Setari Cookie-uri

relatii extraconjugale?!

amandoua sunt relatii exctraonjugale!
care-i mai mare pacatul? sa iubesti pe altcineva si sa te culci cu el sau sa te culci cu cineva doar pentru sex!?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:00
Hai mai ca nu se pune problema de pacat aici... Eu sunt de parere ca poti iubi un om pentru ceea ce este, iar pe al doilea pentru ca ti-o pune bine... Asta-i valabil in cazul celor care pun pret foarte mare pe sex... Ca sunt si cei care aprecioaza una din cele doua calitati si se multumesc cu atat. Simplu: de ce sa trimiti la plimbare un partener "pita lui Dumnezeu" cand poti sa gasesti altul care sa-ti linisteasca hormonii? Si de cand si pana unde tre sa dam cu pietre in astia?
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:04
da' cine a dat cu pietre!!?
io prefer rosii fleoscaite!
privind lucrurile asa , da, e foarte simplu.
din pacate sunt prea putin oameni care se multumesc doar cu una din calitati!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:08
Eu prefer ouale, asa ca hai sa facem o salata.
Cine gandeste cu capul (ala de pe umeri...) stie ca nu poate avea totul...
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:11
Buna, incep prin a spune ca sunt socata de raspunsurile pe care le-ai primit(in mare parte).....nu cred ca este vorba de hormoni sau alte tampeni..... se poate intampla oricui. Dar eu iti pot spune, ca tu trebuie sa te pui pe tine pe primul loc, nu trebuie sa te gandesti intai la sotul tau....cu care esti de 14 ani si tot felul de alte aberatii pe care le-am citi in raspunsurile primite. Ok este si un copil, acel copil daca va trai intr-o familie in care cei doi parinti sunt ca si 2 straini va fi la fel de nefericit.
Eu spun sa te gandesti la tine , sa vezi ce este bine pt tine si ce simti tu...daca tu esti bine, vei fi capabila sa oberi sentimente pozitive, zambete etc.... si copilul tau va fi la fel
miracole21
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:21
citesc de mult tot ce se scrie pe forum...sunt subiecte destul de interesante si pareri pe masura....nu am scris niciodata dar ce s-a scris referitor la acest subiect m-a miscat oarecum...toata lumea da sfaturi cum ca ar trebui sa insele sau nu, ca ar trebui sa-si traiasca clipa sau sa-si lase sotul....toata lumea vorbeste despre sentimentele celor doi care insala...dar nimeni nu vorbeste despre sentimentele unui copil care afla ca intre parintii lui a intervenit o a treia persoana.....v-ati gandit vreodata ce e in sufletul unui copil si cam ce parerea are el despre "noua dragoste" a unuia dintre parinti?
Elida
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:30
Dacã vrei sã-l ai în preajmã ºi peste 100 de ani, nu te culca cu el. Dã-i ºi lui sã citeascã Madame Bovary, sã vadã ºi sã înveþe cum trebuie sã rabde.....E greu, al naibii de greu, mai mult depinde de tine decât de el ! librarianlibra (mess ID-ul meu)
industrialfinder
Postat pe 25 Ianuarie 2009 14:54
Citeste si " Violeta, roscata de la III ".
E vorba de una buuuna rauuuu !!!!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:06
De la: Lucia1971, la data 2009-01-25 13:32:56Faceti va rog diferenta intre relatia sexuala extraconjugala si relatia sentimentala extraconjugala. Sunt doua chestiuni total diferite.
tot curvasarie e si in primul si in al doilea caz !
tinel
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:07
De la: mitica_mitaru, la data 2009-01-25 18:07:50
De la: Lucia1971, la data 2009-01-25 13:32:56Faceti va rog diferenta intre relatia sexuala extraconjugala si relatia sentimentala extraconjugala. Sunt doua chestiuni total diferite.
tot curvasarie e si in primul si in al doilea caz !

si la barbati!?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:17
scapare...
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:22
...pe laturi!
iertabila!!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:23
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:26
Bravo,raspunzi mereu foarte corect si la obiect.
Si mie mi se pare o ipocrizie sa sfatuiesti din afara ce sa faca un om si ce nu.Faptul de aramane cu cineva pe care nu-l iubesti si sa te prefaci doar pentru ca ai niste ani de casatorie sau pentru ca ar suferi copilul este o ipocrizie fara margini.Daca intre cei doi nu mai este iubire si mai grav daca exista si tensiune sa ramana impreuna nu inseamna decat o presiune psihica enorma asupra unui copil care simte si nu intelege de ce parintii lui se prefac si se incapataneaza sa ramana impreuna doar de ochii lumii.
Daca nu se mai poate face nimic si tu simti ca iubesti din tot sufletul pe altcineva in timp ce te incapatanezi sa ramai in relatia actuala doar asa,sufera mult mai multi si cel mai rau cel implicat care trebuie sa accepte mangaierile si apropierea unui om pt care nu simte nimic.Nu este asta cea mai mare ipocrizie si cruzime din lume?????Eu una nu as suporta sa tin un barbat langa mine doar pt ca avem acte ,iar el sa tanjeasca dupa alta!!!!!!Cum m-as mai suporta,m-ar face acest lucru fericita?!?stiind ca sufera langa mine????Dar asta este parerea mea si fecare trebuie sa actioneze dupa constiinta si suflet cat si dupa ratiune! Numai bine
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:26
Cred ca ar trebui sa-ti vezi de familie si sa-l lasi pe domnul singur sa-si caute fericirea cu o femeie fara obligatii. ca sunt destule.Daca nu te intelegi cu sotul lamuriti situatia si abea apoi gandeste-te la altul(lamurita legal cu acte)
orosanmaria
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:27
cred ca cel mai mare pacat este sa iubesti pe cineva si sa te prefaci in contunuare ca totul este in ordine cu persoana de langa tine si sa te mai si prefaci ca este cea dorita,iar in timp ce faci sex cu acea persoana sa-ti doresti sa fi cu cea iubita!!
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:28
De la: agabrielle, la data 2009-01-25 18:28:52cred ca cel mai mare pacat este sa iubesti pe cineva si sa te prefaci in contunuare ca totul este in ordine cu persoana de langa tine si sa te mai si prefaci ca este cea dorita,iar in timp ce faci sex cu acea persoana sa-ti doresti sa fi cu cea iubita!!

Si daca ai stii cati sunt care fac asta! Si femei, si barbati...
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:31
intrun fel , mie imi place de elena udrea. adica ce mai , o ador!
crezi ca ma gandesc la ea in timp ce fac sex?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:33
dar tu te-ai gandit ce va fi in sufletul lui cand isi da seama ca unul dintre parinti sta cu celalat fara sa-l iubeasca si ca doar i minte?oare nu sufera mai rau si nu invata ca asa ar trebui sa faca si el in viitor?!?
consideri ca ar fi un exemplu mai bun sa fii ipocrit si fals????
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:34
hello eu vorbeam de iubire nu de placut,de placut poti place si un caine,dar atat!!!
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:38
Mie mi se pare o chestiune mult mai complexa. Am avut ocazia sa cunosc astfel de persoane si m-am mirat sa aud ca inca isi iubesc partenerul/partenera, iar faptul ca afc sex cu alta persoana, le imbunatatesc viata conjugala. In ce fel, ei/ele stiu, dar casniciile le merg cum nu se poate mai bine.
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:38
De la: agabrielle, la data 2009-01-25 18:38:00hello eu vorbeam de iubire nu de placut,de placut poti place si un caine,dar atat!!!

la caini inca nu m-am gandit!!

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:40
Da,stiu de aceea sunt foarte revoltata de toate ipocriziile,in plus am fost victima unuia care ma tiinea legata doar pt acte si in rest eram doar cu lacrimi in ochi nu vroia sa ma lase sa divortez pt ca radea lumea si familia de el dar eram ca doi straini ;el era liber si fericit pt ca era barbat si eu trebuia sa raman la cheremul lui,lucru de neconceput pentru un om intreg la minte!!!!
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:41
De la: agabrielle, la data 2009-01-25 18:41:16Da,stiu de aceea sunt foarte revoltata de toate ipocriziile,in plus am fost victima unuia care ma tiinea legata doar pt acte si in rest eram doar cu lacrimi in ochi nu vroia sa ma lase sa divortez pt ca radea lumea si familia de el dar eram ca doi straini ;el era liber si fericit pt ca era barbat si eu trebuia sa raman la cheremul lui,lucru de neconceput pentru un om intreg la minte!!!!

acu' esti libera?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:42
Nu pot concepe cum ar putea merge o casnicie mult mai bine si sa ma pot apropia de cel de acasa mult mai afectuoasa dupa ce am fost cu altul.Poate ca nu m-am nascut in epoca potrivita,oamenii astia sunt ori f ciudati ori bolnavi dupa sex!!!Problema se punea ce faci in caz ca iubesti pe altcineva,cei de care vb au relatii extraconjugale doar pt sex,pentru ca sunt multi care nu se multumesc sexual doar cu un partener si daca in cuplu se gasesc do la fel,normal ca raman impreuna.
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:45
De la: agabrielle, la data 2009-01-25 18:41:16Da,stiu de aceea sunt foarte revoltata de toate ipocriziile,in plus am fost victima unuia care ma tiinea legata doar pt acte si in rest eram doar cu lacrimi in ochi nu vroia sa ma lase sa divortez pt ca radea lumea si familia de el dar eram ca doi straini ;el era liber si fericit pt ca era barbat si eu trebuia sa raman la cheremul lui,lucru de neconceput pentru un om intreg la minte!!!!

Si tu ai acceptat?
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:46
Intre 1 si 2, sau intre 3 si 4?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:47
da' ce , esti miriapod!?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:48
Slava Domnului da si mai fericita ca oricand ca nu mai trebuie sa inghit minciunile si sa accept prezenta uni ipocrit,l-am sfatuit sa-si caute una care umbla ca el din floare in floare si care va sta cu el asa cum isi doreste si el doar pentru ca lumea sa spuna ca sunt seriosi fiinda sunt casatoriti,si doar de ochii lumii.
agabrielle
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:49
El ce-a zis?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna... 28 De la: kudika414141 2 August 2011 17:34
Consiliere de cuplu in Timisoara (infidelitate, gelozie, certuri, violenta) 1 De la: corina_tm 3 Mai 2011 15:17
Ati flirtat vreodata si apoi ati ramas cu ochii-n soare umiliti 69 De la: scorpio67 10 Iulie 2009 11:22
poti iubi doi barbati de odata? 103 De la: kudika082532 12 Noiembrie 2009 08:47
Multa suferinta.... 41 De la: kudika318477 22 Decembrie 2010 01:01