Mai multe
|
loreds inca o data te intreb ...ai macar idee cui te adresezi??? sau ce anume fac eu in timpul liber???? sau cine sunt eu de vrei tu sa te unesti cu mine??? iti spun sincer ca persoanele ca tine le tin cat se poate de departe de mine, in acivitatile de sustine si in diverse campanii eu personal consider ca este nevoie de oameni cu o gandire deschisa si elastica cu oameni care sa aiba argumente solide si sa faca lucrurile cu pasiune si din proprie vointa si mai presus de toate sa fie capabili de o imensa intelegere a fiintelor din jurul lor. de oameni cu mintea deschisa la orice..... imi pare rau dar nu esti genul de om pe care l-as lasa se se implice in vreo campanie, nici macr intr-o campanie anifumat..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 01:47 |
||
|---|---|---|
aoleu ....lourdess,esti impotriva celor care vb urat si injura?? daca imi aduc eu bine aminte tu faceai pe cineva "distrusa dracu" , "gunoi impielitat" , jegoasa" si nu mai stiu cum.....in fine pun pariu ca si fumezi....si te dai pe aci....
|
||
|
ralu_zar Postat pe 21 Aprilie 2009 01:52 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:47:47loreds inca o data te intreb ...ai macar idee cui te adresezi??? ai mare dreptate!! cred ca... orice argumente ar fi spuse nici macar nu va incerca sa inteleaga ce i se spune!!
|
||
|
|
||
|
IonykMiru Postat pe 21 Aprilie 2009 01:53 |
||
am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?
|
||
|
ralu_zar Postat pe 21 Aprilie 2009 02:04 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:40:39ok , vad ca esti in contradictie cu multe , dar totusi ........................puteai sa nu exxmplifici in asemenea mod cu asemenea poze , nu stiu prea barbare mi se par ,,, dar tu chiar crezi ca daca u nu esti de acord cu atatea esti mai buna intr-un anumit fel ? ce tampenie cui ii plasa de camatari de acei oameni care dau bani cu dobanda si cui ii pasa cati lei dau ei pe mine esti comic
|
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 06:53 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 01:52:57aoleu ....lourdess,esti impotriva celor care vb urat si injura?? orice om greseste dar tipa ma injurase si m-am enervat foarte tare pt ca chiar nu avea nici un motiv ea se dezlantuia ca intr-o jungla |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 06:56 |
||
De la: IonykMiru, la data 2009-04-21 01:53:24De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:47:47loreds inca o data te intreb ...ai macar idee cui te adresezi??? bine ca intelegi tu ce ti se spune |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 06:57 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? mi-am zis parerea nu am dat in cap hoooooooooooooooooooooooooo |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 06:58 |
||
De la: IonykMiru, la data 2009-04-21 01:53:24De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:47:47loreds inca o data te intreb ...ai macar idee cui te adresezi??? mai fata daca poti intelege macar ce zic eu ar fi bine dar esti tare departe de realitate eu generalizam nu ma refeream strict la tine |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 06:59 |
||
|
Cuvantul avort nu e mentionat in Sf, Scriptura��apare doar omorul��. Daca ai fi citit Biblia si ma indoiesc ,ca o vei face vreodata��..vei observa ca la orice pacat facut ��..si in urma caruia te caiesti,Dumnezeu te iarta��.. O persoana care avorteaza o face din multe motive��fie neajunsurile,fie la presiunea parintilor,a prietenului(tatal),fie in urma unui viol�..incest��.fie chiar din cauza unei nedezvoltari a copilului in pantec��..sau pt viata ei�.a mamei�� In loc sa faci o campanie (daca tot vrei)�.pt a fi protejat intr-o relatie sexuala,apari jignind si aduci injurii ��..te crezi o credincioasa ,dar un om cu frica lui DUMNEZEU�..nu face astfel de afirmatii���. Cine esti tu sa judeci pe altii ? Doar CEL DE SUS te poate judeca�..nu te crede mai presus de EL�.. Stii pilda fariseului ?���.. Si s� nu uit�m cuvintele Domnului Iisus ce spune: �Nu judecati, ca s� nu fiti judecati. C�ci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu m�sura cu care m�surati, vi se va m�sura�(Matei 7:1-2). Iisus a condamnat de multe ori f�t�rnicia fariseilor, pentru ei rostind pilda aceasta: LUCA XVIII: �9. Catre unii care se credeau ca sunt drepti si priveau cu dispret pe ceilalti, a zis pilda aceasta: 10. Doi oameni s-au suit la templu, ca sa se roage: unul fariseu si celalalt vames. 11. Fariseul, stand, asa se ruga in sine: Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca si acest vames. 12. Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig. 13. Iar vamesul, departe stand, nu voia nici ochii sa-si ridice catre cer, ci-si batea pieptul, zicand: Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosului. 14. Zic voua ca acesta s-a coborat mai indreptat la casa sa, decat acela. Fiindca oricine se inalta pe sine se va smeri, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta.� Deasemenea, smerenia este cea care �l duce pe om al�turi de Dumnezeu. Dac� Iisus, care este atoatestiutor si atotputernic este �bl�nd si smerit�, cu at�t mai mult trebuie s� fim noi care avem totul prin darul lui Dumnezeu. Nu trebuie s� dispretuim pe nimeni, pentru c� toti oamenii poart� �n ei chipul lui Dumnezeu. Dumnezeu ur�ste p�catul �ns� �i iubeste pe p�c�tosi, astept�ndu-i s� se �ntoarc� la El. Sper ca ai inteles ceva din toate astea ,daca nu citeste Noul Testament ����.si vei vedea cu ochii tai���� |
||
|
just_heaven Postat pe 21 Aprilie 2009 08:52 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? ai dreptate ti-ai spus parerea la general, ai generalizat, atacand fiecare farama de feminiate si de umanitate din toti cei carora te-ai adresat pana acum. nu dai 2 bani pe camatari?? ma intreb ale ci pilde le urmezi????? nu esti de acord cu persoanele ca nu postesc ???? ai un copi mic ce o sa-i faci o sa-l obligi sa posteasca ????? nuesti de acord cu multe lucruri, ma intreb cat de perfecta te crezi incat sa iti permiti macar sa vorbesti despre astfel de lucruri???? faptul ca esti (sau nu ) mama ar ttrebui sa iti dea de gandit la multe lucruri, de exemplu drogurile (care pot provoca avorturi) , fumatul ,care ucide anual milioane de oameni, cancerul de col uterin , cancerul mamar, bolile cardivasculare, si in sfarsit sexul neprotejat..... daca ar fii sa generalizez si eu si sa spun ca toate mamele care in loc sa-si legene copilul si sa iasa cu el prin parc si sa se bucure de soarele de afaa..sau pe kudika sa-mi oripileze mie retina cu poze absolut morbide, sunt tampite.....cum ar fii??? eu stiu ca nu este asa deoarece pe cateva din mamici le cunosc personal, si nu numai de asta ci pt ca am o parere destul de buna despre petrecerea timplui pe kudika, asa ca, ma multumesc sa ma adresez strict persoanei care are intr-adevar o problema, sau pur si simplu sa ma distrez atunci cand este cazul. generalizarile pe care tu le faci , ma fac sa cred cu tarie ca esti inca copila netrecuta prin greutati si nevoi nici macar prin experieta vietii asa cum se cuvine, asa ca pe de o parte te inteleg, dar faptul ca tu esti sau nu mam nu iti da dreptl sa judeci si sa aruci cu acuze la adresa celor ca nu vor ,nu se simt in stare sau pur si simplu au orice alte motive sa nu fie mame. tocmai pt ca ai dat viata ar trebui sa sti cata responsabilitate implica aducerea pe lume a nui copil.... tocmai pt ca daca ai fii mama ai stii cata suferinta produce pierderea unei sarcini sau alegerea avortului. mama mea,care e o femeie credincioasa , nu are gandirea inapiata pe care o ai tu, sincera sa fiu nici macar bunicul meu de 79 de ani nu crede ca avortul este o crima ,tocmai pt ca experienta or de vita le-a demonstrat ca uneori e mai bine sa gandesti in loc sa te avanti si sa dai cu capul de pereti . cat despre poze....sper sa-ti fie sterse ca mai curand si de asemenea si contul. te-ai gandit ca pe aici intra si copii???? nu prea cred.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 09:41 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-20 17:46:34si eu am o durere fara margini ca tu stai pe forum sa faci "campanii" si bebelusul tau asteapta sa fie schimbat,hranit ,scos afara la plimbare etc..............dar nu ma mir ca tu ai multa credinta si face Dumnezeu totul in locul tau............ cit timp stai tu pe forum sa injuri in ziua de PASTE! fetito daca arat aberatiile scrise de tine unui preot sint sigura ca te va supune exorcizarii! DUMNEZEU este iubire de semeni,bunatate,iertare......................nu razbunare si alte lucruri pe care le insira mintea ta bolnava!De la: FRANNNCE, la data 2009-04-20 17:36:46De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:41:40mai draguta bag seama ca tu insuti esti rezultatul unui avort spontan si atunci cind ai iesit ai cazut in cap si ti sa turtit creierasul!;...............mai exista posibiltatea in care ai fost violata si obligata sa faci avort astfel incit ti-ai pierdut mintile si ai devenit obsesiva!..............pina una alta dezvolti talente de ghicitoare..........de unde stii tu ce crime am facut eu nebuno? ma abtin ca e e a doua zi de paste ca te-as fi spurcat asa cum meriti!............in final mai bucurate cit poti ca topicul va fi sters si contul tau la fel!...........sigur ca vei reaparea ....sa nu raminem in lipsa de activitate!De la: FRANNNCE, la data 2009-04-19 18:44:53De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezimai fetito.............mai maica..........tu cea care te crezi credincioasa........cum poti da la diavol in sfinta zi de Paste? sa te ierte bunul Dumnezeu .........ca sincer nu stii ce faci!;...................................vestea buna este ca paranoia poate fi tinuta in friu........;mergi la medic si te trateaza ca nu e de glumit! mergi si la biserica si aprinde o luminare pentru sufletul tau pierdut! |
||
|
FRANNNCE Postat pe 21 Aprilie 2009 09:57 |
||
daca si eu vb tamepnii no comment , am zis in legatura cu ceea ce urasti , cum tu urasti camatarii asa te urasc si ei pe tine , dohhh , dar infine probabil ca era noapte si erai cam obosita
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Aprilie 2009 09:58 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 09:41:08De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? mai fata du-te si culcate ca esti rau de tot rupta de realitate si sa fie sanatos bunicul tau daca crede la o asemenea varsta ca avortul nu e o crima , doamne fereste de asemenea oameni P.S. in general femeile se imbolnavesc in functie de pacate dar cancerul de col uterin apare mai ales dupa avorturi , si soacra mea a avut cancer de col si ea a facut multe avorturi dar sa operat si a scapat |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 09:59 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38femeile se imbolnavesc in functie de pacate?De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 09:41:08De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? da-mi voie sa te fac vaca proasta a treia zi de paste! pai fetitele de 5 ani ,de 10 ani ...........ce pacate au cretinoido? au pacatul de se fi nascut dintr-o mama ca tine?
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 21 Aprilie 2009 10:03 |
||
france mama :P totusi a 3 zi de paste :)
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Aprilie 2009 10:15 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-04-21 08:52:11Cuvantul avort nu e mentionat in Sf, Scriptura��apare doar omorul��. bineanteles ca acest cuvant "avort" a fost creeat de oameni de nemernicii de doctori in fata lui Dumnezeu se numeste CRIMA ceea ce si este , si nu trebuie nici o femeie sa avorteze indiferent de motiv daca stii bine ar trebui sa stii si faptul ca fiecare copil vine pe lume cu o binecuvantare din partea lui Dumnezeu atotputernic acel copil are o soarta un drum in viata de urmat Iar noi ca niste muritoare de rand nu trebuie sa refuzam omorand acest dar divin de la Bunul Dumnezeu Indiferent de cat se va caii o femeie , ea va fi iertata dar tot isi va trage pedeapsa pt crima facuta impotriva unei fiinte lipsita de aparare , dar se pare ca unele considera aceasta crima denumita de oameni AVORT ca pe un lucru obisnuit ca "Buna Ziua" Foarte mult sange nevinovat este varsat zilnic si ne mai miram de ce se supara Dumnezeu pe noi si ne mai pedepseste din cand in cand NU INTELEG de ce sunt injurata de atatea femei din cauza pozelor publicate FEMEILOR!!! INTEEGE-TI ODATA CA ACELE POZE REPREZINTA O REALITATE CRUDA CARE SE INTAMPLA ZI DE ZI Eu consider ca cele care ma injura se simnt vinovate si doar asa isi pot manifesta vinovatia,nu am spus niciodata ca sunt mai buna ca ele ca acele femei care isi ucid din varii motive copilasii nevinova-ti poate sunt cea mai PACATOASA fiinta de pe pamant dar AVORT=CRIMA nu voi face NICIODATA , pentru ca ma doare sufletul sa las un nenorocit de doctor sa imi taie in bucati propriul meu copil si sa il arunce la gunoi in loc ca eu fiind MAMA lui sa il PROTEJEZ nu sa il OMOR nepasandu-mi nici de durerea lui FIZICA TRECATOARE , nici de durerea lui SUFLETEASCA VESNICA S-au intrebat acele"MAME"oare atunci cand se duc la ginecolog sa faca intreruperi de sarcina adica CRIME ce se intampla cu sufletul bebelusului nenascut?IN AFARA DE FAPTUL CA IN ACEL PANTEC UNDE EL SE SIMNTE PROTEJAT I SE FACE MORMANTUL ei se chinuie VESNIC nefiind botezati lor nu li se va da NICIODATA dreptul sa spuna MAMA , sa fie alinati ei se vor chinui in veci Daca o femeie ar avea suflet ,cand s-ar duce sa OMOARE copilul pe la DOCTORI in momentul cand i se face ECO si ii vede cum bate inimioara cum se misca in lichid nu ar mai zice ca inca vrea sa il omoare ci ar pleca acasa si ar astepta ziua cand urmeaza ca minunatul prunc sa se nasca este un lucru minunat sa fii insarcinata mai alesc cand il pui prima oara la piept si il alaptezi dar unele prefera sa ucida INDIFERENT DE MOTIVE NU AI VOIE NICIODATA SA REFUZI UN DAR DIVIN O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:20 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 10:15:04sigur ma iarta popa .............e pentru o cauza nobila!si ma abtin de DUMINICA .......;;deci sint o eroina!
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 21 Aprilie 2009 10:21 |
||
|
pe mine ,una m-ai ingrozit...RAU de tot ,mai ales ca eu am facut deja 2 crime... lourdess....tu crezi ca e nevoie de poze? crezi ca nu stiu...ca nu ma gandesc? nu e nevoie de tine sa imi amintesc!1!!!!!stii care e ironoa? ca toate pietrele care le arunci acum in noi...femeile ce ti-am citit acuzatiile se vor intoarce intr-o zi impotriva ta... pt ca stiu din experienta ca vei fi pusa si tu intr-o zi in postura de a alege ...sa faci sau nu un copil .... nu vorbi inainte ..... nu poti fi ecoul constiintei nimanui.... iar cele care aleg sa faca un avort ,nu il fac pt ca le place sa stea pe o masa cu picioarele in sus....simtind cum un doctor rupe carne din carnea lor.....murind si inviind de miliarde de ori....fac un avort pt motive grele si dificile.....asumandu-si consecintele.... te rog....scoate pozele acelea...fa-ti un site propriu...orice....dar nu asa faci ceva.....! |
||
|
teo_33 Postat pe 21 Aprilie 2009 10:22 |
||
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:03:59De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38femeile se imbolnavesc in functie de pacate?De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 09:41:08De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? eu nu te-am jignit NEICA NIMENI CE ESTI, cine stie ce pacate ale parintilor platesc acele fetite nevinovate Dumnezeu stie de ce le pune la grea incercare BUNICII MANANCA AUGURIDA si nepotilor li se sterpezesc dintii |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:23 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38 permite-mi te rog sa ma prapadesc de ras in fata evidentei prostii pe care ai scos-o pe gurita... "cancerul de col uterin este provocat de avort", asta imi demonstreaza inca o data ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce vorbesti. Doamne fereste de oameni ca tine draguto ,ca slavaDomnului bunicul meu sau al altora are o experienta de viata care ii permite sa stie despre ce vorbeste si sa argumenteze asa, pe cand tu te agtai de niste poze si de o dogma crestineasca pe care nu o intelegi dar pe care o arunci in fata oricui are tupeul sa-ti raspnda . devii patetica, nu doar absurda.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 10:27 |
||
Atunci fie ti pacatul iertat france :) da asa e de duminica e ceva :) teo nu esti singura care ai fost socata si stai linistita ca cineva acolo sus va avea griaj de ea , asta e |
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Aprilie 2009 10:29 |
||
De la: teo_33, la data 2009-04-21 10:22:26pe mine ,una m-ai ingrozit...RAU de tot ,mai ales ca eu am facut deja 2 crime... m-am saturat sa fiu criticata si jignita doar pt ca nu sunt de acord cu crima si vreau sa arat si prin cateva imagini rezultatul acesteia sperand ca poate asa voi salva un suflet caruia i s-a pus deja gand rau iar mama lui se va intoarce cu fata catre Dumnezeu va avea mai multa mila si constiinta si va aduce pe lume acel prunc NEVINOVAT |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:30 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 10:29:15Atunci fie ti pacatul iertat france :) de mine?NEICA NIMENI DE CE? doar pt ca sunt impotriva crimei????????????? dar de cele care o practica DU-TE LA CULCARE ESTI UN CAZ PIERDUT |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:32 |
||
|
off lourdess,nu te-am jignit deloc....doar ca aminteste-ti....Dumnezeu a spus sa ne iubim aproapele....nu sa aruncam cu pitre.... cefaci tu nu e educatie crestina si nici campanie...... incearca asa previi...si nu cu cu poze oripilante....gaseste altceva... DA ,eu sunt una din femeile care am facut avort,si nu iti doresc nici cosmarurile mele si nici mustrarile de constiinta...... avortul nu o solutie ....dar fiecare stie cat si ce poate duce in viata asta ! te-am rugat sa scoti pozele......era o rugaminte.....faci cum vrei dar asa nu ajungi nicaieri...! |
||
|
teo_33 Postat pe 21 Aprilie 2009 10:35 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar? nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:35 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:20:30 bineanteles ca nu ai inteles nimic din ce ti-a scris fata ...adica sa nu acuzi pt ca vei fii rasplatit la fel. se pare ca nu vrei sa pricepi si pace buna. sti ceva... imi amintesti de fapt de un domn care avea exact aceesi exprimare si cam acelesi idei crete ca si tine. n user care a cam disparut de o vreme sunt sigura ca vazandu-se sustinut in demersurile astea o sa apara si el imedia pe aici. sincer cred ca problema ta nueste avortul in sine, ci faptul ca te plictisesti in casa. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 10:36 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:23:55draga mascota macabra....tu esti prima care m-ai facut criminala etc..dar se pare ca mintea ta este prea scurta .............nu asta este important! important e ca oameni nebuni ca tine umbla liberi ,netratati si mai fac si copii ca sa le transmita genetic boala!De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:03:59De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38femeile se imbolnavesc in functie de pacate?De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 09:41:08De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post?????? |
||
|
FRANNNCE Postat pe 21 Aprilie 2009 10:36 |
||
|
Draga lourdenss , nu ma face neica nimeni ca eu nu te am ofensat ai grija cum vbesti ca nu suntem in mahalale tu ai spus ca respectiv cancerul de col uterin se face din cauza avorturilor !!! buuunnn, e uie ce spun medici ca respective cauzele nu sunt cunoscute , daca tu extrapolezi in asemenea hal no comment Cancerul de col uterin (CCU) este o boala cronica grava, de mare importanta medico-sociala, cu evolutie foarte severa, mai ales cand este depistata in stadii avansate.Importanta problemei rezulta din faptul ca neoplasmul colului uterin reprezinta una din principalele cauze de deces al populatiei feminine, ocupand locul al doilea ca frecventa, pe primul loc situandu-se cancerul sanului. Cancerul colului uterin insumeaza 44% din totalul neoplaziilor genitale feminine, fapt ce justifica eforturile depuse pe plan national si international pentru studierea acestei maladii.Riscul de cancer al colului apare in adolescenta si continua pana in jurul varstei de 50 de ani. Aceasta sugereaza posibilitatea ca hormonii reproductivi sa fie implicati in producerea lui, desi sunt posibile si alte explicatii. Printre acestea, exista si posibilitatea ca anticonceptionalele orale sa poata influenta cancerul genital cat si factori favorizarizanti si acestia sunt :a)factorii ce apartin mediului inconjurator ; b) factorii ce tin de gazda.: - Fumatu -Dieta -Imunosupresia -Varsta |
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Aprilie 2009 10:37 |
||
De la: teo_33, la data 2009-04-21 10:35:25off lourdess,nu te-am jignit deloc....doar ca aminteste-ti....Dumnezeu a spus sa ne iubim aproapele....nu sa aruncam cu pitre.... imi cer mii de scuze ma refeream ca m-am saturat sa fiu jignita , pt ca sunt atatea care au facut-o si care o vor mai face nu ma refeream strict la tine desi dupa cum m-am exprimat asa a reiesit :( |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 10:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| HELP!!!! | 14 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:26 |
| trebuie sa fac avort... | 39 | De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55 |
| Avortul...ce si cum? | 60 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
|
|
||
| http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html | 5 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19 |
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.