Setari Cookie-uri

barbatul din zodia balanta

De la: GeorgeP, la data 2008-10-01 22:26:49Astazi este ziua lui?....astazi este si ziua mea cu sigutanta timpul le rezolva .....mai repede sau mai tarliu....forta interioara o vei gasi sa treci peste asta...nu esti singura care a avut..are sau va avea probleme in dragoste sau care va suferi din dragoste....sa fi iubita

"la multi ani!"balantoiule!astazi este si ziua tatalui meu care,pot sa va spun,este un balantoi super! pentru toate balantele!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 2 Octombrie 2008 00:08
De la: GeorgeP, la data 2008-10-01 22:26:49Astazi este ziua lui?....astazi este si ziua mea cu sigutanta timpul le rezolva .....mai repede sau mai tarliu....forta interioara o vei gasi sa treci peste asta...nu esti singura care a avut..are sau va avea probleme in dragoste sau care va suferi din dragoste....sa fi iubita

La Multi Ani!

o_mona_oarecare
Postat pe 2 Octombrie 2008 17:41
"Lucrurile pe care le-am dorit eu, nu le-am putut obtine niciodata cerandu-le sau luptandu-ma pentru ele... cum sa lupti pentru tandrete,sau pentru duiosie, cel mult poti sa le astepti..." - Octavian Paler

Se potriveste si in cazul meu
o_mona_oarecare
Postat pe 2 Octombrie 2008 20:57
merci
georgep1975
Postat pe 3 Octombrie 2008 22:51
La multi ani tuturor balantelor!
copilfrumos
Postat pe 11 Octombrie 2008 17:15
Balanta e zodie de seducatori (atat barbatii cat si femeile).....Barbatul balanta are, in plus fata de alte zodii, gust pt o muzica mai suava, clasica de multe ori si preferinte pt lucruri pline de rafinament indiferent daca e vorba de mancare, stil de viata sau intimitate. Se remarca fata de ceilati prin atitudinea curtenitoare dar fara a fi ostentativi si de prost gust! Se zice ca e zodia care a dat cei mai multi bisexuali tocmai datorita simtului erotic foarte dezvoltat. Ca si varsatorii, sunt in general oameni plini de compasiune pt. ceilati, de multe ori sunt mari iubitori de animale. Vor mereu ceva nou; monotonia ii distruge incet. Nu agreeaza femeile galagioase si vulgare absolut niciodata. Nu agreeaza nici pe cele false, machiate strident si nesigure de ele insele. Adora femeile mai frumoase ca media (de obicei are gusturi nealterate de curentul in voga) si care nu sunt victimile modei dar care reusesc sa fie mai atragatoare printr-un element chic atasat tinutei sau machiajului. Iubeste femeile care au o putere subtila nu evidenta asupra lor!

Postat pe 12 Octombrie 2008 14:00
Subscriu...
copilfrumos
Postat pe 13 Octombrie 2008 08:31
Si eu....
georgep1975
Postat pe 13 Octombrie 2008 11:20
Dificili mai sunteti, Doamne!!!
copilfrumos
Postat pe 13 Octombrie 2008 16:11
De la: dulcevenin, la data 2008-10-12 14:00:13Balanta e zodie de seducatori (atat barbatii cat si femeile).....Barbatul balanta are, in plus fata de alte zodii, gust pt o muzica mai suava, clasica de multe ori si preferinte pt lucruri pline de rafinament indiferent daca e vorba de mancare, stil de viata sau intimitate. Se remarca fata de ceilati prin atitudinea curtenitoare dar fara a fi ostentativi si de prost gust! Se zice ca e zodia care a dat cei mai multi bisexuali tocmai datorita simtului erotic foarte dezvoltat. Ca si varsatorii, sunt in general oameni plini de compasiune pt. ceilati, de multe ori sunt mari iubitori de animale. Vor mereu ceva nou; monotonia ii distruge incet. Nu agreeaza femeile galagioase si vulgare absolut niciodata. Nu agreeaza nici pe cele false, machiate strident si nesigure de ele insele. Adora femeile mai frumoase ca media (de obicei are gusturi nealterate de curentul in voga) si care nu sunt victimile modei dar care reusesc sa fie mai atragatoare printr-un element chic atasat tinutei sau machiajului. Iubeste femeile care au o putere subtila nu evidenta asupra lor!

Da, sunt de acord. Asa sunt Balantele... of offff!
o_mona_oarecare
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:02
Buna, sunt noua pe acest site....am tot citit comentariile voastre, si parca mi-as deschide si eu sufletul..Am cunoscut o balanta(eu sunt varsator), 2 saptamani a fost totul minunat, brusc, a inceput sa ma spioneze, sa cerceteze, sa nu mai creada in nimic din ce-i spun.....fara motiv.Am hotarat sa-i tin piept, sa fiu tare, si dura, cu toate ca sufletul meu e varza....ce spuneti, atitudinea mea o sa il trezeasca la realitate???Am 33 de ani...destula experienta cu barbatii, spun eu , insa pe el nu reusesc sa il citesc deloc.La inceput ,in primele zile , era innebunit , nu mai stia ce sa faca sa ma intalneasca, sa fie cu mine....Acum, in schimb, nici nu ma lasa in pace, dar nici nu arata mai departe vreun interes anume...Am avut o discutie aprinsa la telefon...am impresia ca doreste sa ma modeleze dupa bunul lui plac..nu stiu....Ce spuneti voi, e gelos, sau pur si simplu nu are incredere in mine??Cu toate ca nu are motiv...Sunt multe de comentat, astept raspunsurile voastre, am nevoie sa discut, sa incerc sa inteleg ce se intampla cu el...Va pupicesc, si va multumesc daca imi dati o mana de ajutor.
catwoman75
Postat pe 17 Octombrie 2008 11:12
@catwomen75
Nu te supara, dar de ce nu discuti cu el?
Poate e felul lui gelos;-) si asta ar fi o realitate.
Sau ce stii tu despre experientele lui cu alte femei? Din ce motiva si-a terminat relatia? Ce experiente a avut? Si asta te ajuta sa gasesti raspunsurile pe care le cauti;-) Deobicei sunt "n" motive de ce cineva se comporta intr-un fel.
A avea experiente nu inseamna sa-i intelgegi pe toti
Poate este o fire geloasa si nici nu are incredere in tine.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 17 Octombrie 2008 16:54
Am incercat de nenumarate ori sa vorbesc cu el, insa de fiecare data ma blocheaza.. Ultima lui relatie a durat 2 ani jumatate...tipa i-a facut nenumarate nopti albe...am incercat sa-i explic, ca nu toate femeile sunt asa, insa el mi-a raspuns ca in nici un caz nu se gandeste la asta Da, stiu ca, cu toata experients mea nu voi putea niciodata sa cunosc pe cineva indeajuns, insa ma supara, ca nu reusesc deloc macar sa il PRICEP.Nu stiu ce atitudine sa iau, ca sa ies cu capul sus din aceasta situatie.Am inceput sa fiu ceva mai rece cu el, si am observat ca asta il mai trezeste.Ma conduc dupa instinct..sa vedem....
Cam tot ce am citit aici despre barbatii din aceasta zodie, m-a dus cu gandul la el.Am si ras.Sunt cateva comentarii referitoare la aceasta tema, am impresia ca eu le-am scris Barbatii din zodia balanta sunt ca niste magneti.Ca o otrava, care stii ca te omoara incet, dar iti place.Trebuie sa mai meditez la acest subiect
catwoman75
Postat pe 17 Octombrie 2008 18:39
De la: catwoman75, la data 2008-10-17 18:39:08Am incercat de nenumarate ori sa vorbesc cu el, insa de fiecare data ma blocheaza.. Ultima lui relatie a durat 2 ani jumatate...tipa i-a facut nenumarate nopti albe...am incercat sa-i explic, ca nu toate femeile sunt asa, insa el mi-a raspuns ca in nici un caz nu se gandeste la asta Da, stiu ca, cu toata experients mea nu voi putea niciodata sa cunosc pe cineva indeajuns, insa ma supara, ca nu reusesc deloc macar sa il PRICEP.Nu stiu ce atitudine sa iau, ca sa ies cu capul sus din aceasta situatie.Am inceput sa fiu ceva mai rece cu el, si am observat ca asta il mai trezeste.Ma conduc dupa instinct..sa vedem....
Cam tot ce am citit aici despre barbatii din aceasta zodie, m-a dus cu gandul la el.Am si ras.Sunt cateva comentarii referitoare la aceasta tema, am impresia ca eu le-am scris Barbatii din zodia balanta sunt ca niste magneti.Ca o otrava, care stii ca te omoara incet, dar iti place.Trebuie sa mai meditez la acest subiect

Da scuipa pe o farfure otrava inainte de a medita
si mediteaza si la cat de mult iti place barbatul acesta si daca se merita intradevar sa-ti prierzi timpul ca sa il intelegi...
Eu am citit numai ce ai scris tu, restul nu am citit ....
Si nu te lua dupa ce zic eu, ca nu le am cu zodiile;-) Poate si din frica de a te pierde se poarta asa...
scriai ca vrea sa te modifice? In ce fel? Ce ar insemna asta? Cel fel de compromisuri ar trebuii sa faci?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 17 Octombrie 2008 19:12
Haha, mda....cu otrava pe farfurie, a fost buna.....In ce fel vrea sa ma modifice??Pai, sa fiu mai transanta, mai disciplinata ,sa imi schimb felul de a vorbi, sa nu mai fumez daca se poate ......dar intre timp, de cand am scris ultimul mesaj, si am si meditat , am luat pozitie in fata lui...si am inceput sa-i dau sentimentul, ca pot sa renunt usor la el, daca ma mai simt ingradita...si a functionat Nici eu nu ma prea am cu zodiile, nu tin cont de asta, insa exista totusi un etalon, si e interesant de stiut si parerea celorlalti........
catwoman75
Postat pe 20 Octombrie 2008 15:13
A trecut si vremea voastra.

Intram in zodia Scorpionului si voi, Balantele nu v-ati schimbat deloc

e tare greu si cu voi si fara voi...
o_mona_oarecare
Postat pe 22 Octombrie 2008 22:33
Barbatii din zodia balanta pe care ii stiu eu sunt niste mitocani.

Postat pe 23 Octombrie 2008 03:07
Buna, fetelor, va spuneam in vara ca urmeaza sa cunosc un barbat Balanta. Ei, bine, ne-am cunoscut. Este extrem de zgarcit, foarte stangaci si destul de rece, nu m-a atras cu nimic, pe net parea foarte frumos si sexy, in realitate m-a dezamagit. Zgarcenia mi s-a parut cel mai mare defect. Zgarcitii sunt persoane egoiste. I-am explicat ca "acum inteleg de ce vrei sa cunosti o femeie din est, pentru ca te costa mai ieftin decat la tine in tara, crezand ca ma voi arunca in patul tau de cum apari in viata mea." L-am lasat la hotel sa se descurce singur. Nu merita. Am trecut cu el doua zile la rand pe langa terase si nu m-a servit cu un suc. Atunci i-am spus ca as dori sa mananc o inghetata, a fost incantat de idee, am comandat la tejghea si acolo, surpriza!!!! Fiecare si-a platit inghetata. Asta a fost tot.
aurelia
Postat pe 27 Octombrie 2008 05:30
De la: aurelia, la data 2008-10-27 05:30:09Buna, fetelor, va spuneam in vara ca urmeaza sa cunosc un barbat Balanta. Ei, bine, ne-am cunoscut. Este extrem de zgarcit, foarte stangaci si destul de rece, nu m-a atras cu nimic, pe net parea foarte frumos si sexy, in realitate m-a dezamagit. Zgarcenia mi s-a parut cel mai mare defect. Zgarcitii sunt persoane egoiste. I-am explicat ca "acum inteleg de ce vrei sa cunosti o femeie din est, pentru ca te costa mai ieftin decat la tine in tara, crezand ca ma voi arunca in patul tau de cum apari in viata mea." L-am lasat la hotel sa se descurce singur. Nu merita. Am trecut cu el doua zile la rand pe langa terase si nu m-a servit cu un suc. Atunci i-am spus ca as dori sa mananc o inghetata, a fost incantat de idee, am comandat la tejghea si acolo, surpriza!!!! Fiecare si-a platit inghetata. Asta a fost tot.

Oare de ce nu ma mir? Imi pare rau, speram ca Balanta ta sa fie ok. Eu inca mai cred ca printre ei, barbatii balanta, se afla si oameni deosebiti. Succes! ....poate data viitoare!
o_mona_oarecare
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:26
Terminati cu chestia asta cu zodie ...blaa bla.Eu sunt balanta si el balanta, nascuti in aceeasi zi si ...chiar nu stiu daca ce tot scrieti voi aici este adevarat ...povesti ......Sunt oameni si oameni.
cazam
Postat pe 28 Octombrie 2008 11:53
Buna tuturor! Am citit mesajele voastre... Ma doare sa confirm ce ati scris despre barbatii - balante
Da, se incepe relatia cu ei foarte frumos, romantic. Insista cu cerere in casatorie, ca vor copil, ca fosta iubita i-a distrus viata, ca isi doreste cel mai mult o familie, ca el este familist, crestin etc.
Dar: cand iti deschizi inima in fata lui, dispare cum a si aparut. Daca te consolezi ca relatia cu el nu a mers si nu-l mai cauti, el este cel care-ti spune ca a gresit ca a plecat si ca vrea sa revina... Apoi pleaca din nou... si mai urat, ca si prima data.
Da, e zgarcit, egoist... Da, e super-tare in pat!
Ce sa mai zic? Acuma am identificat o metoda de a-l tine departe de mine, sa nu ma mai ravaseasca, caci mereu cand revine - pare foarte convingator... ii raspund afirmativ la mesajele lui cand ma roaga sa-l primesc inapoi si el dispare iar
SveIa
Postat pe 30 Octombrie 2008 16:31
De la: BuzBuz, la data 2008-06-24 14:08:08ce parere aveti de el? mie mi se pare ca sunt oameni foarte buni la suflet, grijulii, dar foarte zgarciti. In pat sunt amanti foarte buni, dar... parca le lipseste ceva. Voi aveti balante? ;))

nu cred ca balantele sunt zgarcite......cunosc pers f multe in aceasta zodie si nici una nu e zgarcita....dar depinde poate si de educatie, sau, dak tot suntem la zodii, de ascendent, de zodiacul chinezesc, de mai multe........
mkdisk
Postat pe 6 Noiembrie 2008 18:45
discutii copilaresti..............
mkdisk
Postat pe 6 Noiembrie 2008 18:46
Se spune ca, din ce inaintezi mai mult in relatia cu un barbat balanta, vei avea surpriza sa constati ca nu este omul care ai avut initial impresia ca ar fii, si nici principiile de la care credeai ca nu se vor abate niciodata nu erau chiar standard asa cum ti-a lasat impresia, din contra...
Si am avut ocazia sa constat ca este adevarat!
my_melody
Postat pe 6 Noiembrie 2008 21:37
@simihaela:
Vad ce te plingi de nu stiu cita vreme, in legatura cu o balanta care ti-a rupt inima. Deci voi ati vorbit pe net o vreme, apoi a venit la tine o singura data, dupa care a disparut?
Ca barbat (balanta, btw) o sa-ti zic ce inseamna asta: eu cred ca ceva i-a placut lui la tine, dar doar pe net. Probabil ca era nefe si s-a gindit ca cine stie, hai sa ma duc sa vad cum e, poate poate. Si s-a lamurit ca nu e cazul. Am fost si eu odata in situatia asta: cunoscusem o tipa dintr-o intimplare, ea formase un nr de telefon gresit si daduse peste mine. Am tinut legatura multa vreme fara sa stiu cum arata, pina intr-o zi cind am vazut-o pe webcam. Ideea e ca nu i-as pune-o nici sa ma platesti. Dar la momentul respectiv as fi fost in stare sa ma duc citeva sute de kilometri pina la ea, asa de nefe eram. Nu stiu cum dracu sa explic ca multi barbati ar face la fel, indiferent de luna anului in care sint nascuti.
Zgirciti? Nu stiu cum sa zic, dar in ultima relatie pe care am avut-o am cheltuit destul de mult, raportat la veniturile mele. Si nu-mi pare rau, am facut-o ca sa ne simtim bine impreuna, la momentul respectiv. Si as face din nou la fel.
Oameni buni, treziti-va!
xxx_abc
Postat pe 7 Noiembrie 2008 14:47
De la: aventurierobsedat, la data 2008-11-07 14:47:48@simihaela:
Vad ce te plingi de nu stiu cita vreme, in legatura cu o balanta care ti-a rupt inima. Deci voi ati vorbit pe net o vreme, apoi a venit la tine o singura data, dupa care a disparut?
Ca barbat (balanta, btw) o sa-ti zic ce inseamna asta: eu cred ca ceva i-a placut lui la tine, dar doar pe net. Probabil ca era nefe si s-a gindit ca cine stie, hai sa ma duc sa vad cum e, poate poate. Si s-a lamurit ca nu e cazul. Am fost si eu odata in situatia asta: cunoscusem o tipa dintr-o intimplare, ea formase un nr de telefon gresit si daduse peste mine. Am tinut legatura multa vreme fara sa stiu cum arata, pina intr-o zi cind am vazut-o pe webcam. Ideea e ca nu i-as pune-o nici sa ma platesti. Dar la momentul respectiv as fi fost in stare sa ma duc citeva sute de kilometri pina la ea, asa de nefe eram. Nu stiu cum dracu sa explic ca multi barbati ar face la fel, indiferent de luna anului in care sint nascuti.
Zgirciti? Nu stiu cum sa zic, dar in ultima relatie pe care am avut-o am cheltuit destul de mult, raportat la veniturile mele. Si nu-mi pare rau, am facut-o ca sa ne simtim bine impreuna, la momentul respectiv. Si as face din nou la fel.
Oameni buni, treziti-va!

E interesant ce spui, dar nu este 100% adevarat. De vorbit am vorbit foarte mult pe net si pe telefon. De doua ori a venit la mine, la distanta mica de timp si la distanta mare in km, ceea ce demonteaza ca o parte din teoria ta e ok, dar de ce a mai venit a doua oara daca prima data nu i-a placut ceva din ce vedea real? Am fost si eu odata la el si am fost si un week end impreuna la munte. Toate chestiile astea au fost foarte apropiate in timp, in 2 luni ne-am vazut de 4 ori.
Tacerile au aparut dupa a doua intalnire si dupa ultima.

Deci?

o_mona_oarecare
Postat pe 7 Noiembrie 2008 18:23
@ simihaela, poate si-a gasit pe altcineva, sau poate avea pe altcineva deja si nu a vrut sa isi puna in pericol relatia si a renuntat la tine...
my_melody
Postat pe 8 Noiembrie 2008 11:35
Din pacate regasesc in parerile voastre si caracteristicile "balantului" meu: la inceputul relatiei lasa o impresie minunata despre el,dar pe masura ce-l cunosti mai bine descoperi ca nu e chiar asa...e egoist, rece, deloc romantic, poate chiar zgarcit.

Postat pe 8 Noiembrie 2008 22:18
De la: simihaela, la data 2008-11-07 18:23:52
De la: aventurierobsedat, la data 2008-11-07 14:47:48@simihaela:
Oameni buni, treziti-va!

E interesant ce spui, dar nu este 100% adevarat. De vorbit am vorbit foarte mult pe net si pe telefon. De doua ori a venit la mine, la distanta mica de timp si la distanta mare in km, ceea ce demonteaza ca o parte din teoria ta e ok, dar de ce a mai venit a doua oara daca prima data nu i-a placut ceva din ce vedea real? Am fost si eu odata la el si am fost si un week end impreuna la munte. Toate chestiile astea au fost foarte apropiate in timp, in 2 luni ne-am vazut de 4 ori.
Tacerile au aparut dupa a doua intalnire si dupa ultima.

Deci?

Am uitat sa precizez ca stia cum arat din prima zi. Cred ca a vazut vreo 20 de fotografii inainte sa ne intalnim face to face, deci sunt de acord ca ceva nu i-a placut, dar sa-mi spuna si mie ce anume!!!

E o trasatura a barbatului balanta, degeaba zici tu, sa se supere din cine stie ce nimic si sa taca in loc sa spuna ce-l deranjeaza.
o_mona_oarecare
Postat pe 13 Noiembrie 2008 19:59
De la: simihaela, la data 2008-07-08 17:33:21Mi-a frant inima Balanta mea... /.../

Il iubesc si sunt disperata. N-am sa-l revad niciodata, n-am sa inteleg niciodata ce s-a intamplat. Acum 3 luni am plecat din tara. Nu vrea sa stie de mine si eu n-am cum sa-l mai intalnesc vreodata.

Doua chestii despre Balante, fara a avea pretentie ca spun adevar batut in cuie. Si sper sa nu fiu subiectiv, eu fiind una bucata Libra.
Prima chestie o stiu din carti. Este atit de dulce, incit la prima nedulceatza contrastul va fi atit de mare, incit va durea teribil. Vorba acelei carti: "Daca nici aici, la un asemenea om, nu exista perfectiunea si implicit un adapost pentru cei din jur, atunci unde??"

Doi. Asta este un pic extrapolata de la o carte George Calinescu parca. Oamenii cu capul in nori cindva devin ulterior, daca le este sortit, persoane extrem de cu-picioarele-pe-pamint. Au avantajul ca au cunoscut ambele stari, poezia cit si proza extrem de la obiect.
Mircea_O
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pt fete... 55 De la: kudika320210 15 Ianuarie 2011 16:24
intuitia si capacitatea unei balante 1 De la: ina_still 23 Iulie 2009 10:05
eu rac...el tot rac....ce ziceti...iese ceva? 6 De la: phoenix 7 Septembrie 2009 09:26
eu peste ,el scorpion 4 De la: Viviana_l 20 Decembrie 2010 12:40
eu leu cu ascendent in rac el taur cu ascendent in rac 10 De la: tony_blue_ice 27 Ianuarie 2009 20:55