Mai multe
| Da, dar de ce sa-l chunuiesti pe el? Cu ce ti-a gresit copilul sa duca o viata nefericita, plina de durere? | ||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 00:12 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:12:14Da, dar de ce sa-l chunuiesti pe el? Cu ce ti-a gresit copilul sa duca o viata nefericita, plina de durere? nu il chinuiesc eu asa a fost alegerea lui Dumnezeu Tu crezi ca este mai bine sa il avortez si la judecata sa ma intrebe de ce l-am omorat?de ce i-am luat dreptul la viata? nu se poate asa ceva trebuie sa ne asumam orice ne da Dumnezeu cu capul sus nu "scapand de necaz" N-AI VRUT SA FI MAMA Ce-am gresit eu, mama,VIATA sa mi-o iei? Ma alungi din tine, de ce nu ma vrei? N-am cum sa ma apar, sa strig... n-am putere. Te iubesc,mamico,cat nu poti tu cere. Unde mi-e mormantul, in care cimitir? N-ai vrut sa gust,mama,al VIETII SFANT POTIR. Iti voi zice "mama"chiar de nu esti mama. Striga-ma pe nume... nu stiu cum ma cheama! Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis, Te iubesc, mamico, chiar de m-ai ucis. Nu-mi cunosti tu chipul ca sa-l pui in rama, Desi mi-ai luat VIATA, tot mi-esti draga, mama. Glasul constiintei l-ai lasat deoparte. Tocmai tu, IUBIRE ma trimiti la moarte!? Tu din necredinta te-ai iubit pe sine, Eu cu atat mai tare te iubeam pe tine. Iar la Judecata cum sa te prezinti? Nu va fi scapare, n-ai sa poti sa minti Ucigasa fapta tu n-o poti ascunde, N-o sa ai cuvinte pentru a raspunde. Sunt atatea mame ce-si doresc copii, Dati-ne o sansa sa ramanem vii. Cin'sa planga, Doamne;noaptea-atator drame Cine sa trezeasca ZECI DE MII DE MAME. |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:15 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:09:51De la: Bloody_minnie, la data 2009-04-20 23:57:34De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:50:39De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 23:32:25De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion? aici te contrazic! de ce trebuie sa traiasca copilul ala condamnat? tie ti-=ar placea sa vezi ca al tau copil e marginalizat, e condamnat, nu are nici un viitor, sufera, el sufera si isi doreste moartea... am vazut astfel de cazuri nu e bine, deloc,ei sufera pt ceva ce asa le-a fost dat...daca ganmdesc ca poate sunt unii care sunt bolnavi si nu pot sa gandeasca, dar sincer am un caz in familia sotului, copilul, s-a nascut, ceva nbepotrivire de rh, si crede-ma e condamnat, are 8 ani si dupa nenumarate operatii nu poate sa umble, nu poate sa scrie, nu poate sa stea in fund, tu cum crezi ca se simte el cand vede ca ceilalti copii pot umbla, alerga, se juca si el nu... o intreaba pe mama lui si ea plange...de ce? pentru ca asa i-a fost dat? de fapt el e condamnat, pe viata, se chinuie si sunt multi altii care se chinuie din alte motive... |
||
|
|
||
|
Postat pe 21 Aprilie 2009 00:16 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:09:51De la: Bloody_minnie, la data 2009-04-20 23:57:34De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:50:39De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 23:32:25De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion? Draga mea da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Ce-i dai tu acelui copil refuzand sa faci un avort e un pseudodrept la viata. Nu va avea niciodata o viata normala, si tot tu vei fi cea care va suferi vazandu-l cum se chinuie... |
||
|
koph Postat pe 21 Aprilie 2009 00:17 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:15:19De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:12:14Da, dar de ce sa-l chunuiesti pe el? Cu ce ti-a gresit copilul sa duca o viata nefericita, plina de durere? Eu una prefer sa ard in Iad decat sa imi chinuiesc copilul. Intelegi? |
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 00:17 |
||
| Cred ca o femeie poate face ceea ce doreste cu propriul corp. Daca ea hotaraste, din varii motive, ca la un moment dat in viata ei nu poate duce la bun sfarsit o sarcina(nu are o situatie materiala adecvata, nu se simte pregatita psihic pentru rolul de mama, sanatatea nu ii permite, fatul nu este normal), are tot dreptul sa faca un avort. Si in afara de asta, cred ca pentru orice femeie este o experienta traumatizanta atat fizic cat si psihic, ele avand nevoie de intelegere si nu de judecata aspra. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 21 Aprilie 2009 00:27 |
||
|
lourdess, ai vazut vreodata un copil cu dizabilitati mintale? mai mult, ai discutat vreodata cu un astfel de copil? ai vazut in ce conditii trece prin aceasta viata in Romania? Tu stii macar cati sunt? Si cati parinti au posibilitate reala de a renunta la serviciu pentru a sta cu ei? Caci astfel de copii au nevoie de ingrijire CONSTANTA, poti sa zici ca sta bunica cu ei, dupa ce moare bunica, cine o sa stea cu ei? Tu stii ca multi parinti ii tin incuiati in casa, deoarece le este rusine cu ei, in loc sa-i duca la scoli speciale care i-ar putea integra in societate? Stii ce conditii sunt in aceste scoli? Stii cum ii trateaza oamenii ca tine? Habar n-ai de viata, du-te si mai traieste, deschide nitel ochii si apoi sa vii sa faci pe sfanta. N-ai reusit decat sa agiti spiritele, as putea spune ca tu esti diavolul. Acuma du-te repede si fa-ti cruce de 3 ori, pupa icoana si roaga-L pe Dzeu sa te apere de trimisii satanei care suntem noi Femeie schizofrenica |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 00:35 |
||
| Fetito, ai ramas in Vechiul Testament, mai updateaza-te macar pana la Iisus. | ||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 00:36 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:33:28 WOW ce rationala esti, tu |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 00:40 |
||
ufff inca n`o disparut nebuna???
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 21 Aprilie 2009 00:41 |
||
|
unde n-ar fi avortat m-sa lu'Hitler sau il facea ceva moale in toaleta in loc sa fete un asfel de specimen uman...pote ca saream peste al 2-lea razboi mondial si aveam parte de dominatie exraterestra sau alte alea... hai mai fata ca esti dusa rau de tot, cum spuneam mai sus daca tu esti mama eu sunt maica Tereza reancarnata. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 00:41 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 00:41:06unde n-ar fi avortat m-sa lu'Hitler sau il facea ceva moale in toaleta in loc sa fete un asfel de specimen uman...pote ca saream peste al 2-lea razboi mondial si aveam parte de dominatie exraterestra sau alte alea... Doamne fata ce exemple imi dai de scrizofenicul ala cine stie de ce a iesit ala asa de posedat sunt multi ca el nu generaliza nu gasi acum motive pt care este bine sa se faca un avort etc si bineanteles ca sunt mama nu te mai juca cu vorbele sunt multe persoane care ma cunosc si stiu ca am un baietel minunat iti pot trimite cate poze vrei inclusiv din perioada sarcinii am avut o burtica imensa id-ul meu este lourdess_sweet |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:45 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:33:28De la: rashela, la data 2009-04-21 00:11:08De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:02:05De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:59:15De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii? Dumnezeu nu a spus crede si nu cerceta. Nu o sa gasesti nicaieri treaba asta in Noul testament. Ii apartine unui tip care a trait in Evul Mediu. In NT scrie "bate si ti se va deschide, cauta si vei gasi". Din cata pot eu sa-mi dau seama, "cauta si vei gasi" sunt cuvinte opuse infamei ziceri "crede si nu cerceta". Nu mai vorbi de lucruri pe care nu le cunosti. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 21 Aprilie 2009 00:45 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-21 00:35:06lourdess, stii tu motivul pt care au iesit asa?nu cred, eu nu am vrut sa spun decat ca este pacat a faci avort pentru ca este un pacat de neiertat si tu duci discutia in alt punct si poti injura cat vrei daca asta te face sa te simnti bine |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:49 |
||
eu sunt curioasa,daca noi nu vom mai scrie aici.....si nu o mai bagam in seama...ea ce va face..v-a posta in continuare????
|
||
|
ralu_zar Postat pe 21 Aprilie 2009 00:51 |
||
|
dar pana la urma care e problema ta ca o femeie face un avort??? fiecare face ce vrea cu viata ei si cu corpul ei... du-te mai bine si te culca si cand te trezesti primul lucru care sa-l faci e sa te duci la Biserica sa aprinzi o lumanare pentru sufletul ala a tau.... |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 21 Aprilie 2009 00:53 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:40:54 tu nu ai incercat sa arati ce anume inseamna un avort ,nu ai adus in discutie suferinta fizica si psihica a mamei, nu ai adus in discutie faptul ca poti ramane cu sechele psihice in urma unui avort, nu ai adus in discutie ca o femeie poate ramane "stearpa" in urma unui avort ,nu ai adus ca argument faptul ca un uter mutilat de un avort poate sa fie incapabil sa mai "tina" o alta sarcina sau ca urmatoare sarcina nu poate fii dusa la termen, nu ai incercat sa aduci ca agument ca exisa sarcini toxice, nu ai adus in discutie avorturile spontane ...care pana la urma tot avorturi sunt.... tie ti s-a pus pata pe credinta si pe faptul ca embrionii sun fiinte...gresit din anumite puncte de vedere,,,sau poate metafizic vorbind, corect. noi vorbim aici de multe implicatii care tin mai mult de fiecare femeie in parte nu doar de niste cuvinte acide sau de judecati pripite. esti inca o copila fara minte daca tu crezi ca femeile care fac avorturi pe banda rulanta nu sufera sau nu se gandesc la acei copii. cat despre pozele alea pe care le-ai postat...sincera sa fiu denota o gandire bolnava ,incoerenta si imatura. o campanie antiavort se face cu sustinere materiala si psihologica, ceea ce faci tu e iritare in masa. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 00:53 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:49:26 Te-am jignit, nu te-am injurat Nu duc discutia decat intr-un singur punct, dar vad ca oricum nu te ajuta neuronii, sunt prea ocupati cu "campania".... daca ai fi fost atenta le ce ai postat singurica ti-ai fi dat seama ce voiam sa spun Si zi... nu te-ai rugat la Dzeu inca? |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 00:55 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 00:51:41eu sunt curioasa,daca noi nu vom mai scrie aici.....si nu o mai bagam in seama...ea ce va face..v-a posta in continuare???? avand in vedere ca am inceput sa ne luam de ea, pentru ceea ce a postat (de foooooarte multe ori si pe foooooaaarte multe topice), sunt sigura , dar SIGURA ca va posta in continuare |
||
|
kitty_krieger Postat pe 21 Aprilie 2009 00:56 |
||
| Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta. | ||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 00:56 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-21 00:41:01ufff inca n`o disparut nebuna??? nebuna de ce?ca sunt contra crimei? tu esti sanatoasa ca esti de acord? daca nu erai de acord nu m-ai fi jignit de atatea ori ci ti-ai fi vazuti de treaba ta m-am saturat sa fiu jignita doar ca am luat niste poze de pe diverse site-uri care sunt impotriva avorturilor si le-am postat la profilul meu pt a salva cateva suflete nevinovate carora li s-au pus deja gand rau adica urmeaza a fi avortati poate mamele lor vazand acesti copii transati si omorati de doctori cu sange rece cu acordul "mamei" li se va face mila si va renunta la gandul cel rau acela de a avorta si vor aduce pe lume acei copii minunati http://avorturi-copii-ucisi.blogsopt.com/ cand spui MAMA ar trebui sa ti se duca gandul la un suflet bun un suflet blajin,cald dar in ziua de azi cand spui cuvantul MAMA in foarte multe cazuri mai bine te abtii Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa Oare mamã sã mai fie Aceea ce-ºi omoarã fiii? Care fiarã vreodatã ªi-a omorât a sa fatã? Nici o fiarã, tu sã ºtii, Nu-ºi omoarã ai sãi fii, Numai mama cea creºtinã S-a fãcut ca o hainã. Este mai rea ca o fiarã, E de plâns ºi de ocarã Ca ea îºi omoarã fiii ªi este vas al urgiei. A lui Dumnezeu urgie O va munci pe vecie Cã pe pruncii ei cei vii Ea i-a dat la cãsãpii. Pe la doctori i-a ucis, Cu gheena ea s-a aprins Cã nevinovaþii prunci I-a supus la grele munci Spre a fi tãiaþi bucãþi ªi aruncaþi prin gãleþi. Vai ºi-amar de-acele mame Ce ºi-au mâncat a lor carne. Nu carne de dobitoc Care se frige la foc, Ci carne de oameni vii, De nevinovaþi copii. Sã ºtiþi voi, mame nebune, Cã altfel nu vã pot spune, Care-avorturi aþi comis, De douã ori aþi ucis. Nevinovaþilor prunci Le-aþi dat îndoite munci; Trupul lor nevinovat În cuþit l-aþi aruncat. Sufletul lor chinuit De luminã l-aþi lipsit, Cã botez n-au apucat ªi-n luminã n-au intrat. Iar în ziua de apoi Ei vã vor pârî pe voi, Cã de viaþã i-aþi lipsit ªi raiul n-au moºtenit. Iar când voi o sa muriþi Iadul o sã-l moºteniþi. Plângeþi acum cu amar Ca sã scãpaþi de tartar. Cât mai este vreme-acum Mergeþi la duhovnic bun, Cu lacrimi sã vã cãiþi ªi sã vã mãrturisiþi, C-aþi ucis pe-ai voºtri fii Si i-aþi omorât de vii, Cu moartea cea mai amarã Voi i-aþi scos din viaþã afarã. Pruncii cei nevinovaþi Stau în beznã aruncaþi, Cãci mãmica lor hainã N-a vrut sã le dea luminã. Dumnezeu la început, Pe Eva când a fãcut, Cu un nume tãinuit "Viaþã" pe ea a numit. ªi i-a spus copii sã nascã, Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã, În dureri sã nascã fii, Spre-a fi mamã celor vii. Iar voi, mamelor nebune, Moarte semãnaþi în lume, Din a dracilor povaþã Omorâþi ºi nu daþi viaþã. Diavolul uºor vã-nºealã ªi vã prinde cu momealã, Cãci acela la-nceput Omorâtor s-a fãcut. Iarã voi lui aþi urmat, Sãvârºind mare pãcat, Omorând pruncii de vii, Ducându-i la cãsãpii. N-aþi fost voi izvor de viatã, Ci spre moarte-aþi fost povaþã. N-aþi voit sã naºteþi prunci ªi veþi primi grele munci. De aceea voi sã ºtiþi: Nu puteþi femei sã fiþi, Nu sunteþi femei de seamã, De nu vreþi sã fiþi ºi mamã. Ori pãziþi voi fecioria ªi lãsaþi cãsãtoria, Spre a fi femei alese ªi a Domnului mirese. De nu-þi place fecioria, Sã iubeºti cãsãtoria, Sã duci sarcina de mamã, Sã fii femeie de seamã. Sã nu te faci roabã plãcerii ªi unealta desfrânãrii, Ci a naºterii durere Sã o primeºti cu plãcere. Cã pedeapsã vei avea ªi de iad nu vei scãpa Porunca de n-o pãzeºti ªi de naºteri te fereºti. A te mântui doreºti, Durerea sã o primeºti. Durerea-þi aduce þie Cereasca împãrãþie. De-ai ucis bãiat sau fatã Ce ar fi trãit odatã Poate ar fi fost un om vestit Ce pe mulþi ar fi izbãvit. Poate-un împãrat sau domn Sau vreun sfânt sau mare om, Care, de s-ar fi rugat, Suflete ar fi salvat, Pe mulþi ar fi mântuit, Chiar din focul cel cumplit, Pe mulþi ar fi ajutat Sã aibã sufletul curat, Iar de-ar fi fost el un sfânt ªi om tare la cuvânt, Prin ale sale cuvinte Pe mulþi lumina la minte, Spre-a întoarce la luminã ªi la vesnica odihnã, ªi a le fi spre lãmurire Spre veºnica fericire. Mamã, mamã blestematã, Ai gândit tu vreodatã, Când îþi ucideai copiii, Cã aceºtia au sã-nvie În ziua cea de apoi, Când vom învia ºi noi, ªi-au sã-þi cearã socotealã Pentru moartea lor amarã? Pentru cã tu i-ai ucis ªi-n întuneric i-ai trimis. Atunci ei te vor mustra ªi-aºa te vor întreba: "Cum ai îndrãznit tu, mamã, Mamã cu inima de-aramã, Ca sã ne ucizi pe noi ªi sã ne dai la gunoi? N-ai gândit tu oare-atunci Cã în iad sunt grele munci Pentru cei rau ucigasi Care ucid copilaºi? N-ai crezut cã vede Domnul Tot ceea ce face omul?" Vei da seama ce-ai fãcut ªi câþi copii ai crescut. Ai ales numai plãcerea ªi ai ocolit durerea, Dar la judecatã atunci O sã ai amare munci. ªi pentru a ta plãcere Tu vei merge în durere ªi-a lui Dumnezeu mânie Te va duce la pieire, În iad te vei osândi, Munca o vei dobândi, De nu te vei pocãi ªi nu te vei spovedi. N-AI VRUT SA FI MAMA Ce-am gresit eu, mama,VIATA sa mi-o iei? Ma alungi din tine, de ce nu ma vrei? N-am cum sa ma apar, sa strig... n-am putere. Te iubesc,mamico,cat nu poti tu cere. Unde mi-e mormantul, in care cimitir? N-ai vrut sa gust,mama,al VIETII SFANT POTIR. Iti voi zice "mama"chiar de nu esti mama. Striga-ma pe nume... nu stiu cum ma cheama! Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis, Te iubesc, mamico, chiar de m-ai ucis. Nu-mi cunosti tu chipul ca sa-l pui in rama, Desi mi-ai luat VIATA, tot mi-esti draga, mama. Glasul constiintei l-ai lasat deoparte. Tocmai tu, IUBIRE ma trimiti la moarte!? Tu din necredinta te-ai iubit pe sine, Eu cu atat mai tare te iubeam pe tine. Iar la Judecata cum sa te prezinti? Nu va fi scapare, n-ai sa poti sa minti Ucigasa fapta tu n-o poti ascunde, N-o sa ai cuvinte pentru a raspunde. Sunt atatea mame ce-si doresc copii, Dati-ne o sansa sa ramanem vii. Cin'sa planga, Doamne;noaptea-atator drame Cine sa trezeasca ZECI DE MII DE MAME. |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:56:54Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta. Sunt ORTODOXA nu pocaita |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 01:00 |
||
|
Doamne mi s-a intors stomacul pe dos , bleah , cred ca ma duc sa dau la boboci , aoleu ................................... bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh no comment despre lourdness sau cum Dzeu o chemao |
||
|
blue07scorpion Postat pe 21 Aprilie 2009 01:00 |
||
| Draga, daca te chinuie talentul exista atatea edituri ... | ||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 01:00 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:45:38De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 00:41:06unde n-ar fi avortat m-sa lu'Hitler sau il facea ceva moale in toaleta in loc sa fete un asfel de specimen uman...pote ca saream peste al 2-lea razboi mondial si aveam parte de dominatie exraterestra sau alte alea... fata draga din nefericire acest om ,aceasta fiinta umana acel embrion care mai tarziu a devenit maretul Hitler a existat...nu crezi ca ar fii fost mai bine daca vreo "mama omida " i-ar fii spus ma-sii ca o sa nasca un monstru cu chip de om care va ucide cateva milioane de oamnei din propriul lui capriciu despre o rasa pura?????? nu crezi ca ar fii fost decizie inteleapta ca acea femeie sa fii avortat embrionlul Hitler???? glumesc si oricum nu astept raspuns la o astfel de ipoteza, dar asa ca gandire "elastica" e bine sa vezi lucrurile din mai multe unghiuri...iti lasa la alegere mai multe optiuni decat daca privesti numia prin prisma credintei sau a medicinei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 01:01 |
||
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 00:51:41eu sunt curioasa,daca noi nu vom mai scrie aici.....si nu o mai bagam in seama...ea ce va face..v-a posta in continuare???? ce sa scriu eu nu am facut decat sa postez niste poze cu o realitate cruda care se intampla zilnic si sa raspund la intrebarile rautacioase care mi s-au adresat ATAT |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 01:02 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:00:15De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:56:54Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta. esi credincioasa de duminica nicidecum ortodoxa,nu pot sa cred ca exista fiinte atat de irationale ca tine. refuz sa cred ca tu ca femeie esti incapabila sa intelegi o alta femeie. refuz sa cred ca tu ca ortodoxa esti incapabila de compasiune ...si multe altele... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 21 Aprilie 2009 01:05 |
||
De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:00:28Draga, daca te chinuie talentul exista atatea edituri ... sa ma chinuie talentul ca sufar pentru ca exista femei care ucid? nu cred IN SCHIMB PE TINE TE CHINUIE URA |
||
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 01:06 |
||
| Nu stiu ce esti, dar crestina in niciun caz. N-ai auzit de mila, iertare, bunatate? O tot dai cu sufletele care batuie. Imi arati si mie unde scrie asta in Biblie? | ||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 01:07 |
||
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:06:42De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:00:28Draga, daca te chinuie talentul exista atatea edituri ... Asa e, vezi, de-aia sunt si cu sarpele in avatar. Ma chinuie duhurile in fiecare noapte. ba mai imi apare unul cu ochii rosii in somn, cine-o fi?
|
||
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 01:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| saluatre | 9 | De la: mihai_sufletist 31 Martie 2012 12:45 |
| CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? | 13 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14 |
| URGENT!!! Mi-a intarziat mentruatia 5 zile.... | 14 | De la: kudika013892 20 Noiembrie 2012 12:45 |
|
|
||
| buna | 32 | De la: vitamina_c 20 Aprilie 2011 22:09 |
| intrerupere sarcina bacau !! | 5 | De la: kudika_nikole 18 Ianuarie 2012 01:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.