Mai multe
sunt/ nu sunt de acord cu sexul la prima intalnire. nu sunt in cazul in care vrei ceva de la cel/cea de langa tine dupa acea intalnire si sunt de acord in cazul in care nu te astepti... sa intalnesti o persoana, nu o cunosti nu te cunoaste si totusi exista o atractie puternica (stiti voi ca in romane:) ). P.S. nu am facu sex la prima intalnire si inca nu as face-o. am aceasi partener de 6 ani si jumatate.:)
|
||
|
Postat pe 5 August 2008 19:23 |
||
|---|---|---|
De la: aly1987, la data 2008-02-19 12:49:14Mereu se vorbeste despre acest subiect dar nimeni nu recunoste daca a facut sau nu sex de la prima intalnire. Eu personal nu am avut placerea sa incerc.. desi mi se pare un lucru destul de normal daca atractia este mare intre cei doi. Sunt curioasa daca voi ati incercat si ce parere aveti este bie sau nu sa facem sex de la prima intalnire. Se mai spune k dak te culci cu un barbat de la prima intalnire el va crede ca esti o c...a.. Ce spuneti baieti asa e?.. Binenteles mai este si acea categorie de babati care cauta femei doar pentru a face sex, dar eu ma refer la acea legatura chimica(daca pot sa-i spun asa), atractia dintre doua persoane care gandesc acelasi lucru si il pun in practica. |
||
|
Postat pe 5 August 2008 23:30 |
||
De la: vas25, la data 2008-08-05 18:45:21micule , lasal, nu vezi ca bate campii, abereaza, si alte chestii de genul. o fi vreunul di aia, cum spun fetele astea " frustrat " ( ce-o fi aia? Ma decisesem sa nu mai raspund; Nu pozez in atoatestiutor - dar ma derajeaza ca o fufa ( scuze- dar in afara de niste poze si o "vraiste" de ganduri asternute in pripa- nu am putut sa retin de la fata aia) sa semene discordia intre barbati; De obicei barbatii - indiferent de concurenta- isi cam pastreaza echidistanta; Evident nu toti; dar- "of the record" Nu bat campii; Doar ca am depasit de multicel faza de "marinar in port"- Nu "fac frumos" in fata oricai fatuci cu creier lejer- care se mai si erijeaza in "leaganul gandirii umane" - doar pentru o mangaiere virtuala pe crestetul capului; E drept ca- poate - la nivelul ei - s-o considera maestru -zen, numa ca- as prefera sa evolueze in continuare la bara si sa lase probeleme sociale altora; despre frustrare: Toti avem ( cel putin o) frustrare; Important e daca ti le cunosti si daca faci ceva in sensul asta pentru eliberarea lor; Se pare ca site-urile sociale asta fac ( la fel cum sunt stadioanele pentru cei carora le place fotbalul); Sunt studii si totul se face cu scopul eliberarii energiilor negative si a stress-ului adunat cotidian; Dar asta-i alta discutie; Hai- mai bine duceti-va la bere! |
||
|
|
||
|
G_I_JOE Postat pe 6 August 2008 10:04 |
||
|
...........asa ca hai baieti sa bem o bere, de necaz si de durere.....
|
||
|
Postat pe 6 August 2008 10:15 |
||
De la: gabriel, la data 2008-08-04 11:22:51Si inca ceva: Nu ma mira ( dar ma intristeaza un pic) faptul ca barbatii tind sa ia "apararea" oricarei fiinte "gingase si nevinovate" - cu conditia ca acea fiinta sa pozeze cat mai goala, sau cat mai "deschisa aventurii", ma intreb numai- cati dintre ei au si puterea de a duce ( mai ales pecuniar- pentru ca fizic nu le intereseaza pe respectivele) pana la capat o astfel de relatie? initial nu vroiam sa postez nimic dar cand am vazut cine e dra in cauza.... nu m-am putut abtine... dra face parte din categoria fetelor frumoase, sexy, bune in draci(ca sa folosesc expresiile barbatilor), care afiseaza o imagine de femeie ieftina DARRRRRRRRRRRRRRR sunt f inteligente si, mai mult, se ataca din cauza tuturor comentariile care nu includ complimente la adresa ei si a celor ca ea. mai poate fi numita si pitzipoanca stilata:) sau finuta. daca ai indraznit cumva sa o contrazici intr-un fel...s-a terminat...ti-o pui in cap rau de tot, evident incepe sa se agite sa scrie, sa iti demonstreze ca o duce capul, ca nu e doar o femeie frumoasa. draga mea daca ai avea putin creier nu ti-ai pune poze cu tine goala pe toate site-urile,inclusiv netlog(ca de acolo te-am recunoscut). frumusetea fizica se vede si daca esti imbracata. evident toti cei care indraznesc sa zica ceva negativ sau semi-negativ de ea sunt niste frustrati sau frustrate: fetele ca nu arata ca ea iar baietii ca nu au una ca ea langa ei. draga mea invata sa accepti si critici. daca nu toti barbatii saliveaza cand iti vad pozele nu inseamna ca sunt frustrati ci ca ei gandesc si cu altceva inafara de penis. intelegi? pentru ca pana la urma, cei care saliveaza in fata pozelor tale saliveaza la fel in fata pozelor oricarei femei dezbracate care arata cat de cat bine. asa ca..nu te mai umfla in pene. da esti frumoasa se zice ca nu trebuie sa afirmi despre tine ca esti inteligent/a ci trebuie sa ii lasi pe ceilalti sa vada asta. ma astept acum la injuraturi dar nu imi pasa. stiu deja ce o sa imi zici. dar probabil k in cazul meu o sa reactionezi mai rau decat la gabriel pt k na..eu sunt femeie si te invidiez la maxim si nu pot dormi noaptea din cauza frumusetii tale si te urasc pt k arati asa de bine si pentru ca sunt o frustrata fara pereche.
|
||
|
ionica_andreea Postat pe 6 August 2008 18:28 |
||
|
vad ca s-a deviat rau de la subiect este ok atata timp cat nu se pleaca de la o idee preconceputa ( ma rog, partile sa inteleaga ca daca nu va exista continuare nu este neaparat o tragedie ), si atata timp cat atractia fizica este mai mare decat ce ne spun neuronii sa facem. parerea mea
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 6 August 2008 19:27 |
||
De la: gabriel, la data 2008-08-06 10:04:57De la: vas25, la data 2008-08-05 18:45:21micule , lasal, nu vezi ca bate campii, abereaza, si alte chestii de genul. o fi vreunul di aia, cum spun fetele astea " frustrat " ( ce-o fi aia? |
||
|
Postat pe 6 August 2008 19:42 |
||
| tin s mentionez ca pozele imi sunt copiate! eu una sigur nu mi-am facut cont pe netlog! poze nu am decat p hi5 si aici atat! iar parerile si sfaturile unora chiar nu ma intereseaza. duc o viata prea frumoasa ca s le mai bag in seama! asta pt MAMAIA! | ||
|
Postat pe 6 August 2008 22:53 |
||
| imi cer scuze coment era pt ionica_andreea! iar d-l gabriel e trecut demult ca sa-l mai bag eu in seama | ||
|
Postat pe 6 August 2008 22:56 |
||
De la: ionica_andreea, la data 2008-08-06 18:28:06De la: gabriel, la data 2008-08-04 11:22:51Si inca ceva: Nu ma mira ( dar ma intristeaza un pic) faptul ca barbatii tind sa ia "apararea" oricarei fiinte "gingase si nevinovate" - cu conditia ca acea fiinta sa pozeze cat mai goala, sau cat mai "deschisa aventurii", ma intreb numai- cati dintre ei au si puterea de a duce ( mai ales pecuniar- pentru ca fizic nu le intereseaza pe respectivele) pana la capat o astfel de relatie? probabil ca tu traiesti intr-o lume paralela celei reale si destul de diferite deoarece poti face afirmatii despre modul de viata al oamenilor necunoscuti ... interesanta lumea ta dar nu uita ca nu este cea reala... te asteptam printre noi. |
||
|
Postat pe 6 August 2008 23:35 |
||
De la: gabriel, la data 2008-08-06 10:04:57De la: vas25, la data 2008-08-05 18:45:21micule , lasal, nu vezi ca bate campii, abereaza, si alte chestii de genul. o fi vreunul di aia, cum spun fetele astea " frustrat " ( ce-o fi aia? nu ma asteptam ca macar in al 15-lea ceas sa realizezi ca practic nu ai cum sti ceva despre modul de viata, gandire, personalitate a unei persoane cu care NU ai avut practic nicio tangenta. In lumea imaginara totul e posibil insa poti avea un impact dur cu realitatea cand o sa realizezi ca ceea ce crezi tu fara a face apel la informatie si cea ce exista sunt doua notiuni diferite |
||
|
Postat pe 6 August 2008 23:37 |
||
buna dimineata nu urmaresc de foarte mult timp aceste discutii, dar sunt perfect de acord cu cei care spun ca sa deviat de la subiect (nu in cazul tuturor). iar in ceea ce priveste imaginea afisata de pusyk , am cateva intrebari pentru cei care sau gandit sa gaseasca nod in papura. cu ce va deranjeaza pe voi imaginea ei? ati avut tangente cu ea k sa incepeti sa o judecati? stiti ce sa castigat dupa revolutia din 1989? de cand aveti voi dreptul sa "judecati" un om fara a-l cunoaste (personal), singurul lucru pe care voi il faceti este acela de a presupune - lucru deloc placut - daca tot faci o afirmatie cel mai bine ar fi sa te bazezi pe ceva, iar in cazul vostru singura baza sunt pozele si cateva fraze spuse la nervi sa la "misto" (o baza deloc solida), ce ar fi acum sa ne apucam sa judecam pe toata lumea care are poze in tinute provocatoare pe N site-uri.......hai sa fim seriosi, hai sa gandim la rece 5 minute inainte de a ne da cu parerea, cu ce va deranjeaza pe voi imaginea afisata de ea? ati pierdut ceva sau va influentat in vreun fel imagine ei de o tot criticati...? nu vreau sa ii iau apararea dar chiar nu vad rostul acestor discutii, fata e frumoasa si bravo ei, e treaba ei ce face, cum face, cu cine face....nu e obligat nimeni sa priveasca daca nu-i face placere pt ca oricat ai incerca nu poti impaca si capra si varza (hotarati voi din ce categorie faceti parte). |
||
|
mirela_busteni Postat pe 7 August 2008 10:01 |
||
De la: pusyk, la data 2008-08-06 22:56:04imi cer scuze coment era pt ionica_andreea! iar d-l gabriel e trecut demult ca sa-l mai bag eu in seama atunci daca nu erai tu era o domnisoara tare in gura. eu nu m-am luat de ea ca nu aveam de ce dar am observat nisteconflicte care m-au amuzat. ai grija cu pozele de acum..ca cine stie pe unde mai ajung. |
||
|
ionica_andreea Postat pe 7 August 2008 11:33 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-07 10:01:06buna dimineata oau!! ce poza! ce faci deseara, ne intalnim la o prima intalnire!!? |
||
|
Postat pe 7 August 2008 12:18 |
||
| Daca exista chemistry, de ce nu? Eu una nu am niciodata chemistry cu tipi incuiati, asa ca nu e pune problema ca a doua zi o sa-si ia talpasita, decat daca asa a fost conventia. | ||
|
Kathara Postat pe 7 August 2008 12:34 |
||
multumesc mult de invitatie, dar serile mele sunt deja ocupate
|
||
|
mirela_busteni Postat pe 7 August 2008 15:12 |
||
| sunt cu prietenul meu de 3ani.am intretinut relatii sexuale cu el din prima noapte.nu erau nici centurista,nici parasuta.dar nici intentii mari nu aveam cu el.dar cel mai ciudat a fost faptul ca mi l-a recomandat o colega de liceu.nu-l mai vazusem pana atunci si nici cu o seara in urma nu ma gandeam ca voi cunoaste a doua zi acea persoana.initiativa a fost din partea amndurora sa facem ce am facut in seara aia.dar spre final ma gandeam ca nu e nimic serios si nici planuri nu imi facusem ca voi ramane cu el.si totusi....intr-un final a fost sa fie sa raman cu el.este o persoana insistenta.il vedeam ca o fetita care debia se dezvirginase la cum ma cauta si acum avem 2 ani si jumatate de cand locuim impreuna.si suntem fericiti. | ||
|
arhirenina Postat pe 7 August 2008 15:35 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-07 15:12:51 toate!!!!!???
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 16:09 |
||
GEO32 = toate!!!!!??? [/quote]da, toate
|
||
|
mirela_busteni Postat pe 7 August 2008 16:12 |
||
TOATEEEE!!!!!!NU ARE TIMP NICI SA RESPIRE
|
||
|
Postat pe 7 August 2008 18:15 |
||
fiecare are pareri impartite.am incercat de nenumarate ori si a fost super ok de la prima intalnire.nu-mi pare rau,acum fiind intr-o relatie stabila de ceva timp nu cred ca as fi capabila sa mai incerc.dar nu se stie niciodata ce-mi rezerva viitorul.nu ezitati fetelor,INCERCATI.e garantat.
|
||
|
arhirenina Postat pe 7 August 2008 19:23 |
||
De la: pusyk, la data 2008-08-05 14:25:10De la: gabriel, la data 2008-08-04 11:22:51Si inca ceva: Nu ma mira ( dar ma intristeaza un pic) faptul ca barbatii tind sa ia "apararea" oricarei fiinte "gingase si nevinovate" - cu conditia ca acea fiinta sa pozeze cat mai goala, sau cat mai "deschisa aventurii", ma intreb numai- cati dintre ei au si puterea de a duce ( mai ales pecuniar- pentru ca fizic nu le intereseaza pe respectivele) pana la capat o astfel de relatie? daca el da dovada de imaturitate si lipsa de respect ca jigneste subtil tinerele care pozeaza intr-un fel.... tu de ce dai dovada cand afirmi ca 90% din femei sunt curve? |
||
|
llewellyn Postat pe 8 August 2008 01:21 |
||
De la: llewellyn, la data 2008-08-08 01:21:27INTELEPCIUNEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!De la: pusyk, la data 2008-08-05 14:25:10De la: gabriel, la data 2008-08-04 11:22:51Si inca ceva: Nu ma mira ( dar ma intristeaza un pic) faptul ca barbatii tind sa ia "apararea" oricarei fiinte "gingase si nevinovate" - cu conditia ca acea fiinta sa pozeze cat mai goala, sau cat mai "deschisa aventurii", ma intreb numai- cati dintre ei au si puterea de a duce ( mai ales pecuniar- pentru ca fizic nu le intereseaza pe respectivele) pana la capat o astfel de relatie?
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 02:13 |
||
MICUTZULE cum poti sa afirmi INTELEPCIUNE , gandeste logic .....ca sa faci o astfel de afirmatie ar trebui sa cunosti cam tot ce misca pe acest pamant de sex feminin, lucru care mi se pare imposibil
|
||
|
mirela_busteni Postat pe 8 August 2008 09:14 |
||
De la: llewellyn, la data 2008-08-08 01:21:27De la: pusyk, la data 2008-08-05 14:25:10De la: gabriel, la data 2008-08-04 11:22:51Si inca ceva: Nu ma mira ( dar ma intristeaza un pic) faptul ca barbatii tind sa ia "apararea" oricarei fiinte "gingase si nevinovate" - cu conditia ca acea fiinta sa pozeze cat mai goala, sau cat mai "deschisa aventurii", ma intreb numai- cati dintre ei au si puterea de a duce ( mai ales pecuniar- pentru ca fizic nu le intereseaza pe respectivele) pana la capat o astfel de relatie? Scumpa mea, te mai trimit odata sa citesti ce am scris intr-o discutie a mea anterioara si poate de data asta ai s vezi mai clar lucrurile. In primul rand nu am zis nimanui c***a da? Daca asta ai inteles tu te priveste personal! In al doilea rand AM SI EDUCATIA de a nu jigni persoane necunoscute! Se pare ca tu nu prea te bucuri de ea,din moment ce ai facut o judecata de "valoare" referitoare la personalitatea mea numindu-ma frustrata! Spune-mi draga mea, tu aici de ce dai dovada cand faci afirmatii in necunostinta de cauza? Exista o teorie interesanta a lui Freud despre persoanele care prefera sa judece in loc sa cunoasca. Ti-o recomand cu caldura. O zi buna iti doresc! |
||
|
Postat pe 8 August 2008 09:40 |
||
BINE PUSI!
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 10:03 |
||
eu am incercat sexul la prima intalnire ... doar o singura data in viata si acel barbat este chiar actualul meu sotz... si suntem impreuna de aproape 2 ani si o sa avem si un copil impreuna chiar!.. deci se poate .. totul depinde de mentalitate barbatului si de maturitatea lui..
|
||
|
nebunica_love Postat pe 8 August 2008 10:32 |
||
|
salutare fetelor si baietilor....trebuie sa recunosc ca acest subiect este destul de interesant..si eu aveam anunmite prejudecati in legatura c u sexul la prima intalnire.insa asta pana cand nu mi s-a intamplat si mie..bine, nu chiar la prima intalnire, ci la a 5-a.si e ciudat cum s-a intamplat pt ca nu ma asteptam..nu cautam pe cineva, il priveam mai mult ca un amic..insa s-a intamplat si nu regret deloc.mai ales ca am continuat sa mai vb si dupa si acuma in weekend urmeaza sa ne vedem.insa el tot sustine ca mai bine sa ramanem "amici" si ca nu si-ar dori o relatie acum ptr ca tocmai iesise dintr-o alta relatie de 1 an si jumatate, iar eu incerc sa pun capat unei relatii de mai bine de 4 ani pt ca am realizat ca nu este ceea ce imi doresc. acuma vine o intrebare pt voi: cu toate ca ne intelegem f bine si atractie exista intre noi, el tot nu vrea sa fim mai mult decat f buni prieteni..tot incerc sa inteleg acest lucru, dar nu prea reusesc.initial am crezut ca si=ar dori doar o relatie bazata pe sex si poate ca asta imi doream si eu, dar stand si analizand situatia, mi-as dori mai mult.partea proasta e ca aceasta "relatie" a inceput in orasul in care eu sunt studenta, dar eu ca origine sunt din alt oras..si nu ne=am mai vazut de 2 saptamani. oricum anul universitar va incepe in octombrie...sunt f curioasa sa vad cum s-ar comporta..daca asa zisa relatie de amicitie se va transforma in altceva.. voi ce credeti despre asta? |
||
|
ciocan_alexandra Postat pe 8 August 2008 12:47 |
||
De la: mirela_busteni, la data 2008-08-08 09:14:12MICUTZULE cum poti sa afirmi INTELEPCIUNEdraceeeee nu este nevoie sa stiu totul.stiu mult de tot ,iar din primmele posturi al lui pussyk(pape tata pe ea de bunaciune) reiese ca la anii ai are destule cunostinte despre cea ce a vbit.trebuie multa minte unei femei sa aibe curaj sa faca asemenea afirmatii.
|
||
|
Postat pe 8 August 2008 14:57 |
||
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-08 14:57:14De la: mirela_busteni, la data 2008-08-08 09:14:12MICUTZULE cum poti sa afirmi INTELEPCIUNEdraceeeee nu este nevoie sa stiu totul.stiu mult de tot ,iar din primmele posturi al lui pussyk(pape tata pe ea de bunaciune) reiese ca la anii ai are destule cunostinte despre cea ce a vbit.trebuie multa minte unei femei sa aibe curaj sa faca asemenea afirmatii. ba e nevoie sa sti tot daca spui ca 90% sunt ........(nu uita ca nu sa facut referire numai la cunostinte ci sa generalizat)....
|
||
|
mirela_busteni Postat pe 8 August 2008 15:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pistruii! | 8 | De la: justforfun84 4 Martie 2011 10:51 |
| LICHIDUL SEMINAL CARE-L PRODUCE BARBATUL IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL COTINE SPERMATOZOIZI? | 168 | De la: lil_devil 9 Ianuarie 2017 16:28 |
| Sex din prima seara... | 198 | De la: helenne22 31 Iulie 2015 08:17 |
|
|
||
| sex in loc public ???? | 21 | De la: kudika151382 2 Septembrie 2010 00:06 |
| Probleme penis | 1 | De la: kudika_1036487 16 Aprilie 2019 19:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.