Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

Intrebare: cum e mai bine sa nu ai deloc un barbat balanta sau macar sa incerci o data sa ai o relatie cu un tip balanta?
anderson
Postat pe 30 Iulie 2008 18:28
normal ca tre' sa ai unul. andreson ce faci?ne scazi trecerea la inimi?
:)))

Postat pe 30 Iulie 2008 19:40
Bineinteles ca merita sa incerci sa ai o relatie cu un barbat...indiferent de zodie!!!Iar relatia cu balanta poate fi de vis!
copilfrumos
Postat pe 31 Iulie 2008 09:57
vreau sa-mi zic si eu parerea despre barbatul balanta.

pt noi orice relatie este o provocare, ne place sa descoperim persoana de langa noi sa vedem ce are de oferit etc etc....si nu ne place monotonia.

Pt un barbat balanta monotonia este Kryptonita lui (cel putin asa este in cazul meu) Cand intervine monotnia intr-o relatie pur si simplu nu mai simt nevoia si nu mai vreau sa "trag" pt acea relatie.
Poate din aceasta cauza acei barbati balanta au disparut pur si simplu. Li s-a parut ca relatia in care sunt sau mai bine zis erau nu mai reprezinta o provocare ceva nou, intrau intr-o anumita monotonie.
Este foarte greu sa fi cu un barbat balanta ...pentru ca el se asteapta mereu la ceva nou de la partenera cu care este.
anderson
Postat pe 31 Iulie 2008 13:04
da! e ciuat ! parerile sun impatite in legatura cu barbatul din zodia balantei . Cunosc unul si nu foarte bune deoarece nu se lasa descoperit mai deloc . E o fire foarte tandra dar numai atunci cand considera el ca este cazul sa fie , este un foarte bun amant , asta pot sa o mai zic de inca nu stiu cate ori . Este aspru cu ceilalti si cu el insusi , ii place sa faca lucrurile bine si inca de la inceput . este genul de barbat ingrijit si ii place sa vada acelasi lucru la cei din jurul sau . O calitate importanta a sa este ca ii place s aiba alaturi o femeie la fel de puternica ca si el .
cos4ever
Postat pe 31 Iulie 2008 14:31
De la: anderson, la data 2008-07-31 13:04:26vreau sa-mi zic si eu parerea despre barbatul balanta.

pt noi orice relatie este o provocare, ne place sa descoperim persoana de langa noi sa vedem ce are de oferit etc etc....si nu ne place monotonia.

Pt un barbat balanta monotonia este Kryptonita lui (cel putin asa este in cazul meu) Cand intervine monotnia intr-o relatie pur si simplu nu mai simt nevoia si nu mai vreau sa "trag" pt acea relatie.
Poate din aceasta cauza acei barbati balanta au disparut pur si simplu. Li s-a parut ca relatia in care sunt sau mai bine zis erau nu mai reprezinta o provocare ceva nou, intrau intr-o anumita monotonie.
Este foarte greu sa fi cu un barbat balanta ...pentru ca el se asteapta mereu la ceva nou de la partenera cu care este.
assia
Postat pe 31 Iulie 2008 14:46
?????
barbatii din balata cred ca sunt dificili, zgarciti (dar nu cu ei .. :)...), lenesi, au multe ciudatenii .... nu prea stii pe ce picior sa dansezi cu ei ...pana acum 2 luni nu stiam ce inseamna sa ai o raltie cu o balanta ...
de fapt, nici acum nu stiu ... da tot timpul "decrete" .. vrea tot timpul sa fac numai ce vrea el, desi i-am spus ca nu mi se pare ok si nu este bine sa ma schimb ... pentru ca nu am sa mai fiu femeia de care s-a indragostit ..
imi spune ca ii este frica de mine si de ceea ce simte pentru mine si ca nu poate si nici nu face greseala sa-mi spuna ce simte ..DE CE ????

in acelasi timp imi spune ca sunt cea mai importanta femeie din viata lui si cu siguranta cel mai frumos dar de la dumnezeu ... si cu toate astea cand ne "certam" este mai mult un dialog la nivelul ochilor ... eu sunt cea care trebuie sa cedeze care suna ...NU MAI INTELEG NIMIC ... poate ma lamureti tu, balanta fiind
la noi a fost dragoste la prima vedere ... si poate a fost prea mult si prea repede ... nu stiu
assia
Postat pe 31 Iulie 2008 15:11
assia
cea mai mare greaseala,sa cedezi in fata lor.
ATENTIE MARE
NU LE PLACE ACEST LUCRU,LE PLACE SA FIE JUCATI PE DEGETE,SA SE PERPELEASCA
ana_lili36
Postat pe 31 Iulie 2008 15:58
Ana...din moment ce se stabileste o relatie mai este nevoie de acel joc pe degete ???
Inteleg sa nu intervina monotonia,nu a fost cazul si stim cum sa surprindem un barbat . Daca doar ceva nou vrea, atunci nu are rost sa porneasca ceva !!!!!

Dar acel jucat pe degete mie nu mi se pare corect, sinceritate si ar trebui sa fim noi insine..Aceeasi chestie, parca ar pica cerul daca ar fi directi si ar zice ce simt. Ce este asa de greu ?
Si asta este intrebare adresata barbatilor balanta .. De ce nu sunt directi ? Daca vor ceva nou si oricum stiu ca se vor plictisi, de ce nu spun in fata ?
Sau doar Ea trebuie sa faca ceva nou ?
Nici macar nu se sinchisesc sa spuna ce simt...
loredanaj
Postat pe 31 Iulie 2008 16:14
rog moderatorul forumului sa faca o statistica.:))))un ghid de buzunar pentru relatia cu o balanta:))))

Postat pe 31 Iulie 2008 19:17
mda... si daca tot se plictisesc asa repede, de ce nu fac ei ceva pt a sparge monotonia? de ce intotdeauna femeia trebuie sa faca tot??
zyca19
Postat pe 31 Iulie 2008 19:44
Barbatul pe care urmeaza sa-l cunosti merita o sansa,poti fi sigura.Poate tu vei fi norocoasa femeie care va intalni balanta perfecta.

Postat pe 31 Iulie 2008 21:35
Cand iubesti lucrurile se schimba.Eu sunt zodia leu (oameni mandri si orgoliosi)si cu toate astea i-as fi dat multe sanse omului pe care il iubeam mult.Nici n-am stiut pana atunci de cate lucruri este capabila o femeie care iubeste sa faca.

Postat pe 31 Iulie 2008 21:50
De la: anderson, la data 2008-07-30 18:28:24Intrebare: cum e mai bine sa nu ai deloc un barbat balanta sau macar sa incerci o data sa ai o relatie cu un tip balanta?


Eu nu regret nimic. Ma bucur ca s-a intamplat. Daca ar fi sa o iau de la inceput, as fi cu el dinnou. Mi-a placut mult, stiu ca si lui de mine, iar daca am suferit si am renuntat la relatia asta, a fost pentru ca ne e mai bine asa, fiecare in treaba lui. Eu sunt geloasa si posesiva, iar el e un afemeiat, n-as fi suportat sa-l impart cu alte femei, asa ca... l-am lasat sa plece. Nu-i genul meu sa ma prefac, sa mint, sa-l joc pe degete.

Se spune ca daca iubesti cu adevarat, poti sa-i dai drumul sa zboare, sa fie fericit in alta parte daca tu simti ca asta vrea sau asa e mai bine pentru el... Eu asta am facut.
o_mona_oarecare
Postat pe 31 Iulie 2008 23:30
Ma doare... inca ma doare ruptura asta, inca il iubesc. Au trecut 7 luni de cand ne-am despartit si 6 luni de cand am vorbit la telefon ultima oara. Ma doare tot ce ar fi putut sa fie si n-a fost, tacerea lui, indiferenta... Dar nu ma intorc si nici nu mai fac absolut nici un pas. Probabil ca el m-a uitat deja :)

o_mona_oarecare
Postat pe 31 Iulie 2008 23:33
of of of...cate suferinde rezulta in urma relatiilor cu balantele...mdadada...sfatul meu?
nu-i mai bagati atat de mult in seama si veti vedea cum vin dupa voi...atunci cand deodata devii indisponibila...va veni el dupa tine. totusi, nu exagera, ca s-ar putea sa se prinda si sa plateasca cu aceeasi moneda. barbatii balanta sunt oameni indragostiti de frumos in general si de femei frumoase in special. daca esti geloasa, posesiva si nu-l intelegi, mai bine stai in banca ta, pt ca tu o sa suferi. nu suporta vulgaritatea si lipsa de maniere.
femeia perfecta pentru el este una frumoasa, care e in permanenta ingrijita, o mica printesa rasfatata, dar care in pat e de nota 10, care se reinventeaza, care aduce in fiecare zi ceva nou, si care e o gazda excelenta pentru amicii lui. daca te apropii de femeia perfecta, go for it! daca nu, nu se merita sa incerci. pentru ca o sa sfarsesti... asa.

Postat pe 1 August 2008 13:10
Nu poti decat sa lasi timpul sa treaca...si odata cu el trece si durerea.Ramane doar amintirea si nostalgia.Oricat de tare doare, merita sa iubesti...

Postat pe 1 August 2008 19:32
Varsatorule, cred ca ar trebui sa fii mai indulgent...Sper sa-ti gasesti perechea potrivita si sa va iubiti mult.Mai vorbim despre cine si cate sanse acorda...

Postat pe 1 August 2008 19:36
Buna!EU sunt cu o balanta de 7 ani!AM FOST SI CERTATI O PERIOADA DE CATEVA LUNI DAR ACUM NE IUBIM MAI MULT!L- am facut sa se indragosteasca de mine si stiti cum?Ma aranjam tot timpul,eram admirata si de alti barbati si eram rea cu el.Niciodata nu faceam cum spunea el!Chiar mi-a si spus ca s-a indragostit de mine pentruca eram mai rea cu el fata de cum au fost ,fostele prietene!aU FOST SI MOMENTE DE MONOTONIE IN VIATA NOASTRA ,DAR AM TRECUT PESTE ELE.O relatie nu are cum sa fie perfecta,trebuie sa stiti impreuna sa treceti peste situatiile dificile,dar daca barbatul te iubeste sta cu tine si face sacrificii, daca nu te iubeste,nu ridica un deget pentru tine!Asa ca ,balantele pot fi iubitori,sentimentali,dar trebuie sa ii faceti si voi sa fie asa!
jesica29
Postat pe 1 August 2008 21:20
Apropo!An uitat sa va spun ca eu sunt varsatoare si el balanta si relatie e buna,adica ne potrivim si ne completam! Eu sunt mai nebuna,ma enervez repede,el este calm, se enerveaza mai greu,este mai romantic ca mine,visator,zgarcit nu este dar este mai calculat ca mine,eu sunt mai cheltuitoare,dar cu el am ajuns sa fiu mai calculata la bani si e bine ca ne ajung banii mai tot timpul!
jesica29
Postat pe 1 August 2008 21:25
Buna smihaela!
Imi dau seama ca suferi mult si-mi pare rau.In tot ce spui ma regasesc si eu.Pe mine timpul m-a vindecat,mi-a fost la fel de greu...dar...totul este trecator.Acum privesc in urma cu placere...imi dau seama ca am iubit cu toata fiinta mea...asa cum ,sigur nu voi mai iubi.Sunt fericita
ca viata mi-a oferit aceasta sansa.
Eu iti doresc sa poti sa te bucuri si tu de aceasta relatie candva!

Postat pe 1 August 2008 23:50
Buna!
am citit cu atentie toate parerile si sincer, atunci cand ati zis ca l-ati cunoscut pe net si l-ati descris, am crezut ca e vb de sotul meu, mai exact, ex sotul.
sa va spun pe scurt povestea mea cu o balanta: suntem casatoriti de la 20 de ani si avem 2 fete. totul a fost minunat, avem 18 ani impreuna, am trecut si prin bune si prin rele, uniti si mai mult cand era o perioada mai dificila.E adevarat, m-a iubit si l-am iubit f mult. Fara vreun motiv anume, navigand pe net a zburat mintindu-ma aproape 1 an ca el e in delegatii, si-a pierdut capul, serviciul... am aflat ce se intampla, iar cand i-am pus totul pe tava, a plecat, pur si simplu.
inteleg ca nu se vor controlati, dar totusi sa nu mai ai nicio responsabilitate fata de familie, fata de tot....?
am divortat, nu mai vrea sa stie nici de fete, cea mare a dat bac-ul, nici acum nu stie ce-a facut fata, sau cum m-am descurcat cu meditatii, rate la banci si doi copii!
Va spun fara doar si poate, nu au constiinta, nu au inima, fac doar ce le face lor placere, nu am crezut ca dupa 18 ani nu imi cunosc suficient omul de langa mine! Sunt imprevizibili si trebuie sa fii mereu in alerta cu ei, dar nu vor fii multumiti niciodata pe deplin... e f obositor...
cris8
Postat pe 2 August 2008 12:15
am omis sa va mai spun, nu vrea sa dispara de tot din viata mea, pt ca vine la cateva zile in control, imi zice ca totul a fost special pt el si asta nimeni si nimic nu i-o poate lua, nu ii poti intelege...
oare din mandrie nu se poate intoarce? niciodata nu si-a cerut iertare sau sa recunoasca ca a gresit, eram dispusa sa fac multe compromisuri pt relatia care am avut-o si pt copii...
cris8
Postat pe 2 August 2008 12:22
nu stiu cum se face ca suntem persoane din zone diferite , care nu avem nimic in comun dar care traim experiente de viata similare. eu sunt rac , nu am decat 21 de ani si sunt in aceeasi situatie , cred ca iubesc ( spun cred pt ca nu am inca siguranta sentimenteleor mele) o balanta , cu toate ca nu merita . E mai mare decat mine , insa nu asta e important ci faptul ca are o alta religie , ceea ce il imipiedica sa se afiseze cu mine in societate si sa se ataseze mai mult de mine decat e acum. L-am recunoscut si eu in desrierile de mai sus , intradevar isi doreste langa el o mica printesa , am observat ca cu cat sunt mai aranjata , si cu cat vin cu ceva nou , cu atat il atarg de partea mea mai mult . Insa un pas inainte se sfarseste cu 2 inapoi , pentru ca nu vrea sa puna suflet in relatia asta , si cu cat se ataseaza mai mult de mine cu atat se da mai mult inapoi ca sa nu aiba de suferit . Simte ca ar putea sa ma iubeasca , si eu il simt , insa are foarte multe retineri . simt ca sunt genul de femeie care i-ar satisface toate cerintele insa faptul ca el este musulman si eu crestina e o adevarata piedica pt noi . Avem o relatie secreta de cateva luni , la inceput ne intalneam la el , in timp a inceput sa mai ramana si la mine ( amandoi locuim singuri ) , am mers impreuna in diverse locuri mai singuratice ( noaptea la mare , la pescuit cu cortul ) am amintiri extrem de frumoase cu el insa simt ca nu e doar al meu , am descoperit o data ceva si am cedat , a zis ca nu e nimic si am zis treaca de la mine ,insa nu am facut bine . Sunt confuza , as vrea sa renunt dar nu pot ! de fiecare data cand zic ca nu mai accept nimic , nu am putut sa ma tin de cuvant ! ma simt prea bine in compania lui ca sa nu il am langa mine !
cos4ever
Postat pe 2 August 2008 22:49
Buna!ATENTIEEE...la musulmani.Cunosc situatia unor femei care traiesc cu musulmani si sunt oripilata.Sunt gelosi si fanatici(daca nu ei,familia lor este cea care "pune paie pe foc")Am vazut femeie maltratata si abuzata in toate felurile posibile de un turc.Ei nu respecta prea mult femeia ce-i sta alaturi.
Analizeaza foarte bine situatia,vezi ce simti,lasa intuitia sa-ti spuna ce sa faci.La 21 de ani esti tanara ,frumoasa,meriti toata atentia si dragostea unui barbat.Nu te multumi cu jumatati de masura.Pe curand!

Postat pe 3 August 2008 10:19
De la: anderson, la data 2008-07-31 13:04:26vreau sa-mi zic si eu parerea despre barbatul balanta.

pt noi orice relatie este o provocare, ne place sa descoperim persoana de langa noi sa vedem ce are de oferit etc etc....si nu ne place monotonia.

Pt un barbat balanta monotonia este Kryptonita lui (cel putin asa este in cazul meu) Cand intervine monotnia intr-o relatie pur si simplu nu mai simt nevoia si nu mai vreau sa "trag" pt acea relatie.
Poate din aceasta cauza acei barbati balanta au disparut pur si simplu. Li s-a parut ca relatia in care sunt sau mai bine zis erau nu mai reprezinta o provocare ceva nou, intrau intr-o anumita monotonie.
Este foarte greu sa fi cu un barbat balanta ...pentru ca el se asteapta mereu la ceva nou de la partenera cu care este.



Da, m-am gandit mult zilele acestea si cred ca ai dreptate. Ai dat raspunsul corect la intrebarea: "De ce pleaca barbatii Balanta?" sau mai corect, de ce pleaca fara un cuvant?

Da, probabil ca si al meu se plictisise, desi relatia a fost scurta si intensa. Se poate sa mai fie de vina si altceva, in cazul nostru - distanta prea mare... faptul ca el e schimbator, vrea mereu ceva nou si tentatiile erau mai aproape si mai accesibile decat mine...

o_mona_oarecare
Postat pe 4 August 2008 21:51
Eu sunt balanta si sunt cu un varsator de 2 ani jumate si pot sa-ti zic ca este relatia perfecta.....normal cu cateva certuri si cu impacarile de rigoare( nu cred ca exista relatii fara certuri oricat ar fi ele de "balante"). chiar daca sunt balanta si nu-mi place sa ma cert....este inevitabil la un moment dat, dar trebuie sa recunoastem ca sunt necesare. Nu sunt zgarcita...chiar deloooc, nici cu mine...si mai ales cu el, varsatorul. Pentru mine relatia balanta-varsator este cea mai minunata relatie: balanta nehotarata, visatoare, romantica - varsatorul intotdeauna cu picioarele pe pamant si cu o mare capacitate de a oferi balantei singuranta de care are nevoie, completare perfecta.
miruna23
Postat pe 5 August 2008 13:14
De la: anca_paraschiv, la data 2008-07-22 23:16:05Buna tuturor!Eu sunt cu un barbat Balanta de 5 ani!Ne casatortim anul acesta!Eu sunt leu.....Ce sa zic...fiecare avem defectele noastre, dar eu ma inteleg super bine cu el.Cu el imi las imaginatia sa zboare in pat si este deschis oricarei idei pe aceasta tema.Ma surprinde si el de multe ori cu fanteziile lui..si vreau sa va zic fetelor ca in 5 ani de zile nu m-am plictisit deloc cu el in pat.Pot spune ca e compatibilitate cu adevarat.Pe partea cealalta, ca si partener de viata, da, am de furca cu el.E de multe ori nehotarat in unele actiuni, si este un pic cam mamos...Nu va spun cat am luptat sa il desprind de mama lui, si am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa te pui bine cu mama..ca altfel nu o scoti la capat.Nu de multe ori insa l-am pus sa aleaga....lucru foarte greu de facut pentru el.La capitolul zgarcenie, nu comentez!De fiecare data cand imi place ceva imi cumpara.Si eu fac la fel pentru el.Nehotararea lui de multe ori este constructiva, deoarece dupa delungi analize am realizat multe.Si de multe ori e bine sa cantaresti inainte sa iei o decizie.Ar mai fi de zis multe, insa cred ca cel mai important este comunicarea si chiar daca pleaca si te lasa , nu il lasa sa plece..tine-te de capul lui pentru ca se va intoarce..si aratai ce ai TU sa ii oferi..poate vei fi surprinsa.Nu ezitati sa dati de la voi pentru ca vi se intoarce inzecit...va spun din experienta.
Mult noroc!


Salutare,mi-a placut mult postul tau, cred ca ai mare dreptate cu cele spuse mai sus.
Mi-a placut mai ales partea cu 'si chiar daca pleaca si te lasa , nu il lasa sa plece..tine-te de capul lui pentru ca se va intoarce..si aratai ce ai TU sa ii oferi..poate vei fi surprinsa'...
Si eu sunt leu si incerc sa inteleg balantele
tiberia
Postat pe 5 August 2008 16:53
De la: Euterpe, la data 2008-07-23 14:49:11Eu sunt leoaica apropo.. Mai este vreo leoaica "incurcata" cu o balanta?


hmmmm, ziceam mai sus ca sunt si eu leoaica...cum ti se pare 'combinatia'?
tiberia
Postat pe 5 August 2008 16:57
multumesc tuturor pentru urarile de nunta!va doresc de asemenea sa va gasiti perechea cu care sa va impartiti viata, atat la greu cat si la bine.
Tiberia se pare ca a inteles mesajul meu..Cand am zis sa te tii de capul unei balante am zis sa ii arati ce ai tu de oferit nu sa cersesti iubirea de la el..fii misterioasa..poate putin dezinteresata, nu alerga mereu in bratele lui si nu cersi mila lui.
Relatia dintre leu si balanta , cel putin in cazul meu este foarte frumoasa.Prietenii mei ii spun lui "imblanzitorul de lei"!E adevarat ca ne completam foarte bine in orice am face.Noi practic ne-am maturizat impreuna.El e cu 3 ani mai mare.Ne-am educat unul pe celalalt ca sa ne intelegem.Eu zic ca asta e foarte important intr-o relatie.Nu pot spune insa ca il cunosc foarte bine, nu as baga mana in foc pentru el, ca are si o meserie care necesita deplasari destul de lungi.Insa daca ar veni la mine si mi-ar spune ca a gresit cu altcineva ar fi un prost.I-am zis-o si lui.I-am zis ca daca ma va insela vreodata sa plece si sa nu se mai intoarca niciodata la mine.Pana acum nu a facut-o...si inca ceva... voi cunoaste daca a gresit, ca e usor de citit...
Imi pare rau sa aud de atatea dezamagiri ..dar sa stiti ca nu numai in relatiile cu balantele sunt dezamagiri.Depinde de caracterul fiecaruia, de educatie si mai ales de varsta.!
Va pup si sa aveti parte de iubire asa cum va doriti!
anca_paraschiv
Postat pe 6 August 2008 22:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum pot repara o relatie...in care eu am gresit mai mult.....??? 24 De la: d3vil_me1923 22 August 2011 10:55
scurgeri maronii 10 De la: kokomic 29 Septembrie 2011 08:59
ce parere aveti de anticonceptionalele Karissa?? 200 De la: Sabynutza 8 Octombrie 2015 23:14
compatibilitate 31 De la: DiavolytaTa 21 Aprilie 2009 00:48
compatibilitati zodiacale plus un exemplu care trebuie citit de toti curiosii ))) 130 De la: alyceee 9 August 2010 15:02