Mai multe
|
mda.....nush daca o sa va suparati pe mine ( sper ca nu ) dar am facut un lucru care nu ar fi trebuit sa il fac , asta e stiu ca am gresit. Desi nu mai suntem impreuna astazi i-am furat la FOSTA arhiva de mess de la yahoo prin metodele mele :D asa......si nu cred ca vreti sa stii ce spune ea la alti despre mine...si ma durut ffffff tare cand am citit. Si cu cate faze ma mintit si saptamana asta cand vb la telefon desi nu mai suntem impreuna....ohoooo :|. Si in seara asta nici nu ma sunat...si cred ca nu o sa mai ii rapsund la telefon desi imi vine sa plang si acu dupa ce am citit ce am citit in arhiva :(. asta e, viata merge inainte , " toate trec asa se spune...dar nimik nu trece fara sa lase urme.." ! |
||
|
remus22 Postat pe 3 Septembrie 2008 01:00 |
||
|---|---|---|
Ceea ce acum simtzi ca doare mai tarziu vei vedea e ca e o experientza de viata! Evit-o tu de acum si vei vedea ca nu vei mai suferi! dar...totusi...sunt curioasa ce zicea pe mess
|
||
|
G_Diana Postat pe 3 Septembrie 2008 17:05 |
||
De la: G_Diana, la data 2008-09-03 17:05:37Ceea ce acum simtzi ca doare mai tarziu vei vedea e ca e o experientza de viata! Evit-o tu de acum si vei vedea ca nu vei mai suferi! dar...totusi...sunt curioasa ce zicea pe mess ha ha..si eu si eu numai asa poti vedea ce e in mintea unui om.. totusi is curioasa sa aflu tehnicile alea,poate le aplic si eu
|
||
|
|
||
|
dorina_77 Postat pe 3 Septembrie 2008 17:48 |
||
De la: dorina_77, la data 2008-09-03 17:48:02De la: G_Diana, la data 2008-09-03 17:05:37Ceea ce acum simtzi ca doare mai tarziu vei vedea e ca e o experientza de viata! Evit-o tu de acum si vei vedea ca nu vei mai suferi! dar...totusi...sunt curioasa ce zicea pe mess hahaha nuuu. Mai bine nu vedeti . Vreti si voi sa faceti ce face ea ? Vreti sa faceti inca un baiat sa sufere ? Mai bine nu .
|
||
|
remus22 Postat pe 5 Septembrie 2008 01:46 |
||
cred ca fetele se refereau la tehnicile de a intra pe arhiva de mess a altcuiva daca esti dragut sa ne impartasesti secretul
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 5 Septembrie 2008 09:34 |
||
De la: remus22, la data 2008-09-03 01:00:10mda.....nush daca o sa va suparati pe mine ( sper ca nu ) dar am facut un lucru care nu ar fi trebuit sa il fac , asta e stiu ca am gresit. Desi nu mai suntem impreuna astazi i-am furat la FOSTA arhiva de mess de la yahoo prin metodele mele :D asa......si nu cred ca vreti sa stii ce spune ea la alti despre mine...si ma durut ffffff tare cand am citit. Si cu cate faze ma mintit si saptamana asta cand vb la telefon desi nu mai suntem impreuna....ohoooo :|. Si in seara asta nici nu ma sunat...si cred ca nu o sa mai ii rapsund la telefon desi imi vine sa plang si acu dupa ce am citit ce am citit in arhiva :(. asta e, viata merge inainte , " toate trec asa se spune...dar nimik nu trece fara sa lase urme.." ! uff, mah remus! am citit din prima zi offul tau, dar am zis k ma abtin de la orice comentariu. dar uite k acu nu am reushit. poate e mai bine k ai facut chestia asta - cu arhiva luata la puricat. in felul asta poate ai deschis cu adevarat ochii shi poate accepti k nu mai are rost sa suferi. oricum acu suferi shi mai shi k ai aflat toate cele... dar ridica de unde ai pikat, scutura-te shi mergi mai departe. stiu k e timpul tau shi faci ce vrei cu el, dar incearca sa nu-l pierzi plangand dupa ceva ce stii shi singur k nu se merita! asha cum le-am spus shi altor fete shi cum shi altele mi-au spus shi mie.... CAPU SUS!!! tine-te tare pe pozitii. crede-ma k dc vrei sa-ti revii cu adevarat tb sa rupi orice legatura cu ea. shi sa te gandesti k ciorba reincalzita nu are acelashi gust k atunci cand era proaspat facuta, shi k unde scuipi ... nu mai pupi shi tot asha. dc mai aveai indoieli sau ii mai gaseai scuze in ceea ce priveste comportamentul, acum ai vzt din arhiva adevarul adevarat! nu vreau sa mai zic shi vb aiai: comporta-te k un barbat! k nu ishi are rostul aici. shi baietii plang... vb lui bitman k shi voi, baietii / barbatii, suferiti la un moment dat!
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 5 Septembrie 2008 09:50 |
||
just_because nu intaleg un lucru .....ea spune ca nu ma inselat si din cate am citit in arhiva de mess ii spunea la preitena ei cea mai buna si la alte prietene ca nu ma inselat niciodata si stie si ea bine ca nici eu nu am inselato :) , cei drept ca nu miam inselat nici o pretiena pana acu si nici nu am so fac :) , si o singura data in 5 luni de zile a iesit cu un baiat la suc , ceea ce e adevarat . Bun , dar totusi daca nu ma inselat ...atunci nu intaleg dc ma mintit si dc inca ma minte ? acu mia spus ca in wekend pelaca la bucuresti ( cica o trimiso mama ei cu nsite prob ) dar defapt ea placa cu un tip ce il stie de pe un site gen hi5 ..wekendu trecut mia zis ca placa la lacul sf ana cu varusu ...dar defapt ea placa tot cu un tip ce o invitato ..ce il stie de 2 saptamani...la o prietena ii spune ca yo mam despartit de ea ca cica plec sa fac faculta in canada asta mo pufnit rasul cand am citit :)) si multe alte minciuni ....inca ma minte si totusi nu mai suntem impreuna de o saptamana, si cand eram impreuna la fel ma mintea...dar nu ma insela.( si cu inselatu bag mana in foc pt ea ca nu ma inselat ) . Totusi dc ? voi fetele de aici de pe forum tot asa faceti ? sau ati auzit de asa ceva ? cateodata nu pot sa va intaleg.....femeile astea
|
||
|
remus22 Postat pe 5 Septembrie 2008 16:34 |
||
|
Eu zic sa o lasi in pace ! Nu trebuie sa faci pe cineva sa te iubeasca. Daca nu o mai suni si nu`i mai dai nici un semn..isi va da singura seama daca intradevar te iubeste..iar daca iti simte lipsa ...va face ea urmatorul pas..daca nu , inseamna ca nu are rost sa fi intr-o relatie in care doar tu incerci sa faci ceva sa mearga ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 5 Septembrie 2008 16:44 |
||
De la: remus22, la data 2008-09-05 16:34:21just_because nu intaleg un lucru .....ea spune ca nu ma inselat si din cate am citit in arhiva de mess ii spunea la preitena ei cea mai buna si la alte prietene ca nu ma inselat niciodata si stie si ea bine ca nici eu nu am inselato :) , cei drept ca nu miam inselat nici o pretiena pana acu si nici nu am so fac :) , si o singura data in 5 luni de zile a iesit cu un baiat la suc , ceea ce e adevarat . Bun , dar totusi daca nu ma inselat ...atunci nu intaleg dc ma mintit si dc inca ma minte ? acu mia spus ca in wekend pelaca la bucuresti ( cica o trimiso mama ei cu nsite prob ) dar defapt ea placa cu un tip ce il stie de pe un site gen hi5 ..wekendu trecut mia zis ca placa la lacul sf ana cu varusu ...dar defapt ea placa tot cu un tip ce o invitato ..ce il stie de 2 saptamani...la o prietena ii spune ca yo mam despartit de ea ca cica plec sa fac faculta in canada nu baga mana in foc pt fidelitatea cuiva care se duce nu stiu unde cu nu stiu cine. pt numele lui dzeu, tare copil esti. nu stiu cati ani ai, dar nu e asha greu sa inseli! crede-ma k am patit-o! eu l-am prins pe fostul meu in pat cu o tipa in primele luni de relatie. goi!!! shi mi-a zis tp de 4 ani cat a durat relatia ( pt k am continuat-o cu el) k nu s-a intamplat nimik. k stateau pur shi simplu. pai dc tu k fata te duci cu un tip un week end nu stiu unde.... la varsta noastra crezi k doar se sta in pat?! cat de naiv poti fi... eu una nu m-ash lauda la prietenele mele k m-am culcat cu unul cu altu. chiar dc prietenele mele nu sunt nici macar amice cu prietenul meu. sunt femei care nu spun astfel de intimitati nici macar prietenelor cele mai bune. pai dc a zis de tine k pleci in canada la studii.... crezi k le-ar mai fi spus k a fost cu ala shi cu ala?! hai sa fim serioshi, remus! trezeste-te la cruda realitate shi vede ti de viata ta. suferintza face parte din cursul vietii! nimeni nu traieste pe lumea asta fara sa aiba parte shi de suferintza. tu te tot incapatanezi sa o scoti basma curata. o iubesti, e normal. shi eu am facut la fel. mi-am dorit sa-l cred k nu s-a intamplat nimik intre ei, deshi retina mea a vzt scena respectiva. il iubeam enorm, dar peste asta nu am reushit sa trec. mereu am adus in discutie aceasta infidelitate, chiar dc nu-mi dadea motive. gandeste-te bine dc vrei sa traiesti cu aceasta incertitudine. gandeste-te bine, remus! sper sa gasesti puterea sa lashi in urma tot shi sa te ridici de unde ai fost aruncat! inca nu vrei sa te ridici. dovada? faptul k inca mai bagi mana in foc pt moralitatea ei, chiar shi acum dupa toate cele ce ai citit! |
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 5 Septembrie 2008 18:23 |
||
| cand eram impreuna bagam mana :) acu nu mai ce sa bag ca oricum nu mai suntem impreuna si nu am nici un drept sa fiu gelos...si nu pot sai reprosez ca a iesit cu ala sau ca dormit azi noapte la ala...sau chesti de genu. Acu are viata ei si face ce vrea cu ea...eu nu intaleg totusi dc inca ma minte chiar daca nu mai suntem impreuna ? :( cu ce scop ? nu am zis c ar fi facut ceva cu tipu sau nu :)...oricum din cate o cunosc eu nu e genu de fata care sa cedeze usor crede-ma. In fine nu asta vreau sa aflu...vreau sa stiu totusi dc ma minte :(...nu pot sa intaleg.... Singuru lucru care imi trece prin minte ar fi ca ea vrea o pauza acu..yo stiu 1 - 2 luni ....si apoi sa se impaced iar cu mine si in aceastga pauza ea sami lase mie impresia ca a fost cuminte. Doar la asta pot sa ma gandesc... altceva...nush care ar putea fi motivul pt care ma minte... | ||
|
remus22 Postat pe 5 Septembrie 2008 20:22 |
||
|
Remus,ce mai conteaza de ce te minte?Conteaza caaaaa TE MINTE!!Wake-up..."de ce"nu isi mai are locul aici.Concentreaza-te pe rezultat..care e minciuna.Asa om iti doresti alaturi?Cum o sa ai incredere in ea?Ai ajunge sa ii rastalmacesti toate cuvintele,daca asa e firea ei,cate o minciunica doua... Imi dau seama ca ai iubit,si acum,sincer,eu cred ca e doar iluzia ca o mai iubesti.Nu cred ca n-a distrus ea cu toate fazele astea dragostea aia pura...spune..nu te simti dezamagit?Cand te dezamageste cineva...distruge si dragostea..incet si sigur...o poate distruge gresind f tare,sau gresind tot cate putin..si adunandu-se. Cauta in inima ta,acolo e raspunsul.Intreaba-ti sufletul,pe ea o vrea?O sa fii surprins de raspuns,insa trebuie sa stii sa-l asculti.Nu cred ca el isi doreste dezamagire. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 6 Septembrie 2008 00:18 |
||
cateodata imi vine sami bag picioru in ea viata. acu seara mo sunat ...am vb 2 ore cu ea . Iam spus ca " ce mica e lumea....ca mo dezamagit...bla bla " iam dat de intales ca am aflat ceva despre ea si asa so crizatttt si ma batea la cap sai spun ce si nu iam zis ca stiu cea vb ea in arhiva de mess. IN fine....si am vorbit noi ce am vorbit.....la care la un moment dat imi spune ca daca neam intalni ea crede ca sufletu iar spune sa fie iar cu mine....apoi dupa ce mai vb jumate de ora imi spune ca nu mai isi doreste o relatie la distanta.....si acu la sfarsit inainte sa plece la somn imi spune ca ii este dor de mine . Asa bate inima in mine :( nush ce sa cred...sau ce sa intaleg ....offff
|
||
|
remus22 Postat pe 7 Septembrie 2008 01:48 |
||
|
Remus, ma scuzi ca-mi permit sa-mi dau cu parerea, dar fata asta se pare ca nu prea stie ce vrea de la viata. Poate o fi vrut sa luati o pauza sa-si faca putin de cap, poate chiar a vrut sa se desparta de tine si acum regreta, ideea e ca s-a jucat cu tine. Te-a facut sa suferi enorm. Arata-mi si mie de ce sa mai iubesti inca o astfel de persoana. Nu se va schimba decat dupa ce va suferi si ea si va afla cum e. Cu tine stie ca nu va suferi, stie ca indiferent ce va face vei fi catelus pentru ea. Apoi, scuza-ma Remus, dar nu esti pres! Si eu am fost ranita de cateva ori si mi-am facut o regula: daca mai mult plangi decat razi, iar persoanei respective nu-i pasa, PLEACA! Si mai am o regula: nu da mai mult decat primesti. Pare egoist, dar e valabil mai ales la inceputul relatiei. Si ia gandeste-te ce ai primit tu de la ea in comparatie cu ce i-ai dat. Eu zic sa tai orice legatura cu ea, sterge-o din lista de mess (mai mult, pune-o pe ignore), sterge-i nr din agenda si NU-i mai raspunde la telefon!!!! Gandeste-te ca daca va fi sa fiti impreuna, o sa se intample mai devreme sau mai tarziu, asa ca nu ai ce sa regreti. |
||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 05:39 |
||
buna...crede-ma ca daca acum ti se pare ca este cea mai importanta persoana din viata ta si ca nu poti trai fara ea cu timpul se va estompa durerea.....o sa fie greu dar nici nu sti cand vei intalni alta fata cu care iti vei gasi linmistea si fericirea...multa lume trece prin aceasta experienta neplacuta...crede-ma ca o sa fie bine
|
||
|
maryutza75 Postat pe 7 Septembrie 2008 09:03 |
||
| De obicei iti spun din propria experienta ca pauza ajuta mult!!eu cu iubitul meu am luat o pauza de 2 saptamani timp in care nu am vb absolut deloc si mie imi era frica ca daca nu vb cu el ma va uita .. dar nu a fost asa pauza a intarit relatia noastra | ||
|
Postat pe 7 Septembrie 2008 09:37 |
||
| Remus,Remus!....tu esti un fel de"roata de rezerva"...hallo!trezestete la realitate,nu ti-ai dat seama ca pe tine te cauta doar atunci cand are ea chef,daca nu ia mers cu ala acum se intoarce iar la tine ca cu tine face ce vrea si stie ca o iubesti!Ea oricum nu stie ce vrea...sau cine stie poate e mai trcuta prin viata ca tine,dar tu,tu sti ce vrei?cat mai vrei sa umbli dupa fusta ei...?Parerea mea este,in primul rand sa fi mai barbat,nu-ti mai arata sentimenele iar acum daca a inceput ea sa te caute platestei-o cu aceias moneda adica cum a facut ea cu tine cand o suna-i si ei ii era"somn"Iartama ca am fost asa dura cu tine dar imi este mila de tine cand vad ca suferi atat...si pentru ce!sau mai bine spus...pentru cine!MERITA? | ||
|
hasi Postat pe 7 Septembrie 2008 10:39 |
||
|
Buna Remus, am citit ce sfaturi ai primit si sincera sa fiu,nu sunt de acord.Daca citeam asta cu 2luni in urma, ti-as fi spus si eu la fel,ca are pe altcineva si nu-i pasa de tine.Intamplator trec prin aceeasi situatie.Eu si prietenul meu nu suntem din aceeasi localitate,ne desparte 250km.Pana acum 2luni ne vedeam aproape in fiecare week-end.De la un timp eu am f.multe probleme,am intrat la 2 facultati si fac si un masterat,imi cresc singura si fetita,am probleme cu parintii mei ce nu vor sa ma ajute,imi e greu sa gasesc o bona pt.copil,am un serviciu foarte solicitant care necesita si deplasari,etc.,probleme.El ma iubeste enorm si eu tin foarte mult la el.Doar ca ma simt foarte coplesita de tot ce am de rezolvat.Sunt foarte nervoasa si nu mai vreau sa aud si sa vad pe nimeni.I-am cerut sa luam o pauza iar el nu e de acord, ma acuza ca nu-l mai iubesc si ca am pe altcineva.Aceste acuzatii nu au nici o treaba cu realitatea.Stiu ca sunt vinovata ca nu vreau sa-l las sa ma ajute.Dar asa e firea mea, vreau sa-mi rezolv singura problemele si apoi sa fiu cu el fara nici o grija.Cred ca daca-l las sa ma ajute ,intr-o zi imi va reprosa ca el a facut totul pt. mine,etc.,aveti voi barbatii ,in general,un talent fantastic de a acuza intr-un fel sau altul si de a rani ,poate fara sa vreti.Ma gandesc ca in aceeasi situatie e si prietena ta.Din experienta mea ,iti spun ca e gresit sa o acuzi ca ar avea pe altcineva.Las-o sa-si rezolve problemele,respecta-i hotararea si spunei ca esti cu gandul langa ea si ca te va gasi mereu acolo.Vei vedea ca se va intoarce la tinesi va fi mai bine ca la inceput.Te va aprecia si mai mult si te va respecta pentru ca si tu ai stiut sa o accepti asa cum e si sunt convinsa ca a doua oara nu va mai fugi de tine.Tu vei face cum vei considera,pana la urma,dar sa stii ca daca te respinge acum ,nu inseamna ca nu te iubeste.Iar daca tu o iubesti cu adevarat,vei suferi acum dar nu-ti va parea rau mai tarziu.Sper sa va fie bine ,pana la urma,dar fii alaturi de ea din umbra si respecta-i hotararile.Probabil e o fire mai incapatanata ,dar nu te mai gandi ca nu te iubeste,Toate cele bune. |
||
|
catal1na Postat pe 7 Septembrie 2008 10:54 |
||
| In pirmul rand va multumesc tuturor de sfaturi. Dar sa va povestesc ce sa intamplat acu 10 minute. Ma sunat si vorbim noi ce vorbim , imi spunea ca trebuie sa isi cumpere alta canapea la pat ca sa rupt..ok....nici un motiv de suparare sau altceva...la un moment dat se aude o usa ( in timpul asta eu vorbeam la telefon nu ea ) la care in momentu cand se aude usa ea spune foarte rapid " PA " si inchide telefonu. Ii trimit mesaj sa o intreb dc a inchis asa brusc ? si ghiciti ce : telefonul ei era inchis, si inca e inchis si acuma . Sunt curios ce o sami spuna cand o sa mai vb cu ea. Eu personal cred ca mai are o cartela de care nu mia spus si a bagato pe aia ....sau era la cineva acasa desi ma cam indoiesc de varianta a 2 :)) ca nu cred ca sar fi complicat ea sa ma sune daca era la un tip acasa. Sunt fffffffffff curios ce o sami spuna..... | ||
|
remus22 Postat pe 7 Septembrie 2008 16:13 |
||
scz de pe acu daca e vreo problema ca fac double post. Acu a deschis telefonu si o intreb ce face dc sia inchis telefonu...si imi zice ca are treaba ca tot o dispera mama ei la cap si ca acu nu poate vorbi si ca vorbim mai incolo si iar o inchis ...so what ? Nu cred ca daca te dispera mama la cap iti inchizi telefonu de tot ...si nu cred ca iti spune mama sati inchizi telefonu de tot daca are treaba cu tine ...tare faza
|
||
|
remus22 Postat pe 7 Septembrie 2008 16:30 |
||
| am citit cam toate sfaturile si toate comentariile tale.Fiind si eu doar o pustoaica (19 ani) stiu cam cum se gandeste la aceasta varsta.Si eu am un prieten de aproape 2 ani,si mai mereu ne certam,dar nu de mult (2 luni) am avut cea mai lunga despartire,adik de o luna.Problema la noi a fost faptul ca am fost colegi de clasa si timp de un an si jum am stat in aceiasi banca.Eu cand i am acceptat prietenia nu eram intr o stare prea buna deoarece avusesem deja parte de un esec in dragoste,dar am considerat ca asa mi va fi mai usor sa uit,si asa a si fost.The big problem a fost ca el mereu i mi spunea ca nu voi mai scapa de el ca ma iubeste la nebunie si ca nu ma va lasa niciodata orice i as face.Asta cu timpul a inceput sa ma afecteze.Aveam impresia ca am dat d un obsedat,si am recurs la alte metode...respingere,distanta bla bla ...pt a schimba putin lucrurile,dar cu timpul am inceput sa invat sa l iubesc,cum s ar spune,si roata s a intors.Eu am inceput sa pun suflet si el sa faca pe nebunul cu mine.Eu eram foarte ferma si tare la orice cearta,nu ma afecta.Dar la un moment dat parca mi a disparut taria si el i mi vorbea rece,jignea si eu tot il cautam sa ne impacam.ASTA NU DA NICIODATA REZULTATE PT CA ARE SIGURANTA CA LA ORICE ORA DACA VA VREA SE VA IMPACA CU TINE...tu trebuie sa iei initiativa si ea se va schimba,sa i spui ce nu ti place sa o lasi sa se gandeasca,si sa i dai spatiu pt a si face ordine in ganduri pt ca nici ea nu stie ce vrea.dar trebuie sa stie ca nu esti ceva de ocazie.NU I MAI RASPUNDE DELOC.INDIFERENTA DOARE.crede ma ca te va cauta si in gaura de sarpe...iar daca nu o va face inseamna ca nu a fost pt tine niciodata.Crezi ca faptul ca te suna la ore tarzii e ceva intamplator..o doare ca nu stie ce faci unde esti si cu cine,nu trebuie sa stie decat ca ai si u viata ta ca si ea si ca ai aceleasi drepturi.daca nu poti rezista sa nu i rasp, nu e ezita sa mai spui si o minciuna de genul ,dorm la un prieten sau sunt la o onomastica,si imediat ea va cadea pe ganduri si va simti ca nu o ai doar pe ea si ca te poti lipsi si nu ti va mai da drumul,va vrea dinh nou sa detina controlul.PROPRIE EXPERIENTA :) :p BAFTA..cu cat stie mai putine cu atat mai bine pt tine..las o p ea sa te caute...bafta | ||
|
andrushkky Postat pe 7 Septembrie 2008 17:10 |
||
|
dragule meu........am patit si eu ceva asemanator cu tine...doar ca la mine e vb de un baiat...adik dupa ce am umblat 2 sapt cu el si ne am inteles super bine...si mi a zis ca i place cumine si multe alte vrajeli....dupa 2 sapt...intr 0 anumita seara dupa ce nu ne vazusem vreo 2 zile i am zis ca nu mi place ca nu m am vazut cu el deloc si ca numai vb la tel iar el imi zice ca o sa ne vedem doar ca in sera respectiva cik avea ceva probleme cu masina si bla bla...si eu m am enervat si i am zis ca bine ca acum ne vedem o data la saptamana desi inainte ne am vazut zi de zi adik el m a cautat si m a sunat..si acum face asa... si ce crezi nu mi a mai zis nimik...i am dat mesaje peste mesaje in seara aia si nimik a doua zi la fel.....si cand i am zis eu ca o sa vin pana la el sa vb ca ceva nu e in regula ca nu mai vrea sa vb cu mine mi a trimis mesaj ca cik nu i acasa....si ca merg degeaba...da oricum nu ma duceam doar ca am vrut sa vad ce zice ce face....era disperat ca merg la el...:P...si imi zice el ca n are rost sa merg ca nu e acasa.....el mi a zis ca o sa vb da nu atunci :)ce texte,,,intr o seara i am scris pe mess ca nu stiu ce are ca ma enerveaza ca ma ocoleste de ce nu spune direct de ce e las..ca doar nu l am inselat nimik si imi csrie sms si zice ca e adevarat ce am zis da sa am rabdare si sa l inteleg ca o sa mi explice tot da cand n a zis....iar eu nu am mai rezistat si i am scris sms vineri si ia am zis ca ii dau 2 zile sa vb cu mine daca nu o face ..la revedere...si se pare ca nu da nici un semn..deci eu ii zic adio ...o sa mai vrea el sa mai fie cu mine dar nu o sa mai vreau eu....asa ca....mai bine las o in pace...ca se joaca cu tine....ca asa ii pace:).....scz ca am scris atat da mnoah...te pup si ai grija de tine remus....si las o pe ea in pace....ca n are rost..... |
||
|
alinaaaaa Postat pe 7 Septembrie 2008 18:24 |
||
| problema e ca ea cand ma suna ma suna in calitate de amica....vorbeste cu mine ca si cum am fi preiteni...ca si cum nu sar fi intamplat nimik...acu seara am baut 700 ml de lapte :)) si mio fost rau ...si imi spune p mess ca ce pacat ca nui langa mine sa ma faca sa ma simt mai bine :|. Yo nu o mai caut....de o saptamana am ramas fara credit si nu iam dat nici un bip....cand a vrut ma sunat....dar ca si cum nu sar fi intamplat nimik....iar eu momentam nu pot fiu " amic " cu o persoana care o iubesc inca :(. | ||
|
remus22 Postat pe 7 Septembrie 2008 22:17 |
||
| draga Remus..esti inca mic copil...inca nu realizezi ca fata asta se joaca cu tine cum are ea chef..cum poate o persoana care cu o luna-n urma isi lua la revedere de la tine si iti spunea ca te iubeste, sa ajunga la ea acasa,in cadrul ei si brusc sa-si piarda sentimentele fata de tine?cum poate de pe-o zi pe alta sa spuna ca nu mai vrea nici macar sa te auda la tel?invata ceva:cand esti cu cineva,chiar daca esti la distanta,chiar daca nu,oricate probleme ai avea si oricate ai avea pe cap(desi cred ca atunci cand stai cu parintii nu ai prea multe probleme pe cap gen chirie intretinere s.a.m.d) este imposibil sa nu vrei sa auzi macar o secunda vocea persoanei pe care-o iubesti sau chiar daca n-o iubesti...totusi e o persoana cu care ai petrecut clipe frumoase.ori ea azi simte ceva si e foarte intelegatoare si maine te minte de rupe.si mai invata ceva:in viata nu trebuie sa te umilesti...ajungi sa-ti pierzi demnitatea.oricat ai iubi.daca faci asa ea zice:uite prostul...fac ce vreau din el...ia sa-l sun sa-mi mai bat putin joc de el si sa fac misto de el...si-asa-i prost si e topit dupa mine!REVINO-TI OMULE!!!!!!!!!!!!!!TE minte.e de ajuns.si chiar daca ea ti-a spus ca nu te mai vrea si apoi v-ati despartit..a fost atat de ranita dupa despartirea voastra incat s-a dus sa se vada cu prosti de pe site-uri gen Hi5 unde hai sa fim seriosi ....sunt numai persoane care sunt nf...lipsa e mare..deci iti dai seama ce cauta si ea daca e in stare sa se culce cu o persoana de pe net pe care abia o cunoaste....Vezi-ti de treaba ta.ce draq...ai o viata inainte.ea are alte preocupari..vrea fata sa se distreze..sa-si traiasca viata...s.a.m.d..cel mai bun lucru ce trebuie facut:nu o mai baga in seama.e o ususratica!!!!!!!!no offense..dar mie asa-mi da impresia.ciao | ||
|
paulista21 Postat pe 7 Septembrie 2008 23:23 |
||
| Parerea mea e ca tipa cu care ai fost nu merita absolut nimic de la tine!!Cred ca ea e plina de minciuni...cel mai bine e sa o lasi in pace sa nu-i mai raspunzi la telefon.. ea este de fapt obisnuita ca tu sa o cauti sau ea sa te caute cand are chef sa vb cu tine sau cred scuze ca ti-o zic stie ca tu esti mai fraier si pt ea ai fi in stare sa faci orice si sa-i ierti fiecare greseala doar pt faptul ca o iubesti... | ||
|
Postat pe 8 Septembrie 2008 12:00 |
||
|
Uby: cu mine nu mai vb la tel Uby: nu am sa te m,ai sun Uby: iti streg nr Uby: lasam pe mine sa mint in continuare in pace sa-mi vad de viata mea din care u nu mai faci parte Uby: nu am sa mai vb cu u la tel de maine iti sterg numarul sau ii sun pe aia de la orange Uby: sa-ti restictoineze nr Uby: nu o sa mai vb cu tine Uby: asta e ultima conversatie Uby: nici amici nu ma suntem Uby: nimic Uby: nu o sa te mai inpaci cu mine nicodata Uby: o sa vad eu de viata mea uby: adio ce am zis eu nu am mai dat paste. Sincer....acuma mai are rost ?
|
||
|
remus22 Postat pe 8 Septembrie 2008 23:07 |
||
|
Uby: cu mine nu mai vb la tel Uby: nu am sa te m,ai sun Uby: iti streg nr Uby: lasam pe mine sa mint in continuare in pace sa-mi vad de viata mea din care u nu mai faci parte Uby: nu am sa mai vb cu u la tel de maine iti sterg numarul sau ii sun pe aia de la orange Uby: sa-ti restictoineze nr Uby: nu o sa mai vb cu tine Uby: asta e ultima conversatie Uby: nici amici nu ma suntem Uby: nimic Uby: nu o sa te mai inpaci cu mine nicodata Uby: o sa vad eu de viata mea Uby: adio ce am zis eu nu am mai dat paste. Sincer....acuma mai are rost ?
|
||
|
remus22 Postat pe 8 Septembrie 2008 23:07 |
||
| asta ti-a zis ea pe mess?ca nu inteleg..si daca asta ti-a pus..e clar ca a pus punct.si tu tre sa faci la fel ca ea, sa ii stergi nr ...tot..asta trebuia sa o faci demult... | ||
|
DeeaCatalina Postat pe 8 Septembrie 2008 23:14 |
||
da am vb acu pe mess.....si printre randuri...nu puteam sa dau paste la taota conversatia ca era prea mult, asta mi-a spus ea...deci ....mai are rost ? ..yo zic ca nu
|
||
|
remus22 Postat pe 8 Septembrie 2008 23:36 |
||
| remus eu zic sa nu mai suferi si sa-ti vezi dragule de viatza ta,ca esti un baiat deosebit,iar fete mai sunt....si sigur o sa gasesti u alta care sa te faca fericit si u pe ea....sa auzim de bn | ||
|
crazzy_michelle Postat pe 8 Septembrie 2008 23:49 |
||
| scz ca postez de 2 ori....dar poate imi impartasesti si mie secretul cum ai furat arhiva ca sunt curioasa si as vrea sa vad si eu ce vorbeste cineva despre mine,,,ms | ||
|
crazzy_michelle Postat pe 8 Septembrie 2008 23:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Iubitul meu este gay?!:O | 4 | De la: _vio_ 16 August 2011 17:21 |
| despartire... impacare? | 6 | De la: geo_reincarcat_iara 11 August 2010 20:38 |
| Despartiti, intr-un final | 15 | De la: dulcyka 30 Octombrie 2009 18:38 |
|
|
||
| Ce se intampla cand...? | 20 | De la: dandanaua_reloaded 22 Februarie 2010 21:02 |
| Cum sa scapi de obsesia pentru ex? | 36 | De la: geolynu 28 Iulie 2010 00:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.