Setari Cookie-uri

Pro/Contra casatoriei intre homosexuali !

Homosexualitatea este o tulburare psihica.Asadar e gresit sa o incurajam, dar e gresit si sa o condamnam, deoarece isi are originile in anumite tulburari biologice incontrolabile. Asadar individul respectiv nu alege sa fie asa, nu e o decizie autonoma. Exceptand cazurile VIP-urilor care vor publicitate gen Lindsay Lohan, bineinteles....
Asadar trebui sa-i sustinem in incercarea lor de a duce o viata cat mai normala. Si casatoria e unul din modurile de a o sustine.Cu toate ca poate ar trebui sa se limiteze la o casatorie legala, pentru ca probabil una religioasa nici nu e posibila. Dar ATAT..zic eu. Adica punct..pana aici. Deja, daca e vorba de aprobarea adoptiilor de catre cuplurile homosexuale, nu mai e de inteles, nu mai e de tolerat. Ok, tu ai o tulburare psihica...de ce vrei sa o transmiti din generatie in generatie?? Un copil crescut intr o familie cu parinti homosexuali, va face intotdeana asociatti gresite, discriminari gresite, nu va intelege care e formula corecta, cea a familiei lui, sau cea a celor din jur cand tatal e barbat si mama e femeie. Si cand va intelege asta, va fi mult prea tarziu. In primii ani ai copilariei ne formam, cele mai importante caracteristici ale personalitatii, pe baza modelelor parentale..Si vrem sa fim "ca mami" sau "ca tati"..puteti sa va dati seama unde risca sa ajunga un copil adoptat de gay...nu?

Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:04
De la: Julyenne, la data 2008-11-27 15:04:40Homosexualitatea este o tulburare psihica.Asadar e gresit sa o incurajam, dar e gresit si sa o condamnam, deoarece isi are originile in anumite tulburari biologice incontrolabile. Asadar individul respectiv nu alege sa fie asa, nu e o decizie autonoma. Exceptand cazurile VIP-urilor care vor publicitate gen Lindsay Lohan, bineinteles....
Asadar trebui sa-i sustinem in incercarea lor de a duce o viata cat mai normala. Si casatoria e unul din modurile de a o sustine.Cu toate ca poate ar trebui sa se limiteze la o casatorie legala, pentru ca probabil una religioasa nici nu e posibila. Dar ATAT..zic eu. Adica punct..pana aici. Deja, daca e vorba de aprobarea adoptiilor de catre cuplurile homosexuale, nu mai e de inteles, nu mai e de tolerat. Ok, tu ai o tulburare psihica...de ce vrei sa o transmiti din generatie in generatie?? Un copil crescut intr o familie cu parinti homosexuali, va face intotdeana asociatti gresite, discriminari gresite, nu va intelege care e formula corecta, cea a familiei lui, sau cea a celor din jur cand tatal e barbat si mama e femeie. Si cand va intelege asta, va fi mult prea tarziu. In primii ani ai copilariei ne formam, cele mai importante caracteristici ale personalitatii, pe baza modelelor parentale..Si vrem sa fim "ca mami" sau "ca tati"..puteti sa va dati seama unde risca sa ajunga un copil adoptat de gay...nu?
draga mea,mai citeste si vezi ca sint studii facute in care sa demostrat ca ,copiii crescuti de parinti homosexuali sau lesbiene au sanse mai mari sa respinga ideea de orientare sexuala rigida.este adevarat ca ,copiii se dezvolta mai bine crescind linga o mama si un tata dar totusi citi din copiii nostrii traiesc cu cei doi parinti naturali? decit cu,parintii lor naturali alcolici si violenti mai bine infiati de un cuplu cu alta orientare unde nu exista agresiuni de tot felul!...........cu privire la casatorie :este ceva normal si firesc deoarece si ei trebuie sa beneficieze de anumite drepturi si sa isi asume anumite responsabilitati!
FRANNNCE
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:34
De la: Julyenne, la data 2008-11-27 15:04:40Homosexualitatea este o tulburare psihica.Asadar e gresit sa o incurajam, dar e gresit si sa o condamnam, deoarece isi are originile in anumite tulburari biologice incontrolabile. Asadar individul respectiv nu alege sa fie asa, nu e o decizie autonoma. Exceptand cazurile VIP-urilor care vor publicitate gen Lindsay Lohan, bineinteles....

Vezi ca te contrazici singura. Pe de o parte spui ca homosexualitatea este genetica iar pe de alta parte sugerezi ca un copil adoptat de un cuplu homosexual va ajunge la randul lui homosexual. In plus nimeni nu o sa ia un copil dintr-o familie perfect fericita si o sa il dea unei familii de homosexuali. Ai fost vre-o data intr-un orfelinat? Ai vazut ce se intampla acolo? Copii aia nu au pe nimeni. De la 18 ani sunt obligati sa se descurce singuri pentru statul se spala pe maini de ei. Ce crezi ca intelege un copil crescut intr-un astfel de mediu? Nu stiu daca este foarte placut sa traesti tot restul vietii cu impresia ca nimeni nu te vrea. Poate ca nu o sa fie usor pentru ei sa traiasca intr-o astfel de familie dar macar o sa aiba pe cineva la care sa le pese de ei. Macar o sa plece cu o alta sansa in viata.Intr-o lume perfecta probabil toti copii ar avea o mama si un tata care sa ii iubeasca mai presus de orice. Dar nu traim intr-o lume perfecta, nu? Dar pana la urma ce stiu eu?
rosebud
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:27
De la: iulicris88, la data 2008-11-28 22:27:05

Vezi ca te contrazici singura. Pe de o parte spui ca homosexualitatea este genetica iar pe de alta parte sugerezi ca un copil adoptat de un cuplu homosexual va ajunge la randul lui homosexual. In plus nimeni nu o sa ia un copil dintr-o familie perfect fericita si o sa il dea unei familii de homosexuali. Ai fost vre-o data intr-un orfelinat? Ai vazut ce se intampla acolo? Copii aia nu au pe nimeni. De la 18 ani sunt obligati sa se descurce singuri pentru statul se spala pe maini de ei. Ce crezi ca intelege un copil crescut intr-un astfel de mediu? Nu stiu daca este foarte placut sa traesti tot restul vietii cu impresia ca nimeni nu te vrea. Poate ca nu o sa fie usor pentru ei sa traiasca intr-o astfel de familie dar macar o sa aiba pe cineva la care sa le pese de ei. Macar o sa plece cu o alta sansa in viata.Intr-o lume perfecta probabil toti copii ar avea o mama si un tata care sa ii iubeasca mai presus de orice. Dar nu traim intr-o lume perfecta, nu? Dar pana la urma ce stiu eu?

Adevarul e ca nu prea stii nimic... Am studiat acest fenomen foarte mult, si chiar s-au facut cercetari prospective asupra copiilor crescuti de parinti gay..citeste si tu despre ele.Si inca ceva..nu am zis ca homosexualitatea e genetica.Am zis ca e o tulburare..fie ea innascuta sau dobandita. Si am fost si in orfelinate, da, am vazut cum cresc acolo copiii, unii cresc chiar mai bine decat in sanul familiilor de apartenenta violente, sau destructurare. Dar asta nu inseamna ca familiile care adopta copii sunt prototipul familiilor perfecte. Si o familie adoptiva poate fi la fel de "buna" ca cea din care au fost indepartati. Asa ca, poate ca adoptia se percepe ca usa de scapare a copiilor din vitregul regim al orfelinatelor.Dar nu e chiar asa... Iar un cuplu de homosexuali are inca un mare minus.

Postat pe 29 Noiembrie 2008 18:46
De la: FRANNNCE, la data 2008-11-27 15:34:53
draga mea,mai citeste si vezi ca sint studii facute in care sa demostrat ca ,copiii crescuti de parinti homosexuali sau lesbiene au sanse mai mari sa respinga ideea de orientare sexuala rigida.este adevarat ca ,copiii se dezvolta mai bine crescind linga o mama si un tata dar totusi citi din copiii nostrii traiesc cu cei doi parinti naturali? decit cu,parintii lor naturali alcolici si violenti mai bine infiati de un cuplu cu alta orientare unde nu exista agresiuni de tot felul!...........cu privire la casatorie :este ceva normal si firesc deoarece si ei trebuie sa beneficieze de anumite drepturi si sa isi asume anumite responsabilitati!

Si tu mai citeste.Vrei bibliografie?:)

Postat pe 29 Noiembrie 2008 18:47
sunt de acord cu casatoriile intre homosexuali,am cativa prieteni gay si sunt super ok..daca se iubesc,de ce sa nu-si legalizeze iubirea?

cat despre copii..nu sunt de acord sa infieze copii..nu de alta dar s-ar putea sa se intample ca in bancul: il supara cineva pe un copil la scoala si acesta se duce acasa si se plange mamei..a doua zi vine copilul la scoala si zice: bah,mama a zis sa-i sugeti ****!!
padure_nebuna
Postat pe 29 Noiembrie 2008 18:51
Asadar trebui sa-i sustinem in incercarea lor de a duce o viata cat mai normala. Si casatoria e unul din modurile de a o sustine.Cu toate ca poate ar trebui sa se limiteze la o casatorie legala, pentru ca probabil una religioasa nici nu e posibila.

Nu am sa iti zic ca te contrazici pt ca iulicriss a zis deja asta.....
1)Daca in urma numeroaselor studii pe care le-ai citit si a lecturilor aprofundate pe tema homosexualitatii ai ajuns la concluzia ca homosexualitatea isi are originile in anumita tulburari bilogice da-mi voie sa te informez ca nu toate tulburarile biologice au legaturi/conseciinte in ceea ce priveste psihicul uman, si in conseciinta nu ai cum sa acuzi un individ gay ca este tulburat psihic.
2)In societatile civilizate, ultima data cand am verificat tulburarile psihice se tratau, te bagau baietii pe medicatie sau te internau la spitalul 9 si aveau grija de tine pana iti reveneai
Ultima data cand m-am plimbat cu iubita de mana prin Romania, nu m-am trezit cu oameni prietenosi batandu-mi pe umar si oferindu-mi o camasa de forta gratuita,,,si nici cazare free of charge
Tulburarile psihice se trateaza,,,,nu se sustin.....

Cauta pe google si vei afla ca la categoria "TULBURARI PSIHICE" intra zoofilia, pedofilia, necrofilia,,,,etc, homosexualitatea nu ai sa o gasesti acolo, pt ca nu se incadreaza in rubrica cu pricina
Casatoria nu este unul din modurile in care ne dorim sa fim sustinuti pt a putea duce o viata "normala"....daca ar fi sa fim bolnavi psihic,,,si casatoria ar fi cheia integrarii noastre in "normalitate" ....oare de ce nu am vazut pana acum sa se militeze pt aprobarea casatoriilor intra cioban si oaia sa,,,sau intre unchiul de 50 de ani si nepotica de 11??? Ce ei nu trebuie sa fie fericiti???

Haide sa fim seriosi pt o clipa daca se poate,,,,,
Casatoria intre persoanele de acelasi sex, sau aprobarea parteneriatelor civile nu este necesara pt ca vrem sa fim sustinuti in incercarea de a duce viata aia normala de care vorbesti tu,,,,pentru ca vietile noastre sunt absolut normale, ne lovim de aceleasi situatii ca si heterosexualii, ne bem cafeaua dimineata si ne facem planurile de viitor ca toata lumea,,,,singurul lucru ce ne difera este sexul persoanei cu care impartim acelasi pat
Casatoria sau parteneriatele civile sunt necesare pt ca avem nevoie de acele drepturi constitutionale care sa ne permita intemeierea unui capital comun (conturi bancare, imobiliare, firme, etc) luarea deciziilor in numele partenerului de viata atunci cand acesta nu este capabil sa faca asta din motive obiective (stare a sanatatii foarte grava/coma/necesitatea unei interventii chirurgicale imediate....etc) pentru a ne putea asigura viitorul daca vrei sa punem problema asa...pt ca dupa 20 de ani in care iti imparti viata cu cineva ,,,nu cred ca ai vrea sa te trezesti ca ramai cu nimic pt ca vin rudele peste tine,,,,si SURPRIZA,,tu NU AI NICI UN DREPT in ceea ce voi ati construit impreuna

A,,,si sa nu uit,.,,,,

".Si inca ceva..nu am zis ca homosexualitatea e genetica.Am zis ca e o tulburare..fie ea innascuta sau dobandita" (astea sunt cuvintele tale)

"Ok, tu ai o tulburare psihica...de ce vrei sa o transmiti din generatie in generatie?? " (si astea tot ale tale sunt)

nu am studiat medicina,,,dar prin scoala primatra am auzit eu la biologie ca genele sunt singurele capabile de a transmite informatii genetice din generatie in generatie (parca e vb de ereditate ).....deci vezi ca pana la urma intaresti faptul ca te contrazici singura....
In cazul asta avem de-a face cu doua posibile scenarii: ori ai grave probleme de exprimare.....ori habar nu ai despre ce vorbesti si ai decis sa postezi si tu doar de dragul bagarii in seama,,,,

Oare care sa fie varianta corecta??
aricica_pogonica
Postat pe 29 Noiembrie 2008 21:32
De la: aricica_pogonica, la data 2008-11-29 21:32:45
Asadar trebui sa-i sustinem in incercarea lor de a duce o viata cat mai normala. Si casatoria e unul din modurile de a o sustine.Cu toate ca poate ar trebui sa se limiteze la o casatorie legala, pentru ca probabil una religioasa nici nu e posibila.

Nu am sa iti zic ca te contrazici pt ca iulicriss a zis deja asta.....
1)Daca in urma numeroaselor studii pe care le-ai citit si a lecturilor aprofundate pe tema homosexualitatii ai ajuns la concluzia ca homosexualitatea isi are originile in anumita tulburari bilogice da-mi voie sa te informez ca nu toate tulburarile biologice au legaturi/conseciinte in ceea ce priveste psihicul uman, si in conseciinta nu ai cum sa acuzi un individ gay ca este tulburat psihic.
2)In societatile civilizate, ultima data cand am verificat tulburarile psihice se tratau, te bagau baietii pe medicatie sau te internau la spitalul 9 si aveau grija de tine pana iti reveneai
Ultima data cand m-am plimbat cu iubita de mana prin Romania, nu m-am trezit cu oameni prietenosi batandu-mi pe umar si oferindu-mi o camasa de forta gratuita,,,si nici cazare free of charge
Tulburarile psihice se trateaza,,,,nu se sustin.....

Cauta pe google si vei afla ca la categoria "TULBURARI PSIHICE" intra zoofilia, pedofilia, necrofilia,,,,etc, homosexualitatea nu ai sa o gasesti acolo, pt ca nu se incadreaza in rubrica cu pricina
Casatoria nu este unul din modurile in care ne dorim sa fim sustinuti pt a putea duce o viata "normala"....daca ar fi sa fim bolnavi psihic,,,si casatoria ar fi cheia integrarii noastre in "normalitate" ....oare de ce nu am vazut pana acum sa se militeze pt aprobarea casatoriilor intra cioban si oaia sa,,,sau intre unchiul de 50 de ani si nepotica de 11??? Ce ei nu trebuie sa fie fericiti???

Haide sa fim seriosi pt o clipa daca se poate,,,,,
Casatoria intre persoanele de acelasi sex, sau aprobarea parteneriatelor civile nu este necesara pt ca vrem sa fim sustinuti in incercarea de a duce viata aia normala de care vorbesti tu,,,,pentru ca vietile noastre sunt absolut normale, ne lovim de aceleasi situatii ca si heterosexualii, ne bem cafeaua dimineata si ne facem planurile de viitor ca toata lumea,,,,singurul lucru ce ne difera este sexul persoanei cu care impartim acelasi pat
Casatoria sau parteneriatele civile sunt necesare pt ca avem nevoie de acele drepturi constitutionale care sa ne permita intemeierea unui capital comun (conturi bancare, imobiliare, firme, etc) luarea deciziilor in numele partenerului de viata atunci cand acesta nu este capabil sa faca asta din motive obiective (stare a sanatatii foarte grava/coma/necesitatea unei interventii chirurgicale imediate....etc) pentru a ne putea asigura viitorul daca vrei sa punem problema asa...pt ca dupa 20 de ani in care iti imparti viata cu cineva ,,,nu cred ca ai vrea sa te trezesti ca ramai cu nimic pt ca vin rudele peste tine,,,,si SURPRIZA,,tu NU AI NICI UN DREPT in ceea ce voi ati construit impreuna

A,,,si sa nu uit,.,,,,

".Si inca ceva..nu am zis ca homosexualitatea e genetica.Am zis ca e o tulburare..fie ea innascuta sau dobandita" (astea sunt cuvintele tale)

"Ok, tu ai o tulburare psihica...de ce vrei sa o transmiti din generatie in generatie?? " (si astea tot ale tale sunt)

nu am studiat medicina,,,dar prin scoala primatra am auzit eu la biologie ca genele sunt singurele capabile de a transmite informatii genetice din generatie in generatie (parca e vb de ereditate ).....deci vezi ca pana la urma intaresti faptul ca te contrazici singura....
In cazul asta avem de-a face cu doua posibile scenarii: ori ai grave probleme de exprimare.....ori habar nu ai despre ce vorbesti si ai decis sa postezi si tu doar de dragul bagarii in seama,,,,

Oare care sa fie varianta corecta??

Asa, ma rog, am observat acolo o adunatura de argumente plictisitoare ca sa sustii tu nu stiu ce idee...prea mult si obositor ca sa citesc...asa ca...o recomandare. Ca sa mai dobandesti si tu cateva cunostinte in plus fata de scoala primara...Citeste si tu Tratat de psihosexologie a lui Constantin Enachescu, sau Tratat de psihopatologie al aceluiasi autor..nu tot, ca e mult pentru tine. Selecteaza partea in care se explica ce am zis eu mai devreme.
Nu am ajuns eu la concluzia asta..nu sunt niciun cercetator de seama, si nici doctor in psihopatologie. Altii au ajuns la aceasta concluzie...
Eu nu stiu ce ati citit voi in Cosmopolitan sau in Glamour, eu vorbesc aici de stiinta...

Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:16
Draga mea,,,,eu iti ziceam ca e vorba de notiuni de scoala primara,,,,dar tu esti prea ignoranta sa intelegi asta,,,,simplul fapt ca nu ai nici macar un minim de respect fata de interlocutorii tai dovedeste ce persoana esti.....

Pe angelicuss.ro gasesti vreo 4 carti comandate de BIserica Ortodoxa Romana pe care le semneaza niste Oameni de stiinta cumparati,,,,dar asta e alta poveste,,,nu ma astept la tine sa intelegi asta,,,,,

La urma urmei sa nu uit ca stau de vorba cu o persoana cu un nivel de inteligenta ata de ridicat incat in secunda unu dupa ce s-a oprit din pilula a reusit performanta de a ramane gravida....good job

Argumentelea alea boring de care vb tu,,,,sunt chestii elementare, nu incerc sa reinventez roata olarului,,,si nici sa iti fac cunostiinta cu magia focului,,,,

Tot ce am vrut sa spun este ca te contrazici singura,,,si daca totusi,,,te incapatanezi sa sustii ca ceea ce ai scris e 100% citat din carti,,,da-mi voie sa ma indoiesc de capacitatea ta de a filtra informatiile pe care le primesti....
aricica_pogonica
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:26
De la: Julyenne, la data 2008-11-29 18:47:08

din pacate observ ca nu ai capacitatea de a intelege ceea ce citesti asta in cazul in care citesti! sa stii ca am multi prieteni homosexuali si nu musca,sint mult mai normali decit altii care se cred normali! si sa stii ca am participat la marsurile lor si m-am distrat fantastic( o sa iti fac cadou un dvd)...............cu asta nu ma lamurisi dar din curiozitate asa o fata culta ca tine cum dreaq nu a auzit de prezervativ si plinge pe topicuri ca este insarcinata si face avort? ..............asa ca vezi bolovanul din ochiul tau si nu gunoiul din ochiul altuia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FRANNNCE
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:27
De la: FRANNNCE, la data 2008-11-30 00:27:53
De la: Julyenne, la data 2008-11-29 18:47:08

din pacate observ ca nu ai capacitatea de a intelege ceea ce citesti asta in cazul in care citesti! sa stii ca am multi prieteni homosexuali si nu musca,sint mult mai normali decit altii care se cred normali! si sa stii ca am participat la marsurile lor si m-am distrat fantastic( o sa iti fac cadou un dvd)...............cu asta nu ma lamurisi dar din curiozitate asa o fata culta ca tine cum dreaq nu a auzit de prezervativ si plinge pe topicuri ca este insarcinata si face avort? ..............asa ca vezi bolovanul din ochiul tau si nu gunoiul din ochiul altuia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Prezervativ si alte metode de preventie" nu erau dezbatute in cartile pe care le citeste
Exact ceva asemanator am vrut sa scriu si eu
Dar ma gandeam ca ar fi o lovitura sub centura.
Altii ar intra in pamant de rusine dupa avort si nu s-ar plange pe un forum...
Draga julyanne daca ai traume mergi la specialist si nu mai folosi oameni de aici ca "lada de gunoi" pentru balastul tau psihic.
Imi place ca mai ai tupeul sa arunci cu pietre in altii. Orcum la prejudecatile pe care le ai, e mai bine hotararea luata.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:46

nu as putea sa te acuz foarte mult de exprimarea folosita pt ca descoperirile stiintifice nu sunt foarte exacte privind homosexualii. Exista anumite teorii legate de acest subiect, insa nu sunt demonstrate 100%. De exemplu, la genetica ni s-a spus ca homosexualitatea se poate incadra in categoria bolilor genetice. Boala genetica nu inseamna neaparat o gena transmisa de la mama sau de la tata. Boala genetica poate insemna si o anomalie cromozomiala datorita anumitor particularitati, cum ar fi varsta inainta a mamei, dispermie etc...Deci nu putem sa zicem clar ca este o tulburare psihica sau nu...nu este nimic precis.

Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:48
Tin sa precizez ca nu am ceva anume cu homosexualii, lesbienele, ba dimpotriva, colegele mele de camera sunt lesbiene si sunt niste fete super. le apreciez pt ceea ce sunt, le admir, ies cu ele , nu imi este rusine sa ma adisez cu ele, chiar am fost in purple acum 2 saptamani si este un club in care te distrezi cu siguranta :D

Postat pe 30 Noiembrie 2008 00:51
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-30 00:46:21
"Prezervativ si alte metode de preventie" nu erau dezbatute in cartile pe care le citeste
Draga julyanne daca ai traume mergi la specialist si nu mai folosi oameni de aici ca "lada de gunoi" pentru balastul tau psihic.
Imi place ca mai ai tupeul sa arunci cu pietre in altii. Orcum la prejudecatile pe care le ai, e mai bine hotararea luata.

nici eu nu mi-am dorit sa aduc vorba despre asta,,,dar cand am vazut cat de superioara se crede si in ce sictir mi-a raspuns,,,,
cred ca o merita,,,,,si voi stiti ca nu am obiceiul de a ma lua de lume degeaba,,,,
aricica_pogonica
Postat pe 30 Noiembrie 2008 02:18
De la: aricica_pogonica, la data 2008-11-30 02:18:05

nici eu nu mi-am dorit sa aduc vorba despre asta,,,dar cand am vazut cat de superioara se crede si in ce sictir mi-a raspuns,,,,
cred ca o merita,,,,,si voi stiti ca nu am obiceiul de a ma lua de lume degeaba,,,,

:)..Nu ma cred..va sunt superioara..mda...nu am avut niciodata o parere buna despre forumuri..dar asta mi s-a parut ok..pana cand ati ars-o voi aiurea..adica..la modul ca in lipsa de argumente v-ati luat de viata mea personala. Ce e drept, e mai usor asa, decat efectiv sa verificati spusele mele..v-am dat si bibliografie...dar pentru niste unii care o freaca pe forum all day long, e cam greu sa-si paraseasca cuibusorul pentru documentare. Nici nu scriu bine mesajul ca primesc raspuns. Voi altceva n-aveti de facut???:))))))))))Dar ceea ce nu va dati voi seama, in micimea voastra e ca sunteti PE UN FORUM!!Wake up! Doar pentru ca ati citit mesajele mele pe forum inseamna ca stiti cine sunt? De unde stiti ca macar un cuvant din povestea aceea e adevarat?Poate am scris toate astea ca sa creez un personaj ce se incadreaza intr-un prototip..si sa va vad reactiile...si uite ca am avut dreptate. au fost cum m-au asteptat...efectul de turma..acum gata...thanks...my job here is done..f. off.Stiu ca dupa mesajul asta o sa apara o mie de raspunsuri insultatoare..ca e mai simplu asa...dar unii dintre voi o sa va intrebati daca nu cumva am dreptate...cei mai destepti dintre voi adica...restul...Fericiti cei saraci cu duhul..stiti voi(cred).Dar ma rog..n-o sa ma mai obosesc sa citesc sa scrieti...(:|(:|(:|

Postat pe 30 Noiembrie 2008 02:56
Va trece mult timp pana se va schimba modul de a gandii al oamenilor,mai ales in Romania.Si cata rautate....
Fiecare ar trebui sa-si vada de viata lui,nu sa judece pe cei care sunt diferiti(nu bolnavi mintal)
In multe tari din Europa,casatoria intre persoanele de acelasi sex,e aprobata.
andreea1976
Postat pe 30 Noiembrie 2008 03:00
am cativa prieteni homosexuali si chear mi se par foarte ok din orice puct de vedere,adika ceea ce fac ei in intimitate nu priveste pe nimeni.eu sunt pro,fiecare este liber sa isi exprime sexualitatea
oana_22
Postat pe 30 Noiembrie 2008 05:08
De la: Julyenne, la data 2008-11-30 02:56:58
De la: aricica_pogonica, la data 2008-11-30 02:18:05

julyanne,DUMNEZEU a creat omul dupa chipul si asemanarea sa!el a vrut ca toti sa ne nastem si daca altii s-au nascut altfel sint tot oameni si tot creatia lui!invata sa fii mai toleranta indepartind ranchiuna din suflet deoarece nu iti face bine !cu personajul creat ma indoiesc si incearca sa ai capacitatea de ati asuma faptele!daca totusi creeazi povesti imaginare mai bine scrie o carte (cine stie ce premiu obtii ptr imaginatie)asta ca sa nu se mai streze toata lumea sa iti dea sfaturi desarte! s-au mergi la un specialist care sa te ajute sa iti infringi frustarile! iti dorescnumai bine si o judecata limpede!

:)..Nu ma cred..va sunt superioara..mda...nu am avut niciodata o parere buna despre forumuri..dar asta mi s-a parut ok..pana cand ati ars-o voi aiurea..adica..la modul ca in lipsa de argumente v-ati luat de viata mea personala. Ce e drept, e mai usor asa, decat efectiv sa verificati spusele mele..v-am dat si bibliografie...dar pentru niste unii care o freaca pe forum all day long, e cam greu sa-si paraseasca cuibusorul pentru documentare. Nici nu scriu bine mesajul ca primesc raspuns. Voi altceva n-aveti de facut???:))))))))))Dar ceea ce nu va dati voi seama, in micimea voastra e ca sunteti PE UN FORUM!!Wake up! Doar pentru ca ati citit mesajele mele pe forum inseamna ca stiti cine sunt? De unde stiti ca macar un cuvant din povestea aceea e adevarat?Poate am scris toate astea ca sa creez un personaj ce se incadreaza intr-un prototip..si sa va vad reactiile...si uite ca am avut dreptate. au fost cum m-au asteptat...efectul de turma..acum gata...thanks...my job here is done..f. off.Stiu ca dupa mesajul asta o sa apara o mie de raspunsuri insultatoare..ca e mai simplu asa...dar unii dintre voi o sa va intrebati daca nu cumva am dreptate...cei mai destepti dintre voi adica...restul...Fericiti cei saraci cu duhul..stiti voi(cred).Dar ma rog..n-o sa ma mai obosesc sa citesc sa scrieti...(:|(:|(:|
FRANNNCE
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:48
De la: Julyenne, la data 2008-11-30 02:56:58

Cu toate ca ti-ai sters contul sunt sigura ca vei reveni pe aici,,,,pentru ca vei dori sa vezi ce raspunsuri ai primit la ultima ta postare,,,,si ce reactii ai declansat,,,, Cum stiu asta?? Simplu,,,,cheia se afla la tine,,,,MENTALITATEA DE TURMA,,,aia despre care vorbeai tu,,,,toti astia ca tine care apar de nicaieri,,,se dau interesanti,,,si apoi dau de cineva care ii cam demonteaza,,,,toti absolut toti reveniti apoi de pe alte conturi

Ai acuzat niste oameni ca ar fi tulburati psihic, si ca, in conditiile in care nu pot fi tratati acestia ar trebui sa fie "integrati" in comunitatea oamenilor normali, si asta s-ar putea intampla cu ajutorul casatoriilor.....
NEWS FLASH: Cu afirmatia aia ai pus o eticheta tuturor persoanelor din comunitate LGBT in conditiile in care, pana la ora actuala nu exista absolut nici un tratat stiintific care sa ateste cu acuratete si fara urma de indoiala care este adevatara cauza pentru care unii dintre noi sunt atrasi de persoane de acelasi sex. Cand esti in stare sa declari fara urma de indoiala ca as fi "tulburata psihic" si asta fara sa stii nici macat 1% despre mine,,,atunci,,,ma voi gasi obligata moral sa verific cine imi este interlocutorul, si automat ii voi observa postarile anterioare.

Asa este ,,,esti pe un forum,,,un forum pe care tu, eu si altii au ales sa isi impartaseasca grijile, frustrarile, bucuriile si experientele de viata....asta inseamna ca s-au expus...si atunci cand te expui trebuie sa fii capabil sa iti asumi responsabilitatea pt toot ceea ce ai postat pana in acel moment.

Vad ca ai 22 de ani,,spuneai de iubitul tau ca se comporta ca un copil?? Ca este pueril si incapabil de a-si asuma conseciintele faptelor sale?? Eu spun sa te uiti putin in oglilinda,,,tu cat de matura esti daca nu esti capabila nici macar sa iti asumi faptul ca in momentul de fata te aflii in situatia in care ai o sarcinanedorita???

Despre homosexualitate am citit eu mai mult decat ai sa crezi tu vreodata,,,pentru ca sunt gay si este normal sa imi doresc sa stiu care sunt cauzele sau daca exista cauze....

De viata ta personala nu m-am luat pt ca nu aveam argumente in ceea ce priveste aberatiile scrise de tine,,,pt ca cei ce ti-au citit postarea au realizat si singuri ca nu ai nici o esenta in ceea ce spui,,,nu era nevoie sa ii conving eu de asta De viata ta m-am legat pentru ca am vrut sa iti arat ca am dreptate ca esti ignoranta,,,
te crezi speciala si consideri ca nu merita sa citesti ce iti scriu altii??? la fel cum ai crezut ca tie nu ti se poate intampla ceea ce ti s-a intamplat...ignoranta amandorora a facut sa nu va protjati asa cum trebuie, sa nu iei preventiv pilula de a doua zi (tu ai spus ca te vezi foarte rar cu el,,,deci puteai sa o iei ca sa fii safe)
Nu e treaba mea sa judec faptul ca ai decis sa faci avort,,,si sincer cred ca e mai bine asa decat sa ii oferi o viata nefericita,,,,dar vezi ca tot ingnoranta ta te face sa iti inchei ultima postare cu un citat din "FERICIRI" ,,,pe topicul cu avortul spuneai altora sa nu aduca Biserica si invataturile ei in discutie pentru ca nu isi au locul....

Care e de fapt situatia?? Ai gresit atunci?? Sau ai gresit acum?? Sau ai cu Dumnezeu un aranjament special si ii urmezi invataturile doar atunci cat iti convine???

Legat de ce avem noi de facut si cum de reusim sa postam mereu raspunsuri pe forum,,,,stai linistita,,,avem destule de facut si in marea noastra majoritate avem vieti foarte bune. Dar ceea ce tu nu poti intelege ca unii de pe aici au joburi care platesc foarte bine si care le ofera un program foarte flexibil. Astfel au si timp de kudika

Personal am 2 joburi,,,platite destul de bine, un program ok, si surpriza,,,,uneori volumul de munca este mic,,,asa ca am timp sa stau sa iti raspund tie la postari (si mai iau si bani in timp ce fac asta )

Ca mine mai sunt si altii,,,,asa ca nu ne plange tu noua de mila ca nu avem nimik de facut in viata

Esti ignoranta, iresponsabila si incapabila sa iti asumi conseciintele propriilor fapte,,,asta nu o sa te ajute prea mult in viata daca nu ai sa te maturizezi!!! Mai bine incearca sa schimbi ceva in viata ta ...poate o sa iti fie mai bine!!
aricica_pogonica
Postat pe 30 Noiembrie 2008 18:27
Pro

Postat pe 30 Noiembrie 2008 23:18
Scuzati-ma daca nu am citit cele patru-cinci pagini care preced postarea mea - si in consecinta este posibil ca ideea sa fi aparut...
Mai exact, daca un asemenea cuplu ajunge sa aiba pe miini un copil, este pentru ca altii l-au abandonat.
Altii fiind acei barbat si femeie cum scrie la Carte.
O sa-mi spuneti ca in tzari civilizate lumea isi abandoneaza mai rar copiii, dar cred ca si acolo preferintele de dat in adoptie se indreapta tot spre cuplurile clasice de parinti.
PS Dincolo de toate, eu am ideea mea fixa. Intotdeauna niste lucurri au aparut la aparitia lor socante, apoi lumea s-a obisnuit cu ele. "Toate-au fost la timpul lor / Ceva exagerat..." - cunoasteti cintecul...
Ma mai gindesc ca alde copilul are nevoie (daca a depasit o virsta de siguranta) la parinti in mare parte de atitudini paterne, respectiv materne. Am senazia ca intr-un cuplu homosexual aceasta separatie este mai clara decit am banui...
Mircea_O
Postat pe 1 Decembrie 2008 08:47
"Si eu ii sustin. Pentru raluca_sarbu: copilul trebuie iubit si sustinut neconditionat. ..." //
Parerea mea este ca avem de-a face cu una din vorbele gen Biblie. Acolo iti sint stabilite niste standarde nu o data teribil de inalte, dar in baza carora mergi in acea directie fie si multumitor. Este drept ca autorii unei asemenea carti profita apoi din plin de sentimentul de vinovatie al... fraierului care nu a atins acele standarde astronomice. //
Revenind la scrisa colegei de forum, chestia cu iubitul neconditionat al copilului este dupa parerea mea o vorba frumoasa si imposibila.
In general nu ma joc cu vorba asta a iubi... Este frumoasa, lumea cade pe spate la auzul ei, insa o gasesc teribil de lunecoasa si prin urmare prefer vorbe mai putin divine, dar mai eficiente. //
Uneori nici nu este recomandata "iubirea neconditionata". La o adica, daca el ajunge sa-si lase la o parte naturelul si sa ne asculte, asta se datoreaza amenintarii mai mult sau mai putin voalate cu abandonul (de mai multe feluri).//
Interedant este ca tocmai autoarea citatului initial adauga finalmente: "MAI PRESUS DE TOATE SUNTEM OAMENI!!! ". Or fiinta umana combina extrem de dezinvolt contrariile. Inclusiv iubirea cu ura. // Ca veni vorba, iubirea porneste din inconstient. Iar acolo dispozitivele, butoanele nu prea ne mai apartin... Dupa cum o iubre orodnata doar constiente nu este decit un teatru, lesne depistabil...
Mircea_O
Postat pe 1 Decembrie 2008 09:03
Imaginati-va ca aveti un copil de 19 ani si de-odata va confeseaza ca este homosexual, ca este indragostit de iubitul lui si ca peste juma de an se casatoreste! Daca nu sunteti de acord cu aceasta ideea atunci inseamna ca nu aveti de ce fi de acord in legatura cu altii, daca acceptati ideea atunci spuneti da titlului topicului!
little_duck
Postat pe 1 Decembrie 2008 09:21
mi se pare cea mai penibila chestie sa fii gay......beahhhhhhhhhhhhhh...sa te mai si casatoresti...eu zic sa isi faca planeta lor undeva departe
andreea_garda
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:10
De la: andreea_garda, la data 2008-12-02 12:10:45mi se pare cea mai penibila chestie sa fii gay......beahhhhhhhhhhhhhh...sa te mai si casatoresti...eu zic sa isi faca planeta lor undeva departe
auzi dar tu de ce ce planeta vii? sau te teleportasi din epoca primitiva nedepasind stadiul de omul padurii?
FRANNNCE
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:18
De la: andreea_garda, la data 2008-12-02 12:10:45mi se pare cea mai penibila chestie sa fii gay......beahhhhhhhhhhhhhh...sa te mai si casatoresti...eu zic sa isi faca planeta lor undeva departe

Mie mi se pare mult mai penibil sa fii prost. Sau crud. Sau prost si crud.
Kathara
Postat pe 2 Decembrie 2008 12:19

taranul tipic roman...URAAAA !

Postat pe 2 Decembrie 2008 12:24
PRO......dc nu?.....sunt oameni la fel ca noi.....care au dorinte ,visuri........
si lasati rasismul.........fiti oameni...nu animale.........

Postat pe 2 Decembrie 2008 12:25
CONTRA!! dc??? pt k Dumnezeu a lasat barbatul si femeia p pamant k s se inmulteazaka si s traiaska in pace si armonie. dak ar fi fost bn poate k ar fi lasat 2 barbati... sau poate 2 femei.. insa nu!!!!! a lasat BARBAT si FEMEIE. asa e lasat d la Dumnezeu asa trebuie s facem. cine suntem noi k s ne impotrivim LUI????
onlyangelscanfly
Postat pe 2 Decembrie 2008 13:36
ti-a zis tie ? wow, da-mi si mie nr lui detelefon. in ce retea este ?

Postat pe 2 Decembrie 2008 13:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
probleme sexuale 7 De la: Papusikmika 24 Iunie 2009 16:56
Iubire VS ce te face sa te simti implinita 12 De la: copacelul 2 Mai 2009 22:14
Ce se intimpla cu parintii mei? Ajutor 21 De la: danaeu 15 Iunie 2010 22:26
IONUTZCOIUTZ cer ajutor 0 De la: 9 Februarie 2011 21:51
Povestea mea... 9 De la: kudika_30778 4 Aprilie 2013 11:26