Mai multe
De la: kudika081126, la data 2010-03-22 01:37:58Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. Dumnezeul Crestinilor are la randul sau Dumnezeu :(Crestinii cred in mai multi Dumnezei ) IOAN20 17. "Nu mã þine", i-a zis Isus, "cãci încã nu M-am suit la Tatãl Meu. Ci, du-te la fraþii Mei ºi spune-le cã Mã sui la Tatãl Meu ºi Tatãl vostru, la Dumnezeul Meu ºi Dumnezeul vostru." Cum poate fi Isus Dumnezeu cand chiar el marturiseste '' Dumnezeul meu si Dumnezeul vostru ''? |
||
|
Master Postat pe 23 Martie 2010 14:43 |
||
|---|---|---|
De la: Master, la data 2010-03-23 14:43:44De la: kudika081126, la data 2010-03-22 01:37:58Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. Pentru ca exsta intr-un sistem diferit de al nostru, in care principiul identititii nu se aplica. ~~~~ Eu nu fac parte din niciun sistem, dar au un nas al naibii de fin cand vine vorba de mirosit musulmani. Daca ti-ar prezenta ideile mai organizat, poate ca ti-as raspunde mai bine. Spui ca ai citit Noul testament. Ce ai inteles tu din el, ma intreb, din moment ce il citezi asa trunchiat? Lasand la o parte nivelul uman/divin, ca om, cine ti se pare ca a fost mai bun sau un model de urmat? Cineva care s-a sacrificat pentru lume sau un violator/ucigas/pedofil/afemeiat? |
||
|
Kathara Postat pe 23 Martie 2010 17:09 |
||
De la: Master, la data 2010-03-23 14:43:44De la: kudika081126, la data 2010-03-22 01:37:58Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. Asta am inteles: Dumnezeul Crestinilor are la randul sau Dumnezeu :(Crestinii cred in mai multi Dumnezei ) IOAN20 17. "Nu mã þine", i-a zis Isus, "cãci încã nu M-am suit la Tatãl Meu. Ci, du-te la fraþii Mei ºi spune-le cã Mã sui la Tatãl Meu ºi Tatãl vostru, la Dumnezeul Meu ºi Dumnezeul vostru." Tu ce ai inteles ? |
||
|
|
||
|
Master Postat pe 24 Martie 2010 13:45 |
||
|
Si nu mi-ai spus din ce secta Crestina faci parte , de care Crestin esti, poate tie rusine s-o spui ... Referitor la '' violator si ucigas ..'' sau la homosexualism ...chiar nu stiu ce sa aleg ...as alege sa te ''violez si sa te ucid '' decat sa devin homosexual asa cum spune Pavel .. ( dupa care ma convertesc la Crestinism , ma spovedesc la poppa si prin credinta sunt mantuit , ieertat , caci in Islam nu as avea sansa sa ma mantui , dupa fapta si rasplata ) Mai dar Crestinismul chiar este bun daca stau sa ma gandesc ..cate as putea face iar popii si Biserica m-ar mantui prin credinta de fiecare data )O sa ma gandesc poate ma convertesc ca Christos printr-o balacire intr-un rau si imi iau numele de Constantinius |
||
|
Master Postat pe 24 Martie 2010 13:57 |
||
| Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare | ||
|
Master Postat pe 24 Martie 2010 14:10 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de homosexuali si femei usoare |
||
|
Master Postat pe 24 Martie 2010 14:11 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare Sa inteleg ca dupa tine homosexualii fac diferenta? Imi pare rau, dar eu nu gasesc nimic condamnabil aici. Fiindca sunt sigura ca nu ai inteles, trebuie sa-ti spun ca un neam de femei usoare nu e cu nimic mai prejos decat un neam de afemeiati, adica un afemeiat este egal cu o femeie usoara.Si daca nu-ti plac neamurile astea de femei usoare, de ce nu te intorci mataluta acasa la domnia ta? Nu am auzit pana acum niciun crestin care sa se planga de musulmani si sa vrea sa traiasca intr-o tara musulmana. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 24 Martie 2010 14:58 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 13:57:09 '' violator si ucigas ..'' sau la homosexualism ... chiar nu stiu ce sa aleg De multe ori mi-am propus sa nu mai fiu dura in exprimarea opiniilor mele, dar de data asta chiar nu ma pot abtine. Daca tu crezi ca a fi violator si ucigas este in cel mai bun caz egal cu a fi homosexual, ai probleme psihice, si nu din cele mai putin grave. Un violator este un om care obliga o femeie sau un copil sa faca sex impotriva vointei ei/lui, ceea ce un homosexual neviolator nu face. In cazul celui din urma sexul e consensual. Daca ar fi sa ne luam dupa tine, e mai putin rau sa obligi pe cineva sa faca sex si prin asta sa-i provoci atat suferinta fizica cat si psihica, decat sa faci sex consensual cu o persoana de acelasi sex. Cat despre ucigasii care ar fi mai putin rai decat violatorii, ce pot spune.... iti este imperios necesara o vizita la cel mai bun psihiatru din lume. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 24 Martie 2010 15:04 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 13:57:09decat sa devin homosexual asa cum spune Pavel Daca Pavel spune pe undeva ca e ok sa fii homosexual, eu imi mananc palaria. Cred ca orice persoana de pe lumea asta stie ca homosexualitatea nu e acceptata in crestinism. Desigur, ma refer la cei care stiu ce e crestinismul si au citit Biblia, nu la cei care raspandesc informatie falsa. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 24 Martie 2010 15:08 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 13:45:14De la: Master, la data 2010-03-23 14:43:44De la: kudika081126, la data 2010-03-22 01:37:58Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. Dumnezeul crestin este format din Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu-Fiul, si Sfantul Duh, cele trei entitati contopindu-se in una singura. Principiul se numeste consubstantialitate. Pe intelesul tau extrem de limitat, e ca atunci cand se face aluatul pentru paine: se pun intr-un bol mai multe ingrediente care dau un amestec omogen. Si cand te gandesti ca pe lumea asta exista oameni care inteleg "Critica ratiunii pure", "Fiinta si timp" si altele de genul asta! Iata si niste explicatii ortodoxe, in caz ca vreun inteligent mi-ar spune ca sunt din nu stiu ce secta: Creºtinii ortodocºi slãvesc pe Tatãl, pe Fiul ºi pe Sfântul Duh—Sfânta Treime, singurul Dumnezeu. Urmând Sfintele Scripturi ºi învãþãtura Sfinþilor Pãrinþi, Biserica Ortodoxã mãrturiseºte cã Sfânta Treime înseamnã trei Persoane (ipostasuri), care împãrtãºesc aceeaºi substanþã sau naturã (gr. ousia). Aceastã credinþã poate sã parã paradoxalã, dar acesta este modul în care Dumnezeu ni S-a revelat. Toate cele trei Persoane sunt cosubstanþiale Una cu Cealaltã, va sã zicã, Ele sunt de aceeaºi esenþã (gr. homoousios) ºi coeterne. Nu a existat niciodatã un timp [1] în care Una dintre Persoanele Treimii sã nu fi existat. Dumnezeu este dincolo ºi înainte de timp ºi totuºi lucreazã înãuntrul timpului, miºcându-Se ºi vorbindu-ne în cadrul istoriei. http://209.85.129.132/search?q=cache:FJRHsKdEunQJ:ro.orthodoxwiki.org/Sf%C3%A2nta_Treime+dumnezeu+tatal,+fiul+si+sfantul+duh+sunt+unul+si+acelsi&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 24 Martie 2010 15:13 |
||
De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare Din cate stiu eu homofobia pronuntata ascunde inclinatii homosexuale pasive. Si ca tot a venit vorba de homosexualitate, cum e cu haiith-ul ala cu ,,o fata frumoasa are un diavoli pe urme, un baiat frumos are 17?" sau pe-acolo? Deduc ceva tentatii gay? PS. Daca barbatii la noi sunt homosexuali, cu cine sunt usoare femeile? Si daca barbatii musulmani sunt afemeiati, dar femeile nui, cu cine se culca ei? Intre ei? Mda, probabil de-aia se tin de mana pe strada. |
||
|
Kathara Postat pe 24 Martie 2010 15:42 |
||
|
- Eu cred ca Dumnezeu nu este decat unul. Si acel Dumnezeu nu este nici crestin, nici musulman si nici buddist, nici hindus sau cate alte religii ar mai putea fi. Am citit undeva ca sunt chiar cateva mii. Este doar unul si acelasi pentru toti! Si mai cred ca Dumnezeu este in tot si in toti. De la firul de iarba pana la copaci si in toate fiinetele, chiar daca sunt animale, chiar daca sunt oameni ... indiferent de religie. Pana cand nu ajungi in varful muntelui, cum ai putea vedea toate potecile care duc catre varf? ... Pentru ca toate duc catre varf. Calea care vine dinspre sud nu este deloc opusa celei care vine dinspre nord. Dar cei care se afla in vale nu vad decat contradictia dintre carari. Ei nu au cum sa vada ca acestea conduc toate spre acelasi tel. De aceea se cearta, argumenteaza, vor fiecare sa dovedeasca ca are dreptate insa pur si simplu este o pierdere de vreme. cei care au ajuns sfinti, sau iluminati, cei care au ajuns in varf si cunosc deja Adevarul se vor uita in jos si vor rade de aceasta stupiditate. Toate religiile se cearta si se lupta intre ele, dar nu a existat niciodata un comflict intre Iisus si Mahomed, sau Buddha sau Lao Tzu sau Ramakrishna ... sau mai stiu eu care alt profet sau sfant sau invatat sau iluminat. Cearta exista intre filozofi. Iisus a spus tot felul de lucruri impotriva rabinilor, a preotilor, insa niciodata impotriva unui profet autentic ... asa ceva ar fi fost imposibil. Toti au avut aceeasi experienta, au cunoscut acelasi Adevar. Buddha a argumentat impotriva celor stupizi, insa niciodata impotriva unei fiinte iluminate. Buddha cunostea Adevarul ... si Iisus cunostea Adevarul. Adevarul este acelasi. Mahavira a argumentat impotriva maestrilor falsi, dar niciodata impotriva unui Maestru adevarat. Mahavira a fost un Maestru ... la fel si Iisus a fost unul. A avut discipoli care prin el au ajuns la Adevar. Acelasi Adevar !... Mahomed a fost un Maestru care a avut discipoli. Iisus este fiul lui Dumnezeu ! ... Si Mahomed este fiul lui Dumnezeu ... si Buddha este fiul lui Dumnezeu ... su eu sunt fiul lui Dumnezeu ... si tu, cel care citesti esti fiul lui Dumnezeu. E adevarat ... nici tu si nici eu nu am ajuns la iluminare, nu am ajuns sa cunoastem Adevarul. Si in mine la fel ca si in tine este Dumnezeu ... este Spiritul Lui ! ... Este doar alegerea noastra sa ajungem la iluminare, la Adevar sau sa continuam sa ne certam care carare este mai adevarata. |
||
|
supermiki Postat pe 24 Martie 2010 21:21 |
||
De la: wolfy, la data 2010-03-24 15:13:18De la: Master, la data 2010-03-24 13:45:14De la: Master, la data 2010-03-23 14:43:44De la: kudika081126, la data 2010-03-22 01:37:58Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. Daca nu era acceptata nu sea gaseau cei mai multi homo .. in tarile Crestine , cei mai multi violatori si ucigasi deasemenea ..caci Crestinismul ai incurajeaza si le promite iertare si mantuire prin credinta .. Daca esti pe langa si nu sti despre Crestinism stai deoparte .. Daca sti atunci spune-mi : Crestinul este mantuit prin Credinta sau dupa fapte ? |
||
|
Master Postat pe 25 Martie 2010 21:24 |
||
De la: wolfy, la data 2010-03-24 15:08:44De la: Master, la data 2010-03-24 13:57:09decat sa devin homosexual asa cum spune Pavel vrei sa mai postez ce am postat din Corinteni inca de ''n '' ori ? Pavel indeamna si incurajeaza asta ... Cum ? simplu ..prin a spune barbatilor Crestini sa nu se atinga de femeie si celor insurati sa fie ca si cum nu ar avea neveste ..pe fecioare sa ramana asa cum sunt ..daca tu intelegi altceva din ce spune Pavel sa fi sanatoasa |
||
|
Master Postat pe 25 Martie 2010 21:28 |
||
De la: Kathara, la data 2010-03-24 15:42:06De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare Daca barbatii sunt afemeiati la voi , femeile sunt usoare..ele se culca cu afemeiatii de care spui tu ..in romania de ex se poarta turcii si arabii ..sti tu mai bine
|
||
|
Master Postat pe 25 Martie 2010 21:32 |
||
De la: supermiki, la data 2010-03-24 21:21:19 - Eu cred ca Dumnezeu nu este decat unul. Si acel Dumnezeu nu este nici crestin, nici musulman si nici buddist, nici hindus sau cate alte religii ar mai putea fi. Am citit undeva ca sunt chiar cateva mii. Este doar unul si acelasi pentru toti! Si mai cred ca Dumnezeu este in tot si in toti. De la firul de iarba pana la copaci si in toate fiinetele, chiar daca sunt animale, chiar daca sunt oameni ... indiferent de religie. Dumnezeu-ul Crestinilor de ex este Crestin ..., si orice Crestin marturiseste ca Isus este si fiul dar si Tatal , Dumnezeu adevarat si om adevarat adica Dumnezeu intrupat . La musulmani nu se pune problema ca Dumnezeu sa fie supus cuiva ..caci moslem din araba inseamna supus credincios in romana ..Dumnezeu nu poate fi supus dar omului i se cere supunere fata de Creator ...Dumnezeu a cerut supunerea .., lui a VRAAM I-A ALES RELIGIA SUPUNERII , IAR AVRAAM S-A SUPUS ..si toti profetii s-au supus ..Moise s-a supus , Isus s-a supus implorandu-l cu fata la pamant sa nu-l dea pe mana celor care nu erau supusi credinciosi (necredinciosi) si care vroiau sa-l ucida ..si daca traduci supus credincios in araba vei spune moslem .., cine nu este moslem(supus credincios) este necredincios Zici ca Dumnezeu este in tot si in toti dar sti ce au inteles Crestinii din asta ? Au inteles ca daca Dumnezeu este in noi , ca si noi suntem Dumnezei ( Dovada ca s-au luat Dumnezei intre ei ..Isus , Maria , Buda ..etc), au inteles ca daca Dumnezeu se afla in copaci , ca si copacii sunt Dumnezei ..dovada lemnul pictat inaintea caruia se inchina si cere ajutor Crestinul .., au inteles ca daca Dumnezeu este in pietre , ca si pietrele sunt Dumnezei dar eu moslem a-ati spun asa: Orice picatura dintr-un Ocean inseamna Ocean , dar Oceanul nu este o picatura '' In orice fir de nisip se afla Dumnezeu dar Dumnezeu nu este un fir de nisip'' Asa cum spune Biblia '' fericiti cei saraci in Duh caci ei vor vedea imparatia cerurilor '' cu care eu nu sunt deacord..cel sarac i duh este sarac in duh si atat , nu poate vedea nimic. Ca sa ajungi in varful mumnteleui sa sa vezi potecile nu poti fi sarac in duh . Nu exista nici un cobflict intre profeti , conflictul exista intre oamenii care ai Dumnezeiesc si care i-au luat pe calugarii si invataorii , rabinii lor drept Dumnezei....Isus ,Buda si ceilalti mentionati de tine excluzandu-l pe Muhammad caci poporul lui si cei care au ales religia lui nu-l Dumnezeiesc si nici nu i se inchina si nici nu-i cer mantuire si nici ajutor ..mantuirea lor , ajutorul lor este doar Dumnezeu ' Toti suntem fii lui Dumnezeu dar noi nu suntem Dumnezei asta trebuie sa inteleaga unul care nu este moslem ( supus credincios) Trebuie sa inteleaga ca in fata lui Dumnezeu toti oamenii vor fi judecati inclusiv Isus , Muhammad sau Buda si ca nici un suflet nu va putea ajuta alt suflet si ca nu se va primi mijlocire Da realitatea uite care este ..Crestinismul si-a luat numele dupa Christos la care se inchina si cer mantuire Crestinii .., Buda ...Budismul ..la fel ...prima porunca este incalcata si chiar ei marturisesc aceasta .. Sa nu-i faci chip cioplit , asociati si egali Domnului tau care este Unic '' Sunt sau nu asociati lui Dumnezeu , Isus , Buda . Maria si ceilalti mentionati de tine in afara lui Muhammad ? Apropo de adevar .. tu crezi ca unul sarac in duh poate sa ajunga la adevar ? Matei: '' Fericiti sunt cei saraci in duh caci a lor este imparatia ....'' |
||
|
Master Postat pe 25 Martie 2010 21:59 |
||
De la: Master, la data 2010-03-25 21:32:27De la: Kathara, la data 2010-03-24 15:42:06De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare Bineinteles, ca scot banu' repede! Unele, mai fraiere, se si marita cu ei! |
||
|
Kathara Postat pe 25 Martie 2010 22:08 |
||
De la: Master, la data 2010-03-25 21:59:36De la: supermiki, la data 2010-03-24 21:21:19 - Eu cred ca Dumnezeu nu este decat unul. Si acel Dumnezeu nu este nici crestin, nici musulman si nici buddist, nici hindus sau cate alte religii ar mai putea fi. Am citit undeva ca sunt chiar cateva mii. Este doar unul si acelasi pentru toti! Si mai cred ca Dumnezeu este in tot si in toti. De la firul de iarba pana la copaci si in toate fiinetele, chiar daca sunt animale, chiar daca sunt oameni ... indiferent de religie. Master ... dragule ... daca tu asta ai inteles din postarea mea ... ai dreptate! ... insa e dreptatea ta! ... Cand vei fi copt, cand te vei deschide si vei intelege mai mult, reciteste ce am postat ... poate atunci vei intelege. Daca nu intelegi acum, nu este pentru ca tu ai avea vreun defect ... ci poate inca nu esti pregatit sa intelegi! ... Nu exista un Dumnezeu al crestinilor si nici un Dumnezeu al musulmanilor sau al altor religii. Exista un singur Dumnezeu !! ... Insa re-citeste postarea mea si poate vei intelege ce am vrut sa zic. Daca nu vei intelege ... reciteste de mai multe ori si gandeste-te ... si reciteste inca odata si inca odata ... iar daca citesti carti, (indiferent ca sunt sfinte pentru ei sau nu), despre alte religii decat cea pe care o ai tu ... incearca sa vezi cu ochii lor si sa te pui in situatia lor ... si incearca sa prinzi esenta invataturilor predata de celelalte religii. Nu citi acele carti cu ochii religiei in care tu esti. Stiu ca este greu sa prinzi esenta, multi nu o prind nici din cei care fac parte din acea religie, cu atat mai greu ar fi pentru tine. Insa daca reusesti asta ... cu siguranta vei intelege mai mult. Insa cred ca esti un om deosebit, incearca sa te deschizi ... Ar fi multe de zis, insa se pare ca eu vad ceva mai mult decat tine, nu am ajuns inca in varful muntelui, insa poate de unde sunt eu am o perspectiva, o viziune mai larga si de aceea pot vedea mai mult. Cu cat esti mai sus, cu atat orizontul vederii tale este mai mare, adevarat? ... Si tu poti incerca sa urci mai sus , sau sa ramai cramponat in locul in care esti si sa continui aceasta polemica. Eu unul nu o voi mai continua, eu aleg sa urc si mai sus ... tu poti ramane unde esti. |
||
|
supermiki Postat pe 25 Martie 2010 23:05 |
||
|
Master ... dragule ... daca tu asta ai inteles din postarea mea ... ai dreptate! ... insa e dreptatea ta! ... Cand vei fi copt, cand te vei deschide si vei intelege mai mult, reciteste ce am postat ... poate atunci vei intelege. Daca nu intelegi acum, nu este pentru ca tu ai avea vreun defect ... ci poate inca nu esti pregatit sa intelegi! ... Nu exista un Dumnezeu al crestinilor si nici un Dumnezeu al musulmanilor sau al altor religii. Exista un singur Dumnezeu !! ... Insa re-citeste postarea mea si poate vei intelege ce am vrut sa zic. Daca nu vei intelege ... reciteste de mai multe ori si gandeste-te ... si reciteste inca odata si inca odata ... iar daca citesti carti, (indiferent ca sunt sfinte pentru ei sau nu), despre alte religii decat cea pe care o ai tu ... incearca sa vezi cu ochii lor si sa te pui in situatia lor ... si incearca sa prinzi esenta invataturilor predata de celelalte religii. Nu citi acele carti cu ochii religiei in care tu esti. Stiu ca este greu sa prinzi esenta, multi nu o prind nici din cei care fac parte din acea religie, cu atat mai greu ar fi pentru tine. Insa daca reusesti asta ... cu siguranta vei intelege mai mult. Insa cred ca esti un om deosebit, incearca sa te deschizi ... Ar fi multe de zis, insa se pare ca eu vad ceva mai mult decat tine, nu am ajuns inca in varful muntelui, insa poate de unde sunt eu am o perspectiva, o viziune mai larga si de aceea pot vedea mai mult. Cu cat esti mai sus, cu atat orizontul vederii tale este mai mare, adevarat? ... Si tu poti incerca sa urci mai sus , sau sa ramai cramponat in locul in care esti si sa continui aceasta polemica. Eu unul nu o voi mai continua, eu aleg sa urc si mai sus ... tu poti ramane unde esti.[/quote] Problema este ca un Crestin nu ar fi deacord cu tine ..eu asta am incercat sa-ti spun .., pentru tine Dumnezeu nu este nici copac , nici piatra si nici om , Dumezeu pentru tine nu este nici musulman , nici crestin si nici iudeu ..., un Crestin nu va fi deacord cu tine niciodata , caci va spune ca Dumnezeu s-a intrupat , a murit pentru pacatele noastre si a inviat , a-ti va spune ca Dumnezeu s-a Crestinat la varsta de 30 de ani fiind om .., ce nu intelegi tu si nu sti sau nu vrei sa sti sau sa recunoasti este ca , Christos este Dumnezeul Crestinilor intrupat , om si Dumnezeu , convertit la Crestinism . |
||
|
Master Postat pe 26 Martie 2010 11:04 |
||
De la: Kathara, la data 2010-03-25 22:08:46De la: Master, la data 2010-03-25 21:32:27De la: Kathara, la data 2010-03-24 15:42:06De la: Master, la data 2010-03-24 14:10:46Mai bine un neam de afemeiati si de cum vrei tu decat un neam de hoosexuali si femei usoare tU LE NUMESTI FRAIERE PE CELE CARE SUNT PLATITE ? Vezi in dex cum se numesc femeile care primesc bani in schimbul unor servicii '' intime'' Prostituate '' eu le zic femei usoare '' ca sa fiu mai indulgent .. |
||
|
Master Postat pe 26 Martie 2010 11:10 |
||
| Purcedeti in lume si vedeti ca 90 la suta dintre sodomisti si prostituate , sunt Crestini , nu sunt nici budisti , niic iudei , nici musulmani si nici altceva ...peste 90 la suta sunt Crestini : asta spune multe si este un adevar care se stie si care se vede | ||
|
Master Postat pe 26 Martie 2010 11:14 |
||
De la: Master, la data 2010-03-26 11:04:53 Problema este ca un Crestin nu ar fi deacord cu tine ..eu asta am incercat sa-ti spun .., pentru tine Dumnezeu nu este nici copac , nici piatra si nici om , Dumezeu pentru tine nu este nici musulman , nici crestin si nici iudeu ..., un Crestin nu va fi deacord cu tine niciodata , caci va spune ca Dumnezeu s-a intrupat , a murit pentru pacatele noastre si a inviat , a-ti va spune ca Dumnezeu s-a Crestinat la varsta de 30 de ani fiind om .., ce nu intelegi tu si nu sti sau nu vrei sa sti sau sa recunoasti este ca , Christos este Dumnezeul Crestinilor intrupat , om si Dumnezeu , convertit la Crestinism .[/quote] - Vezi Master, si eu sunt crestin , insa gandesc in felul acesta. Modul meu de gandire nu contrazice deloc gandirea ta si o accepta. Am zis ca nu voi intra in polemica cu tine si nici nu o voi face. Stiu ca in fiecare religie exista oameni care iau niste legi si niste reguli exact asa cum sunt scrise, fara a patrunde si intelege talcul acelor invataturi. Ei iau cuvintele exact ca atare. Am sa iti dau un exemplu: Un om vrea sa se angajeze la un club sau la un muzeu, ca si persoana care primeste oaspetii, musafirii, sau clientii. Si este o persoana care doreste sa repecte intocmai indatoririle, legile si regulamentele intocmai ... de aceea cere fisa postului pe care o va ocupa, sa vada intocmai ce are de facut si sa nu se abata de la reguli. Dupa ce o citeste si invata, incepe activitatea. Vine primul musafir, si el zice: "Domnule, dati-mi va rog umbrela sa o pun la garderoba." ... La care vizitatorul: "Pai, nu am umbrela, uite ce soare este afara! ... Ce sa fac cu umbrela?" ... Iar portarul nostru zice: "Imi pare rau, nu va pot lasa sa intrati. Aici in regulament scrie ca toti invitatii TREBUIE sa lase umbrelele la garderoba. Nu lasati umbrela la garderoba, NU PUTETI intra!" ... Poate vei intelege ceva din asta, insa este exact ce se intampla in multe religii. Oamenii nu inteleg in profunzimea invataturilor de acolo si de multe ori luam acele cuvinte adliteram. |
||
|
supermiki Postat pe 26 Martie 2010 13:22 |
||
De la: supermiki, la data 2010-03-26 13:22:08De la: Master, la data 2010-03-26 11:04:53 - Vezi Master, si eu sunt crestin , insa gandesc in felul acesta. Modul meu de gandire nu contrazice deloc gandirea ta si o accepta. Am zis ca nu voi intra in polemica cu tine si nici nu o voi face. Stiu ca in fiecare religie exista oameni care iau niste legi si niste reguli exact asa cum sunt scrise, fara a patrunde si intelege talcul acelor invataturi. Ei iau cuvintele exact ca atare. Am sa iti dau un exemplu: Un om vrea sa se angajeze la un club sau la un muzeu, ca si persoana care primeste oaspetii, musafirii, sau clientii. Si este o persoana care doreste sa repecte intocmai indatoririle, legile si regulamentele intocmai ... de aceea cere fisa postului pe care o va ocupa, sa vada intocmai ce are de facut si sa nu se abata de la reguli. Dupa ce o citeste si invata, incepe activitatea. Vine primul musafir, si el zice: "Domnule, dati-mi va rog umbrela sa o pun la garderoba." ... La care vizitatorul: "Pai, nu am umbrela, uite ce soare este afara! ... Ce sa fac cu umbrela?" ... Iar portarul nostru zice: "Imi pare rau, nu va pot lasa sa intrati. Aici in regulament scrie ca toti invitatii TREBUIE sa lase umbrelele la garderoba. Nu lasati umbrela la garderoba, NU PUTETI intra!" ... Poate vei intelege ceva din asta, insa este exact ce se intampla in multe religii. Oamenii nu inteleg in profunzimea invataturilor de acolo si de multe ori luam acele cuvinte adliteram. [/quote] Daca tu gandesti in felul acesta numai esti demult CRESTIN..! Vezi ce inseamna Crestin , nu poate fi Crestin decat cel care marturiseste si crede in Christos ca fiind om adevarat si Dumnezeu adevarat (Dumnezeu intrupat ) care s-a nascut , a murit pentru pacatele oamenilor si a inviat '' Daca nu crezi toate astea nu te poti numi Crestin . Daca ai fost botezat in numele lui Christos iar tu nu crezi in El ca fiind si Fiul si Tatal inseamna ca traiesti ceea ce a trait Avraam care se nascuse intr-un neam idolatru care se inchinau la idoli fie ei zei sau sfinti caci tot idoli se numesc , iar Avraam nu credea in acei idoli la care se inchinau parintii lui ..altfel i s-a descoperit Dumnezeu lui Avraam i-a cerut supunere iar el s-a sups , astfel Avraam a devenit unul dintre supusii credinciosi ai lui Dumnezeu Ca sa ma conving de Crestinatatea ta te intreb : Cine este mantuitor pentru tine? 1 Christos 2 Dumnezeu 3Amandoi 4 Sau Christos inseamna si Dumnezeu ? |
||
|
Master Postat pe 26 Martie 2010 15:23 |
||
De la: pace, la data 2008-03-20 01:24:32Unii oamnei de stiinta il descriau pe Isus sav,ca un invatator,altii un simplu trimis,unii din alte culte crestine cum ar fii baptistii ilconsidera ,,DUMNEZEU INSUSI,,eu ilconsider un profet voi ce credeti?va rog fara injurii si fara discutii contradictorii cand folosim cuvantul Lui Dumnezeu.Amin DACA NOI NU CREDEM IN DUMNEZEU, SUNTEM MAI DE PLANS DECAT ANIMALELE CE TRAIESC PE LANGA NOI, CARE N-AU RATIUNE CU NUMAI INSTINCTE. FIUL LUI DUMNEZEU A FOST TRIMIS DE TATAL PE PAMANT PENTRU A NE RASCUMPARA PACATELE NOASTRE, ALE TUTURORA, DE LA ADAM PANA LA SFARSITUL LUMII, PENTRU CA ASTFEL CAND VOM TRECE IN VIATZA VESNICA, SUFLETELE NOASTRE SA GUSTE DIN DULCEATZA IMPARATIEI LUI DUMNEZEU DIN RAIUL CEL CERESC. IISUS A VENIT PE PAMANT DIN MARIA FECIOARA ADUMBRITA DE DUHUL LUI DUMNEZEU FIIND ASTFEL SI OM SI DUMNEZEU. A TRAIT SI-A SUFERIT PENTRU NOI, A MURIT CA OM PENTRU PACATELE NOASTRE PE CARE LE-A RASCUMPARAT SI A INVIAT DUPA 3 ZILE CA FIU AL LUI DUMNEZEU SI S-A INALTAT LA CERURI SI SADE DE-A DREAPTA TATALUI. SI TOT EL VA VENI LA SFARSITUL LUMII SA JUDECE VIII SI MORTII A CAREI IMPARATIE NU VA AVEA SFARSIT. ASA SA STITI INCA DE PE-ACUM CE V-ASTEAPTA SI CE NE-ASTEAPTA PE TOTI SI FITI CREDINCIOSI SI NU NECREDINCIOSI CA SCURTA-I VIATZA NOASTRA PE PAMANT SI LIMITATA IN TIMP.SIGUR CA OM, FIUL LUI DUMNEZEU A FOST SI PROFET SI INVATATOR, DAR NU UITATI: ESTE RASXCUMPARATORUL PACATELOR NOASTRE, SI ESTE FIUL LUI DUMNEZEU SI DUMNEZEU INSASI, PENTRU CA NOI CTRESTINII CREDEM IN SFANTA TREIME DUMNEZEIASCA: TATAL, FIUL SI DUHUL SFANT, DE-O FIINTA SI NEDESPARTITA. |
||
|
Ndrusu Postat pe 27 Martie 2010 00:36 |
||
De la: Ndrusu, la data 2010-03-27 00:36:11De la: pace, la data 2008-03-20 01:24:32Unii oamnei de stiinta il descriau pe Isus sav,ca un invatator,altii un simplu trimis,unii din alte culte crestine cum ar fii baptistii ilconsidera ,,DUMNEZEU INSUSI,,eu ilconsider un profet voi ce credeti?va rog fara injurii si fara discutii contradictorii cand folosim cuvantul Lui Dumnezeu.Amin Matei: '' Fericiti cei saraci in Duh caci a lorr este Imparatia......'' Pacea asupra Lui Dumnezeu aspura'' Dumnezeului ''Isus care a fost om si Dumnezeu pentru cei care erau netaiati inprejur(pagani) '' ''Crede si nu cerceta caci vei fi mantuit prin credinta ci nu prin fapte '' BA Fi sarac in Duh caci vei vedea imparatia cerurilor: BA |
||
|
Master Postat pe 27 Martie 2010 09:11 |
||
De la: Master, la data 2010-03-26 15:23:13De la: supermiki, la data 2010-03-26 13:22:08De la: Master, la data 2010-03-26 11:04:53 Daca tu gandesti in felul acesta numai esti demult CRESTIN..! Vezi ce inseamna Crestin , nu poate fi Crestin decat cel care marturiseste si crede in Christos ca fiind om adevarat si Dumnezeu adevarat (Dumnezeu intrupat ) care s-a nascut , a murit pentru pacatele oamenilor si a inviat '' Daca nu crezi toate astea nu te poti numi Crestin . Daca ai fost botezat in numele lui Christos iar tu nu crezi in El ca fiind si Fiul si Tatal inseamna ca traiesti ceea ce a trait Avraam care se nascuse intr-un neam idolatru care se inchinau la idoli fie ei zei sau sfinti caci tot idoli se numesc , iar Avraam nu credea in acei idoli la care se inchinau parintii lui ..altfel i s-a descoperit Dumnezeu lui Avraam i-a cerut supunere iar el s-a sups , astfel Avraam a devenit unul dintre supusii credinciosi ai lui Dumnezeu Ca sa ma conving de Crestinatatea ta te intreb : Cine este mantuitor pentru tine? 1 Christos 2 Dumnezeu 3Amandoi 4 Sau Christos inseamna si Dumnezeu ? [/quote] - Se pare ca trebuie sa ma repet: Dumnezeu este doar unul II ... Si Dumnezeu este in tot, asa cum este si in Iisus cum este si in tine si cum este si in mine. Evident ca nu voi asocia pe Dumnezeu cu un fir de iarba sau cu un copac; si nu ma voi ruga unui lemn, insa stiu ca Dumnezeu exista si in acel fir de iarba sau in acea floare ... insa floarea nu este Dumnezeu! Iisus a ajuns mai evoluat decat mine, a ajuns la Cunoasterea Absoluta, la Iluminare, el a ajuns sa se uneasca cu Dumnezeu, a ajuns acea picatura care s-a unit cu oceanul ... Asa se intampla cu orice fiinta care ajunge in acea stare de elevare, de cunoastere , de iluminare ... Un profet nu a ajuns inca la acel stadiu de comuniune cu Divinul. Iisus a ajuns, Buddha a ajuns. Krishna a ajuns. Cand crestinii se gandesc la Dumnezeu se gandesc si la Iisus, asa cum budistii se gandesc si la cei care au ajuns Buddha. Buddha nu este Dumnezeu, insa el este Divin pantru ca ajuns sa fie atat de evoluat incat sa se uneasca cu Divinul. La fel si Iisus. Sa-ti povestesc o intamplare: Un preot catolic s-a dus in vizita la un maestru Budist, la un iluminat, dar care inca nu atinsese Cunoasterea Absoluta, insa era foarte evoluat, pe care-l chema Nan-In. Nan-In nu auzise niciodata vorbindu-se despre Iisus, asa ca preotul s-a gandit: "ce ar fi sa-i citesc eu lui Nan-In niste pasaje din ca sa vad cum reactioneaza. Se spune despre el ca este iluminat" Asa ca preotul catolic i-a spus: "Maestre, eu sunt crestin si am o carte sfanta care-mi este foarte draga. As vrea sa iti citesc ceva din ea ca sa vad ce parere ai, cum ti se pare". Si i-a citit cateva pasaje din I le-a tradus in japoneza pentru ca maestrul nu intelegea decat limba japoneza. Cand a inceput sa-i traduca, Nan-In a fost cu totul transfigurat. Din ochi ii curgeau lacrimi de emotie si a spus: "Acestea sunt cuvintele lui Buddha!" Preotul crestin a spus: "Nu, nu acestea sunt cuvintele lui Iisus". Dar Nan-In a spus: "Indiferent ce nume a purtat, eu simt ca astea sunt cuvintele lui Buddha, pentru ca doar de Buddha am auzit, si stiu ca aceste cuvinte puteau fi rostite doar de un Buddha. Daca tu spui ca au fost rostite de iisus, inseamna ca Iisus a fost un buddha; numele nu este important. Oricum eu le voi spune discipolilor mei ca Iisus a fost un Buddha." Asta inseamna sa simti!!... Daca simti prezenta Divinului, atunci numele sunt lipsite de importanta. Fiecare om trebuie sa poarte un nume, deoarece numele este necesar pentru educatie, cultura si depinde de rasa sau natia careia ii apartii Dar acea experienta nu apartine nici unei culturi, acea experienta nu este o realizare a mintii tale. Cei care au reusit sa treaca dincolo de ceea ce mintea umana poate gandi, cei care au ajuns sa se uneasca cu oceanul, cu Divinul, ei au trecut si dincolo de forma. Chiar daca ar fi doua trupuri, Buddha, Iisus ... nu si doua prezente ci una singura. Este ca atunci cand aprinzi doua becuri in aceeasi camera. Cele doua becuri sunt distincte ca forma fizica, dar lumina este una. Nu poti distinge care lumina vine de la unul din becuri si care de la celalalt. Cele doua lumini s-au unut. Vezi doar o singura lumina. Toti cei care au ajuns la Adevarul Ultim au devenit o singura fiinta. Numele lor sunt diferite pentru discipolii lor, dar pentru ei este unul. Orice fiinta care devine foarte pura, devine ca ceva ... nici nu stiu cum sa ma exprim ... ca un releu prin care trece Divinul, prin care vorbeste suflul Divin care este in el. De aceea daca Il intrebi pe Iisus ar spune: "Eu nu sunt eu, eu nu exist: Dumnezeu va vorbeste!" ... Sigur ca asa cum am mai spus multi iau cuvintele adliteram. Tot ce se poate sa nu ma intelegi, insa nu pentru ca tu ai fi defect, doar ca in acest moment se pare ca suntem la diferite stadii de intelegere ... si si de deschidere. Eu te pot intelege pe tine, am fost pe unde esti tu acum. Tu ma poti intelege pe mine? ... Pentru ca din ce am citit scris de tine, am vazut ca tu inca iei de multe ori cuvintele adliteram. |
||
|
supermiki Postat pe 27 Martie 2010 10:59 |
||
De la: supermiki, la data 2010-03-24 21:21:19 - Eu cred ca Dumnezeu nu este decat unul. Si acel Dumnezeu nu este nici crestin, nici musulman si nici buddist, nici hindus sau cate alte religii ar mai putea fi. Am citit undeva ca sunt chiar cateva mii. Este doar unul si acelasi pentru toti! Si mai cred ca Dumnezeu este in tot si in toti. De la firul de iarba pana la copaci si in toate fiinetele, chiar daca sunt animale, chiar daca sunt oameni ... indiferent de religie. Reciteste aceasta postare ... si poate ai putea s-o recitesti de mai multe ori. |
||
|
supermiki Postat pe 27 Martie 2010 11:09 |
||
| mai omule am impresia ca esti un ateu convins DUMNEZEU ESTE UNUL SINGUR IN TOT UNIVERSUL ESTE ATOTPUTERNIC EL A FACUT TOT CE NE INCONJOARA SFATUL MEU ESTE MAI CITESTE BIBLIA SI TU | ||
|
kudika152443 Postat pe 27 Martie 2010 11:15 |
||
Master ??? Daca esti asa de curat, pune-ti niste poze cu tine la profil, lasa-ti adresa de contact, ca sa stie sclavii unde sa vina sa ti se inchine... dar cum ai putea tu sa faci una ca asta, cind insasi tu , esti un sclav al intunericului... Numele tau adevarat este FRICA . Un Maestru nu vorbeste din intuneric, nu vorbeste din litere scrise, nu se ascunde, nu uraste.... Tu insa , esti doar un alt insetat de singe si aplauze, nimic nou , nimic interesant. Vorbesti despre Hitler si Cruce ? happy0009: Crucea nu a varsat singele nimanui, insa Hitler si Mahomed al tau , au facut acelasi lucru . Ei Au fost lideri cu sabia-n mana, lideri ai varsarilor de singe... Isus Hristos insa, n-a purtat sabie si n-a promovat violentza. De ce ? pt ca lui Hristos nu-i era frica de moarte... Isus n-a varsat singele nimanui , nici macar al celor ce l-au agresat ... De ce ? pt ca lui nu-i era frica de moarte... Cum ar putea sa-i fie frica de moarte, celui ce afirma despre SINE, ca este insasi VIATZA VESNICA ... isasi Fiintza lui Dumnezeu... Maestre al intunericului, mai afla azi , si ca simbol al Luminii este Crucea In matematica, definitzia punctului de pornire sau al existentzei este : Doua linii care se intersecteaza formeaza un punct. + simbolul fiintzei , + al luminii , + al salvarii , + al vietzii, + al pozitivului , + al armoniei ,+ al iubirii , + al inmultzirii, + al infinitului, + al libertatzii ... Priveste din intunericul noptzii spre cer, si vei vedea semnul infinitului in stele +++ Nu promovez prin mesajul meu , nici un fel de cult ... nu sint nici crestin nici alt fel de inchinator ... Sint doar o manifestare a vietzii ... Fie ca adevarul sa va deschida ochii, urechile si sufle+ele , pt. ca sa va regasitzi iubirea interioara, ce va poate calauzi in paradisul de dincolo.... dincolo de litere, dincolo de frica, dincolo de contradictzii... Ardetzi toate literele iadului istoric ... si claditzi o lume noua, pe iubirea dintre voi... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 27 Martie 2010 18:21 |
||
De la: supermiki, la data 2010-03-27 11:09:31De la: supermiki, la data 2010-03-24 21:21:19 - Eu cred ca Dumnezeu nu este decat unul. Si acel Dumnezeu nu este nici crestin, nici musulman si nici buddist, nici hindus sau cate alte religii ar mai putea fi. Am citit undeva ca sunt chiar cateva mii. Este doar unul si acelasi pentru toti! Si mai cred ca Dumnezeu este in tot si in toti. De la firul de iarba pana la copaci si in toate fiinetele, chiar daca sunt animale, chiar daca sunt oameni ... indiferent de religie. Iar eu a-ti repet.: Daca tu gadnedti asa nu poti fi Crestin , un Crestin spune clar ca Dumneze s-a convertit si a devenit Crestin pe cand era intrupat ca si om .. |
||
|
Master Postat pe 27 Martie 2010 19:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VOTEAZ-O PE MAYA..Nepotica mea :* | 1 | De la: iulmari 16 Martie 2009 18:20 |
| va este frica de anul 2012??? si despre cipul inplantat..sub piele | 69 | De la: kokean 18 August 2010 06:55 |
| nu ma inteleg cu mama | 46 | De la: kudika109268 28 Decembrie 2013 13:56 |
|
|
||
| Caut disperat pe GYORGY BORBALA din ODORHEIU SECUIESC | 3 | De la: kudika512025 28 Martie 2012 22:10 |
| VAMPIRII | 181 | De la: lavigne_mlv 19 Aprilie 2012 22:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.