De la: Kathara, la data 2009-04-20 22:21:31Ma intreb daca domnita stie diferenta dintre un copil si un embrion. Pentru ca gingasele poze sunt cu copii morti, nu cu embrioni/fetusi.
Dar ce parere aveti despre femeile alea nenorocite care elimina un ovul in fiecare luna? Criminalele!
sunt tot suflete indiferent ca il omori la 1 zi sau la 2 luni intreaba un preot inainte sa jignesti si te va lamuri
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:04
|
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:03:59De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:01:22De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 22:55:04du`te mai femeie mai bine la un control ca esti dusa rau cu capul
sincer mi`e mila de copilul ala al tau
tu sa iti vezi de treaba ta si nu te intereseaza pe tine de copilul meu
du`te`n jungla acolo unde ti`e locul
esti atat de iritata de aceste adevaruri nui asa? si simnti nevoia sa te dezlantui jignind injurand etc
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:05
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:05:24De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:03:59De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:01:22De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 22:55:04du`te mai femeie mai bine la un control ca esti dusa rau cu capul
esti atat de iritata de aceste adevaruri nui asa? si simnti nevoia sa te dezlantui jignind injurand etc
du`te ca esti VARZAAAAAA
|
|
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 23:06
|
De la: Lucia1971, la data 2009-04-20 18:11:14De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:47:27De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-18 00:28:56WOW
din nou
si asa duci tu campania aia, spunandu-le femeilor ca sunt criminale si tampite si ca o sa arda in cazanul cu smoala? sigur o sa ai succes
nu stiu daca sa rad sau sa plang
nu am facut pe nimeni criminale pana nu m-au atacat dar pana la urma recunoaste ca asta sunt toate care omoara niste copii nevinovati cu sange rece
Dar tu cum te numesti draga mea din moment ce ti-ai pus un stfel de avatar? Aparatoarea drepturilor avortonilor?
mi se rupe sufletul vazand ca zilnic este luat dreptul la viata la acesti copii nevinovati as vrea ca mamele care sunt insarcinate sa incerce sa se gandeasca inainte de a lua o decizie dureroasa care il va marca si pe copil dar si pe ea daca ai vedea filmul "strigatul mut" ai sa imi dai dreptate
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:08
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 22:58:45De la: katwoman, la data 2009-04-20 22:50:38De la: lourdess, la data 2009-04-20 22:44:12De la: Kathhy, la data 2009-04-20 18:47:18De la: lourdess, la data 2009-04-20 18:39:58De la: Kathhy, la data 2009-04-20 17:50:00De la: lourdess, la data 2009-04-20 17:38:08De la: spiridusha_diana, la data 2009-04-20 17:27:09De la: lourdess, la data 2009-04-20 17:09:23De la: spiridusha_diana, la data 2009-04-20 16:49:36doamne fereste!!! voi ati vazut ce avatar are nebuna asta??? mai nenorocito!!! cum sa pui ma asa avatar????? NU ESTI NORMALA!!!! si te mai dai si mare credincioasa!! ei uite ca eu nu sunt credincioasa, dar nu m.ar lasa sufletul sa defilez cu o asemenea poza. mai sunt si femei gravide care scriu aici nebuno!!!! crezi ca vrem sa vedem asa ceva?????????? hai da.te.ncolo de nebuna ca mi.e scarba de mintea ta...
te inteleg perfect am si eu un bebelus de trei luni si m-am inscris in aceasta campanie impotriva avorturilor adica impotriva crimei inca din timpul sarcinii am vazut aceste poze si mi sa rupt sufletul vazand acesti bebelusi ucisi de propriile lor mame care ar fi trebuit sa ii protejeze nu sa ii omoare,nu stiu de ce esti atat de oripilata eu vreau doar sa arat femeilor care au facut si inca vor face crime cata durere provoaca si poate vazand aceste poze se vor razgandii si nu vor mai omora bietii si nevinovatii prunci si le vor da dreptul la viata pentru ca Dumnezeu decide cand vine un copil pe lume noi nu avem dreptul sa ii luam viata mai ales provocandu-i acelui copil chinuri groaznice fizice dar mai ales sufletesti el ducandu-se pe lumea cealalta intre rai si iad chinuindu-se nefiind botezati si asteptand venirea Domnului pe pamant ca la judecata de apoi sa isi razbune sangele nevinovat provocat chiar de propria lor "mama" care in loc sa ii faca sa ii hraneasca la san au ales sa ii macelareasca si sa ii arunce la gunoi.
Ar trebui sa fii de partea mea nu sa ma jignesti pentru ca eu nu vreau decat sa salvez niste copii nevinova-ti sperand ca niste mame care au decis sa faca avort sa se razgandeasca vazand aceste materiale si sa dea nastere la acei copii in loc sa ii omoare
http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/
ma dezgusta faptul ca dintr.o data te vezi atat de umana! ti.am raportat cateva poze. sper sa ti le stearga!!!!!!!!!! si sunt curioasa: in afara de campania asta online (care e varza) pe care sustii ca o promovezi, ai facut si altceva mai constructiv? adica sa mergi prin scoli, sa le vorbesti copiilor ( fete si barbati) despre sexul protejat, despre ce le poate face avortul psihic, inclusiv aspectul religios( treaca de la mine) ? aaaa, nu?????????????? hm....si totusi ai tupeul nemarginit sa defilezi cu asemenea fotografii, sa invarti cutitul in rana celor care au trecut prin asta! tu chiar crezi ca asa nu vor mai exista avorturi? tu crezi ca femeile alea nu stiu la ce se supun? NU AM CUM SA FIU DE PARTEA TA!!!
daca femeile nu ar fi facut asa ceva acele poze nu ar fi existat niciodata nu stiu de ce ai facut asta?nu trebuia sa raportezi nimic sunt fapte reale care din pacate se intampla zilnic cand am fost in vinerea mare a postului la ginecologul meu la controlul lunar erau o gramada de fete care stateau la coada sa faca asa ceva ar trebui sa intelegi ca eu nu am facut decat sa public niste poze a unor copii nevinovati omorati chiar nu stiu de ce imi sari in cap vreau doar sa salvez daca voi putea niste suflete nevinovate pentru ca eu consider ca acele femei au totusi suflet
Ce n-am priceput eu, e :Care e treaba ta cu alte femei? Sau cu ceea ce fac ele?
Ca sa te linistesti, iti spun ca un medic intrerupe o sarcina, pana in saptamana a XII-a, perioada in care, fatul nu are organele dezvoltate, deci, teoretic si practic, nu e copil... E un viitor copil... Si exista cabinete de "planning familial", unde femeile cu cap, se duc sa afle lucruri interesant, in sprijinul lor... Nu cred ca au nevoie sa le spuna cineva astfel de lucruri, mai ales pe un ton "ridicat", ca banuiesc ca tipi de una singura prin casa...
Mai femeie, daca tu nu ai facut avort, ci ai un copil, bucura-te de el, si nu mai judeca pe nimeni... Si inc-o vorba de la mine... "Cine se scuza, se acuza"... Ca sa stii! Nu mai arunca cu pietre, ca nu stii ce-ti rezerva viitorul... Crezi ca daca faci un copil si-l lasi sa moara de foame, neavand cum sa-l intretii esti mai sus in ochii oamenilor, sau in fata lui Dumnezeu? Sau ar trebui sa ne supunem abstinentei? Cred ca esti dusa rau de tot cu capul... [/quote
OFFF OFFF OFFF esti foarte rau documentata,un copil in pantecul mamei este un suflet inca in prima secunda in care el este procreat si este si bine dezvoltat la 3 luni adica 12 saptamani , indiferent de situatia materiala nu trebuie sa faci avort sa omori acel copilas , asa crezi tu?ca daca faci avort il multumesti pe Dumnezeu si vei avea parte de o situatie financiara mai buna? nu este asa din contra ai sa ai parte de multe lipsuri,boli,necazuri,remuscari,in schimb daca il aduci pe lume situatia se schimba Dumnezeu iti va da puterea sa il cresti si sa te bucuri de el,eu nu cred ca o femeie sanatoasa la cap ar putea trai fericita stiind ca pe propriul ei copil la omorat in loc sa il aibe alaturi de ea tu gandesti total aiurea si stai linistita ca eu nu tip prin casa pentru ca asa femei ca tine care ar face un avort sau ar fi intr-o oarecare masura de acord cu el sunt cu miliardele un copil este un copil din secunda in care este zamislit si pana in clipa in care se naste
UN COPIL VINE PE LUME CAND CONSIDERA DUMNEZEU CA ESTE MOMENTUL NU ARE NIMENI DREPTUL SA REFUZE ACEST DAR DIVIN
Nu exista nici un motiv care ar trebui sa fac o femeie sa ia o astfel de decizie, decat nepasarea
N-AI VRUT SA FI MAMA
Ce-am gresit eu, mama,VIATA sa mi-o iei?
Ma alungi din tine, de ce nu ma vrei?
N-am cum sa ma apar, sa strig ...n-am putere.
Te iubesc,mamico,cat nu poti tu cere.
Unde mi-e mormantul, in care cimitir?
N-ai vrut sa gust,mama,al VIETII SFANT POTIR.
Iti voi zice "mama"chiar de nu esti mama.
Striga-ma pe nume... nu stiu cum ma cheama!
Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis,
Te iubesc, mamico, chiar de m-ai ucis.
Nu-mi cunosti tu chipul ca sa-l pui in rama,
Desi mi-ai luat VIATA, tot mi-esti draga, mama.
Glasul constiintei l-ai lasat deoparte.
Tocmai tu, IUBIRE ma trimiti la moarte!?
Tu din necredinta te-ai iubit pe sine,
Eu cu atat mai tare te iubeam pe tine.
Iar la Judecata cum sa te prezinti?
Nu va fi scapare, n-ai sa poti sa minti
Ucigasa fapta tu n-o poti ascunde,
N-o sa ai cuvinte pentru a raspunde.
Sunt atatea mame ce-si doresc copii,
Dati-ne o sansa sa ramanem vii.
Cin'sa planga, Doamne;noaptea-atator drame
Cine sa trezeasca ZECI DE MII DE MAME.
Femeie nebuna, cine ti-a zis tie ca eu am facut avort? Si eu am un baietel de 4 ani si 7 luni, il cresc singura ca boul cu care l-am facut avea alte ocupatii, fiind insurat cu mine, dar asta nu-mi da dreptul sa judec alte femei... sa ma joc de-a lupul moralist... Sunt fascinata de psihologia umanista, nu-mi vorbi tu mie despre suflet, ca nici n-ai habar sa scrii corect, macar...
Pot sa-ti dau lectii despre suflet, si sa nu-mi ajunga un an, dar asta nu ma face nici mai buna si nici mai rea decat altii, deci NU AM DREPTUL SA JUDEC!
Stii ce mi-a zis copilul meu intr-o zi? Ca el a ales sa-i fiu mama.... De unde stii tu, femeie, ca nu EI, sunt cei care hotarasc daca vor sau nu, sa vina? Sa se nasca... Mai citeste, si poate, dand copy, pe net, inveti sa si scrii..
ma uimesti serios nu trebuie sa iti spun cum esti... ca se vede familia ti-o da Dumnezeu , prietenii tii alegi singur
femeie draga poate ai avut multe pe cap, si suferi ca iti cresti copilul singura, si undeva in sufletul tau regreti ca nu ai facut avort pt ca te descurci greu, de aceea ai boala pe chestiile astea...
altfel nu imi imaginez ce e in capul tau
stii ceva eu cred ca tu alta ocupatie nu ai decat sa jignesti am un sot minunat stai linistita, nu iti mai da tu cu parearea in primul rand eu nu as face in veci vecilor o crima pt ca un avort este o crima probabil tie iti place sa ma jignesti in continu in loc sa iti vezi de treaba ta pentru ca tu esti de partea femeilor care fac avorturi dar este problema ta altfel nu imi explic de ce esti atat de rea si nu ma lasi in pace si ma tot critici
http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/
eu nu te-as critica daca nu ai exagera!!
oricat suflet ai pune si oricum ai fi nu trebuie sa fii atat de exagerata in ceea ce priveste avorturile altora...
nici eu nu am putut sa fac avort ca am zis ca ma bate Dumnezeu, ca exista un Dumnezeu acolo sus, si mi-am urmat drumul...
nu sunt nici pro , nici contra, sunt de acord ca fiecare isi alege drumul lui in viata, fiecare decide pentru soarta lui!!!!!!!!!!!!!!! INTELEGI?????????????
tu vii si bagi in ochii oamenilor, ii obligi sa gandeasca fiecare cum vrei tu!
asta nu se poate, nu poti fi tu eroul acelor copii care mor, embrioane sau ce sunt..
cele care au spus ceva anume pe acest forum , sufera dupa un avort, cauta alinare...impacare, normal ca stiu ca nu au facut bine!!!
exagerezi mult prea tare, presupun ca si plangi pt acesti copii care au fost avortati,ai grija de copilul tau si fa in continuare cati copii vrei, fii fericita, cauta un rost sa ajuti, pt ca aici nu ajuti...
chiar nu esti de nici un ajutor, nu aici
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 23:08
|
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:06:47De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:05:24De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:03:59De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:01:22De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 22:55:04du`te mai femeie mai bine la un control ca esti dusa rau cu capul
du`te ca esti VARZAAAAAA
se vede cat esti de educata
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:09
|
|
chit ca nu am sa mai dorm la noapte nu ma las pana nu`ti raportez toate pozele.. nebuna draq ce esti
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 23:09
|
|
Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion?
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 23:11
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:02:20De la: katwoman, la data 2009-04-20 22:57:27De la: lourdess, la data 2009-04-20 22:54:13De la: katwoman, la data 2009-04-20 22:47:21Doamne fereste!!!!!!
eu cred ca e bolnava cu capul!!!!
BOLNAVE CU CAPUL SUNT ACELE FEMEI DATORITA CARORA EXISTA ACESTE POZE adica acele femei care au omorat prin avort acesti copii nu acele femei care le publica eu nu fac decat sa postez lucruri reale care se intampla din pacate zilnic daca ar fi fost dupa mine aceste poze nu ar fi existat
deci ar trebui sa jignesti pe cine trebuie pe acele femei care au facut aceasta fapta ucigasa nu pe mine care nu am facut decat sa postez aceste adevaruri crude
daca ai nevoie de un psiholog , nu ezita sa ma contactezi...
eu nu am nevoie , poate tu care nu accepti adevarul si iti place sa jignesti
doar cei jigniti se simt...eu chiar nu simt asta...
nu te jignesc, iti spun exact ce gandesc asa cum si tu ai spus-o altora
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 23:12
|
De la: dana_mv, la data 2009-04-20 22:30:41De la: ETE_EU, la data 2009-04-20 22:28:19am vazut pozele Loudressei si am ramas socata imi vine sa mai femei cu ai putut sa pui astfel de poze?
OMG! E BOLNAVA PSIHIC.oribil rau.
bolnave psihic sunt acele "mame"care au facut avort si datorita carora exista aceste poze nu eu ca le-am publicat in nici un caz nu le-am facut eu,daca era dupa mine aceste poze nu ar fi existat eu am un baietel minunat superb de trei luni si voi mai avea copii pt ca voi face atati copii de cate ori voi ramane insarcinata desi pe primul l-am nascut pe cale naturala de 4kg si m-am chinuit dar a meritat pt ca am adus o viata pe lume si acum mi-am revenit durerile sunt de domeniul trecutului am publicat aceste poze luate de pe diverse siteu-ri impotriva avorturilor pentru ca vreau ca viitoarele mamici sa nu mai ia viata unor copii nevinovati care mai tarziu le poate umple viata de bucurie
Sfantul Parinte Ilie Cleopa spunea asa:
"Sa nu face-ti avorturi pentru ca nu stiti cui luati viata , poate luati viata unui Sfant sau a unui om care urmeaza sa se faca doctor si sa salveze mii de vieti etc, gandeste-te inainte sa ma jignesti ce ar fi fost daca acesti Sfinti din Calendar ar fi fost avortati"
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:24
|
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:09:48chit ca nu am sa mai dorm la noapte nu ma las pana nu`ti raportez toate pozele.. nebuna draq ce esti
eu nu te-am jignit dar ce sa faci id-ul tau spune totul despre tine
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:26
|
|
hai c`o dai in sf`uri....
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 23:26
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:26:09De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:09:48chit ca nu am sa mai dorm la noapte nu ma las pana nu`ti raportez toate pozele.. nebuna draq ce esti
hai ca ma faci sa rad
si mie pozele tale imi dau multe de gandit
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Aprilie 2009 23:27
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:24:31De la: dana_mv, la data 2009-04-20 22:30:41De la: ETE_EU, la data 2009-04-20 22:28:19am vazut pozele Loudressei si am ramas socata imi vine sa mai femei cu ai putut sa pui astfel de poze?
OMG! E BOLNAVA PSIHIC.oribil rau.
bolnave psihic sunt acele "mame"care au facut avort si datorita carora exista aceste poze nu eu ca le-am publicat in nici un caz nu le-am facut eu,daca era dupa mine aceste poze nu ar fi existat eu am un baietel minunat superb de trei luni si voi mai avea copii pt ca voi face atati copii de cate ori voi ramane insarcinata desi pe primul l-am nascut pe cale naturala de 4kg si m-am chinuit dar a meritat pt ca am adus o viata pe lume si acum mi-am revenit durerile sunt de domeniul trecutului am publicat aceste poze luate de pe diverse siteu-ri impotriva avorturilor pentru ca vreau ca viitoarele mamici sa nu mai ia viata unor copii nevinovati care mai tarziu le poate umple viata de bucurie
Sfantul Parinte Ilie Cleopa spunea asa:
"Sa nu face-ti avorturi pentru ca nu stiti cui luati viata , poate luati viata unui Sfant sau a unui om care urmeaza sa se faca doctor si sa salveze mii de vieti etc, gandeste-te inainte sa ma jignesti ce ar fi fost daca acesti Sfinti din Calendar ar fi fost avortati"
Daca Dumnezeu vrea sa te nasti, te nasti oricum.
Dar daca ai da nastere unui mosntru, unui alt Hitler, sau Anticristului?
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 23:28
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:08:20De la: Lucia1971, la data 2009-04-20 18:11:14De la: lourdess, la data 2009-04-20 16:47:27De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-18 00:28:56WOW
din nou
si asa duci tu campania aia, spunandu-le femeilor ca sunt criminale si tampite si ca o sa arda in cazanul cu smoala? sigur o sa ai succes
nu stiu daca sa rad sau sa plang
nu am facut pe nimeni criminale pana nu m-au atacat dar pana la urma recunoaste ca asta sunt toate care omoara niste copii nevinovati cu sange rece
Dar tu cum te numesti draga mea din moment ce ti-ai pus un stfel de avatar? Aparatoarea drepturilor avortonilor?
mi se rupe sufletul vazand ca zilnic este luat dreptul la viata la acesti copii nevinovati as vrea ca mamele care sunt insarcinate sa incerce sa se gandeasca inainte de a lua o decizie dureroasa care il va marca si pe copil dar si pe ea daca ai vedea filmul "strigatul mut" ai sa imi dai dreptate
nicioadata nu m-am gandit ca voi spune asta...femeie sincer desi suntem in a 2-a i de pasti fereasca Dumnezeu sa ai parte de un avort... fie el si spontan
nu iti doresc asta. dar te avertizez ca Dumnezeu e sus si vede... si TE vede...
poate te loveste asa vreo mila crestineasca si nimeresti nabii butonul ala de stergere cont sa nu ma mai oripilez uitandu-ma la poza aia de la avatar.
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2009 23:28
|
De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion?
si daca ar sti lucrul asta, doctrina crestineasca nu o lasa sa iti raspunda....
stai linistita ca fata e cu capul nu numai ca nu stie diferenta dintre un embrion si un copil constient
vad ca nu are habar nici macar de existenta avorturilor spontane sau de sfaptul ca exista boli genetice atat de oribile si degradante ca fiinte umane vorbind incat pana si preotii ar recomanda un avort in cazuri de genul asta,,
fata a pus placa si ii da in continuare.
sincer astfel de oameni care nu vad decat tampeniile lor scot tot e am mai rau in mine la lumina si ma fac sa injur ca un birjar in a 2-a zi de Paste
femeie... cum spuneam ma rog sa nu ai parte in vecii vecilor de un avort spontan ca apoi sa vezi ce dracu inseamna pe pielea ta pierderea unui copil...
suflet urat si blestemat ce esti.
|
dandanaua_reloaded Postat pe 20 Aprilie 2009 23:32
|
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 23:32:25De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion?
stai linistita ca fata e cu capul nu numai ca nu stie diferenta dintre un embrion si un copil constient
vad ca nu are habar nici macar de existenta avorturilor spontane sau de sfaptul ca exista boli genetice atat de oribile si degradante ca fiinte umane vorbind incat pana si preotii ar recomanda un avort in cazuri de genul asta,,
sincer astfel de oameni care nu vad decat tampeniile lor scot tot e am mai rau in mine la lumina si ma fac sa injur ca un birjar in a 2-a zi de Paste
femeie... cum spuneam ma rog sa nu ai parte in vecii vecilor de un avort spontan ca apoi sa vezi ce dracu inseamna pe pielea ta pierderea unui copil...
blestemata esti tu nu eu, eu nu am zis Doamne Feteste nimic de avortul spontan sau de o sarcina pierduta fereasca Dumnezeu de asa ceva eu m-am referit strict la femeile care se duc de buna voie sa avorteze copii nevinovati si indiferent ce este embrion sau fat este un suflet inca din prima secunda de concepere
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:50
|
|
De unde stii?
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 23:53
|
|
Lourdess, eºti sigurã cã metoda ta de a combate avorturile e cea mai inspiratã? Poate gãseºti ºi alte cãi mai puþin morbide...
|
adicon Postat pe 20 Aprilie 2009 23:53
|
De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
Te rog din suflet sa mergi la un preot intreaba-l acest lucru si vei vedea ce iti va spune si dupa aceea voi vedea daca esti sau nu de acord cu mine
|
lourdess Postat pe 20 Aprilie 2009 23:57
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:50:39De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 23:32:25De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion?
blestemata esti tu nu eu, eu nu am zis Doamne Feteste nimic de avortul spontan sau de o sarcina pierduta fereasca Dumnezeu de asa ceva eu m-am referit strict la femeile care se duc de buna voie sa avorteze copii nevinovati si indiferent ce este embrion sau fat este un suflet inca din prima secunda de concepere
Draga mea, tu ai inceput cu jignirile, asa ca nu te mai mira de reactiile celorlalti utilizatori !
Daca vrei sa sustii o cauza nobila si mai ales daca sustii ca esti credincioasa , ti-a ales gresit ,,pledoaria''
O intrebare am : Daca medicul tau ginecolog te anunta ca viitorul copil sufera de un sindrom ( Down, Monosomia x etc ) sau diferite malformatii genetice, decizi sa pastrezi copilul cu toate ca medicul iti recomanda avortul ?
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 23:57
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
Te rog din suflet sa mergi la un peot intreaba-l acest lucru si vei vedea ce iti va spune si dupa aceea voi vedea daca esti sau nu de acord cu mine
Intreaba un medic, nu preotul !
|
Postat pe 20 Aprilie 2009 23:58
|
De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
Te rog din suflet sa mergi la un preot intreaba-l acest lucru si vei vedea ce iti va spune si dupa aceea voi vedea daca esti sau nu de acord cu mine
Stai asa, de unde stie preotul? Ce dovezi stiintifice ai? Mergem asa pe incredere orbeasca?
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 23:59
|
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:27:35De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:26:09De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-20 23:09:48chit ca nu am sa mai dorm la noapte nu ma las pana nu`ti raportez toate pozele.. nebuna draq ce esti
hai ca ma faci sa rad
si mie pozele tale imi dau multe de gandit
draguta nu sunt pozele mele aceste poze apartin acelor "mame"care si-au omorat copii nevinovati eu nu am facut decat sa le public ele se gasesc si pe google daca dai un search
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:00
|
De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:59:15De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
Stai asa, de unde stie preotul? Ce dovezi stiintifice ai? Mergem asa pe incredere orbeasca?
Daca ai avea credinta in Dumnezeu nu te-ai indoi intreaba-l si te va lamurii,intreaba-l si acest lucru "de unde stie"
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:02
|
|
Preotul este un simplu om, poate gresi. Mai ales unul fara har, asa cum sunt multi.
|
Kathara Postat pe 21 Aprilie 2009 00:03
|
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:02:05De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:59:15De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
Daca ai avea credinta in Dumnezeu nu te-ai indoi intreaba-l si te va lamurii,intreaba-l si acest lucru "de unde stie"
Atunci du-te la preot sa te scape de boala, te rog eu din tot sufletul sa nu mai treci pe la medic !
|
Postat pe 21 Aprilie 2009 00:04
|
nu stie, doar repeta ce au spus altii ...
e incredibil cata vehementa are!!! Asta imi aduce aminte de un film cu Cher (daca nu ma insel chiar doctorita care face avortul)... si mitingul din fata clinicii. Aceeasi ura viscerala, irationala... si, desigur... "ca pe banda".
In fine...
|
rashela Postat pe 21 Aprilie 2009 00:08
|
De la: Bloody_minnie, la data 2009-04-20 23:57:34De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:50:39De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-04-20 23:32:25De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:11:44Lourdess, vad ca nu mi-ai raspuns la intrebare. Stii diferenta dintre un copil si un embrion?
Draga mea, tu ai inceput cu jignirile, asa ca nu te mai mira de reactiile celorlalti utilizatori !
Daca vrei sa sustii o cauza nobila si mai ales daca sustii ca esti credincioasa , ti-a ales gresit ,,pledoaria''
O intrebare am : Daca medicul tau ginecolog te anunta ca viitorul copil sufera de un sindrom ( Down, Monosomia x etc ) sau diferite malformatii genetice, decizi sa pastrezi copilul cu toate ca medicul iti recomanda avortul ?
Draga mea iti jur desi este pacat sa JURI pe viata mea ca daca as afla in timpul unei sarcini a mea pe parcursul vietii ca acel copilas care il port in pantec este bolnav grav as pastra sarcina nu l-as avorta pentru ca stie Dumnezeu de ce iti da un astfel de copil , trebuie sa iti duci crucea asa cum e Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce,eu personal as pastra copilul si l-as naste cu drag la fel ca si pe primul meu copilas care este un minunat desi am prietene si cunostinte care au facut avort si in luna a saptea la recomandarea medicilor eu nu as face asa ceva l-as iubi la fel ca pe oricare copil al meu poate chiar mai mult pt ca el trebuie ajutat in nici un caz nu i-as lua dreptul la viaza , ci as fii alaturi de el si l-as ingriji cu drag pana la sfarsitul vietii mele
|
lourdess Postat pe 21 Aprilie 2009 00:09
|
De la: lourdess, la data 2009-04-21 00:02:05De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:59:15De la: lourdess, la data 2009-04-20 23:57:32De la: Kathara, la data 2009-04-20 23:53:18De unde stii?
"Crede si nu cerceta" va fi intotdeauna singurul raspuns al preotului cand se afla in fata unei intrebari de o asemenea natura. Niciun preot nu sta la "taifas" cu Dumnezeu pentru A STI!!!!
|
rashela Postat pe 21 Aprilie 2009 00:11
|