Mai multe
De la: onlyangelscanfly, la data 2008-11-19 22:28:56De la: rfbercaru, la data 2008-11-19 01:24:36Nu sunt nici pe departe cunoscator al adevarului suprem, absolut dar dupa mine nu este nici un dubiu ca Mantuitorul este Fiul lui Dumnezeu care a iubit omenirea atat de mult incat i-a dat acesteia pe unicul Sau Fiu astfel incat oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica. Am citit de ceva timp mai multe lucrari despre metafizica ezoterica, studii din ramura fizicii cuantice si alte lucrari cu greutate. Mantuitorul Iisus Christos si Tatal Ceresc sunt una; Mantuitorul a indeplinit dorinta Tatalui de a se jertfi si a eliberat astfel omenirea de sub stapanirea Satanei. Prin jertfa Sa, Fiul Omului a rupt lanturile Iadului si a eliberat omenirea de pacat. Iisus a umplut cosurile saracilor cu merinde, A POTOLIT APELE IN VREME DE FURTUNA, a facut din apa vin, L-A INVIAT PE LAZAR MORT DE MAI MULTE ZILE, A REDAT VEDEREA UNUI ORB si cate si mai cate ! Chiar nu e de ajuns ?!? Apoi in final, desi putea preface intreaga lume in scrum intr-o clipa, s-a lasat batut, scuipat si strapuns pe cruce ca un miel fara aparare, DAR, IN FINAL, MAI PRESUS DE ORICE, A INVIAT DUPA 3 ZILE ! Amintiti-va cum atunci cand a intrat in MARELE TEMPLU al MARELUI CONSILIU din Ierusalim ISUS le-a zis celor din Consiliu ca poate darama si reconstrui imensul templu in 3 zile !!!!! ISUS este salvarea omenirii ! Fara El Satana ar fi facut praf si pulbere toata omenirea pana acum ! Oricum Isus ne-a lasat si dupa mantuirea Sa libertate deplina de gandire si actiune si stim bine cate boli, desfrau si razboaie au urmat si sunt si in ziua de azi in lume ! ISUS ESTE MESIA, ESTE SALVAREA OMENIRII !de acord ku tine!!! imi place ffff mult kum gandesti si este foarte adevarat tot ceea ce ai zis. I-auzi.....l-a inviat pe Lazar mort de mai multe zile,a facut din apavin,a redat vederea unui orb,,etc.etc. poate cineva sa creada asa ceva? pai cred ca da,cei ce scriu asemenea povesti.....pai mai oameni buni ......ma abtin. |
||
|
xxlanita Postat pe 30 Martie 2009 00:02 |
||
|---|---|---|
|
in primul rand...nu cred ca suntem in masura sa judecam sau sa intrebam asa lucruri....a fost sau nu fiul lui Dumnezeu?....cei ce citeza cuvant cu cuvand din biblie,ca vezi draga si altii au fost numiti fiii lui Dumnezeu,ca cica pana la urma cum a facut dumnezeu copii....hai ca e absurd....e un fel de a spune.....Prin sfintenia lui,puritatea si credinta lui,este Fiul Lui Dumnezeu....toti cei cu adevat credinciosi sunt si vor fi fiii lui Dumnezeu...cred ca cel mai corect e sa avem credinta si sa nu judecam cine ce de ce si cum? Hristos a Inviat....v-am pupat |
||
|
gabby_j Postat pe 22 Aprilie 2009 08:21 |
||
De la: pace, la data 2008-03-20 01:24:32Unii oamnei de stiinta il descriau pe Isus sav,ca un invatator,altii un simplu trimis,unii din alte culte crestine cum ar fii baptistii ilconsidera ,,DUMNEZEU INSUSI,,eu ilconsider un profet voi ce credeti?va rog fara injurii si fara discutii contradictorii cand folosim cuvantul Lui Dumnezeu.Amin aaaa, adica daca eu nu cred in dumnezeu....nu am voie sa te contrazic? dar de ce? ma bate? ma pedepseste? sau poate nu mai esti tu primita in biserica....asa sunt de satula de crestinii astia de craciun si de paste! atunci va plesneste pe toti ruga!!!! defapt ar mai fi unele momente: cand aveti probleme si doar dumnezeu va scoate din belele! vai,vai,vai! |
||
|
|
||
|
l_diana_c Postat pe 22 Aprilie 2009 08:44 |
||
De la: AlleMe, la data 2009-03-28 19:27:35Isus...scris cu cati "i" vreti voi, e singurul unicul care inca traieste... m.ai uns la suflet "May God take care of u". cat de profund....si zici ca duhul e in mine? parca ma simt amenintata! cred ca diavolul din mine e un pic nelinistit acum! |
||
|
l_diana_c Postat pe 22 Aprilie 2009 08:46 |
||
trebuia sa va uitati pe national geographic.
|
||
|
kat2009 Postat pe 22 Aprilie 2009 09:01 |
||
De la: kat2009, la data 2009-04-22 09:01:02trebuia sa va uitati pe national geographic. Presupun ca te referi la documentarul despre Evanghelia dupa Iuda... Din punctul meu de vedere lucrurile sunt un pic complicate referitor la acest subiect. Crestinismul se bazeaza pe intamplarile relatate in Biblie, cred ca aici sunteti toti de acord cu mine; problema este ca Biblia, asa cum o stim noi, este incompleta! Consiliul de la Niceea a stabilit ce parti vor ramane in Biblie si ce va fi scos; s-a facut o selectie din mai multe evanghelii si au fost oprite cele care aveau aceeasi viziune despre ce s-a intamplat de la nasterea lui Iisus. Asa zisele evanghelii gnostice (dupa Iuda, dupa Maria Magdalena, dupa Toma, dupa Filip) care au inceput acum sa iasa la suprafata ne prezinta o alta viata a lui Iisus, sau, mai bine zis, o alta interpretare a celor intamplate. Asadar, abia acum, dupa 2000 ani de la acele intamplari incepem sa stim cu adevarat ce s-a intamplat atunci; asta inseamna ca religia noastra, in forma pe care am mostenit-o, nu este corecta... Puteti sa ma huiduiti, puteti sa aruncati cu pietre in mine, dar eu nu pot sa iau de bune toate "poruncile" pe care ni le transmit "parintii nostri, preotii"! Eu vreau sa aflu adevarul si sa fiu lasata sa decid singura daca si in ce vreau sa cred Acum, in momentele astea, nu pot sa spun ca eu cred in Dumnezeu, in Iisus sau in sfinti asa cum mi-i prezinta Biblia; cred, insa, ca exista ceva mai presus de noi, o forta care a dat nastere universului... Nu stiu daca exista viata dupa moarte, daca sufletul meu va ajunge in Rai sau in Iad; mie-mi place sa cred ca dupa ce trupul meu va muri, sufletul se va plimba prin tot universul, va colinda tot Pamantul si celelate planete, va vedea tot ceea ce ochii mei nu au putut vedea. Cat despre viata vesnica, eu voi trai si dupa moarte in amintirea celor ce raman in urma mea, copii, nepoti, stranepoti... Religia este un lucru frumos, ne invata sa fim buni unii cu altii, ne promite o viata mai buna dupa ce murim daca suntem buni, ne ameninta cu o viata chinuita dupa moarte daca facem rau in timpul vietii, iar acum, in aceste vremuri in care se intampla atatea nenororciri, avem nevoie sa credem in ceva bun; in aceste clipe in care justitia omeneasca nu face fata valului de infractiuni din intreaga lume, cred ca tot ceea ce ne mai sperie este justitia divina, pe care fiecare o vede in felul sau... |
||
|
eveline_med Postat pe 22 Aprilie 2009 11:29 |
||
| fiul lui Dumnezeu, trimis ca sa ne fie invatator,sa ne invete poruncile Lui. | ||
|
Postat pe 4 Mai 2009 12:10 |
||
|
buna in primul rand nu vad ce ai putea sa faci cu o biblie in ebraica?! nici nu cred ca exista...ebaraica fiind o limba veche moarta i-ar pe evrei nu i-a intresat Isus sub nicio forma! daca te referi la vechiul testament(septuaginta) ar fi bine sa cauti o varinta in greca veche pe ca in acesta limba s-a scris in Alexandria din Egipt unde Ptolemeu(atentie un grec!) a adunat 70 de intelepti rabini...ar fi mai multe de spus aici dar rezum... iar Noul testament hmm ar fi bun tot in greaca sau in latina pt ca in limbile astea a fost scris...isus nu vorbea ebraica atentie! ci arameica limba din palestina acelor ani! iar evreii din zilele noastre vorbesc idis..asemanator cu germana si mai vb rusa si israel e a doua limba!!!...asa ca nu vad ce ai putea sa faci cu o bilblie in ebraica si nu stiu daca exista...probabil chestia asta vine din ignoranta religioasa si dogmatica in care am fost impamatenteniti! e ca si cum ai cauta Declariatia de Inedependenta a SUA in limba Americana! apoi ISUS E DUMNEZEU! e corecta si afirmatia ca e fiul lui Dumnezeu, dar ar trebui sa se explice ca e fiul lui Dumnezeu Tatal...cat de multi stiu asta?!! in nici un caz nu e un profet... e isusi Dumnezeu! ca facea cineva referirire la conciliul de la Niccea din 325 unde s-au strans inteleptii lumii tocmai pt a pune capat atator erezii care deja aparusera in cei 300 de la rastignire si au dat ca rezuiltat Crezul...iar daca il cictim sau il recitam cu atentie o sa ne dam seama singuri de asta si de rezolvarea problemei Sfintei Treimi...dar repet tot din comoditate si din ignoranta nu o facem pt ca oamneii is obisnuiti sa gandesca altii pt ei...din toate timpurile...iar problema Sfintei Treimi e simpla si enuntata in crez...acolo se spune clar cine e Isus!...pe scurt iar referitor la alte religii tot respectul! atata timp cat respectul e reciproc! iar despre Islam e cea mai mare religie a lumii si cea mai pragmatica si trebuie sa avem tot respectul fata de ea...o religie in care fiecare stie unde i e locul, o religie care a creat o societate dreapta si unde oamenii nu se mint intre ei! sper ca nu am suparat pe nimeni! dar sper ca am pus pe ganduri pe cativa! doar vroiam sa clarific anumite lucruri ambigue! de acea mentionez ca nu fac referire la credinta...ci doar la Dogma! fiecare e liber sa creada ce vrea |
||
|
FlaviusMax Postat pe 21 August 2009 15:18 |
||
|
Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu care a venit pe pamant este Imparat, Profet si Invatator. O zi plina de fericire va doresc. |
||
|
ioana_l Postat pe 22 August 2009 16:53 |
||
De la: FlaviusMax, la data 2009-08-21 15:18:58 Complet gresit, nu islamul e cea mai mare religie a lumii Iar o societatea dreapta nu exista nicaieri, e utopica. |
||
|
Kathara Postat pe 22 August 2009 16:57 |
||
| Pentru cei care nu cred in ceea ce scrie in Biblie, nu vreau sa judec si nici sa critic dar parerea mea personala este ca : in viata fiecaruia exista un moment in care IL descopera pe Dumnezeu, exista un moment in care simti ca exista, realizezi ca tot ce este scris nu este o simpla poveste, simti ca nu esti singur in lume, El este langa tine, te iubeste, te vegheaza, iti poarta de grija, iti iarta rautatile. Realizezi ca: NIMIC NU ESTE POSIBIL FARA DUMNEZEU. | ||
|
ioana_l Postat pe 22 August 2009 17:02 |
||
| Cred in Dumnezeu, intr-o existenta divina.Nu cred in biserica, nu cred in preoti! | ||
|
myeyes Postat pe 26 August 2009 23:34 |
||
|
Interesant thread... totusi, exista oare o sursa istorica, inafara Bibliei, care sa ateste existenta unui om numit Isus, fiul Mariei, care umbla cu 12 ucenici si vindeca oamenii? Sunt numerosi istorici care au trait in jurul Mediteranei in timpul sau putin dupa viata lui Isus: Aulus Perseus , Columella , Dio Crysostom , Justus Tiberius , Livy, Lucanus, Petronius, Phaedrus, Philo Judaeus, Quintus Curtius, Seneca, Valerius Maximus, si altii. Cati dintre ei documenteaza acest personaj? Nici unul. Totusi, in spiritul dreptatii, asta nu inseamna ca aparatorii lui Isus n-au pretins contrariul. Au fost referiri la 4 istorici in incercarea atestarii existentei lui: Pliniu cel Tanar, Suetonius si Tacitus sunt primii trei. Fiecare a scris cateva cuvinte cel mult, si se refera numai la Christ, Chrestus si respectiv Christus. Cristos de fapt nu este un nume, ci un titlu. Inseamna "Alesul". A 4-a si ultima sursa, singurul istoric contemporan cu Isus care ii pomeneste numele, este Josephus, si s-a dovedit ca este un fals de sute de ani. Din pacate, inca mai este citat ca adevar... Ai spune ca o persoana care a inviat din morti si s-a ridicat la cer in vazul tuturor ar ramane in consemnarile istorice. N-a facut-o, pentru ca dupa ce sunt examinate dovezile, exista mari sanse ca cineva numit Isus sa nu fi existat. |
||
|
anushkha Postat pe 2 Septembrie 2009 02:21 |
||
| care vrea sa vorbim spyder_boy2007 , am citit si eu un raspuns in care zicea k biblia manipuleaza lumea , si as vrea sa zic naprihanirea inseamna fara pata , curat ,biblia e cartea care te conduce pe calea neprihaniri , spre calea mantuiiri , cine nu va fi mantuit va fi aruncat intrun iaz de foc , cautati in biblie acest lucru , biblia ne invata cum se ne opunem vrasmasului ( lui satan )si sa fim supusi lui Dumnezeu atunci vom birui , pentru ca el este viclean si arme de tot felul , mandrie , ura , pana si inteligenta pentru k este si istet , cand nu merge o metoda vine cu alta . Dar noi prin biblie capatam si noi intelepciune spre viata noastra , veti gasi in proverbe k intelepciunea duce spre viata iar nebunia estea calea morti . Biblia ne invata cum sa traim in sfintenie , sufletul nostru este mireasa lui Isus iar mireasa trebuie sa fie fara pata sau zbarcitura , biblia este cuvantul lui Dumnezeu , iar cuvantul lui Dumnezeu este adevarul , Isus este lumina lumi si cine i va urma lui nu va umbla in intuneric deci cuvantul lui ne da lumina k sa vedem binele si sal deosebim de raw sa mergem din intuneric in lumina , pentru k in intuneric stau lucrurile ascune si urate , dar in lumina sta dreptatea si adevarul , si mai zicea cineva ceva k Isus k un barbat intreg la minte no fi facut si el nus stiu ce , Cine nu va fi nascut din apa si din Duh nu va intra in inparatia cerurilor , odata ce te nasti din Duh tu nu mai esti fiersc ci duhovnicesc poftele firi nu te mai conduc si mintea ta este limpede esti aproape de Dumnezeu caci el e duh , ba mai mult poti sa fi un duh cu el dar aceste lucruri depind de voia lui , cu cat ne apropiem mai mult de Dumnezeu cu atat ne intarim in duh si lucrurile firi nu ne mai doboara , ar putea cineva tine post sa nu manance nimic 40 de zile? da se poate , dar un om firesc plange daca nu mananca 2 zile . In zilele din urma vor fi vremuri grele , oameni va trebui sa accepte semnul fiarei caci fara el nu se va putea vinde si cumpara , nu vei avea parte de ingrijiri medicale , mancare etc , dar copii Domnului nu il vor acepta si Domnu i va ocroti si se va ingriji de ei pana intro zi cand vor fi rapiti in vazduh iar cei ramasi vor fi lasati sa indure urgii grele si vor simti mania lui Dumnezeu , si va mai spun un lucru Dumnezeu este iubire si dragoste dar este si foc mistuitor el iubeste dreptatea si adevarul dar lucrurile urate nu sunt placute lui , uitativa pe youtube la "semnele sfarsitului" acolo explica destul de frumos si veti intelege , trbuie sa ne sfintim daca vrem sa fim salvati Domnul Dumnezeu sa ne ajute Amin! | ||
|
spyderboy2007 Postat pe 13 Decembrie 2009 23:26 |
||
| voi priviti cu ohi pamantesti si cu intelepciune de oameni , dar incercati de exemplu sa va rugati in fiecare seara k Domnul sa va arate adevarul sa primiti intepeciune , si intro buna zi sa simtiti prezenta lui si atunci nu veti mai nega cuvantul lui , sa va spun un lucru Biblia este insuflata de Duhul Sfant ,scrisa prin mainile proorocilor , hula inpotriva Duhului Sfant nu va fi iertata nici in veacul acesta nici cel viitor deci va rog sa credem cuvantul bibliei caci este cuvantul Creatorului | ||
|
spyderboy2007 Postat pe 13 Decembrie 2009 23:32 |
||
| diana dami add pls vreau sa mai vorbim | ||
|
spyderboy2007 Postat pe 13 Decembrie 2009 23:37 |
||
| citesc si tot citesc si ajung sa ma crucesc...Dumnezeu e unul,nu trebuie cautate explicatii pentru nimic,EL este El,singurul raspuns si adevar din piata tuturor PUNCT | ||
|
addiction Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:28 |
||
| aaa si IISUS SE SCRIE CU 2 i...macar atata lucru... | ||
|
addiction Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:30 |
||
| credinta in Isus este singura noastra sansa la mantuire. | ||
|
10nails Postat pe 30 Ianuarie 2010 21:49 |
||
De la: ioana_l, la data 2009-08-22 16:53:31Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu care a venit pe pamant este Imparat, Profet si Invatator. Da-mi si mie voie sa pun ,pe ganduri , pe cativa :) , eu nu vorbesc dela mine , citez iar voi trageti concluziile : 2 Tesaloniceni 2:4 potrivnicul, care se înalþã mai presus de tot ce se numeºte "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Aºa cã se va aºeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu Cum ai cãzut din cer, Luceafãr strãlucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pãmânt, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: „Mã voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai pe sus de stelele lui Dumnezeu; voi ºedea pe muntele adunãrii dumnezeilor, la capãtul miazã-noaptei; mã voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.” Dar ai fost aruncat în locuinþa morþilor, în adâncimile mormântului! Apocalipsa 22 16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã.” 2Petru 1:19 ªi avem cuvântul prorociei fãcut ºi mai tare; la care bine faceþi cã luaþi aminte, ca la o luminã care strãluceºte într-un loc întunecos, pânã se va crãpa de ziuã ºi va rãsãri luceafãrul de dimineaþã în inimile voastre. Ioan 8 23. “Voi sunteþi de jos”, le-a zis El; “Eu sunt de sus: voi sunteþi din lumea aceasta, Eu nu sunt din lumea aceasta. Matei 5 3. Ferice de cei sãraci în duh, cãci a lor este Împãrãþia cerurilor! Acum inntreb , cine a fost si este Lucifer ? Cei saraci in duh unde vor ajunge ? Sper ca eu am pus si pe mai multi ,pe ganduri |
||
|
Master Postat pe 2 Februarie 2010 22:44 |
||
De la: Master, la data 2010-02-02 22:44:27De la: ioana_l, la data 2009-08-22 16:53:31Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu care a venit pe pamant este Imparat, Profet si Invatator. gandesti prea mult,de ce religie esti?ca ortodox nu pari a fi...:-? |
||
|
addiction Postat pe 12 Februarie 2010 22:35 |
||
De la: addiction, la data 2010-02-12 22:35:41De la: Master, la data 2010-02-02 22:44:27De la: ioana_l, la data 2009-08-22 16:53:31Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu care a venit pe pamant este Imparat, Profet si Invatator. ortodocs nu par sa fiu , de ce ,pentru ca am dat citate din biblie pe care ortodocsia le ocoleste ? Pai Orto -cato- penticostali-baptisti si multe alte secte nu sunt tot Cresini? , nu cred in acelasi Dumnezeu nascut ,blond cu ochii albastrii ? Este deajuns sa spui Crestin si atat , caci religia se numeste Crestina. Dar unii Crestini accepta doar o parte a biblie si renunta la o alta parte , sau accepta ei anumite versete din biblie si le neaga pe altele .. De ex unii crestini nu recunosc icoanele ca fiind idolatrii si nu accepta versetele lui Isaia referitor la ''lemnul pictat de mana omului , cu un chip tot de om ..'' inaintea caruia se inchina unii Crestini cum face si ortodocsia . Pe cand unele secte Crestine neaga cu vehementa inchinarea inaintea chipurilor desenate tinand cont de versetele biblice unde se specifica foarte clar ca icoanele sunt idolatrii . Ar fi trebuit sa ma intrebi daca sunt Crestin , nu orto, nu sunt Crestin caci Dumnezeul meu nu este Christos , un dumnezeu Grec , care s-a nascut , ar fi murit si ar fi inviat . A fi Crestin inseamna a crede in Christos ca fiind Dumnezeu , iar cine nu-l declara Dumnezeu nu se poate numi Crstin . |
||
|
Master Postat pe 13 Februarie 2010 01:34 |
||
De la: Master, la data 2010-02-13 01:34:05 ... aici te inseli amarnic ... nu intru in detalii ale crestinismului, dar te inseli foarte tare ... ... biblia NU ESTE ACEIASI pentru toate confesiunile ... asta ca un prim detaliu ... au existat citeva variante de traducere initiala ... doua dintre acestea sint baza celor mai mari ''curente'' (ca sa spun asa) crestine - vulgata (catolici) si septuanginta (orthodoxi) ... ... nu mai fac comparatia dintre ele ... in general vulgata este baza criticilor a multi ... din citeva motive care pe othodoxi nu ii intereseaza ... e de remarcat totusi ca din aceasta s-au desprins variantele biblice existente de la protestanti si neo-protestanti ... din acestea, la rindul lor, au aparut gramezile de variante ale diferitelor pseudo-religii si secte ... ... septuanginta de la orthodoxi este biblia care a fost tradusa independent de 72 de familii de evrei pentru o verificare cit mai exacta ... aceasta varianta este nemodificata si astazi fata de momentul traducerii acum 2000 de ani ... ... o diferenta majora este ca in orthodoxie se considera ca pentru a intelege CORECT sensul unor afirmatii din biblie (care pe multi ia bulversat cel putin) TREBUIE sa citesti comentariile facute de cei mai importanti sfinti care au dat pasajelor intelesul corect ... poate aceasta este cea mai mare greseala a multora si cauza aparitiei atitor secte ... INTERPRETEAZA PERSONAL bilblia ... mai rau de atit, dispun de variante ale bilbliei DEJA MODIFICATE ... si asta o stiu cei mai avansati dar restul de adepti habar nu au ... ... deci ... ATENTIE ce cititi ... cautati pe cele tiparite de Patriarhie, e cel mai sigur ... si mai ales bazati-va si pe scrierile sfintilor pentru o intelegere corecta ... sau vorbiti cu preoti ORTHODOXI ... nu va lasati pacaliti de multitudinea de biblii GRATUITE la care s-au facut mici modificari ca sa sune cum le place unora si altora ... ... cam asta ar fi grosso modo ... |
||
|
marco918 Postat pe 13 Februarie 2010 02:19 |
||
| ... cam acelasi lucru se intimpla si in ISLAMISM ... si acolo sint mai multe curente datorate in special INTERPRETARILOR diferite ale coranului ... suniti, shiia, bahai, sufism, salfi, wahhabi, ibadi, etc ... | ||
|
marco918 Postat pe 13 Februarie 2010 02:29 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-13 02:19:59[quote De parca nu cu totii se roaga acelorasi sfinti( chipuri desenate cu fete de oameni muritori) ..de parca nu au acelasi Dumnezeu blond cu ochii albastrii ,nascut din femeie . De parca nu sunt cu totii idolatrii si de parca preotii lor nu beau vin in locurile unde se roaga ..cu totii sunt o apa si un pamant fie ei orto , cato ...pan la urma sunt Crestini , au aceiasi Dumnezei , aceiasi mijlocitori , aceiasi mantuitori .. Chiar si Biblia ai condamna ..de asta s-au impartit in secte si se ascund unul dupa altul dar i fond sunt la fel |
||
|
Master Postat pe 14 Februarie 2010 03:42 |
||
De la: Master, la data 2010-02-14 03:42:57De la: marco918, la data 2010-02-13 02:19:59[quote |
||
|
Master Postat pe 14 Februarie 2010 03:51 |
||
De la: Master, la data 2010-02-14 03:42:57De la: marco918, la data 2010-02-13 02:19:59[quote ... nu e acelasi lucru ... absolut deloc ... de ce tu nu te confunzi cu tiganii, de exemplu (chiar daca nu este chiar cel mai bun exemplu) ? ... ... si tu esti idolatru ... dar fata de ... NIMIC ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 03:56 |
||
De la: Master, la data 2010-02-14 03:51:45De la: Master, la data 2010-02-14 03:42:57De la: marco918, la data 2010-02-13 02:19:59[quote |
||
|
marco918 Postat pe 14 Februarie 2010 03:58 |
||
De la: Master, la data 2010-02-14 03:51:45De la: Master, la data 2010-02-14 03:42:57De la: marco918, la data 2010-02-13 02:19:59[quote |
||
|
yumy Postat pe 14 Februarie 2010 07:45 |
||
| esti pocaita? | ||
|
georgiana_stf_22 Postat pe 14 Februarie 2010 09:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Apel umanitar | 1 | De la: bestiutza_mv 15 Martie 2009 19:58 |
| :D | 1 | De la: q_Yna 5 Noiembrie 2009 17:41 |
| parfumuri originale cumparate online | 1 | De la: anamiy 18 Aprilie 2008 19:13 |
|
|
||
| helppppppppp!!!!!!!!!!! | 7 | De la: dyannamour 11 Mai 2010 08:33 |
| ajutor | 4 | De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 16:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.