Setari Cookie-uri

Poate exista prietenie barbat femeie

Buna,
m-am gandit la acest subiect deoarece sunt curioasa de parerea voastra.
poate exista o prietenie intre un barbat si o femeie?
ce parere aveti de prietena cea mai buna sau din copilarie a lui?
cum ati vedea relatia de prietenie cu cea mai buna, bune prietene care sunt unele foste iubite, dar care il pot influenta spunandui si determinandu-ti iubitul sa le dea dreptate ce tu esti asa si pe dincolco.
de ce le este greu sa accepte ca tu te-ai imprietenit cu cea mai buna prietena a lor din copilarie?
sylvyzone
Postat pe 21 August 2008 23:02
De la: sylvyzone, la data 2008-08-21 23:02:23Buna,
m-am gandit la acest subiect deoarece sunt curioasa de parerea voastra.
poate exista o prietenie intre un barbat si o femeie?
ce parere aveti de prietena cea mai buna sau din copilarie a lui?
cum ati vedea relatia de prietenie cu cea mai buna, bune prietene care sunt unele foste iubite, dar care il pot influenta spunandui si determinandu-ti iubitul sa le dea dreptate ce tu esti asa si pe dincolco.
de ce le este greu sa accepte ca tu te-ai imprietenit cu cea mai buna prietena a lor din copilarie?


daca vor amandoi sa fie doar prieteni vor ramane. daca isi baga coada nu se stie niciodata
costy28
Postat pe 23 August 2008 01:02
Eu una nu mai stiu ce sa cred....unii spun k da, altii k nu...Am avut o relatie de stransa prietenie cu un tip....am fost chiar pe aceeasi lungime de unda...dar...l-a apucat damblaua dintr-o data iar eu nici acum nu inteleg cu ce am gresit....Poate ca a vrut altceva si s-a saturat sa astepte... who knows?
angelkiss82
Postat pe 23 August 2008 01:15
poate exista o relatie de prietenie intre un barbat si o femeie...si se numeste relatie de prietenie doar atat timp cat cei 2 nu aduk in relatia respectiva decat sprijin unul pentru altul(in caz de nevoie) si nicidecum dragoste.Si cand spun dragoste ma refer la sentimentul ce poate aparea din partea vreunuia dintre cei doi fara ca respectivul sau celalalt sa-si dea seama.Cand intervine dragoste( si nu cea k intre prieteni) deja nu se mai numeste prietenie.Aceasta dragoste nou aparuta pot consolida relatia transformand-o intr-o relatie de dragoste sau poate rupe definitiv prietenia dintre cei doi.
lookinforu
Postat pe 23 August 2008 15:07
De la: Lookinforu, la data 2008-08-23 15:07:33poate exista o relatie de prietenie intre un barbat si o femeie...si se numeste relatie de prietenie doar atat timp cat cei 2 nu aduk in relatia respectiva decat sprijin unul pentru altul(in caz de nevoie) si nicidecum dragoste.Si cand spun dragoste ma refer la sentimentul ce poate aparea din partea vreunuia dintre cei doi fara ca respectivul sau celalalt sa-si dea seama.Cand intervine dragoste( si nu cea k intre prieteni) deja nu se mai numeste prietenie.Aceasta dragoste nou aparuta pot consolida relatia transformand-o intr-o relatie de dragoste sau poate rupe definitiv prietenia dintre cei doi.


..... perfect adevarat ! Atat timp cat nu apare dragostea ...totul e perfect ! Cand te-ai indragostit .... ti-ai asumat riscul sa-l pierzi ! Evident ca exista si cazuri fericite , cand sentimentele sunt reciproce si totul e ok . Cert este ca , e minunat sa te indragostesti de cel mai bun prieten , si , daca e reciproc sentimentul , poti trai cea mai frumoasa poveste de dragoste !
alexia36
Postat pe 24 August 2008 12:17
da exista prietenie intre un barbat si o femeie ,am multi prieteni barbati si ma inteleg super ,ne facem confidente ,e cool .Ma inteleg mai bn cu un baiat decat cu o femeie .

Postat pe 24 August 2008 12:56
Cred ca exista prietenii adevarate intre barbati si femei...dar involuntar vor fi deteriorate in momentul in care unul dintre ei va avea o relatie serioasa...apar gelozii din partea partenerului vrand nevrand ,in majoritatea cazurilor.
Kittynelle
Postat pe 25 August 2008 21:36
Chiar exista prietenie intre o femeie si un barbat si exista o prietenie adevarata si care dureaza!!
Uite eu inainte eram foarte geloasa pe prietena din copilarie a iubitului meu prietena cu care a crescut mereu faceam tam tam pe treaba asta dupa am cunoscut-o si mi-am dat seama ca ma agitam degeaba pe tema asta si mi-am dat seama ca ei 2 erau doar prieteni buni si atat!mi-am dat seama ca tipa este de teaba si nu merita sa ii fac iubitului meu atata scandal mai ales ca ea avea si o relatie cu un baiat cu care s-a si casatorit!!

Postat pe 13 Septembrie 2008 09:08
eu nu cred ca exista relatie de prietenie intre un barbat si o femeie
albinuta24
Postat pe 14 Septembrie 2008 22:49
Exista prietenii intre un barbat si o femeie numai ac trebuie sa ai grija ca aceea prietenie sa ramana doar atat si sa nu devina o relatie daca nu iti doresti!!

Postat pe 15 Septembrie 2008 16:44
Pentru ca un barbat si o femeie sa ramana prieteni trebuie ca unul dintre ei sa fie respingator.Daca nu,mai devreme sau mai tarziu,se vor apropia si altfel.Exceptie cazurile de prietenie intre femei si barbati gay.Asta e parerea mea.Dar daca relatia decurge ok,nu vad unde e problema
kame
Postat pe 25 Octombrie 2008 14:13
mi-ar fi greu sa le gasesc respingatoare pe lucia, pe gogodol, pe haven gate, pe laura......si am numit doar cateva din prietenele din lista!
care apropo, tot prietenie este, chiar daca-i virtuala!

Postat pe 25 Octombrie 2008 15:26
De la: geo32, la data 2008-10-25 15:26:42mi-ar fi greu sa le gasesc respingatoare pe lucia, pe gogodol, pe haven gate, pe laura......si am numit doar cateva din prietenele din lista!
care apropo, tot prietenie este, chiar daca-i virtuala!
kame
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:29
ok,dar ele cum te gasesc pe tine? no offense.dar stai, poate ca nu te cunosc in carne si oase ci doar virtual cum spuneai.
kame
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:30
eu il gasesc delicios
googoodoll
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:51
Nu prea cred in prietenii dintre barbat si femeie, pentru simplul motiv ca barbatul si femeia nu au fost facuti ca sa fie prieteni
Pana la urma unul dintre ei se va indragostii, sau amandoi, dar sa nu uitam, exceptia face regula ...
my_melody
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:56
sa fim seriosi, indragosteala asta nu se iveste asa, pe toate drumurile, pe cand simpatia e destul de frecventa
googoodoll
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:00
Da ma rog inragosteala mai mult sau mai putin, ideea e ca in general unul dintre ei incepe sa priveasca cu alti ochi amicul sau amica respectiva, si atunci numai de prietenie nu mai poate fii vorba
my_melody
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:05
un flirt nevinovat nu raneste pe nimeni, e esential sa fii atent la optiuni si alegeri, nu?
googoodoll
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:07
De la: geo32, la data 2008-10-25 15:26:42mi-ar fi greu sa le gasesc respingatoare pe lucia, pe gogodol, pe haven gate, pe laura......si am numit doar cateva din prietenele din lista!
care apropo, tot prietenie este, chiar daca-i virtuala!
.............sio...

Postat pe 27 Octombrie 2008 07:27
De la: kame, la data 2008-10-25 14:13:10Pentru ca un barbat si o femeie sa ramana prieteni trebuie ca unul dintre ei sa fie respingator.Daca nu,mai devreme sau mai tarziu,se vor apropia si altfel.Exceptie cazurile de prietenie intre femei si barbati gay.Asta e parerea mea.Dar daca relatia decurge ok,nu vad unde e problema



mi-a placut asta.cam asa zic si eu,daca e intelegere si prietenie ..si atractie..se trece granita prieteniei pana la urma si se transforma in altceva.si asta e bine pentru ca relatiile incepute dintr-o prietenie sunt construite pe ceva solid,nu pe nisipuri miscatoare .
DeeaCatalina
Postat pe 27 Octombrie 2008 17:27
buna...sa va zic ce am patit apropo de acest subiect..
eram mai mica asa ...la vreo 16- 17 ani...si cea mai buna prietena a mea, confidenta, sfatuitoarea era bineinteles un baiat... :)
Vorbeam absolut orice, despre orice, si niciodata nu ne-am fi gandit macar sa inceram si ceva mai mult de o prietenie simpla si sincera. Asta a durat cam un 2 ani...poate 3...cand nu stiu ..poate hormonii :)) sau poate obisnuinta ( ne vedeam in fiecare zi, vorbeam orice)...a infiripat in mintile noastre ideea ca daca tot ne intelegem asa bine , de ce nu am trece la un alt nivel asa k am hotarat sa fim impreuna...si ne-am luat noi frumusel....si am mers la o plimbarica sub clar de luna, si vorbeam si vorbeam...cand am simtit asa k trebuie sa pecetluim "noua" relatie cu un sarut..
Vreau s zic ca a fost cel mai penibil sarut (ca si cum as fi sarutat-o pe sormea) si acelasi lucru la simtit si el ...buzele noastre s-au atins..si imediat s-au si indepartat si din priviri ne-am inteles ca ne e mai bine cum eram inainte....
adutu01
Postat pe 23 Noiembrie 2008 10:39
O relatie de prietenie intre un barbat si o femeie e intotdeauna mai reusita - mai fructuasa decat una intre doua persoane de acelasi sex (mai ales daca e vb. de sex feminin). Dar e atat de usor sa se ajunga de la acesta prietenie la ceva mai mult... Poate ca n-ar fi asta o problema, dar cum ramane dupa aceea? Daca se ajunge la asta cu mai mult de un prieten.... mai bine o lasam balta! Devine ceva bolnavicios.
iulyka
Postat pe 25 Noiembrie 2008 16:30
se poate,cu sigurantza
il iubesc pe geo din tot sufletul meu,pot sa ii fiu prietena si atat.
nu ma deranjeaza prietenele lui ,ori sotia,
da,este un prieten adorabil insa am eu un gand vinovat...."ferice de sotia lui,este binecuvantata".......
matracucu
Postat pe 26 Noiembrie 2008 12:01
depinde de la persoana la persoana.dupa mine yo zic ca da,se poate,de ce nu?? /:) de ce tre sa se rezume totul la sex?chiar nu ne mai putem opri pornirile animalice cand vine vb de mentinerea unei frumoase prietenii?atunci e grav..inseamna ca atatia zeci de mii de ani de evolutie nu ne-au dus chiar atat de departe :P
razz
Postat pe 27 Noiembrie 2008 00:58
pai nu e vorba de sex...e vorba de iubire.un barbat si o femeie ,prieteni adevarati,foarte apropiati,intotdeauna ajutandu-se si sprijinindu-se unul pe celalalt.iubirea se poate instala foarte usor in cazul asta.
DeeaCatalina
Postat pe 27 Noiembrie 2008 17:34
relax Deea.
se poate f. bine si fara pic de iubire si cei doi nu tb. sa fie copii. pur si simplu se poate sa nu fie atrasi sexual unul altul. posibil 100%
Bun_Bordeux
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:45
ok daca tu zici.
DeeaCatalina
Postat pe 28 Noiembrie 2008 22:47
De la: kame, la data 2008-10-25 14:13:10Pentru ca un barbat si o femeie sa ramana prieteni trebuie ca unul dintre ei sa fie respingator.Daca nu,mai devreme sau mai tarziu,se vor apropia si altfel.Exceptie cazurile de prietenie intre femei si barbati gay.Asta e parerea mea.Dar daca relatia decurge ok,nu vad unde e problema


:)) haideti oameni buni ... ce relatie de amicitie sa existe intr-o femeie si un barbat ? exact cum se spune mai sus, decat daca una din persoane este respingator, cred, dar si atunci, cred k nu ai putea fi un foarte bun amic. in rest ... totul pe interese, fiecare se uita la fundul celuilalt intr-un moment de neatentie si ii trec fel si fel de imagini prin fata ochilor =)))) eu personal nu cred k exista asa ceva, nu am amice, sau ...am dar nu le pot numii amice, sau prietene bune, doar cunostinte.

Postat pe 6 Decembrie 2008 15:51
Par a fi mai multe intrebari!! si e mult de spus dar o sa vb doar despre mine!! aproape intotdeauna m am inteles mai bine cu baietii decat cu fetele!! motivul ? simplu..nu am simtit nici o secunda invidie sau rautate din pertea lor !!si ..intotdeauna primeam o parere sincera si obiectiva!! de la un baiat am invatat ca un prieten nu ti spune niciodata ceea ce ai vrea sa auzi decat daca este adevarat!! am avut mai multi prieteni foarte apropiati de sufletul meu!De exemplu unul de care acum ma despart multi km dar mai vb din cand in cand la telefon .. ne placea sa spunem ca suntem frati!:)) asta pt ca amandoi suntem singuri la parinti!!
IonykMiru
Postat pe 17 Ianuarie 2009 17:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul ideal..oare exista??? 180 De la: mamaia22 5 Septembrie 2014 12:37
Impreuna sau separat 14 De la: kudika503694 8 Iunie 2014 17:08
Ce sa aleg? 11 De la: kudika227120 9 August 2010 11:25
Relatia cu un barbat la aflat andropauza 77 De la: kudika_205 15 Octombrie 2018 12:50
O parere din afara 34 De la: kudika_926829 7 Iulie 2013 14:59