Mai multe
E greu de dat o parere...dar tinand cont k majoritatea sunt niste jigodii cu un caracter pervers si mizerabil...poate ar mai trebui sa se stranga la casa lor sa nu mai faca prosti prin locuri publice
|
||
|
danut_lucian Postat pe 16 Iunie 2009 12:02 |
||
|---|---|---|
|
Buna Arici,... stii ca intru rar sunt super ocupata etc...dar nu ma pot abtine... mai vine si cate un tovaras ...ca cel de mai sus si spune ca sunt jigodii...bai poate are dreptate... stie el prin armata i s-a intamplat ceva...cumva cine stie dupa ce judeca el "comunitatea"... da ma rog ...voirba ta hai sa-i lasam sa creada ca e normal / civilizat sa faci jigodie...pe cineva... |
||
|
clara1972 Postat pe 16 Iunie 2009 12:29 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21 prostii prin locuri publice ,cred ca ai facut si tu deci....cum te numesti?
|
||
|
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 16 Iunie 2009 12:32 |
||
| de la inceput spun ca daca mi s-ar cere votul,nu m-as prezenta din doua motive :1 nu as vrea sa stau in calea unor oameni care nu-si pot gasi fericirea deact in anormal ,2 daca m-as duce ala vot ar trebui sa votez negativ.si sa argumentez: in momentul in care 98 % sunt de un fel si sunt considerati normali, este clar ca restul de 2% sunt anormali fata de ceilalti care se considera normali.in momentul in care s-ar rasturna situatia bine inteles schimbarea procentelor s-ar produce treptat ,atunci ar fi invers majoritatea ar fi normali dar in aceatsa situatie imaginati-va ce s-ar intampla cu populatia globului. incet incet ar disparea pt ca eu nu vad cum doua persoane de acelas sex ar putea asigura perpetuarea speciei pe planeta.de aici poti trage singura concluzia ce este normal si ce este anormal.cat despre copii adoptati este adevarat ca fac ce vad in familie si cu timpul va veti atrage dipretul lor pt ca nu-i puteti tine izolati de ceilalti care cu siguranta ii vor judeca in functie de ce-i inconjoara.si luat altfel pe termen lung pana cand veti mai avea ce infia ?pana cand se va ajunge la o majoritate de 99$ de acelas sex.in functie de puterea de intelegere veti reactiona ca atare nu sunt eu cel care sa va dea sfaturi,doar mi-am spus punctul de vedere. | ||
|
oga_RUL Postat pe 16 Iunie 2009 12:35 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21 Jesus Christ!! Majoritatea este jegoasa si perversa?? Te-as intreba ce procent din majoritate ai cunoscut...¿ Si te-as mai intreba daca folosesti termenii "jeg" si pervers" corect¿ Cat despre locurile publice unde presupui (doar presupui!!) ca aceste persoane ar face "prostii" .... deja rad in hohote. Numeste-mi unul... !!! As paria ca te incanta doua lesbiene... Si as mai paria ca adori o femeie bisexuala.... atata timp cat e in ograda ta si iti incanta proprii ochisori. OMG! |
||
|
rashela Postat pe 16 Iunie 2009 12:41 |
||
De la: oga_RUL, la data 2009-06-16 12:35:45de la inceput spun ca daca mi s-ar cere votul,nu m-as prezenta din doua motive :1 nu as vrea sa stau in calea unor oameni care nu-si pot gasi fericirea deact in anormal ,2 daca m-as duce ala vot ar trebui sa votez negativ.si sa argumentez: in momentul in care 98 % sunt de un fel si sunt considerati normali, este clar ca restul de 2% sunt anormali fata de ceilalti care se considera normali.in momentul in care s-ar rasturna situatia bine inteles schimbarea procentelor s-ar produce treptat ,atunci ar fi invers majoritatea ar fi normali dar in aceatsa situatie imaginati-va ce s-ar intampla cu populatia globului. incet incet ar disparea pt ca eu nu vad cum doua persoane de acelas sex ar putea asigura perpetuarea speciei pe planeta.de aici poti trage singura concluzia ce este normal si ce este anormal.cat despre copii adoptati este adevarat ca fac ce vad in familie si cu timpul va veti atrage dipretul lor pt ca nu-i puteti tine izolati de ceilalti care cu siguranta ii vor judeca in functie de ce-i inconjoara.si luat altfel pe termen lung pana cand veti mai avea ce infia ?pana cand se va ajunge la o majoritate de 99$ de acelas sex.in functie de puterea de intelegere veti reactiona ca atare nu sunt eu cel care sa va dea sfaturi,doar mi-am spus punctul de vedere. In cazul asta, n-ar fi cu mult mai elegant... omeneste daca vrei.. sa-i intelegem? Nu va cere nimeni sa le deschideti bratele si sa-i acceptati ca prieteni.. ci doar ca oameni printre oameni. Restul......... chiar nu e problema noastra! |
||
|
rashela Postat pe 16 Iunie 2009 12:48 |
||
| omeneste este sa intelegi un om cand este bolnav si este constient de boala sa care este incurabila.cand insa incearca sa iasa in public sa-si faca publica boala ca si cand este normala mi se pare deja o greseala la fel si cu pretentia de a infia un copil.atata timp cat sunt o infima minoritate care este judecata asa cum este judecata de marea majoritate mi s-ar parea mai elegant din partea lor sa stea in banca lor,sa nu fie remarcati.eu nu m a voi duce peste ei pt sincer ma dezgusta dar este dreptul lor sa faca ce vor in casa lor.in m omentul in care ies in public este firesc sa fie judecati asa cum sunt.Dumnezeu sa-i ajute pt ca intradevar au nevoie. | ||
|
oga_RUL Postat pe 16 Iunie 2009 13:07 |
||
|
Vezi tu? N-am avut un prieten apropiat homosexual.... ca sa pot vedea cum se manifesta "boala, daca se ia, daca doare... daca are repercusiuni pe termen lung. Dar am fost in deplasari cu Leonard Miron si, in afara de faptul ca isi purta posetuta cu machiaj si cateva accesorii feminine in valiza... (lucruri amuzante si deloc revoltatoare pentru intreaga echipa).... nimic nu era anormal la el. Cat despre Miruna Coca-Cozma.. pot spune fara ezitare ca era (este) o tipa extraordinara. Nimeni nu purta manusi in preajma lor. L-am adorat pe Freddie Mercury (eu si alte milioane de oameni), imi place Elton John... etc etc DACA homosexualitatea este o boala RECUNOCUTA CA ATARE.... eu nu stiu sa existe medicamente si nici clinici specializate in tratarea ei. Si inca ceva si cu asta inchei.... "pledoaria". Nici un parinte nu si-.a educat copilul sa devina gay. Si totusi.. candva, undeva, pe parcursul evolutiei lui ca OM.. a simtit ca este ALTFEL! Nu a contat ceea ce a vazut in casa, in jurul lui.. s.a.m.d. Si are drepturi ca noi toti. In primul rand dreptul de a trai si a fi fericit ... in initimitatea lui. Si pentru nenumarate drepturi pe care le-am castigat de-a lungul istoriei.. s-a iesit in strada, au avut loc manifestatii pro si contra.... cum bine stim. In fine, timpul va decide pentru toti! |
||
|
rashela Postat pe 16 Iunie 2009 14:21 |
||
fiecare cu p...masiii atita timp cit nu ma afecteaza....nu au decit sa se iubeasca cit vor...
|
||
|
pamela_1 Postat pe 16 Iunie 2009 16:36 |
||
| danut_lucian...ai asa o fata de GAYYYYYYYYYYYY | ||
|
val_icat Postat pe 16 Iunie 2009 16:45 |
||
rashela, sunt total de acord cu tine Numai bine tuturor |
||
|
jaqueline29 Postat pe 16 Iunie 2009 17:41 |
||
| Cred ca ai dreptate rashela..:) dar, cred ca omul asta scoate aceste "adjective" pt ca a fost respins de vreo femeie bisexuala sau...ironizat de vreo lesbiana...la poza postata..nici nu ma mira! mai bine gay decat cu unu ca el | ||
|
val_icat Postat pe 17 Iunie 2009 17:22 |
||
De la: Caliope, la data 2008-02-15 08:34:18Deci..hai sa fiu clara...chiar nu ma intereseaza deviatia lor,ma deranjeaza actiunile lor de a legaliza casatoriile intre ei si adoptia de copii de catre ei..nimic altceva...Cum ati spus si voi,un copil nu are ce invata de la o familie de homosexuali plus ca mai mult ca sigur acesti copii vor fi marginalizati pe viitor.Nu cred ca acest lucru e benefic ptr. viitorul unui copil.O zi buna la toti/toate..:)[/quote |
||
|
tantzyca Postat pe 17 Iunie 2009 17:28 |
||
| http://www.homosexualitate.ro/casatorie.html | ||
|
valita76 Postat pe 21 Iunie 2009 11:29 |
||
|
"Tot în cadrul politicii lor care vizeazã impunerea acceptãrii lor prin lege, homosexualii din Occident desfãºoarã campanii de propagandã în ºcolile publice. Activiºti homosexuali vin la ore pentru a le vorbi copiilor despre "naturaleþea" ºi "normalitatea" homosexualitãþii, împãrþindu-le copiilor broºuri care îi îndeamnã sã experimenteze relaþii homosexuale . Totul în numele libertãþii de exprimare, a diversitãþii de dragul diversitãþii ºi în numele libertãþii copilului de a alege." Si daca parintii vor fi impotriva, se va numi discriminare si vor fi chiar amendati. |
||
|
valita76 Postat pe 21 Iunie 2009 11:34 |
||
De la: ankutzikaa, la data 2008-08-12 15:01:36am catziva prieteni gay shi st fffffffffff ok...nu deranjaza pe nimeni... vor sa se casatoreaska si sa infieze un copil... e cam ciudat dar daka astea st preferintzele lor sexuale nu cred k ar trebui condamnatzi... brrr nu e de ajuns ca se afiseaza cu un stfel de comportament mai vor si sa infieze un copil? ma intreb cine sanatos la cap le-ar da un copil pe mana? U daca ai fi acel copil ai vrea sa ai doi tati? sa traiesti intr-o astfel de familie? e complet aiurea. si de anormal |
||
|
emanuell18 Postat pe 21 Iunie 2009 20:22 |
||
De la: oga_RUL, la data 2009-06-16 12:35:45de la inceput spun ca daca mi s-ar cere votul,nu m-as prezenta din doua motive :1 nu as vrea sa stau in calea unor oameni care nu-si pot gasi fericirea deact in anormal ,2 daca m-as duce ala vot ar trebui sa votez negativ.si sa argumentez: in momentul in care 98 % sunt de un fel si sunt considerati normali, este clar ca restul de 2% sunt anormali fata de ceilalti care se considera normali.in momentul in care s-ar rasturna situatia bine inteles schimbarea procentelor s-ar produce treptat ,atunci ar fi invers majoritatea ar fi normali dar in aceatsa situatie imaginati-va ce s-ar intampla cu populatia globului. incet incet ar disparea pt ca eu nu vad cum doua persoane de acelas sex ar putea asigura perpetuarea speciei pe planeta.de aici poti trage singura concluzia ce este normal si ce este anormal.cat despre copii adoptati este adevarat ca fac ce vad in familie si cu timpul va veti atrage dipretul lor pt ca nu-i puteti tine izolati de ceilalti care cu siguranta ii vor judeca in functie de ce-i inconjoara.si luat altfel pe termen lung pana cand veti mai avea ce infia ?pana cand se va ajunge la o majoritate de 99$ de acelas sex.in functie de puterea de intelegere veti reactiona ca atare nu sunt eu cel care sa va dea sfaturi,doar mi-am spus punctul de vedere. buna asta! ai mare dreptate |
||
|
emanuell18 Postat pe 21 Iunie 2009 20:24 |
||
este treaba lor ce fac.....nu ma intereseaza.....ma dezgusta...insa nu am timp sa ma gindesc la ei...cind eu am viata mea...de ce sa mai ma gindesc la a lor...fiecare face ce vrea cu trupul lor
|
||
|
pamela_1 Postat pe 24 Iunie 2009 15:28 |
||
De la: Amiable, la data 2008-08-07 13:17:31O sa va dau un citat din Biblie deoarece consider ca este Cuvantul inspirat al Lui Dumnezeu. ai pus degetul pe rana...in sfarsit un raspuns corect...cine are mintea limpede si nepatimasa va intelege
|
||
|
danut_lucian Postat pe 24 Iunie 2009 19:01 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 19:06 |
||
De la: rashela, la data 2009-06-16 12:41:56De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21 cele mai gretoase fiinte sunt lesbiencele....atatia barbati asteapta o muiere in pat iar ele se spala intre ele.... nu-i ceva lasat de la D-zeu
|
||
|
danut_lucian Postat pe 24 Iunie 2009 19:06 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 19:10 |
||
De la: roses_2906, la data 2009-06-16 12:32:33De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21 scuze k ti-am atins coarda sensibila...dar nu-mi scot anaconda in fata unui barbat si nici in public k nu-i frumos
|
||
|
danut_lucian Postat pe 24 Iunie 2009 19:11 |
||
doamne unii nu se aud ca provoaca somn
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 19:13 |
||
anaconda ai fost tare la faza asta
|
||
|
pappy Postat pe 24 Iunie 2009 19:14 |
||
De la: pappy, la data 2009-06-24 19:14:29anaconda da parca am amia auzit-o pe alt topic nu mai tin minte care
|
||
|
yumy Postat pe 24 Iunie 2009 19:16 |
||
De la: ionia, la data 2009-05-25 18:31:14 Cum ramane cu religia ,cu acel cuvant al Domnuui ? Unde spune sa ne inmultim.Stiu poate aveti sa spuneti ca medicina a avansat si se pot face in vitro sau infiat .Cu toate argumenetele pro acestei casatorii eu ma declar contra .De ce ? Ptr ca normalul meu este un barbat si o femeie sa se casatoreasca si punct. Pai cand ne inmultim aiurea iese cate un gay...pt k nu stapanim ok inmultirea intr-un fel sunt niste curiozitati naspa ale naturii...Hittler ii extermina k pe evrei...comunistii ii aresta...noi le acordam dreptul la casatorie...au dreptul si la nasi?
|
||
|
danut_lucian Postat pe 25 Iunie 2009 16:59 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-06-24 19:06:58De la: rashela, la data 2009-06-16 12:41:56De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21 |
||
|
danut_lucian Postat pe 25 Iunie 2009 17:03 |
||
De la: danut_lucian, la data 2009-06-25 17:03:57vrei exemple?parcurile din iasi,mai ales seara...mai au tupeul sa si fluiere...cat si wc-urile din gari sunt pline cu anunturi mizerabile...in Roman la fel...mai ales parcul ala plin de boscheti e plin de maidaneji si.....(sa nu jicnesc)...Suceava la fel...am pocnit vreo 2 care imi faceau avansuri si insistau....si sa mai zici ceva de bine?sa-si caute la matrimoniale,pe net....si sa lase lumea civilizata in pace...dak ar acosta unul de asta baiatul meu...as ajunge la stirile protv de la ora 17De la: danut_lucian, la data 2009-06-24 19:06:58De la: rashela, la data 2009-06-16 12:41:56De la: danut_lucian, la data 2009-06-16 12:02:21
|
||
|
danut_lucian Postat pe 25 Iunie 2009 17:12 |
||
|
Sunt convinsa danut_lucian ca tu esti un om plin de credinta care respecta cu strictete cele 10 porunci si merge la biserica in fiecare duminica. Pentru ca numai astfel de oameni au dreptul sa judece, nu? Cat de ipocrit poti sa fii! In ceea ce priveste acostatul pe strada, hai sa fim seriosi! Nu trebuie sa fii gay ca sa fii mitocan si sa te bagi in seama fara rost. Nu exista femeie care sa nu fi intalnit cel putin un astfel de obsedat care nu accepta nu ca raspuns. Sau fenomenele de genul asta sunt o.k pt ca sunt straight? |
||
|
rosebud Postat pe 25 Iunie 2009 17:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| imi este cu adevarat prietena? | 40 | De la: kudika_3447 26 Martie 2012 02:51 |
| Cine mai crede in casnicie sa ridice 2 maini ( sau 3! ) | 39 | De la: Amariage 28 Iulie 2009 20:29 |
| o mare dilema | 20 | De la: kudika108415 5 August 2013 02:05 |
|
|
||
| Traditii la nunta | 13 | De la: fatuk_me 29 Iulie 2009 16:56 |
| Sa renunt la el ? | 17 | De la: kudika_971494 29 August 2014 14:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.