Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

mi se pare mie sau tu inca nu poti intelege ce am scris acolo?! pai de ce te bagi mai dienuta in taina asa hodoronc-tronc si afirmi ca scriu ciudatenii?eu vb strict despre caracterul barbatului balanta,despre faptul ca este nehotarit si ca va reveni singur la decizia luata!de-asta ii spun fetei sa astepte si sa vada!probabil ca prin asta tu ai inteles ca eu ii spun sa-l astepte ca o fraiera 5-6-7 luni.... pai dienuta,tocmai din cauza asta iti spuneam ca daca citeai tot ce am aplicat eu pe acest forum,nu aveai cum sa afirmi ca sint o femeie care scrie ciudatenii si dau sfaturi de doi lei!hai sa o lasam balta pt ca nu are sens sa ma lansez in explicatii!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 21 Septembrie 2008 16:27
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-21 16:27:28 mi se pare mie sau tu inca nu poti intelege ce am scris acolo?! pai de ce te bagi mai dienuta in taina asa hodoronc-tronc si afirmi ca scriu ciudatenii?eu vb strict despre caracterul barbatului balanta,despre faptul ca este nehotarit si ca va reveni singur la decizia luata!de-asta ii spun fetei sa astepte si sa vada!probabil ca prin asta tu ai inteles ca eu ii spun sa-l astepte ca o fraiera 5-6-7 luni.... pai dienuta,tocmai din cauza asta iti spuneam ca daca citeai tot ce am aplicat eu pe acest forum,nu aveai cum sa afirmi ca sint o femeie care scrie ciudatenii si dau sfaturi de doi lei!hai sa o lasam balta pt ca nu are sens sa ma lansez in explicatii!

te simti atacata fara rost si apoi sari la beregata
cu ceva suntem insa de acord, sa o lasam balta
diana77
Postat pe 22 Septembrie 2008 14:57
De la: diana77, la data 2008-09-22 14:57:12
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-21 16:27:28 mi se pare mie sau tu inca nu poti intelege ce am scris acolo?! pai de ce te bagi mai dienuta in taina asa hodoronc-tronc si afirmi ca scriu ciudatenii?eu vb strict despre caracterul barbatului balanta,despre faptul ca este nehotarit si ca va reveni singur la decizia luata!de-asta ii spun fetei sa astepte si sa vada!probabil ca prin asta tu ai inteles ca eu ii spun sa-l astepte ca o fraiera 5-6-7 luni.... pai dienuta,tocmai din cauza asta iti spuneam ca daca citeai tot ce am aplicat eu pe acest forum,nu aveai cum sa afirmi ca sint o femeie care scrie ciudatenii si dau sfaturi de doi lei!hai sa o lasam balta pt ca nu are sens sa ma lansez in explicatii!

ROBERTA_BRUNI
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:56
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-22 16:56:37
[/quote]

hai ca-mi esti simpatica pe bune
si ca sa-i bucuram pe aia care se incapataneaza sa puna totul pe seama zodiilor, vom spune ca din cauza ca eu-s varsatoare si tu balanta
diana77
Postat pe 23 Septembrie 2008 01:03
sunt casatorita cu un barbat balanta de 11 ani, impreuna suntem de 16 ani si pot doar sa va spun aveti grija cum puneti piciorul in prag pt ca daca nu faceti asta suferiti mereu si veti fi ultimele in lista lui cu prioritati
sunt zgarciti dar in acelasi timp dau banii fara sa se uite daca ceva le place mult sau cand nu au incotro ( vreti o pereche de pantofi? alegetii pe cei mai superbi si care provoaca invidie , daca va vin perfect, incercatii de fata cu el, va face pe dracu in patru sa vii ia), mergeti la cumparaturi si faceti-va ca ploua cand ajungeti la casa de marcat sau intrebati-l de fata cu toti daca nu are o suma de bani sa completeze, o va face fara sa ezite, fiti sigure ca in timp ce voi ati pus in cos el facea calcule, cand nu-i ajung bnii incepe sa se foiasca si cica nu are timp si se grabeste, il puteti calma intrebandu-l cati bani are si spunand cat puteti completa
balanta care iubeste cu adevarat nu poate sta fara voi nici macar o clipa, va asalteaza cu telefoane, intrebari si vrea sa stie fiecare pas care il faceti, sunt posesivi si groaznic de gelosi, ar veni cu voi si in toaleta daca nu s-ar rusina
fiecare cand e confuz si nu stie cat va iubeste vrea sa dispara, daca e indragostit dupa nici o ora va va cauta cu disperare sa va ceara iertare daca nu e fiti sigure ca sansa de a-l vedea e destul de mica, pt ca nu stie cum sa va explice ca se simpte in plus si ii e jena sa dea ochi cu voi
sunt si vor fi mereu copii dar daca nu veti fi autoritara si nu veti pune relatia voastra mai presus decat relatia cu mama lui va fi jale
am fost si sunt atrasa e barbatii balanta, ii simpt si ma inteleg extraordinar cu ei, ii cunosc destul de bine asa ca stiu la ce sa ma astept va doresc multa bafta si fericire
lia_nicolla
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:18
Apob cele spuse de lia_nicolla!
copilfrumos
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:20
wow lia_nicolla....nice...la tinta...perfect...
georgep1975
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:14
am citit pe aici ,despre zodii, parerile a zeci de persoane,din diverse colturi ale tarii.recunosc perfect, in cele spuse,balanta,gemenii,berbecul,capricornul,racul si chiar varsatorul?de unde atita asemanare?conteaza clar si educatia dar mai este si semnul sub care te nasti!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 16:18
draga mea si eu sunt balanta si sotul este balanta,ne cunoastem unul pe altul ca...nu stiu nu am comparatie sau mai bine zis daca m-as uita in oglinda eu ca balanta l-as vedea pe el..nu lasa lucrurile asa ..balanta te lasa pe tine sa faci primul pas,adica daca insisti il ai,chiar daca sa presupunem ca nu te mai iubeste,nu te refuza vine iar daca vine pregateste-i ceva ca sa-l lasi masca
aurika
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:38
si eu sunt balanta..am vrut sa te corectez,nu sunt 2 feluri de balante mai degraba e 2 in 1 adica cu doua fete,se mai spune despre balante ca sunt excroace sentimentale
aurika
Postat pe 23 Septembrie 2008 17:51
De la: aurika, la data 2008-09-23 17:51:18si eu sunt balanta..am vrut sa te corectez,nu sunt 2 feluri de balante mai degraba e 2 in 1 adica cu doua fete,se mai spune despre balante ca sunt excroace sentimentale
da,chiar m-am exprimat gresit!2in1 este perfect!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:27
frumoase poze la macin!am o ruda acolo....dar nu este balanta! chiar imi place macinul!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:30
De la: GeorgeP, la data 2008-09-23 16:14:38wow lia_nicolla....nice...la tinta...perfect...
hei tu...balantoiule!stai la pinda ca un circotas! mediatizezi discutia sau vrei sa vezi cit de impulsive sint femeile balanta?!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 23 Septembrie 2008 21:32
nuuuu, el isi cauta varsatoarea sau cel putin asa a spus...

diana77
Postat pe 24 Septembrie 2008 16:09
Nu am putut sa ma abtin sa nu postez ceva pe forumul asta. Eu sunt Varsatoare si sunt de vreo 4 luni cu o Balanta. De fel sunt o persoana foarte deschisa si vorbareata, si m-am lovit de lipsa de comunicare a Balantei. Este o persoana care se inchide in ea, si care priveste lucrurile cu o detasare rar intalnita. Mi-a dat de multe ori impresia ca evita anumite discutii, sau ca nu l-ar interesa sa vorbeasca despre.Nu zic ca nu comunicam deloc, dar uneori sunt discutii de genul intrebare -raspuns, si asta cred ca vine si din cauza timiditatii. Nu stiu daca gresec sau am dreptate dar asta cred.Inca mai caut cateva raspunsuri
De multe ori am spus ca sunt eu paranoica si ca imi inchipui lucruri, dar se pare ca dupa ce am citit acest forum nu sunt singura. In schimb este o persoana sociabila, calda, atenta la detalii. Sunt atat de multe lucruri de spus...incat nu stiu cu ce as putea incepe si cu ce termina. Cert este ca sunt persoane carismatice, de care te indragostesti usor, dar care sunt f schimbatoare.
just_me_carmen
Postat pe 24 Septembrie 2008 23:01
stau ...citesc...ma gandesc...in unele descrieri ma regasesc insa in altele nu....am ajuns la concluzia ca depinde tare si de alte aspecte ci nu doar ca esti balanta....greseli avem cu totiiii...insa daca facem compromisuri vom avea mai mult sau mai putin ce ne dorim....la unele descrieri chiar am ras..iar la altele m-am suparat ptr ca eu nu cred ca balantele sunt chitroase sau ca nu dau tot ce au....acum depinde si la ce mod este luata balanta.... ce sa zic astia sunt barbatii balanta...nu pot sa mi cer eu scuze in numele lor...dar..dar..conteaza si pe cine are langa el
georgep1975
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:11
De la: lia_nicolla, la data 2008-09-23 10:18:08sunt casatorita cu un barbat balanta de 11 ani, impreuna suntem de 16 ani si pot doar sa va spun aveti grija cum puneti piciorul in prag pt ca daca nu faceti asta suferiti mereu si veti fi ultimele in lista lui cu prioritati
sunt zgarciti dar in acelasi timp dau banii fara sa se uite daca ceva le place mult sau cand nu au incotro ( vreti o pereche de pantofi? alegetii pe cei mai superbi si care provoaca invidie , daca va vin perfect, incercatii de fata cu el, va face pe dracu in patru sa vii ia), mergeti la cumparaturi si faceti-va ca ploua cand ajungeti la casa de marcat sau intrebati-l de fata cu toti daca nu are o suma de bani sa completeze, o va face fara sa ezite, fiti sigure ca in timp ce voi ati pus in cos el facea calcule, cand nu-i ajung bnii incepe sa se foiasca si cica nu are timp si se grabeste, il puteti calma intrebandu-l cati bani are si spunand cat puteti completa
balanta care iubeste cu adevarat nu poate sta fara voi nici macar o clipa, va asalteaza cu telefoane, intrebari si vrea sa stie fiecare pas care il faceti, sunt posesivi si groaznic de gelosi, ar veni cu voi si in toaleta daca nu s-ar rusina
fiecare cand e confuz si nu stie cat va iubeste vrea sa dispara, daca e indragostit dupa nici o ora va va cauta cu disperare sa va ceara iertare daca nu e fiti sigure ca sansa de a-l vedea e destul de mica, pt ca nu stie cum sa va explice ca se simpte in plus si ii e jena sa dea ochi cu voi
sunt si vor fi mereu copii dar daca nu veti fi autoritara si nu veti pune relatia voastra mai presus decat relatia cu mama lui va fi jale
am fost si sunt atrasa e barbatii balanta, ii simpt si ma inteleg extraordinar cu ei, ii cunosc destul de bine asa ca stiu la ce sa ma astept va doresc multa bafta si fericire

Da, am inteles acum si mai bine ce s-a intamplat! Exemplele tale completeaza ce a spus altcineva aici, pe forum, ca barbatul Balanta are nevoie de "public" atunci cand iubeste. Am inteles de ce era topit dupa mine, atent, minunat intr-un hotel de 4 stele unde eu tineam un curs si aveam 400 de persoane in sala... ma adora pentru ca eram "vedeta" Acasa nu mai era la fel...

Acasa eu eram un om obisnuit, fara fitze, fara aere de vedeta, iar pe el asta l-a plictisit. Nici macar nu sunt genul de femeie care iubeste shopping-ul. Sunt stilul clasic elegant, dar nu cumpar haine in prostie. Nici nu mi-a trecut prin cap sa-l iau cu mine la cumparaturi si cu atat mai putin, nici nu mi-a trecut prin cap sa-i creez "scena" perfecta in care sa-i dau ocazia sa faca pe galantul si sa-mi plateasca lenjeria sau pantofii

Mda, asta a fost! Nu am inteles ca are nevoie de asa ceva, desi am simtit ca ma iubeste mai mult in rochie de seara decat in pijama :)))

Nici el n-a inteles ca, de fapt, sunt un om obisnuit, chiar cu o oarecare doza de timiditate... Faptul ca eram o femeie puternica la job, faptul ca eram lector si vorbeam in fata a sute de oameni care ma admirau si ma apreciau, era altceva decat a inteles el. Eram apreciata si admirata ca profesionist, dar nu eram si nu m-am simtit niciodata o vedeta!!! In viata privata eram si sunt un om obisnuit, o femeie si atat; ... cu sentimente, cu vise, cu emotii.

M-ati pus pe ganduri. Sunt tot mai convinsa ca nu ne potriveam de fapt noi amandoi, desi suntem firi sensibile si avem nevoie de tandrete amandoi.

Poate ca el a inteles asta primul si de aceea a plecat. Si poate i-a fost jena sa-mi spuna ca nu sunt ce vrea el, ca s-a inselat...

Multumesc. M-ati mai luminat cu comentariile voastre.

o_mona_oarecare
Postat pe 25 Septembrie 2008 17:44
De la: just_me_carmen, la data 2008-09-24 23:01:34Nu am putut sa ma abtin sa nu postez ceva pe forumul asta. Eu sunt Varsatoare si sunt de vreo 4 luni cu o Balanta. De fel sunt o persoana foarte deschisa si vorbareata, si m-am lovit de lipsa de comunicare a Balantei. Este o persoana care se inchide in ea, si care priveste lucrurile cu o detasare rar intalnita. Mi-a dat de multe ori impresia ca evita anumite discutii, sau ca nu l-ar interesa sa vorbeasca despre.Nu zic ca nu comunicam deloc, dar uneori sunt discutii de genul intrebare -raspuns, si asta cred ca vine si din cauza timiditatii. Nu stiu daca gresec sau am dreptate dar asta cred.Inca mai caut cateva raspunsuri
De multe ori am spus ca sunt eu paranoica si ca imi inchipui lucruri, dar se pare ca dupa ce am citit acest forum nu sunt singura. In schimb este o persoana sociabila, calda, atenta la detalii. Sunt atat de multe lucruri de spus...incat nu stiu cu ce as putea incepe si cu ce termina. Cert este ca sunt persoane carismatice, de care te indragostesti usor, dar care sunt f schimbatoare.
nu cunosc balante timide!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 25 Septembrie 2008 19:40
Stiu destul de bine
georgep1975
Postat pe 28 Septembrie 2008 11:52
Vei primi o grozã de sfaturi de la acest bãrbat. Va avea soluþia perfectã pentru toate problemele tale ºi cîte un rãspuns pentru toate întrebãrile pe care le pui. Dar n-are rost sã te aºtepþi ca el sã fie întruchiparea tutror viselor tale din adolescenþã. El va schimba cîteva dintre ele ººi-þi va aduce contraargumente la altele. Bãrbatul din Balanþã poate fi la fel de nervos ºi iritbail ca un crocodil cãzut în urzici, iar obiceiul lui de a gãsi motivaþii raþionale pentru orice, inclusiv pentru dragoste, te va face sã te urci pe pereþi, sau sã renunþi la luptã.
Totuºi, trebuie sã te previn cã, o datã ce ai fost prinsã ºi înfãºuratã în farmecul venusian, nu va fi uºor sã te rupi din mreje. Ar fi mult mai uºor sã te eliberezi dintr-o capcanã pentru urºi decît sã scapi de un bãrbat din Balanþã. Dacã vei încerca sã fugi, te va convinge sã rãmîi cu argumente atît de logice ºi inteligente, încît n-ai nici o ºansã sã le combaþi decît dacã ai absolvit Dreptul la Harvard. Pe lîngã faptul cã-ºi va folosi forþa inegalabilã a raþiunii sale, va deveni atît de dulce ºi blînd încît vei uita instabilitatea firii lui, care te-a înnebunit înainte. Apoi îþi va zîmbi ºi inima ta se va topi.
Din acea clipã, ai pierdut bãtãlia. Visele lui vor deveni ºi ale tale ºi nimic nu va conta mai mult pentru tine decît sã-l faci fericit. Vei aºtepta apariþia acelui zîmbet ºi vei avea nevoie de el aºa cum un cãlãtor însetat are nevoie de apã. Numai o femeie cu inima de piatrã poate rezista surîsului unui nativ din Balanþã ºi chiar ºi ea va trebui sã-ºi adune toatã hotãrîrea ca sã nu se simtã electrizatã de puritatea acelui zîmbet. Farmecul Balanþei nu e hipnotic, ca cel al Scorpionului. Atracîia lui e logicã ºi realã, deloc supranaturalã. N-are nici o legãturã cu magia neagrã, ci doar cu bunul simþ de a ceda în faþa aurei lui cereºti.
Pe de altã parte, vor fi momente cînd talerele Balanþei vor oscila nebuneºte, umplîndu-i comportamentul de contradicþii. Va trebui sã þipi la el, sã-l împingi în lac sau sã stai în cap ca sã-i atragi atenþia ºi sã-l obligi sã facã o miºcare. Nu fi atît de naivã încît sã-þi închipui cã dragostea va fi linã ºi liniºtitã, chiar dacã el e dominat de Venus. Dacã eºti pusã la punct cu mitologia, ºtii cã Venus avea ºi ea zilele ei proaste. Totuºi, cînd tlarele se echilibreazã, viaþa alãturi de acest bãrbat poate fi la fel de îmbãtãtoare ca o cupã cu ambrozie, plinã de rîs ºi o libertate relaxatã cunoscutã doar zeilor din Olimp.-1-
georgep1975
Postat pe 28 Septembrie 2008 20:16
Domnu' GeorgeP, din motive de "copyright" ar fi bine sa citati si sursa, nu din alt motiv dar unii ar putea crede ca este creatie proprie.
ivonakarine
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:28
am citi si eu asta pe undeva...e totusi putin cam stelara...sa nu exageram, totusi...balantele sunt tot oameni pana la urma!
copilfrumos
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:08
sursa este si ea tot o balanata de sex feminin si am aplicat o mica bucatica din cele cateva pagini.....
georgep1975
Postat pe 29 Septembrie 2008 21:54
Oare exista zodia perfecta?...
georgep1975
Postat pe 29 Septembrie 2008 22:03
De la: GeorgeP, la data 2008-09-28 20:16:47Ar fi mult mai uºor sã te eliberezi dintr-o capcanã pentru urºi decît sã scapi de un bãrbat din Balanþã. Dacã vei încerca sã fugi, te va convinge sã rãmîi cu argumente atît de logice ºi inteligente, încît n-ai nici o ºansã sã le combaþi decît dacã ai absolvit Dreptul la Harvard. Pe lîngã faptul cã-ºi va folosi forþa inegalabilã a raþiunii sale, va deveni atît de dulce ºi blînd încît vei uita instabilitatea firii lui, care te-a înnebunit înainte. Apoi îþi va zîmbi ºi inima ta se va topi.
. -

DA, recunosc barbatul Balanta in citatul tau. Asa era cum spui, venusian, fermecator exact asa.

Am pastrat aici doar acea parte din citat care nu se potriveste.
Ma rog, la mine nu s-a potrivit partea asta cu capcana pentru ursi si cu fugitul. Cum ziceam, a plecat si gata, nici vorba de argumente, de nici un fel Tocmai asta ma doare, dar nu conteaza, pana la urma va trece.

Va pup!
o_mona_oarecare
Postat pe 29 Septembrie 2008 23:02
De la: GeorgeP, la data 2008-09-29 22:03:43Oare exista zodia perfecta?...

nu
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 29 Septembrie 2008 23:34
Daca te iubea cu adevarat iti zic sigur ca nu ai fi putut scapa de el si atunci citatul cu capcana ptr ursi ar fi fost potrivita....
georgep1975
Postat pe 1 Octombrie 2008 09:00
De la: GeorgeP, la data 2008-10-01 09:00:18Daca te iubea cu adevarat iti zic sigur ca nu ai fi putut scapa de el si atunci citatul cu capcana ptr ursi ar fi fost potrivita....

Da, ai dreptate, nu ma iubea cu adevarat doar eu am pus suflet ca proasta.

Un intelept spunea ca nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi

Au trecut luni, o sa mai treaca luni si ani si-apoi timpul le va rezolva pe toate. Sper sa gasesc puterea si curajul sa merg mai departe.

Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa inteleg.
o_mona_oarecare
Postat pe 1 Octombrie 2008 18:13
scuze penru tonul patetic... azi este ziua lui si am picat in butoiul cu melancolie.

vorba unui personaj din Pe aripile vantului: "Ma voi gandi maine!"

o_mona_oarecare
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:26
Astazi este ziua lui?....astazi este si ziua mea cu sigutanta timpul le rezolva .....mai repede sau mai tarliu....forta interioara o vei gasi sa treci peste asta...nu esti singura care a avut..are sau va avea probleme in dragoste sau care va suferi din dragoste....sa fi iubita
georgep1975
Postat pe 1 Octombrie 2008 22:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
calcul astrograma 16 De la: kudika294998 30 Decembrie 2011 14:19
Eu scorpion,el scorpion dar ma cam indragostesc de un barbat in zodia pesti 5 De la: sweetgirlalexandra 28 Octombrie 2009 09:33
eu scorpion ea taur 8 De la: annamarya85 12 Ianuarie 2011 13:00
BUNA,PEªTILOR.... 9 De la: madallina 26 Iunie 2009 23:32
Viata dupa moarte 360 De la: denis_3d25 15 Ianuarie 2011 16:45