Setari Cookie-uri

Pro/Contra casatoriei intre homosexuali !

De la: onlyangelscanfly, la data 2008-12-02 13:36:39CONTRA!! dc??? pt k Dumnezeu a lasat barbatul si femeia p pamant k s se inmulteazaka si s traiaska in pace si armonie. dak ar fi fost bn poate k ar fi lasat 2 barbati... sau poate 2 femei.. insa nu!!!!! a lasat BARBAT si FEMEIE. asa e lasat d la Dumnezeu asa trebuie s facem. cine suntem noi k s ne impotrivim LUI????

Dumnezeu a lasat si incestul o data cu Adam si Eva, asta nu inseamna ca ar trebui sa ne casatorim in familie!
Kathara
Postat pe 2 Decembrie 2008 13:58
De la: Caliope, la data 2008-02-13 19:01:40Cred ca la toti/toate ni s-a luat de cerintele lor de a avea drepturi....Eu nu sunt de acord cu aceasta boala ! Esti pro sau contra ? Semneaza aici si da mai departe ! http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_casatoriilor_intre_homosexuali_in_romania-p59520047.html
da de ce?...nu semnez nimic!.....si pe tine ce te priveste ce fac doi oameni cu viata lor????

Postat pe 2 Decembrie 2008 15:21
De la: Kathara, la data 2008-12-02 13:58:41
De la: onlyangelscanfly, la data 2008-12-02 13:36:39CONTRA!! dc??? pt k Dumnezeu a lasat barbatul si femeia p pamant k s se inmulteazaka si s traiaska in pace si armonie. dak ar fi fost bn poate k ar fi lasat 2 barbati... sau poate 2 femei.. insa nu!!!!! a lasat BARBAT si FEMEIE. asa e lasat d la Dumnezeu asa trebuie s facem. cine suntem noi k s ne impotrivim LUI????

Dumnezeu a lasat si incestul o data cu Adam si Eva, asta nu inseamna ca ar trebui sa ne casatorim in familie!

normal k nu!!!!!!!!!!! Doamne ce ai inteles tu?? yo ma refer k Dumnezeu a lasat barbatul si femeia k s se inmulteaska si s formeze popoare s populeze pamantul kare l`a creat pt noi. incestul a fost permis la inceput pt k altfel nu aveau kum s se inmulteaska si atunci celulele ku informatii genetice erau goale. intre timp, aceste celule s`au umplut si normal k Dumnezeu a interzis incestul pt k nu mai era nevoie d el (oamenii deja erau intr`un numar numeros p pamant) si pt k acei copii nascuti in urma incestelor se nasteau ku malformatii, tocmai din kauza umplerii celulelor genetice.
asa k revenind la topic, imi mentin parerea: CONTRA!!!!
onlyangelscanfly
Postat pe 2 Decembrie 2008 17:45
pai ,,,,de ce nu a facut dumnezeu 2 adami si 2 eve?? asa evita incestul....nu???

mentin parerea: PRO
aricica_pogonica
Postat pe 2 Decembrie 2008 20:34
De la: onlyangelscanfly, la data 2008-12-02 17:45:44

normal k nu!!!!!!!!!!! Doamne ce ai inteles tu?? yo ma refer k Dumnezeu a lasat barbatul si femeia k s se inmulteaska si s formeze popoare s populeze pamantul kare l`a creat pt noi. incestul a fost permis la inceput pt k altfel nu aveau kum s se inmulteaska si atunci celulele ku informatii genetice erau goale. intre timp, aceste celule s`au umplut si normal k Dumnezeu a interzis incestul pt k nu mai era nevoie d el (oamenii deja erau intr`un numar numeros p pamant) si pt k acei copii nascuti in urma incestelor se nasteau ku malformatii, tocmai din kauza umplerii celulelor genetice.

Sa sune cineva in Suedia, s-a nascut un geniu! Auzi, celule goale Asta ai inteles tu din genetica?
Kathara
Postat pe 2 Decembrie 2008 23:40

celule goale ? celulele genetica se umplu ? Oleeee, proasta e cartea aia din care invat sa dau de veste ca s-a nascut un geniu pe kudika

Postat pe 2 Decembrie 2008 23:44
De la: Kathara, la data 2008-12-02 23:40:06

Sa sune cineva in Suedia, s-a nascut un geniu! Auzi, celule goale Asta ai inteles tu din genetica?

sa ii dea PREMIUL NOBEL !!!

Postat pe 2 Decembrie 2008 23:45
^ Exact!

Si sa-si faca mila carevasilea sa-i anunte si pe amaratii aia de medici cum sta treaba!
Kathara
Postat pe 3 Decembrie 2008 00:04
Mai fete cucuiete, nu va suparatzi asa tare, poate exista vreo fabrica de golit celule, cum e si-aia de gaurit macaroane!
Lillix
Postat pe 3 Decembrie 2008 00:08
De la: andreea_garda, la data 2008-12-02 12:10:45mi se pare cea mai penibila chestie sa fii gay......beahhhhhhhhhhhhhh...sa te mai si casatoresti...eu zic sa isi faca planeta lor undeva departe
nu ar fi mai bine sa te muti tu pe luna?hai ca iti dam gratis 10 ari si seminte sa nu te plicti pana ajungi la destinatie
cotidian
Postat pe 3 Decembrie 2008 13:06
De la: cotidian, la data 2008-12-03 13:06:40
De la: andreea_garda, la data 2008-12-02 12:10:45mi se pare cea mai penibila chestie sa fii gay......beahhhhhhhhhhhhhh...sa te mai si casatoresti...eu zic sa isi faca planeta lor undeva departe
nu ar fi mai bine sa te muti tu pe luna?hai ca iti dam gratis 10 ari si seminte sa nu te plicti pana ajungi la destinatie

ii mai cumpar si eu 2 ari ...sa aiba unde face agricultura
clara1972
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:05
De la: cotidian, la data 2008-12-03 13:06:40

Cotidin,,,de aia te iubesc eu pe tine asa de tare

sa stiti ca donez si eu bani daca e nevoie,,,vb aia unde-s multi puterea creste

andreea te oftici sau ce?? si apropo vezi ca sunt genul de persoana care poate fi descrisa in multe feluri,,,,dar ca penibila sunt dispusa sa garantez ca nu ma vede nimeni

,,,vezi ca unii te-ar putea vedea pe tine ca atare data fiind postarea ta!
aricica_pogonica
Postat pe 3 Decembrie 2008 21:58
Doamne kata rautate!!!!!!!!! nu mai poate omul sa`si dea ku parerea k gata sariti p el!!... ceea ce am vrut s explic dar se pare k nu m`am fakut inteleasa sunt niste ramasite dintr`o explikatie a unei profesoare d religie d akum ff multi ani. poate k nu am gasit exact cuvintele potrivite pt a ma exprima, mai ales k nu am studiat nimik din medicina, insa vroiam s se stie k exista un raspuns la intrebarea de ce atunci era permis incestul si akum nu mai ...
yo am incerkat s explic, se pare k nu am reusit si m`ati atakat, asa k cei kare nu au inteles nu au dekat s se informeze singuri.
cert este k o explikatie exista!!!!
ps: si mai incetati ku misto`urile si ironiile k nu este kazul.. este un forum unde fiekare isi da cu parerea si raspunde la ceea ce stie. nu e nevoie s atakati p nimeni...nici s fiti asa rautacioase!!
onlyangelscanfly
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:42
aia cu celula goala tinea de logica...cum sa reziste o celula daca e goala ? inseamna ca celula aia nu exista ! puteai sa dai un search pe google pt a te documenta

Postat pe 4 Decembrie 2008 22:48
De la: onlyangelscanfly, la data 2008-12-04 22:42:13Doamne kata rautate!!!!!!!!! nu mai poate omul sa`si dea ku parerea k gata sariti p el!!... ceea ce am vrut s explic dar se pare k nu m`am fakut inteleasa sunt niste ramasite dintr`o explikatie a unei profesoare d religie d akum ff multi ani. poate k nu am gasit exact cuvintele potrivite pt a ma exprima, mai ales k nu am studiat nimik din medicina, insa vroiam s se stie k exista un raspuns la intrebarea de ce atunci era permis incestul si akum nu mai ...
yo am incerkat s explic, se pare k nu am reusit si m`ati atakat, asa k cei kare nu au inteles nu au dekat s se informeze singuri.
ps: si mai incetati ku misto`urile si ironiile k nu este kazul.. este un forum unde fiekare isi da cu parerea si raspunde la ceea ce stie. nu e nevoie s atakati p nimeni...nici s fiti asa rautacioase!!

Auzi, da' tu de litera C ai auzit?
Kathara
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:50
De la: Kathara, la data 2008-12-04 22:50:16
De la: onlyangelscanfly, la data 2008-12-04 22:42:13Doamne kata rautate!!!!!!!!! nu mai poate omul sa`si dea ku parerea k gata sariti p el!!... ceea ce am vrut s explic dar se pare k nu m`am fakut inteleasa sunt niste ramasite dintr`o explikatie a unei profesoare d religie d akum ff multi ani. poate k nu am gasit exact cuvintele potrivite pt a ma exprima, mai ales k nu am studiat nimik din medicina, insa vroiam s se stie k exista un raspuns la intrebarea de ce atunci era permis incestul si akum nu mai ...

Auzi, da' tu de litera C ai auzit?
aham... s inteleg k akum nu mai ai dc s t legi si ai gasit`o p`asta ku litera "c"...
vad k la arunkat ku piatra esti prima!!... din pakate pt tine!
stii??? abia akum imi pare sincer rau k p alte topicuri kand iti citeam posturile iti luam apararea in sinea mea... akum vad c fel d om esti... si imi regret gandurile d atunci..
onlyangelscanfly
Postat pe 5 Decembrie 2008 23:05
Relax!
Kathara
Postat pe 5 Decembrie 2008 23:37
De la: Kathara, la data 2008-12-05 23:37:03 Relax!

De ce se supara asa lumea ca o corectezi?
kassandry
Postat pe 6 Decembrie 2008 01:32
De la: sandra26, la data 2008-12-06 01:32:58
De la: Kathara, la data 2008-12-05 23:37:03 Relax!

De ce se supara asa lumea ca o corectezi?
nu e vorba k m`a corectat pt k yo stiu f bnn kand se scrie ku "c" si kand ku "k". doar k pe net asa imi place mie s scriu din simplul fapt k imi e mai usor. nu cred k este vorba d nici o greseala gramatikala. daka as fi facut greseli d tipul asta nu as mai fi zis nimik.. sunt prima contra celor kare nu vb si nu scriu corect romaneste. asa k....
onlyangelscanfly
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:46
orikum... nu vi se pare k topicul are un ku totul alt subiect dekat cel despre kare ne obosim noi aici...???? asta asa k fapt divers...
era vb d pro sau contra in kazul casatoriei intre homosexuali. sau ma insel???
onlyangelscanfly
Postat pe 6 Decembrie 2008 19:48
vad ca am deviat rau de tot de la subiect
asa ca sa imi exprim si eu opinia - sunt PRO casatoriei intre homosexuali
cristinic1
Postat pe 8 Decembrie 2008 11:46
:)) ce tare ai fost cristinico
era sa cad de pe scaun cand am citit

ce e drept e surprinzatoare opinia ta cred ca a venit ca un soc pt toata lumea ca esti PRO

SUPER TARE!!! PUPIK
aricica_pogonica
Postat pe 8 Decembrie 2008 21:27
si eu sunt PRO deoarece vreau ca toti oamenii sa aibe sansa la fericire si implinire sufleteasca....

Postat pe 9 Decembrie 2008 12:26
[quote name=\'aricica_pogonica\' date=\'2008-12-08 21:27:07\']:)) ce tare ai fost cristinico
era sa cad de pe scaun cand am citit

ce e drept e surprinzatoare opinia ta cred ca a venit ca un soc pt toata lumea ca esti PRO

SUPER TARE!!! PUPIK[/quote]

si eu care credeam ca o sa fie o supriza pentru toti...

dar se pare ca deja cunoscatorii stiu de ce
cristinic1
Postat pe 9 Decembrie 2008 20:42
dar nu am inteles cine tine evidenta parerilor ca sa vedem si noi care este situatia

cristinic1
Postat pe 9 Decembrie 2008 20:45
si eu sunt PRO...

se mira cineva...
clara1972
Postat pe 10 Decembrie 2008 11:04
si eu sunt PRO....pupici arici mic!!!!!
cotidian
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:18
pai,,,,acu daca e sa o dam in sinceritati,,,,DA MA MIR

DACA DE LA COTIDIAN MA ASTEPTAM,,,DE LA VOI FETELOR,,,,AVEAM PRETENITII

OPSSSSSSSSSSS CRED CA INVERS PREBUIA SA PUN PROBLEMA

PUPICI FETELOR SCUMPICI
aricica_pogonica
Postat pe 10 Decembrie 2008 21:53
mi se pare o prostie sa judeci un om doar ca este homosexual.au fost studii efectuate care atesta faptul ca ei se nasc cu asa ceva pe creier.fiecare isi traieste viata cum vrea!eu incerc sa ii inteleg si sa ma gandesc ca cineva m-ar blama pentru ca iubesc baietii.
alle_xandra
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:27
contra hai sa fim seriosi cu totii chiar credeti k normal asa ceva?
D-zeu ne-a lasat parte barbateasca si parte femeiasca cu un scop,k sa implinim planul lui cu privire la familie,eu sunt CONTRA astai clar pt k ganditiva oameni buni caruia iar conveni sa-i fie copilulu homosexual pai dak noi ii consideram pe astia `normali` in curand copii nostii vor dori sa fie si ei asa `normali` var pica bine?
va intreb:-pe astia care sunt PRO sa aveti asa ceva in familie ca sa numai vb de bolile care le au oameni astia..............
sunt minti bolnave!!!!!!!!
nu-i urasc nam nici o treaba cu ei dar nu-mi cereti sa fiu de acord cu magariile lor!!!!!!!!!
ioanageorgiuADY
Postat pe 22 Ianuarie 2009 15:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Oferte speciale pentru o nunta perfecta! 1 De la: kudika_10579 24 Iulie 2012 12:09
Credeti ca mai am vreo sansa sa-mi salvez casnicia? 26 De la: maimai_no1 17 Septembrie 2011 22:50
inselat de sotie 42 De la: ad__83 25 Iulie 2011 15:31
Rog sfaturi pertinente 79 De la: allexxe 28 Iunie 2009 18:44
pot sa ma casatoresc in timpul liceului?> 26 De la: kudika_4884 11 Iulie 2012 15:25