarte mare greseala. nu stiu cat ai studiat problema insa homosexualitatea nu s.a demonstrat a fii o tulburare psihica....este posibil dar nu s.a demonstrat. Ipoteza ca ar fi tulburare psihica, s.a dat prin anii '70, insa nici un experiment nu a putut dovedii asta nici pana in zilele noastre. Mai mult, nici macar nu avem un raspuns concret vis-a-vis de geneza si dezvoltarea homosexualitatii, exista doar supozotii, nu mai vorbiti prostii! Iar in legatura cu adoptiile,,,nu stiu cat de bine este. Personal nu sunt de acord cu adoptia din singurul motiv ca pentru buna crestere si dezvoltare, un copil tre sa fie crescut de 2 persoane de sex opus, nu pentru a-i diminua sansele sa devina homosexaual mai tarziu, ci pentru ca in copilarie omul trebuie sa parcurga cateva etape de dezvoltare printre care si complexul Oedip (atractia copilului fata de sexul opus). In cazul in care un copil e crescut de 2 barbati sincer nu imi explic cum se poate realiza aceasta etapa de dezvoltare. Cine stie sa imi spuna si mie! bye | ||
|
|
||
|
schiffer Postat pe 4 Iunie 2011 17:39 |
||
De la: schiffer, la data 2011-06-04 17:39:12... In cazul in care un copil e crescut de 2 barbati sincer nu imi explic cum se poate realiza aceasta etapa de dezvoltare. Cine stie sa imi spuna si mie! bye sa-ti explice ce? de ce nu ar avea un copil orfan posibilitatea de a creste intr-o casa care sa-i ofere mancare, educatie si posibil iubire? mai bine sa stea la casele de copii unde sunt subnutriti, batuti, umiliti si au posibilitatea de a creste cu toate complexele posibile
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Iunie 2011 17:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| probleme sexuale | 7 | De la: Papusikmika 24 Iunie 2009 16:56 |
| Barbat indecis despartire dupa 16 ani | 61 | De la: Carmen150 13 Decembrie 2013 11:14 |
| Nu gasim nasi:( | 13 | De la: krisma29 25 August 2011 18:34 |
|
|
||
| invitatie | 1 | De la: speed_date 2 Octombrie 2009 19:20 |
| inelul de logdna sa rupt | 5 | De la: Liviu_Liviu_1 4 Septembrie 2016 14:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.