Mai multe
Da, mie imi este frica de moarte !
|
||
|
rondina Postat pe 23 August 2011 19:12 |
||
|---|---|---|
| Cand ma uit in jurul meu si vad ca totul se duce...animale, plante...si eu imi plang mie de mila? NU! Nu imi e frica de moarte!!! | ||
|
Benzyma_Ronaldo_1 Postat pe 1 Februarie 2012 18:16 |
||
|
nu vreau sa ma gindesc la moarte de la aceasta virsta ma straduiesc sa-mi fac viata cit mai frumoasa ptr ca ,consider ca asta este mai important
|
||
|
|
||
|
kudika_3939 Postat pe 30 Martie 2012 18:24 |
||
|
Conform teoriei religioase,,moartea este considerata ca o punte de trecere in alta viata,spiritual vorbind! Si tot aceasta teorie ne spune ca trebuie sa alungam teama si sa acceptam incheierea socotelilor cu viata pamanteasca,ca pe orice eveniment intervenit in evolutia noastra!!!Dar ,oare,cati dinte noi pot face acest lucru?Putini!!! Accept acest final,dar refuz sa ma gandesc la momentul atingerii lui!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 30 Martie 2012 19:05 |
||
| Referitor la topic: nimic nu moare, totul se transforma si, de aceea, nu mi-e frica de moarte, insa imi pare rau ca nu-i voi mai revedea pe cei dragi, atunci cand va fi sa fie, iar lucrul asta ma intristeaza foarte mult. | ||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 21 Februarie 2014 08:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pedeapsa cu moartea,da sau nu ?! | 58 | De la: diana1981 28 Iulie 2009 16:41 |
| CREDETI CA FRANCISKA ARE TITE? | 2 | De la: kudika_11383 6 Iulie 2012 12:44 |
| ce pot face pentru a dovedi ca un sgv i-a bani de chirie pe nedrept? | 20 | De la: roz5blue6lila7 2 Februarie 2011 10:59 |
|
|
||
| Instructorul auto perfect?! | 13 | De la: lumimari 16 Iulie 2009 07:44 |
| trauma intreruperi unei sarcine | 26 | De la: kudika_34795 6 Iunie 2013 05:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.