Mai multe
vai dana dar ce putere au cuv tale..........ma mirrr...........invata-ma............vad ca iti place sa iti bagi pestera intr-o familie?..........
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:33 |
||
|---|---|---|
De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:57:55si eu am o experienta asemanatoare intr-o relatie aam fost un an de zile intr-o relatie a fost destul de serioasa ne vedeam aproape zilnic am fost si in excursie impreuna mai multe zile dar prietenul meu a avut o casnicie esuata si totusi tinea legatura cu fosta nevasta care inca tinea mult la el si il dorea cu toate ca stia ca era prieten cu mine nu s-a lasat pina nu mi l-a luat si eu am ramas singura vreo sase luni apoi eu m-am hotarit sa intervin si sa nu o mai las sa aiba vreo relatie cu el cu toate ca eram expusa si la o paruiala mi-am facut curaj si m-am legat de fosta spunindui sa il lase in pace pentru ca eu sunt prietena lui atunci ea m-a crezut si a zis ca termina orice relatie cu el si asa am reusit sa o despart de prietenul meu care s-a intors in sfirsit la mine si sunt hotarita sa nu il mai las din mina Cu oralul cum a ramas ? aiz is ca prietenul tau te-a lasat pt ca nu ii faceai sex oral
|
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 21:37 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-26 21:37:24De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:57:55si eu am o experienta asemanatoare intr-o relatie aam fost un an de zile intr-o relatie a fost destul de serioasa ne vedeam aproape zilnic am fost si in excursie impreuna mai multe zile dar prietenul meu a avut o casnicie esuata si totusi tinea legatura cu fosta nevasta care inca tinea mult la el si il dorea cu toate ca stia ca era prieten cu mine nu s-a lasat pina nu mi l-a luat si eu am ramas singura vreo sase luni apoi eu m-am hotarit sa intervin si sa nu o mai las sa aiba vreo relatie cu el cu toate ca eram expusa si la o paruiala mi-am facut curaj si m-am legat de fosta spunindui sa il lase in pace pentru ca eu sunt prietena lui atunci ea m-a crezut si a zis ca termina orice relatie cu el si asa am reusit sa o despart de prietenul meu care s-a intors in sfirsit la mine si sunt hotarita sa nu il mai las din mina da ?????????????????????
|
||
|
|
||
|
remus22 Postat pe 27 Septembrie 2008 03:37 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-26 20:57:55...m-am legat de fosta spunindui sa il lase in pace pentru ca eu sunt prietena lui atunci ea m-a crezut si a zis ca termina orice relatie cu el si asa am reusit sa o despart de prietenul meu care s-a intors in sfirsit la mine si sunt hotarita sa nu il mai las din mina dana, trebuia sa te pui macar o clipa in locul sotiei lui. sau sa privesti relatia tu-el-ea obiectiv si detasata de ceea ce se intampla. mai bine il luai pe remus :) va trezeati amandoi. |
||
|
sorin65 Postat pe 27 Septembrie 2008 10:46 |
||
| dana...un om care iti impune sa faci sex oral...nush..nu ar trebui sa il vrei inapoi...de ce nu te-a lasat sa alegi?pana la urma e vb de ce isi doresc ambii parteneri unul de la celalalt...dar fara a impune...nu mi se pare normal sa faca asta...trebuie sa te lase sa alegi...dak vrei sa o faci sau nu.. | ||
|
deiutza_20 Postat pe 27 Septembrie 2008 12:01 |
||
| ati inteles gresit nu mia impus prietenul meu sa ii fac sex oral doar am avut o discutie contradictorie cu el in legatura cu aceasta chestie el avind o alta parere decit mine ia facut impresia ca eu nu sunt de acord cu sexul oral dar in timp si-a dat seama ca a gresit fata de mine si a hotarit sa ma aleaga tot pe mine si sa ma accepte asa cum sunt eu ce parere aveti | ||
|
Postat pe 27 Septembrie 2008 19:45 |
||
aaaa....atunci scz...asta trebuia sa faca de la inceput sa te aleaga pe tine...
|
||
|
deiutza_20 Postat pe 28 Septembrie 2008 10:16 |
||
... ... ... ... ... ... ... ... .......
|
||
|
remus22 Postat pe 29 Septembrie 2008 04:00 |
||
|
remusica frate, iar te-a apucat? uite doua versuri de la unu care stie: "a man never got a woman back Not by begging on his knees" |
||
|
sorin65 Postat pe 29 Septembrie 2008 05:50 |
||
|
REMUS ESTI PROST! DA-TE CU CAPU DE PERETI, VEZI DACA-TI TRECE! SI NU MAI ENERVA LUMEA DE PE FORUM CU SMIORCAIELILE TALE.
|
||
|
domino Postat pe 29 Septembrie 2008 06:29 |
||
|
draga, nu confunda prostia cu naivitatea! si ce, barbatii n-au voie sa planga? |
||
|
googoodoll Postat pe 29 Septembrie 2008 09:48 |
||
| ce s-a intamplat?iar nu te mai vrea?nu m-as mira doar se joaca cu tine...scz nu vreau sa par rautacioasa dar e timpul sa te trezesti! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 29 Septembrie 2008 12:15 |
||
|
domino yo zic sa mergi sati bagi capu intro pubela si sa stai cu el acolo pana iti trece plictiseal c vad ca din 2 mesaje cat ai scris pe aici aman2 leai scris din plictiseala;).Dupa tine daca o persoana plange si e suparata e prost/proasta vad ca si te enerveaza pe tine...nu tre sa citesti , gandire de c**va pe fatza. Nu uita de faza cu pubela inainte sa mai postezi. Bafta Frumoase versuri sorin :D...very true ; da deiutza....ceva de genu...in fine....chiar nare rost... o so las in pace sa faca ce vrea cu viata ei... |
||
|
remus22 Postat pe 29 Septembrie 2008 21:36 |
||
|
versurile sunt de aici: http://www.youtube.com/watch?v=r24_T-HOcyg chiar or sa-ti faca bine. |
||
|
sorin65 Postat pe 29 Septembrie 2008 23:25 |
||
|
remus pui, sa nu te superi, spun asta cu maxima simpatie, eu nu cred ca o iubesti, ci doar orgoliul tau sufera ca n-ai intrerupt tu relatia, si statutul de parasit sau de primit papucii, cum vrei sa consideri, te nemultumeste. sa stii ca orgoliul se vindeca repede, e mai rau cand e iubire adevarata, ca aia lasa sechele |
||
|
googoodoll Postat pe 29 Septembrie 2008 23:33 |
||
| buna!cum spunea si cineva mai inainte:orgoliul tau este ranit,insa trebuie sa gasesti puterea de a merge mai departe orice ar fi!viata ta e cea mai importanta,nu o fata pe care ai iubit-o sau o mai iubesti...vor mai fi si alte fete pe care le vei iubi sunt sigura de asta,asadar ce ar fi sa inchizi acest capitol din viata ta?stiu k acum ti-e greu dar timpul le va rezolva pe toate,crede-ma! | ||
|
sweet_november Postat pe 30 Septembrie 2008 23:31 |
||
|
ce sa zic....o veste buna si una rea :( cea buna e ca cica mam impacat cu ea...am vb aseara cu ea si din gluma in serios vb sa ne impacam la care ea a spus ca suntem impreuna si ca neam impacat..dupa cateva ore de discutii. In seara asta a spus ca i-a aratat poze la o amica dea ei si am intebato daca amica ei a intrebato pe ea dece neam despartit la care ea ma intreaba ?" da dece sa ii spun ca neam despartit cand noi suntem impreuna ? sau nu mai vrei sa fim? " si am zis ok....sa vedem cat tine :) , si sa stii ca nu sunt ranit in orgoliul meu ca nu iam dat eu papuci...nici macar 0,01%. si acuma partea rea ...am avut azi accident si mia luat permisu :)) tre sa dau iar examen ......wish me luck
|
||
|
remus22 Postat pe 30 Septembrie 2008 23:49 |
||
| iti tinem pumnii :) | ||
|
googoodoll Postat pe 30 Septembrie 2008 23:56 |
||
|
uffff.... sper k nu ai patit nimik grav. bafta la exam! te imbratisez cu drag
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 1 Octombrie 2008 08:53 |
||
De la: remus22, la data 2008-09-30 23:49:48ce sa zic....o veste buna si una rea :( cea buna e ca cica mam impacat cu ea...am vb aseara cu ea si din gluma in serios vb sa ne impacam la care ea a spus ca suntem impreuna si ca neam impacat..dupa cateva ore de discutii. In seara asta a spus ca i-a aratat poze la o amica dea ei si am intebato daca amica ei a intrebato pe ea dece neam despartit la care ea ma intreaba ?" da dece sa ii spun ca neam despartit cand noi suntem impreuna ? sau nu mai vrei sa fim? " si am zis ok....sa vedem cat tine :) , si sa stii ca nu sunt ranit in orgoliul meu ca nu iam dat eu papuci...nici macar 0,01%. Multa bafta ! Oricum, vezi partea plina a paharului si traieste clipa
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 08:57 |
||
eu nu inteleg ce iti place la fata asta, e asa de nehotarata,nu stie ce vrea,instabila,cu ea niciodata nu te poti simti stabil emotional, nu iti da siguranta. ce vezi la ea? ma depaseste...
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 1 Octombrie 2008 12:55 |
||
|
mai frate! deci toata lumea iti da un sfat...sa-ti vezi de viata ta si tu esti ca o leguma si te impaci de deprimat ce esti!acuma scuza-ma,dar nu ai demnitate? adik tot ca un titirez te manevreaza..daca iti place sa te tot impaci si sa te desparti si sa suferi e problema ta.dar asta nu e iubire.ce nu merge din prima eu zic ca nu va merge deloc.singur te amagesti. a...ti-a tras-o o data..si o va face again gand va gasi unu care nu e asa bleg ca tine..care sa stie sa o domine...sincer noua nu ne plac baietii "slabi".tie iti plac fetele "slabe"?nu cred.. din moment ce face cu tine ce vrea e clar ,si de altfel nu te-ai fi in pacat cu ea. crezi ca o iubesti..dar in fond e doar atractie...is convinsa ca vei gasi o fata mult mai buna...si pe care o sa o iubesti si care iti va impartasii sentimentele. si gandeste-te la faza cu despartirea..ca nu a fst nik intamplator..cel de sus a vrut sa-ti arate adevarul.pana la urma e mai importanta viata ta,e important sa te realizezi,iar iubirea va veni de la sine,fara sa te straduiesti sa o tii cu dintii langa tine. hai bafta la examen! si nu uita deciziile iti apartin,noi ne-am dat cu parerea.si cred ca fiecare de aici a trecut prin ce treci tu.deci ti-am dat sfaturi din propria experienta. |
||
|
dorina_77 Postat pe 1 Octombrie 2008 20:32 |
||
| RAEMUS esti de nici un fel si iti spun sigur ca aceasta relatie a ta nu o sa iti aduca nimic bun si oricum nu cred ca o sa dureze Ce faci tu este un fel de PRELUNGESTE DOAMNE BOALA cum se spune in popor. | ||
|
iulia75 Postat pe 3 Octombrie 2008 09:47 |
||
| remus, fata asta o sa distruga tot ce e mai frumos in tine, iar intr-un final cand o sa-ti dea "papucii" cu adevarat, ca sunt aproape sigura ca asa va face, o sa-ti fie si mai greu sa treci peste, ,mai bine ai incerca o relatie noua, in care sa te impui si tu cat de cat, sa nu te mai lasi calcat in picioare, dar nici sa te razbuni din cauza a ceea ce ai patit | ||
|
mmodellino Postat pe 3 Octombrie 2008 13:16 |
||
|
mah, fetelor, d c nu acceptam alegerea lui? nu stiti k pana nu se loveste omu singur cu capu de peretzi... multe dintre noi am trecut prin ce a trecut remus si mereu in adancul nostru doream k fostul sa se intoarca la noi indiferent ce suferintza ne-a produs. d c aveti impresia k baietii sunt altfel? shi ei sufera, dar sufera altfel... nu mai putin si poate nici mai mult, dar ei sufera pe ascuns... sau nu. remus a avut nevoie de sprijinul nostru si noi i l-am acordat neconditionat, oferandu-i sfaturi, dandu-ne cu parerea. fiecare dintre noi stia k exista shi aceasta posibilitate a impacarii. shi in cazul in care nu stiti sa cititi printre randuri, el ishi dorea o impacare cu ea. poate k e valabila vb aia cu doamne lungeste-mi boala... dar e decizia lui shi noi ar tb sa o acceptam. nici io personal nu-l pot felicita pt k sunt f suspicioasa in ceea ce priveste durata relatiei. dar nici nu stau sa-l iau la 3 pazea shi nici nu consider k mi-a mancat din tp cand i-am facut comm la topic. nu inteleg d c sariti toate cu gura pe el! el a ales sa-i mai ofere o sansa fostei. acum dzeu cu mila! e fericit acum! pt cat, numai dzeu stie? dar asha cum l-ati compatimit de-a lungu acestor sapt, ar tb sa va bucurati pt el acum! k zambeste din nou, pune capu linistit pe perna seara, nu-shi mai face ganduri negre in fiecare zi. repet, nu se stie cat va dura aceasta fericire. din partea mea sa fie 4 ever! dar ca shi voi shi el stie k nimik nu va mai fii k inainte. tot ceea ce a aflat de fosta/actuala va fi k o rana ce se va cicatriza greu. shi sunt sigura k el e constient k nu va putea sa treaca peste fazele facute de ea. pt k asta-i natura umana - sa ierte, dar sa nu uite. asha k fetelor, bucurati-va pt el! eu, una, ma bucur sincer pt el! va pup! |
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 3 Octombrie 2008 17:04 |
||
| Just becouse ,si noi ne bucuram pentru el DEOCAMDATA ,dar ce ai sa-i explici tu cand fata iarasi si iarasi o sa-l duca cu zaharelul? .Sa stii ca noi toti am citit ce a scris el aici si din cauza asta cam toata lumea ia zis sa nu-si mai faca sperante desarte.Pentru ca in final tot lui isi face rau.Dar in fine daca tu esti de alta parere ,consoleaza-l tu sa vedem cat de mult te tin...puterile.Pentru ca santem toti convinsi de ceea ce va iesi in final.Sa dea Domnul ca eu sa gresesc dar ma indoiesc | ||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 20:05 |
||
| Eu cred ca tre sa lasam baiatul in pace.....e viata lui.....alegerile lui....e inca crud.....mai are timp sa invete...mai bine sa se loveasca de asa ceva acum decat mai tarziu......(cand poate situatia e mai delicata...poate sunt copii la mijloc)....si pe de alta parte am sentimentul ca ii place sa faca pe victima .....si se complace singur in situatia asta......voi ati fost mai mult decat bine intentionate.... | ||
|
Bluetulip Postat pe 3 Octombrie 2008 20:50 |
||
dupa cum mai e un topic facut pe aici care spune " Nu vreau sa ma judecati, vreau sa ma ajutati..." eee...eu o sa-l modific putin si o sa spun " Nu verau sa ma judecati, vreau sa ma ascultati ", pt ca voi mati ajutat mai mult decat credeti. Probabil in momentu asta aveti o parere mai nasoala despre mine...ca am indurat atatea...si bla bla...da recunosc ca nu trebuia sa fiu eu mereu acela care face primul pas si alte chestii dar cineva e SUS si intro zi poate se va intoarce roata . Nush daca ma credeti cand va spun ca chiar nu mai imi pasa atat cat imi pasa inainte...cum se spune " ceea ce nu te omoara te face mai puternic " si asta mi sa intamplat si mie, de 2 zile nici nu am vb cu ea..ultima oara neam certat dintrun motiv ffff copilaresc,nare rost sa mai spun motivu ca e JALNIC , oricum a fost greseala ei ...yo nu iam dat nici un semn...nici la telefon nici pe mess....daca vrea ceva de la mine o sa trebuiasca sa faca ea primul pas pt ca de la mine nu va mai primi nimik...la fel cum sa comportat ea cu mine asa o sa ma port si eu cu ea acuma , intro zi tot trebuia sa se intoarca roata nu ? :)de acu nu va mai fi la fel nimik...va promit solemn :) si yo cand promit ceva chiar ma tin de promisiune. Nu pot nega ca inca ma gandesc la ea si tin la ea imi pasa...dar prin tot cea facut ma indepartat mult de ea...si toate gesturile si fitzele ei . O sa i se faca ei dor sa vorbeasca cu mine....si daca chiar mai vrea ceva de la mine o sa trebuiasca sa lase mult de la ea si sa isi schimbe comportamentu....ceea ce nu cred ca sar intampla.. . Oricum nu va las :) cum trece timpul o sa ami aflati si voi ce se mai intampla :) am primit multe sfaturi de la voi toti/toate si va multumesc din suflet...dar de acu inainte No More Nice Boy . Va pup , noapte buna .p.s. - tineti-mi maine pumni ca am concurs . Sper sa iau o medalie macar |
||
|
remus22 Postat pe 4 Octombrie 2008 02:42 |
||
........................................................... HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!?! CUM NAIBA S-A SFARSIT TELENOVELA??? ................................................................. .......................................................... ........................................................... S-A SINUCIS CAREVA?!?
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 4 Octombrie 2008 05:13 |
||
| doar un orgoliu, doua, iesira sifonate,in rest nimic melodramatic :D | ||
|
googoodoll Postat pe 4 Octombrie 2008 08:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ajutati-ma,nu stiu ce sa mai fac! | 64 | De la: frenchiegirl 24 Martie 2011 11:28 |
| help! | 46 | De la: Lucia1971 30 Martie 2009 11:16 |
| a nu mai iubi | 16 | De la: sakura_7777777 12 Iunie 2010 12:28 |
|
|
||
| As avea nevoie de niste sfaturi | 7 | De la: Barbie30 20 Iulie 2010 15:50 |
| MERITA SA REIEI O RELATIE? | 18 | De la: kudika181175 23 Octombrie 2010 00:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.