Setari Cookie-uri

relatii extraconjugale?!

De la: Roco, la data 2009-01-19 14:36:01
De la: cristinarudi, la data 2009-01-18 04:26:24Toata lumea care e pe aici si e casatorita si are o casnicie superfericita de ce-si gaseste refugiul pe net? In casatoriile superfericite, nu e timp de net dragilor! Asta e pentru sufletele plictisite. E asa de rau sa realizam ce face rutina dintr-o casnicie? Vad zilnic zeci de cupluri cu privirea stinsa...fara viata in ei...morti! Dragostea chiar nu tine mult dragii mei!. Cand o sa intelegeti asta?

Adevaruri tari, greu de inteles de idealisti...

nu am cum sa le inteleg , pt ca la mine tine dragostea si acum!noi nu suntem morti si cu privirea stinsa!si chiar daca nu ne-am iubi, poate ne-am desparti si atat!dar nu m-as apuca sa caut pe altii in timpul casatoriei!
mkdisk
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:11
De la: Roco, la data 2009-01-19 14:30:43
De la: mkdisk, la data 2009-01-13 15:55:48eu nu ma gandesc la fericire, ma gandesc la datorie.
ma gandesc la faptul ca am jurat in biserica

Daca te gandesti la datorie si nu la fericire, poate ar fi mai bine sa te bagi intr-un serviciu social, in armata, etc. Acolo poti fi un adevarat exemplu.
Privitor la juramintele din biserica... nu uita ca atat juramantul, cat si biserica sunt niste conventii omenesti - totusi oamenii stau impreuna si au anumite probleme dinaintea aparitiei bisericii crestine...

si inaintea aparitiei crestinismului oamenii se casatoreau in temple, in fata zeilor.nu conteaza UNDE juri, ci faptul ca AI JURAT.si daca am jurat, imi tin juramantul.pai atunci dc se feresc multi sa se casatoreasca?pt ca stiu ca nu isi vor putea tine juramantul si nu vor sa isi asume responsabilitati.sunt anumite responsabilitati care iti revin in viata asta!nu poti avea numai placeri, fara sa ai nici o obligatie!asa gandesc eu, cel putin.si nu e vb numai de datorie, e vb si de iubire, m-am casatorit din iubire, iubire care exista si acum intre noi!
mkdisk
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:18
v-ati gandit vreodata ca casatoria este si un contract?cu drepturi si obligatii pt fiecare?sunt infractiuni adulterul, abandonul de familie....sunt trecute in Codul Penal! exista legi care reglementeaza casatoria! nu e numai de placere sau ceva superficial, care tine doar de placere!
mkdisk
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:33
chiar daca nu ar mai exista iubire, trebuie sa existe RESPECT!
mkdisk
Postat pe 20 Ianuarie 2009 09:35
De la: mkdisk, la data 2009-01-20 09:33:16sunt infractiuni adulterul, abandonul de familie....sunt trecute in Codul Penal!

Total fals!

Tu pari a fi o vituoasa! Asta nu e rau, e chiar o raritate. Iar felul cum te lupti tu pentru un ideal e miscator.
Tu poate te afli intr-una din situatiile fericite! Eu te invidiez.

Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:19
nimeni nu stie ce va fi in viitor.....dar da, recunosc, ACUM sunt un om fericit.si cred in ceea ce am scris, toata lumea isi doreste asta!e mai greu de obtinut pt ca suntem oameni si supusi greselii....dar merita macar incercat!nobody`s perfect!
mkdisk
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:18
De la: mkdisk, la data 2009-01-22 16:18:26nobody`s perfect!

Asta era ideea

Postat pe 24 Ianuarie 2009 07:49
De la: karina_vic, la data 2008-02-21 10:53:41Sunt casatorita de 14 ani, am copii si o viata de familie chiar in regula. Problema este ca m-am indragostit de un prieten comun(de familie, dar necasatorit).Sentimentul este reciproc, intens, dar si foarte chinuitor. Sunt o suta de motive pentru care imi doresc sa ma las furata de aceste sentimente, dupa care vin cele o suta de motive pentru care trebuie sa opresc bulgarele din rostogolire... Este o lupta intensa a ratiunii mele cu inima si chiar nu stiu cum sa mai ies din asta.
Cum sa procedez?

Lasa inima sa aleaga... Vei stii ce ai de facut la momentul potrivit... Important e sa traiesti clipa...
In situatia ta am fost si eu... Nu regret nimic din tot ce mi s-a intamplat... Si totul a fost frumos....
SPP
Postat pe 24 Ianuarie 2009 20:42
De la: mkdisk, la data 2009-01-20 09:18:06
De la: mkdisk, la data 2009-01-13 15:55:48eu nu ma gandesc la fericire, ma gandesc la datorie.

Daca te gandesti la datorie si nu la fericire, poate ar fi mai bine sa te bagi intr-un serviciu social, in armata, etc. Acolo poti fi un adevarat exemplu.
Privitor la juramintele din biserica... nu uita ca atat juramantul, cat si biserica sunt niste conventii omenesti - totusi oamenii stau impreuna si au anumite probleme dinaintea aparitiei bisericii crestine...

si inaintea aparitiei crestinismului oamenii se casatoreau in temple, in fata zeilor.nu conteaza UNDE juri, ci faptul ca AI JURAT.si daca am jurat, imi tin juramantul.pai atunci dc se feresc multi sa se casatoreasca?pt ca stiu ca nu isi vor putea tine juramantul si nu vor sa isi asume responsabilitati.sunt anumite responsabilitati care iti revin in viata asta!nu poti avea numai placeri, fara sa ai nici o obligatie!asa gandesc eu, cel putin.si nu e vb numai de datorie, e vb si de iubire, m-am casatorit din iubire, iubire care exista si acum intre noi!

Minunat cum scrii tu acolo, dar numai simplul fapt ca esti prezenta aici pe net, in calitate de femeie casatorita, arata oarece plictiseala in casnicia ta, ceva monotonie si primele semne care sa aduca posibil rutina intre voi. Repet...cu riscul sa supar pe careva: Cei cu casnicii fericite nu petrec timpul aici! Au un partener cu care sa imparta timpul si infinit lucruri mai placute de facut (chiar si in vremuri de criza si in caz de lipsa viata sociala).
cristinarudi
Postat pe 25 Ianuarie 2009 03:49
Oare asa este roco?
cristinarudi
Postat pe 25 Ianuarie 2009 03:50
[quote name=\\\'Roco\\\' date=\\\'2009-01-20 16:19:38\\\'][quote name=\\\'mkdisk\\\' date=\\\'2009-01-20 09:33:16\\\']sunt infractiuni adulterul, abandonul de familie....sunt trecute in Codul Penal! [/quote]
Total fals!

Tu pari a fi o vituoasa! Asta nu e rau, e chiar o raritate. Iar felul cum te lupti tu pentru un ideal e miscator.
Tu poate te afli intr-una din situatiile fericite! Eu te invidiez. [/quote]

Atunci roco... poate imi explici de ce pierde vremea pe aici (nu am nimic cu ea...doamne fereste) dar in casniciile fericite, partenerului ii dedici putinul timp ramas...nu internetului. Daca as avea unul, as prefera sa stau in bratele lui si sa vedem un film....furandu-i cate o sarutare din cand in cand....nu sa postez aici!
cristinarudi
Postat pe 25 Ianuarie 2009 03:55
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:49:30
De la: mkdisk, la data 2009-01-20 09:18:06

Minunat cum scrii tu acolo, dar numai simplul fapt ca esti prezenta aici pe net, in calitate de femeie casatorita, arata oarece plictiseala in casnicia ta, ceva monotonie si primele semne care sa aduca posibil rutina intre voi. Repet...cu riscul sa supar pe careva: Cei cu casnicii fericite nu petrec timpul aici! Au un partener cu care sa imparta timpul si infinit lucruri mai placute de facut (chiar si in vremuri de criza si in caz de lipsa viata sociala).

unora le face pur si simplu placere sa stea pe acest forum. Uite, eu de ex invat si cand iau pauze mai intru pe kudika, am prieten, o ducem f bine de ceva ani. Mai exista si persoane care nu sunt dependente de parteneri ;)

Postat pe 25 Ianuarie 2009 04:32
Daca iubesti cu adevarat omul de langa tine arsena, esti dependenta de el. Dar in zilele astea, oamenii intra ades in relatii de complezenta ...de teama singuratatii sau pentru ca natura isi cere drepturile. Macar daca nu esti dependent/dependenta, sa ai curajul sa o spui (imi placi aici!)
nebunicy67
Postat pe 25 Ianuarie 2009 04:37
Daca as fi in locul tau, as merge acasa, si mi-as trage-o periculos cu nevasta si mi-ar fugi gargaunii din cap.Oricum daca nu-l iubesti e o alta problema.Iubirea trebuie sa fie cat de cat ca in urma cu 14 ani.Na.... oamenii sunt diferiti,. Actioneaza conform ratiunii si nu conform instinctelor animalice.

Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:13
Daca iubirea adevarata este cea noua???
Nu incerci sa nu o,scapi?Sa fii fericit,doar viata asta este atat de scurta!!!!
TEODORRD
Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:16
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:50:52Oare asa este roco?

La ce te referi?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:28
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:55:11Atunci roco... poate imi explici de ce pierde vremea pe aici (nu am nimic cu ea...doamne fereste) dar in casniciile fericite, partenerului ii dedici putinul timp ramas...nu internetului. Daca as avea unul, as prefera sa stau in bratele lui si sa vedem un film....furandu-i cate o sarutare din cand in cand....nu sa postez aici!

Iti dau dreptate 100%. Asa as face si eu !

Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:29
ce de aiureli aici....toti sunteti experti...adevarul e la mijloc.ce trebuie sa se intimple se va intimpla indiferent de vointa voastra...sunteti prinsi in acest joc care are de toate...pericol,placere,dragoste,....etc.si e greu sa renunti.sa te intorci la blazare...automatisme...etc.ai gustat din cozonac...normal nu mai merg pesmetiii.doar voi doi sunteti in masura sa stabiliti ce si cum.
RUY_BLAS
Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:34
De la: cristinarudi, la data 2009-01-25 03:49:30[

veeeei cristinica cristinica, daca nici cei fericiti n-ar scrie pe forum , ar fii o vale a plangeri, netul!!
da' ca o satisfacere a curiozitatii infantile ce salasuieste in mintea-mi, tu de ce scrii p-aci!?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:39
eu zic sa stai linistita,el n-are nimic de pierdut dar tu ai o familie si poate o
sa-i pierzi
ingerasul_noptii
Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:45
De la: irina_love27, la data 2009-01-25 09:45:41eu zic sa stai linistita,el n-are nimic de pierdut dar tu ai o familie si poate o
sa-i pierzi

cu cine va certati doamna?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:52
Nu mi-am propus sa comentez vreo postare. Relatii extra conjugale ? Poti raspunde motivat la aceasta intrebare numai in trei feluri. 1. Sunt cei(cele) care pur si simplu nu s-au gandit daca da sau nu. 2. Cei (cele) care nu sunt interesati (interesate) deoarece "au tot ce trebuie". 3. Cei (cele) care "nu au ce trbuie" si cauta in alta parte. Cred ca toate pleaca de la educatie, de acasa, s.a.m.d. si este in stransa legatura cu felul de a fi. Ce se naste din pisica soareci mananca... Este valabil pentru ambele sexe. Apoi, rationali fiind, chiar daca am calcat stramb "intamplator" trebuie avut grija si curaj. In oala acoperita nu cade musca. Noi ca barbati, suntem 47% din populatia tarii. Este o diferenta de 6% intre noi si "doamne", ele fiind mai multe. Ce sa faca cele 6% ? Sa ramana ne "cautate" ? Sa aiba burlacii exclusivitate la acces ? Iaca cate teme de dezbatere dintr-o singura intrebare. Femeile ca si barbatii se completeaza reciproc. Este normal cred eu sa caute "comletarea" la cei (cele) casatoriti (casatorite) din motive de "sanatate" si "discretie". Complexa este viata. Fiecare cum ii este bine.
mareleurs
Postat pe 25 Ianuarie 2009 09:53
Ursule, nu le zici rau !
Ce fac chinezii unde raportul e invers... ?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 10:12
eu am fost in situatia asta in urma cu 3 ani .si am crezut ca daca imi voi reprima sentimentele totul va fi ok.doar ca m-am inselat.pentru ca dupa ce l-am ajutat sa plece in afara impreuna cu o cunostinta de-a mea(cu care a avut o relatie esuata,iar eu ii spusesem ca ea e ok),sotul meu mi-a propus sa ne despartim.intr-adevar,fusesem cam ocupati cu joburile,mai ales eu care lucrasem zilnic 15 h,dar sa iti spuna intr-o seara,in timp ce gateati impreuna,in timp ce glumeati si va bucurati ca in sfarsit sunteti impreuna.....a fost un soc,dar l-am lasat sa plece,ba chiar l-am ajutat sa-si faca bagajul...am vb ca doi oameni maturi,i-am lasat fetita la el in weekend,ca apoi sa aflu ca el se intalnea cu contabila de la firma la care lucra,si ca in seara in care fetita era la el a venit si respectiva...cum credeti ca m-am simtit?dar dupa o saptamana a venit inapoi.poate ca si-a dat seama ca nu va merge intre ei...si de atunci suntem iar impreuna.nu foarte fericiti,dar ne intelegem.anul trecut iar m-a inselat.si eu iar m-am refugiat in munca,desi eram insarcinata,eram acasa doar 6 h pe noapte,plecam noaptea,veneam noapte,pentru a nu fi nevoita sa-l vad.6 luni nu s-a atins de mine,iar contabila il coplesea cu atentii,si totusi suntem impreuna.de ce?nici eu nu stiu.insa stiu ca daca nu l-as fi lasat pe cel de care ma indragostisem atunci ca sa plece,acum ar fi fost altfel .poate mai bine...
gabriela_35ct
Postat pe 25 Ianuarie 2009 11:49
De la: cookie-tatata, la data 2008-07-02 09:19:38

"Karina, sfatul meu (pentru ca am trecut si eu prin asa ceva) este sa lasi un pic ratiunea la o parte, si sa-ti asculti corpul si de nevoile lui, pentru ca mai devreme sau mai tarziu o sa primeze. Intalneste-te cu el,fa sex cu el...pentru a vedea ce e exact intre voi. Daca te calmezi dupa asta, inseamna ca n-a fost decat o atractie fizica. Nu trebuie sa stie nimeni nimik...fa-o pentru sufletul tau! Si apoi o sa poti cantarii ce e intre tine si sotul tau si ce e intre tine si el, si vei putea lua o decizie!

As fi procedat ca si "amica" de mai sus;
Daca e doar atractie "carnala" - asta trece ( dupa cateva "randuri" :-) ) daca nu... abia atunci sa-ti piu probleme; Cine o da cu "roaga-te" si cu "mergi la biserica" - bate campii; Traim totusi in secolul XXI si nu ( multumim lui Dumnezeu) in Iran;
Lasa baticul acasa si fii femeie- ca nu te mai intalnesti cu "clipele"

CE "GANDIRE ADANCA "!UNDE SUNT PRINCIPIILE LUI DUMNEZEU ?
Chiar ca traim zilele din urma ,unde nelegiuirea si imoralitatea a atins culmi inalte !
Fratilor cand se vor termina "clipele efemere "din viata aceasta ,unde ve-ti petrece vesnicia ?
Dupa fapta si raslata !
Iata EUvin curand si rasplata mea este cu MINE ,ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui ! Sune Mantuitorul in carte Apocalipsa din Sfanta Scriptura !Asa ca e cazul sa nu ignorati baticul ,cititul bibliei si mersul la biserica !
ica2
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:06
sincer nu stiu sa iti dau un sfat cum sa procedezi dar nu e de condamnat ceea ce simti.e un sentiment pe care putina lume il intalntalneste e ceva de nedescris parerea mea.daca esti puternica si poti sa te abtii este foarte bine pt ca daca dai frau sentimentelor e bine o perioada dar consecintele sunt grave.si mai ales ca s-ar putea ca acest sentiment sa fie trecator poate pt el sau poate pt tine.cand intalnesti astfel de sentimente e greu sa te pronunti pe moment si nu stii nici ce va fi pe viitor.eu in locul tau nu asi rata ocazie da asi incerca sa ma ascund f f bine sa nu afle nimeni.acum nu te sfatuesc sa faci asta ca nu iti cunosc situatia ta destul de bine.te pup si ai grija d tine.nu stiu daca mam facut destul de inteleasa.
cili_cristina
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:18
clar dragstea nu tine mult de aceea trebuie sa traesti momentu cum stii mai bine nu trebuie ratat niciun moment.cand se stinge nu mai are rost sa incerci sa repri ceva ca prima data nu va mai fi asa ca treci si iubesti pe altcineva daca nu se mai poate.
cili_cristina
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:23
prietene iubirea nu tine o vesnicie.credema devine obisnuinta carea e mai adracu deacta iubirea e dependena
cili_cristina
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:26
eu nu cred ca se merita sa ai o relatie extraconjugala.ce faci?pt o clipa de fericire platesti toata viata?si ce fericire?fericirea e o iluzie.nu ati aflat inca ca din palatul Fericirii nu s-a dat in flosinta decat...sala de asteptare?
dana_mv
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:29
Faceti va rog diferenta intre relatia sexuala extraconjugala si relatia sentimentala extraconjugala. Sunt doua chestiuni total diferite.
Lucia1971
Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zau ca nu stiu ce sa mai fac :-?? 59 De la: l_diana_c 27 Mai 2009 19:00
optica noua?! 8 De la: luyyzz 6 Iulie 2009 18:14
nu stiu ce sa afc 10 De la: dandanaua_reloaded 19 Septembrie 2009 21:39
un sfat? 14 De la: kudika026442 10 Mai 2010 18:37
Fata lui .... 39 De la: maimai_no1 31 Ianuarie 2012 18:04