Mai multe
EU AM VRUT SA VA DAU CEA MAI PLAUZIBILA EXPLICATIE VIS-A-VIS DE BALANTE!NU STIU DACA SINTEM CEA MAI REA ZODIE SI NICI NU STIU DACA TOTUL TINE NUMAI DE ZODIE!AVEM MULTE DEFECTE DAR SI CALITATI!DACA POTI INTELEGE O BALANTA,DACA-I DAI PUTINA LIBERTATE,INCIT SA NU SE SIMTA INCATUSATA....EU CRED CA SINT MAI MULTE CHESTII!EU AM 32 DE ANI SI SINT CU SOTUL MEU DE 12 ANI!AM SIMTIT DE MULTE ORI CA VREAU SA EVADEZ,DAR NU NUMAI EU AM FOST CAUZA!EL ESTE GEAMAN SI POT SA VA SPUN CA BALANTA,IN COMPARATIE CU ACEASTA ZODIE,ESTE SUPER!TRAITI CU UN GEAMAN SI FACETI O COMPARATIE!IN FINAL,CA SA CONCLUZIONEZ,NU ESTE VB NUMAI DE ZODIE!POATE ESTE BINE CA A PLECAT SI AI VAZUT CU ADEVARAT CU CINE ALEGEAI SA TRAIESTI!VIATA MERGE INAINTE SI POATE SINT OAMENI IN JURUL NOSTRU PE CARE NU VREM SA-I REMARCAM!POATE AU INFINIT MAI MULTE CALITATI DECIT CEL PE CARE-L IUBIM!MEDITEAZA LA ASTA!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 24 August 2008 00:18 |
||
|---|---|---|
|
A plecat, dar si-a lasat o portita deschisa vis-a-vis de mine.Ne cautam la tel, ne intalnim uneori, dar nici vorba sa se impace cu mine...e cu alta, nu pare extrem de multumit,dar probabil e focul de la inceputul unei relatii!Incerc sa mi-l scot din suflet desi e foarte greu avand in vedere ca ne cautam, ma sfatuieste, vorbeste frumos cu mine...un prieten adevarat, ce sa mai...!!!Este extrem de ciudat acest om, balanta si tind sa cred si sa va dau dreptate:NU STIE SA TINA O FEMEIE LANGA EL!Al meu a avut 2 casnicii, zeci de relatii dupa si in continuare schimba femeile regulat...chiar toate femeile din viata lui sa fi fost defecte???si el perfect???ma indoiesc... pupici |
||
|
copilfrumos Postat pe 26 August 2008 10:23 |
||
De la: copilfrumos, la data 2008-08-26 10:23:38A plecat, dar si-a lasat o portita deschisa vis-a-vis de mine.Ne cautam la tel, ne intalnim uneori, dar nici vorba sa se impace cu mine...e cu alta, nu pare extrem de multumit,dar probabil e focul de la inceputul unei relatii!Incerc sa mi-l scot din suflet desi e foarte greu avand in vedere ca ne cautam, ma sfatuieste, vorbeste frumos cu mine...un prieten adevarat, ce sa mai...!!!Este extrem de ciudat acest om, balanta si tind sa cred si sa va dau dreptate:NU STIE SA TINA O FEMEIE LANGA EL!Al meu a avut 2 casnicii, zeci de relatii dupa si in continuare schimba femeile regulat...chiar toate femeile din viata lui sa fi fost defecte???si el perfect???ma indoiesc... Ai dreptate, asa m-am intrebat si eu: "oare toate femeile din viata lui au avut defecte de netrecut, sau el e aiurea?" Cu certitudine, el e problema! Am mai spus - lui ii plac toate femeile, nu se poate decide cu care sa ramana si le tine incurcate pe toate. pentru el e super asa. Eu l-am intrebat de la inceput, mai ales ca a fost ofiter de marina candva... cum e cu vorba aia "o nevasta in fiecare port?" si a spus ca exagerez, ca sunt basme, el e om serios si stie ce vrea de la viata asta! Pana la urma s-a dovedit ca stia ce vrea, toate femeile care-i ies in cale!!! Cred ca barbatii astia balanta au un defect - se aprind repede si se sting la fel de repede, asta-i problema lor! Mi-a si spus ca de-a lungul timpului a constatat ca nu se poate bucura chiar de orice si langa oricine, a cautat femei speciale, interesante, puternice, frumoase, destepte etc. Si-l citez: "sa ma culc cu cineva e foarte simplu, la fel de simplu ca si pentru tine, banuiesc! Mai greu este sa simt ceva mai mult apoi si sa-mi fie dor" Si mai cred ca balanta mea nu voia o relatie serioasa, de fapt. Nu a vrut sa se implice, a fugit! E mai simplu sa fugi cand incepi sa simti ceva decat sa te implici, sa simti, sa traiesti... mai ales ca la noi era si distanta, iar el, balanta, nu poate sta singur Mi-a mai trecut. Mai bine asa, ca a plecat la inceput decat sa plece mai tarziu, peste ani... cum am auzit pe aici destule cazuri. Sa fiti fericite, dragele mele! |
||
|
|
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 26 August 2008 17:38 |
||
| DESI SE SPUNE DESPRE BALANTE CA SINT CELE MAI CALCULATE RETINETI CA,IN REALITATE,EXISTA UN MARE DEZECHILIBRU IN VIATA LOR!CAUTATI UN ALT BARBAT PENTRU A FI FERICITE DAR EVITATI GEMENII SI CAPRICORNII! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 27 August 2008 00:50 |
||
ma vaitam eu zilele trecute k duc lipsuri pe plan sentimental shi asta seara am cunoscut un tip care, la fel ca mine, este balantza... momentan nu am discutat prea multe pt k am ieshit cu ceva prieteni comuni. mi s-a parut totushi un pic timid shi nehotarat!! am mai avut o tentativa in trecut cu o balantza, shi ne-am cam plictisit unul de celalalt!! so...mai e vreo balantzika pe aici "pe felie" cu vreun balantzoi?:)) detalii fetelor!! va pup
|
||
|
ankutzikaa Postat pe 27 August 2008 01:22 |
||
eu am fost cu o balanta!sa sti ca merge o perioada,chiar super!singura chestie nasoala este ca amindoi partenerii au cam aceleasi conceptii si sti cum e....cind ghicesti ca celalalt nu este tocmai fair play!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 27 August 2008 12:46 |
||
|
Am postat si eu cu ceva pagini in urma povestea mea cu balantele...iar acum m'am "actualizat" cu privire la ce ati mai postat voi aici. "De obicei te parasesc atunci cand tu crezi ca este totul perfect... " fraza asta mi-a placut postat de "birou". Nu am inteles niciodata de ce a disparut brusc exact cand totul parea sa mearga bine. In fine...acum, de 5 luni sunt tot cu o balanta.El este altfel..e sincer, deschis iubitor..nu e zgarcit si ar face orice pt mine.Vrea o relatie serioasa si vb de viitorul nostru, casa, calatorii , copii...Intr-adevar este tare visator si cu capul in nori. Pana la urma poate nu depinde atat de mult de zodie...si cum a mai zis cineva este vb de faptul ca dupa o anumita varsta depinde si de ascendent mult. Am vazut ca aici sunt diverse caractere..unele dintre voi sunt genul care trec usor peste o relatie, nu a mers trecem la alta, unele vad ca inca au probleme cu balanta care le-a ranit si dezamagit. Asa ca, poate noi suntem cele care ar trebui sa uitam. pana la urma sunt multi barbati care pleaca, care te lasa. Nu zic ca nu se aseama cazurile de balante de aici dar hai sa speram ca cele mai multe se rezolva pozitiv...am citit si despre casnicii fericite... app. sunt varsatoare, exista cupluri V-B pe aici care sunt impreuna de mai mult timp? |
||
|
All_Ice Postat pe 27 August 2008 19:15 |
||
din pacate balanta pe care o stiu este un badaran cu femeile dar ca prieten este foarte haios cateodata imi vine sa l strang de gat in pat nu stiu dar am auzit ca este bunicel
|
||
|
e_l_l_y Postat pe 1 Septembrie 2008 09:31 |
||
| noi,balantele,cautam iertare numai la D-ZEU.nu cred ca se pune problema sa il ierti!balantele au un stil al lor de a fii si au anumite persoane ci care sint compatibile!daca ajungi sa le cunosti,sa le intelegi,sa-ti doresti cu adevarat sa fi cu ele...totul va fi extraordinat!daca nu,ne plictisim repede!si nu cred ca este vorba numai de zodie... | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 11 Septembrie 2008 16:19 |
||
cred ca pana la urma nu conteaza zodia.....e vorba si de carecterul fiecaruia....
|
||
|
georgep1975 Postat pe 11 Septembrie 2008 18:48 |
||
| Asa e...trebuie sa lupti pentru el...chiar merita, e o comoara daca ai arati iubire si incredere!! | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 13 Septembrie 2008 23:06 |
||
De la: GeorgeP, la data 2008-09-11 18:48:28cred ca pana la urma nu conteaza zodia.....e vorba si de carecterul fiecaruia....ai perfecta dreptate dar trebuie sa recunosti ca noi ,balantele,ne plictisim e foarte repede in cazul in care partenerul de viata nu se ridica la nivelul exigentelor pe care le avem!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 15 Septembrie 2008 15:13 |
||
| m-am cam lamurit ce e cu balantele....de 6 ani de zile...eu-rac, el-balanta, bineinteles; am citit si mesajele si cele mai multe pot sa le confirm si eu....si totusi, mai indraznesc sa intreb: mai e vreo sansa?eu-rac, el-balanta????? | ||
|
mironaalexandra Postat pe 15 Septembrie 2008 20:24 |
||
sincer sunt rezervat fata de aceasta intrebare...parerile vor fi impartite...din proprie experienta eu balanta - ea rac....nu a mers, dc? eu fire tare - ea fire tare, nu cedam...si tot asa.... ce sa ti zic...ar fi de vb mult pe tema asta.....
|
||
|
georgep1975 Postat pe 16 Septembrie 2008 16:15 |
||
| cunosc multe cupluri rac balanta si merge!numai ca,atentie,racul poate suferii foarte mult pt ca e prea sensibil.fetita mea e rac si am multe prietene in rac dar....prea sensibili! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 16 Septembrie 2008 19:19 |
||
Cred ca o sa ajung sa urasc balantele...de cativa ani sufar din cauza lor!!!
|
||
|
copilfrumos Postat pe 17 Septembrie 2008 16:20 |
||
toti am suferit sau vom suferi din dragoste....dar intr-un final vom avea parte de dragoste...principalul este ca atunci cand o avem sa o pretuim..dehhhhhh...life....
|
||
|
georgep1975 Postat pe 17 Septembrie 2008 16:46 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 23:06:33Asa e...trebuie sa lupti pentru el...chiar merita, e o comoara daca ai arati iubire si incredere!! Nu merge. M-a uitat deja, presupun. Au trecut 9 luni de zile. I-am trimis melodii prin messenger si mesaje calde, sincere, din suflet. De exemplu aceasta: http://www.youtube.com/watch?v=pfy3HyyXLZ0&feature=related sau http://video.neogen.ro/user/redrose30/ho1gd56k98xduptwe7wffxjs3u3nnxr4/ Nimic, nici un raspuns de la el, doar tacere... O singura reactie am avut de la el, nu-l mai vad on line pe messenger, sta pe invizibil... deci, n-are rost! S-a terminat atunci si timpul n-a schimbat nimic in bine. Nu vrea sa-mi vorbeasca, nici sa-mi dea explicatii, sau ramanem prieteni macar... asta inteleg eu din tacerea lui. Vrea sa dispar, poate ca m-a si uitat deja. Nu-l intereseaza nimic despre mine. Incerc sa-l uit si eu tot de atunci de cand el tace. Inca n-am reusit, dar stiu ca asa e cel mai bine pentru mine. Daca incerc sa-i vorbesc si el ma ignora, ma doare si mai tare. Mai bine tac si eu si sper sa se termine odata, sa trec peste asta si sa nu ma mai doara deloc. Offff... oare de cat timp mai este nevoie? |
||
|
o_mona_oarecare Postat pe 17 Septembrie 2008 17:43 |
||
De la: simihaela, la data 2008-09-17 17:43:12 Mona... scuze ca ma bag asa cu bocancii in sufletul tau, dar cine nu te cauta sau nu raspunde la mesajele tale iti da indicii clare ca nu te vrea in viata lui.... ce alta explicatie poate exista? l-a calcat trenul sau lovit fulgerul? improbabil... cu cat accepti mai repede ca nu a fost nimic din ce ai crezut tu (adica iubire) cu atat mai repede te vindeci.. valorifica sentimentele tale, nu le irosi pe cineva care nu le vrea... hai te pup si numai bine :) |
||
|
diana77 Postat pe 17 Septembrie 2008 18:03 |
||
|
Asa este...daca de 9 luni nu ti-a dat niciun semn...trebuie sa renunti...stiu ca este greu fiindca sunt intr-o situatie similara...nu astept chiar de 9 luni, dar...asteptarea, fie ea scurta sau lunga, este in zadar... Insa trebuie sa retii ca roata-i roata nu-i patrata si daca tu ai fost cinstita in relatia cu el...Dumnezeu are grija de tine. Te pup, sa auzim de bine! |
||
|
copilfrumos Postat pe 18 Septembrie 2008 09:51 |
||
De la: simihaela, la data 2008-09-17 17:43:12o sa te caute atunci cind te astepti mai putin!balantele devin putin dure si nu suporta sentimentalismele!lasa-l si ai sa vezi!De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 23:06:33Asa e...trebuie sa lupti pentru el...chiar merita, e o comoara daca ai arati iubire si incredere!! |
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 18 Septembrie 2008 21:30 |
||
| tot nu m-am lamurit...de fapt nu m-am lamurit eu in 6 ani...da, sunt o fire foarte sensibila, dar in acelasi timp si puternica; dar ce e cel mai rau e nu ca sunt sensibila, ci sa sunt nehotarata; de, sunt rac..un pas inainte,3 inapoi; imi este foarte greu sa iau o hotarare, sa renunt la o relatie, chiar dc sunt constienta ca nu mai e nimic frumos in ea...stiu ca a murit demult...stie si el,dar ne complacem...sau ne e frica...nu stiu de ce,dar ne e frica.... | ||
|
mironaalexandra Postat pe 19 Septembrie 2008 00:07 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-18 21:30:54De la: simihaela, la data 2008-09-17 17:43:12o sa te caute atunci cind te astepti mai putin!balantele devin putin dure si nu suporta sentimentalismele!lasa-l si ai sa vezi!De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 23:06:33Asa e...trebuie sa lupti pentru el...chiar merita, e o comoara daca ai arati iubire si incredere!! |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:10 |
||
De la: gabdanral_01, la data 2008-09-19 16:10:31De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-18 21:30:54De la: simihaela, la data 2008-09-17 17:43:12o sa te caute atunci cind te astepti mai putin!balantele devin putin dure si nu suporta sentimentalismele!lasa-l si ai sa vezi!De la: iubi7a_lui, la data 2008-09-13 23:06:33Asa e...trebuie sa lupti pentru el...chiar merita, e o comoara daca ai arati iubire si incredere!! nu merita ,nu are rost sa-l mai iubesti,straduiste-te sa-l uiti... sunt magari,nu au suflet,profita atat timp cat nu au ceva mai bun.. UITA_LLLLLLLLLLLLLLL.....!!! |
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 16:12 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-18 21:30:54 ciudata afirmatie, mai ales venind din partea unei femei, fie ea balanta sau nu merita sa-si piarda fata timpul cu unul care o trateaza astfel? nu mai exista barbati pe lumea asta? si sa fie ultimul ramas, tot nu ar fi o idee buna... un om nu poate fi judecat numai prin prisma zodiei, ca doar nu suntem impartiti in 12 tipologii umane si gata, asta e tot ce ne diferentiaza... |
||
|
diana77 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:22 |
||
ai dreptate Diana "un om nu poate fi judecat numai prin prisma zodiei, ca doar nu suntem impartiti in 12 tipologii umane si gata, asta e tot ce ne diferentiaza".....cine este perfect 2 degete.. hmmmmmmmmmm...exista asa ceva? nu cred
|
||
|
georgep1975 Postat pe 19 Septembrie 2008 16:54 |
||
De la: diana77, la data 2008-09-19 16:22:48De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-18 21:30:54 dupa cum am mai spus,cu ceva timp in urma,nu totul tine de zodii!probabil nu ai fost prin zona ca sa citesti si din cauza asta faci afirmatii de genul acesta!nu?!si mai cred ca experienta ta de viata isi spune cuvintul atita timp cit concluzionezi ca fata isi pierde timpul!sa te apreciem pentru taria de caracter de care dai dovada vis-s-vis de barbati? ce simplu e sa-i spui cuiva sa inceteze o relatie ,dupa care sa mergi linistita in patul tau la nani!?crezi ca e asa usor cu inimiora?ii dictezi sa nu mai iubeasca si gata!mai mult de atit,nici macar nu ai inteles mesajul pe care am incercat sa il transmit!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 19 Septembrie 2008 21:58 |
||
esti tare!ciudat ca observatia vine din partea unei tipe care discuta numai despre zodii si reincarnare!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 19 Septembrie 2008 22:06 |
||
|
[quote name=\'ROBERTA_BRUNI\' date=\'2008-09-19 21:58:36\'][quote name=\'diana77\' date=\'2008-09-19 16:22:48\'][quote name=\'ROBERTA_BRUNI\' date=\'2008-09-18 21:30:54\'] o sa te caute atunci cind te astepti mai putin!balantele devin putin dure si nu suporta sentimentalismele!lasa-l si ai sa vezi![/quote] ciudata afirmatie, mai ales venind din partea unei femei, fie ea balanta sau nu merita sa-si piarda fata timpul cu unul care o trateaza astfel? nu mai exista barbati pe lumea asta? si sa fie ultimul ramas, tot nu ar fi o idee buna... un om nu poate fi judecat numai prin prisma zodiei, ca doar nu suntem impartiti in 12 tipologii umane si gata, asta e tot ce ne diferentiaza... [/quote] dupa cum am mai spus,cu ceva timp in urma,nu totul tine de zodii!probabil nu ai fost prin zona ca sa citesti si din cauza asta faci afirmatii de genul acesta!nu?!si mai cred ca experienta ta de viata isi spune cuvintul atita timp cit concluzionezi ca fata isi pierde timpul!sa te apreciem pentru taria de caracter de care dai dovada vis-s-vis de barbati? ce simplu e sa-i spui cuiva sa inceteze o relatie ,dupa care sa mergi linistita in patul tau la nani!?crezi ca e asa usor cu inimiora?ii dictezi sa nu mai iubeasca si gata!mai mult de atit,nici macar nu ai inteles mesajul pe care am incercat sa il transmit![/quote]sfaturile nu le dau strict prin prisma experientei mele de viata, ci conform cazului in sine... in cazul de fata, imi ofer parerea prin prisma discutiei pe care am avut-o cu persoana in cauza (Mona) in privat... cat priveste afirmatia ta de mai sus, ca nu am fost in zona sa stiu pozitia ta fata de zodii, te inseli, tie nu ti-am adresat decat cateva cuvinte, referitoare la ciudatenia afirmatiei tale, atat... |
||
|
diana77 Postat pe 20 Septembrie 2008 23:30 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-19 22:06:01 ne cunoastem atat de bine incat sa stii despre ce vorbesc eu cu precadere? ai tendinta de a rupe informatiile din context si a le da forma pe care ti-o doresti... |
||
|
diana77 Postat pe 20 Septembrie 2008 23:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce vrea de fapt sa ne despartim sau sa continuam ? | 17 | De la: Biank_kudika 4 Februarie 2010 16:13 |
| el scorpion,eu gemeni!!cat ne tine? | 23 | De la: miky_boom 30 Iulie 2015 17:46 |
| Darine,ne intalnim pe prima pagina | 10 | De la: scorpio67 8 August 2010 22:24 |
|
|
||
| Zodia TAUR | 3 | De la: goodbye_kitty 14 Iulie 2010 22:05 |
| ce parere av-ti despre femeia in zidia 'fecioara:??? | 28 | De la: ella_tody 20 Ianuarie 2011 13:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.