Setari Cookie-uri

depresie...

m-am despartit de prietenul meu acum un an...si nu reusesc sa trec peste !!! a fost o perioada cand am dus-o mai bine..pentru ca imi placea de alt baiat ,dar tipu' a fst neinteresat,ba chiar s-a purtat si urat cu mine...si am inceput sa-l revad pe fostu ,de multe ori din intamplare, de mana cu actuala lui. el m-a parasit pentru ea. desi se mai vedea cu mine cand era cu ea.deci a inselat-o cu mine...el imi zicea ca ce are cu ea nu se poate numi relatie.dar eu am decis sa nu mai ne vedem,pentru ca nu vroiam sa il impart cu ea.si acuma mi se lauda mie ca se iubesc,ca se potrivesc si isi pune poza cu ea la avatar cand se saruta cu ea. cum poate un tip care a avut o relatie de 3 ani cu mine sa se schimbe atat!!de fiecare data cand ii vad ma apuca plansul,pt ca ma doare!ma doare cand vad ca nu-i mai pasa,cand vad ce bine o duce.si eu,in fiecare seara nu am somn,plang des...prieteni nu am pentru ca i-am pierdut pe parcus din cauza ca tot cu el ieseam.si acum n-am ce face cu timpul liber!stau in casa pe internet toata ziua!!mi-ar placea sa ies si eu la plimbare,la o discoteca,la un film,la un suc,la strand,la petreceri,dar nu am cu cine!! sunt lipsia de viata de atunci..nu am energie,sunt foarte trista...va rog dati-mi niste sfaturi
dorina_77
Postat pe 17 August 2008 15:58
Incearca sa-ti faci prieteni noi...totul are un inceput,macar incearca...nu te mai gandi,doar vezi ca el e indiferent.Si eu trec printr-o situatie oarecum similara....vad ca lui ii merge bine,dar ce rost are sa ma tot gandesc la asta?Macar tu esti intr-un oras mare,unde ai ocazia sa iesi in multe locuri si sa-ti faci noi prieteni...sau macar incearca sa reiei legatura cu o parte din vechii prieteni...esti tanara,ai tot timpul inainte sa cunosti si alte persoane...si stii f bine de ce face el asa,ca sa te oftici tu,asa ca nu-i da ocazia,cel putin cand te intalnesti cu el
onuta81
Postat pe 17 August 2008 16:46
De la: onuta81, la data 2008-08-17 16:46:19Incearca sa-ti faci prieteni noi...totul are un inceput,macar incearca...nu te mai gandi,doar vezi ca el e indiferent.Si eu trec printr-o situatie oarecum similara....vad ca lui ii merge bine,dar ce rost are sa ma tot gandesc la asta?Macar tu esti intr-un oras mare,unde ai ocazia sa iesi in multe locuri si sa-ti faci noi prieteni...sau macar incearca sa reiei legatura cu o parte din vechii prieteni...esti tanara,ai tot timpul inainte sa cunosti si alte persoane...si stii f bine de ce face el asa,ca sa te oftici tu,asa ca nu-i da ocazia,cel putin cand te intalnesti cu el


pai ce rost are sa faca asa ca sa ma oftic eu...ca dupa cum se vede nu da doi bani pe mine si nici nu a dat...
eu as vrea sa-mi fac prieteni noi..dar nu stiu cum :(
dorina_77
Postat pe 17 August 2008 20:33
Dc nu sti cum? Prieteni nu inseamana numai baieti cu care sa ai o rel, pot sa fie si fete sau doar simpli amici. Dc iesi o sa incepi sa uiti, nu e bine sa stai in ksa unde te lovesc amintirile.
EuBebelusa
Postat pe 18 August 2008 13:34
corect bebelusha!!!prieteni inseamna atat baieti cat si fete si cine stie ce va iesi de acolo poate o amica iti face cunostinta cu un prieten care e in situatia ta(singur)si asa se leaga noi prietenii!!!nu tre sa stai in casa sa iti plangi de mila ca nu rezolvi nimik!!!capul sus ca viata merge inainte!!
aurrorandreea
Postat pe 18 August 2008 21:10
Fa-ti prieteni, cauta-ti de lucru prin casa daca nu un job...incearca sa-ti construiesti un nou cerc de PRIETENI SI PRIETENE...Sau suna fostii colegi, intalneste-te cu ei...chestii de genu!Si cel mai important,nu te mai gandi la el...Intotdeauna este loc de ceva mai bun!!!
blindgirl
Postat pe 18 August 2008 21:33
nu stiu de unde sa pornesc..toti au pereche...si deci nu pot iesi foarte des cu fostii colegi,decat o data la 2-3 luni..cand sunt disponibili.vreau sa-mi fac prieteni..dar nu stiu unde sa caut...
dorina_77
Postat pe 18 August 2008 21:41
pai... uite la ce m-am gandit eu.. e drept ca la mine au trecut abia 3 sapatamani de la despartire.. dar am ganduri mari vreau sa ma duc la cursuri de dans... chiar daca nu am un partener.. ce daca? e ceva ce mi-am dorit demult... astept insa sa termin facultatea (mai am niste hop-uri de trecut acum in septembrie)... iar cand simt ca ma iau gandurile "negre" si imi zboara mintea la EL plec de acasa... oriunde.. in parc, pe strazi.. pana imi trece; am si un amic cu care mai ies cam o data pe sapt, cu care mai vb la tel si pe mess... o am pe sora mea care e si ea singura... asta e... inca nu pot sa imi revin.. dar macar incerc; viata merge inainte; am postat si eu povestea mea.. daca esti curioasa... vei afla prin ce trec si eu; bafta multa' trebuie sa fim tari
suflet_pe_note_vorbitor
Postat pe 18 August 2008 21:52
eu va propun sa facem un cerc :D daca doriti o intalnire de proba,poate mai multe...si nu vreau sa fie ca un fel de alcoolici anonimi ci un fel de...nu stiu,cerc de prieteni :) ce ziceti?
andreees
Postat pe 19 August 2008 04:19
aaa...am uitat sa mentionez,sunt la facultate in bucuresti asadar locuiesc (momentan) aici. :)
andreees
Postat pe 19 August 2008 04:21
Dorina 77 , dc te gandesti ca nu ai cu cine sa iesi sau ca nu ai cum sa uiti atunci o sa fie si mai greu. Eu am trecut prein etapa aia si am ajuns sa-l sun si sa ne impacam. Nu mia facut deloc bine, ci mai mult rau pentru ca la 2 sapt ma lasat iar. Au trecut aproape 2 sapt de cand ne-am desp ultima oara si m-am gandit doar in prima zi ca nu pot sa fac nimic fara el. Apoi, am inceput sa ies, sa rad, sa vad ce inseamna viata si fara o relatie, fara el. Si chiar mi-e bine, iar cand ma apuca melancolia sun pe cineva. Nu trebuie sa cunosti baieti numai pentru o relatie, poti doar sa iesi, sa razi si vei ajunge sa te gandesti cat mai putin pentru ca fiind mereu ocupata nu vei avea cand sa te gandesti.
EuBebelusa
Postat pe 19 August 2008 16:16
Panselutzaa, ideea ta e super tare. Si eu as vrea sa fac cursuri de dans da pentru moment mi-am ocupat urmatoarelee luni cu facultatea si scoala de soferi:D.
EuBebelusa
Postat pe 19 August 2008 17:15
De la: EuBebelusa, la data 2008-08-19 16:16:43Dorina 77 , dc te gandesti ca nu ai cu cine sa iesi sau ca nu ai cum sa uiti atunci o sa fie si mai greu. Eu am trecut prein etapa aia si am ajuns sa-l sun si sa ne impacam. Nu mia facut deloc bine, ci mai mult rau pentru ca la 2 sapt ma lasat iar. Au trecut aproape 2 sapt de cand ne-am desp ultima oara si m-am gandit doar in prima zi ca nu pot sa fac nimic fara el. Apoi, am inceput sa ies, sa rad, sa vad ce inseamna viata si fara o relatie, fara el. Si chiar mi-e bine, iar cand ma apuca melancolia sun pe cineva. Nu trebuie sa cunosti baieti numai pentru o relatie, poti doar sa iesi, sa razi si vei ajunge sa te gandesti cat mai putin pentru ca fiind mereu ocupata nu vei avea cand sa te gandesti.


la fel ca si tine,am incercat sa ne impacam,am iesit cu el la munte,pe banii mei,ca el nu avea,a fost foarte frumos...dar mi-a zis ca nu mai vrea.de ziua lui l-am chemat la mine,i-am facut de mancare,i-am luat cadou...dar aceeasi chestie...imi zicea ca ii sunt draga,dar ca nu mai se poate...nu a apreciat nimic din ce am facut,mi-a zis ca intre noi va ramane doar un salut,pentru ca el are prietena,si o iubeste.desi prietena lui nu stie ca noi ne-am mai vazut.
am incercat sa schimb ceva,am iesit la inceput cu multa lume...dar toti aceia cu care am iesit au pereche.si nu sunt disponibil decat foarte rar. si cateodata nu ma simt prea bine,cand vad ca toti au perechea lor si restul nu mai conteaza..
am incercat sa vad partea buna a singuratatii,dar deocamdata nu o vad,petru ca vad ca nimeni nu ma apreciaza cum sunt.in plus, pentru ca fostul m-a facut sa ma simt ca naiba,ca imi zicea cum sa se insoare cu o persoana ca mine,ca nu ma inteleg cu toata lumea,ca nu-s sociabila,ca nu stiu sa dansez,ca-s prea geloasa,ca nu-mi plac prietenii lui...
dorina_77
Postat pe 20 August 2008 12:07
Crede-ma ca ma abtin ingrozitor sa nu-l sun, sa nu vb cu el. Intre noi nu a ramas nici makr un salut, nu mai vb deloc pt k a zis k nu mai vrea sa mai vb niciodata cu mine. Doare enorm dar incerc sa fiu tare. Fa si tu a fel. Desi stiu ca sfaturile nu ajuta, mie toti mi-au zis k cu timpul o sa fie mai usor, au trecut 2 sapt si e din ce in ce mai greu dar incerc sa ma bucur de viatza. Bafta!!!
EuBebelusa
Postat pe 20 August 2008 13:03
De la: EuBebelusa, la data 2008-08-20 13:03:47Crede-ma ca ma abtin ingrozitor sa nu-l sun, sa nu vb cu el. Intre noi nu a ramas nici makr un salut, nu mai vb deloc pt k a zis k nu mai vrea sa mai vb niciodata cu mine. Doare enorm dar incerc sa fiu tare. Fa si tu a fel. Desi stiu ca sfaturile nu ajuta, mie toti mi-au zis k cu timpul o sa fie mai usor, au trecut 2 sapt si e din ce in ce mai greu dar incerc sa ma bucur de viatza. Bafta!!!


mie mi-a luat ceva mai mult sa nu-l mai caut...ii scriam mesaje.asa,mai rar,cand ma apuca.dar nu am rezistat sa nu-i zic vorbe grele cand i-am vazut poze cu ea la avatar cum se sarutau si pe hi5.i-am zis multe,printre care sa se duca sa se "sa se consoleze" la iubitica,ca vai ce rau ii sa ai prieteni asa prosti,ca mai mult de o fata ca ea nu poate cuceri,ca sa mearga si el sa-si dea bacul.cand ma deranja cu ceva anume ii vorbeam urat.l-am sunat intr-o zi ca si-a picat licenta,si mi-a dat-o pe ea la telefon.deci am crapat de nervi si i-am zis sa se maturizeze.si mi-a zis ca intre noi va mai ramane un salut si atat,si daca il tot insult nici atat.si i-am zis ca acuma se vede cat m-a iubit de mult,si de geaba se lauda ca iubeste,ca habar nu are ce e iubirea.
de atunci nu l-am mai cautat,dar ne-am intalnit prin oras si m-a durut sa-l vad.mai ales pentru ca se tot uita la mine.ma intalneam des cu el si totdeauna era cu ea.ultima data cand ne-am vazut parca se bucura sa vada cum sufar pentru ca il vad cu ea.s-a uitat de jos in sus,mi-a zambit,dar nu m-a salutat doar dupa ce am salutat eu. a doua zi mi-a scris pe mess.aveam o poza cu un caine la avatar si m-a intrebat daca e al meu.
de 1 luna nu am mai vb nimic cu el si nici nu voi mai face nimic,pentru ca de fiecare data cand m-am interesat de el mi-a "rasplatit" pe masura
au trecut 9 luni si nu-s ok...parca sunt la fel ca la inceput.incerc sa fac ceva cu viata asta,dar de fiecare data ma bat de trecut..se spune ca timpul vindeca toate..inca mai astept...
dorina_77
Postat pe 20 August 2008 19:53
Ceau!Te inteleg si eu..asa cum majoritatea o fac.Toate am trecut sau chiar trecem prin asta..Indiferenta doare,si asta e drept.Dar trebuie sa te obisnuiesti.Nu ai in cercul in care te invarti nici macar o colega,un coleg cu care sa vorbesti,sa iesi?Sa stai in casa mereu..nu te ajuta,si mai ales ca nu faci ceva ,sa nu te mai gandesti la el.Nu-i mai vorbi pe mess,da-i ignore sau schimba-ti id-ul.Impune-ti sa-l uiti,si incepi sa te gandesti la altceva.Bafta
ayda4ever
Postat pe 20 August 2008 22:50
De la: ayda4ever, la data 2008-08-20 22:50:11Ceau!Te inteleg si eu..asa cum majoritatea o fac.Toate am trecut sau chiar trecem prin asta..Indiferenta doare,si asta e drept.Dar trebuie sa te obisnuiesti.Nu ai in cercul in care te invarti nici macar o colega,un coleg cu care sa vorbesti,sa iesi?Sa stai in casa mereu..nu te ajuta,si mai ales ca nu faci ceva ,sa nu te mai gandesti la el.Nu-i mai vorbi pe mess,da-i ignore sau schimba-ti id-ul.Impune-ti sa-l uiti,si incepi sa te gandesti la altceva.Bafta

ciao! de uitat nu stiu cum sa-l uit,mi-am facut alt id,dar dimineata primul lucru care imi vine in minte e el.nu am cu cine sa ies decat ocazional,prieteni am doar cu jumatati de norma :(
dorina_77
Postat pe 21 August 2008 00:49
Ideea ta, Andreees, este foarte buna...poate nu va fi privita din prima cu ochi buni dar, fetelor, haideti sa ne gandim...automat suferinta fiecaruia dintre noi poate fi inteleasa cu adevarat doar de persoanele care se confrunta cu ce ne confruntam noi...nu care vorbesc din carti, nu credeti?
In plus, unde-s doi puterea creste...nu se stie niciodata, un umar prinde bine intotdeauna si mai ales o parere obiectiva, o parere din exterior,la fel! Si e putin diferit, nu-mi spuneti ca aici, pe forum, v-ati deschis total, ati povestit tot -ganduri, simtitri, trairi, aspecte ale povestirii- pt ca stiu ca nu e asa...cine isi pune pe tapet viata cu tot ce implica ea?E altceva cand vorbesti cu un om fata in fata, intr-un cerc mai restrans...
Eu sustin ideea!
V-am pupat pe toate si va doresc, asa cum si mie imi doresc dar nu am curajul sa fac ceva in acest sens, tot ce e mai bun pe lumea asta ca si-asa e scurta viata!
pitik_mare
Postat pe 21 August 2008 15:11
Si mie mi se pare o idee buna! Deci, kre mai sustine kuza? Tre sa si finalizam, nu???
EuBebelusa
Postat pe 21 August 2008 17:48
da.Si eu ma bag
ayda4ever
Postat pe 21 August 2008 18:04
si eu as vrea,dar nu sunt din bucuresti
dorina_77
Postat pe 21 August 2008 22:15
da... ar fi super sa facem o intrunire,sa discutam pe diferite teme, sa radem, sa ne destindem si sa uitam de timp, poate chiar sa mergem si intr-un club.
dar vreau sa planificam cu o saptamana inainte,k toate dintre noi care dorim asta sa si putem veni... voi ce spuneti?
Ar fi distractiv!!!!

Postat pe 22 August 2008 02:30
Va multumesc :) O s'o facem si pe'asta de la inceputul lui septembrie sunt libera. :*
andreees
Postat pe 22 August 2008 13:46
perfect vorbim cu o sapt inainte si ne intalnim. Da nu vb f mult de cei kre ne-au suparat k ideea e sa uitam de ei nu sa-i pomenim mereu Ce ziceti?
EuBebelusa
Postat pe 22 August 2008 14:56
si eu ma bag... come on.,viata nu se termina dupa o despartire...totul in viata se intampla cu un motiv!
dydy88
Postat pe 22 August 2008 15:24
si eu vreau...as vrea sa ne intalnim,dar deocamdata is legat aici de cj:(
dorina_77
Postat pe 22 August 2008 15:39
Si nu ai drum deloc prin buc?
EuBebelusa
Postat pe 22 August 2008 15:48
De la: dorina_77, la data 2008-08-22 15:39:19 si eu vreau...as vrea sa ne intalnim,dar deocamdata is legat aici de cj:
(


deci e acum,pt moment...cu prima ocazie vii
dydy88
Postat pe 22 August 2008 16:23
si mie mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi

Postat pe 22 August 2008 18:32
Draga mea, ideile astea ca nu esti sociabila, nu esti dragutza, esti prea geloasa si altele de acest gen sunt niste aiureli si pornesc tocmai din complexele lui....Toate astea se spun atunci cand vrei ca cineva sa iti fie inferior...in legatura cu faptul ca ti-a spus ca are o prietena pe care o iubeste....e clar....tipul nu merita nici sa te gandesti cum a fost intre voi, dar apoi sa mai suferi...incearca sa iti gasesti placerile si sa te resfetzi... Prietenii apar cand nu-i astepti...nu apar cand ii cauti..De multe ori ai impresia ca si lumea care iti era prietena te respinge, sau se da ocupata! In momentul in care vei capata incredere in tine, ceea ce a reusit prietenul tau sa distruga, vei gasi si prieteni si va aparea si tipul care sa te stie respecta...Iti spun astea din experientza mea....cred, intzeleg si citind mesajul tau ma regasesc in persoana care eram acum 2 ani. Sper sa reusesti sa iti recapeti increderea in tine pentru a putea sa iti fie mai bine!
G_Diana
Postat pe 22 August 2008 20:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutati-ma cu un sfat pleaaaaaassssse!!! 44 De la: deya_22 27 Octombrie 2010 00:15
indiferenta sau... 15 De la: darksukkubus69 1 Iunie 2010 19:32
ne-am despartit 38 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:45
..Sunt complicat emotional :) 6 De la: kudika_10951 29 Iulie 2012 14:20
:( 11 De la: erikahd2008 20 Mai 2009 10:30