Mai multe
De la: catch_a_fire, la data 2009-01-28 21:41:58De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-28 12:57:01Catch a fire,,,,,vezi k ai gresit adresa,,,,, ma trimiti sa stau in banca mea pe un subiect ce vizeaza persoanele gay??? Poate ai nevoie de update ,,,sunt gay deci postarile mele se afla fix acolo unde trebuie,,,,, |
||
|
aricica_pogonica Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:50 |
||
|---|---|---|
De la: Mircea_O, la data 2009-01-28 21:49:27De la: Caliope, la data 2008-02-13 19:01:40Cred ca la toti/toate ni s-a luat de cerintele lor de a avea drepturi....Eu nu sunt de acord cu aceasta boala ! Esti pro sau contra ? Semneaza aici si da mai departe ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_casatoriilor_intre_homosexuali_in_romania-p59520047.html Esti tare mircea
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:53 |
||
buna seara...da aricica, cum sa nu pot sa ti raspund!!!sant medic neuroghirurg la o clinica foarte departe de casa.....acum fug ca inca nu am terminat va pup si toate cele bune
|
||
|
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:28 |
||
De la: catch_a_fire, la data 2009-01-25 16:10:34sunt foarte de acord cu tine
|
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:33 |
||
De la: catch_a_fire, la data 2009-01-30 19:28:07buna seara...da aricica, cum sa nu pot sa ti raspund!!!sant medic neuroghirurg la o clinica foarte departe de casa.....acum fug ca inca nu am terminat va pup si toate cele bune ok atunci,,,,suna interesant,,,,am o prietena in norvegia care studiaza neurochirurgie dar hai ca ma bag si ma injura lumea,,,,,,si cum aici imi iau injuraturi doar din cauza homosexualitatii,,,,,am sa ma opresc aici cand ai timp te astept cu mesajul pe privat
|
||
|
aricica_pogonica Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:34 |
||
Catch a fire....sper sa nu ai prea multi pacienti....ca vei veni in Romania pachet si apoi tre sa te suportam noi in rest...la cat mai multe sinapse
|
||
|
jaqueline29 Postat pe 1 Februarie 2009 10:24 |
||
|
N-au decat sa se casatoreasca,nu e decat o formalitate dar nu sunt de acord sa infieze si copii pentru simplul motiv ca micutii sunt foarte influentati de catre parinti si mediul in care cresc.Asadar cred ca ar trebui sa li se dea sansa sa aleaga singuri daca sunt gay sau nu. Care este cauza homosexualitatii ? Majoritatea asa numitelor teorii despre homosexualitate au in principiu ca principale cauze urmatoarele: - hormonala: lipsa sau surplusul de hormoni masculini sau feminini. Idea de baza este ca de fapt femeile nu sunt tocmai femei si barbatii nu tocmai barbati datorita deficientelor hormonale - neurologica: un dezechilibru chimic la nivelul creierului - genetica: o mutatie genetice mostenita - conjuncturala/psihologica: aceasta cauza este cel mai des folosita. Fie un conflict nerezolvat in stadiul de dezvoltare psihosocial, fie faptul ca, prima "apropiere", cu tenta sexuala, a copilului sau a adolescentului s-a facut cu o persoana de acelasi sex si astfel s-a realizat o asociere, transformand individul in homosexual. Autor: Dr. Evelyn Cristescu
|
||
|
diana1981 Postat pe 12 Martie 2009 19:55 |
||
|
Ar trebui sa mia citesti...inainte sa incepi cu limba de lemn" micuti sunt sensibili"... Statistic in california...unde sunt cele mai multe famnilii, studiile arata ca famillie alternative au produs in 99% dintre cazuri copii heterosexuali...ceea ce inseamna ca probabilitatea de a deveni gay nu tine de educatia ...sau ceea ce vezi in familie...important este sa existe afectiune sa intelegere... ei nu mai bine lasati copii prin camine ca ajuns super... plus nu stiu de ce toata lumea crede ca gay femei sau barbati sunt predatori vis a vis de copii... pedofilia este considerata o boala...homosexualiatate a nu... eu personal stiu barbati care tipa la neveste pentru ca asa au vazut in familie...dar trebuie sa fii tu cretina sa acepti situatia...sau sa te mariti cu unul ca ala eu sunt lesbiana sunt in cuplu de 10 ani...incerc sa fac un copil si probabil as fii dispusa sa si infiez unul... traiesc si munces in conditii...peste medie, chiar daca m-a lovit criza... as putea oferi super conditii uniui copil si as vrea parteneriat chiar daca imi este inca teama INTR-O ROMANIE DEMOCRATICA SA MA DUC LA GAY PARADE |
||
|
clara1972 Postat pe 25 Mai 2009 14:02 |
||
| Cum ramane cu religia ,cu acel cuvant al Domnuui ? Unde spune sa ne inmultim.Stiu poate aveti sa spuneti ca medicina a avansat si se pot face in vitro sau infiat .Cu toate argumenetele pro acestei casatorii eu ma declar contra .De ce ? Ptr ca normalul meu este un barbat si o femeie sa se casatoreasca si punct. | ||
|
ionia Postat pe 25 Mai 2009 18:31 |
||
| pot sa faca ce vor in intimitate dar nu si pe fatza nu trebuie sa imi arate mie ce vor sa faca si ca vor legalizarea casatoriei pt ca nu ma intereseaza | ||
|
yumy Postat pe 25 Mai 2009 18:34 |
||
pro
|
||
|
alina_luminita Postat pe 25 Mai 2009 18:36 |
||
De la: yumalai, la data 2009-05-25 18:34:19pot sa faca ce vor in intimitate dar nu si pe fatza nu trebuie sa imi arate mie ce vor sa faca si ca vor legalizarea casatoriei pt ca nu ma intereseaza Da' ti-a cerut cineva parerea? |
||
|
rosebud Postat pe 25 Mai 2009 21:07 |
||
De la: rosebud, la data 2009-05-25 21:07:25De la: yumalai, la data 2009-05-25 18:34:19pot sa faca ce vor in intimitate dar nu si pe fatza nu trebuie sa imi arate mie ce vor sa faca si ca vor legalizarea casatoriei pt ca nu ma intereseaza da' tu ai citit titlu' topicului? |
||
|
geo_x Postat pe 25 Mai 2009 21:23 |
||
De la: yumalai, la data 2009-05-25 18:34:19pot sa faca ce vor in intimitate dar nu si pe fatza nu trebuie sa imi arate mie ce vor sa faca si ca vor legalizarea casatoriei pt ca nu ma intereseaza
|
||
|
valita76 Postat pe 3 Iunie 2009 16:40 |
||
De la: valita76, la data 2009-06-03 16:40:26De la: yumalai, la data 2009-05-25 18:34:19pot sa faca ce vor in intimitate dar nu si pe fatza nu trebuie sa imi arate mie ce vor sa faca si ca vor legalizarea casatoriei pt ca nu ma intereseaza |
||
|
clara1972 Postat pe 3 Iunie 2009 20:27 |
||
|
"daca copii mei cresc fara ca eu sa le creez impresia ca in asta este ceva gresit...si ca pana la urma si copii unui cuplu gay sunt absolut la fel... ca toti ceilalti copii... atunci care este problema " Draga Clara, iata raspunsul unui medic( Dr. Richard Fitzgibbons) dintr-o tara civilizata: "a creste copii într-un mediu homosexual contravine valorilor comune ale umanitãþii. Absenta tatãlui dintr-o familie conduce la tristeþe, mânie, dificultãþi de încredere ºi tulburãri conflictuale. Absenta mamei este ºi mai gravã. Mama unui copil îi conferã acestuia sentimentul de siguranþã; a-l priva pe acesta de mamã înseamnã a-i afecta capacitatea de a avea încredere în oameni, ceea ce poate duce la angoase ºi tulburãri de ataºament. Copiii nu trebuie supuºi la asemenea suferinþe. Chiar ºi în Belgia, unde sunt legalizate uniunile homosexuale, adopþiile nu sunt permise. Nu toþi adulþii au dreptul inerent de a avea un copil. Însã toþi copiii au dreptul la o mamã ºi un tatã." |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 14:15 |
||
|
Tot pentru Clara ( acelasi medic) din tara civilizata draga mea: Ce credeþi despre impactul pe termen lung al legalizãrii "cãsãtoriilor" între homosexuali? Cum vor fi afectate generaþiile viitoare? Fitzgibbons: Cãsãtoria între un bãrbat ºi o femeie se bazeazã pe un angajament ºi este o expresie a moralitãþii iudeo-creºtine. Uniunile homosexuale se bazeazã pe o moralitate neo-pãgânã, de tip kinseyian, care nu implicã loialitate. Într-un studiu realizat de o revistã cunoscutã pe bãrbaþi, s-a constatat cã bãrbaþii aflaþi în uniuni homosexuale au rãmas împreunã pe o perioadã medie de doi ani, având relaþii sexuale ºi cu alþi bãrbaþi din afara relaþiei. În acest studiu realizat în Amsterdam, 86% dintre noile infecþii cu HIV apãruserã la bãrbaþii care se considerau "cãsãtoriþi" cu alþi bãrbaþi. Uniunile homosexuale genereazã traume emoþionale ºi durere la nivel individul, dar afecteazã ºi societatea. A pune semn de egalitate între uniunile homosexuale ºi cãsãtorie este o înºelãtorie. |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 14:17 |
||
De la: Caliope, la data 2008-02-13 19:01:40Cred ca la toti/toate ni s-a luat de cerintele lor de a avea drepturi....Eu nu sunt de acord cu aceasta boala ! Esti pro sau contra ? Semneaza aici si da mai departe ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_casatoriilor_intre_homosexuali_in_romania-p59520047.html Nu cred ca e problema mea sa ma intereseze de viata lor. |
||
|
valentin_day Postat pe 4 Iunie 2009 14:46 |
||
|
Imi pare rau sa iti spun valita76 dar ar trebui sa te trezesti la realitate. Da, toti copii au dreptul la o mama si un tata, dar ce facem cu cei din centrele de plasament? Te oferi tu sa ii iei pe toti acasa? M-am cam saturat de atata ipocrizie. Se tot comenteaza aspupra efectelor pe care le-ar avea traiul intr-o familie de homosexuali, dar nimeni nu spune ce se intampla in casele de copii. Chiar crezi ca este mai bine pentru un copil sa traiasca intr-o astfel de institutie decat intr-o casa cu 2 parinti, fie ei si de acelasi sex? Si cu ce sanse pleaca ei in viata daca la 18 ani li se arata usa si trebuie sa se descurce singuri? Nu crezi ca atitudinile de genul "noi nu vrem dar nici altii sa nu ii aiba" ar trebui sa se termine? Ar fi mult mai normal ca in cazul adoptiilor sa se ia in considerare daca cuplul poate sa ii ofere copilului un mediu familial si finaniciar stabil nu daca mama si tata au acelasi sex. Dupa criteriile tale nici cei care raman vaduvi nu ar trebui sa aiba dreptul sa creasca un copil. In teorie, toate ideeile tale despre cum ar trebui crescut un copil sunt frumoase dar foarte departe de realitate. Nu sunt gay dar cred ca oamenii ar trebui sa aiba libertatea de a darui si primi iubire cum cred ei de cuviinta. |
||
|
rosebud Postat pe 4 Iunie 2009 16:35 |
||
|
Chiar ºi în Belgia, unde sunt legalizate uniunile homosexuale, adopþiile nu sunt permise. Oare de ce? |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 16:40 |
||
| cred ca intr-un fel are dreptate rosebud! decat intr-o institutie, mai bine intr-o familie! lucrez in domeniul acesta, iar felul in care sunt tratati copii din instituii lasa de dorit de f multe ori! ori intr-o familie de gay poate primi afectiune si educatie! nu cred ca o pers gay ar educa un copil sa fie si el gay la randul lui! o sa aiba dreptul la alegere! | ||
|
anca0704 Postat pe 4 Iunie 2009 16:44 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-04 16:44:15cred ca intr-un fel are dreptate rosebud! decat intr-o institutie, mai bine intr-o familie! lucrez in domeniul acesta, iar felul in care sunt tratati copii din instituii lasa de dorit de f multe ori! ori intr-o familie de gay poate primi afectiune si educatie! nu cred ca o pers gay ar educa un copil sa fie si el gay la randul lui! o sa aiba dreptul la alegere! sa stii ca ai dreptate....numai ca inca la noi este foarte greu de acceptat asha ceva, conceptia oamenilor este greu de schimbat |
||
|
v_raluca_c Postat pe 4 Iunie 2009 16:46 |
||
De la: valita76, la data 2009-06-04 16:40:17Chiar ºi în Belgia, unde sunt legalizate uniunile homosexuale, adopþiile nu sunt permise. Dar oare de ce la noi nici macar casatoriile intre homosexuali nu sunt admise?? |
||
|
anca0704 Postat pe 4 Iunie 2009 16:56 |
||
|
Dar oare de ce Freud in Civilizations and Its Discontents (1930) a prezis ca disparitia casatoriei si familiei va duce la degenerarea civilizatiei in pre-civilizatie ? |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 17:08 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-04 16:44:15cred ca intr-un fel are dreptate rosebud! decat intr-o institutie, mai bine intr-o familie! lucrez in domeniul acesta, iar felul in care sunt tratati copii din instituii lasa de dorit de f multe ori! ori intr-o familie de gay poate primi afectiune si educatie! nu cred ca o pers gay ar educa un copil sa fie si el gay la randul lui! o sa aiba dreptul la alegere! Nu am nimic cu orientarea sexuala dar uite ca nu sunt de acord ca aceasta este solutia copiilor din orfelinate. Este demonstrat ca relatiile dintre gay nu sunt de durata . |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 17:10 |
||
|
O familie de gay nu este o familie. Acolo sunt doar doi barbati bolnavi,care practica perversiuni sexuale, si isi bat joc in mod oficial de actul sacru al casatoriei. Iar educatia pe care o dau acestia, este ca si boala lor. Un nebun si o femeie , se cearta in tribunal pentru copilul lor.Judecatorul da copilul nebunului ca sa il educe si sa-l creasca. Avocata il intreaba pe judecator de ce a ales aceasta solutie . -Foarte simplu.-i-a raspuns judecatorul.-Singurul care are bani dintre cei trei, este nebunul. -Da, dar nu este drept. -Nu este.Dar cine va plati cheltuielile de judecata, daca am sa dau o sentinta dreapta? |
||
|
kudika023770 Postat pe 4 Iunie 2009 18:31 |
||
De la: valita76, la data 2009-06-04 17:10:49De la: anca0704, la data 2009-06-04 16:44:15cred ca intr-un fel are dreptate rosebud! decat intr-o institutie, mai bine intr-o familie! lucrez in domeniul acesta, iar felul in care sunt tratati copii din instituii lasa de dorit de f multe ori! ori intr-o familie de gay poate primi afectiune si educatie! nu cred ca o pers gay ar educa un copil sa fie si el gay la randul lui! o sa aiba dreptul la alegere! nu am zisd ca e o solutie! dar din 2 relel, alegi pe aia mai putin rea! |
||
|
anca0704 Postat pe 4 Iunie 2009 19:20 |
||
De la: valita76, la data 2009-06-04 17:08:28 Dar oare de ce Freud in Civilizations and Its Discontents (1930) a prezis ca disparitia casatoriei si familiei va duce la degenerarea civilizatiei in pre-civilizatie ? eu merg ceea ce vad, nu pe ceea ce a scris freud! |
||
|
anca0704 Postat pe 4 Iunie 2009 19:20 |
||
De la: anca0704, la data 2009-06-04 19:20:58De la: valita76, la data 2009-06-04 17:08:28 Dar oare de ce Freud in Civilizations and Its Discontents (1930) a prezis ca disparitia casatoriei si familiei va duce la degenerarea civilizatiei in pre-civilizatie ? Eu vad o mare prosteala. Daca lucrezi intr-un astfel de loc ar trebui sa schimbi ceva acolo. Cine garanteaza ca nu vor mai fi copii in institutii de genul celei in care lucrezi , daca va fi acceptata casatoria intre homosexuali si chiar dreptul la adoptie? Vor fi adoptati toti copii acestia?! Asta da gluma! |
||
|
valita76 Postat pe 4 Iunie 2009 19:29 |
||
|
Am si eu o nelamurire.Daca tot se considera persoanele gay a fi niste persoane"normale" de ce fac tot posibilul sa demonstreze ca sunt normali,gen casatorie,adoptie.Cunosc multe persoane straight care traiesc in cuplu de multi ani dar fara acte si sunt f. fericiti,nu considera ca trebuie sa se casatoreasca ca sa demonstreze ca " au intrat si ei in randul lumii".Cred ca persoanele gay vor sa se casatoreasca ca sa fie intr-un fel acceptati de societate ca fiind normali.La fel si cu adoptia. Si inca ceva.Cred ca nu exista religie in toata lumea care sa accepte homosexualitatea,nici atat sa accepte uniunea in fata lui D-zeu a 2 persoane de acelasi sex .Si atunci de ce ar vrea un homosexual sa ii fie binecuvantata relatia de o religie care nu-l accepta din prima?!!Daca se iubesc intr-adevar si cred ca vor fi impreuna toata viata ce le trebuie binecuvantarea sau acceptul oficialilor sau al societatii in general.Tocmai faptul ca fac atat tam-tam despre situatia lor face ca sa atraga si mai multa dezaprobare,si aici ma refer la homosexualii care se imbraca ziua in amiaza mare cu paiete ,pene si alte cele de zici ca sunt fugiti de la circ.Chiar este necesar??! |
||
|
diana1981 Postat pe 4 Iunie 2009 20:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| LA CE SCOALA SA INSCRI UN COPIL ? | 12 | De la: karos 16 Martie 2009 11:44 |
| Mi-am dezamagit sotia | 331 | De la: atillabenedet 5 August 2013 13:30 |
| nu vreau sa ma marit | 33 | De la: kudika152053 26 Martie 2010 18:30 |
|
|
||
| Cum este sa fii mireasa? | 62 | De la: Cassey 26 Decembrie 2008 13:18 |
| casatoria ma sperie...cum este dupa ea?! | 112 | De la: kudika_12538 28 Martie 2013 10:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.