Setari Cookie-uri

El Scorpion, eu Sagetator...ce o sa se aleaga de noi?

De la: Greek_Woman, la data 2008-07-17 11:05:00Hey hey hey..
Salutare..Am si eu o intrebare fetelor..si baietilor :)
Eu sunt sagetator iar persoana care ma intereseaza este scorpion.
Nu suntem impreuna, inca.Vorbim zilnic, ne vedem, dar doar atat momentan.Nu stiu ce sa fac.. Cat de compatibili suntem? (ma refer la zodiile noastre)
Thanks anticipat..

prafu si pulberea se alege de voi. tuuuuulaaaaaaaaiiiii!!! tre' sa mergi la vrajitoare daca vrei sa se inchege treaba.
greierash_is_back
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:02
Scorpion+sagetator=sex fantastic.Dar in rest...zero.Credeti-ma, am avut mai multi iubiti sagetatori. Pana atunci nu credeam atat in zodii, dar acuma cred. NU MERGE.Credeti-ma pe cuvant. Eu-scorpioanca, el-sagetator.Poate invers, eu stiu...dar nu prea cred. Scorpionii sunt sensibili,iar daca iubesc pe cineva, iubesc pana uitarea de sine. Nu se pot adapta la natura cam superficiala a sagetatorilor.
kudika002418
Postat pe 2 Octombrie 2009 18:24
FEMEI USURATICE
LUMEA CONFUNDA PASIUNEA CU IUBIREA
ar fi foarte simplu ..ce zodi esti..da o sa ne fie usor....
Fetelor
is scorpion sa zicem dupa cartile voatre si tocmai miam incheiat o relatie cu o sagetatoare.de fapt ea a incheiat ,la inceput da au inceput orgoliul-egoismiul razbunarea..parca cum am iubito asa si am inceput sa o urasc insa incet incep sami dau seama...IUBIREA DINTRE 2 SE PUNE LA INCERCARE
Tin sa va spun ca am apucat relatia cu ea asa din intamplare desi cu ani in urma o palceam dar azi imi dau sema ca ..chiar daca ma pus pe jar totusi in acelsi timp imi ofera motiv sa o iubesc ..practic toate incercarile si greutatile care leam avut cu ea dupa ce am trecut de ele deveanm noi mai puternici..insa se pare ca ocghii care nu se vad .......
Eu ca si scorpion nu fac compromisuir dar ea mia arata ca ...exista ceva ce emrita sa afci compromisuir -binetle pana la o limita limita pe crae ea atinso..iar limita tind sa av spun ca era dupa acel..sa azicem sentimnet de infidelitate...miam acceptata ca daca o iubesc va trebui sa o pot ierta in cazul asta insa nu a fost vb de atsa ...
Citeam intro carte unde dadeau sfaturi oameni mai cu minte
CEI OPUSI SE VOR INTELEGE -COMPLETA insa doar daca exisat dragsotea sufleteasca intre ei alfetl nu
VATI INTREBA OARE CE REPREZINTA CUPLUL?FAMILIA?
DACA EXISAT ..EU IS SEFU ..ATUNIC ACOLO NU E IUBIRE
SI REGRET CA AM FOST COPIL UNEORI CU EA INSA EA NU A AAVUT RABDAREA NECESARA
PT MINE EA A FOST O DOAMNA si mias fi dat multe pt ea insa e nevoie de timp pt ca scorpionul trebuie s atreaca testul razbunarii increerii geloziei dar asta e ROSTUL CUPLULUI
COMP.ETAREA e necesara pt ca amandoi au ceva difeit necesar pt familie..de ex daca amandoi is vulcaniic atunci copii ce vor intelege?
dar dcaa de ex el e mai vulcanic ea vine si fiind mai blanda si mai domoleste
IUBIREA E LA MIJLOC NU IN EXTREME SI FACE PE OM SA SE SCHIMBE..CINE NU E DISPUS SA RISCE SA SE SCHIMBE SA RISTE LA EGOUL LUI ATUNIC VA FI...oare daca e capra -berbec etc imi va fi bine?as putea spune mai multe dar sa uiatta sesnul familiei ...
kudika145728
Postat pe 15 Martie 2010 21:55
PRAFUL... (scuze nu m-am putut abtine )
ionelaela
Postat pe 15 Martie 2010 21:57
da exisat tarctie fizica intre ci doi dar data porobabil de sagatatior dar daca el-scorpionul- e mai educat ii va arata partea sufleteasca ..acuma va decide timpul care partea controleaza pe alata..pentru ca oamenii confunda sexul cu iubirea..
MATURITATEA E SCOPUL si nu se poate realiza daca nu vrei sa te schimbi ..iar cel opus tie iti arata ce ai wrong..)dar cu rabdare toate se pun la locul lor..
kudika145728
Postat pe 15 Martie 2010 22:05
apropo ar trebui ca unii batrai sa dea sfaturi nu niste.......
si cei batraini care au trecut o viata alturi d eun okm pot spune..mai..poate la i ncepute greu dar trebuie s avezi de ce...nuti alegi omul pt o zi o luna sau un an ci pt o viata -daca vrei binteles--atunci ar trebui s ate gandesti..credeti ca orice COMPATIBILITATE ar fi cea din fata voastra va va feri de incercari?
si daca cei 2 is la fel cum vor reactiona la incercari?daca amndoi is aventurieie se va alege bau de casa daca amndoi is sensibili se alge iar bau de casa dar daca unu e mai sensibil celalat e mai nesensibil in momente criticeitice se sprijina unul p altul...
ea-sagetatoare era mai ddeschisa -mereu pe schimbare eu is mai conservator dar nu chiar adica is mai fix..tocami de acee unele proie cte neau reusit
ea a adus un plus de schimbare eu am adus plusul de verticalitae ..sa duc la bun sfarsit
VIATA NU E CA INN FILME
IAR POVESTILE DE DRAGOSTE EXISAT DOAR DCAA ELE TREC INCERCARILE
kudika145728
Postat pe 15 Martie 2010 22:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
un job bine platit 2 De la: mirc 4 Februarie 2009 17:15
Can you read my mind? 58 De la: denis_3d25 26 Decembrie 2011 05:58
Eu sunt rac si el este fecioara 3 De la: MRYMRY 2 Aprilie 2014 13:57
ce parere aveti de barbatii pesti? 228 De la: 24 Octombrie 2018 03:48
Zodia Berbec,pareri pro si contra? 10 De la: diddutza 21 Aprilie 2010 15:31