Mai multe
| eu,din experienta,iti spun ca si cel mai mare criminal merita o a doua sansa.eu am dat-o si nu regret.acum este totul ok intre noi.crede-ma suntem casatoriti de 20 de ani.nu m-am mai gandit la ce a facut,nu am reprosat nimic.imi amintesc numai ce a fost frumos.eu zic sa treci peste.si sa ii acorzi inca o sansa. | ||
|
apice Postat pe 31 August 2008 07:10 |
||
|---|---|---|
parerea mea este ca ar trebui sa treceti mai departe!!daca va iubiti se merita!!O sa uitii ca te-a inselat in timp iar daca ea spune ca ii pare rau asa este!! cred ca ar trebui sa fi si u intelegator |
||
|
Postat pe 31 August 2008 11:07 |
||
|
sincer, din tot ce am citit pana acum, povestea ta, parerile si sfaturile cititorilor, am tras o singura concluzie : ceva ii lipsea de a facut asta si mai ales ca ea nu comunica cu tine foarte bine, clar se simtea neinteleasa. eu nu pot sa o acuz si nu din cauza faptului ca am trecut si eu prin asa ceva, dar sincer o inteleg si nu trebuie acuzata, ci ascultata. imediat ce o sa am timp un pic mai mult, o sa va cer si eu sfatul, pentru ca si eu am o problema, doar ca la mine e un pic invers, eu sunt "ea"! succese nebanuite! |
||
|
|
||
|
deeutzaa Postat pe 31 August 2008 12:02 |
||
Dupa parerea mea o fata care te inseala nu te merita. Incearca s-o uiti si daca nu poti ar fi indicat sa iesi cu alta fata , pentru ca asa ea va vedea ce a pierdut si te va pretui mai mult ca inainte. Sunt si eu o fata care a suferit mult si stiu cum se rezolva acesta situatia . Te-a inselat pentru ca sa-si demonstreze ei ca se poate.
|
||
|
Anahi20 Postat pe 31 August 2008 16:53 |
||
| Daca o iubesti ar trebui sa-i acorzi o noua sansa.S-ar putea sa o fi facut dintr-o prostie si sa-i para rau.In viata se ivesc multe ispite dar mai rar o persoana cu care ai vrea sa fii toata viata.Priveste in sufletul tau,discuta cu ea si vezi daca e posibil sa treci cu vederea.Daca ai de gand sa-i reprosezi mai bine va despartiti dar daca treci cu vederea si uiti s-ar putea sa aveti o viata frumoasa impreuna.Depinde doar de voi doi . | ||
|
marinela_diana Postat pe 31 August 2008 17:31 |
||
daca o iubesti mai acordai o sansa..doar una..bafta
|
||
|
jojo86 Postat pe 31 August 2008 17:34 |
||
| Daca te-a inselat o data inseamna ca o va face din nou. Putini se opresc la o data. La un lucru de genul asta nu cred ca mai exista sanse de impacare. Oricum,tu decizi! | ||
|
criss003 Postat pe 1 Septembrie 2008 00:22 |
||
|
daca fac compromisuri intr-o relatie in nici un caz nu au legatura cu infidelitatea .....deci eu sunt foarte radicala cand vine vorba de asa ceva.....atat in locul meu cat si in locul tau eu nici nu m-as mai fi complicat cu a da inca o sansa.....sansa la ce?la a fi inselata din nou?!!....e drept ca unii oameni simt nevoia sa spere in mai bine...si eu o simt(dar din alte puncte de vedere) dar asta ii prea prea.... sper ca nu am jignit pe nimeni....doar am raspuns la o intrebare... pup pe toata lumea!ciau... |
||
|
LuckyMe Postat pe 1 Septembrie 2008 00:46 |
||
"Femeia il inseala numai pe cel pe care-l iubeste; pe ceilalti ii paraseste pur si simplu" (Camil Petrescu - "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi")
|
||
|
Postat pe 1 Septembrie 2008 01:50 |
||
| Altfel!nu as vrea sa te descurajez,chiar nu as vrea sa va despartiti,se vede ca ti foarte mult la ea,nu stiu ea daca tine asa mult la tine! in cazul asta nu va merge si s-ar putea chiar ea sa te paraseasca,daca continui sa te racesti de ea.Asta e...! nu esti nici primul,nici ultimul,viata merge inainte ori ce sa-r intampla,poate chiar o sa-ti gasesti "iubirea vietii tale"si o sa spui ca ti-ai pierdut timpul degeaba langa cine nu a meritat.Sper sa te fi incurajat putin!Fi tare...! | ||
|
hasi Postat pe 1 Septembrie 2008 09:43 |
||
Buna...vreau sa iti zic k si eu am avut o experienta la fel c a ta...Prietenul meu ma inselat si exact in ziua aia a venit si mia zis ce a facut desii eu deja presimtisem ca in ziua aia ma inselat...sincer eu nu am putu trece peste chestia asta...desii nu ne-am despartit atunci...dupa un an jumate dupa ce sa intamplat ce sa intamplat am costatat ca eu nu l-am putut ierta desii si eu credeam ca l-am uitat...fara sa-mi dau seama la fiecare cearta mai mare ii scoteam ochii cu greseala pe care o facuse.M-am intrebat atunci de ce l-am iertat atunci si nu am pus punct...cu timpul miam dat seama ca l-am iubit prea mult si nu constientizam ca relatia aia nu era buna pentru mine.Dupa prima vorba urata pe care mi-a adresato mi-am dat seama ca nu era chiar asa cum credeam eu , desii ma iubea foarte mult si eu pe el nu ma respecta destul de mult.A trecut timpul iar dupa trei ani de relatie nu am mai rezistat..pentru ca imi faceam mai mult rau decat bine si mie si lui...Desii am doar 18 ani deja ne faceam planuri k la anul sa ne mutam impreuna...dupa toate cate mia facut desii ma inselat si nu avea dreptul sa ma jigneasca in continuare si sa ma suspecteze pe mine ca il insel desii nu era asa..am pus punc.Recunosc ca dupa o luna ne-am impacat pt ca nu am reziztat fara el,dar am constata cu stupoare ca am facut o greseala mare ,se schimbase dar nu deajuns incat sa constate ca greseste suspectanduma pe mine la tot pasul si jignindu-ma...Vreau sa-ti zic ca suntem despartiti acum de 6 luni si am inceput sa nu- mai simt lipsa...Dar zilele astea am avut o alta dezamagire ...si nu stiu cum eu reusesc sa le adun in jurul meu..Eram cu un baiat de o saptamana cu care eu mai fusesem in trecut (inainte de relatia cu cel care ma inselat) si relatia sa incheiat pentru ca si el ma inselase...dupa 4 ani in care nu ne-am vazut, el m-a cautat.Si desii stiam ca o sami faca acelasi lucru si acum am acceptat sa fim impreuna.Dupa o saptamana cand am venit de la o nunta ma trezit din somn si mi-a zis ca vrea sa ne despartim pentru ca ma inselat si ii e rusine sa se intoarca la mine.Minciuni bineinteles.M-am simtit foarte jignita deoarece stia de la bun inceput ca vreau o relatie serioasa nu jocuri de adolescenti.Dar knd l-am descusut ca sa zic asa sa dat de gol singur si mia zis k se simte atras de ea si k nu o cunostea dekt de o zi..Am ajuns la concluzia la sfarsitul discutiei desii nu a vrut sa recunoasca...ca isi cautase pe altcineva pentru ca a vazut ca cu mine nu-i merge si ca nu mam culcat cu el din prima saptamana de relatia desii aceea saptamana nici nu sfarsise...I-am reprosat faptul ca a fost las si nu a venit sa imi zica in fata toate aste si tot pe mine incerca sa ma scoata vinovata...desii are 22 de ani se comporta ca un pusti de 14 ani dak face chestii dastea...ASA CA ANALIZEAZA AI TOT DIN CE TI-AM ZIS...CANTARESTE TOATE LUCRURILE PENTRU CA TU STII MAI BINE CUM STAU LUCRURILE INTRE VOI SI GANDESTETE MAI INTAI LA TINE SI APOI LA CEI DIN JURUL TAU PENTRU CA AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ASA FAC MULTI SI LE MERGE FOARTE BINE...SCUZA-MA CA TE-AM DERANJAT CU PROBLEMELE MELE DAR M-AM GANDIT CA O SA ITI FIE DE FOLOS...TE POOP SI AI GRIJA DE TINE... PS: DACA AI LUAT O DECIZIE INDIFERENT CARE INCEARCA SA TE MENTII FERM PE POZITII PENTRU CA O SATI FACI RAU TIE IN PRIMUL RAND SI APOI EI. |
||
|
maditza_sweet Postat pe 1 Septembrie 2008 10:05 |
||
| LuckyMe ai dreptate in ceea ce ai zis...dar daca simti nevoia sa mai dai a doua sansa,cred ca o faci pt tine..,eu una in cazul meu,am dat a doua sansa cand am fost inselata,intradevar a mai facut`o odata,dar,desi el a venit cu acelasi tupeu sa`si ceara scuze,nici macar pa nu i`am zis,mi`a fost asa usor sa nu privesc in urma,si nici o lacrima nu mi`a mai curs,pe cuvant,si nu`mi venea sa cred sentimentele mele curate si neconditionate s`au spulberat pur si simplu,si nu am simtit ura.Doar ca mi`am dat seama ca sansa aia de fapt a fost pt mine,ca daca las fi lasat din prima as fi suferit mult,mintea mi`ar fi fost incarcata de intrebari,etc.Si sincer depinde si de gravitate cazului,de relatie,daca a fost super pana atunci,sau sufereai si inainte sa fi inselat/a!Sunt cu parerea la mijloc,si daca in cazul de fata el asa a simtit,si momentan totul e bine,sa fie fericit si ea sa faca tot posibilul ca sa`l merite! | ||
|
For_life Postat pe 1 Septembrie 2008 13:17 |
||
|
**....eu una in cazul meu,am dat a doua sansa cand am fost inselata,intradevar a mai facut`o odata,dar,desi el a venit cu acelasi tupeu sa`si ceara scuze,nici macar pa nu i`am zis,mi`a fost asa usor sa nu privesc in urma,si nici o lacrima nu mi`a mai curs,pe cuvant,si nu`mi venea sa cred sentimentele mele curate si neconditionate s`au spulberat pur si simplu,si nu am simtit ura....** For life eu cred ca sar direct la partea scrisa de tine pe care am postat-o mai sus.......:D.....daca pui situatia asa tind sa iti dau dreptate.....iti multumesc ca mi-ai deschis ochii inca odata.....si multumesc si celorlalti!...pot declara ca imi place aici.....invatam cu totii unii de la altii(mai mult eu de la voi decat voi de la mine:D:D)MULTUMESC.... |
||
|
LuckyMe Postat pe 1 Septembrie 2008 16:12 |
||
| ....:)...ce as face eu in locul tau...nu pot sa ma pun in pantofii tai...e mai usor sa privesc din exterior...tu tii in continuare la ea...esti obisnuit cu ea..esti prea comod ca sa-ti creezi alta lume..ar merita sa incerci...sa vezi dc gasesti ceva mai bun..depinde si de coordonatele pe care te desfasori...sa revenim... vrei sa o pedepsesti..ea a dat cu bata in balta...spui ca vreti sa treceti si peste asta...tu..ea..voi..chiar..cum?...tu - ai indoieli,te gandesti ca daca a facut-o odata de ce nu ar face-o si alta data...ea - are remuscari pentru ce a facut?..isi da seama de ce are doar cand e la un pas de a te pierde...oare?...sau se multumeste cu ce are pana gaseste ceva mai bun..ce a deteriminat-o sa faca asta?..intreab-o dc nu cunosti raspunsul..afla ce o nemultumeste...sau ...a fost curiozitate..sau ispita?...oricat ai vrea sa treci peste asta...in momentele grele..fix asta ii vei reprosa...ramai cu ea..dar indoiala va persista la orice pas..si te vei intreba la un mom dat dc ai facut alegerea corecta..dc nu ai irosit timp si atentie cu cine nu trebuie..in loc sa investesti intr-un nou inceput...macar incerci..tu stii mai bine ce ai de facut..raspunsul il stii..bafta... | ||
|
Folletto Postat pe 1 Septembrie 2008 19:13 |
||
| nu luckyme,invatam toti unii de la altii,acela era cazu meu si ma gandeam sa vezi si o alta optiune,ca daca relatia oricum scartaia,si ma mai si insela,nu mai dadeam nici o sansa,sigur.Dar si eu sunt multumita de cand am inceput sa postez pa kudika,ca sa stii ca pe langa sfaturi multe si bune,simt ca m`am incarcat...parca am energie!si eu sunt recunoscatoare tuturor!pup si tie luckyme! | ||
|
For_life Postat pe 1 Septembrie 2008 19:43 |
||
|
Draga MIHAI, Imi imaginez ca este o situatie dureroasa, care in primul rand a lovit in egoul tau....ceea ce oto voi spune iti spun din inima si din experienta pentru ca eu sunt implicata de 8 ani intr-o relatie, el fiind si primul meu prieten....nu vreau sa ii iau apararea dar ar trebui sa vezi "intamplarea" ca pe un fapt situational, asa din teribilismul fiecarei persoane, care mai doreste sa evadeze din lumea eifacand ceva atipic, in cazul de fata: "adulter"..daca a fost doar o escapada pt a-si mangaia egoul si pt a-si arata ca inca mai este dorita de alte persoane, eu zic sa nu-i dai mare atentie si sa incerci sa-i construiesti tu acasa "atmosfera de aventura", amintindu-i cum este sa fie curtata, dorita...daca insa a facut sex cu alticineva, ar trebui sa iti pui mai multe semne de intrebare: a fost curiozitate? sau nu se mai simte implinita de viata voastra sexuala? analizezea tu situatia voastra si contextul in care s-a petrcut incidentul si apoi cu raspunsurile si nelamuririle tale, provoaca-ti iubita la o discutie ca intre "prietene"..si apoi trage o concluzie!! multa bafta si sper sa iti gasesti linistea, pentru ca nu este sanatos nici pt tine si nici pt relatia voastra sa traiti intr-o atmosfera de jena, si vina. p.s. Aminteste-ti ca cele mai multe cazuri de infidelitate se datoreaza ambilor parteneri!! si impreuna trebuie sa remediati, imbunatatiti, schimbati factorii care au condus la infidelitatea ei. |
||
|
madasufletel Postat pe 3 Septembrie 2008 11:09 |
||
|
incearca!mai da o sansa!si ei,si tie,pt k ti-o doresti din nou langa tine.ar fi bine sa dezbateti si motivul pt care ea a ajuns sa te insele,si sa indreptati lucrurile.poate o sa fie bine ,ea regreta ceea ce a facut si veti trai fericiti pana la adanci batraneti.daca nu,at stii macar k ai incercat,nu vei trai mereu cu intrebarea "ce ar fi fost daca o iertai",stii exact cum stau lucrurile, iti lingi ranile si te pregatesti s-o iei de la capat peste un timp,cu cineva care merita. dar inainte de toate tre sa fii lamurit.usor de zis,greu de facut,dar timpul le aseaza pe toate.bafta!! |
||
|
pusha2 Postat pe 4 Septembrie 2008 22:48 |
||
| Buna,fa ceea ce simti si atat, nu asculta pe nimeni altcineva, incearca sa gandesti la rece si cauta raspunsuri in continuare dar nu aici, ci impreuna cu ea.Gandeste-te bine inainte sa iei o decizie, nu am citit toate mesajele, nu stiu ce varsta aveti dar...cu totii gresim si exista n cauze,important este sa afli ce a determinat-o sa faca asta. | ||
|
8laura9 Postat pe 8 Septembrie 2008 22:42 |
||
| pt anahi20...tu crezi ca asta e singurul motiv? :), draga mea astea-s copilarii...inseli ca sa demonstrezi ca poti...eu nu cred | ||
|
8laura9 Postat pe 8 Septembrie 2008 22:44 |
||
Am trecut si eu prin asta, am iertat, apoi mi-a parut rau ca am facut-o. Deci fii barbat si striga NEXT cat poti de tare!
|
||
|
LaMishto Postat pe 9 Septembrie 2008 04:14 |
||
|
daca vrei un sfat...izvorat din propria mea experienta....renunta la ea!iti spun eu sigur ca cine inseala odata...inseala si a2a oara!poate nu acum...nu la anul...dar la un moment dat cade prada acelorasi tentatii!doar sa mai apara o ocazie destul d potriita pentru ea!si gandeste-te ca sfatul vine din partea unei fete!asta ar trebui sa-ti spuna multe!nu te mai obosii! oricum o vei suspecta la tot pasul si pe buna dreptate!crede-ma!sunt atatea fete in jurul tau!am trecut si eu prin 2 despartiri...tineam enorm..am suferit..mi=am zis k sunt terminata!...dar nu!acum chiar am gasit ce aveam nevoie!si a fost o chestiune de timp!totul este sa ai curaj sa cunosti iar oameni...sa te lasi descoperit...si=ai sa vezi!urmeaza acest sfat...iti spun sigur k n-ai sa regreti! |
||
|
megeo Postat pe 9 Septembrie 2008 23:41 |
||
| Pareri sunt multe si fiecare avem o opinie diferita cred ca cel mai bine este sa faci ceea ce iti dicteaza inima!!vrei sa fi cu ea atunci uita daca va iubiti mult ve-ti trece amandoi peste!! | ||
|
Postat pe 10 Septembrie 2008 17:01 |
||
| dk o iubesti cu adevarat, mai da-i o sansa...e ceva minunat sa stii sa ierti... | ||
|
iubesc_luna Postat pe 11 Septembrie 2008 14:54 |
||
| Da dar atunci cand ierti important este sa sti sa si uiti ca degeaba ai iertat daca tot timpul nu faci altceva decat sa ii reamintesti | ||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 17:31 |
||
|
Buna Mihai Sincer nu stiu in c rel esti u acum cu ea dar parerea mea e k nu iti asculti putin si cerebelu..nu intotdeauna e bine sa gandim numai cu sufletu,pt k poate fi inselator...eu am avut o experienta asemanatoare cu a ta numai k p mine m-a lovit mai tare,sunandu-l in miez d noapte si dandu-mi seama k pers k mi-a rasp la tel nu e el ci o fata..intradevar a fost un soc dar p parcurs mi-am dat seama k nu merita...k am facut bine k nu l-am iertat atunci cand mi-a ceruto...degeaba ii spui unei pers k o iubesti si te dai cu capu d pereti dak stii k esti vinovat..poate multi o sa spuna**c vipera**dar numai atunci cand te arzi stii cu adevarat cum e...eu sunt d parere k unde altii scuipa EU NU LING..dak pers d langa tine nu a fost in stare sa isi controleze hormonii cand se afla intr-o camera cu 1 baiat..inchipuie-ti cand va fi singura cu 10 intr-o camera...GANDESTE-TE BINE |
||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 18:34 |
||
|
Pentru inceput as vrea sa va multumesc pentru opiniile voastre, si sa-mi cer scuze ca n-am mai raspuns de ceva timp, sincer sa fiu in ultimul timp nu m-am mai gandit la ce s-a intamplat atunci si mi se intampla foarte rar sa-mi aduc aminte, toate aste datorita faptului ca ne intelegem din ce in ce mai bine. La faptul ca s-ar intampla si a doua oara nici nu vreau sa ma gandesc. Ma bucur ca am decis sa acord o adoua sansa, deciziza asta fiind muuuult gandita, decizie la care intr-ul fel sau altul ati contribuit cu totii prin sfaturile, opiniile si intamplarile asemanatoare cu a mea, si indiferent de ce s-ar intampla mai departe n-am sa regret decizia luata, pentru ca daca s-ar intampla si a doua oara o sa-mi fie mult mai usor sa iau decizia corecta. Multumesc inca odata pentru toate sfaturil si opiniile voastre, si va doresc numai bine. Salutare |
||
|
Altfel Postat pe 22 Septembrie 2008 00:10 |
||
| poate k a avut un motiv de te-a inselat...poate k ai gresit si u si a vrut sa se razbune...a stat mult cu tipul respectiv??? dak s-au intalnit de mai multe ori si dak au avut si o rel intima, ar fi bn sa nu te mai impeci cu ea...dak a gresit odata o va mai face...nu spun cu rautate...acu u stii cel mai bn cum e ea...si ce vrei u cu adv...mult succes... | ||
|
raluk_ionela Postat pe 23 Septembrie 2008 14:51 |
||
| SUNT DE PARERE CA UN OM CARE A GRESIT ODATA VA GRESII MEREU.INSA DACA O IUBESTI SI NU POTI FARA EA,RAMAI CU EA CA TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE.BAFTA SI IMI PARE RAU.MA ASTEPTAM SA FACA UN BAIATA SA NU O FATA. | ||
|
kassandra Postat pe 5 Noiembrie 2008 11:29 |
||
|
te contrazic fata mea sau uiti ca "a gresi e omeneste?" sa gresesti e omeneste sa repeti aceeasi greseala e prostie. graba de a trage concluzii............of |
||
|
Lunera Postat pe 6 Noiembrie 2008 16:39 |
||
| Hello girls..www.hainutecool.blogspot.com...am mai postat hainute..sunt funny si preturi foarte acesibile..va astept.pups | ||
|
_madalina_alexandra_ Postat pe 18 Noiembrie 2008 23:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| despartirea..ce este de facut? | 63 | De la: anastasia_m 15 Septembrie 2010 16:58 |
| Ce sa fac?:( | 64 | De la: love_is_precious 2 August 2010 22:16 |
| VA PLACE PESCUITUL??? (http://www.kudika.ro/comunitate/Pudika416607/poze/album/74997.html) | 25 | De la: Pudika416607 8 Septembrie 2011 22:28 |
|
|
||
| sunt foarte confuza! | 23 | De la: arhanghel 15 Noiembrie 2009 21:25 |
| Inima franta - ajutati-ma va rog | 4 | De la: criszoe 19 August 2013 14:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.