Setari Cookie-uri

de la un sot inselat

De la: Black_White, la data 2008-07-26 22:52:18Salut, in seara asta am aflat ca fosta mea sotie are o relatie de 6 ani si e posibil ca nici copilul sa nu fie al meu.Asa ca..............



Nu scapi de o problema si dai in alta ... cumplit .Cat de mult poate suferi un om in viata.
Imi pare rau sincer , dar capul sus viata merge inainte nu se oate sa fie doar furtuna o sa apara si soarele cu siguranta.
seiyra
Postat pe 26 Iulie 2008 23:20
Mda, in cazul in care exista si un copil, situatiile de acest fel devin de-a dreptul tragice. Trist subiect ai deschis, distrus sufleteste!

aciri
Postat pe 27 Iulie 2008 00:00
te inteleg, ca si eu am patit un lucru asemanator, si am ajuns la concluzia, ca sotiile inseala din N-spe mii de motive..... din pacate, o fac dim motive stupide(nu ca nu isi mai iubesc sotul..etc) la modul general, dar ,,importante'' pt ele...
si eu am 2 copii, si din aceata cauza, deocamdata nu pot sa plec.... dar cind sa pus problema divortului, i-am spus..vrei sa divortam?! ok!! baga tu actele.. si normal.. ca nu vrea..viitorul nu stiu ce poate imi rezerva, si la fel si tie.... un sfat pot sa iti dau! stai de vorba cu tine insuti, pune-ti la punct lucrurile fata de tine, lasa la o parte sentimentele, si gindeste la rece toata situatia.... si cred ca vei putea sa iti dai seama ce ai de facut pt viitor.... trebuie sa fii sincer cu tine, sa vezi unde ai gresit tu si unde ea... iti va trebui un exercitiu de sinceritate foarte mare!!! dar iti zic din proprie experienta, ca te va ajuta... si sper aces lucru.... concentreaza-te pe copil!!!! te va ajuta foarte mult!!!! la mine dureaza treaba asta de 1 an de zile...si eu am descoperit acest lucru tot pe net... dar la mail... fiind parola si user-ul salvate din greseala..... si ,,normal'' ca exista acea reactie a ,,fructului interzis'' de a te uita sa vezi cu cine si ce vorbeste... eu sint o fire mai dura, si ii platesc cu virf si indesat totul, (stiu ca nu procedez bine) dar nici eu nu pot accepta ideea ca a vrut copii, si in momentul in care a avut de ales ,,sa vorbesca'' cu un prieten vechi, nu sa gindit la ce rau poate sa le faca copiilor!!!! si mi-am dat seama ca o femeie daca ,,ea nu se mai simte bine'' nu mai conteaza sotul copii casnicia... etc.. ci conteaza pt EA sa se simta bine... trist dar adevarat in punctul meu de vedere! iti mai spun o data... concentreaza-te pe copil si stai de vorba cu tine!!! la modul sincer!! si sper... sa te poata ajuta aceste.. hai sa le spun ...sfaturi...
In final tu trebuie sa decizi ce e mai bine pentru tine si pt copil in primul rind, ca sa nu mai suferi, si dupa aceea restul....

sa ai norok pe viitor!!


P.S. stiu ca nulta lume va avea de comentat... la ceeea ce am postat, dar putin ma intereseaza...:))

aaaa... zicea cineva ce ai cautat in meesul ei?.... ii raspund pt viitor.. tentatia este foarte mare ca sa aflii intimitatea partenerului!!! asa ca nu o face!!! daca ai ocazia ca poate o sa ai (sper sa nu) surprize MARI!!!

BAFTA TUTUROR!!

Postat pe 27 Iulie 2008 11:52
adicatelea in cuplu exista intimitate privata???? oups! dar tare proasta is! eu una stiam ca in casnicie nu exista ascunzisuri si "intimitati private!" mai ramane ca sotul/sotia sa-si vare pe cineva in pat si...sa nu se intre in intimitatea privata! mai oameni buni!ori eu sunt nebuna ori au aparut alte standarde in ale casniciei! offffffffffff ce retrograda pot sa fiu! cum adica??? deci sa nu se umble in mailuri[deh..intimitatea!]?????? pai daca toate femeile/barbatii ar gandi la fel...s-ar alege praful de tot si toate!
vaiana
Postat pe 27 Iulie 2008 18:57
intodeauna va fi greu sa intelegi o femeie,in casnicia noastra totul mergea bine,era iubita,alintata...
nu inteleg de ce a trebuit sa faca acest lucru,parca mie mila de ea ca a gastit tocmai la acest barbat de o calitate indoielnica ca om ceva .
tocmai ca era insurat,a imbrobodit-o ca ii merge rau in casnicie,ca avut un accident etc.
imi este mila de ea pentru ca eu arat mai bine decat cel cu care ma inselat,sexul intre noi era minunat nu aveam probleme de acest fel,sa zici ca ii lipsea sexul.
este greu sa intelegi o femeie care face acest lucru,care nu isi respecta familia,care nu se respecta pe ea...
probabil sunt motive de ordin pshihologic,in cazul ei,a crescut de mica fara tata,cu o mama autoritara care de-a lungul timpului a adus diversi barbati in casa.
nu ii caut scuze,dar ma doare pentru ca ma ranit.
incerc sa ma comport normal,ea asta vrea ca eu sa trec peste acest lucru,poate ei i se pare usor,dar eu nu pot sa imi gasesc linistea,tot timpul ma intreb,,de ce,, ,, cum a putut sa imi faca una ca asta,,daca spune ca ma iubit si ca ma iubeste.

Postat pe 27 Iulie 2008 20:39
Faptul ca a crescut fara tata poate explica nesiguranta ei in relatia cu tine, de aici nevoia sa i se confirme mereu ca este dorita, apreciata, admirata (de fapt, orice femei are nevoie de asta, dar ea poate sa resimta asta mai acut). De aici vulnerabilitatea ei in fata altor barbati... Nu stii cand si cu ce i-ai "speriat" increderea, barbatii in general sunt insensibili exact acolo unde femeile au nevoie de mai multa sensibilitate/agectiune (de exemplu, ma mira ca numesti dragostea sex: da, si sex - uneori, dar! intr-un cuplu, de obicei, se face dragoste, mai putin DOAR SEX).

Pe urma, barbatii, chiar si atunci cand sunt foarte indragostiti, nu se prea exprima. Or, pentru femei e greu de inteles cum poti iubi fara sa exprimi asta... :)

Sunt multe diferentele dintre noi. Oricare dintre ele poate genera, la un moment dat, o situatie de criza.

De exemplu, daca sotia are nevoie sa comunice mai intens cu sotul, si el e prea ocupat ca sa-i raspunda la mesajele in care ea doar il intreaba daca e bine, daca il mai doare capul, pentru ca tine minte ca el a plecat cu dureri mari, dimineata etc.., iar seara vine de la servici obosit, si comunicarea lor se reduce la... sex, degeaba barbatul considera ca si-a facut datoria fata de sotie: ea se va simti, pur si simplu, folosita. Or, barbatii, de multe ori, nu stiu acest lucru. O situatie ca asta, de exemplu, daca tine mult timp, sigur va conduce la probleme in casa.

P.S. Observ ca esti tentat sa-i atribui ei "calitatile" mamei ei, pe care probabil o judeci destul de aspru? Sigur, e posibil sa fie de vina si caracterul ei sau educatia (dar nu ma simt bine in ipostaza de "judecator" al unei persoane care nu participa la aceasta discutie si deci nu-si poate apara cauza!)... Daca e asa, daca ai ramas cu gustul amar al umilintei pentru ceea ce ti-a facut, inseamna ca nu ai iertat-o, si e foarte probabil ca, peste un timp, tu vei fi acela care isi va cauta/gasi pe alta si o vei abandona - asta fara sa-ti propui in mod expres sa te razbuni! In acest caz, e mai bine sa va despartiti acum, dupa principiul "odata taie". Dar, ar fi pacat. Din cauza copilului.

Hm, iata-ma si pe mine dand sfaturi! Ce ironie! :)

Ma opresc aici: vad ca am inceput sa ma iau prea in serios... Repet doar inca o data: e foarte trist subiectul propus de tine. Am dat de el intamplator. Dar nu pot sa nu ma intreb, oare e intamlator, daca si eu inca sunt intr-o perioada de recuperare dupa o ruptura dureroasa? Nu degeaba m-am "oprit" la acest subiect, si eu inca sunt socata de faptul ca uneori nu stim sa comunicam cu cei pe care pretindem ca ii iubim...

Seara buna (si, maine, sa avem cu totii o zi mai buna)!
aciri
Postat pe 28 Iulie 2008 00:01
fiecare om are defecte si calitati si mai devreme sau mai tarziu ele ies la suprafata....si daca nu poti accepta greselile ei ce te face sa crezi ca le poti accepta si pe ale altia? pt ca cu oricare alta o poti lua de la inceput si poate fi mai rau..sau poate mai bine...depinde de tine cat poti ierta si daca merita sa mai lupti...eu zic ca o poti schimba mai ales de dragul copilului si ai putea sa o controlezi mai mult...
parerea mea e ca nu trebuie sa te mai intrebi de ce...pt ca daca ea a ramas langa tine inseamna ca tot timpul a fost cu inima langa tine langa familie...pt ca daca nu te-ar fi iubit eu spun ca era de mult plecata cu amantul..stii cum se spune: daca un barbat inseala el mereu se intoarce la nevasta, dar daca femeia inseala cam greu...ele pun suflet chiar si intr-o aventura..acum depinde de ea...nu stiu ce fel de femeie e ea dar cred ca tu o cunosti mai bine..
esti f confuz si stiu ca astepti raspunsuri la DE CE? de la noi...dar nu le vei gasi pt ca numai u stii ce e in sufletul tau..sfaturi pot da multi dar decizia iti apartine..
si ca sa iti raspund la aceasta intrebare de ce? afla ca raspunsul nu e cel pe care il astepti..e de ajuns un minut petrecut cu cineva care sa te faca din priviri ..sa se poarte diferit de ceea ce e acasa ( cand poate e f rau pe moment)...e suficient sa isi aleaga cuvintele pe masura si sa te tina in brate...si gata...
asa a fost la mine..am inselat un om cu care sunt de 4 ani si acum imi pare rau..a fost o pasiune pe moment dar acum mi-a trecut...crede-ma acum imi pare f rau si mi-ar parea rau sa afle si sa ne desp desi asta as merita...am invatat sa il pretuiesc mai mult...nu ma mai gandesc la amant desi e in preajma mea zilnic...asa ca daca e si ea ca mine nu iti mai fa griji...stiu ca ce e in sufletul tau numai tu stii dar eu zic ca sunt 10 ani in urma si asa cum acum incerci sa o iai de la capat cu ea ...sa uiti...sa iti recapeti increderea in ea eu zic ca la fel de greu va fi si cu o alta...pt ca sunt sigura ca acum ne categorisesti pe toate la fel..numai de tine depinde totul...eu ti-am spus povestea mea...am inselat fara motiv..acasa aveam tot ce imi doream ( desi acum spun asta...la mom resp ma simteam legata, inchisa , simteam ca nu mi-am trait inca viata) si crede-ma sexul cu altul nu poate insemna f mult..insa pt viziunea mea fata de viitorul meu sot s-a schombat f mult..nu imi mai trebuie si regret desi stiu ca la un mom dat toate se vor intoarce impotriva mea...
ingerashu_ganditor
Postat pe 30 Iulie 2008 01:14
"Da-mi Doamne seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba si întelepciunea de a face diferenta între ele.” ptr. cel care a deschis acest topic ,viata merge inainte....
dimax
Postat pe 30 Iulie 2008 18:28
Cred ca degeaba eram eu autorironica ceva mai sus... Cred ca exista un motiv pentru care am de ce sa=ti dau sfaturi. Eu am fost in situatia de inselata, stiam cum se poate intampla (tecusem prin situatii asemanatoare, doar ca nu dadusem curs "invitatiilor"), si totusi nu am putut ierta. Deci, te inteleg. Nu e numai dureros: te gandesti: daca o iert acum, maine ce va mai face? Nu mai poti avea incredere in cel care te-a tradat. Si asta se confirma, din pacate, mai ales daca nu discuti cu partenereul (dupa "eveniment", eram atat de ranita, incat am preferat sa ma distantez, nici macar n-am deschis subiectul). Atitudinea sotului insa nu s-a schimbat: a considerat, probabil, ca eu prefer sa fiu inselata din nou. :)

Cand am avut in sfarsit puterea sa discut despre asta, era deja prea tarziu: noi doi nu mai puteam comunica.

Si totusi, daca poti ierta si gasesti o metoda pentru reinstaurarea linistii in caminul vostru, nu te zgarci nici la timp, nici la eforturi, nici la cuvinte... Discutati si incercati sa fiti alaturi, de dragul copilului. Sunt convinsa ca asta e solutia.

O noua relatie nu-ti va aduce alinare: durerea oricum va ramane, timpul, energia dedicate acestei relatii nu le poti recupera... Nu are rost sa te chinuiesti cautand "de ce"-uri. Sigur, exista explicatie, orice are o explicatie, si eu am si dat cateva exemple. Dar nu pentru a te face sa te simti vinovat cumva. A nu se confunda victima cu vinovatul, cum se intamapla deseori. :)
aciri
Postat pe 31 Iulie 2008 00:19
parearea mea :) sa nu mai ai niciodata incredere... nu merita... 5 ani.. e muuuuuult prea muuuult... sa recunoastem femeile, ca si barbatii se impart in doua categorii: cu bun simt si fara... nu merita... trimite-o la ala si gata... sau vrei, in continuare, sa aduci bani in casa, sa muncesti ca un rob, sa incerci sa fie bine si ea sa profite in continuare?
furios
Postat pe 31 Iulie 2008 17:12
haide.., nu fiti rai, ca nici barbatilor nu le sta bine cand raman incrancenati! (Observ ca imi fac rau discutiile de pe forum, in loc sa ma ajute - devin si mai "deconectata", si mai nostalgica).

Da, 5 ani e mult. Dar cand ma gandesc cat timp mi-a trebuit mie sa ma decid ce sa fac cu relatia mea... Cam tot atat. Simteam, stiam ca nu merge, ca ceva e nefiresc.., dar preferam sa fiu ocupata cu altceva (si chiar eram) decat sa iau o decizie... Ritmurile contemporane sunt altfel decat acum cateva zecid e ani. Nu mai compar cu alte secole... Azi o vizita intre sefi de stat dureaza cam atat cat dura salutul intre doi nobili din Evul Mediu, care isi faceau vizite... :)

Sa reveim la suboict: in cinci ani ei au crescut un copil, banuiesc ca asta le-a ocpuat cam tot timpul, si nu relatia sotilor cu terte persoane... Ce vreau sa spun: numai cei doi implicati direct in aceasta relatie stiu ce au de facut. Si depinde numai de ei.Sfaturile noastre sunt bune, dar asa, ca a cincea roata la caruta.
aciri
Postat pe 1 August 2008 01:08
vrei sa stii pt ce inselam? pentru ca nu ne mai simtim iubite, deloc, absolut deloc, pt ca o sticla de bere e mai importanta de 10 ori decat noi, pt ca nu va mai pasa, pt ca nu mai vedeti stralucirea din ochii nostri, pt ca....sunt 1000 de motive, si nu le vedeti, chiar daca am sta pe un bloc de 50 etaje si am striga cu megafonul, tot nu le auziti, ca deh, va apartinem, si suntem obligate :D sunt sigura ca nu ai expus problema obiectiv
googoodoll
Postat pe 1 August 2008 05:17
si tu stai pe net in momentele astea? cum poti sa stai pe net cand afli de astfel de momente ? eu cred ca ieseam din casa, stateam ore in sir pe strada, sa ma gandesc....nu stateam pe net sa citesc alte tragedii...mda ...oricum e nasol si eu zic ca, daca timp de 6 ani continuu te-a inselat si nu s-a gandit deloc la tine si la copil, pt ca daca se gandea nu mai facea ce a facut, o sa tot mai faca cand i se iveste ocazia. 6 ani este o viata de om, bine de copil, insa inseamna f mult mai ale intr-o relatie. MULTA BAFTA SI FERICIRE, si cautati pe cineva care sa te merite
miky_miky_85
Postat pe 1 August 2008 09:14
Nu stiu daca am fost inselata..am simtit de cateva ori dar nu am avut nici o certitudine..dar am inselat..de ce??nici eu nu stiu exact..imi doream altceva..ma simteam sufocata..simteam ca nu ma mai intelege..ca nu mai sunt eu..simteam ca vreau sa fiu cu cineva cu care sa ma simt libera..sa fac orice ma taie capul...nu sa ma gandesc la principii.la ce o sa creada "daca..."...in 4 ani de zile nu am avut ochi pt nici un alt barbat..pana cand a aparut el...am stiut ca el este din prima clipa in care l-am vazut..dar nu a fost usor..au mai trecut 4 luni de tachinari pana sa ma hotarasc ce vreau..apoi a urmat o luna in care am dus viata dubla..si m-am simtit ca ultimul om...ii minteam pe amandoi..in final ne-am despartit..dar nu am avut curajul sa ii zic de ce..pur si simplu nu puteam sa ma mai mint pe mine..sa ii mint si pe ei...acum sunt cu celalat de o jumatate de an..sunt fericita si multumita..asta nu inseamna ca nu ma gandesc la primul meu iubit in fiecare zi...
O femeie inseala pt ca ii lipseste ceva..si daca ajunge sa realizeze ca alaturi de acea persoana gaseste ce i-a lipsit atunci o sa renunte..eu cred ca pe tine te iubeste..ca puteti sa o luati de la capat..daca nu te-ar fi iubit ar fi renuntat de mult la tine...asa a fost in cazul meu..s-a simtit singura,a simtit nevoia de altceva..dar nu a gasit ce a cautat pe deplin..daca ar fi gasit ati fi fost de mult timp despartiti..cred ca se mai poate salva ceva..nu renunta daca o iubesti...bafta!!!
anaxor
Postat pe 1 August 2008 09:52
De ce nu ai simtit nimic in cei 5 ani?
Cand ai intrat ultima data in casa ai luat-o in brate si ia-i spus ca o iubesti?
Cand ati petrecut macar un weekend doar voi doi?
Cand ia-i spus ultima oara cat de frumoasa este?
Ai facut-o sa se simta din cand in cad si femeie nu doar mama si sotie?
Mai sunt o gramada de intrebari pe care poti sa ti le pui inainte sa te intrebi "de ce".
Poate ne raspunzi si noua sincer macar la cateva din intrebarile care au fost puse.
Nu cred ca ai facut prea multe ca sa intretii relatia pentru ca altfel ai fi simtit ceva in toti acesti 5 ani.
Sfaturi, nu poate sa-ti dea nimeni, numai tu in timp o sa-ti dai seama ca amandoi ati gresit, asta daca in subconstientul tau nu ai realizat inca cate ai fi putut sa faci. Gandestete cum era pana sa aveti acel copil, cat de mult v-ati achimbat amandoi, ce faceai inainte ca sa o cuceresti si ai sa vezi ca nimic din ce a fost pana atunci nu mai exista acum.
adinainlove
Postat pe 1 August 2008 09:53
Nu stiu cat de mult e vina ta. Din cele spuse de tine, tind sa cred ca e in prea mica masura vina ta. Gandeste-te ca te-a inselat 5 ani. Si daca nu ii descopereai din greseala arhiva de messenger, cu siguranta infidelitatea ei nu se oprea acum. Are remuscari? Ce remuscari sa aiba, sa le indure 5 ani?! I-a convenit sa aiba familie, sot, casa si sa-si faca si de cap, daca tu tot n-ai simtit nimic. Daca i-a mers, de ce nu? Acum problema se pune asa: de ce nu ai observat? de ce nu ai simtit nimic? Ori e prea destrabalata sotia ta de se simtea excelent cu amandoi? Parerea mea ar fi sa divortezi. Pentru ca nu veti mai putea fi o familie fericita cu adevarat. Mereu te vei gandi la ce a facut si vei avea porniri malitioase fata de ea. Iar atmosfera va fi din ce in ce mai apasatoare si nociva pentru copil. Mai bine pentru el sa va despartiti acum, decat sa va auda certandu-va, sa va simta tensiunea. Nu ii mai cauta ei scuze. Daca ea acum 5 ani a simtit ca nu mai poate comunica cu tine, trebuia sa faca orice pentru a te trezi la realitate, mai putin sa te insele. Si daca prin discutii cu tine nu ar fi ajuns nicaieri, trebuia sa iti zica atunci ca vrea sa divorteze. Si poate te-ai fi trezit. Sau poate nu, si ati fi divortat si ea ar fi fost cu ala in mod oficial, adica nu te-ar mai fi inselat si nu te-ar mai fi mintit. Mi se face greata cand ma gandesc la ea. Sper sa nu te supere ce ti-am scris, ai facut publica situatia ta, asteptand raspunsuri, iar eu ti-am impartasit parerea mea. Poate judec mult prea aspru, poate o sa fiu si eu in locul ei; sper doar sa nu procedez la fel. Imi pare sincer rau pentru tine. Iar ea merita sa stergi cu ea pe jos, nu sa o primesti inapoi doar pentru copil.
LittleScorpio
Postat pe 1 August 2008 10:30
...numai cine traieste aceasta experienta intelege cu adevarat prin ce ai trecut tu, mi se pare o tragedie...mai ales ca aceasta legaura a ei...s-a intins de-a lungul a 5 ani, iti doresc multa liniste sufleteasca!
magnetclick
Postat pe 1 August 2008 10:34
De la: distrus_sufleteste, la data 2008-07-27 20:39:33intodeauna va fi greu sa intelegi o femeie,in casnicia noastra totul mergea bine,era iubita,alintata...
nu inteleg de ce a trebuit sa faca acest lucru,parca mie mila de ea ca a gastit tocmai la acest barbat de o calitate indoielnica ca om ceva .
tocmai ca era insurat,a imbrobodit-o ca ii merge rau in casnicie,ca avut un accident etc.
imi este mila de ea pentru ca eu arat mai bine decat cel cu care ma inselat,sexul intre noi era minunat nu aveam probleme de acest fel,sa zici ca ii lipsea sexul.
este greu sa intelegi o femeie care face acest lucru,care nu isi respecta familia,care nu se respecta pe ea...
probabil sunt motive de ordin pshihologic,in cazul ei,a crescut de mica fara tata,cu o mama autoritara care de-a lungul timpului a adus diversi barbati in casa.
nu ii caut scuze,dar ma doare pentru ca ma ranit.
incerc sa ma comport normal,ea asta vrea ca eu sa trec peste acest lucru,poate ei i se pare usor,dar eu nu pot sa imi gasesc linistea,tot timpul ma intreb,,de ce,, ,, cum a putut sa imi faca una ca asta,,daca spune ca ma iubit si ca ma iubeste.



Nu-mi place atitudinea ta. Ma trimite cu gandul la mandrie fara motiv si "autosuficienta". Nu cred ca vei iesi de aici, cata vreme continui sa gandesti si sa te percepi in felul asta. Crezi ca vei rezolva ceva daca o privesti de sus? Incearca sa te privesti in oglinda (una "sufleteasca", bineinteles) prin ochii ei si atunci vei afla raspunsul si solutia.
niccostea
Postat pe 1 August 2008 10:44
faptul ca spui ca tu nu ai nici o vina.................imi da de gandit. Cum adica?Era femeia foarte fericita si dintr-o data asa din senin pleaca dupa altul....cu care mai sta si 5 ani.Mai gandeste-te si fii sincer in primul rand cu tine!
251cyz
Postat pe 1 August 2008 10:52
Iarta si uita!
Acesta e sfatul meu.
Dca nu poti ierta si nici uita ,ai calea deschisa spre divort!
Amiable
Postat pe 1 August 2008 11:00
De cele mai multe ori femeile inseala si cu sufletul, nu numai cu trupul. De ce ? Fiindca nu gasesc acasa ce au ele nevoie. Unele cauta alinare si iubire , unele cauta pe cineva sa le asculte, unele cauta un sex mai bun...deci, afla ce i-a lipsit si ce are nevoie.Spunea cineva, daca nu vedeai mesajele , ea ce facea , continua relatia cu respectivul? mergea cu 2 reletii in paralel?Cred ca in 5 ani a avut timp sa se gandeasca pe cine vrea si de ce, si cred ca-i ajungeau cateva saptamani, nu ani, ca sa-si dea seama. Cred ca problema ei a ajuns sa fie ca va iubeste pe amandoi, dar a avut ceva tarie sa continue 2 relatii , 5 ani de zile, in acelasi timp. M-am confruntat si eu cu o situatie asemanatoare, cand eram cu 2 persoane in acelasi timp, eram confuza, nu stiam ce sa fac si cu cine sa fiu pe viitor. Am ales in cateva luni....Cu unul dintre ei eram casatorita, dar relatia noastra nu mai mergea, totusi aveam sentimente foarte puternice ptr el si nu am putut sa renunt la el foarte usor....dar la celalalt gasisem ce nu aveam acasa, o persoana care ma asculta, care se purta foarte frumos cu mine, el stia ca sunt casatorita si nu a facut presiuni asupra mea si m-a inteles. Nu l-am ales pe sotul meu, fiindca in 5 ani de zile imi dadusem seama ce fel de persoana este si ca se va purta cu mine la fel ca pana atunci, si ca lucrurile nu se vor inbunatati pe viitor, ba din contra.... Dupa 4 ani, inca mai sunt cu persoana respectiva si nu-mi pare rau de decizia pe care am luat-o. Asa ca provoaca-ti sotia la o discutie si vezi ce a gasit la celalt si la tine nu....

Postat pe 1 August 2008 11:02
Din pacate nu cred ca ai sa poti uita vreodata. Asa cum majoritatea de aici i-si spun parerea din experientele proprii, la fel fac si eu. Au trecut 5 ani de cand am aflat ca ma insela, am crezut ca pot sa-l iert, am crezut ca pot uita si ca-l pot iubii in continuare. Nu a fost asa, am ajuns sa i-mi dau seama ca nu mai am incredere in el, ca nu-l mai iubesc. Durerea si dezamagirea e prea mare. L-am iertat pentru copil, iar acum copilul sufera. Se spune ca un copil uneste familile, dar am vazut prea multe cazuri in care atunci cand a aparut un copil, unul din parteneri a calcat stramb. Nu e o solutie sa ierti din cauza copilului. Spui ca ea regreta? Ce face ea ca sa te ajute sa uiti, ca sa i-ti recapeti increderea in ea , sa o ierti si sa o iubesti in continuare?
Sincer, eu regret ca nu am divortat atunci!
mikha3la
Postat pe 1 August 2008 11:31
De la: distrus_sufleteste, la data 2008-07-20 17:58:22povestea mea este foarte dureroasa si nu stiu cum sa incep,ma-m hotart sa scriu dupa ce am citit multe comentarii ale femeilor despre infideltate.
nu doresc nimanui sa treaca prin ce trec eu,pe scurt in urma cu 2 luni am gasit mesengerul sotiei deschis,din curiozitate am intrat in arhiva si ce am gasit acolo ma socat.
nu va-m spus ca o iubeam foarte mult si aveam o incredere oarba in ea,a fost un soc pentru mine sa descopar ca sotia mea avea o relatie de aproape 5 ani.
suntem casatoriti de 10 ani si avem si un copil,din acel moment in sufletul meu este o mare durere, 5 ani am fost mintit si tradat.
am avut o discutie aprinsa in acele momente,cateva zile nu am fost om,dar dupa ce am putut comunica ne-am mai linistit si am hotarat impreuna sa ne salvam casnicia,nu a fost usor dar faptul ca o iubesc ma ajutat,si ea ma iubeste.
in acele momente am pus-o sa aleaga intre mine si el,si mia spus ca nu sa pus nici o data problema sa aleaga,datorita faptului ca ma iubit,dar in casnicia noastra parca intervenise un sentiment de automultumire din partea mea,nu mai comunicam,se intamplase ceva.
dar tot nu am liniste si nu pot sa inteleg de ce a facut acest lucru,de ce ma tradat,
ma macin singur,incerc sa ma port normal dar nu imi da pace acest lucru.in aceasta perioada ne-am redescoperit unul pe altul, iubirea noastra nu a disparut,dar in sufletul meu este o adevarata furtuna,incerc sa nu ii transmit aceasta stare si ei pentru ca este foarte sensibila,am avut si discutii mai aprinse de la faptul ca o intreb mereu de ce si cum ma inselat.
ma-m gandit si la divort,dar faptul ca o iubesc pe ea si pe copil,ma facut sa am puterea sa incerc sa imi salvez casnicia.
am fost si la un pshihoterapeut,acesta mi-a spus ca problema este la mine,ca pentru ea este mai usor,dar eu am sa ma vindec mai greu,a avut dreptate.
oricat de bine ne intelegem acum nu am liniste.
nu imi vine parca nici acum sa cred,ca am fost tradat,chiar daca ia-m spus ca o iert parca ceva in sufletul meu imi spune ca nu va fi asa.
pentru mine casnicia a fost ceva sfant,si parca sa rupt ceva in mine,nu mai am incredere in oameni,sa nu mai spun in femei.
am incercat sa inteleg ce a determinat-o sa ma insele,totul a pornit de la un prieten din copilarie pe care la intalnit acum 5 ani,mi-a spus ca avea cu cine sa comunice,ca o intelegea,dar daca avea nevoie de un prieten de ce a trebuit sa faca si sex?a fost egoista nu sa gandit ca are un sot,copil,aceste lucruri nu au contat?
acum ce va face daca nu pot trece peste asta,va ramne fara familie,copilul va avea de suferit,la asta nu sa gandit,cel mai mult sufera un copil cand parintii se despart.
in mine se da o lupta intensa,nu stiu cum sa trec peste acest moment distrugator din viata mea.
povestea este lunga si as vrea sa aflu parerea altor persoane,mai ales acelor femei care sunt pro infidelitate.
credeti-ma ca nu as vrea sa treaca prin ce trec eu in aceste momente.

caty2407
Postat pe 1 August 2008 12:02
Fiecare din noi la un moment dat in viatza suntem inselati sau inselam intr-un fel sau altu....de ce ??? Unul din raspansurile pe care eu le-am primit eu a fost '' viatza e scurta de ce sa nu ma bucur de toate placerile ? " superficial raspuns.....insa in timp....incepi sa intelegi....durerea pe care o simntzi tu acum numai timpul o poate vindeca , nu de tot...insa te va durea din ce in ce mai putizn
Mai e o vorba ramaneasca veche...cui pe cui se scoate...
aglaia
Postat pe 1 August 2008 12:08
nu am spus nici o data ca eu nu am nici o vina,vina mea este ca am avut o incredere prea mare in persoana de langa mine,tot timpul a iubit-o si iam aratat lucrul acesta,a fost alintata,iubita de catre mine...
de aceea ma doare foarte tare
spunea cineva ca o bere este mai inportanta decat actentia acordata unei femei,nu beau decat ocazional 1-2 beri,trec zile intregi fara sa beau nimic.,deci nu avea ce sa imi reproseze pe aceasta tema,in ziua de astazi bautura este adevarat distruge multe familii.
iar altcineva spune ca nu am observat nimic,ce sa observ daca ei se intalneau in timp ce eu eram la munca,a avut grija sa ascunda foarte bine orice urma.
pentru mine era doar un prieten din copilarie cu care se mai vedeau din cand in cand,mai vorbeau pe mesenger...
de-a lungul timpului mi-a reprosat ca ia-m indepartat un prieten di scoala,doar prieten intradevar,dar eu ia-m spus ca barbatii si femeile nu pot fi prieteni,si iata ca am avut dreptate...
nu am spus ca as fi barbatul perfect,dar nu ar avea de sa se planga in privinta mea,doar poate faptul ca in acea perioada cand a inceput sa ma insele stateam la mama ei,si intradevar nu era usor sa stai cu soacra,poate neavand intimitatea unei locuinte a noastra poate comunicarea intre noi a fost afectata.
dar intre timp am reusit sa ne luam o locuinta a noastra,de ce a continuat?
am mai spus este o fiinta mai sensibila,ce nevoie avea ea de un prieten cand ma avea pe mine,o iubeam ii faceam toate voile...
imi pare rau de ea ca a ales tocmai acest om sa ma insele,daca ar putea sa faca cineva o comparatie intre mine si el mi-ar da dreptate.
eu intodeauna am fost un om integru,cinstit,nu mi-a placut sa mint in viata si nici nu am suportat pe cei care mint,
dupa 1 an cand mi-a povestit ca sa impriatenit cu un prieten din copilarie,am cunoscut niste oameni ca nu au avut cuvinte de lauda despre respectivul,era laudaros,mincinos,profita ca cunoaste anumite persoane importante pentru a se lauda cu asta,nu era bine vazut de catre cei care il cunosteau,il tolerau datorita unui anumit om.
nu am vrtu sa iau in seama aceste lucruri si de aceea am acceptat sa mai vorbeasca din cand in cand cu el.
iar eu ca barbat nu pot sa inteleg o femeie,este aspectul fizic..ca poate cei care au citit acest lucru care mi se intampla se gandesc si la aspectul fizic,ca poate respectivul era mai bun ca mine,ce femeie care are un sot cu ochii verzi,72 kg,1,73 cm alege sa il insele cu unul care are tot 1,73 cm dar 100kg?
iar in plan sexual nu a avut de sa se planga nici o data,nu am nici un fel de probleme de acest fel.
am intrebat-o daca era cumva mai bun ca mine,si mi-a raspuns ca sexul nu conta pentru ea...
da dar a facut...
cum ma simt eu ca sot si ca barbat eu acum?
este dureros cand esti tradat tocmai de persoana pe care ai iubit-o,respectata,si ai avut incredere in ea.
ganditiva la cuvantul INCREDERE.
cand va hotarati sa il tradati pe cel de langa voi,si daca merita sa ii faceti asta.

Postat pe 1 August 2008 15:13
Nu o sa poti sa mai ai niciodata incredere in ea..pacat ca nu a putut pretui ce a avut acasa..ce n`as da sa am si eu un sot ca tine candva:D
Amaruie
Postat pe 1 August 2008 15:56
Cine te-a intrebat cum de n-ai observat nimic timp de 5 ani, nu cred ca se referea la intalniri, efectiv. Teoretic, daca o iubesti asa cum spui si daca iti pasa de ea suficient, trebuia sa fi simtit momentul in care ea si-a inceput viata dubla. Cum zicea si Nycole31, femeile inseala si cu sufletul, iar daca sufletul tau era alaturi de al ei, asa cum sustii, tu trebuia sa iti fi dat seama ca a inceput sa te insele. De obicei in sufletul unei femei are loc un soi de "lupta" atunci cand isi pune prima data problema sa-si insele sotzul. Exceptand cazul in care sotia ta nu a avut nici un fel de remuscari, tu trebuia sa fi perceput "lupta" asta intr-un fel sau altul. Faptul ca timp de 5 ani tu nu ai simtit nimic ma face sa cred altceva decat afirmi tu.
Sau... ok, tu poate ca o iubeai, dar in felul tau. Te-ai gandit ca poate ea are nevoie de un alt tip de iubire decat cea pe care zici ca i-o ofereai tu? Nu stiu daca poti schimba ceva in asta.... poate ca pur si simplu sunteti temperamente diferite si ce intelege unul prin iubire e departe de ceea ce isi doreste celalalt.
Oricum, continuind sa-ti plangi de mila si sa te lamentezi nu te va ajuta sa o re-cuceresti. Ba cred ca din contra! Gandeste-te bine si incearca sa-ti amintesti cum erai in urma cu 10 ani, cand probabil ca era indragostita de tine si incearca sa redevii omul de atunci. Nu te mai compara cu celalat, uneori inselam tocmai pt ca vrem contrariul a ceea ce avem acasa, indiferent ca e bun sau nu. Si incearca sa scapi de atitudinea asta de "eu sunt bun, i-am oferit tot". Inca o data: nimeni nu da deoparte friptura si tortul, ca sa manance mamaliga cu ceapa!
niccostea
Postat pe 1 August 2008 16:41
monako_claus crezi ca de inselat imi arde mie,razbunarea nu este pentru mine o prioritate,ca sa nu mai zic ce incredere mai am eu in femei in aceste momente, nu mai vreau sa investesc sentimente pentru cineva.
am sa raspund si pentru niccostea,daca avea nevoie de o alta dragoste de ce nu a venit sa spuna ca nu mai poate sa stea cu mine,trebuia sa divorteze,nu a tinut-o nimeni cu forta,dar nu trebuia sa ma tradeze,am avut un moment cand am vazut ceva,o data am vazut-o iesind de pe o alee,am avut o indoiala,dar subconstientul meu imi spunea ca nu este nimic,nu am intrebat-o nimic in ziua aceea,am zis ca nu este nimic in neregula.si mai erau momente in care parca simteam ca ceva nu este cum ar trebui sa fie,asta pentru cei care mau acuzat ca nu am simtit nimic in acesti toti ani,dragostea este oarba.
nu mia dat motive sa fiu gelos,totul era normal intre noi,a stiut sa isi ascunda sentimentele.

Postat pe 1 August 2008 19:13
prietene,primeste un sfat de la o femeie inselata timp de sapte ani cu una mai batrina decit ea si urita cu spume si care a aflat dupa ceva ani ca exista si a doua...........scapa de ea ca astfel de specimene sint irecuperabile!nu vei uita niciodata si te va insela din nou pentru ca e in natura firii ei!vei gasi o alta care sa te merite deoarece nu toate sint la fel asa cum si eu am acum un sot extraordinar care merita dragostea mea!copilul meu este mult mai fericit si a gasit linistea si echilibrul!elementul de ex sotul meu a facut si copil cu individa caree era casatorita si ea iar sotul ei a aflat abia acum! stii de ce te alege pe tine????????are siguranta pe care amantul nu o da s-au amantul nu o vrea ca nevasta deoarece nu poate avea incredere in ea.cunosc multe femei care inseala si marea majoritate spun ca vor diversitate s-au se plictiseala!sint vrajeli ieftine celelalte scuze! mult succes!

Postat pe 1 August 2008 20:32
E trist ce ti s-a intamplat. Esti sigur ca o iubesti? EA sigur nu te iubeste si nu cred ca te-a iubit vreodata.Sotul a avut o relatie de 2 ani, l-am descoperit si nici nu si-a cerut iertare. Nu o sa poti uita tradarea ei niciodata si nu vei avea incredere in nici o femeie. Tu hotarasti ce vei face cu viata ta. Totusi incearca sa judeci la rece. E FOARTE FOARTE GREU.....
mironosita
Postat pe 1 August 2008 22:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum fac sa il recuceresc? 47 De la: MitzyMik 28 Iulie 2009 23:50
De Ce cand iubesti inseli? 404 De la: 24 Iulie 2013 13:41
epilator laser ptr indepartarea definitiva a parului 1 De la: kudika029311 8 Ianuarie 2011 18:25
L-am inselat? 39 De la: AndM 25 Iunie 2012 17:27
Oare am gresit? 7 De la: geany_9 6 Iulie 2011 15:44