Mai multe
CE ESTE DUMNEZEU PT FIECARE?DAR SFANTA TREIME.....DUMNEZEU SAU SFANTA TREIME ACELASI SENS SI ANUME TATAL,FIUL SI DUHUL SFANT DECI...CAM ASTA ESTE......SPER CA S-A INTELES
|
||
|
concordia Postat pe 14 Februarie 2010 09:54 |
||
|---|---|---|
AM CITIT PAREREA CELOR DE AICI...GRAV !....NICI MACAR O CULTURA MINIMA DESPRE CREDINTA.....CREDETI VOI CA ORTOGRAFIA DESPRE ISUS SAU IISUS CONTEAZA? NU CONTEAZA CEEA CE ATI CITIT IN CARTI DOAR CE AVETI IN SUFLET....CREDINTA INSEAMNA EDUCATIE...O ARMA PSIHOLOGICA DE A CONTROLA OMENIREA DIN VECHIME.....STITI CEVA DESPRE GENEZA SAU CE-I GENEZA? DACA N-AR FI EXISTAT CREDINTA SAU UN CULT PT FIECARE POPOR CE S-AR FI ALES DE EL..RESPECTIV DE OAMENI...HMMMMMMMMMMMM MULT DE VORBIT DAR PUTIN DE INTELES.... MULTI VAD.......PUTINI CUNOSC GRAV DAR ADEVARAT...........
|
||
|
concordia Postat pe 14 Februarie 2010 10:07 |
||
| nu e important ce zicem noi... important e ceea ce crezi tu ca este... pentru ca noi insine ne cream propriile lumi de simboluri. multi fac o confuzie: confunda religia, cu istoria. e o greseala destul de grava, pentru ca cele doua au coordonate distincte: religia tine de planul spiritual al persoanei (de lumea de idei), pe cand istoria tine de fapte concrete (de ceea ce este palpabil). nu e bine sa amestecam borcanasele, asa cum o fac anumiti indivizi...mai din vest... | ||
|
|
||
|
Micael Postat pe 14 Februarie 2010 11:16 |
||
|
cine vrea sa afle adevarul despre Dumnezeu il cauta si il va gasi mai e o vorba care spune crede si nu cerceta, in Dumnezeu trebuie sa crezi fara sa te indoiesti, caci odata intrata in suflet indoiala, in sufletul tau a patruns un gram de necredinta....multe de zis putine de inteles |
||
|
yumy Postat pe 14 Februarie 2010 11:21 |
||
| Doar asa, pentru cultura ta generala inainte de a-ti etala opiniile...IISUS se scrie cu doi "I". Zi buna. ;) | ||
|
matidia Postat pe 14 Februarie 2010 11:25 |
||
De la: yumalai, la data 2010-02-14 11:21:40cine vrea sa afle adevarul despre Dumnezeu il cauta si il va gasiho ho hoooooooooooooooooooooooo,,,bravo yumiiiiiiiiiiiiii |
||
|
thadoog Postat pe 14 Februarie 2010 11:26 |
||
| Bine zici...!!pace nou....daca avem liniste si pace in suflet si inima am gasit pe BUNUL D-ZEU. | ||
|
kudika056135 Postat pe 14 Februarie 2010 12:24 |
||
|
Iisus,Dumnezeu...sunt o enigma continua,ceva in care credeam,ne punem sperante,in fata caruia ne destainuim,plangem,zambim,ne caim. insa simtim ca exista ceva mai presus de noi. eu cred intr-un Dumnezeu bun,bland,cred in ceea ce vreau si simt. pt mine Dumnezeu e contemporan. nu ma duc la Biserica prea mult,pt ca Il am pe El in suflet si pretutindeni. nu ma prea duc la Biserica din cauza preotilor,pt ca pur si simplu nu-i suport.stiu ca sunt mai intai oameni,dar am vazut preoti care nu-si respecta munca. mai sunt putini care se dedica cu adevarat,si se gasesc prin manastiri si din cand in cand pe la vreo Biserica. Dumnezeu este puterea care ne face sa continuam cand dam peste greau,El este ceea in ce credem,ceea ce ne face sa apreciem,sa iubim,sa fim buni,sa fim invingatori fara sa facem rau celor din jur. dar asa este contruita viata incat sa si gresim. gresim pt a ne cai,gresim pentru a ne da seama si a invata. iar Dumnezeu se afla langa noi. si pentru cei care nu cred exista o vorba '' mai bine sa crezi in ceva ce nu exista decat sa nu crezi in ceva ce exista'' pt ca nu te costa nimic daca crezi,ci ai avantajul de ati simti sufletul mai usor Cum adica mai bine crezi in ceva ce nu exista?Te contrazici ori crezi ori nu crezi ca exista Dumnezeu.A crede nu spui cred in ceva ce nu exista. |
||
|
Postat pe 14 Februarie 2010 12:39 |
||
De la: pace, la data 2008-03-20 01:24:32Unii oamnei de stiinta il descriau pe Isus sav,ca un invatator,altii un simplu trimis,unii din alte culte crestine cum ar fii baptistii ilconsidera ,,DUMNEZEU INSUSI,,eu ilconsider un profet voi ce credeti?va rog fara injurii si fara discutii contradictorii cand folosim cuvantul Lui Dumnezeu.Amin De ce le impui tu celorlaltzi cum sa se exprime ? De ce sa nu injure, daca asta le este adevarata fatza ? Ce faci ? Vrei sa maschezi monstri in haine de oameni ? De ce sa interzicem ceea ce Dumnezeu lasa sa existe? De ce doar atunci cind folosim "cuvantul lui dumnezeu" sa ne prefacem ca am fi altceva , decat ceea ce sintem cu adevarat ? Tu ce faci ? Promovezi fatzarnicia? Minciuna ? De ce crezi ca te potzi ascunde din fatza adevarului, sub niste cuvinte cica : "religioase" ? Daca vrei parerile altora, de ce le interzici sa-si exprime parerea in mod liber ? Tu ce vrei de fapt ? Vrei parerile altora ? Sau vrei ca ceilaltzi sa-ti spuna doar ceea ce vrei tu sa auzi ? Nu fac acelasi luctu si totzi Dictatori din lume ? Daca ai venit sa ceri ceva, de ce te comportzi ca si cersetorii de strada, care vin sa ceara ca si cum ei ar fi prietenii lui Dumnezeu si ar pune un cuvant bun pt tine in fatza lui dumnezeu, ca Dumnezeu sa te ajute pe tine ? Daca sintetzi asa de buni prieteni cu dumnezeu, de ce venitzi sa ceretzi de la oameni ? De ce nu ceretzi direct de la puternicul vostru Dumnezeu ? De ce nu punetzi un cuvant bun in fatza lui dumnezeu, pt voi insiva, ca sa va ajute pe voi ??? Eu pot sa-mi cer singur direct de la el, nu am nevoie de intermediari... Iar daca ma duc sa cer, ma duc cu umilintza si ascultare, nu ma duc ca un dictator, impunindu-i lui dumnezeu cum sa vorbeasca sau cum sa se poarte... Lectzia cersetorului, consta in a-si recunoaste identitatea de cersetor si sa nu se mai comfunde cu identitatea stapanului de la care cere... Iar acum, sa-ti raspund si la intrebarea ta superficiala... Fiul lui Dumnezeu, este Fiintza lui dumnezeu si nu copilul lui Dumnezeu... Fiul tau, este sufletul tau, identitatea ta adevarata si nu copilul tau... Fiintza lui Dumnezeu este iubirea, cu tot ce izvoraste din ea. Iar Fiul intunericului, este Ura ! partea contrara iubirii... Si tot ce izvoraste din ura, este creeatzia satanica. Isus, este o combinatzie din trei litere, daca esti robot... iar deca esti profesor de istorie, Isus este un personaj istoric... Daca esti un idiot, Isus este ceva despre care vorbesc crestini intr-un fel, atlzii int-alt fel, iar tu habar nu ai ce este... Iar daca esti Om, ascultzi vocea adevarului care vorbeste in sufletul omului , fara zgomot de cuvinte... Ascultzi glasul iubirii, care-ti inaripeaza sufletul si te ridica pe culmile infinite ale extazului... In acel extaz al vietzii, nu te mai preocupa intrebarile penibile de pe pamant sau din iad, pe care si le pun diversii adepti ai cultelor fatzarnice ... Dumnezeu, Isus, Istoria, cultele ... Nu conteaza ceea ce spun ceileltzi... Adevarul nu este cel pe care-l spun eu sau el.. adevarul este doar cel pe care-l simtzi tu... iar daca simtzirea ta te inseala, inseamna ca ti-ai vandut sufletul dracului si ai ajuns in iad.... Calea de iesire, este recunoasterea sinelui, ascultarea adevarului, admiratzia si sustzinerea celor din iubire... Daruind iubire si libertate, daruim viatza ... Iar daruind reguli de incatusare, si ura, daruim evident, moarte.... Tu alegi ce vrei sa daruiesti si de partea carei fiintze esti... |
||
|
denis_3d25 Postat pe 14 Februarie 2010 15:21 |
||
|
NU mai huliti numele Domnului!!! Se scrie Iisus si inseamna Puterea lui Dumnezeu,nu Isus care inseamna magar!! Iisus:"Acest trup al Meu este infatisarea Tatalui pentru oameni si ingeri,pentru ca Eu sa fiu pentru ei un Dumnezeu vizibil si perceptibil; Ma puteti vedea,auzi si vorbi si sa ramaneti in viata,pe cand,dintotdeauna,se stie ca pe Dumnezeu nu-L poate vedea nimeni care sa poata si trai!" Marea evanghelie a lui Ioan vol.8,cap.27,3 |
||
|
turcbazat Postat pe 14 Februarie 2010 16:23 |
||
|
Trinitatea dumnezeiasca in Iisus: Iisus:"Scrierile profetilor spunsi explica faptul ca Eu,Iisus Christos,numit si Fiul Omului,sunt adevaratul Dumnezeu,desi Dumnezeu este reprezentat sub nume diferite ca Tata,Fiu si Duh.Dumnezeu este doar o minunatie personificata in cea mai desavarsita forma umana!Dar,asa cum la om spiritul,trupul si sufletul sunt atat de unite,incat sunt o fiinta si reprezinta un intreg in care insa o treime se diferentiaza,la fel sunt uniti Tatal, Fiul si Duhul." Marea Evanghelie a lui Ioan vol.8 cap.25, 14-15 |
||
|
turcbazat Postat pe 14 Februarie 2010 16:34 |
||
|
Apostolul Petru:"Cine si ce este Duhul Sfant?" Iisus raspunse: " Tatal,Eu ca Fiu si Sfantul Duh sunt inseparabil unul si acelasi lucru din vesnicie. Tatal in Mine este iubirea vesnica si astfel cauza si substanta initiala a tuturor lucrurilor in tot infinitul.Eu ,ca Fiu,sunt lumina sau intelepciunea care iese din focul iubirii vesnice.Aceasta iubire puternica este constiinta de sine vesnica,cea mai perfecta si cea mai clara autocunoastere a lui Dumnezeu si cuvantul vesnic intru Dumnezeu,prin care s-a facut totul.Pentru ca toate acestea sa se faca,mai trebuie si vointa atotputernica a lui Dumnezeusi tocmai aceasta este Duhul Sfant intru Dumnezeu,prin care primesc existenta deplina toate lucrurile si fiintele.Si vedeti,toate acestea sunt acum in Mine: iubire,intelepciune si atotputernicie.Astfel existanumai un Dumnezeu si acela sunt Eu! Numai de aceea am aici un corp,pentru a Ma putea revela voua,oamenilor,pe care v-am creat complet dupa asemanarea Mea". Marea Evanghelie a lui Ioan vol.6,cap.229,cap.230,2-6 |
||
|
turcbazat Postat pe 14 Februarie 2010 17:04 |
||
| Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat, s-a intrupat, stii, din Sf. Fecioara Maria, Neprihanit Zamislita de la Duhul Sfant, ca sa moara pe Crucea de Iubire pt fiecare dintre noi, stii ca El iubeste pe fiecare creatura, pt. Dumnezeu fiecare este unic, daca se intampla sa mai suferim, s-ar putea sa mai suferim si pt. salvarea sufletelor, Isus a suferit cel mai mult, pt. salvarea sufletelor noastre. | ||
|
kudika081126 Postat pe 15 Februarie 2010 00:39 |
||
| In primul ran Iisus e cu 2 de i si fiecare isi face credinta cum crede si cum a fost crescut.pt k de aceea se numeste CREDINTA.Nu poti obliga un musulman sa creada in Dumnezeu sau evreu in Biblie... | ||
|
danazuzu Postat pe 15 Februarie 2010 20:29 |
||
De la: danazuzu, la data 2010-02-15 20:29:23In primul ran Iisus e cu 2 de i si fiecare isi face credinta cum crede si cum a fost crescut.pt k de aceea se numeste CREDINTA.Nu poti obliga un musulman sa creada in Dumnezeu sau evreu in Biblie... Nu poti face un musulman sa creada in Dumnezeii icoanelor poate ai vrut sa zici , sau in fiii sau fiicele lui Dumnezeu , si iata de ce , chiar Biblia o spune , iar evreul (adica iudeul poate ai vrut sa zici) nu poate crede in miile de Biblii care exista la Crestini si la care a fost adaugat vechiul testament (Tora iudeilor tradusa si transformata) , iar baza Bibliei este luata , copiata de la ei si transformata . De unde sa stie Crestinul ,de ex ''Geneza'' mai bine decat evreul care are originalul nealterat intr-o singura varianta fata de Bibliile alterate care nu sunt decat niste copii .. Uite si cateva versete Profetiile lui ISAIA original Ebraic din Tora: Si iata de ce nu cred IUDEII in NOUL TESTAMENT si musulmanii in dumnezeii crestinilor : Dumnezeul Crestinilor are la randul sau Dumnezeu :(Crestinii cred in mai multi Dumnezei ) IOAN20 17. "Nu mã þine", i-a zis Isus, "cãci încã nu M-am suit la Tatãl Meu. Ci, du-te la fraþii Mei ºi spune-le cã Mã sui la Tatãl Meu ºi Tatãl vostru, la Dumnezeul Meu ºi Dumnezeul vostru." Cum poate fi Isus Dumnezeu cand chiar el marturiseste '' Dumnezeul meu si Dumnezeul vostru ''? Drept dovada musulmanii cred inntr-unul Dumnezeu care este si Dumnezeul lui Isus , ci nu cred ei in Dumnezeul fiul(Isus), Dumnezeul Tatal si Dumnezeu Duhul musulmanul marturiseste despre ISUS ca nu este Dumnezeu si nici fiu de vre-un zeu , ci este trimisul lui Dumnezeu si iata ca Isus proroceste marturia musulmanului : Evanghelia dupã Ioan capitolul 16 : 13. Când va veni Mângâietorul, Duhul adevãrului, are sã vã cãlãuzeascã în tot adevãrul; cãci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit ºi vã va descoperi lucrurile viitoare. Ioan capitolul 14 versetul 16: ªi Eu voi ruga pe Tatãl, ºi el vã va da un alt Mângâietor, care sã rãmânã cu voi pentru totdeauna." cap15 26. Când va veni Mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatãl, adicã Duhul adevãrului, care purcede de la Tatãl, El va mãrturisi despre Mine. El(muslim in araba si supus credincios in romana) nu a vorbit de la el ci a vorbit ce i-a poruncit Dumnezeu : 7. Totuºi, vã spun adevãrul: Vã este de folos sã Mã duc; cãci, dacã nu Mã duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar dacã Mã duc, vi-L voi trimite. 8. ªi când va veni El, va dovedi lumea vinovatã în ce priveºte pãcatul, neprihãnirea ºi judecata. A venit dupa Isus si a dovedint lumea vinovata in ceea ce priveste ''cel mai mare pacat '' prima porunca '' sa nu-i faci semeni , asociati Domnului tau '' Unii creºtini spun cã Mângâietorul menþionat în aceste profeþii se referã la Duhul Sfânt, în mod clar cã profeþia spune, cã numai în cazul în care Isus (pbuh) se îndepãrteazã va veni Mângâietorul Duhul Sfânt a fost deja prezent pe pãmânt, înainte ºi în timpul lui Isus (pbuh), ºi din nou atunci când Isus (pbuh) a fost botezat. Cuvântul "Mângâietorul" este folosit în traducerea în limba englezã pentru cuvantul grecesc Paracletos care înseamnã avocatulul, Consilier.. Iata traducerile transformate ale Crestinismului ..numai ca nu se puteau transforma si cele originale : Dovada Scripturii ca ei , Crestinii sunt idolatri si ca icoanele nu sunt decat idoli : ISAIA44 9. Toþi fãcãtorii de idoli nu sunt nimic ºi cele mai alese lucrãri ale lor nu slujesc la nimic. Martorii lor nu vãd nimic ºi, spre ruºinea lor, nici nu înþeleg nimic. 10. Cine a fãcut un dumnezeu ºi a turnat un idol fãrã sã tragã un folos din aceasta? 11. Iatã toþi cinstitorii lor se ruºineazã; meºteºugarii nu sunt decât oameni! Sã se adune toþi ºi sã se apropie! Ei tremurã laolaltã ºi simt mare ruºine! 12. Fierarul ascute o daltã ºi dã chip lucrului sãu cu cãrbuni aprinºi. Alcãtuieºte idolul cu lovituri de ciocan ºi-i dã chip cu puterea braþului sãu. Lui îi este foame ºi, sleit de puteri, el rabdã de sete ºi este tare obosit. 13. Lemnarul întinde sfoara, face un semn cu plumbul. El lucreazã cu sculele lui ºi mãsoarã cu compasul. El face lucrul lui dupã chipul unui om, dupã frumoasa înfãþiºare a unui pãmântean, ca sã fie aºezat într-o casã. 14. El ºi-a tãiat un cedru, sau a luat chiparos sau stejar, pe care ºi-i alesese dintre copacii pãdurii, sau a plantat un cedru pe care ploaia l-a fãcut sã creascã. 15. Omul se slujeºte de ei pentru aprins focul ºi îi ia sã se încãlzeascã. El îi arde ca sã coacã pâinea, ba mai mult, tot din el face ºi un dumnezeu ºi se închinã la el, face un idol pe care îl cinsteºte. 16. El a ars jumãtate din lemne, a fript pe jeratic carne pe care o mãnâncã ºi se saturã. Se mai încãlzeºte ºi zice: "Mi-e cald! Simt vãpaia lui!" 17. ªi cu ce a rãmas, el face un dumnezeu, un idol pe care îl cinsteºte ºi cãruia i se închinã ºi cãruia se roagã zicând: "Izbãveºte-mã, cã tu eºti dumnezeul meu!" 18. Ei nu-ºi dau seama ºi nici nu pricep cã ochii lor sunt închiºi ºi nu pot sã vadã ºi inima lor este împietritã ºi nu pot sã înþeleagã. 19. Cu toate acestea el nu-ºi face socotealã în inima sa, cã este simplu ºi fãrã pricepere, ºi nu zice: "Jumãtate l-am pus pe foc ºi am copt pâine, pe cãrbuni am fript carne ºi am mâncat-o, iar cu cealaltã jumãtate care a mai rãmas, voi face un idol urâcios ºi mã voi închina la un trunchi de copac". 20. El se hrãneºte cu nãluci, inima lui înºelatã l-a dus la rãtãcire. El nu-ºi mântuieºte sufletul sãu ºi nu zice: "Oare ce am eu în mina mea nu este o momealã?" 21. Adu-ti aminte despre aceasta, Iacove, Israele, cã tu eºti robul Meu! Te-am fãcut Israele, Eu nu te voi uita! Iata ca iudeii nu uita si de asta nu accepta Noul testament care incurajeaza idolatriile , chipurile pictate , sculpate omenesti .... Si iata de ce musulmanii nu cred ca Isus este Dumnezeu sau fiul lui Dumnezeu: Capitolul 23 4. RuSineazA-te, Sidoane! CAci aSa vorbeSte marea, cetatuia marii: "Eu n-am avut durerile facerii, nici n-am nascut, n-am hranit tineri, nici n-am crescut fete." Musulmanii nu cred intr-un Dumnezeu care naste , ei cred intr-un Dumnezeu care face , care creeaza , caci de aia a creat-o pe femeie ca sa nasca . Isus a fost o creatie a lui Dumnezeu care s-a nascut din femeie , nu din Dumnezeu . Atat iudeii cat si musulmanii cred intr-un singur mantuitor si acela este Dumnezeu si iata dovada Scripturii : ISAIA Capitolul 40 18. Cu cine voiti sa asemanati pe Dumnezeu? si cu ce asemanare il vei asemana? 19. Mesterul toarna idolul, si argintarul îl îmbraca cu aur si-i toarna lantisoare de argint. 20. Iar cine este sarac alege ca dar un lemn care nu putrezeste; îsi cauta un mester iscusit, ca sa faca un idol care sa nu se clatine. 21. Nu stii? N-ai auzit? Nu vi s-a facut cunoscut de la început? Nu v-ai gândit niciodata la întemeierea pamântului? 25. "Cu cine Ma vei asemana, ca sa fiu deopotriva cu el? - zice Cel Sfânt. Capitolul 43 10. "Voi suntei martorii Mei - zice Domnul - voi si Robul Meu pe care L-am ales, ca sم atii, ca sa Ma credeti si sa înelegeti ca Eu sunt: înainte de Mine n-a fost niciun dumnezeu, si dupa Mine nu va fi. 11. Eu, Eu sunt Domnul, ؛i afara de Mine nu este niciun mântuitor! 5. Eu sunt Domnul, si nu mai este altul, afara de Mine nu este Dumnezeu. Eu te-am încins, înainte ca tu sa Ma cunosti. 6. Ca sa se stie, de la rasaritul soarelui pâna la apusul soarelui, ca afara de Mine nu este Dumnezeu: Eu sunt Domnul, si nu este altul. 22. intoarcei-va la Mine, si veti fi mântuiti toi cei ce suntei la marginile pamântului! Caci Eu sunt Dumnezeu, si nu altul. CACI IN MIJLOCUL PAMANTULUI SE AFLA MUSULMANII SI IUDEII Si iata ca cei ce au semnul legamantului cu Dumnezeu sunt iudeii si musulmanii (botezul cerut de Dumnezeu lui Avraam care va ramane vesnic) Capitolul 52 1. Trezeste-te, trezeste-te! imbraca-te în podoaba ta, Sioane! Pune-ti hainele de sarbatoare, Ierusalime, cetate sfânta! Caci nu va mai intra în tine niciun om netaiat împrejur sau necurat. Cel netaiat imprejur este cel nebotezat asa cum a cerut Dumnezeu lui Avraam si este laolalta cu cel necurat . IATA CINE SUNT CEI SARACI IN DUH : Matei 5 3. Ferice de cei sãraci în duh, cãci a lor este Împãrãþia cerurilor!( Este o inselatorie , cei saraci in duh vor vedea o alta imparatie decat ce-a. a cerurilor !) De asta nu cred Iudeii in Noul Testament caci ei nu sunt saraci in duh. Apocalipsa 1:18 Cel Viu. Am fost mort, ºi iatã cã sunt viu în vecii vecilor. Eu þin cheile morþii ºi ale Locuinþei morþilor. Un alt motiv ca sa nu accepte pe stapanul iadului . De la cine sunt urmatoarele invataturi ale lui Pavel in NOUL TESTAMENT , de la Dumnezeu sau de la Diavol ? 1Corinteni 27 Eºti legat de o nevastã? Nu cãuta sã fii dezlegat. Nu eºti legat de o nevastã? Nu cãuta nevastã. 28 Însã, dacã te însori, nu pãcãtuieºti. Dacã fecioara se mãritã, nu pãcãtuieºte. Dar fiinþele acestea vor avea necazuri pãmânteºti, ºi eu aº vrea sã vi le cruþ. 29 Iatã ce vreau sã spun, fraþilor: de acum vremea s-a scurtat. Spun lucrul acesta pentru ca cei ce au neveste sã fie ca ºi cum n-ar avea; 32 Dar eu aº vrea ca voi sã fiþi fãrã griji. Cine nu este însurat se îngrijeºte de lucrurile Domnului, cum ar putea sã placã Domnului. 33 Dar cine este însurat se îngrijeºte de lucrurile lumii, cum sã placã nevestei. 34 Tot aºa, între femeia mãritatã ºi fecioarã este o deosebire: cea nemãritatã se îngrijeºte de lucrurile Domnului, ca sã fie sfântã, ºi cu trupul, ºi cu duhul; iar cea mãritatã se îngrijeºte de lucrurile lumii, cum sã placã bãrbatului ei. 35 Vã spun lucrul acesta pentru binele vostru, nu ca sã vã prind într-un laþ, ci pentru ceea ce este frumos ºi ca sã puteþi sluji Domnului fãrã piedici. 38 Astfel, cine îºi mãritã fata, bine face, ºi cine n-o mãritã, mai bine face. 39 O femeie mãritatã este legatã de lege câtã vreme îi trãieºte bãrbatul; dar, dacã-i moare bãrbatul, este slobodã sã se mãrite cu cine vrea; numai în Domnul. 40 Dar, dupã pãrerea mea, va fi mai fericitã dacã rãmâne aºa cum este. ªi cred cã ºi eu am Duhul lui Dumnezeu (Piei Satana ) Luca 19.27. Iar pe acei vrãjmaºi ai mei, care n-au voit sã domnesc peste ei, aduceþi-i aici ºi tãiaþi-i în faþa mea. LUCIFER (Luceafarul din latina vulgata ) nu este acelasi cu Isus , numele lui Isus este folosit abuziv in Cartea lui Lucifer (Luceafarul) 2 Tesaloniceni 2:4 potrivnicul, care se înalþã mai presus de tot ce se numeºte "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Aºa cã se va aºeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu Cum ai cãzut din cer, Luceafãr strãlucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pãmânt, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: „Mã voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai pe sus de stelele lui Dumnezeu; voi ºedea pe muntele adunãrii dumnezeilor, la capãtul miazã-noaptei; mã voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.” Dar ai fost aruncat în locuinþa morþilor, în adâncimile mormântului! Apocalipsa 22 16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã.” 2Petru 1:19 ªi avem cuvântul prorociei fãcut ºi mai tare; la care bine faceþi cã luaþi aminte, ca la o luminã care strãluceºte într-un loc întunecos, pânã se va crãpa de ziuã ºi va rãsãri luceafãrul de dimineaþã în inimile voastre. Nu a fost Isus cel care si-a trimis ingerul sa adevereasca aceste lucruri ci este chiar LUCIFER asa cum si marturiseste ( Luceafarul stralucitor de dimineata ) Isus a fost iudeu , taiat imprejur dupa legea lui Moise , botezat asa cum a cerut Dumnezeu , iar Christos este Grec netaiat imprejur (nebotezat ) care are un alt legamant (botez) un altul decat ce a cerut Dumnezeu . Iar acest Chirstos , Grec care a schimbat legea lui Dumnezeu , care a permis tot ce a interzis Dumnezeu ( ex idolatriile ,porcul etc), si care a interzis ceea ce a permis Dumnezeu si ceea ce a poruncit Dumnezeu ( ex botezul prin taierea imprejur , inchinarea numai si numai in fata lui Dumnezeu fara ai face asociati , semeni , egali etc ) , acest Christos este Dumnezeul Crestinilor care are chip si asemanare , are chip de om , este blond cu ochii albastrii ..este exact opusul lui Isus , trimisul lui Dumnezeu care nu a fost blond si nu a avut ochii deschisi si care nu a venit sa strice nici o lege ci sa implineasca ,si care nu s-a rebotezat schimbandu-si religia , credinta si astfel sa devina Crestin , Isus a fost Iudeu nu Crestin Un Isus devotat , cu credinta intr-un singur Dumnezeu care nu s-a inchinat in fata chipurile pictate niciodata , un Isus care nu incurajat crucea pe care erau oamenii rastigniti si nici idolii . Un Isus care nu a spus niciodata ridicativa Biserici , un Isus care se ruga in sinagoga unde nu existau si nu exista pereti zugraviti cu idoli si nu gaseai nici o icoana . Invataturile lui Isus sunt altele fata de invataturile Luciferului care s-a razvratit , si care a vrut sa fie ca cel preainalt si pentru asta a fost trimis pana in adanculrile mortii ! Cum ai cãzut din cer, Luceafãr strãlucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pãmânt, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: „Mã voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai pe sus de stelele lui Dumnezeu; voi ºedea pe muntele adunãrii dumnezeilor, la capãtul miazã-noaptei; mã voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.” Dar ai fost aruncat în locuinþa morþilor, în adâncimile mormântului! Apocalipsa 1:18 Cel Viu. Am fost mort, ºi iatã cã sunt viu în vecii vecilor. Eu þin cheile morþii ºi ale Locuinþei morþilor. As mai avea eu multe sa va spun dar ma opresc aici . Isaia 8. Tinei minte aceste lucruri si fiti oameni! Veniti-va în fire, pacatosilor. Iov 4:17 „Fi-va omul fãrã vinã înaintea lui Dumnezeu? Fi-va el curat înaintea Celui ce l-a fãcut? Iov 9.2; Iov 9:2 „ªtiu bine cã este aºa. ªi cum ar putea omul sã-ºi scoatã dreptate înaintea lui Dumnezeu? Iov 15:14 „Ce este omul, ca sã fie curat? ªi poate cel nãscut din femeie sã fie fãrã prihanã? Iov 25:4 Cum ar putea omul sã fie fãrã vinã înaintea lui Dumnezeu? Cum ar putea cel nãscut din femeie sã fie curat? Iov 25: 5 Iatã, în ochii Lui nici luna nu este strãlucitoare, ºi stelele nu sunt curate înaintea Lui; Iov 25:6 cu cât mai puþin omul, care nu este decât un vierme, fiul omului, care nu este decât un viermiºor!” |
||
|
Master Postat pe 16 Februarie 2010 12:11 |
||
No coment ? asa ma gandeam si eu
|
||
|
Master Postat pe 18 Martie 2010 17:18 |
||
| Si multi profeti mincinosi se vor scula si pe multi ii vor amagi. | ||
|
Kathara Postat pe 18 Martie 2010 18:52 |
||
Sfantul Constantin si mama sa Elena ( Constantin cel Mare imparatul Greciei ) spune ceva ?
|
||
|
Master Postat pe 20 Martie 2010 09:45 |
||
De la: Master, la data 2010-03-20 09:45:38Sfantul Constantin si mama sa Elena ( Constantin cel Mare imparatul Greciei ) spune ceva ? Spune multe, acum de unde sa stiu eu ce-o fi in mintea ta. |
||
|
Kathara Postat pe 20 Martie 2010 10:18 |
||
De la: Kathara, la data 2010-03-20 10:18:15De la: Master, la data 2010-03-20 09:45:38Sfantul Constantin si mama sa Elena ( Constantin cel Mare imparatul Greciei ) spune ceva ? kathy
|
||
|
yumy Postat pe 20 Martie 2010 10:22 |
||
Ce faci draguta?
|
||
|
Kathara Postat pe 20 Martie 2010 18:46 |
||
|
Ce poate fi in mintea mea decat ceea ce stim cu totii.. Consiliul de la Niceea anul 400 si ceva dupa hristos Mister Constantin impune printr-un consiliu divinitatea lui Isus si anume ca Isus a fost Dumnezeu intrupat ...., dupa care cruciadele pentru a impune noua sa religie(secta pe atunci) Crestinismul , Noul Testament Grec la origine , si Biserica Sfanta Sofia ridicata de insusi Constantin la indemnul mamei sale Elena(care si a devine sfanta) , care este cea mai mare Biserica ...asa devin Constantin cel Mare si mama Elena ''Sfinti'', Imparatul criminal '' SFant '' , canonizat de Biserica .., dar datorita falsitatii acestei credinte , noua secta se face aschii in rastimpuri si devine mai multe secte ...la ora actuala Crestinismul este de zeci de feluri , numai la noi sunt cel putin zece feluri de Crestinism ..ex orto, martorii, baptistii, catolicii, penti , bapti...multe incat nu le stim pe toate ..dar ci totii sunt Crestini si il au ca fondator pe Constantin nu pe iSUS , CACI iSUS NU A INTEMEIAT NICI O RELIGIE , El s-a nascut intr-o religie , religia lui Moise , Avraam si celorlalti . Acum sunt curios ce este in mintea ta ?
|
||
|
Master Postat pe 21 Martie 2010 04:32 |
||
De la: Master, la data 2010-03-21 04:32:38Ce poate fi in mintea mea decat ceea ce stim cu totii.. In mintea mea este putin mai multa ordine. Constantin cel Mare - 306 - 337 Niceea - 325 si 787 Cruciadele - 1096 -1270. Si nu, nu Constantin cel Mare este intemeietorul religie, doar pentru ca a contribuit la reglemantarea ei ulterioara. Daca tinem de criteriul fragmentarii, apoi nici islamul nu poate sa fie decat o religie falsa pentru ca si el este impartit in sunism si siism. Si mozaismul are sectele lui ... deci? Si ce are nasterea cu intemeierea? Eu m-am nascut in comunism, nu inseamna ca nu pot intemeia un nou istem politic. |
||
|
Kathara Postat pe 21 Martie 2010 11:38 |
||
|
Au sectele lor ..mda dar nu au mai multe Biblii asa cum au Crestinii , daca mergi la fiecare Crestin nu vei gasii doua Biblii la fel , secta si Biblia .. In islam sunitii sunt peste 90 la suta , dar si ceilalti au tot acelasi Coran . La iudei nu exista decat o singura varianta a Torei , Tora pe care au tradus-o Crestinii in Vechiul Testament si au adaugat-o Noului Testament ca sa-i dea credibilitate sectei Crestine , pe atunci era doar o secta care a luat amploare in special cu ajutorul lui Constantin si Cruciadele de dupa care au avut un rol important in impunerea sectei . Si ca sa te convingi intra in casa la 100 de iudei si vezi daca au aceeasi Tora , mergi la 100 de musulmani vezi daca au acelasi Coran si mergi la 100 de Crestini vezi daca gasesti macar doua Biblii la fel Si scuza-ma pentru anul 400 si ceva , era 300 si ceva ..ai dreptate ..si nu vei gasi religii pe pamant, atatea cate secte are Crestinismul |
||
|
Master Postat pe 21 Martie 2010 17:26 |
||
Iar toate sectele Crestinismului , asa de multe incat nu-si mai spun Crestini ..asi spun poca, bapti , martoti , pentri orto , cato ...nu sunt decat secte politeiste , idolatri moderni , au schimbat zeii in sinfti , zeii de azi sunt moderni
|
||
|
Master Postat pe 21 Martie 2010 17:36 |
||
| Isus este Dumnezeu Adevarat si Om Adevarat. | ||
|
kudika081126 Postat pe 22 Martie 2010 01:37 |
||
De la: Master, la data 2010-03-21 17:26:38Au sectele lor ..mda dar nu au mai multe Biblii asa cum au Crestinii , daca mergi la fiecare Crestin nu vei gasii doua Biblii la fel , secta si Biblia .. Nu stiu cate Biblii ai vazut tu, dar eu personal am rasfoit trei (ortodoxa, baptista si catolica) si erau la fel (cu excepotia micilor variatii de traducere). In schimb, n-am reusit sa ma conving daca in coran zice sa-ti bati nevasta tara sau mai domol, deoarece fiecare versiune zicea alt lucru. Asta ca sa nu mai pomenit de hadith-uri. Fiecare religie s-a nascut ca un suport politic si fiecare si-a bazat credibilitatea pe ce a fost inainte - vezi coranul sau tora (care se baza pe religiile monotesite aparute in Mesopotamia si apoi in bazinul Marii Mediterane). |
||
|
Kathara Postat pe 22 Martie 2010 09:37 |
||
De la: Kathara, la data 2010-03-22 09:37:35De la: Master, la data 2010-03-21 17:26:38Au sectele lor ..mda dar nu au mai multe Biblii asa cum au Crestinii , daca mergi la fiecare Crestin nu vei gasii doua Biblii la fel , secta si Biblia .. Ai rasfoit doar trei si zici tu ca nu ai gasit doua la fel...., poti sa rasfoiesti 100 si tot nu vei gasi doua la fel , acele exceptii '' miic variatii de care spui tu'' Au facut Crestinismul aschii .. referitor daca te-ai convins sau nu de Coran .., nu ai cum caci nu sti nimik despre Coran , El este scis doar in limba araba . posibil sa fi citit doar traducerile ei ..Coranul nu are variante , este unul si acelasi la fel ca si Tora intr-o singura limba , o singura versiune , Coranul dictat de Muhammad , Tora dictat de Moise , Biblia de cine o fi dictat? Referitor la hadituri sau la sunnah ..trebuie sa sti mai intai ce sunt , nu fac parte din Coran , Coranul este revelatia divina , Cuvantul lui Dumnezeu , Sunnah si haditurile sunt traditia profetului si revelatia profetica , in hadituri gasesti cuvintele profetului ..., dar nici in revelatia divina si nici in cea profetica nu vei gasi ca trebuie sa-ti bati femeia .. In schimb la Crestini vei gasi chiar in Biblie (Npul Testament) '' sa nu te atingi de femeie , cel neinsurat sa fie ca si cum nu ar avea nevasta ..etc A-ti dau cateva hadituri si versete coranice despre femeie ...dupa aia A-ti dau din doctrina Crestina ..mai exacy Npul testament : Relatari ale Profetului Muhammad : Credinciosii cu cea mai minunata credinta sunt aceia care au comportamenul cel mai bun, iar cei mai buni dintre voi sunt aceia care arata bunatate fata de nevestele lor '' Lumea nu este altceva decat o rezerva de hrana si cea mai buna rezerva de hrana a lumii este femeia cuvioasa si credincioasa'' Voi toti sunteti paznici si raspundeti pentru paza voastra .Un conducator este pazitorul supusilor sai,iar barbatul este pazitotul familiei sale , si femeia este pazitoare si raspunde de casa sotului ei si de stirpea sa ; astfel ca voi toti sunteti paznici si raspundeti de paza voastra '' Sa va vestesc voua cea mai nobila dintre virtuti ?Este sa-i faci bine ficei tale atunci cand ea se intoarce la tine divortata de sotul ei .'' Allah va incurajeaza pe voi sa le tratati bine pe femei , pentru ca ele sunt mamele voastre , fiicele voastre si matusile voastre .'' Cea mai buna casa de musulmani este cea in care traieste un orfan si cea mai rea casa de musulmani este cea in care un orfan nu este tratat bine . Coran : cap Ar -Rum : 21 Ma adapostesc la Allah de Seitan cel izgonit . In numele lui Allah Cel Milos , Indurator . Si printre semnele Lui este acela ca El v-a creat din voi insiva soate , pentru ca voi sa traiti in liniste impreuna cu ele . Si El a pus intre voi dragoste si idurare si intru aceasta sunt semne pentru un neam de oameni care chibzuiesc . Dreptul mamei Unul din prieteni se plânge de mama lui spunând: - Are un caracter ºi un comportament urât. Profetul (pacea ºi binecuvântarea lui Allah fie asupra lui!) îi rãspunde: - Dar atunci când te-a purtat nouã luni în pântece nu avea un caracter urât. Prietenul nu a fost satisfãcut de rãspuns: - O, Profet al lui Allah! Chiar era un caracter urât! - Dar atunci când te-a alãptat doi ani de zile nu avea caracter urât. Prietenul insistã sã afirme cã mama lui are un caracter urât. Profetul continuã sa-i rãspundã: - Dar atunci când nu putea sã doarmã din cauza ta nu avea un caracter urât. Prietenul nu mai rezistã ºi spune: - Dar eu mi-am echivalat îndatorirea. - Ce ai fãcut? - Am dus-o în pelerinaj pe umerii mei. Pe chipul profetului apare un zâmbet trist. - Nu ai echivalat nici mãcar dreptul unei singure dureri din timpul naºterii. Astea doar cateva din multele hadituri si versete coranice , numai zic ca Profetul Muhammad l-a intrebat pe Dumnezue prin Ingerul Gabriel '' De cine trebuie sa am grije cel mai mult in viata asta ..., a intrebat si de cine altcineva trebuie sa mai am grije .. de trei ori a intreb asta si de trei ori i s-a raspuns cu mama '' Acum hai sa vezi ce spune Crestinul despre femeie ''(Biblia) De la cine sunt urmatoarele invataturi ale lui Pavel , de la Dumnezeu sau de la Diavol ? 1Corinteni 27 Eºti legat de o nevastã? Nu cãuta sã fii dezlegat. Nu eºti legat de o nevastã? Nu cãuta nevastã. 28 Însã, dacã te însori, nu pãcãtuieºti. Dacã fecioara se mãritã, nu pãcãtuieºte. Dar fiinþele acestea vor avea necazuri pãmânteºti, ºi eu aº vrea sã vi le cruþ. 29 Iatã ce vreau sã spun, fraþilor: de acum vremea s-a scurtat. Spun lucrul acesta pentru ca cei ce au neveste sã fie ca ºi cum n-ar avea; 32 Dar eu aº vrea ca voi sã fiþi fãrã griji. Cine nu este însurat se îngrijeºte de lucrurile Domnului, cum ar putea sã placã Domnului. 33 Dar cine este însurat se îngrijeºte de lucrurile lumii, cum sã placã nevestei. 34 Tot aºa, între femeia mãritatã ºi fecioarã este o deosebire: cea nemãritatã se îngrijeºte de lucrurile Domnului, ca sã fie sfântã, ºi cu trupul, ºi cu duhul; iar cea mãritatã se îngrijeºte de lucrurile lumii, cum sã placã bãrbatului ei. 35 Vã spun lucrul acesta pentru binele vostru, nu ca sã vã prind într-un laþ, ci pentru ceea ce este frumos ºi ca sã puteþi sluji Domnului fãrã piedici. 38 Astfel, cine îºi mãritã fata, bine face, ºi cine n-o mãritã, mai bine face. 39 O femeie mãritatã este legatã de lege câtã vreme îi trãieºte bãrbatul; dar, dacã-i moare bãrbatul, este slobodã sã se mãrite cu cine vrea; numai în Domnul. 40 Dar, dupã pãrerea mea, va fi mai fericitã dacã rãmâne aºa cum este. ªi cred cã ºi eu am Duhul lui Dumnezeu (Piei Satana ) Asta spune tot despre femeie in Biblie ..opus a ceea ce se vorbeste in haditurile de care spui ca nu ai inteles daca sa-ti bati femeia mai domol sau nu ... |
||
|
Master Postat pe 22 Martie 2010 18:04 |
||
|
^ De ce nu-l citezi si pe ala cu batutul femeii? E interesant, nu? Este chiar in coran!, nu in hadith. In plus, tu imi citezi texte care se refera la statutul de sotie sau de mama. Sa iti citez tot din Corinteni: Dragostea. 1 Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sint o arama sunatoare sau un chimval zinganitor. 2 si chiar daca as avea darul proorociei, si as cunoaste toate tainele si toata stiinta; chiar daca as avea toata credinta asa incit sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sint nimic. 3 si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic. 4 Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mindrie, 5 nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se minie, nu se gindeste la rau, 6 nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, 7 acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul. 8 Dragostea nu va pieri niciodata. Proorociile se vor sfirsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfirsit. 9 Caci cunoastem in parte, si proorocim in parte; 10 dar cind va veni ce este desavirsit, acest in parte” se va sfirsi. 11 Cind eram copil, vorbeam ca un copil, simteam ca un copil, gindeam ca un copil; cind m-am facut om mare, am lepadat ce era copilaresc. 12 Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin. 13 Acum dar ramin aceste trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea. 1 Corinteni 12 - Intaia Epistola a lui Pavel catre Corinteni - 1 Corinteni 14 ~~~~~~ Variatiile dintre Biblii vin de la traduceri, ca si cele din coran. Logic, nu? Biblia nu este dictata, ci scrisa de apostoli. ~~~~ Copiez de pe un alt site: Sunnah culegere de hadituri, contine peste 2000 de hadituri si reprezinta marturiile companionilor Profetului " Traditia islamica" Musulmanii suniti se identifica prin credinta in sunnah din care isi trag si denumirea. Mohamed s-a casatorit cu AIsha fiica lui Abu Bakr (fratele de cruce al lui Mohamed cand copila avea 6 ani, si si-a satisfacut poftele pedofile cand copila avea 9 ani, EL AVEA VARSTA DE 53 DE ANI CAND PUTEA FOARTE BINE SA II FIE BUNIC!!! http://www.usc.edu/dept/MSA/fund amentals/h...im/008.smt.html Book 008, Number 3311: 'A'isha (Allah be pleased with her) reported that Allah's Apostle (may peace be upon him) married her when she was seven years old, and he was taken to his house as a bride when she was nine, and her dolls were with her; and when he (the Holy Prophet) died she was eighteen years old. Sahih Muslim Book 008, Number 3311: Aisha a relatat: ca Apostolul lui Allah (saw) s-a casatorit cu ea cand avea 7 ani, si el a luat-o in casa lui ca mireasa cand ea avea noua ani si papusile ei erau cu ea,[/b] si apoi el (Sfantul Profet) a murit cand ea avea 18 ani. http:/ /www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/073.sbt.html#008.073.151 Volume 8, Book 73, Number 151: Narrated 'Aisha: I used to play with the dolls in the presence of the Prophet, and my girl friends also used to play with me. When Allah's Apostle used to enter (my dwelling place) they used to hide themselves, but the Prophet would call them to join and play with me. (The playing with the dolls and similar images is forbidden, but it was allowed for 'Aisha at that time, as she was a little girl, not yet reached the age of puberty.) (Fateh-al-Bari page 143, Vol.13) Povestita de Aisha: Obisnuiam sa ma joc cu papusi in prezenta Profetului, si prietenele mele obisnuiau sa se joace cu mine. Apoi Apostolul lui Allah obisnuia sa intre (in locasul meu) ele obisnuaiu sa se ascunda, dar Profetul le chema sa se alature si sa se joace cu mine. ( Jocul cu papusi si imagini similare sunt interzise, dar i-a fost permis Aishei in acel timp, caci era o fetita mica, si nu ajunsese la VARSTA PUBERTATII.) (Fateh-al-Bari page 143, Vol.13) Acest hadit mentioneaza clar ca Aisha se juca inca cu jucarii (hadit apreciat in islam deoarece pe baza acestui hadit SUNT PERMISE JUCARIILE COPIILOR IN ISLAM- hadit recunoscut de islamici). Acest fapt demonstreaza ca Aisha nu ajunsese la maturitatea psihica de a intemeia o familie si de a fi capabila de a naste copii si ai creste, DACA MARTURIA MUSULMANILOR AR FI FOST ADEVARATA CA SCOPUL CASATORIEI LUI MOHAMED CU AISHA AR FI FOST DE PROCREERE. Dar tot acest hadit mentioneaza ca de fapt AISHA NU AJUNSESE LA VARSTA PUBERTATII, mai precis nu ajunsese la maturitatea sexuala--- NU AVEA MENSTRUATIE---, FAPT CRIMINAL SI CLAR DE PEDOFILIE, care elimina afirmatia musulmanilor ca PROFETUL S-AR FI CASATORIT CU AISHA IN SCOP PROCEATOR REPET!!!!ACEST hadit relateaza ca Aisha nu ajunsese la varsta pubertati, deci nu avea menstruatie la varsta de 9 ani si inca se juca cu papusile, fapt permis si de pseudo Profetul MOhamed deoarece era mult prea mica sa intelega ca islamul nu permite imaginile create. Si inca un alt hadit spune ca Profetul (SAW) deja avea in gand sa o casatoreasca pe Aisha pe cand copila avea 4-5 ani (pe atunci cu siguranta nu ar fi avut menstruatie) in urma unui vis pedofilic. http://www.usc.edu /dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/058.sbt.html Volume 5, Book 58, Number 235: Narrated 'Aisha: That the Prophet said to her, "You have been shown to me twice in my dream. I saw you pictured on a piece of silk and some-one said (to me). 'This is your wife.' When I uncovered the picture, I saw that it was yours. I said, 'If this is from Allah, it will be done." Povestita de Aisha: Profetul i-a spus ei, " Mi-ai fost aratata in vis de doua ori. Ti-am vazut imaginea pe o bucata de matase si cineva (mi-a ) a spus. Aceasta este sotia ta. Cand am descoperit imaginea, am vazut ca era a ta. Am spus," daca este de la Allah, va fi infaptuit". Hamza si Abu Bakr (tatal Aishei) erau foarte buni si apropiati prieteni )ai Profetului (SAW) si nu numai , erau frati de cruce si preferatii Profetului (SAW). In acele timpuri fratia de cruce era foarte stimata si considerata (arabii din toate timpurile sunt cunoscuti prin legaturile stranse ale societatii lor, prin fidelitatea prieteniilor- un exemplu convingator il observ in relatia sotului meu cu prietenii lui), incat chiar copii fratelui de cruce erau considerati nepoti adoptivi, DUPA CUM DEMOSNSTREAZA HADITUL DE MAI JOS Asadar Profetul (SAW) considera pe buna dreptate copii fratilor lui de cruce nepoti conform haditului urmator (SAU POATE PROFETUL A INCERCAT SA RESPINGA IN MOD DIPLOMAT FIICA LUI HAMSA PROBABIL FIIND PREA MATURA GUSTURILOR LUI PEDOFILICE): http:/ /www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/062.sbt.html#007.062.037 Sahih Bukhari V.7, B62, N. 37 Narrated Ibn 'Abbas: It was said to the Prophet, "Won't you marry the daughter of Hamza?" He said, "She is my foster niece (brother's daughter). " Povestita de Ibn' Abbas: I-a fost spus Profetului (SAW), "Nu doresti sa casatoresti fiica lui Hamza? " El a spus, " Ea este nepoata mea adoptiva". Asadar rezulta clar ca Hamza era frate de cruce, iar Profetul (SAW) considera copii fratelui de cruce nepoti adoptivi, asadar Profetul (SAW) a refuzat casatoria lui cu Fiica lui Hamza pe motiv ca aceasta era fiica adoptiva. In urmatorul hadit putem observa ca Abu Bakr (tatal Aishei) ESTE IMPOTRIVA CASATORIEI FIICEI SALE CU PROFETUL PE MOTIV CA este de fapt fratele de cruce al Profetului (SAW), iar fiica acestuia normal este fiica adoptiva a Profetului. http:/ /www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/062.sbt.html#007.062.018 Sahih Bukhari 7.62.18 Narrated 'Ursa: The Prophet asked Abu Bakr for 'Aisha's hand in marriage. Abu Bakr said "But I am your brother." The Prophet said, "You are my brother in Allah's religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry." Povestita de 'Ursa: Profetul a cerut lui Abu bakr mana Aishei in casatorie. Abu Bakr a spus " Dar eu sunt fratele tau." Profetul a spus," Tu esti fratele meu in religia lui Allah si Cartea LUI, dar ea (Aisha) este legala pentru mine sa o casatoresc. Asadar de aici rezulta ca Abu Bakr a avut retineri privind casatoria fiicei sale cu Profetul (SAW)., pe motivul fratiei de cruce cu Profetul (SAW) Bukhari: V 7,B 77,N 5825 Aisha a spus, " Nu am vazut o femeie mai suferinda decat femeia credincioasa" In urmatorul hadit, Profetul (SAW) mentioneaza este necesara permisiunea femeii/virginei inainte de casatorie, un lucru foarte bun, dar mai departe, nu inteleg cum Tacerea femeii/virginei care va fi casatorita poate fi interpretata ca acord al casatoriei? Volume 7, Book 62, Number 67: Narrated Abu Huraira: Povestita de Abu Huraira: Profetul(SAW) a spus, " O femeie de varsta medie nu ar trebui sa fie data in casatorie decat doar dupa consultarea ei: si o virgina nu ar trebui sa fie data in casatorie decat dupa permisiunea ei. " Oamenii au intrebat " O, Apostol al lui Allah! Cum putem sti permisiunea ei?" El a spus" TACEREA EI " (indica permisiunea ei)". ACESTA ESTE MODUL IN CARE FEMEIA IN ISLAM ISI DA ACORDUL IN ISLAM PRIVITOR LA DECIZIILE PARINTILOR/TUTORELUI IN LEGATURA CU VIATA EI |
||
|
Kathara Postat pe 22 Martie 2010 19:50 |
||
|
Din ce secta Crestina faci parte , pe intelesul tau de care Crestin esti ? Statul de mama , sotie sau fica inseamna femeie draga Crestina dupa Christos nu dupa iSUS trebuie sa intelegi ca Isus nu a fost Grec si ca era taiat imprejur dupa Legea Lui Moise : Lasa tu siturile anti islamice vorbeste din ce ai citit si din ce sti tu : Sau tu sti mai bine Vechiul Testament decat iudeii care au originalul Tora , sau poate sti mai bine ce scrie in Coran decat musulmanii care au Coranul... Doctrina ta te-a invatat una si buna '' Crede si nu cerceta '' In fond prima revelatie a Coranului a fost '' Iqra '' Citeste .. asta spune mult de la inceput . Rferitor la Corinteni si Pavel ce am citat eu din Biblie este corect , dovada o vezi la calugari , manastiri ..cei care l-au urmat ..dar au fost si dintre cei insurati care l-au ascultat si s-au purtat ca si cum nu ar avea neveste ca sa nu intre in pacat ...: Unde s-a ajuns ..pai omul , barbatul are necestiati , nevoi ..s-au trezit cu hormonii la gat si s-au luat la trante intre ei ..dovada ca tarile crestine au cei mai multi dintre barbatii care se iau la trante intre ei ..doctrina Greco-Romana caci si Noul TESTAMENT TOT A LOR ESTE . iar asta nu au mai considerat-o pacat ca nu se specifica si barbatul ..doar femeia era pacat s-o atingi . Eu vorbesc fara copy paste , din ce am citit , am vazut si studiat : Coranul mi-a spus ''Citeste '' nu mi-a spus este pacat sa citesti Biblia sau Tora ..din contra ne cere sa citim ata Biblia (Noul Testament) cat si Tora Daca stau sa-ti dau eu versetele din Tora dupa care din Noul Testament ai vedea si tu cum O lege noua (Noul Testament ) anuleaza Legea lui Dumnezeu si permite tot ce era interzis si opreste tot ce era permis : Schimba pur si simplu credinta ..rebotezand-ul pe Isus pe la 30 de ani , de parca el pana atunci nu ar fi existat si nu ar fi fost botezat, numindu-l Christos ..astfel Isus devine Greco-Roman Crestin . , Daca tu crezi ca Isus s-a rebotezat si ca si-a schimbat credinta si implicit si identitatea este alegerea ta , eu unu nu pot crede asa ceva : Daca tu crezi ca Isus a spus despre semnul mortii ( crucea ) pe care erau rastigniti oamenii , ca este sfanta ..crede si nu cerceta , daca tu crezi ca Isus s-a inchinat in fata vreunui chip pictat sau sculpatat ..crede si nu cerceta .. Banuiesc ca ai vazut filmul '' Patimile...'' regizat de Mel Gipson ..daca tu crezi ca Mel Gipson este un prost atunci ce spun eu nu are importanta : Inainte sa fie arestat Isus se roaga cu fata la pamant ca semn al supunerii fata de Dumnezeu pentru ajutor ..., inainte ca sa-si dea sufletul Isus pronunta in aramaica care este limba inrudita cu ebraica si araba : '' illahi lama sabachtani'' ..nu-ti mai traduc ca tu le sti pe toate .. daca tu crezi ca Eli este pronuntia in aramica asa cum aratau Crestinii inainte ca Mel Gipson sa regizeze ultimul film cu ''Patimile lui Christos'' ..crede si nu cerceta ca este pacat . despre illahi , Eloah sau Eloh ..pronuntia lor ca sunt cuvinte aramaice ..cautale tu si vezi ..dar mai bine crezi si nu cercetezi ca asa spune popa care are tarif la inmormantari , nunti si botezuri . Felul cum se ruga Isus si pronuntia numelui lui Dumnezeu in aramica spun multe . Despre evrei si arabi crezi sau nu ei sunt frati vitregi ..si au o limba inrudita cu aramica ...shalom in ebraica =pace (salutul evreului ) selam in araba =pace (salutul musulmanului) Ei sunt in mijlocul pamantului voi sunteti la marginile ei ..nu puteti sa stiti mai multe despre Dumnezeu decat ei .. Desi ei au unele neintelegeri si se omoara intre ei ..nu vei vedea in sinagogile lor sau in moscheile lor nici un chip desenat sau sculptat de nici un fel asta fiind prima porunca chiar si pentru Crestini dar , Crestinul spune ca va fi mantuit prin credinta si nu prin fapte ..uite ca ei zic contrariul , ca oamenii vor fi mantuiti prin fapte .. Ei (evreii si arabii) au acelasi botez pe care si Isus l-a avut la varsta de opt zile, cel putin asa spune Biblia in care voi spune-ti ca este adevarul . Tu fa tot ce vrei in viata asta caci vei fi mantuita prin credinta ..deci apucate de treaba . Evreii pe ISUS nu-l recunosc nici macar ca si calugar , numai zic profet sau ceea ce spun Crestinii '' Dumnezeu intrupat , si Tatal si FIUL '' In fond Musulmanii prin il recunosc pe Isus fiul Mariei asa cum relateaza Coranul si hadisurile profetice ca fiind Profet , TRIMIS AL LUI Dumnezeu ce are sa vina la sfarsitul Lumii ca fiind Mesia. Evreii au Dreptate cand spun ca Mesia nu a venit , atunci cand va veni Mesia va fi sfarsitul .. Isus a venit ca profet nu a murit ci a fost ascultat de Dumnezeu , ajutat si ridicat (rapit) la cer de Ingeri asa cum relateaza Scriptura in trup si nu a fost lasat sa fie ucis asa cum relateaza si Coranul : Galateni 3 1 O, galateni nechibzuiþi! Cine v-a fermecat pe voi, înaintea ochilor cãrora a fost zugrãvit Isus Hristos ca rãstignit? Evrei 5 7. El este Acela care, în zilele vieþii Sale pãmânteºti, aducând rugãciuni ºi cereri cu strigãte mari ºi cu lacrimi cãtre Cel ce putea sã-L izbãveascã de la moarte, ºi fiind ascultat, din pricina evlaviei Lui, Psalmul 91 1. Cel ce stã sub ocrotirea Celui Preaînalt, ºi se odihneºte la umbra Celui Atotputernic, 2. zice despre Domnul: "El este locul meu de scãpare, ºi cetãþuia mea, Dumnezeul meu în care mã încred!" 3. Da, El te scapã de laþul vânãtorului, de ciumã ºi de pustiirile ei. 4. El te va acoperi cu penele Lui, ºi te vei ascunde sub aripile Lui. Cãci scut ºi pavãzã este credincioºia Lui! 5. Nu trebuie sã te temi nici de groaza din timpul nopþii, nici de sãgeata care zboarã ziua, 6. nici de ciuma, care umblã în întuneric, nici de molima, care bântuie ziua în amiaza mare. 7. O mie sã cadã alãturi de tine, ºi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia. 8. Doar vei privi cu ochii, ºi vei vedea rãsplãtirea celor rãi. 9. Pentru cã zici: "Domnul este locul meu de adãpost!" ºi faci din Cel Preaînalt turnul tãu de scãpare, 10. de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tãu. 11. Cãci El va porunci îngerilor Sãi sã te pãzeascã în toate cãile tale; 12. ºi ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva sã-þi loveºti piciorul de vreo piatrã. 13. Vei pãºi peste lei ºi peste nãpârci, ºi vei cãlca peste pui de lei ºi peste ºerpi. – 14. "Fiindcã Mã iubeºte – zice Domnul – de aceea îl voi izbãvi; îl voi ocroti, cãci cunoaºte Numele Meu. 15. Când Mã va chema, îi voi rãspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbãvi ºi-l voi proslãvi. 16. Îl voi sãtura cu viaþã lungã, ºi-i voi arãta mântuirea Mea". Si l-a saturat cu viata lunga asa cum confirma Coranul (marturiseste despre Isus) asa cum chiar Isus a prorocit. Din Coran nu-ti voi da texte caci tu sti deja Coranul mai bine ca mine si ca orice alt musulman dar a-ti voi da din Biblie ca sunt sigur ca nu ai citito si daca ai citito nu ai inteles-o : Iata marturia lui Isus despre Coranul si profetul care va marturisi adevarul despre el si care va vesti judecata si cele ce urmeaza : Evanghelia dupã Ioan capitolul 16 : 13. Când va veni Mângâietorul, Duhul adevãrului, are sã vã cãlãuzeascã în tot adevãrul; cãci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit ºi vã va descoperi lucrurile viitoare. Ioan capitolul 14 versetul 16: ªi Eu voi ruga pe Tatãl, ºi el vã va da un alt Mângâietor, care sã rãmânã cu voi pentru totdeauna." cap15 26. Când va veni Mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatãl, adicã Duhul adevãrului, care purcede de la Tatãl, El va mãrturisi despre Mine. . Totuºi, vã spun adevãrul: Vã este de folos sã Mã duc; cãci, dacã nu Mã duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar dacã Mã duc, vi-L voi trimite. 8. ªi când va veni El, va dovedi lumea vinovatã în ce priveºte pãcatul, neprihãnirea ºi judecata. 13. Când va veni Mângâietorul, Duhul adevãrului, are sã vã cãlãuzeascã în tot adevãrul; cãci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit, ºi vã va descoperi lucrurile viitoare.(Ioan 16) A venit , a dovedit lumea vinovada de cel mai mare pacat , si anume prima porunca , a marturisit despre Isus adevarul si a vestit lumii cele ce urmeaza : Nu a vorbit de la el ci , a vorbit tot ce a auzit de la Gabriel . C a sa intarim aceasta prorocie al lui Isus despre Coran si Muhammad mergem si la Moise : Deuteronom18 18. Le voi ridica din mijlocul fraþilor lor un proroc ca tine, voi pune cuvintele Mele în gura lui, ºi el le va spune tot ce-i voi porunci Eu. 19. ªi dacã cineva nu va asculta de cuvintele Mele, pe care le va spune el în Numele Meu, Eu îi voi cere socotealã. Fratii poporului evreu stim bine cine sunt ..ei (evreii find din Isaac) arabii fiind din fratele mai mare al lui Isaac , Ismael ..cei doi fi ai lui Avraam Ca sa intarim si mai mult ..mergem la Isaia : Isaia Capitolul 29 12. Sau dacã dai cartea unuia care nu ºtie sã citeascã ºi-i zici: "Ia citeºte!", el rãspunde: "Nu ºtiu sã citesc." La acest verset chiar nu am ce sa comentez , doar adaug Porunca lui Gabriel in Coran : Când Arhanghelul Gabrail a poruncit lui Muhammad (pbuh) prin a spune Iqra - ''Citeste ", el a rãspuns: "Eu nu sunt învãþat". Hai un pic si pe la Habacuc;3:3 - "Dumnezeu (Eloah) vine din Teman si Cel sfant vine din Muntele Paran. Maretia lui acopera cerurile si slava( lauda) Lui umple pamantul" Habacuc;3: PARAN:(Cel Sfant este Coranul ) 1- "Si Dumnezeu i-a deschis ochii si ea a vazut un izvor de apa; s-a dus de a umplut burduful cu apa si a dat copilului sa bea. Si Dumnezeu a fost cu copilul, care a crescut, a locuit in pustie si a ajuns arcas. A locuit in pustiul Paran si mama sa i-a luat o sotie din tara Egiptului" Geneza;21:19-21 Paran: In limba ebraica este faran , iar in araba inseamna muntele din Kaaba , unde este Mecca (casa lui ALLAH) in semi-insula araba. "1" Ne arata unde a trait Ismail , strabunicul profetului Mohamad Tot un semn al profetiei lui Mohamad, si lauda Lui umple pamantul adica acela care va fi trimisul Lui Dumnezeu si care va straluci pe muntele Paran , o sa aduca "Lauda lui Dumnezeu peste tot pamantul" Pentru cei care nu stiu : Numele profetului este Mohamad , care provine din verbul HAMADA, adica A ADUS LAUDA .Iar Mohamad inseamna cel care aduce lauda Lui Dumnezeu. In religia Islamica , chemarea la rugaciune se face de 5 ori pe zi, aceasta chemare se incepe cu "Maretia Lui ALLAH" .Iar in cele 5 rugaciuni se repeta "Lauda Lui ALLAH" de 17 ori pe zi zisa de fiecare musulman care se roaga.Acesta este semnul celui care vine pe muntele Paran ...Profetul Mohamad 2- "Iata binecuvantarea cu care Moise, omul lui Dumnezeu, a binecuvantat pe fii lui Israel, inainte de mortea lui : El a zis: Domnul a venit din Sinai. Si a rasarit peste ei din Seir. A stralucit din muntele "Paran". Si a iesit din mijlocul zecilor de mii de sfinti. Din dreapta Lui iesea o lege de foc. Da ,El iubeste popoarele;" Deuteronomul;33:1-3 2" Ne explica ordinea cronologica a profetilor: Domnul a venit din Sinai: este semnul profetiei lui Moise) . Si a rasarit peste ei din Seir: este semnul profetiei lui Isus . Iar "ei" adica cei care au venit din Sinai , si este vorba de poporul evreu. Si Isus a venit pentru evrei si printre evrei. A stralucit din muntele Paran: este semul profetiei lui Mohamad Da ,El iubeste popoarele si a iesit din mijlocul zecilor de mii de sfinti.Din dreapta Lui iesea o lege de foc. Da , El iubeste popoarele Toate sunt semnele care arata ca cel care va straluci pe muntele Paran o sa aiba "o lege de foc" adica o lege care nu se stinge si va straluci pentru toate popoarele ; si prin faptul ca straluceste se intelege ca nu o sa fie modificata nici schimbata , o sa fie protejata, si aici e vorba despre minunea celui care va straluci in Paran , adica Quranul . Se stie ca printre cartile lui Dumnezeu , doar Quranul a fost protejat de modificari sau adaugari . ramas exact cum l-a coborat Dumnezeu. Si nimeni nu poate sa zica ca profetul Mohamad a umblat la continutul Quranului , pentru ca Profetul era neinvata.. De asemenea, cineva ar putea observa din Evanghelia lui Ioan ca evreii asteptau adeverirea celor trei profetii distincte. Cele trei intrebari puse de Ioan Botezatorul dovedesc acest fapt: 1). Venirea lui Iisus, 2). Venirea lui Elijah (Ilie) si 3). Venirea Profetului. “Si aceasta este marturia lui Ioan, cand au trimis la El iudeii din Ierusalim, preoti si leviti, ca sa-l intrebe: / Si el a marturisit si n-a tagaduit; si a marturisit: . Si ei l-au intrebat: Zis-a el: . Si a raspuns: ”. (Ioan 1: 19-21). Daca ne uitam in Biblie la acest pasaj, vom gasi in subsolul paginii cuvantul “Prooroc, profet” care este, de fapt, profetia din Deuteronom 18: 15: “ Va veni din neamul fratilor lui Israel. Avraam avea doi baieti, Ismail si Isaac (Geneza: 21). Ismail a devenit stramosul natiunii arabe si Isaac a devenit stramosul natiunii israelite. Profetul de care se vorbeste in verset nu avea sa vina dintre evrei, ci din randul fratilor lor, ismaelitii. Muhammed este un descendent al lui Ismail – este intr-adevar acel profet. De asemenea, Isaia 42: 1-13, vorbeste despre un slujitor al lui Dumnezeu, “alesul” Lui sau “mesagerul” Lui care va aduce cu el legea: “El nu va fi nici obosit, nici sleit de puteri, pana ce nu va fi asezat legea pe pamant; caci invatatura Lui toate tinuturile o asteapta”. (Isaia 42: 4). Versetul 11 din acest capitol leaga venirea mesagerului de un descendent al lui Chedar. Cine este Chedar? Potrivit Genezei 25: 13 (“Si iata numele fiilor lui Ismael, dupa sirul nasterii lor: intaiul nascut al lui Ismael a fost Nebaiot; dupa el urmeaza Chedar, Adbeel si Mibsam.”), Chedar este al doilea fiu al lui Ismael, neam din care se trage si Profetul Muhammed . .Dumnezeu va pune cuvintele Lui in gura acestui Profet Cuvintele Domnului (Sfantul Coran) au fost puse cu adevarat in gura lui Muhammed . Dumnezeu l-a trimis pe Ingerul Gavriil pentru a-l invata pe Profet Cuvintele Lui (Sfantul Coran) si i-a cerut sa le transmita oamenilor asa cum le-a auzit. Deci, acele cuvinte nu sunt ale Profetului. Nu sunt produsul propriei lui gandiri, ci au fost puse de Ingerul Gavriil in gura lui, prin voia lui Dumnezeu. In timpul vietii lui Muhammed si sub supravegherea sa, aceste cuvinte au fost memorate si scrise de companionii lui. Putem observa ca Dumnezeu a spus in profetia din Deuteronom 18: 19: “Iar cine nu va asculta cuvintele Mele, pe care Proorocul Acela le va grai in numele Meu, aceluia ii voi cere socoteala”. Acest lucru inseamna ca oricine crede in Biblie trebuie sa creada tot ceea ce spune acest profet si acest profet este Muhammed . Asadar fiecare crede in ce vrea si in cine vrea ,traieste asa cum vrea , dupa doctrina pe care i-o dicteaza inima .... I s-a aratat un inger. Ingerul (Gibril) i-a poruncit: "Citeste!" El a raspuns: "Nu sunt cititor!". Ingerul l-a luat in brate si l-a strans pana cand acesta a obosit, apoi i-a spus: "Citeste!". El a raspuns: "Nu sunt cititor!". Apoi i-a poruncit: "Citeste! In numele Domnului Tau care a creat./ Care l-a creat pe om din sange inchegat!/ Citeste! Domnul tau este Cel mai Nobil./ Este Cel care l-a invatat cu "Calemul"./ L-a invatat pe om, ceea ce el nu a stiut!" ( surat Al-Alaq:1-5). Li s-a ingaduit (sa se apere) acelora care sunt atacati, caci ei sunt neindreptatiti." ( surat Al-Hajj:39)." Parerea mea personala despre Crestinism , specific nu despre Isus , despre Crestinism sunt urmatoarele versete :(Daca nu sunt reale sa ma corecteze cineva) Matei 5 3. Ferice de cei sãraci în duh, cãci a lor este Împãrãþia cerurilor! Apocalipsa 1:18 Cel Viu. Am fost mort, ºi iatã cã sunt viu în vecii vecilor. Eu þin cheile morþii ºi ale Locuinþei morþilor. 1Corinteni 28 Însã, dacã te însori, nu pãcãtuieºti. Dacã fecioara se mãritã, nu pãcãtuieºte. Dar fiinþele acestea vor avea necazuri pãmânteºti, ºi eu aº vrea sã vi le cruþ. 29 Iatã ce vreau sã spun, fraþilor: de acum vremea s-a scurtat. Spun lucrul acesta pentru ca cei ce au neveste sã fie ca ºi cum n-ar avea; Luca 19.27. Iar pe acei vrãjmaºi ai mei, care n-au voit sã domnesc peste ei, aduceþi-i aici ºi tãiaþi-i în faþa mea. 2 Tesaloniceni 2:4 potrivnicul, care se înalþã mai presus de tot ce se numeºte "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Aºa cã se va aºeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu Cum ai cãzut din cer, Luceafãr strãlucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pãmânt, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: „Mã voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai pe sus de stelele lui Dumnezeu; voi ºedea pe muntele adunãrii dumnezeilor, la capãtul miazã-noaptei; mã voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.” Dar ai fost aruncat în locuinþa morþilor, în adâncimile mormântului! Apocalipsa 22 16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã.” 2Petru 1:19 ªi avem cuvântul prorociei fãcut ºi mai tare; la care bine faceþi cã luaþi aminte, ca la o luminã care strãluceºte într-un loc întunecos, pânã se va crãpa de ziuã ºi va rãsãri luceafãrul de dimineaþã în inimile voastre. 34 Sã nu credeþi cã am venit s-aduc pacea pe pãmânt; n-am venit sã aduc pacea, ci sabia. 35 Cãci am venit sã despart pe fiu de tatãl sãu, pe fiicã de mama sa ºi pe norã de soacra sa. Luca 12:49 Eu am venit sã arunc un foc pe pãmânt. ªi ce vreau decât sã fie aprins chiar acum! Luca 12:51 Credeþi cã am venit sã aduc pace pe pãmânt? Eu vã spun: nu; ci mai degrabã dezbinare Luca 12:53 Tatãl va fi dezbinat împotriva fiului, ºi fiul împotriva tatãlui; mama împotriva fiicei, ºi fiica împotriva mamei; soacra împotriva nurorii, ºi nora împotriva soacrei.” Luca 12:49 „Dacã vine cineva la Mine, ºi nu urãºte pe tatãl sãu, pe mama sa, pe nevasta sa, pe copiii sãi, pe fraþii sãi, pe surorile sale, ba chiar însãºi viaþa sa, nu poate fi ucenicul Meu. Luceafarul = traducerea Luciferului din latina vulgata in limba romana Lucifer = Stea lucitoare , Luceafarul diminetii Iov 15:14 „Ce este omul, ca sã fie curat? ªi poate cel nãscut din femeie sã fie fãrã prihanã? Iov 25:6 cu cât mai puþin omul, care nu este decât un vierme, fiul omului, care nu este decât un viermiºor!” |
||
|
Master Postat pe 23 Martie 2010 14:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sfanta Marta | 15 | De la: kudika_3565 31 August 2016 16:23 |
| ce-ti aminteste de copilarie? | 110 | De la: Raluca_SA 24 Septembrie 2009 10:36 |
| HOT !!! | 14 | De la: MaraDonna 20 Octombrie 2009 22:39 |
|
|
||
| Castiga bonuri valorice Sodexho Pass in valoare de 150 RON | 12 | De la: mimi_ca29 17 Mai 2011 16:39 |
| ati iubit vreodata un baiat pe internet??? | 15 | De la: yumalai 29 Septembrie 2009 10:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.