Mai multe
|
Legat de ,,esti varza '' ...nu am inteles niciodata de ce unii compara un aliment atat de bun cu prostia ..... Imi amintesc ca odata am folosit si eu expresia asta si mi-am retras cuvintele imediat pentru ca mi-am dat seama ca varza mi-a placut intotdeauna
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 12:16 |
||
|---|---|---|
uite ca si mie imi place varza.. si mai e o comparatie pe care nu am inteles-o niciodata...,,vaco,,! pai de ce se simt jignite unele femei cand sunt facute vaci? vacile sunt dragute.. si au niste ochi foarte frumosi
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 12:25 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-20 11:38:12meeeyyy... ce descriere frate ca cleopatra asta a copiat tot ce scrie la profilul meu!! Spre deosebire de cleopatra, la tine chiar se potriveste descrierea. Vad ca tu sti cand sa fi cinica... vesela... prietenoasa. Iar dulciurile cui nu-i plac???? Doar ca trebuie sa fim ponderati altfel, tot ce e in exces face rau nu? Poate nu chiar tot |
||
|
|
||
|
mikha3la Postat pe 20 August 2008 14:51 |
||
De la: oanna81, la data 2008-08-20 12:25:14uite ca si mie imi place varza.. plua ca dau lapte
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 15:00 |
||
|
Cleopatra ...avand in vedere ca ,,vaca'' la care te referi are peste 400 de mesaje iar tu esti de abia la al 8 lea ....frumos ar fi sa-ti schimbi descrierea daca tot zici ca este vb de o coincidenta . As mai sugera sa mai lucrezi un pic la vocabular si modul de exprimare .... Este un forum public ,toata lumea are loc aici dar cei ca tine nu sunt bine primiti intr-o comunitate deja formata . |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 18:47 |
||
Draguta ,vezi sa nu faci scurta la mana de la atata tastat ...deja se observa problema pe care o ai cu vederea ca altfel nu-mi explic de ce nu ai dezactiva caps lock-ul ala Daca tot te-ai uitat la profilul ei ar fi trebuit sa remarci faptul ca fata si-a pus poze recente spre deosebire de tine care ti-ai pus pozele de pe vremea cand aveai 15 ani jumate . Si daca bunul simt iti lipseste atat de mult incat sa te iei de aspectul fizic al unei utilizatoare ...mai are rost sa mai continui ? Iti dau un pont : s-ar fi putut termina toata povestea asta frumos , fara sa se ajunga la jigniri si comparatii bovine daca ai fi stiut sa te comporti de prima data dar se vede clar ca nu ai nici cea mai mica idee despre ce vorbeam in primul mesaj. Kudika nu o sa inchida usa nimanui in schimb alti utilizatori vor observa comportamentul tau de doi lei mai ales ca ai avut proasta inspiratie sa copiezi o fata bine vazuta pe acest site |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 19:31 |
||
|
Uuuuuuu...ce caractere domnule,cata gingasie...Ciudat,cand privesti chipul angelic nu ai spune...!Lasati comparatiile pt alte ocazii si incercati sa va bazati pe ceea ce vedeti.Daca un om cere un sfat,incercati sa ii dati unul daca puteti,daca nu...de ce va mai obositi sa tastati jugniri la adresa persoanei in cauza???Cleopatra,ce ti-a facut tie fata asta sa te iei asa de ea? Nu uita ca esti pe un forum!Stii ce inseamna asta?Daca nu,te ajut cu o explicatie,dar cred ca stii.Bun,acum,daca ai ceva de spus la subiect,mai exact un sfat,dat in limitele bunului simt,da-l,daca nu,sunt o gramada de subiecte la care sigur ai si tu o parere-incearca acolo! |
||
|
sweetpink Postat pe 20 August 2008 19:45 |
||
De la: cleopatracosmina, la data 2008-08-18 01:20:25ESTI VARZA.trebuie sa fii tare nefericita cu viata ta sa dai dovada de asemenea atitudine.de unde vine atata rautate?de ce? cu ce a gresit fata fata de tine?
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 19:46 |
||
| Si acum la subiect...Daca au trecut 2 ani...eu cred ca el a avut destul timp sa faca un pas,si totusi nu l-a facut desi avea destule ocazii.Acum o intrebare-daca te-ai duce tu la el si l-ai aborda,care ar fii cel mai groaznic lucru care ti-l poti imagina ca se poate intampla?Sa te respinga?Macar stii ca nu mai ai de ce sa faci palpitatii aiurea cand apare-si crede-ma ca nu vei mai face pt ca il vei privi cu alti ochi,deci parerea mea-go for it ca nu ai nimic de pierdut.Macar stii unde esti si ce sa faci! | ||
|
sweetpink Postat pe 20 August 2008 19:48 |
||
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-20 19:46:11De la: cleopatracosmina, la data 2008-08-18 01:20:25ESTI VARZA.trebuie sa fii tare nefericita cu viata ta sa dai dovada de asemenea atitudine.de unde vine atata rautate?de ce? Pai micutule , chipul ala angelic nu tre sa aibe si el o parte intunecata ? doar nu credeai ca e perfecta copila asta ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 19:52 |
||
Cleopatra draga , fa bine si sterge pozele alea si pune un semn cu prost crescuta,nesimtita si un neuron lipsa sa stie oamenii cu cine stau de vorba macar desi ....mai bine lasa-le ,oricum te catalogheaza imediat dupa ce-ti citesc mesajele
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 19:54 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-20 19:54:58Cleopatra draga , fa bine si sterge pozele alea si pune un semn cu prost crescuta,nesimtita si un neuron lipsa sa stie oamenii cu cine stau de vorba macar desi ....mai bine lasa-le ,oricum te catalogheaza imediat dupa ce-ti citesc mesajele sigur am atins o coarda sensibila la cata furie am provocat... se petrece o drama serioasa in viata acestei femei. seamana un pic cu marinela. oare cauta ceasi soarta? sigur esti foarte nefericita in viata.sigur ai nemultumiri mari legate de persoana ta daca esti atat de rea.rautatea vine de la frustrare si nefericire,plus un gram de prostie si ne alegem cu .....o cleopatra. cred ca nu esti bagata destul in seama si consideri injuriile oameniilor un fel de a te simti bagata in seama.sunt convins ca nu ai multi prieteni care te suporta pe lumea asta si multi barbati te trateaza cu spray de gandaci.sper sa se schimbe norocul tau zilele astea ca tere mi-e mila de tine. |
||
|
Postat pe 20 August 2008 20:02 |
||
| Eu cred ca rabufnirile astea ale Cleopatrei se datoreaza unor frustrari refulate prea mult timp,iar acum ca poate sa fie incognito pe un forum ... da tot ce poate...Draga mea inceraca aici-http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19465/frustrati-e-aveti-cuvantul.html-s-a facut un topic special pt voi!Sau daca nu,poate te putem ajuta cu ceva-impartaseste-ne problemele tale! | ||
|
sweetpink Postat pe 20 August 2008 20:03 |
||
De la: sweetpink, la data 2008-08-20 20:03:28Eu cred ca rabufnirile astea ale Cleopatrei se datoreaza unor frustrari refulate prea mult timp,iar acum ca poate sa fie incognito pe un forum ... da tot ce poate...Draga mea inceraca aici-http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19465/frustrati-e-aveti-cuvantul.html-s-a facut un topic special pt voi!Sau daca nu,poate te putem ajuta cu ceva-impartaseste-ne problemele tale! ma bucur sa vad ca nu sunt singurul cu acest dar. sigur tipa a trecut sau mai trece prin frustrari si tragedii serioase pe lumea asta.trebuie sa inteleaga ca daca se poarta asa va atrage si mai multe drame in viata ei . oricum io incep sa pregatesc mitralierele
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 20:08 |
||
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-20 20:08:01De la: sweetpink, la data 2008-08-20 20:03:28Eu cred ca rabufnirile astea ale Cleopatrei se datoreaza unor frustrari refulate prea mult timp,iar acum ca poate sa fie incognito pe un forum ... da tot ce poate...Draga mea inceraca aici-http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19465/frustrati-e-aveti-cuvantul.html-s-a facut un topic special pt voi!Sau daca nu,poate te putem ajuta cu ceva-impartaseste-ne problemele tale! Ciudat ca nu am vazut ce ai scris mai sus :) |
||
|
sweetpink Postat pe 20 August 2008 20:12 |
||
|
Se pare ca ai o problema grava ....probabil ca un om fara inima te-a pus la un regim strict fara voia ta si de fiecare data cand te prindea in bucatarie iti spunea ca nu-ti ciorba ....acum ai ramas cu sechele. Hai sa-ti explic cum sta treba ok ? sa nu zici ca-s rea asa cum probabil ai putea crede ...doamne fereste , mie imi pasa de animalele de langa mine si tot timpul am incercat sa le ofer ceea ce au nevoie. Acum nu-ti pot intoarce spatele cand ai asa mare nevoie de o vorba buna ( micutule...lasa mitraliera,poate merge cu vb buna ) La primul tau mesaj postat ce ai facut ? in loc sa raspunzi la subiect frumos te=ai apucat sa jignesti ....aici ai gresit ok ? Puteai frumos sa treci peste si sa ajungi la categoria bancuri cu blonde ...acolo ai fi putut spune cate ceva despre tine ,lumea ar fi considerat ca este un banc bun si te-ar fi aplaudat ...sunt convinsa ca ai o multime de povesti haioase cu si despre tine ... Esti genul care suna la dacia asistenta ca i-a furat cineva volanul si tu defapt esti in spatele masinii |
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 20:12 |
||
De la: cleopatracosmina, la data 2008-08-20 20:06:13MAY NEGRU MIC URAT SI CU BURTA STAI SI TU DRAQULUI INGHESUIT.........DACA N-AI LOCnu ma voi dezbraca de caracter .nu ma cert cu femeile .... |
||
|
Postat pe 20 August 2008 20:13 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-20 20:12:23Se pare ca ai o problema grava ....probabil ca un om fara inima te-a pus la un regim strict fara voia ta si de fiecare data cand te prindea in bucatarie iti spunea ca nu-ti ciorba ....acum ai ramas cu sechele.are ceva cu ciorba , cu burta mea si cu viata,cred ca a mancat ciorba multa de la vreunu cu burta,sau branza de porc
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 20:16 |
||
De la: meliza, la data 2008-08-18 00:56:55aventura mea nu am ındraznıt sa o ımpartaºez cu amicele mele.deºi ele ºtıu o parte din poveste dar le am povestıt aºa cum aº fıı vrut eu sa decurga aventura ,deci nıcı pe departe cum au decurs lucrurıle.decı m am hotarat sa va povestesc voua.traıesc ın alta tara.imi place foarte mult de un fotbalıst foarte renumıt la el tara.prıma data l am vazut la mecı.atat de mult ımı placea ın fıecare zı cıteam despre el prın ziare .ºi ıntr o zı am avut ocazıa sa l cunosc.nu mi venea sa cred ca este aºa aproape da mıne ºi ca mi zambeºte.am facut schimb da telefoane.este tıpul meu de barbat.cat de bıne arata .sunt foarte pretentıoasa nu ma uıt la orıcıne.ºi eu arat foarte bıne .sunt model.ne am ıntılnıt de cateva orı apoı nu mai m a sunat.bınenteles ca nıcı eu nu l am deranjat.dar ın ultımul tımp ıl vad cam des.fregventam aceleaºi locurı.cand ıl vad sımt ca mı se taie respıratia.dar ma fac ca nu l cunosc cu toate ca de cateva orı am venıt ochı ın ochı ımedıat shımb prıvırea.parca nıcı nu l aº cunoaºte.da ınıma ımı bate la maxım.ıi sımt prıvırea asupra mea .dar nıcı el nu zıce nımıc.am facut o pasiune pt el.pur ºi sımplu ma obsedeaza.au trecut 2 anı de cand ıl cunosc.dar cand ıl vad sımt ca leºin.am cunoscut ºi altı barbatı dar pe el nu l pot uıta.cand ıes prin oraº ma rog de l aº mai vedea o data.nu ındraznesc sa le povestesc amıcelor mele.eu ma tın cu nasul pe sus ºi nu vreau sa ma ınjosesc.imı ascund bıne sentımentele nımenı nu ºi da seama de sıtuatıe .nu ºtiu cat o mai dureze pasıunea asta .ma cam chınuıe un pic. pana sa ma iau si eu de fatuca aia cu creierul ca in palma ( cleopatracsmina ), iti raspund prind cateva intrebari,ca sa ne lamurim si noi si sa te putem ajuta 1. te suna numai el? ( ai zis ca nu te-a mai sunat ) 2. cand il vezi , este insotit de cineva de nu-l bagi in seama? chiar de ar fi , nu vad motivul pt care nu ai discuta cu el, mai ales ca sunteti in comunitate 3.daca vrei sa nu-ti mai bata inima la maxim, sfatul meu este sa ai o discutie cu el, macar vei afla pe ce pozitii va aflati parerea mea, evident
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 20 August 2008 20:40 |
||
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 20 August 2008 20:55 |
||
Daaa...cred ca asa trebuia discutat de prima data cu ea ...si eu care am fost subtila tre sa invat sa injur cat mai repede ca vad ca nu se mai poarta subtilitatea in ziua de azi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 20 August 2008 21:03 |
||
Domnule Adicon,ce credeti,"ghiveci"e acceptabil?? Pt ca,aceasta fetiscana,Cleopatra,e ghiveci(si varza,si castravete ,si conopida...)De altfel,nici nu cred ca e femeie;e barbat sau,cel putin,pe acest nick,scrie un baietandru ,din ala....,care se crede smecher. In legatura cu Meliza,imi inchipui cam ce s-a intamplat,pt ca ea,nu spune,chiar tot.L-a placut mult pe acel fotbalist, cineva i-a facut cunostinta,el a profitat de o seara cu amabila si dragutza lui fana,care s-a daruit fara rezerve,o aventura de o seara,doua,fara implicari sentimentale sau de alt gen ,din partea lui,numai ca,ei,i s-au aprins si mai tare calcaiele.A ramas,doar problema ei,e indragostit si,oarecum,abandonata,dar nu ii poate reprosa nimic individului.Ii este ranit amorul propriu,credea ca il va cuceri totusi sau nu a avut timp sa creada nimic.Acum....e tot indragostita sau,doar,vrea sa isi ia revansa. Meliza,nu-ti bate capul,totul depinde de cum interpretezi.Spune-ti ca ai avut sansa sa petreci o noapte cu barbatul pe care ti l-ai dorit(ti l-ai comandat),alte fete nu au norocul asta Probabil ca,fiind f indragostita in seara aceea,nu ai fost la inaltime, sau asa iti inchipui tu.Lui,cred ca i-a placut,mai ales ca a fost si f magulit de "adoratia"ta pt el,de aceea esti asa de emotiva de atunci incoace,de cate ori il vezi.Schimba-ti atitudinea ,el nu e cu nimic mai presus decat tine ,doar ca,te-a intimidat atunci.Nu e nimic iesit din comun,revino-ti!Sigur ai multe calitati si,inca esti in formare.Ai doua optiuni:ori il abordezi pe acest ...don juan si iti platesti politele,ori,da-l incolo,nu ai nevoie de el,alege-ti altul ,ca poti.Bafta!
|
||
|
crinaD Postat pe 20 August 2008 21:09 |
||
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:10 |
||
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:12 |
||
hai acum sa te vad ce replici iti fata mintea aia de 2 lei..nici atat!!!
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:22 |
||
stiu cine este aceasta cleopatraaaa.... am asteptat sa scrie ca sa mi se confirme si gata.. stiu cine e.. scrie identic, cu aceleasi greseli si aceleasi expresii.. am 1 dilema insa eu ma intelegeam bine cu celalt user al ei.. (daca insistati va zic cine e ) si mai am o dilema.. cum naiba te intelegi tu cu iubitul ala al tau de alta natie in limba engleza cand esti lemn?? sau el e la fel de lemn ca tine si comunicati prin semne?
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:39 |
||
ZI-NE SI NOUA OANAAAAAAAAA
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:42 |
||
inca nuuuu... astept sa imi dea si domnisoara in cauza acordul... si sa fie mai multi curiosi
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 21:48 |
||
VACO???????????????????????????????????????? CE-I ASTA FRATILOR???????????????????????
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 22:13 |
||
mai bine o vaca dragutza ca mine decat o curca plouata ca tine.. te oftici ca te-am prins sau care ti-e problema?
|
||
|
Postat pe 20 August 2008 22:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help | 6 | De la: mitura 4 Septembrie 2009 22:57 |
| Violenta parintilor asupra copiilor | 9 | De la: Barbie30_ 1 Aprilie 2011 12:01 |
| buna sunt su eu noua si am nevoie de ajutor | 42 | De la: alfredodecurtofreco 22 Octombrie 2010 16:05 |
|
|
||
| Poate exista o relatie intre mine si un italian? | 97 | De la: Adyda 19 August 2010 16:25 |
| viata traita fara viata | 45 | De la: geanina1309 15 Septembrie 2009 20:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.