Setari Cookie-uri

videochat-ul

bai taraneeeee....,fii politicos cu domnisoarele..



pusti de doi lei ce esti..

vom vorbi,stai inca sa vad care-i treaba pe aici..

Postat pe 13 August 2008 03:24
alone
Postat pe 13 August 2008 09:59
:))))cat m-a amuzat comentariul tau geo
pucca22
Postat pe 13 August 2008 16:46
n-am jignit pe nimeni si n-am facut nicio aluzie si nicio diferenta intre traiurile din Romania.. nici nu caut baiat (nici fata) momentan m-is bine si mie mi-a placut comentariul tau Geo .. e chiar bine.. desi trebuia sa ma usture,ma amuza .. keep it up with these good lines

Postat pe 13 August 2008 17:16
si apropo de ce caut eu aici .. e dreptul meu sa imi exprim opinia indiferent ca este aici sau pe un forum de staruri porno iesite la pensie =)) .. cum am mai spus nu caut partener si nici "sponsor"" tot ce am facut este sa imi exprim opinia fata de acest subiect .. subiectul nu este :"ce ar face d`soara tzatze in casa intr-o posibila intalnire virtuala cu un sinistrat"=)) .. este doar ce parere avem despre acest topic

Postat pe 13 August 2008 17:27
De la: stef80, la data 2008-08-13 03:24:33bai taraneeeee....,fii politicos cu domnisoarele..



pusti de doi lei ce esti..

vom vorbi,stai inca sa vad care-i treaba pe aici..


cu cine te verti sultanee??????????????????????????

iar vrei sa te iau in chiloti din casa???ai uitat cine ie fratele tau?

Postat pe 14 August 2008 17:53
mai cu spor ! mai cu spor! luati o tigara si calmati-va








Annaphielle
Postat pe 14 August 2008 20:54
De la: geo32, la data 2008-08-12 22:23:47
De la: BubInDaHaus, la data 2008-08-12 16:16:09am mentionat deja ca motivul pentru care as face (=>> inseamna ca nu fac) asa ceva e cel financiar deci se exclud gesturile de caritate



draga tzatze-n casa, sa presupunem ca un sinistrat din zona calamitata de inundatii si cu juma de casa luata de ape, te buzz-uie!
si daca intrebi cum a ajuns sa te buzz-uie, iti spun imediat.
el cavalere del chilotan barbatesten, catalin botezatu, ii face cadou pe langa perechea de chiloti din colectia toamna iarna a anului 2007 , ce statea degeaba in vitrina unui magazin de prezentare pe un manechin inmarmurit, un teefon dotat cu gps si 3G. vodafone , ca sa nu mai ramana mai prejos si reclama terfelita, ii face cadou un abonament pe toata viata cu minute incluse si conectare la internet , sa-si caute omu' ofertele de materiale de constructii pe net.
stand pe prispa jumatatii de casa si privind la apa ce se scurgea in vale, pe om il strafulgera un junghi.
pune mana pe telefon si tasteaza "hotgirlforyou.nud"


da de tine , care erai de serviciu in dupa amiaza respectiva, ca te rugase colega sa-i faci o tura ca avea o nunta cu lautari.
-tu: hello bade!
-el: buna ma' fatuca
-tu: ah badee, sunt aici pentru tineeeeee!
-el:olei maical! ptiu, da' despuiaa iesti fata moshului
-tu: ah moshule, sunt incinsa si depuiata pentru tine, machoule!
-el: ma fatuca, iote de ce cautai..
-tu: ziiiiii mohule, ca ard toata de dorinta sa-ti aud placerileee!
-el: ho tu, ca acu zic! stand asa pe prispa casei, ma strafulgerea un junghi in ooo. si ma gadii ca trecu ceva vreme de cand nu-mi desrtasi samanta, ca baba o murit de ceva vreme, si no ma gandii ca voi sunteti experte in extrageri !
-tu: ah moshule moshule , stiam ca asta vrei, si eram pregatita special pentru tine , sa-ti indeplinesc orice fantezie....mmm! da' stii ce te rog tataie!!?baga vreo 7 euro in numaru asta daca vrei show privat.
-el: pai de unde doamne iarta-ma sa-ti bag sapte d-aia de care zisesi , ca apa imi lua toate bunurile si ma lasa doar cu junghiu'.
-tu:eeee, moshule, atunci pa!

acu' sa-mi spui tu mie tzatze-n casa, ai proceda asa!?

Postat pe 14 August 2008 21:00
Hahahahah chiar nu gasesc nimic amuzant aici cred ca unii dintre voi,aveti probleme clar. chiar nu vad de ce trebuie sa ii vorbiti asa? chiar nu va gasesc amuzanti pe nici unul.A fost pur si simplu o parere dar unii dintre voi care aveti chef de mistouri nu le faceti cu cine merita dar in fine.......asa sunt unii.

Postat pe 14 August 2008 21:31
GEO...CITESTE CE AM SCRIS SI AI SA REALIZEZI CA NU-MI FACEA MARE PLACERE SA STAU PE VIDEOCHA...AM AVUT NEVOIE DE BANI. ACUM LUCREZ CA OSPATAR SI MA SIMT SUPER. INAINTE ERAM NERVOASA SI STRESATA .


geo32: ai mai vazut vreun topic deschis strict pe o anumita meserie, in care protagonisti se bat cu pumnu'-n sani!?


Cele mai multe practicante ale video chatului au acceptat eticheta care li se va atribui de catre cei din jur, din clipa in care au ales sa faca asta si, de asemenea, cele mai multe dintre ele n-ar recunoaste nici in ruptu' capului cu ce se ocupa. Motivele care le-au determinat sa faca asta si nu orice altceva sunt variate si nu cred ca are cineva dreptul sa catalogheze drept "CORECTE" sau "GRESITE" actiunile celor din jur, pana nu cunosc toate aspectele situatiei...si poate nici atunci, pentru ca alegerile individuale se numesc astfel pentru ca asa sunt: INDIVIDUALE!
Romanii au tendinta sa exagereze "imoralitatea" videochatului, pe care il asociaza cu prostitutia, degradarea morala, lipsa inteligentei etc.
Insa, intamplator, nimeni nu a pomenit de vchatul "non adult", unde dsoarele de acolo au tarife pe care le percep doar pentru conversatie si nimic mai mult. In plus, nimeni nu te forteaza sa faci nimic din ceea ce nu-ti doresti, poti sa spui "stop joc" oricand acesta incepe sa te deranjeze.
Fiecare face propriile alegeri, nu pretinde nimeni respect pentru aceasta ocupatie, este vorba de ACCEPTARE, de TOLERANTA! Si poate ar trebui sa culegeti mai multe informatii despre un domeniu, inainte sa va lansati in afirmatii.
Ca un simplu exemplu, am cunoscut o persoan care facea vchat pentru ca la 19-20 ani era singura varianta prin care puteau castiga 2000 $ lunar, ca sa plateasca tratamentul medical necesar unei persoane foarte dragi. Ohhhh...si asta e imoral, nu? Mai bine isi lasa parintele sa moara, dar isi pastra integritatea, nu?
Eu zic sa nu va mai grabiti sa atasati etichete unor oameni ale caror motivatii nu le cunoasteti!
shadowgirl
Postat pe 14 August 2008 21:52
sincer, m-ai facut sa vars o larima la povestea cu videocatul.
lacrima s-a prelins pe obraji, s-a scurs in joooos , in joooos......
intunecimea voastra, io ma gandeam sa facem si o emisiune publica "video chat-uiesc pentru tine", unde protagonistele castigau voturi si bani dupa metoda de masturbare mai deocheata aleasa si excitatia provocata barbatilor privitori cu limbile atarnand.
no, care ar fi diferenta intre o prostiuata si o video-chat-uista?
intreb sa nu mor prost!
ah, si crede-ma , mi-am recitit posturile si n-am gasit nicaieri vreo critica, jignire, spurcaciune sau blestem la adresa video-chat-ului. insa , ironie la greu!

Postat pe 14 August 2008 22:46
rebelime, daca ai chef de cearta, o poti face in fata oglinzii. da' sa nu te sperii!

Postat pe 14 August 2008 23:09
geo facusi cumva schimbare pe la sex, si nu spui la nimeni?

Postat pe 14 August 2008 23:19
da , mi-am pus al ciucurel. mai dibaci si mai jucaus!

Postat pe 14 August 2008 23:21
ala obtinut prin clonare?

Postat pe 14 August 2008 23:22
De la: inocica, la data 2008-08-14 23:22:57ala obtinut prin clonare?


ala ala !1!

Postat pe 14 August 2008 23:27
Nush ce e cu aceasta falsa moralitate a unora ,geo nu te cunosc,dar imi dau cu presupusul ca faptul ce determina atitudinea ta este aproape o jumatate de viata petrecuta in regimul comunist.. in ceea ce priveste videochat-ul si prostitutie exista 1 mare diferenta .. nu exista niciun contact (=> nu exista boli de genu bts asta ca o gluma).. Oricat de evoluati am vrea sa parem adevarul este nu am evoluat mult de la primii reprezentanti ai speciei umane .. avem aceleasi scopuri, aceleasi instincte ne coordoneaza ratiunea : \"instinctul de auto-prezervare\", \"instinctul de perpetuare a speciei\" .. barbatii au problema de a-si mentine fidelitatea datorita instinctului de \"inseminare\" a cat mai multor partenere .. femeile cauta un barbat cu o pozitie sociala pentru a asigura un viitor cat mai bun progeniturilor.. chiar si modul in care iti alegi partenerul are legatura cu instinctul; chipul uman transmite la nivelul sub-constientului informatii despre noi,sanatatea noastra si mostenirea noastra genetica.. deci concluzia este ca noi am ramas aceiasi insa s-a schimbat decorul..(mai sunt si oameni care se ridica conditiei primordiale prin faptul ca vor mai mult de la viata decat multi bani comfort etc..vor sa ramana in posteritate prin ceva pozitiv fie ca e la nivelul invidual fie la nivel planetar)am simtit nevoia sa nu generalizez.. Asa ca sa nu ne mai ascundem sub o falsa cortina a moralitatii..

Postat pe 14 August 2008 23:30
da' fundita roz are?

Postat pe 14 August 2008 23:30
De la: inocica, la data 2008-08-14 23:30:54da' fundita roz are?


you naugty naugty girl!!!!

Postat pe 14 August 2008 23:34
pentru BublnDaHaus
mersi! mi-ai deschis ochii..daca-i trece prin cap barbatului meu sa ma insele, nu-mi mai fac probleme... e pentru perpetuarea speciei...ar mai ramane problema bts-urilor ca presupun ca inseminarea nu merge cu prezervativ..

Postat pe 14 August 2008 23:40
tzatze-n casa, mai aveai putin si spuneai ca insasi existenta noastra ca rasa umana , depinde de video chat. hai sa fim seriosi, cat o clipa de moralitate!

ca sa detensionez atmosferea, uite, aveam o cunostinta care a apelat la video chat pentru reglari. da' de frica bolilor cu transmitere virtual sexuala , se masturba cu prezervativu' pe ciucurel!

Postat pe 14 August 2008 23:45
hai mai.. nu mai intepati fetele.. fiecare sa faca ce vrea cu viata lui si sa-si aleaga ce meserie doreste.. ce treaba aveti voi?

Postat pe 14 August 2008 23:47
cine inteapa? eu doar multumeam...

Postat pe 14 August 2008 23:50
...si io radeam . ca porcu'!!

Postat pe 14 August 2008 23:51

Postat pe 14 August 2008 23:52

erau doar impartite..

continuati..

Postat pe 14 August 2008 23:53
zise ,,oana-impaciuitoarea,,

Postat pe 14 August 2008 23:54
printr o situatie nefericita sa presupunem ca eu ma apuc de videochat, si cunosc un tip(nu prin videochat),caruia ii place fizicul meu,cum gandesc felul meu de a fi etc. ,nu cred ca el in momentul in care i as explica in ce circumstante am ajuns sa fac asta si dat fiind faptul ca ma place ar refuza sa aibe o relatie(adica cv serios) cu mine,atat timp cat partenerii mei sexuali "o fu putini "..aici nu este decat o falsa ipocrizie a barbatilor cati dintre ei nu si au dorit sa aibe un model din desele filme porno pe care le-au vazut,multi dintre ei vor zice:dar da asa doar de o aventura,dar daca descopera intre timp ca tipa aceea e o fiinta chiar placuta(nu doar o blonda proasta,stiu prost exemplu cu actritele porno dar exista si aci exceptii),si eu numarandu-ma printre videochatiste(ipotetic) nu poate sa-mi spuna nimeni ca sunt proasta ignoranta,depravata si inculta,pt ca nu sunt,poate sunt o exceptie printre tipele care practica ,dar nu intrunesc 'calitatile' de mai sus.. si nu cred ca sunt singura exceptie.. morala este"Nu generalizati!"
P.S cred ca mai este si o frustrarea a unora dintre barbati care nu pot avea (fie macar pt o noapte) asa fete (ma refer la cele care arata f bine ) mentionez ca nu ma refer la nimeni d p aici atat timp cat nu va cunosc.

Postat pe 14 August 2008 23:56
,wolfy..,am nevoie de tine....

ma supara oana...

Postat pe 14 August 2008 23:57
N-am spus k e nevoie d videochat pentru specia umana .. dar exista diferite metode pt a te mentine alive in this cruel world .. fiecare cu ce poate

Postat pe 14 August 2008 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
joc nou! "get to know each other" 1513 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:01
fara ''da'' fara ''nu'' :)) 76 De la: Lillyanna 9 Decembrie 2008 21:44
Vacanta la ROMA ! help me ! 13 De la: valy90 8 Octombrie 2010 16:52
Ne mai intereseaza informatia? 6 De la: l_diana_c 26 Aprilie 2009 07:46
Rromii 10 De la: dianawWw 9 Noiembrie 2009 10:13