Setari Cookie-uri

Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR?

Scuza-ma ca-ti spun, dar nu esti capabila sa intelegi ce e scris negru pe alb.pe forumul asta eu am vorbit de faptul ca sunt impotriva coranului, citeste bine te rog, care este o carte nociva.Scrie putin mai sus. Am mai vorbit apoi de cat de nenorociti sunt musulmanii pe care eu i-am cunoscut, si am argumentat ca modul lor de comportatre era strict legat de coran. Deci am expus o idee9care prin definitia ei e abstracta) si am exemplificat-o prin musulmanii arabi.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Iunie 2008 17:30
Si eu te-am intrebat: daca demografia a evoluat altfel, de ce se mai aplica o lege pentru care nu mai sunt conditii de aplicare? Ce legatura are asta cu religia?
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Iunie 2008 17:33
Si eu te-am intrebat: daca demografia a evoluat altfel, de ce se mai aplica o lege pentru care nu mai sunt conditii de aplicare? Ce legatura are asta cu religia?
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Iunie 2008 17:33
Chiar incepe sa ma irite chestia asta. Eu te intreb ceva, tu raspunzi la ce vrei tu, atat timp cat are o mica legatura cu subiectul, asta ca sa nu te acuze oamenii de lucruri mai grave. Adica abati discutia. Nu am vazut in voata mea persoane mai putin capabile sa gandeasca decat musulmanele de pe forumul asta.
beyonce_indragostita
Postat pe 3 Iunie 2008 17:35
deci...nazy si tu o sa ai norocul exact peste musulmanul ala unu din 10,si o sa fi a doua sau a treia sau a patra "sotie"...ca tot esti tu de acord cu pligamia..:)

Postat pe 3 Iunie 2008 19:11
insha allah:))))

Postat pe 3 Iunie 2008 19:12
si nu e adevarat ca un barbat din 10 are o a doua nevasta:)))ha ha ha ..pai numai pe site ul islamulazi sunt cateva care sunt o a doua nevasta..si sunt f fericite:))))si ma streseaza toate formulele astea de salut si la revedere!!!chiar e penibil pe forum!

Postat pe 3 Iunie 2008 19:18
nazy draga,ghoror dari vali alaki.age bahoshi mifahmi chi migam.astept sa vad daca ai inteles ce am zis..

Postat pe 3 Iunie 2008 19:35
nazy/nazanin zau ca nu te inteleg. Deci am inteles ca pe tine te-a deranjat ca prietenul te-a inselat drept urmare te-ai despartit de el. Dar in acelasi timp sustii ca nu ai avea nimic impotriva ca sotul tau sa aiba si alta sotie????? Chiar nu-ti vad logica. Adica dpmdv de ex ii acelasi lucru ca ma inseala cu o amanta sau ca face sex cu a doua sotie ideea ii aceeasi dpdv 'TEHNIC' : FACE SEX CU ALTA => MA TRADEAZA, nu ma iubeste etc.!!! Deci chiar nu vad de ce ar conta pt. tine faptul ca prietenul tau te-a inselat cu amanta sau cu alta nevasta tot aia e : II ALTA FEMEIE! Sa inteleg ca pe tine te deranjeaza de fapt/ faptul in sine ca el nu e casatorit cu amanta aia cu care face sex???:))))Pai asta in principiu il priveste strict pe el ca e casatorit sau nu ..sau poate ca pe tine din toata povestea te doare sa nu pacatuiasca prietenul tau in fata lui Dumnezeu/Allah??? Poi asta e treaba lui nu trebuie sa il judeci tu la urma urmei ca face sex cu alta decat tine fiind casatorit au ba. Si apoi de unde stii ca nu s-a casatorit cu respectiva ?? putea sa cheme pe cineva sa citeasca din Coran si gata ..aia era nevasta cu acte in regula:) Nu ai de unde sti, poti doar presupune;)
Josie
Postat pe 4 Iunie 2008 23:27
wolfy...scuze nu am vrut sa intelegi ca sunt ironica crede-ma nu ma refeream la asta te rog sanu te superi.
si acuma despre barbatul arab turc si ce mai este nu ma contrazic cu nimeni ca aveti dreptate am mai repetat in numeroase randuri sunt niste nesimtiti,am mai vorbit despre asta,si zic asta pentru ca vad cu ochii mei ce se intampl acum nu tin cont de alte femei casatorite,de tinerele fete si ar putea continua lista dar asta nu din cauza Coranului nu trebuie amestecata religia aici caci religia nu spune sa se faca asa ceva,numai ca toata lumea intelege asa cum vrea cel putin ei inteleg ca tot ce e p pamant e creat pentru ei...nu as putea sa zic multe lucruri bune despre multi care sunt in Romania numai ca din pacate se vad doar cele mai negative lucruri pe care le fac...pace
pace
Postat pe 8 Iunie 2008 15:54
Ok Pace, si daca eu am spus ceva ce te-a suparat te rog si eu sa ma scuzi.
beyonce_indragostita
Postat pe 9 Iunie 2008 14:24
ma da va zic sincer...eu nu ii inteleg pe barbatii astia...mai bine zis pe femeile care sustin una si una ca barbatii lor nu dreg nu fac iar seara ascunse in perna isi varsa amarul...nu as putea sustine asa ceva pentru ca nu am cum si cu ce....asa sunt ei numai ca nu doar aceasta categorie este lafel..ieri aveam un caz cu o tanara adolescenta care,fugise de acasa iar parintii ei nu mai stiau nimic de ea.Au sunat la toate prietenele ei si in final au ajuns la ea.Credeti-ma parintii ei au fost socati.Ea locuia cu un batran cred ca nu avea mai mult de 55 ani italian care,la randul lui o obliga pe aceasta tanara sa ii aduca tinere fete romance pt ,,eventuale casatorii,,.
De aceea am zis ca nu trebuie sa generalizam,doar ca ce avem noi in Romania sunt doar scursuri,normalca nu toti numai ca faptele o dovedesc.
Dezamagirea vine insa din partea tinerelor fete romance care,se vor ,,Monica Columbeanu,,si care inca mai viseaza.
Iar societatea noastra si institutiile educationale sunt e vina.Nu cred ca religia are vreo vina,deoarece in scoli se preda religie si atunci tot ceea ce se-ntimpla dupa mai puem spune ca are vreo legatura cu religia/sau ca unele mame nu pot fii prietene cu fiicele lor?
Wolfy buna tu ce crezi?
pace
Postat pe 11 Iunie 2008 12:14
Religia e infiltrata in modul in care gandeste o societate, mai ales la societatile care sunt atat de aprope de religie precum cea islamica. Daca ti se spune ca ai dreptul la patru sotii, tragi concluzia ca tu ca barbat ai voie la mai multe femei, de unde comportamentul barbatului musulman. Sigur ca exista exemple negative oriunde, insa conteaza frecventa cu care apar. Nu poti sa tragi o concluzie despre barbatul italian in particular, vestic in general, fiindca un italian anume a facut ceva rau. Insa dupa cati musulmani am vazut, NICIUNUL cu un comportament adecvat, pot sa ajung la o concluzie.
beyonce_indragostita
Postat pe 13 Iunie 2008 16:16
Pace ,traind cu un musulman si implicit in "mijlocul "lor ,ajungi la concluzia ca sunt extrem de dificili,sa nu spun rai.Au scuze pentru orice si daca esti de alta religie ,cum este cazul meu,realizezi ca orice efort depui ,nu esti considerata la fel de buna ca o muulmanca.Sa va dau un exemplu..............Un prieten al sotului meu s-a casatorit cu o romanca si a venit in Romania.Aici a constatat ca nu se potriveste cu sotia pe care a cunoscuto pe internet.In cateva luni s-a mai "casatorit" cu alta femeie,apoi a parasit-o ,iar acum este cu alta ,cunoscuta tot pe internet.Fata respectiva nu a stat mult pe ganduri si s-a convertit la islam.Ei, sotul meu are o impresie deosebita despre ea ,adica de cand a devenit musulmnca este prietena lui sau "sotia",nu este o bagaboanta ,asa cum o numesc eu.Bineinteles ca nu ajungem la discutii civilizate pe tema asta si cu prima ocazie o voi informa ca individul mai are doua sotii,dar sotul meu face tot posibilul sa nu ma apropii de ea.
wdy
Postat pe 13 Iunie 2008 21:31
Bravo, Wdy, asa as face si eu. As informa-o imediat cum s-ar ivi ocazia ca sotul ei mai e sot pentru alte doua femei.
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Iunie 2008 12:57
Bravo, Wdy, asa as face si eu. As informa-o imediat cum s-ar ivi ocazia ca sotul ei mai e sot pentru alte doua femei.
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Iunie 2008 12:57
doamne da ce nesatul e.........auzi tu la elsa-ti dai seama ca nu esti potrivita si sa iti iei alta ca si cum ai cumpara un pachet de biscuiti cu glazura de ciocolata ca cei cu capsuni nu au fost buni....ai dreptate wdy am ajuns si eu la aceeasi concluzie cu tine niciodata nu esti prea buna pt ei si nimic niciodata nu o sa ii satisfaca....ca de altfel ei au dreptul la tot si la toate in gandirrea lor...buna fetelor
pace
Postat pe 14 Iunie 2008 13:16
Salut!
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Iunie 2008 13:20
Salut!
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Iunie 2008 13:20
salut woly ce faci?cum stai cu examenele?
pace
Postat pe 14 Iunie 2008 13:48
Bine, termin pe 25 iunie. Intre timp ma plictisesc foarte tare.
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Iunie 2008 14:02
si eu am de invatat ieri am incercat dar am avut o durere asa mare de cap..........nu e nimic distractiv pe acolo sa-ti mai umpli timpul?
pace
Postat pe 14 Iunie 2008 14:25
si tot pentru tine d-ra certareata tot obiect de studiu!

Postat pe 14 August 2008 22:21
Fiecare este mai mult sau mai putin tributar religiei careia ii apartine. Pentru multe confesiuni Iisus este doar un profet. Pentru noi care suntem crestini El este cu siguranta Dumnezeu (Fiul lui Dumnezeu Si Dumnezeu Insusi ca parte a Treimii). Frumos subiect.

Postat pe 20 Septembrie 2008 10:24
ISUS PROFET? NU DRAGELOR ESTE FIUL LUI DUMNEZEU!cam idioata intrebarea in cauza si este o jignire la adresa crestinilor!
kudika1993
Postat pe 20 Septembrie 2008 10:45
ufff care scoate mereu de la naftalina topicele astea?????

tot p'acilea ????
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Septembrie 2008 11:24
D
a Iisus fiul lui Dumnezeu,domnul si regele nostru,unsul domnului.Dumnezeu Tatal,Dumnezeu Fiul[Iisus],Sf.Duh-sfinta treime,fiecare are o importanta speciala.
lia44_2008
Postat pe 19 Octombrie 2008 00:25

IISUS PROFETUL, IISUS FIUL LUI DUMNEZEU ,SAU CUM VA DORI FICARE

SA-L NUMEASCA , INSEAMNA IUBIRE FATA DE PROPRIA-TI PERSOANA SI

IUBIREA FATA DE TOT CE NE INCONJOARA .

Postat pe 19 Octombrie 2008 11:58
salut!!
Iisus este Fiul lui Dumnezeu trimis d Dumnezeu Tatal p pamant pt a ne mantui p noi oamenii pacatosi, pt a sfarama portile iadului si a scoate d akolo p Dreptii Vechiului Testament si pt a invia p cei morti pt a merge in imparatia Cerurilor.
este singurul Dumnezeu adevarat, cel kare a deskis portile Raiului si cel mai important este cel kare din iubire pt noi pacatosii S`a lasat prins, rastignit si batjocorat d oameni, a murit si a inviat a treia zi pentru mantuirea neamului omenesc.
s va ajute Dumnezeu s deskideti ochii si s va luminatzi mintea spre a vedea calea cea adevarata in viatza, drumul cel drept. cum a spus Mantuitoul Iisus Hristos: " Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. cel ce crede in Mine, sa`si ia crucea sa si sa`Mi urmeze Mie."
o duminica kat mai frumoasa!!!!
onlyangelscanfly
Postat pe 19 Octombrie 2008 12:26
Anafhielle....sunt de acord cu tine.Si ma intreb de ce unii oameni au nevoie de ceva in care sa creada in afara de fortele proprii,sa creada in el si in ce face.Sa fie vorba de lipsa de personalitate?Sa crezi ca cineva te ajuta si te vegheza,te fereste de rau,etc.etc.Biblia e scrisa cu multe sute de ani in urma cu un scop,acela de a subjuga oamenii,ceva asemanator cu politica(in care a fost amestecata, se stie).
xxlanita
Postat pe 19 Octombrie 2008 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau si merit sa fiu fericita! 13 De la: zoro 1 Aprilie 2010 20:49
Ho Ho Ho !! 187 De la: greierash_is_back 25 Decembrie 2009 19:16
ma pus sa aleg intre el si prietenie 6 De la: angelfromheaven 11 Septembrie 2009 15:57
dilema 4 De la: viviana_vivi 3 Iunie 2015 18:20
Gradinita particulara ideala!! 1 De la: deny_d_a 21 Martie 2010 21:37