Mai multe
|
ancule pr unde umbli |
||
|
Postat pe 16 August 2008 10:13 |
||
|---|---|---|
De la: stef80, la data 2008-08-15 23:54:39auzi domnisoara..,ai chef de cearta..??? nu sunt porc inca.. doar tanar purcelus.. astept scrofite la imperechere... material seminal..,garantat de calitate iar voi, vedeti-va ,de treaba voastra...
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 10:26 |
||
da sultane
|
||
|
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:02 |
||
|
||
|
alone Postat pe 16 August 2008 11:13 |
||
ancule si io
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:14 |
||
eu m-am saturat de munca..... vreau la pensie,sa ma plimb toata ziua cu tramvaiul....sa stau cu mosul meu la cafea.....sa uramaresc cu interes telenovelele de pe acasa,sa stau cu vecina de la 3 la barfa.....
|
||
|
alone Postat pe 16 August 2008 11:19 |
||
acum nu am decat cote in cap.....contracte.....montaje.....imi suna tel. de ca linia fierbinte..... toti vor repede.......
|
||
|
alone Postat pe 16 August 2008 11:20 |
||
si io facturi, chitante si bonuri.....vreau la pensie
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:28 |
||
ancule aci se joaca fazan, mutate pe cafenea
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:32 |
||
ups... am gresit..scz
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 11:37 |
||
pacat....la doar 34de ani..?...scuza-mi limbajul dar este un dobitoc....doar el a fost cel care a facut cei 3 copilasi ...sincer as vrea sa o cunosc pe aceasta femeie sa o intreb cum reuseste pt ca a mea nu a reusit...a plecat ca si sotul ei...mult noroc in viata si multa sanatate la juniori
|
||
|
Postat pe 16 August 2008 13:02 |
||
deci sultane am mai spus si mai repet,da unii sunt porci,aia care vor ceva cu forta,aia care miau amarit sufletul,aia da sunt da,dar ceilalti nuuuuuuuuuuuuu,aia au venit si miau mingiiat sufletu ranit,deci cucu spune,unii DA,unii NU tucuti eu gurita ta sultane,si,tu buricul meu
|
||
|
mari58 Postat pe 16 August 2008 19:40 |
||
Parerea mea e ca barbatii sunt facuti toti dintr-un aluat..doar k difera modelele.. porci..porcusori sau porcoi nu sunt toti! si totusi asa specimen exista..iar care are ghinionul sa traiasca cu..soarta!iar care a avut doar tangente, a invatat lectia!Oricum si femeile nu sunt toate usa de biserica..uneori unii barbati ajung porci din kauza unor scroafe...dar in cele mai frecvente cazuri barbatii sunt de asa natura... PAREREA MEA! P.S sa nu o judecam totusi pe amanta 03...stiti de cele mai multe ori fiecare isi merita soarta! Sa fie ea sanatoasa si copilul..iar Dumnezeu e mare si o va ajuta..pt k le da la fiecare dupa suflet!
|
||
|
ana4ka Postat pe 16 August 2008 21:41 |
||
| barbatii chiar sunt porci.. nu conteaza dak sunt romani suedezi englezi sau orice natie sunt totzi la fel(si vorbesc din experientza) am avut parte vara asta numa de asa cv nici macar unu nu era diferit de celalalt deci eu sunt de acord cu toate care zic ca barbatzii sunt porci | ||
|
ingerash_cu_cornitze Postat pe 16 August 2008 22:36 |
||
De la: teo91, la data 2008-08-16 22:36:51barbatii chiar sunt porci.. nu conteaza dak sunt romani suedezi englezi sau orice natie sunt totzi la fel(si vorbesc din experientza) am avut parte vara asta numa de asa cv nici macar unu nu era diferit de celalalt deci eu sunt de acord cu toate care zic ca barbatzii sunt porci pai te cred si eu ca sunt porci la cate relatii ai avut tu vara asta, clar au fost porci si la varsta ta, chiar sunt curios ce experienta poti avea?
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 17 August 2008 21:06 |
||
De la: ana4ka, la data 2008-08-16 21:41:10Parerea mea e ca barbatii sunt facuti toti dintr-un aluat..doar k difera modelele.. cred ca porCOIU itiplace cel mai mult....
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 08:37 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-14 09:02:05stefane,stefane..,te lasa memoria... e o chestie de moment
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 19:57 |
||
| deci pana la urma barbatii "este" porci sau nu? | ||
|
iamonica_kissu Postat pe 19 August 2008 16:07 |
||
| nici cu femeile nu mi-e rusine ...... | ||
|
missguineea Postat pe 19 August 2008 17:04 |
||
| Acum ca nu te-a luat de nevasta e porc? Pai trebuia sa te gandesti ca e porc atunci cand o insela pe sotia lui! Atunci ce era? Zmeul zmeilor, cel mai tare. Nu da toata vina numai pe el, ca doar tu ai vrut sa ii strici casnicia facand un copil. Eu te-am sustinut cand am aflat povestea ta si te sustin in continuare, dar nu il acuza doar pe el. In momentul in care ti-a zis ca e insurat trebuia sa te gandesti mai bine daca te incurci cu el sau nu. Vroiai o aventura, bine. Trebuia sa te distrezi cat puteai si dupa aia sa ii spui "adio" si sa treci mai departe. Sa nu cresti copilul cu ura fata de tatal lui ca nu e bine, fato. Ca e un porc ca nu te sustine? Ti-a zis el sa-i faci copil? E greu ca o sa ai parte de multe greutati, dar nu lasa ura sa iti strice viata. BAfta. | ||
|
rosuveronika Postat pe 20 August 2008 14:44 |
||
raman la vorba lu' Geo....barbatii e porci
|
||
|
ad__83 Postat pe 20 August 2008 17:37 |
||
De la: ana4ka, la data 2008-08-16 21:41:10Parerea mea e ca barbatii sunt facuti toti dintr-un aluat..doar k difera modelele..ce frumos arati pe plaje,intnsa asa.....si io am poze pe plaje
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 18:43 |
||
| daca barbatii sunt porci sau niste boi atunci femeile cum sunt? | ||
|
costy28 Postat pe 23 August 2008 00:15 |
||
| barbatii sunt porci pentru ca femeile sunt cu capul in nori si cum zicea cineva: buna reputatie a femeii se datoreaza tacerii barbatului | ||
|
costy28 Postat pe 23 August 2008 00:31 |
||
Hai ma...ma lasi?
|
||
|
angelkiss82 Postat pe 23 August 2008 00:37 |
||
| parerea mea este ca aici mai intervine si educatia fiecaruia...depinde in ce mediu a crescut fiecare,dar cel mai nasol ar fi daca intalnesti unu sa fie mereu dupa "fusta lui mamica"...atunci chiar ai ghiniom....k poate sa se comporte ingrozitor cu tine...depinde ce educatie a primit de la mami ....ce l-a invatat despre femei... | ||
|
Amalia21 Postat pe 23 August 2008 18:17 |
||
daca barbatii sunt porci,amanta 03 cum ar trebui catalogata?nimeni nu pune aceasta intrebare?
|
||
|
Postat pe 24 August 2008 12:05 |
||
barbatii ......hmmmmm....nu toti sunt porc i si sincer ar trebui sa ii recuosti dupa modul de gandire si caracter ,eu una imi dau seama dar barbatul meu nu e porc ca nu guitza , e o pers apetisanta ,sexoasa , iubitoare , si nha exista cate o oaie neagra in orice sex ca e femeie ca e barbat , dar sicer daca nu ar fii barb noi ce -am face sau invers...oricum bn sa cunosti un porc ca apoi eviti astfel de porci.
|
||
|
Postat pe 24 August 2008 13:08 |
||
De la: geo32, la data 2008-07-09 20:16:30recunosc, asa e! ma declar fan geo !:))))) |
||
|
morticia_adams Postat pe 24 August 2008 22:57 |
||
De la: NAMASTE, la data 2008-07-19 15:14:49:) Nu este corect sa generalizam. Nu toti cainii au purici si nu toate ciresele au viermi. La fel, nu toti barbatii sunt porci. Tind sa cred ca toti actionam diferit in anumite momente ale vietii noastre. Totul depinde de circumstante. Un barbat poate fi porc fata de o femeie, dar in acelasi timp poate fi un print fata de alta. Iar daca noi dam peste barbati care se comporta cu noi ca niste porci, poate ar trebui sa ne gandim daca nu cumva la randul nostru ne comportam ca.. o balta de noroi. :) Ciudata comparatie, stiu, dar e bine stiut ca porcii trag la asa ceva, se tavalesc si pleaca. da, dar cand tu te porti frumos cu ei si ei se comporta urat , cred ca da, sunt porci . nu ma refer la amanta_03, ci in general ... |
||
|
morticia_adams Postat pe 24 August 2008 23:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Le am pe toate ! Bani nu am,frumos la fatza nu sunt si nici brunet,si nici bad boy nu sunt!Nu am nimic din ce vor femeile! | 633 | De la: pisicuta_razboinica 28 Aprilie 2009 23:25 |
| De ce sunt barbatii atat de reci uneori ?! | 54 | De la: franziska_eu 2 Ianuarie 2012 10:58 |
| ajuuuuuuutooooor!!!!!!!!!!!1 | 63 | De la: annna_larysssa 18 Decembrie 2009 19:16 |
|
|
||
| pauzele intr'o relatie | 6 | De la: Felixuc 9 Aprilie 2010 23:12 |
| sa continui sau sa renunt? | 5 | De la: SweetDadyD 14 Aprilie 2009 14:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.