Mai multe
De la: Mircea_O, la data 2008-11-14 10:01:34De la: simihaela, la data 2008-07-08 17:33:21Mi-a frant inima Balanta mea... /.../ Amendamente: 1.sunt dulci doar cand au un interes, nu sunt dulci neconditionat. 2. majoritatea raman cu capul in nori toata viata. Sper ca nu sunt subiectiva
|
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 15 Noiembrie 2008 22:34 |
||
|---|---|---|
|
De la: simihaela, la data 2008-07-08 17:33:21 sa inteleg ca esti o balanta nascuta in octombrie? eu sunt in septembrie si nu ma regasesc deloc in descrierea ta.... sau poate "inca"nu e cazul |
||
|
ariana25 Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:18 |
||
De la: bruneticaa, la data 2008-11-17 16:18:15De la: simihaela, la data 2008-07-08 17:33:21 Nu inteleg intrebarea. Cred ca ai citit pe sarite. La care descriere te referi, draga mea? Subiectul este "barbatul Balanta". Eu sunt femeie, si suhnt in zodia Pesti. Descrierile mele de pe acest subiect se refera la un EL... barbat balanta. ??? In ce ai fi vrut sa te regasesti ca nu mai inteleg nimic? Dupa profilul tau reiese ca esti femeie!
|
||
|
|
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:48 |
||
si al meu e la fel....exact EXACT!!!!!
|
||
|
sw33t_b3by Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:41 |
||
De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-17 19:41:22 Felicitari, fetelor! L-ati descris superb. Si sotul meu e tot Libra. Un tip cum ziceti voi si-n plus posesiv si gelos. Daca n-as fi pus piciorul in prag, s-ar fi culcat cu orice femeie frumoasa care-i iesea in cale. L-am amenintat ca voi face la fel si stie ca nu glumesc, asa ca-si da silinta sa fie cuminte. E dulce doar cand vrea el si are un interes, te vrajeste si e talentat in a obtine tot ce vrea. Uneori este un tip imposibil. Eu l-am obisnuit cu ideea ca daca pleaca, il inlocuiesc oricand cu altul mai bun decat el. Ma feresc sa-i arat ca ar muri fara el si ca-l iubesc foarte mult. Protesteaza uneori, dar nu cedez pentru ca vreau sa-l pastrez. daca as lasa garda jos l-as pierde. |
||
|
Alice20147 Postat pe 20 Noiembrie 2008 17:23 |
||
se pare ca este singura cale prin care ii poti pastra..la fel procedez si eu:)))
|
||
|
sw33t_b3by Postat pe 21 Noiembrie 2008 16:16 |
||
| Ehe...au trecut 6 luni de cand m-am despartit de Vali, balanta mea, si se pare ca am reusit sa mi-l scot din suflet.Deci, se poate...ma simt ok si-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta! | ||
|
copilfrumos Postat pe 22 Noiembrie 2008 14:40 |
||
De la: georgep1975, la data 2008-09-29 22:03:43Oare exista zodia perfecta?... Oare exista barbatul perfect?? Raspuns corect, NU.Mai conteaza si compatibilitatea. Eu sunt Taur si iubitul meu este Balanta, am inceput relatia cum 2 ani si jumatate; am inceput-o cu stangul iar acum dupa suparari , certuri si cativa nervisori distrusi, suntem pe drumul cel bun; eu sunt flexibila si ma pot mula/adapta situatiei insa despre el nu pot spune acest lucru, stau putin cu frica , pentru ca este extremist.. cand e bine apoi, fara motiv, cade intr-o pasa proasta din care il mai scot doar banii care-i inta in cont. Ei pun mare accent pe stabilitatea materiala, daca nu au bani in buzunar nu ies din casa .Sunt usor inflexibili si foarte rar te lasa sa vezi cat tin la tine. Sunt gelosi si posesivi dar nu suporta sa fie tinuti din scurt, le place sa stie tot dar nu furnizeaza informatii despre ei (le place sa detina controlul, dar nu stiu ce sa faca cu el ) si pana iau o deceizie.. (buna sau rea, nu conteaza)... dureaza mult si ai de asteptat, rabdare si .... ceva care scoate fum . la capitolul defecte/... Doamne cate ar mai fi de spus. insa sa stiti ca au si calitati, sunt amanti buni, DA! sunt pe locul 1 (nu ca as fi incercat toate zodiile insa vreau sa ma opresc la el , e tot ce-mi trebuie);Ma pot baza pe el oricand si oricum, ma ajuta cand ii cer si chiar cand nu o fac el sare in ajutor.. o idee, o solutie etc.. Este un bun lider-ii place sa detina controlul si se pricepe la organizare. Are simtul estetic fff bine dezvoltat, se imbraca cu bun gust si ii place sa arate intotdeuna impecabil. Este un bun bucatar si cateodata mai e si romantic, ma asteapta acasa cu lumanarile aprinse si cu penne Siciliene gata preparate Cu toate ca se hotaraste mai greu in ceea ce priveste intemeierea unei familii are simturi bine stabilite in aceasta privinta, ii plac copii si sunt barbati gospodar, nu lenesi. Sunt sigura ca ar mai fi cate ceva de spus, dar ideea este ca tu, ca femeie, sa stii sa transformi aceste calitati si defecte in favoarea ta si sa-i lasi spatiu fara sa-l asaltezi cu intrebari si |
||
|
merrylicious Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:26 |
||
| nu ca nu var iubi dar ei se matirizeaza mai greu iar un copil ar insemna sai fure dragostea pe care tu tio manifestai doar ptr. el am trecut si eu prin asa ceva si pot spune ca la inceput nu mai stiam ce sa cred dar am incercat sa-l inteleg si nu lam neglijat ptr. a vedea ca el are acelasi loc in viata mea ca si pana la aparitia unei pers. noi in viata mea.a fost greu dar a meritat si mam ales cu 2 baieti frumosi si un sot extrem de iubitor dar si gelos uneori pe propii lui copii.intelegel ptr.binele tau ei sunt mai libertini si totusi isi revin ,chiar placut | ||
|
draganiustin Postat pe 12 Decembrie 2008 09:34 |
||
De la: Alice20147, la data 2008-11-20 17:23:24De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-17 19:41:22 felicitari ca ai reusit sa`l tii langa tine. si balanta mea la fel este si timp d vrun 1an a fost ok, dar ca d curand m`am cam saturat si chiar daca mai tin la el nu`l mai vreau.bine ca nici yo nu`s mai prejos si probabil n`am stiut cand sa las d la mine(sunt scorpion). |
||
|
FaKe_AnGeL Postat pe 14 Decembrie 2008 14:00 |
||
De la: FaKe_AnGeL, la data 2008-12-14 14:00:29De la: Alice20147, la data 2008-11-20 17:23:24De la: sw33t_b3by, la data 2008-11-17 19:41:22 Poti sa-l urasti? Poti sa te rupi de el? Imi spune ca-i plac cel mai mult mainile mele si mijlocul, nu se uita ca alti barbati la fund, la sani si la picioare. Imi spune ca e fericit cand ma priveste dormind, cand ma tine in brate si ca orice barbat normal apreciaza mai mult asa ceva decat "a te iubi cu o femeie"...Ti-am spus ca e dulce cand vrea, atat de dulce incat te topesti. Poti parasi un barbat care iti scrie: "Tu, femeie, eºti o bijuterie, o cetate ºi un mister. Eºti o bijuterie pentru cã ai o sensibilitate aparte ºi o alcãtuire deosebit de complexã. Cu toate cã este atât de sensibil, corpul tãu este rezistent ca o cetate. De ce eºti un mister? Pentru cã nimeni nu ºtie cum de ghiceºti atâtea lucruri ºi unde gãseºti atâta putere sã lupþi când eºti disperatã... Pentru cã forma ta de femeie poate fi desenatã cu mâinile în aer de cãtre acela care te-a mângâiat mãcar o datã. Te mulþumeºte faptul cã eºti femeie? Simþi feminitatea ta? Unde simþi asta ºi când? Cele mai multe femei îºi percep feminitatea când sunt privite într-un fel anume: cu admiraþie, cu dorinþã, cu invidie chiar. Eu îþi pot spune ce anume mã face sã cred cã eºti o femeie specialã: liniile ºi miºcãrile tale sunt fine ºi line, pielea e fragilã ºi miroase întotdeauna a flori, genele clipesc în ritmul emoþiilor, genunchii se strâng în faþa unui strãin, copiii mici te fac sã zâmbeºti... Trãind într-o lume a bãrbaþilor, spui uneori cã acestea sunt mai degrabã slãbiciuni... dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea, bãrbaþii." Are o groaza de defecte, dar il iubesc asa cum este. |
||
|
Alice20147 Postat pe 15 Decembrie 2008 18:28 |
||
| Eu sunt Scorpion....si de 1 an am o relatie cu un barbat Balanta (27 ani). Nu stiu daca conteaza foarte mult carei zodii apartine dar cu siguranta exista niste trasaturi definitorii pentru acesti barbati.. In primele 6 luni ale relatiei totul a fost de vis. El era atent, tandru, grijuliu, ma imbratisa si ma saruta cu foc de cate ori putea. Ne-am facut planuri legate de casatorie. Dupa 6 luni de relatie ne-am mutat impreuna. De-aici lucrurile s-au schimbat complet. Nu ma ajuta cu treburile gospodaresti. Mentionez ca programul lui de lucru este de 24/48 fapt care ii lasa 2 zile libere din 3. In aceste 2 zile nu face altceva decat sa stea pe calculator sau sa umble de nebun cat sunt eu la servici. Este foarte incapatanat, niciodata nu recunoaste ca a gresit, niciodata nu-mi da dreptate mie, deci orice discutie in contradictoriu cu el nu-si are rostul. Nu stiu daca este neaparat zgarcit dar este cu siguranta egoist. Isi cumpara diverse lucruri pentru el dar niciodata pentru mine daca nu este vreo ocazie speciala gen ziua mea, 8 Martie, etc. Infidel nu cred ca mi-a fost dar in mod cert ii fug ochii dupa alte femei si cand merge cu mine de mana pe strada. Si pentru asta el are o justificare: nu ma compara pe mine cu ele ci le compara pe ele cu mine. Si ce ma deranjeaza cel mai tare este ca atunci cand ne certam pleaca la mama lui si sta acolo vreo 2-3 zile fara sa dea un semn iar apoi se intoarce ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Am incercat sa discut cu el, sa-i spun ce ma deranjeaza, sa inteleg de ce s-a schimbat dar m-am izbit inca odata de incapacitatea lui de a-si recunoaste greselile. | ||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 08:52 |
||
|
15 ani ti se par suficientzi? este adevarat ca sunt tandri , iubitori, galantzi dar pana obtzin ce vor , apoi iti fac zile negre sau eventual dispar pur si simplu sunt si extrem de duri , dusmanosi si violentzi asa ca AI GRIJA......femeile balantza sunt diferite fata de baratzii balantza |
||
|
dalia_dariana Postat pe 20 Decembrie 2008 13:23 |
||
am avut 5 ani o balanta langa mine...nu am ramas cu parere buna despre el...inseala, mint si se prefac...dar cine stie poate nu-s toti la fel
|
||
|
viana Postat pe 21 Decembrie 2008 11:12 |
||
De la: dalia_dariana, la data 2008-12-20 13:23:0315 ani ti se par suficientzi? Da, din pacate... cam asa ca tine vad si eu barbatul Balanta. A trecut un an, inca nu l-am uitat, m-am desprins de el, m-am obisnuit cu ideea ca e mai bine asa, ca s-a terminat. In acelasi timp sunt constienta ca era o relatie fara viitor si am si o durere surda in piept. Imi e mai bine fara el, dar tot ma doare felul in care a plecat. Nu stiu daca o sa-mi treaca vreodata. Barbatii balanta au mare succes la femei, asa spune toata lumea, dar a te juca cu femeile, a insela femei nu este un succes. Probabil ca mint atat de frumos incat ...pentru un moment, si ei cred in ceea ce spun. La Multi Ani tuturor femeilor vrajite, mintite si le abandonate de domnul "libra" |
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:58 |
||
| mai fetelor kiar mi pare rau ce aud despre balante (j yo s balanta) j kred k o parte dintre voi avetzi dreptate la ce spunetzi(vazandumi comportamentul) dar kred k dak ati intelege on pic balantele ati avea d castigat 100%.j nop kred ca celelalte zodii sunt perfecte. | ||
|
elvis_13_is Postat pe 10 Ianuarie 2009 17:16 |
||
|
Eu am sa-ti vorbesc de barbatii balanta la prezent. merita sa te zbati pentru o relatie cu balanta ta. Recunosc balanta descrisa de tine in proportie de 90%, suntem impreuna de 15 ani si daca la inceput a fost foarte greu (lenes, fustangiu...), acum am langa mine un barbat aproape perfect. este in continuare putin lenes insa am in el un real sprijin, este cald , iubitor, tandru (putin gelos si posesiv in ultima vreme , insa pun asta pe seama trecerii pragului de 40 ani) , un foarte bun amant , grijuliu, foarte atent cu mine si copii nostri. S-a hotarat intr-adevar sa isi intemeieze o familie , insa asa cum ti-am spus a meritat sa-l astept. Baietelul meu este si el balanta si asa cum a spus cineva este incurcat in ....fustele mele, insa este si el la fel ca tatal lui...foarte cald si iubitor . E destul de mare si acum se straduieste sa fie independent. Deci...eu sunt fericita cu balantele mele si te sfatuiesc ca daca il iubesti sa ai rabdare cu el. |
||
|
Postat pe 18 Ianuarie 2009 00:32 |
||
De la: laura_mtv, la data 2009-01-18 00:32:17Eu am sa-ti vorbesc de barbatii balanta la prezent. merita sa te zbati pentru o relatie cu balanta ta. Recunosc balanta descrisa de tine in proportie de 90%, suntem impreuna de 15 ani si daca la inceput a fost foarte greu (lenes, fustangiu...), acum am langa mine un barbat aproape perfect. este in continuare putin lenes insa am in el un real sprijin, este cald , iubitor, tandru (putin gelos si posesiv in ultima vreme , insa pun asta pe seama trecerii pragului de 40 ani) , un foarte bun amant , grijuliu, foarte atent cu mine si copii nostri. S-a hotarat intr-adevar sa isi intemeieze o familie , insa asa cum ti-am spus a meritat sa-l astept. te felicit pentru rabdare si perseverenta. Ma bucur ca esti fericita langa balantele tale. Sper sa raman totul asa, sa nu se incline iar "talerele" ei dupa o vreme.Eu n-as fi putut sa fac asta. A trecut aproape un an de cand a plecat si vad lucrurile altfel.... sper ca asa cum sunt de fapt - sunt prea sensibila si sufar prea mult. M-ar fi ranit prea des si prea adanc, n-as fi putut sa astept atata timp si sa lupt atatia ani ca sa-l fac :"barbat de casa" |
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 28 Ianuarie 2009 16:47 |
||
De la: BuzBuz, la data 2008-06-24 14:08:08ce parere aveti de el? mie mi se pare ca sunt oameni foarte buni la suflet, grijulii, dar foarte zgarciti. In pat sunt amanti foarte buni, dar... parca le lipseste ceva. Voi aveti balante? ;)) buna pot sa zic ca am crescut in casa cu un barbat balanta ( tata)...si nu stiu daca exista om mai bun ca el...NU ZIC ASTA DOAR PENTRU CA E TATAL MEU...e vizibil : are o caldura sufleteasca aparte, e o persoana calma, nu se impacienteaza usor, e descurcaret, are un suflet de zahar... Ar fi si defecte, desi iubeste mult, nu e genul care sa-si arate prea mult tandretea. Ulterior am fost indragostita de un baiat in zodia balanta si-am descoperit ca se cam incadreaza in tipar : calm, cu mult bun simt, adeptul dulciurilor, o persoana aparent dezinteresata de prea mult romantism, dar niste romantici incurabili... Anii au trecut , m-am vindecat de acea indragosteala care nu avea sanse sa se transforme intr-o poveste de dragoste...dar mi-a ramas respectul pentru acel om, pentru ca il merita: poate pentru ca este balanta :)) ( glumesc )...pentru ca este un om deosebit :D Mai nou sunt indragostita tot de un mascul balantza: e atata de serios, pare un dur, dar e calm, are o rabdare de fier si un suflet bun din cate se vede ...cred ca tipic noua balantelor ( am uitat sa mentionez - sunt tot balantza) ...se ascunde in spatele unui scut protector ca sa nu fie ranit... Urmeaza sa ii mai analizez ...dar e clar...BALANTZA ..si am o parere f buna despre baietii nascuti in zodia asta ! Despre faptul ca sunt zgarciti : TATA SI NICI CEI PE CARE II MAI CUNOSC IN ACEASTA ZODIE ISI DAU SI MANCAREA DE LA GURA :d:d:d oricum...depinde de om.... |
||
|
Postat pe 9 Februarie 2009 09:25 |
||
De la: nuvola, la data 2008-07-12 21:33:12De la: ursu_ursuletzu, la data 2008-07-11 14:13:12le lipseste curajul, sunt foarte lasi si incapabili sa ia decizia corecta i-ai descris foarte bine chiar asa sunt dupa o relatie de 5 ani cu o balanta eu fiind leu mi-am dat seama cat de slabi sunt pacat ca in rest sunt suflete bune:)
|
||
|
flora2907 Postat pe 9 Februarie 2009 10:35 |
||
De la: te_iubeam, la data 2009-02-09 09:25:31De la: BuzBuz, la data 2008-06-24 14:08:08ce parere aveti de el? mie mi se pare ca sunt oameni foarte buni la suflet, grijulii, dar foarte zgarciti. In pat sunt amanti foarte buni, dar... parca le lipseste ceva. Voi aveti balante? ;)) da, cand mi-e dor de EL... de Balanta mea, este din motivele descrise de tine aici, dar avea atat de multe defecte incat toata frumusetea, romantismul si dulceata lui nu compensau. Spun asta judecand la rece. M-a ranit atat de profund incat ma doare si acum, iar ce a fost frumos alaturi de el nu reuseste sa compenseze durerea. Va doresc mult noroc alaturi de Balantele voastre. Mie mi-e teama, probabil ca nu nepotriveam. Cert este doar ca nu mai vreau sa am de-a face cu barbati Libra, mi-a ajuns cat m-a facut sa sufar, atat tot. |
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 9 Februarie 2009 17:08 |
||
|
Buna, si_mihaela! Am urmarit povestea ta dureroasa cu barbatul balanta, insa mereu raman puternic impresionata te mesajele tale, pentru ca practic simt de parca mi-ai citi gandurile mele in legatura cu 'balanta mea' :) |
||
|
SveIa Postat pe 9 Februarie 2009 19:15 |
||
De la: All_Ice, la data 2008-07-17 11:23:55Salutari! |
||
|
dalia_dariana Postat pe 9 Februarie 2009 21:38 |
||
De la: SveIa, la data 2009-02-09 19:15:14Buna, si_mihaela! Am urmarit povestea ta dureroasa cu barbatul balanta, insa mereu raman puternic impresionata te mesajele tale, pentru ca practic simt de parca mi-ai citi gandurile mele in legatura cu 'balanta mea' :) esti a treia persoana de pe topic ce-mi spune ca are impresia ca este vorba despre acelasi barbat ... Cu celelalte doua fete am discutat in privat si am rasuflat usurate, nu este vorba despre acelasi barbat balanta. Ce bine!!! Sa fie, oare, chiar atat de asemanatori? Sa aiba chiar atat de multi barbati Balanta toate aceste defecte si calitati la un loc? Sa ne provoace noua aceleasi reactii si dureri? mai sa fie! parca ceva nu-i chiar in ordine cu oamenii astia.Poate gandim prea mult si traim prea putin. As vrea sa va pot spune ca nu-l mai iubesc, dar nu pot. Zilele trecute mi-a lasat un mesaj off line pe messenger. Spunea ca vine aici !!!!! V-am spus ca dupa intamplarea cu el eu am plecat din tara. Acum imi spune - dupa aproape un an de tacere, ca vine pentru 2 saptamani fix aici, cu "ceva treaba"... Din toate tarile din lume vine fix aici, la mii de km de casa, are treaba fix aici, la 27 de mile de mine!!!! Soseste pe 10 martie si in 13 e ziua mea, ce de coincidente!!! Mai spune ca vrea numarul meu de telefon pentru ca pe messenger a observat ca nu prea stau si se gandeste ca poate ne vedem jumate de ora... la o cafea Problema este ca eu fac eforturi sa trec peste tot ce a fost intre noi in trecut; sa mi-l scot din minte si mai sunt zile cand imi este greu si nu reusesc. In plus... el nu bea cafea niciodata A reusit sa ma intoarca pe dos... iarasi, din cateva cuvinte mestesugite. Am somnul agitat si sunt confuza. Ma tulbura ideea ca va veni aici, ca va sta cateva zile atat de aproape de mine. Stiu ca nu trebuie sa-l vad si ca imi fac rau singura daca cedez si-l intalnesc, chiar si asa... pentru jumate de ora (desi ma indoiesc ca vrea doar atat). Sunt nesigura, fetelor! Ma arde sa-i dau numarul de telefon desi stiu ca asta nu rezolva nimic. El vine si pleaca asa... cand vrea el. Jarul nu s-a stins, vine doar ca sa-l aprinda iarasi! Asa simt. Stiu ca nu ramane cu mine, vine doar ca sa ma tina incurcata. Il urasc pentru ceea ce-mi face acum! Il urasc pentru felul in care ma face sa ma simt acum. Imi este ciuda pe mine ca dupa atata suferinta nu l-am uitat si nu sunt sigura ca pot pastra tacerea si pot rezista tentatiei. Ce sa fac? Ce parere aveti? |
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 10 Februarie 2009 21:51 |
||
|
Nu stiu de ce, dar am toata certitudinea ca te vei vedea cu el:). Atat cat il iubesti, de ce nu ai accepta sa te vezi cu el? Adu-ti aminte ce l-a facut pe el sa te indrageasca, fii sigura pe tine, arata-i ca nu ti-e teama de el, nu-l evita. Apropo, sunt si eu Peste :) Pestioacele daca indragesc pe cineva, iubesc din toata inima si fara limite... Se daruiesc complect. Fii fericita! |
||
|
SveIa Postat pe 11 Februarie 2009 16:16 |
||
|
Mi-au placut postarile de la acest subiect. E ceva rar, o asa liniste, comparativ cu stim noi ce explozii de fiere (la care subsemnatul pune constiincios umarul) de pe alte subiecte. Dar stati sa ajung unde voiam. Am dat de un conspect mai vechi, dupa un Zodiac al... defectelor. Legat de el, afirm ca sint poate preferabile luarile de pozitie inconvenabile noua (subsemnatul e Balanta...), dar inteligente, spumoase, cu miez, decit platitudinile de acord cu noi... "... De unde aceastã involuntarã capacitate a Balanþei de a rezista, o bunã bucatã de timp, privirilor iscoditoare? Este un mister. Cert este cã Balanþa, oricît de purã, de dezinteresatã sau de moralã ar pãrea, rezervã surprize de neimaginat. E drept, mulþi nu scormonesc prea adînc în sufletul Balanþei ºi rãmîn prin urmare pãcãliþi toatã viaþa. Din pãcate, cine o va face, va suferi un ºoc: exact defectul la care nu se aºtepta, pe acela îl va gãsi cuibãrit cu nevinovãþie unde îi era Balanþa mai dragã. Zodia Balanþei nu are un defect dominant. Chiar dacã unul din aceste defecte, odatã descoperit, se dovedeºte a fi nu foarte avansat, ci corijabil sau uºor de stãpînit, nenorocirea va consta în dezamãgirea resimþitã de cãtre partener. Balanþa pãruse iniþial fiinþa idealã, cea lîngã care te poþi simþi minunat fãrã rezerve; dacã nici aici nu existã Paradisul, atunci nu existã nicãieri. Balanþa e naivã ºi dezinteresatã, se zice. Aºa este, dar naivitatea ei o poþi gãsi adesea în inconºtienþa ºi nevinovata posturã a cozii unui topor foarte violent. Se mai zice cã Balanþa este umanitarã ºi plinã de scrupule – motiv de nenoroc ºi de sãrãcie. Cînd însã o Balanþã vrea, sã zicem, sã se îmbogãþeascã, procedeazã pe cît de simplu, pe atît de perfid: se lasã provocatã ºi lovitã de vreun tip cu interese materiale, se enerveazã carevasãzicã, ºi spune: “Vreþi sã mã dezbrac de caracter? Ei, las’ cã vedeþi voi cu cine aveþi de-a face!” Apoi, simulînd un tur de forþã împotriva adversarilor, se îmbogãþeºte pretinzînd cã e ºi ea în stare sã-ºi abandoneze scrupulele morale. Material vorbind, Balanþa nu trebuie sã prindã gustul banilor, întrucît riscã sã se schimonoseacã teribil. Nu va exista pãcat în care sã nu intre cu un zîmbet larg pe buze. Balanþa mai este, zice-se, ºi visãtoare. Combinatã cu lenea, puterea de a visa cu ochii deschiºi se transformã într-un cocktail penibil, în care planurile înfierbîntate se îneacã într-o zacere morbidã în care divina lene este zdruncinata zadarnic de inutile îndemnuri la acþiune. Aceasta este cea mai ruºinoasã posturã în care se poate afla o Balanþã. BALANÞA NU ESTE ÎN STARE SA AIBÃ O PÃRERE FERMÃ. Se bucura enorm cînd pãrerea ei este respectatã, dar nu crede în nici un adevãr definitiv." Ca sa nu inchei deprimant pentru supushii zodiei ce porneste la 22 (24?) septembrie, un ultim mic citat: "Oricît de gentilã ar fi, Balanta e totuºi un semn cardinal, deci are structurã de lider." |
||
|
Mircea_O Postat pe 12 Februarie 2009 19:41 |
||
| O singura replica as avea: indragim persoana pentru trasaturile pozitive, insa o iubim cu toate defectele sale... Eu nu acuz, nu critic Balantele la general, asa s-a intamplat ca barbatul care l-am iubit, este sub semnul Balantei, am intalnit multe trasaturi comune in mesajele lasate aici... Cu toate defectele lui, mi-a fost greu sa-l scot din suflet, dar am fost nevoita sa-l uit. Cert este una: il voi tine minte toata viata si poate ca imi este greu sa recunosc, dar acuma imi pare rau ca l-am pierdut. Si este si vina mea in faptul ca l-am pierdut, cel mai usor ar fi sa arunc vina pe el, pentru ca e Balanta... | ||
|
SveIa Postat pe 13 Februarie 2009 16:23 |
||
| Interesanta si foarte bogata prezentarea defectelor zodiei, poti te rog oferi sursa sa citesc si la alte zodii? | ||
|
diana77 Postat pe 13 Februarie 2009 16:34 |
||
in opinia mea..barbatul balanta este fermecator..dar in acelasi timp poate face o femeie sa sufere enorm...eu una m-am lecuit..nu mai vreau sa aud de barbati balanta toata viata..sunt fermecatori e adevarat..te pot seduce ff repede...dar tot atat d repede se plictisesc...
|
||
|
just_an_angel Postat pe 17 Februarie 2009 13:30 |
||
|
"Interesanta si foarte bogata prezentarea defectelor zodiei, poti te rog oferi sursa sa citesc si la alte zodii?" Era o brosurica, iesita prin 1993 parca... Nu am copiat decit zodia asta, imi pare rau. |
||
|
Mircea_O Postat pe 17 Februarie 2009 16:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cum merge treaba intre balante si fecioare?? | 1 | De la: shyningskyes 27 Decembrie 2009 06:06 |
| eu berbec ....el pesti,ce-o sa iasa...??? | 14 | De la: Lucia38 4 Mai 2011 11:20 |
| oare m-am indragostit?sau e doar o simpla atractie? | 9 | De la: blaa 19 Martie 2010 22:19 |
|
|
||
| EL BALANTA EU SAGETATOARE | 12 | De la: frenchiegirl 2 Februarie 2010 20:26 |
| fata-sagetator...baiat-taur...compatibili? | 33 | De la: kudika227244 10 Iulie 2010 23:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.