Mai multe
|
apropo...dupa ce am avut discutia ce am avuto cu ea...am intebato "" te simti vinovata ca am aflat ca mai mintit atata vreme ? " la care ea imi raspunde linistita DA si nu mai vreau sa vb cu tine...sa terminat tot intre noi. Mda....multa lume ar vrea sa afle cum se poate fura arhiva de mess. . Totusi michelle iti spun ca e nevoie putin si de " ajutorul " persoanei de la care furi arhiva sa zic asa :).
|
||
|
remus22 Postat pe 9 Septembrie 2008 00:03 |
||
|---|---|---|
| Din cate vad eu ti-ai dat singur seama ca nu mai merge,asta chiar nu se mai poate numi relatie chiar nici amicie sau prietenie.Hai sa fim realisti... ai incercat din rasputeri toate metodele de a salva relatia,sunand-o si nesunand-o,de a-i vorbi frumos,de a-i cere explicatii si de a nu-i cere explicati...,chiar nu vezi ca fata asta te joaca cum vrea ea(acum sunteti prieteni acum nu si multe altele).Poti sa iei sfaturile mele cum vrei dar sunt sfaturi pe care i le-as fi dat si frate-lui meu.Viata e atat de scurta si de nedreapta uneori cu noi si de aceea nu e bine sa ne-o ingreunam si mai mult din contra trebuie sa profitam din plin de ea,deaceea nu te opri la prima venita sunt atatea fete frumoase si destepte care au nevoie de o prietenie sincera.Nu te lasa orbit de iubire si fa in asafel incat tie sa-ti fie bine.Iti doresc mult succes si bafta! | ||
|
hasi Postat pe 9 Septembrie 2008 09:49 |
||
| hmmm.......eu zic asa......nu mai are nici un rost sa te mai gandesti la ea....e greu...mai ales cand ai iubit persoana respectiva dar trece...te asigur...lasa asa un pic gust amar...dar decat sa traiesti in minciuna si in stres mai bine asa.....lasa remus ca o sa vina alta fata mult mai ok decat ea...doar sa nu mai pui chiar atata suflet adik sa incerci cel putin sa te implici da nu f tare.....ca poti suferi..uita de ea......... | ||
|
|
||
|
alinaaaaa Postat pe 9 Septembrie 2008 16:11 |
||
| aaaaa.....si in legatura cu arhiva furata.....trebuie sa ai acces la calculatorul persoanei careia vrei sa-i "imprumuti" arhiva....si eu am vrut dar n am reusit:P....... | ||
|
alinaaaaa Postat pe 9 Septembrie 2008 16:13 |
||
| naspa....tare as fi vrut sa vad ce spune o anumita persoana despre mine,desi cred remus ca s-ar putea sa fiu la fel de dezamagita ca si tine....sau mai stii?in viatza ai parte de multe surprize....oricum mey nu mai suferi e clar ca nu te merita si nu stie sa te aprecieze,eu daca asa avea un baiat ca tine as incerca sa te apreciez,dar poate ca pt asta ai nevoie si de putina minte...ceea ce ea nu cred ca are.scz ca te intreb remus,dar ea ce varsta are ca sunt tare curioasa...u din cate vad dupa user name ai 22. | ||
|
crazzy_michelle Postat pe 9 Septembrie 2008 16:24 |
||
|
da eu am 22...si ea tot 22 are, cu 3 luuni mai mica ca mine :) eu mis in mai si ea in august . In legatura cu furatul arhivei intradevar tre sa ai acces la calculatorul persoanei de la care o furi, oricum daca e fata...iti zic eu ca nu se prinde :)) mei imi merge de fiecare data la fete, nusi da seama ce fac oricum. ( sa nu va suparati acuma ... nu zic nimik de voi ). Daca e fata...sigur o pot fura :D da imi trebe id de mess. papa :* |
||
|
remus22 Postat pe 9 Septembrie 2008 23:20 |
||
|
macar ne poti spune cum sa ne ferim de asta? nu vrem secretul, dar acum daca tot ai spus, cel putin gratuleaza-ne cu un sfat multumim |
||
|
googoodoll Postat pe 9 Septembrie 2008 23:47 |
||
|
e cu un program care iti genereaza un nume si o parola ...si daca tu imi spui numele si parola respectiva.....pot sa iti fac ce vreau la calculator :D ...acuma depinde de fiecare cata vrajala are in el ca voi sa ii spuneti acel nume si parola generata de program. Si NICIODATA sa dati IP de net la nimeni....ca si asa se pot face multe prostii :)) trust me .. ( am terminat mate-info ... si am invatat destule acolo ) .
|
||
|
remus22 Postat pe 10 Septembrie 2008 00:41 |
||
| ...nu ne spui si noua ce fel de program e,il putem download-a si noi,hai acum spunene...te rugam!!! | ||
|
hasi Postat pe 10 Septembrie 2008 08:01 |
||
bv remus bn ca mi-ai spus....o sa tin minte asta,ca parca o data mi-a cerut si mie cineva ip'ul iar faza cu programul am patit-o si eu...tot asa imi generase un cod sau ceva,dar nu l-am dat ....am fost smechera
|
||
|
crazzy_michelle Postat pe 10 Septembrie 2008 10:42 |
||
| oricum sper ca te-ai mai linistit,ai vazut fosta iubita ce fel de om este,nu mai are rost remus sa-ti pierzi timpul cu ea.....o sa vezi cu timpul o sa fie mai bine,la inceput e mai greu...nu e usor sa te rupi de o persoana si de o relatie in care ai investit timp,sentimente,uneori chiar bani si multe altele....capul sus | ||
|
crazzy_michelle Postat pe 10 Septembrie 2008 10:46 |
||
| E clar. singura sansa e abandonul. | ||
|
cesar Postat pe 10 Septembrie 2008 10:50 |
||
| Remus eu stiu ce inseamna sa fii in pielea prietenei tale.de la a la z. 1. rupe`o total cu ea.2.o relatie la distanta nu rezista si ea simte asta si de asta a inceput sa se comporte asa are atata neincredere in ea si in tine..ptr ca stie ca daca vrea sa fie cu tine trebuie sa renunte la tot ce are probabil ca sa fiti impreuna si crede`ma la 22 de ani nu e pregatita..altfel nu s`ar comporta asa.pot sa`ti spun sigur ca tine la tine dar distanta o distruge si vrea sa`i puna capat de aceea incearca sa te uite iesind cu alt baiat iar problemele care le are acasa si cu care`s si eu familiarizata contribue si mai mult la nesiguranta ei.daca nu face fata responsabilitatilor de zi cu zi in sanul familiei cu atat mai putin o v`a face cand veti fi impreuna ...si pe tine te cunoaste de putin timp fata de familia ei ..nu`i oferi nici o siguranta..e la varsta incercarilor si simte ca nu poate sa faca fata vrea sa renunte la tine dar in acelasi timp te vrea..dar stie ca nu te poate avea din cauza greutatilor.imi pare rau dar mai devreme sau mai tarziu se v`a termina.cel mai bine e sa o lasi in pace nu stie nici ea ce vrea chiar daca tine la tine mai mult nu`ti poate oferi iar asta o macina si o face sa comita greseli. | ||
|
Amaruie Postat pe 10 Septembrie 2008 14:44 |
||
e foarte greu sa tii o relatie la distanta dupa cum ai spus,iar atata timp cat nu exista incredere e imposibil
|
||
|
crazzy_michelle Postat pe 10 Septembrie 2008 16:15 |
||
| interesanta chestia cu furatul mesajelor.....stiu ca e violare de intimitate si cred ca si mie mi s-a intamplat asa ceva, dar nu am dat IP si nici parola ........doar id-ul.Se poate sparge parola, stiu, dar poti vizualiza discutiile?si.....stiu cum sunt relatiile la distanta:DEVASTATOARE.Cand apare neincrederea nu mai ramane iubire.Totusi, poate a vrut o confirmare a faptului ca pe tine te vrea, vorbind cu altii.Poate...... | ||
|
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:54 |
||
off topic: cred ca o sa deschid alt topic sa vorbim acolo de mess, parole , arhive si alte chestii ...ca nu cred ca e locul indicat aici on topic: mda in seara asta cica iar am vb o ora jumate ...cei drept ca mi-a marturisit ceva de faza cu CANADA....de care ziceam in posturile trecute ca am citit in arhiva...very funny ..totusi nu a avut un raspuns clar. La un moment dat o intreb " crezi ca mai simt ceva pt tine ? " la care ea spune ceva de genu " nu ar mai trebui sa simti....si la modul cum teai comportat zilele ceor trecut...erai asa indiferent...nu prea ma bagai in seama...erai rece si mai distant asa....nu cred ca mai ma iubesti si simti ceva pt mine ". Si am intrebato daca mai simte ceva pt mine si a spus ff lejer NU. Si inca o chestie...ea are sami dea mie nsite bani...si normal ca tre sa vina sa mii dea....si iam spus acu ca vreau sa o vad si ea zice ca nu mai ne vedem niciodata..ca o sa vina cu un amic sami dea bani....mii pune in mana si pleaca. O zis ca nu mai simte nimik pt mine....cand mo sunat...o zis ca mo sunat de plictiseala.....dupa aia o zis c mo sunat ca asa o simtit :|. Azi cand o iesit de la un examen iar mo sunat sami zica ceo facut...bla bla. Si mai mio zis c toti rpetieni ei or sfatuito ca o relatie la distanta nu merge si nu are rost sa mia stea cu mine ( sfaturi primite mai demult nu acuma ). Asa naspa ma simt...dupa tot cea fost intre noi...nici macar odata nu mia vrea sa se intalneasca cu mine sa vorbim. Si nu vreau sa vb despre despartirea noastra...defapt yo vreau doar sa o mai vad odata ... sa o strang in brate..nush..:( . offf , iar o sa adorm greu in noaptea asta :( |
||
|
remus22 Postat pe 11 Septembrie 2008 03:13 |
||
|
SI DE MINE SE DESPARTE CA ASCULTA DE ANIMALE [NA SULTANE CA SCRIU MULT SI REPEDE SI AM SI INTERNET RAPID . pune tata episoade multe ca ce te asteapta ..... vei vbi singur ce treaba are emma?io nu am ranit pe nimeni de aici,nu vreau sa fac victime colaterale,iar bagi pe gatul meu fapte ce nu am facut,si vbe ce nu am spus, esti un mincinos nenorocit si sunt oameni ce te-au auzit jurand ca nu vbesti de ei .dar acum stiu adevarul. de ce injurui ca la gara? esti burta verde? de ce stii numai sa batjocoresti? cei slabi sunt mereu rapizi la batjocura. incepi sa simti intunericul cum te cuprinde. cati bani ai excrocat azi? 500 de euro? stiu multe sultaneeeeeeeeee poti sa faci ce vrei tu, io nu sunt petruta nebuna. cu mine nu merge tata ,lumea nu este proasta .baga acolo ce vrei tu,tot ce poti spune este ca am avut relatii cu multe femei.ok bravo mie.poti spune ca am incercat cu multe femei .bbravo mie. altceva nu ai. iat asya a stiut toata lumea mereu. I-MI PLAC FEMEILE,SI AM INCERCAT CU MULTE. AM SU REUSIT CU LA FEL DE MULTE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII??????????????????????????????? CELE CE AU ACCEPTAT AU AVUT ACEASI PLACERE CA MINE,MULTE AU FOST REFUZATE DE MINE SI SUNT FRUSTRATE,ALTEKLE M-AU REFUZAT ELE SI AM MESRS MAI DEPARTE. ATATA POTI SPUNE DE MINE SI IO NU AM ASCUNS NIMIC.SM SPUS DE NENUMARATE ORI CA ADOR FEMEILE. ASTA SE STIA SULTANEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAI NASOL CU MINCIUNILE TALE. CA SUNT VIOLENT,CA SA AIBE GRIJA MELINDUTA CA O SA SUFERE,CA BAT FEMEILE,CA BEAU,CA IAU BANI DE LA ELE,CA SUNT FOMIST, CINE DRECU CREZI CA TE VA CREDE?????????? POATE PETRUTA NEBUNA VA VENI SA SPUNA CA AM BATUT-O VREODATA . CE AI AVUT DE SPUS LUMII,CA IO MA VOI DUCE SA MUNCESC CU MAFIA? ANDREA A MARTURISIT LA NERVI CA STIE DE LA TINE. FURIOASA PE MINE,DEZAMAGITA, A URLAT LA MINE CA IO AM TRIMIS CV LA MAFIA CA AM O RELATIE CU EA SI CA VREAU SA LUCREZ CU EA IN DUBAI,CA ARE UN SOT CU CARE SE CEARTA MEREU SI CA IO SUNT AMANTUL EI VIRTUAL. DE UNDE SCOTI ASTA? DE UNDE AI VENIT CU IDEA CA YOUR DREAM STIE NUSTIU CE DE EMMA DE LA MINE?????????????????? ASTE SUNT DIN CAPUL TAU ALA BOLNAV FARA SERVICIU SI FARA OCUPATIEEEEEEEEEE IO NU AM SERVICIU UCA POT ALEGE CANDSI UNDE SA LUCREZ. DAR O FEC PE SALARIILE MELE ANTERIOARE. MUNCITE DE MINE NU DE COPILUL MEU CUM FACI TU. ARE BAIATUE TAU O PRIETENA? NU ARE CA MUNCESTE TRIMIS DE TINE TOATA ZIUA. VAI DE SOARTA TA SULTANE CE ANIMAL FARA SCRUPULE ESTI SI MAI RAZI DE ALTII. UN SECRET NU STI SA PASTREZI,BARFESTI PE TOTI ACOLO IN CURTEA AIA SI PE PRIVAT NENOROCITULE,TE JOCI CU SENTIMENTELE TUTUROR FARA SCRUPULE.VOI INCEPE INTRO ZI SI VOI SPUNE TOT CE STIU DE LA TINE DE FIECARE IN PARTE,CU RISCUL DE A RANI LUMEA NUMAI SA ARAT CA ASA ESTE !!!!!!!!!!!!!!!!!! CUM SPUN IO. UN ANIMAL FARA SCRUPULE.ATATA POTI? CAMASA MEA ROSIE?AM DE TOATE CULORILE TATA SI DIN TOETE CONTINENTELE. VREI SA VBIM DE MIROSURI? STII CUM MIROASE GURA TA?AIA FARA DINTI SI SPURCATA CU CARE RAZI SI BARFESTI PE TOTI? MAI CEVA CA HASNAUA TA DIN FUNDUL GRADINII TALE AM SPUS-O IN AFATA TUTUROR LA MASA SI DUPA AM SUCIT CA AM INTELES CA TE VEI SIMTI PROST ,DAR NU MERITI MILA MEA.ESTI FARA SCRUPULE SI CALCI PE CADAVERE CA SA DAI IN MINE. PROSTI SUNT CEI CE ACCEPTA CA TU SA CALCI PE NECAZURILE LOR CA SA POTI TU SA RASPUNZI ADEVARURUILOR MELE. MANIPULEZI CEA CE STII DE FIECARE IN PERTE SI VOI DOVEDI .IO STIU DE HAREM DE LA TINE,SI CINE VA PERMITE MA VA LASA SA ARAT CE STIU DE FIECARE IN PARTE NUMAI SA SE VADA CE BARFITOR NENOROCIT CU GURA MARE ESTI? NU VEI REUSI CU MINE SULTANE.NIMENI NU REUSESTE .NICIODATAAM CUNOSCUT MULTE FEMEI .DAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! SI AM INCERCAT CU LA FEL DE MULTE !!!!!!!!! SI CARE AU FOST URATE,SAU BATRANE AM FUGIT DE ELE. A FOST DUREROS DA!!! DAR CINE LE PUNE SA SE AFISEZE CU POZE DE FOTOMODELE???????????????? ATATA SULTSNE SI NU ESTE CEVA DE CARE SA MA RUSINEZ. NU AM FACUT RAU NIMANUI. TU FACI RAU SI MAI SI VREI SA CONVINGI LUMEA CA LE FACI BINE. ASTA ESTE CEL MAI URAT. NU CAMASA MEA.CAMASA MEA NU ARE TREABA.ESTE CAMASA ITALIANA DE SMECHER,CEA CE TU NU VEI AVEA VREODATA DECAT DACA EDUCE VREUNU DE PESTE HOTARE SA FACA CADOU SULTANULUI AMARAT DIN SNAGOV. CERSETORULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj Raporteaza abuz de limbaj |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 03:24 |
||
mic_negru_si_urat2 ??? nu intaleg nimik din ce ai scris:)) si chiar nui vad rostul... :| . nb
|
||
|
remus22 Postat pe 11 Septembrie 2008 03:41 |
||
stii nicio problema nu e prea grea, dar cand vorbesti cu persoana iubita uiti de toate . dar se vede ca ea nu simte acelasi lucru asa ca ..... : mai gandestete daca ea te iubeste cu adevarat. Eu as fi de alta parere. imi pare rau dar mai gandestete
|
||
|
mary_suzy Postat pe 11 Septembrie 2008 07:14 |
||
adeavru e ca nici eu n am inteles ce o scris domnu acela:)...da in fine nu mai conteaza....fata asata te omoara cu zile:)....nu ye inteleg pe tine de ce i-ai mai raspuns la telefon...ar fi trebuit sa o lasi sa sune pana nu mai putea....e clar remus ca nu mai vrea nimik cu u...de fapt habar n are ce vrea......hmmmm lumea asta e din ce in ce mai nebuna:) ....grav.....nu mai suferi pt cineva care nu merita...de fapt o sa-ti dai u singur seama ca nu merita...
|
||
|
alinaaaaa Postat pe 11 Septembrie 2008 08:14 |
||
|
uf, remus... revin din nou la acest topic... imi pare rau k suferi :( stiu cum e cand te desparti de cineva shi ti doresti sa mai vz pers aia, sa mai vb cu ea, sa o mai imbratisezi.... asha am simtit shi io ori de cate ori ma desparteam de primul meu prieten. indiferent ce-mi facea, io doream sa-l mai vad, sa mai vb.... evident k intr-o relatie de 4 ani ne-am despartit de "n" ori shi tot de atatea ori ne-am impacat. esti obisnuit cu ea shi suferi din cauza minciunilor shi felului ei de a fi care au dus implicit la despartire... nu vreau sa te dezamagesc mai rau, dar o sa mai suferi o perioada. mai ales k sunt convinsa k tu te gandesti la ea non stop intrebandu-te d c te a parasit, de ce a ales sa se desparta de tine motivand k distanta nu va face bine relatiei... sunt o gramada de cupluri care au rezistat in ciuda distantei. dar cum am mai zis shi alta data, ochii kre nu se vad... se uita la altii. nu ti zic sa nu te mai gandesti la ea sau k cui p cui se scoate ( deshi la mine a mers de minune ultima parte )pt k stiu cat de greu e cand cineva iti minimalizeaza suferinta. nu are rost sa-ti spun k vei trece peste aceasta dezamagire shi k poate vei mai avea parte de cateva pana vei creste suficient de mare ( ai doar 22 :) ) cat sa alegi ceea ce e mai bine pt tine. poate in aceste clipe crezi k ea este / era cel mai bine pt tine. dar uite k suferi shi te consumi. shi atunci cand suferi in asemenea hal intreba-te dc meriti asta. shi ti rasp eu: nimeni nu merita sa sufere din dragoste! shi totushi suferinta asta exista. ti-am mai zis, tb sa te ridici dde unde ai pikt. nu acum, nu maine, dar intr-o buna zi va tb sa o faci. o sa vz k peste cativa ani o sa-ti amintesti cat ai plans dupa ea shi la mintea pe care o sa o ai atunci: n o sa faci decat sa zambesti zicandu-ti: doamne, ce copil am fost! |
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 11 Septembrie 2008 09:44 |
||
|
E clar ca inca tine la tine, numai ca ea probabil vrea sa incerce si altcela. Inca experimenteaza. O sa isi dea seama de greseala facuta in momentul in care tu nu o sa mai vrei sa te impaci cu ea ( si crede-ma o sa vina si acea clipa). Am trecut si eu prin ceva asemanator, numai k situatia mea a fost mult mai grava. Am iertat de nenumarate ori, si totusi am fost lasata balta de tot atatea ori. Acum sunt implicata intr-o alta relatie, iar fostul iubit, care m-a facut sa sufar ingrozitor ( asa cum te face fosta ta iubita sa suferi acum ), ar face tot posibilul ca sa ma impac cu el...dar nu mai pot pt k mi-e frica, stiu sigur k m-ar face iar sa sufar ( cu toata k inca il iubesc foarte mult). Au trecut aproape 7 luni de cand ne-am despartit, dar si acum ma suna si imi trimite mesaje sa ne impacam, pt k el ma iubeste foarte mult. Timpul le rezolva pe toate, asa ca ai rabdare. Tu trebuie sa alegi ce e mai bine pt tine, si se pare k relatia asta pur si simplu nu e! Capul sus si incearca sa cunosti si tu persoane noi..o sa te ajute mult...stiu eu ce zic Se simte ca esti o persoana deosebita si meriti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat. Take care |
||
|
iubesc_luna Postat pe 11 Septembrie 2008 10:12 |
||
| iubesc_luna eu zic sa nu faci greseala sa te impaci cu fostul,ca zic ca ti-a demonstrat deja tot ce putea....crezi ca se va schimba ceva la el,poate o perioada pana te va avea din nou....dupa aia o iei de la capat....iar tie remus singurul sfat pe care ti-l dau este sa incerci sa cunosti o alta fata(sa incerci faza.....cui pe cui se scoate).o sa reusesti...cred ca singurul lucru pt care ar mai tb sa va intalniti este sa-ti dea banii si atat....o sa vezi ca o sa reusesti sa treci peste daca ai si u putina vointa | ||
|
crazzy_michelle Postat pe 11 Septembrie 2008 10:59 |
||
|
TRECI MAI DEPARTE SI CAUTA O NOUA RELATIE!!IN CARE SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!! |
||
|
Postat pe 11 Septembrie 2008 17:55 |
||
| remus draga aste e reactia normala a femeilor.in momentul in care ele simt ca nu li se mai acorda atentie,fac gesturi de genu: te suna la 1 noaptea doar pt a primi din acea atentie, doar sa se simta ele admirate si iubite, chir daca e anu mai vrea nimic cu tine. | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 11:46 |
||
back... ieri nu am vb deloc cu ea ( nici pe mess nu am fost on toata ziua ) si azi ma suna ca cica ..." nu team mai sunat aseara ca am invatat pt examenu de azi ..bla bla "" , si yo acuma ma intreb ... cu ce drept imi spune ea mie asa ceva cand acu cateva zile imi zicea ca nici sa vb cu mine nu ami vrea...si daca tot nu mai ne vedem numa cand imi da bani ...la ce folos sami dea ea mie explicatii ceo facut aseara si dc nu mo sunat, c doar nui obligata sa ma sune in fiecare seara :| lol .Tre sa caut alta fata acuma :D dar cine se ofera ? ( glumesc ) :). |
||
|
remus22 Postat pe 12 Septembrie 2008 13:13 |
||
| tu un momentul de fata ce simti? | ||
|
iubesc_luna Postat pe 12 Septembrie 2008 13:30 |
||
Off...nu mai gandi asa! Acum iti e greu, e normal, dar timpul te va face sa uiti, si stai linistit, roata se intoarce!Pana la urma, toti primim ce meritam. Acum probabil suferi, dar tocmai asta te va face mai puternic. Si ink o chestie, nu o mai cauta! Las-o sa vada cum e singura, fara tine!Si, in plus, ai si tu demnitatea ta!Si eu am trecut prin faze nasoale si stiu cum e...O sa treci peste!
|
||
|
tweety87 Postat pe 12 Septembrie 2008 16:42 |
||
| treci mai departe si o sa fie bine nu te mai gandi la ea desi este foarte greu lucrul asta!!dar de fapt ea singura nici macar nu stie ce vrea si ce isi doreste!!uit-o asa e cel mai bine si nu te mai gandi la ea treci mai departe viata e mult prea frumoasa ca sa se termine din cauza unei fete!! | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:05 |
||
| Pe deasupra dupa tot ce s-a intamplat ea mai este si nesimtita!! | ||
|
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna! | 11 | De la: Barbie30_ 18 Aprilie 2011 08:47 |
| Nu il inteleg | 12 | De la: Maddalyna 5 Ianuarie 2009 09:47 |
| Cand iubitul da vina pe tine k te-a inselat | 34 | De la: Barbie30 9 August 2010 21:04 |
|
|
||
| Cum sa o iau iarasi de la inceput? | 8 | De la: nicossia 14 Decembrie 2010 16:59 |
| iubire ciudata | 9 | De la: kudika_7347 14 Mai 2012 13:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.