Setari Cookie-uri

am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:05:45
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:00:15
De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:56:54Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta.

Sunt ORTODOXA nu pocaita

esi credincioasa de duminica nicidecum ortodoxa,nu pot sa cred ca exista fiinte atat de irationale ca tine.
refuz sa cred ca tu ca femeie esti incapabila sa intelegi o alta femeie.
refuz sa cred ca tu ca ortodoxa esti incapabila de compasiune ...si multe altele...

crezi ce vrei eu stiu cum sunt nu am facut decat sa sper ca se vor schimba si nu vor mai face crime
la nimeni nu i-ar fi placut sa fie avortat nu am vrut sa jignesc pe nimeni
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:08
scrie..scrie..in mintea ei
ralu_zar
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:08
esti cumva poiata sau ce???
crezi ca o sa citeasca cineva acele poezii?? eu una in nici un caz...
si aia nebuna esti tu draga.. nu eu
Diavolyta_
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:09
am ramas blocata! efectiv nu mi vine sa cred cum o mama poate privi astfel de poze indiferent daca a facut sau nu un avort!! este.. incredibil!! intr o zi de paste sa scoti in evidenta astfel de imagini! :(
IonykMiru
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:08:46

Eu cred ca oamenii care se sinucid ar fi preferat sa fie avortati.

Sau cei care au boli groaznice.
Kathara
draga lourdess nu cred ca isi doreste nimeni sa faca un avort..dar parca totuti tu exagerezi...parca toata lumea a avortat
ralu_zar
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:12
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:00:19Doamne mi s-a intors stomacul pe dos , bleah , cred ca ma duc sa dau la boboci ,
aoleu ...................................
bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no comment despre lourdness
sau cum Dzeu o chemao

ar trebui sa iti fie mila nu sa ti se intoarca stomacul pe dos pentru ca acei copii au fost ucisi,omorati,taiati in bucati fara voia lor asta este consecinta avortului a crimei
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:12
iony pe tine te a socat , eu am dat la boboci , si asa aveam o starea de greata dar cand am vazut chiar mi s-a intors literalmente stomacul pe dos
pt lordness de ce ai ales aici sa ti faci auzit mesajul ?
exista alte situri , nu musai aici
no offence ca e sarbatoare si inca nu mi permit sa fiu drac
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:13
De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:09:56

Eu cred ca oamenii care se sinucid ar fi preferat sa fie avortati.

Sau cei care au boli groaznice
Cine se sinucide se da pe mana Satanei si va putrezi vesnic in Iad , orice s-ar intampla in viata nu ai voie sa te sinucizi cine o face nu il iubeste pe Dumnezeu si nu il va vedea niciodata
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:14
lordness mie mi-e mila in genere de toti suferinzi , nu musai de ceea ce ai scris u acolo
oricine are suflet
si batranii si bebei si copii , si adolescentii si toti
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:14
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:12:26
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:00:19Doamne mi s-a intors stomacul pe dos , bleah , cred ca ma duc sa dau la boboci ,
aoleu ...................................
bleahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no comment despre lourdness
sau cum Dzeu o chemao

ar trebui sa iti fie mila nu sa ti se intoarca stomacul pe dos pentru ca acei copii au fost ucisi,omorati,taiati in bucati fara voia lor asta este consecinta avortului a crimei

Fetito, tu nu intelegi ca aia sunt copii de la sase luni in sus, iar de avortat sunt avortati embrionii?

Care arata asa:
http://home.honolulu.hawaii.edu/~pine/book1qts/embryo-compare.jpg

A propos, vezi cat de mult seamana animalele intre ele?
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:15
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:14:52
Cine se sinucide se da pe mana Satanei si va putrezi vesnic in Iad , orice s-ar intampla in viata nu ai voie sa te sinucizi cine o face nu il iubeste pe Dumnezeu si nu il va vedea niciodata

Daca Dumnezeu ma iubeste de ce ma chinuie? Nimeni nu se sinucide de prea mult bine.

Stie Dumenezeu tot, din trecut, prezent si viitor?
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:17
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:13:09iony pe tine te a socat , eu am dat la boboci , si asa aveam o starea de greata dar cand am vazut chiar mi s-a intors literalmente stomacul pe dos
pt lordness de ce ai ales aici sa ti faci auzit mesajul ?
exista alte situri , nu musai aici
no offence ca e sarbatoare si inca nu mi permit sa fiu drac
ma acuza toata lumea pe mine de parca as fi facut eu pozele alea acele poze sunt consecintele multor avorturi pe care unele"mame" in loc sa aiba acel copil langa ele au preferat sa il arunce la gunoi
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:18
De la: Kathara, la data 2009-04-21 00:56:54Vai de copilul tau, cum o fi sa ai o mama pocaita dintr-asta.

Sunt ORTODOXA nu pocaita

esi credincioasa de duminica nicidecum ortodoxa,nu pot sa cred ca exista fiinte atat de irationale ca tine.
refuz sa cred ca tu ca ortodoxa esti incapabila de compasiune ...si multe altele...

crezi ce vrei eu stiu cum sunt nu am facut decat sa sper ca se vor schimba si nu vor mai face crime

eu cred ceea ce vad simt aud si simt, cred de asemenea in alte lucruri despre care nu pot sa iti vorbesc pt ca urechile tale sunt inchise la altceva decat a te erija in purtatoarea de cuvant a altora(de fapt a ceva ce nu cunosti).
cum am incercat sa iti explic, argumentele pe care le-ai adus pt a spijini campania antiavort sunt doar niste poze de pe net,cum singura ai sustinut, nu ai adus nci unalt argument logic sau material sau sprijin psihologic pt ca femeile care au facut un avort sa nu mai repete experienta, nu ai adus o moivatie valida pt care eu ca persoana sa nu ma oripilez i sa iti spun ca pozele alea ma irita la culme pt ca imi aduc in minte crime mult mai oribile cum ar fii abandonul unui copil nou nascut intr-o pubela de gunoi, sau plansetul unui copil flamnd sau de urleul de agonie al unui copil schingiui de o mama care nu ar fii avu dreptul sa fie lasata sa nasca un copil pt ca era deranjata serios psihic....
despre cei vii ce ai de spus???
despremorti numai de bine dar de cei vii cum ne preocupam??
ne manaca in dos de mebrionii avortati dar de copiii arsi cu igarea de proprii parinti nu,
ne doare faptul ca altele fac avorturi dar nu vedem laturile de la picioarele copiilor nascuti si crescuti intr-o cocioaba unde mai sunt si legati in lanturi???
ne doare sufletul de morti dar cand vedem pe stradda un copil cersind ii intindem un ban si ne consideram buni crestini???

cate argumente mai vrei ?????
mortii cu mortii si vii cu vii.....sau tot cu mortii????

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:19
De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:17:14
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:14:52

Daca Dumnezeu ma iubeste de ce ma chinuie? Nimeni nu se sinucide de prea mult bine.

Stie Dumenezeu tot, din trecut, prezent si viitor?

Doamne Fereste ce ai putut spune
LOGIC ca stie Dumnezeu este atotputernic EL ne-a creat pe toti si ne va judeca pt faptele noastre
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:20
:( eu n am avut putere sa ma uit la poze blue07scorpion!! si ..ma crispeaza avatarul acela!! cred ca niste poze cu bebelusi frumosi sau vorbe frumoase ar fi fost de mii de ori mai convingatoare daca intradevar facea o astfel de campanie!! nu cred ca vreo femee care a aflat ca este insarcinata si se gandeste inca daca va face sau nu avort va sta sa priveasca asa ceva!!
IonykMiru
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:22
Bun, deci daca Dumnezeu stie tot, el stie si ca eu o sa ma sinucid, corect? Deci nu e vina mea, e vina lui Dumnezeu.
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:23
lourdess totusi , :| de ce vrei sa atragi atentia asupra avortului ? ahm ?
sa faci un mesaj auzit candva ? cumva ti s-a intamplat tie si ai devenit militanta ceva ?
de militezi pt asa ceva ?
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:24
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:19:38

Sunt ORTODOXA nu pocaita

eu cred ceea ce vad simt aud si simt, cred de asemenea in alte lucruri despre care nu pot sa iti vorbesc pt ca urechile tale sunt inchise la altceva decat a te erija in purtatoarea de cuvant a altora(de fapt a ceva ce nu cunosti).
cum am incercat sa iti explic, argumentele pe care le-ai adus pt a spijini campania antiavort sunt doar niste poze de pe net,cum singura ai sustinut, nu ai adus nci unalt argument logic sau material sau sprijin psihologic pt ca femeile care au facut un avort sa nu mai repete experienta, nu ai adus o moivatie valida pt care eu ca persoana sa nu ma oripilez i sa iti spun ca pozele alea ma irita la culme pt ca imi aduc in minte crime mult mai oribile cum ar fii abandonul unui copil nou nascut intr-o pubela de gunoi, sau plansetul unui copil flamnd sau de urleul de agonie al unui copil schingiui de o mama care nu ar fii avu dreptul sa fie lasata sa nasca un copil pt ca era deranjata serios psihic....
despre cei vii ce ai de spus???
despremorti numai de bine dar de cei vii cum ne preocupam??
ne manaca in dos de mebrionii avortati dar de copiii arsi cu igarea de proprii parinti nu,
ne doare faptul ca altele fac avorturi dar nu vedem laturile de la picioarele copiilor nascuti si crescuti intr-o cocioaba unde mai sunt si legati in lanturi???
ne doare sufletul de morti dar cand vedem pe stradda un copil cersind ii intindem un ban si ne consideram buni crestini???

cate argumente mai vrei ?????
mortii cu mortii si vii cu vii.....sau tot cu mortii????

AI perfecta dreptate sunt exagerat de multe lucruri oribile pe lume dar si avortul este una din ele
lourdess
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:24:00lourdess totusi , :| de ce vrei sa atragi atentia asupra avortului ? ahm ?
sa faci un mesaj auzit candva ? cumva ti s-a intamplat tie si ai devenit militanta ceva ?
de militezi pt asa ceva ?

NICIODATA
lourdess
iony eu m am uitat , si da asa e cum zici u despre insarcinatele care sunt pe lumea asta :)
asa e iti dau dreptate
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:25
De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:23:23Bun, deci daca Dumnezeu stie tot, el stie si ca eu o sa ma sinucid, corect? Deci nu e vina mea, e vina lui Dumnezeu.

nu draga ASTA ESTE DECIZIA TA de aceea ne-a lasat sa alegem intre bine si rau iar daca tu alegi RAUL este strict problema ta
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:26
nu a spus nimeni ca ai fi facut tu acele poze!! eu una ..sincer cred ca ai un suflet de piatra sa tii asa ceva la avatar cand pute ai avea o poza a bebelusului tau!! acesta consider ca ar fi fost un exemplu sau... o incurajare! zambetul unui copil poate inmuia multe inimi pe cand ce faci tu ... provoaca doar mila si durere!!
IonykMiru
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:27
pai si atunci de ce nu atragi si asupra fumatului excesiv , a nefolosiri prezervativului si impotriva bts-urilor a hpdv , a alcoolului infantil si asa mai departe
ahm ?
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:27
De la: lourdess, la data 2009-04-21 01:26:41
De la: Kathara, la data 2009-04-21 01:23:23Bun, deci daca Dumnezeu stie tot, el stie si ca eu o sa ma sinucid, corect? Deci nu e vina mea, e vina lui Dumnezeu.

nu draga ASTA ESTE DECIZIA TA de aceea ne-a lasat sa alegem intre bine si rau iar daca tu alegi RAUL este strict problema ta

Ba nu, din moment ce Dumnezeu stie deja ce vom decide, rezulta ca el ne da greutati desi stie ca ne vom omori. E Dumnezeu rau?
Kathara
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:29
inca nu mi-i raspuns la intrebari si vad ca ocolesti raspunsurile sau le servesi doar pe jumatae...
ce alte argmente ai tu pt a sustine campania antiavort?????

doar oribilitatea aia de poze?????

alceva???? un psiholog bun sau un cabinet de plaining familial unde se pot duce adolescentele insarcinate pt a primi ajutor si consiliere???
ceva... orice o chestie de substanta????

nimic?????
chiar nimic?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:29
De la: blue07scorpion, la data 2009-04-21 01:27:05pai si atunci de ce nu atragi si asupra fumatului excesiv , a nefolosiri prezervativului si impotriva bts-urilor a hpdv , a alcoolului infantil si asa mai departe
ahm ?

pt ca am intrat intr-un topic despre avort dar bineanteles ca nu sunt de acord cu multe lucruri
de ex: fumatul,persoanele care injura, cele care nu tin post, cele care inseala, cele care ucid , persoanele care bat animale, cele care bat copii, cele care isi alunga parintii in azile pt a le lua casa nepasandu-le ca i-au crescut,nu sunt de acord cu camatarii,cu violatorii,cu sinucigasii,cu hotii,cu travestitii,cu homosexualii,cu zgarcitii,cu mincinosii,cu multe alte fapte nenorocite etc dar ce pot eu sa fac? ce putere am eu? cand eu am incercat sa spun ca imi pare rau de acei copii nevinovati si ca este un pacat de moarte si mi-au sarit totii in cap
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:36
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-21 01:29:57inca nu mi-i raspuns la intrebari si vad ca ocolesti raspunsurile sau le servesi doar pe jumatae...
ce alte argmente ai tu pt a sustine campania antiavort?????

doar oribilitatea aia de poze?????

alceva???? un psiholog bun sau un cabinet de plaining familial unde se pot duce adolescentele insarcinate pt a primi ajutor si consiliere???
ceva... orice o chestie de substanta????

nimic?????
chiar nimic?????

daca am fi unite am face multe pt viitorii copii pt a nu fi ucisi
lourdess
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:38
cu persoanele care nu tin post??????

hai ca am trait sa o aud si pe asta....devii haioasa rau de tot serios.

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:40
ok , vad ca esti in contradictie cu multe , dar totusi ........................puteai sa nu exxmplifici in asemenea mod cu asemenea poze , nu stiu prea barbare mi se par ,,, dar tu chiar crezi ca daca u nu esti de acord cu atatea esti mai buna intr-un anumit fel ?
sau nu stiu te crezi speciala ? fiecare isi face propriul drum si cu toti candva vom plati pt greselile si deciziile pe care le luam fie gresite sau nu
Nu stiu ,, cum tu nu dai 2 bani pe camatari , asa nici ei nu dau 3 lei pe tine
blue07scorpion
Postat pe 21 Aprilie 2009 01:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
offf 8 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:36
avort 224 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:15
buna 32 De la: vitamina_c 20 Aprilie 2011 22:09
sunt insarcinata cu un minor... 348 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:32
URGENT! Efecte adverse Postinor 6 De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50