Setari Cookie-uri

am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul

De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:35:56
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?

nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi

ti se rupe sufletu pe dracu.....
sa-mi fie iertata iesirea dar muierea asta ar scoate din pepeni si un sfant.
nu sunt crimele tale, nu tie iti apartin acele pacate ,nu esti tu cea care a facut avort, dar continui sa te eijezi in purtatoare de cuvant a unora care nu ti-au cerut sa fii
daca nu ai facut un avort cum iti permiti mai femeie fara minte sa vorbesti macar despre asta????
daca experienta ta de viata nu iti permite sa sti ce inseamna un avort cum poti tu sa iti permiti sa condamni sau sa judeci pe cineva pt ce a facut????
unde e mai biblia aia sa iti dau cu ea in capul ala sec?????
ca ma enervezi deja
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:43
dandi , din dorinta de a face ceva bun , cred :|
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:44
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:36:44
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:20:30
bineanteles ca acest cuvant "avort" a fost creeat de oameni de nemernicii de doctori in fata lui Dumnezeu se numeste CRIMA ceea ce si este , si nu trebuie nici o femeie sa avorteze indiferent de motiv daca stii bine ar trebui sa stii si faptul ca fiecare copil vine pe lume cu o binecuvantare din partea lui Dumnezeu atotputernic acel copil are o soarta un drum in viata de urmat
Iar noi ca niste muritoare de rand nu trebuie sa refuzam omorand acest dar divin de la Bunul Dumnezeu
Indiferent de cat se va caii o femeie , ea va fi iertata dar tot isi va trage pedeapsa pt crima facuta impotriva unei fiinte lipsita de aparare , dar se pare ca unele considera aceasta crima denumita de oameni AVORT ca pe un lucru obisnuit ca "Buna Ziua"
Foarte mult sange nevinovat este varsat zilnic si ne mai miram de ce se supara Dumnezeu pe noi si ne mai pedepseste din cand in cand
NU INTELEG de ce sunt injurata de atatea femei din cauza pozelor publicate
FEMEILOR!!! INTEEGE-TI ODATA CA ACELE POZE REPREZINTA O REALITATE CRUDA CARE SE INTAMPLA ZI DE ZI
Eu consider ca cele care ma injura se simnt vinovate si doar asa isi pot manifesta vinovatia,nu am spus niciodata ca sunt mai buna ca ele ca acele femei care isi ucid din varii motive copilasii nevinova-ti poate sunt cea mai PACATOASA fiinta de pe pamant dar AVORT=CRIMA nu voi face NICIODATA , pentru ca ma doare sufletul sa las un nenorocit de doctor sa imi taie in bucati propriul meu copil si sa il arunce la gunoi in loc ca eu fiind MAMA lui sa il PROTEJEZ nu sa il OMOR nepasandu-mi nici de durerea lui FIZICA TRECATOARE , nici de durerea lui SUFLETEASCA VESNICA
S-au intrebat acele"MAME"oare atunci cand se duc la ginecolog sa faca intreruperi de sarcina adica CRIME ce se intampla cu sufletul bebelusului nenascut?IN AFARA DE FAPTUL CA IN ACEL PANTEC UNDE EL SE SIMNTE PROTEJAT I SE FACE MORMANTUL ei se chinuie VESNIC nefiind botezati lor nu li se va da NICIODATA dreptul sa spuna MAMA , sa fie alinati ei se vor chinui in veci
Daca o femeie ar avea suflet ,cand s-ar duce sa OMOARE copilul pe la DOCTORI in momentul cand i se face ECO si ii vede cum bate inimioara cum se misca in lichid nu ar mai zice ca inca vrea sa il omoare ci ar pleca acasa si ar astepta ziua cand urmeaza ca minunatul prunc sa se nasca este un lucru minunat sa fii insarcinata mai alesc cand il pui prima oara la piept si il alaptezi dar unele prefera sa ucida
INDIFERENT DE MOTIVE NU AI VOIE NICIODATA SA REFUZI UN DAR DIVIN O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU

bineanteles ca nu ai inteles nimic din ce ti-a scris fata ...adica sa nu acuzi pt ca vei fii rasplatit la fel.
se pare ca nu vrei sa pricepi si pace buna.
sti ceva... imi amintesti de fapt de un domn care avea exact aceesi exprimare si cam acelesi idei crete ca si tine. n user care a cam disparut de o vreme sunt sigura ca vazandu-se sustinut in demersurile astea o sa apara si el imedia pe aici.

sincer cred ca problema ta nueste avortul in sine, ci faptul ca te plictisesti in casa.

sincer cred ca tu in loc sa dormi iti dai si tu NEICA NIMENI cu parerea
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:47
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:43:01
De la: ralu_zar, la data 2009-04-21 02:04:12am si eu o intrebare lourdess...tu iti suporti poza de la avatar?

nu, normal ca nu suport poza imi da lacrimile de cate ori vad aceste poze, MI SE RUPE SUFLETUL MIE care nu le-am facut asta dar trebuia sa se gandeasca acele femei care i-au omorat inainte de a o face si acum aceste poze nu ar mai fi existat iar acesti copii ar fi fost si ei oameni alaturi de famillile loru aruncati la gunoi

nu sunt crimele tale, nu tie iti apartin acele pacate ,nu esti tu cea care a facut avort, dar continui sa te eijezi in purtatoare de cuvant a unora care nu ti-au cerut sa fii
daca nu ai facut un avort cum iti permiti mai femeie fara minte sa vorbesti macar despre asta????
daca experienta ta de viata nu iti permite sa sti ce inseamna un avort cum poti tu sa iti permiti sa condamni sau sa judeci pe cineva pt ce a facut????
ca ma enervezi deja
ce vina are mai Biblia ca e asta cretina? tu crezi ca a citit macar vreun pasaj? cine stie ce secte frecventeaza si cica e credincioasa! vax albina ca e precum picapu cind se zgirie placa!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:49
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:36:55
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:23:55
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:03:59
De la: lourdess, la data 2009-04-21 09:59:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 09:41:08
De la: lourdess, la data 2009-04-21 06:58:22
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:40:22cu persoanele care nu tin post??????

hai ca am trait sa o aud si pe asta....devii haioasa rau de tot serios.

mi-am zis parerea nu am dat in cap hoooooooooooooooooooooooooo

ai dreptate ti-ai spus parerea la general, ai generalizat, atacand fiecare farama de feminiate si de umanitate din toti cei carora te-ai adresat pana acum. nu dai 2 bani pe camatari??
ma intreb ale ci pilde le urmezi????? nu esti de acord cu persoanele ca nu postesc ???? ai un copi mic ce o sa-i faci o sa-l obligi sa posteasca ?????
nuesti de acord cu multe lucruri, ma intreb cat de perfecta te crezi incat sa iti permiti macar sa vorbesti despre astfel de lucruri????

faptul ca esti (sau nu ) mama ar ttrebui sa iti dea de gandit la multe lucruri, de exemplu drogurile (care pot provoca avorturi) , fumatul ,care ucide anual milioane de oameni, cancerul de col uterin , cancerul mamar, bolile cardivasculare, si in sfarsit sexul neprotejat.....

daca ar fii sa generalizez si eu si sa spun ca toate mamele care in loc sa-si legene copilul si sa iasa cu el prin parc si sa se bucure de soarele de afaa..sau pe kudika sa-mi oripileze mie retina cu poze absolut morbide, sunt tampite.....cum ar fii???
eu stiu ca nu este asa deoarece pe cateva din mamici le cunosc personal, si nu numai de asta ci pt ca am o parere destul de buna despre petrecerea timplui pe kudika, asa ca, ma multumesc sa ma adresez strict persoanei care are intr-adevar o problema, sau pur si simplu sa ma distrez atunci cand este cazul.

generalizarile pe care tu le faci , ma fac sa cred cu tarie ca esti inca copila netrecuta prin greutati si nevoi nici macar prin experieta vietii asa cum se cuvine, asa ca pe de o parte te inteleg, dar faptul ca tu esti sau nu mam nu iti da dreptl sa judeci si sa aruci cu acuze la adresa celor ca nu vor ,nu se simt in stare sau pur si simplu au orice alte motive sa nu fie mame.
tocmai pt ca ai dat viata ar trebui sa sti cata responsabilitate implica aducerea pe lume a nui copil....
tocmai pt ca daca ai fii mama ai stii cata suferinta produce pierderea unei sarcini sau alegerea avortului.
mama mea,care e o femeie credincioasa , nu are gandirea inapiata pe care o ai tu, sincera sa fiu nici macar bunicul meu de 79 de ani nu crede ca avortul este o crima ,tocmai pt ca experienta or de vita le-a demonstrat ca uneori e mai bine sa gandesti in loc sa te avanti si sa dai cu capul de pereti .

cat despre poze....sper sa-ti fie sterse ca mai curand si de asemenea si contul.
te-ai gandit ca pe aici intra si copii????

nu prea cred....

mai fata du-te si culcate ca esti rau de tot rupta de realitate si sa fie sanatos bunicul tau daca crede la o asemenea varsta ca avortul nu e o crima , doamne fereste de asemenea oameni
P.S. in general femeile se imbolnavesc in functie de pacate dar cancerul de col uterin apare mai ales dupa avorturi , si soacra mea a avut cancer de col si ea a facut multe avorturi dar sa operat si a scapat
femeile se imbolnavesc in functie de pacate? da-mi voie sa te fac vaca proasta a treia zi de paste! pai fetitele de 5 ani ,de 10 ani ...........ce pacate au cretinoido? au pacatul de se fi nascut dintr-o mama ca tine?

eu nu te-am jignit NEICA NIMENI CE ESTI, cine stie ce pacate ale parintilor platesc acele fetite nevinovate Dumnezeu stie de ce le pune la grea incercare
BUNICII MANANCA AUGURIDA si nepotilor li se sterpezesc dintii
draga mascota macabra....tu esti prima care m-ai facut criminala etc..dar se pare ca mintea ta este prea scurta .............nu asta este important! important e ca oameni nebuni ca tine umbla liberi ,netratati si mai fac si copii ca sa le transmita genetic boala!

cine te-a FACUT PE TINE NEICA NIMENI criminala?tu singura te bagi in seama DAR iti spun un lucru:
AI MARE GRIJA CE VORBESTI SI CUM MA JIGNESTI ca nu ma cunosti,nu stii cine sunt si nu te mai baga singura in seama din lipsa de ocupatie afirmand aberatii ca te-ar fi facut cineva "CRIMINALA" ai mare grija si mai bine iti vezi de treaba ta
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:49
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 10:49:45

ca ma enervezi deja
ce vina are mai Biblia ca e asta cretina? tu crezi ca a citit macar vreun pasaj? cine stie ce secte frecventeaza si cica e credincioasa! vax albina ca e precum picapu cind se zgirie placa!

FA JEGOASA DRACU CRETINA ESTI TU EU NU TE-AM JIGNIT VAGABOANTO
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:51

ca ma enervezi deja

nu te supara a treia zi de sarbatoare.....
nu are rost ,pt ca numai cand treci prin durere si cand esti la rascruce ,singura si cu toate drumurile pline de spini ......abia atunci poti vorbi....lourdess e doar o tanara care acitit mult si nu a dat piept cu adevaratele greutati.....
cred ca toate suntem impotriva avorturilor......dar asta nu ne impiedica sa luam propriile decizii....!!!!!
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:52
mai muiere vezi-ti de copilul ala pe care te lauzi ca il ai ca de ai alora are cine se preocupa....
auzi la ea neica nimeni.
fatuca draga , un neica nimeni asa cum mi-ai spus tu mie are treaba azi...asa ca te lasa in prostia ta si iese sa-si vada de ale ei....

scrpioane, nu e vorba de dorinta de a face un bine sau nu ci de a-i aduce aminte fatucii de credinta aia care mi-o vara mie sub nas dar de care ea nu da dovada. de fap mie imi pare mai rau ca BabaCloanta cu carema speria mam cand eram micua...
dar ...mitul babei s-a cam evaporat cam am aprins lumina in camera....adica atunci cand m-am maturizat.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:53

ca ma enervezi deja

cine esti tu jegoasa penala SA MA CRITICI PE MINE vezi-ti obosit-o de lungul nasulu iCIUMA HOLERA CARE ESTI
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:54
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 10:29:15Atunci fie ti pacatul iertat france :) da asa e de duminica e ceva :)
teo nu esti singura care ai fost socata
si stai linistita ca cineva acolo sus va avea griaj de ea , asta e
deci sint iertata??????????? atunci pot continua!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:55

ca ma enervezi deja

DACA AI FI ACUM IN FATA MEA TE-AS FACE PRAF eu am zis doar ca nu sunt de acord cu crima JEGOASA NENOROCITA SI HOLERA CE ESTI eu nu am criticat crimele nimanui
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:56
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 10:53:14mai muiere vezi-ti de copilul ala pe care te lauzi ca il ai ca de ai alora are cine se preocupa....
auzi la ea neica nimeni.
fatuca draga , un neica nimeni asa cum mi-ai spus tu mie are treaba azi...asa ca te lasa in prostia ta si iese sa-si vada de ale ei....

scrpioane, nu e vorba de dorinta de a face un bine sau nu ci de a-i aduce aminte fatucii de credinta aia care mi-o vara mie sub nas dar de care ea nu da dovada. de fap mie imi pare mai rau ca BabaCloanta cu carema speria mam cand eram micua...
dar ...mitul babei s-a cam evaporat cam am aprins lumina in camera....adica atunci cand m-am maturizat.

vezi ca daca nu ti-am zis nimic ca ma critici in continuu pe mine asa fara nici un motiv nu iti permit sa imi jignesti copilasul pe care il am , ci nu ma laud ca il am
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:58
De la: teo_33, la data 2009-04-21 10:52:32

ca ma enervezi deja

nu are rost ,pt ca numai cand treci prin durere si cand esti la rascruce ,singura si cu toate drumurile pline de spini ......abia atunci poti vorbi....lourdess e doar o tanara care acitit mult si nu a dat piept cu adevaratele greutati.....
cred ca toate suntem impotriva avorturilor......dar asta nu ne impiedica sa luam propriile decizii....!!!!!

teo ma voi multumi sa ma bucur de o zi superba pt ca daca ma mai spar pe fatuca asta o sa-mi amarasc ziua.
sunt constienta de un singur lucru, fata nu vorbeste decat ca sa se afle in treaba.

asa ca ,nu am de ce sa fiu suparata pe un om care precum cainele "latra dar nu musca"....

ma dor doar afirmatiile pe care le face , pt ca am vazut mult prea mluta suferinta in jurul meu ca sa pot sa cred ca exista astfel de persoane care ajung la niste extreme absolut aberante, necunoscand adevarata valoare a vietii si judecand niste straini ,permitandu-si sa judece mai presus de orice.

acu va las ca...am alte treburi.
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 10:59
dandi :) ok , france
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:00
De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:41:40
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-19 18:44:53
De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezi
mai fetito.............mai maica..........tu cea care te crezi credincioasa........cum poti da la diavol in sfinta zi de Paste? sa te ierte bunul Dumnezeu .........ca sincer nu stii ce faci!;...................................vestea buna este ca paranoia poate fi tinuta in friu........;mergi la medic si te trateaza ca nu e de glumit! mergi si la biserica si aprinde o luminare pentru sufletul tau pierdut!

mergi tu criminala ce esti la biserica si te roaga pt crimele tale pentru acei copii nevinovati
uite minte scurta.........aci ma facusi criminala............auzi cind incepi sa auzi si voci inseamna ca e groasa treaba!
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:00
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:20:30
De la: just_heaven, la data 2009-04-21 08:52:11Cuvantul avort nu e mentionat in Sf, Scriptura……apare doar omorul…….
Daca ai fi citit Biblia si ma indoiesc ,ca o vei face vreodata……..vei observa ca la orice pacat facut ……..si in urma caruia te caiesti,Dumnezeu te iarta……..
O persoana care avorteaza o face din multe motive……fie neajunsurile,fie la presiunea parintilor,a prietenului(tatal),fie in urma unui viol…..incest…….fie chiar din cauza unei nedezvoltari a copilului in pantec……..sau pt viata ei….a mamei……
In loc sa faci o campanie (daca tot vrei)….pt a fi protejat intr-o relatie sexuala,apari jignind si aduci injurii ……..te crezi o credincioasa ,dar un om cu frica lui DUMNEZEU…..nu face astfel de afirmatii……….
Cine esti tu sa judeci pe altii ?
Doar CEL DE SUS te poate judeca…..nu te crede mai presus de EL…..
Stii pilda fariseului ?………..
Si sã nu uitãm cuvintele Domnului Iisus ce spune: “Nu judecati, ca sã nu fiti judecati. Cãci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu mãsura cu care mãsurati, vi se va mãsura”(Matei 7:1-2).
Iisus a condamnat de multe ori fãtãrnicia fariseilor, pentru ei rostind pilda aceasta:
LUCA XVIII:
“9. Catre unii care se credeau ca sunt drepti si priveau cu dispret pe ceilalti, a zis pilda aceasta:
10. Doi oameni s-au suit la templu, ca sa se roage: unul fariseu si celalalt vames.
11. Fariseul, stand, asa se ruga in sine: Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, adulteri, sau ca si acest vames.
12. Postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig.
13. Iar vamesul, departe stand, nu voia nici ochii sa-si ridice catre cer, ci-si batea pieptul, zicand: Dumnezeule, fii milostiv mie, pacatosului.
14. Zic voua ca acesta s-a coborat mai indreptat la casa sa, decat acela. Fiindca oricine se inalta pe sine se va smeri, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta.”
Deasemenea, smerenia este cea care îl duce pe om alãturi de Dumnezeu. Dacã Iisus, care este atoatestiutor si atotputernic este “blând si smerit”, cu atât mai mult trebuie sã fim noi care avem totul prin darul lui Dumnezeu.
Nu trebuie sã dispretuim pe nimeni, pentru cã toti oamenii poartã în ei chipul lui Dumnezeu. Dumnezeu urãste pãcatul însã îi iubeste pe pãcãtosi, asteptându-i sã se întoarcã la El.

Sper ca ai inteles ceva din toate astea ,daca nu citeste Noul Testament ………….si vei vedea cu ochii tai…………

bineanteles ca acest cuvant "avort" a fost creeat de oameni de nemernicii de doctori in fata lui Dumnezeu se numeste CRIMA ceea ce si este , si nu trebuie nici o femeie sa avorteze indiferent de motiv daca stii bine ar trebui sa stii si faptul ca fiecare copil vine pe lume cu o binecuvantare din partea lui Dumnezeu atotputernic acel copil are o soarta un drum in viata de urmat
Iar noi ca niste muritoare de rand nu trebuie sa refuzam omorand acest dar divin de la Bunul Dumnezeu
Indiferent de cat se va caii o femeie , ea va fi iertata dar tot isi va trage pedeapsa pt crima facuta impotriva unei fiinte lipsita de aparare , dar se pare ca unele considera aceasta crima denumita de oameni AVORT ca pe un lucru obisnuit ca "Buna Ziua"
Foarte mult sange nevinovat este varsat zilnic si ne mai miram de ce se supara Dumnezeu pe noi si ne mai pedepseste din cand in cand
NU INTELEG de ce sunt injurata de atatea femei din cauza pozelor publicate
FEMEILOR!!! INTEEGE-TI ODATA CA ACELE POZE REPREZINTA O REALITATE CRUDA CARE SE INTAMPLA ZI DE ZI
Eu consider ca cele care ma injura se simnt vinovate si doar asa isi pot manifesta vinovatia,nu am spus niciodata ca sunt mai buna ca ele ca acele femei care isi ucid din varii motive copilasii nevinova-ti poate sunt cea mai PACATOASA fiinta de pe pamant dar AVORT=CRIMA nu voi face NICIODATA , pentru ca ma doare sufletul sa las un nenorocit de doctor sa imi taie in bucati propriul meu copil si sa il arunce la gunoi in loc ca eu fiind MAMA lui sa il PROTEJEZ nu sa il OMOR nepasandu-mi nici de durerea lui FIZICA TRECATOARE , nici de durerea lui SUFLETEASCA VESNICA
S-au intrebat acele"MAME"oare atunci cand se duc la ginecolog sa faca intreruperi de sarcina adica CRIME ce se intampla cu sufletul bebelusului nenascut?IN AFARA DE FAPTUL CA IN ACEL PANTEC UNDE EL SE SIMNTE PROTEJAT I SE FACE MORMANTUL ei se chinuie VESNIC nefiind botezati lor nu li se va da NICIODATA dreptul sa spuna MAMA , sa fie alinati ei se vor chinui in veci
Daca o femeie ar avea suflet ,cand s-ar duce sa OMOARE copilul pe la DOCTORI in momentul cand i se face ECO si ii vede cum bate inimioara cum se misca in lichid nu ar mai zice ca inca vrea sa il omoare ci ar pleca acasa si ar astepta ziua cand urmeaza ca minunatul prunc sa se nasca este un lucru minunat sa fii insarcinata mai alesc cand il pui prima oara la piept si il alaptezi dar unele prefera sa ucida
INDIFERENT DE MOTIVE NU AI VOIE NICIODATA SA REFUZI UN DAR DIVIN O BINECUVANTARE DE LA DUMNEZEU

pacatele tale nu ti le numeri?
stii zicala biblica:"De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau, si nu te uiti cu bagare de seama la bârna din ochiul tau ? Sau, cum poti zice fratelui tau: lasa-ma sa scot paiul din ochiul tau si când colo tu ai o bârna intr-al tau ?"
daca nu..........reciteste-o.........si poate te vei lumina...totusi..........(Matei 7,3-4)
just_heaven
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:01
De la: teo_33, la data 2009-04-21 10:52:32

ca ma enervezi deja

asta simnt si chiar daca as da piept cu greutati foarte mari IN NICI UN CAZ NU AS LUA O ASTFEL DE DECIZIE , CELE CARE MA JIGNESC DOAR PENTRU CA NU SUNT DE ACORD CU PAREREA MEA SUNT NISTE FUSTRATE
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:02
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:56:25

ca ma enervezi deja

DACA AI FI ACUM IN FATA MEA TE-AS FACE PRAF eu am zis doar ca nu sunt de acord cu crima JEGOASA NENOROCITA SI HOLERA CE ESTI eu nu am criticat crimele nimanui

o zi placuta iti doresc si eu tie....
credincioasa muichii cand o da Dumnezeu cu tine de pamant sa-ti amitesti ce ai spus acum ....

poate ca iti vei reciti postarile ca sa vezi singurica ce anume ai scris,daca nu ,cand am putina vreme ti le bag eu sub nas stai pe pace....

inca o data iti doresc o zi placuta, de la neica nimeni ca vad ca acu ai trecut la epitete mai tari....,semn ca esti deranjata pe undeva pe la etajele superioare de ceva....si crede-ma ca nu cred ca te-am deranjat eu ,ci piticii pe care ii ai...

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:03
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:54:00

ca ma enervezi deja

cine esti tu jegoasa penala SA MA CRITICI PE MINE vezi-ti obosit-o de lungul nasulu iCIUMA HOLERA CARE ESTI
auzi maiculita ............sa terminat postul si tu tot nefu.tata ramasesi?alltfel nu imi explic de la ce ti se trage atita ura si ranchiuna.........fugi si rezolva problema cu lipsa! la gara si SICTIR(marca inregistrata kathara)
FRANNNCE
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:04
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:00:39
De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:41:40
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-19 18:44:53
De la: lourdess, la data 2009-04-19 01:02:20stii ceva distrusa dracu ce esti nu este doar o poezie tampita fara creer ce esti este o realitate gunoi impielitat si nu promoveaza dobitoaca ce esti cretina si jegoasa nimeni nimic catolic ce catolici visezi
mai fetito.............mai maica..........tu cea care te crezi credincioasa........cum poti da la diavol in sfinta zi de Paste? sa te ierte bunul Dumnezeu .........ca sincer nu stii ce faci!;...................................vestea buna este ca paranoia poate fi tinuta in friu........;mergi la medic si te trateaza ca nu e de glumit! mergi si la biserica si aprinde o luminare pentru sufletul tau pierdut!

mergi tu criminala ce esti la biserica si te roaga pt crimele tale pentru acei copii nevinovati
uite minte scurta.........aci ma facusi criminala............auzi cind incepi sa auzi si voci inseamna ca e groasa treaba!

ala a fost raspunsul la faptul ca tu fara sa ma cunosti iti permiti sa ma jignesti doar ca mi-am dat cu parerea despre cea ce cred eu despre avort vezi sa nu cumva sa innebunesti Tu
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:05
mai FRANNNCE care este problema ta?de unde pana unde ti-a venit tie ideea ca eu port ura sau ranchiuna Fa TU CHIAR TE PLICTISESTI si incerci sa scoti lumea din minti dar cu mine TI-AI GASIT NASUL
P.S AI MARE GRIJA
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:07
lourdness , repet nu suntem la mahala aici , se discuta in argumente nu injuraturi , poti sa intepi si prin vbe normale si dublu sens, dar ce sa ii faci , si adu-ti aminte ca suntem in a 3 zi de pasti , so ........ conform traditiilor inca tre sa mai ti cenzura inca o zi , da na daca u nu dai 2 banuti pe traditie no comment
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:07
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 11:07:34lourdness , repet nu suntem la mahala aici , se discuta in argumente nu injuraturi , poti sa intepi si prin vbe normale si dublu sens, dar ce sa ii faci , si adu-ti aminte ca suntem in a 3 zi de pasti , so ........ conform traditiilor inca tre sa mai ti cenzura inca o zi , da na daca u nu dai 2 banuti pe traditie no comment

blue
just_heaven
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 11:03:28
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:56:25

ca ma enervezi deja

o zi placuta iti doresc si eu tie....
credincioasa muichii cand o da Dumnezeu cu tine de pamant sa-ti amitesti ce ai spus acum ....

poate ca iti vei reciti postarile ca sa vezi singurica ce anume ai scris,daca nu ,cand am putina vreme ti le bag eu sub nas stai pe pace....

inca o data iti doresc o zi placuta, de la neica nimeni ca vad ca acu ai trecut la epitete mai tari....,semn ca esti deranjata pe undeva pe la etajele superioare de ceva....si crede-ma ca nu cred ca te-am deranjat eu ,ci piticii pe care ii ai...

hai ca se vede ca esti fusrata rau si iti place sa te bagi cu japca in seama JUDECAND tu parerile oamenilor
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:11
De la: lourdess, la data 2009-04-21 11:07:21mai FRANNNCE care este problema ta?de unde pana unde ti-a venit tie ideea ca eu port ura sau ranchiuna Fa TU CHIAR TE PLICTISESTI si incerci sa scoti lumea din minti dar cu mine TI-AI GASIT NASUL
P.S AI MARE GRIJA

unde reiese din vocabularul tau ca esti o crestina convinsa si cu frica de CEL DE SUS?
eu ,din cate am citit ,am obs ca doar pe cel cu coarne il folosesti...........
ce inseamna pt tine DUMNEZEU?.....VORBELE LUI?
SFANTA TREIME?
sunt simple intrebari la care poti raspunde..........am o rugaminte fara jigniri.......doar un raspuns
just_heaven
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:11
heavennn
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:13
HAILEU DA CE-I AICI?! ati baut prea mult de Paste? mai fetelor... unde va e bunatatea si iertarea crestineasca? macar azi...
missalexandra
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:13
De la: FRANNNCE, la data 2009-04-21 11:04:47
De la: lourdess, la data 2009-04-21 10:54:00

ca ma enervezi deja

auzi maiculita ............sa terminat postul si tu tot nefu.tata ramasesi?alltfel nu imi explic de la ce ti se trage atita ura si ranchiuna.........fugi si rezolva problema cu lipsa! la gara si SICTIR(marca inregistrata kathara)

FA OBOSIT-O CRED CA DUCI O VIATA DE ... DACA ITI PERMITI TU UN JEG CA TINE UN NIMIC SA JIGNESTI SI SA JUDECI PARERI ORICINE ARE DREPTUL BOLNAVO MINTAL CE ESTI HOLERO SA AIBA PARERI
P.S.PAREREA MEA DESPRE TINE ESTE CA ESTI O FUSTRATA GRASA,URATA,SINGURA SI FARA LIPSA DE OCUPATIE IAR SINGURA TA OCUPATIE ESTE SA JIGNESTI PE ALTII
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:14
miss alexa , citeste de la pe la pagina 5 si intelege , pai asta incerc si eu sa spun ca e a 3 zi de pasti
da na
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:16
offf Doamne.....opriti-va......ce rost au jignirile? mai ales azi?pana la urma suntem pe kudik sa vorbim...sa ne facem prieteni.....
lourdess e ok daca tu vezi la o alta scara si dimensiune avortul ....si e ok si faptuil ca incerci sa deschizi ochii celor care ar putea sa faca asa ceva...dar e mai cinstit sa faci asta cu dragoste si intelepciune .....si chiar sa iti faci un site personal cu toate argumentele.....
aici ne placem si ne distram....plangem pe umerii care ni se ofera, zambim cand suntem singuri si e cine va on line cu o cafeluta.....
eu sunt mai batuta in cap ...si poate prea superficiala ....imi plac lucrurile simple.....si nu te pot intelege...in multe afirmatii....coboara pana la mine,sterge pozele te rog...si hai sa vorbim priteneste fara furie si fara acuzatii....
teo_33
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intrerupere de sarcina cu un singur comprimat 72 De la: 27 Octombrie 2016 14:26
sunt insarcinata cu un minor... 348 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:32
Rana pe col de la avort 8 De la: Ancaaaaaa 1 Februarie 2015 23:39
iartama 11 De la: kudika_979773 14 Februarie 2015 15:04
medicamente avortive!!! 37 De la: tekuka_dea 9 Martie 2011 21:21