Setari Cookie-uri

Vrea sa se desparta de mine :(

las-o balta frumuselu si cauta-ti o fata de la tine din oras,e clar ca are pe altcineva

Postat pe 12 Septembrie 2008 17:16
De la: dulcik_ubita, la data 2008-09-12 17:06:17Pe deasupra dupa tot ce s-a intamplat ea mai este si nesimtita!!

subscriu, deshi io in mod normal evit sa vb urat despre pers importante in viatza altora....

dar nu mi se pare normal. frate, ai zis k nu mai suni, la ce ma mai suni????? k sa ce? sa-mi amintesti cum te-ai purtat cu mine? la naiba! unii asha fac... mai ales cand nu-s bagati in seama shi din lipsa de ocupatie.... ce nu suport io asta la oameni. uite, io cu fostul meu de cand ne-am despartit nu am mai vb deloc. el pe mine nu m-a mai sunat shi nici io pe el. shi a fost o relatie de 4 ani de zile shi ne stiam de 7 ani. s-a terminat brusc. nu ma mai suni, nu te mai sun! shi am mai avut momente cand imi venea sa-l sun - k deh, io-s mai slaba de ...diverse - shi o data chiar am facut-o. treceam printr-o pasa proasta shi din obisnuinta l-am sunat. mi-a rasp, mi-a recunoscut vocea shi mi-a inchis! toata stima fostului meu! dar a doua oara nu am mai facut-o! shi nici nu doream sa reiau relatia... nu stiu ce-a fost in capu meu, dar bine mi-a facut!

deci.... dc ea a zis k numai suna.... sa nu mai sune! k tu vad k te tii de cuvant shi-i respecti cerinta de a nu o mai cauta!

bv tie.... tine-te tare pe pozitii. shi ieshi in lume! la un suc cu prietenii, la o bila, la un fotbal, un film....ocupa-ti tp... k dc incep sa-ti spun sa cauti o alta fata.... deja spun prea multe... deshi la mine a mers cui pe cui se scoate
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 12 Septembrie 2008 17:34
tre sa va multumesc la toti pt toate vormele care leam auzit aici . Daca nu erati voi nush ce faceam....:( e mai bine asa....si cum zicea just_because yo iam respectat dorinta.....nu am mai sunato nu iam mai dat nici un bip...dar ea vad ca ma suna doar cand are nevoie de ceva...si cum a spus si acu 2 zile cand ma sunat ....cand se plictiseste noaptea. Si am mai observat un lucru ...acuma de fiecare data cand vorbim imi scoate ochii...sau incearca sa se descarce pe mine cu toate lucrurile care nu or fost ok si nu yor convenit ei . Ultima oara mia scos ochii ca mereu aproape ea ma suna. ..yo aveam cartela si ea abonament cu minunte nelimitate cu 3 numere favorite . Nush daca ma credeti dar am vb cu ea peste 600 de ore in 4 luni pt c o 2 luni din relatie a fost langa mine. Vorbeam cu orele inainte si atunci nu avea nimik de comentat...dar acu tot imi zice ca preiteni ei ii spun fel si fel de lucruri.....ca mereu o fost sfatuita ca o relatie la distanta nu merge si sa se desparta de mine dar no facuto ( de parca yo nu am primit acelasi sfat despre relatia la distanta dar nam zis nimik )..si numa lucruri de astea....in fine...de impacat oricum nu mai ne impacam niciodata...ea are alte planuri pt vara viitoare si pt viata ei ....dar dc imi scoate mie ochii....oricum am trecut peste cu ajutorul vostru :) oricum nu pot sa mint....dar de tinut tot tin la ea si imi pasa de ea...sunt curios ce as simti daca as vedeao . In fine.....acu parca mii frica sa o vad...pt cum as reactiona...pt ca nu as vrea sa imi vina iar acele sentimente puternice pt ea....dar pana o voi vedea din nou...sper sami mai treaca....pt ca de tot nu cred co sami treaca vreodata. Sper sa reusesc wekendu ce vine sa nu ii raspund deloc la telefon..sa vada cum e fara vocea mea d(^_^)b .
remus22
Postat pe 12 Septembrie 2008 21:15
ba o sa reusesti sa treci peste remus ai sa vezi,eu zic sa fii mai optimista....si stai linistit ca va venii alta fata in viatza ta pe care o vei iubi la fel de mult sau si mai mult,iar sentimentul va fi reciproc
crazzy_michelle
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:00
optimist...scz sunt obosita de la serviciu:(
crazzy_michelle
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:00
mo sunat acu 5 minute dar am vb cu ea cam urat :| si mio inchis telefonu ...hahhahaha:)) nush dc am vb cu ea asa :| probabil la noapte o sa regret....sau poate nu ? ..infine....asa sa suparat....creca moare de nervi acuma ca mam comportat asa si nu eram " moale " ca inainte :D .
remus22
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:02
data viitoare abtine-te sa apesi pe tasta verde
DeeaCatalina
Postat pe 12 Septembrie 2008 22:12
e de bine!!tine-o tot asa!si vezi k se poate sa restrictionezi apelurile nedorite!!
ayda4ever
Postat pe 12 Septembrie 2008 23:50
Hmm....in seara asta binentales ca o fost pe mess de pe la ora 19....yo nu am intrat pe ea deloc....pe la ora 23...intra pe mine...si ma intreaba de ce nu vorbesc cu ea...mai vb cateva randuri....dupa care imi zice ca are nevoie de un masaj si nu are cine sai faca...dar joi o sa aiba cine . Dupa care discutia urmeaza cam asa :

Remus: nah team lasat noapte buna, somn usor
Uby: de ce nu vrei sa vb cu mine
Uby: ?
Uby: st plictisitoare bin eatunci nu mai vb
Remus: nu e vb de asta..
Uby: nici nu te intereseaza ce am facut cum a fost?
Remus: dar ma simt rau..mii greata...ma doare capu....
Uby: ce mult te-ai schimbat
Remus: o sa vb alta data...
Uby: ok
Remus: azi noapte mam culcat la 6 dimietnza si la 10 mam trezit...
Uby: daca o sa mai fie alta data
Remus: nah bine......fa ce vrei....
Remus: las..
Remus: noapte buna
Uby: pai daca nu ai dormit normal ca te simti asa
Uby: ia o pastila si fa nani >:D< :*

hmm...carei treaba cu masaju ? :)) vreau sa ma faca gelos sau ce are de gand ? :)) oricum am dato gata ...nu se astepta sa ma comport asa. O zis ca nu mai vb cu mine si dupa 5 randuri de conversatie ma si pupa :)). Ea in wekend o fost plecata la munte in ceva vacantza de la lucru cica...si de asta o zis ca nu ma intereseaza cum o fost :)). Ea siar dori sa fiu acelasi baiat moale care am fost si sa ma intereseaze ce face ea...sa se simta ea ca umblu dupa ea si faca ce vrea cu mine. Asai fetele ca mam schimbat mult ? :)) cum spune si ea !
remus22
Postat pe 15 Septembrie 2008 00:17
Da Remus, i-ai aratat ca nu mai esti baiatul care o asculta cand are ea chef si face ce vrea cu el. Bravo,tine-o tot asa.Fii indiferent,cum era si ea cu tine
DeeaCatalina
Postat pe 15 Septembrie 2008 10:02
bv, remus. in weeke ndul asta am fost plecata din orash shi nu am avut posibilitatea sa vad ce s-a mai intamplat cu tine. chiar eram f nerabdatoare sa vad ce ai mai facut. sunt ff incantata sa vad k ai facut bine. stiu k iti este greu.... dar sunt convinsa k vei reushi sa depasesti aceste momente. sunt constienta k inca mai tii la ea shi k-ti mai pasa de ea, dar faptul k te abtii s-o suni, s-o abordezi pe mess sau sa o lungesti p mess / la te l cu ea imi denota faptul k ai putere de caracter. admir asta la tine pt k stiu k ai suferit o gramada shi k inca mai suferi. dar nu te culca pe o ureche. nu vreau sa te supi, dar nu te imbata cu apa rece. nu stiu cum o sa reactionezi cand o sa o vz.... poate totul o sa se rasuceasca la 180 gr, poate o sa poti sa stai drept shi sa o privesti inexpresiv.... dar poate k dc o vz prea curand... mi-e teama sa nu dai inapoi shi sa pici iar in butoiu cu melancolie. nu stiu dc i-ai dat banii aia.... dar d c nu i ceri un cont bancar unde sa-i depui? asta k sa te scuteasca de o incercare..... grea.... io stiu....

oricum sunt happy k vad k vrei sa te desprinzi de " vraja ei"....

tine-o tot asha! don't look back!

te imbratisez cu mult drag
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 15 Septembrie 2008 11:30
Bravo remus tine-o tot asa si o sa vada ea ce a pierdut acum ii pare rau si tot ce vrea e sa o cauti tu iar!!Poarta-te cu ea urat si o sa vezi ca nu o sa te mai caute!Iar daca te mai cauta nu ii mai raspunde la tel iar in locul tau i-as da ignor pe mes ca sa numai am nici o treaba cu ea!!Asa iti faci rau indiferenta doare!!Ea vrea ca tu sa fi acelasi baiat moale ca si pana acum!!Ea a fost invatata sa faca din tine tot ce vroia!Ai fost mult prea bun cu ea si rar gasesti baieti ca tine!

Postat pe 15 Septembrie 2008 16:43
da :) dimientza la ora 7 jumate am plecat la facultate sai sustin pe colegi mei la licenta ( cei care nu au dato in vara ) anyway....si am intrat pe mess inainte si am pus status ca is plecat de la 7 de acasa...bla....la ora 11 cand probabil a intrat pe mess si a vazut statusu ...binentales ca ma sunat :)) si ea nu mai mo sunat dimientza de cand neam despartit da acu era ffff curioasa cred ce am facut eu de la ora aia in oras...si binentales ca nu iam rapsuns la telefon :d :). Acu e pe mess da nu intru pe ea si nici ea pe mine....ma pun sa dorm ca in ultimele 3 zile am dormit 7 ore :( am ochii f rosii ..colegi chiar sau speriat. Vam pupat. NB .
remus22
Postat pe 15 Septembrie 2008 21:28
nah sami bag picioru :(....la ora 00:00 mio sunat telefonu....si inloc sa apas pe buton sa se puna pe silentios si sal las sa sune...la cat eram de adormit am raspuns...si cand ma uit sa vad cat ii ora am vazut ca mergeau secundele...si mio fost asa sa ii inchid in nas dupa ce iam raspuns...nu pot fi nici chiar asa. Si nah...am vb cu ea....mio povestitt ceo facut...in weke3nd si unde o fost...si bla bla....yo am fost f lejer cu ea...cei drept ca inima imi batea mai tare...si am intebato la un moment dat de ce ma sunat ? la care ea a raspuns ca statea in pat si se gandea unde se simte ea in siguratza...si la mine in pat cica SE SIMTEA in sigurantza....ca acuma nu stie daca se mai simte..ni fine...totusi in seara asta am realizat ceeva. CAnd sa inchis telefonu ceea ceam simtit ma facut sa ma simt super bine :) adika nush cum sa explic....inima nu mai imi batea asa de tare...eram nush..asa linistit...nu pot sa neg ca am simtit o emotie in piept....dar ceva f usor si o fost ok. Trec iar la somn ca si asa iam zis c mo suparat putin ca nu se suna la ora 12 noaptea...numai in cazul in care vrea sa ma verifice ca am iesit de pe mess de la ora 9 . nb :*
remus22
Postat pe 16 Septembrie 2008 01:28
bv
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 16 Septembrie 2008 09:20
Bravo tie ai sa vezi ca in timp toate sentimentele astea or sa dispara la tine trece si mai greu din cauza ca cat de cat mai vorbesti cu ea dar cand nu o sa mai vb cu ea deloc o sa fie si mai bine!!Tipa cu care ai umblat ti nici macar nu stia ce isi doreste si ce vrea si scuzza-ma daca vb urat despre ea dar mi se pare ca e o ipocrita

Postat pe 16 Septembrie 2008 17:04
acum realizezi si tu...cu indiferenta atragi o persoana.
eu cred asa...ca tipa s-a despartit de tine pt ca a crezut ca ii va fi mai bine asa.dar ea a realizat ca nu e cum se astepta si s-a hotarat sa se intoarca.ea asta face acum de fapt,incearca sa se intoarca la tine,ca altfel nu-mi explic de ce te cauta!

intrebarea e , ce vrei tu de fapt?vrei sa stai langa o persoana ca ea?care la un moment dat iar o sa se plictiseasca si va face la fel?

sfatul meu e sa-ti schimbi id-ul,eventual si nr de tel,daca nu lasa tel inchis,si deschide-l cand vrei sa vorbesti. dar iti spun din proprie experienta,cand se intampla asta o data se intampla si a 2 oara,si a doua oara doare mai tare!
asta e cel mai bine sa faci,dar faptul ca o pastrezi in lista de mess,ii arati ce faci,iti pui statusuri oarecum pt ea,arata ca nu vrei sa pui punct aici!inca mai astepti ceva de la ea,si faptul ca te cauta iti gadila orgoliul.

cel mai bine e sa accepti ca s-a terminat,sa nu mai ai momentan contact cu ea de nici un fel,pt ca numai asa vei uita.
si inca ceva,nu-i purta pica,ea inca nu stie ce vrea si de asta se comporta asa,gandeste-te ca ce a fst intre voi a fst frumos,o amintire frumoasa(fara restu' shituri-lor astea, uita-le si iart-o,pt k fiecare din noi gresim)dar va veni ceva si mai frumos si nu vei regreta alegerea facuta
dorina_77
Postat pe 16 Septembrie 2008 20:56
dorina in nici un caz nu o sa ajung sami schimb nr de telefon is id de mess pentru o ...... pentru o fata :) NO WAY. Yo am zis sa ramanem prieteni... pentru mine nu e nici o problema in momentu asta. De impacat cu mine nu se mai impaca niciodata de asta sunt 101% sigur :) o cunosc si stiu f bine asta. Si motivele pentru care ma suna noaptea si ma cauta...cred e acelasi motiv care mi la mai spus , si anume din plictiseala si ca nu are somn cateodata...chestii de genu asta.
remus22
Postat pe 17 Septembrie 2008 00:48
mai remus...eu daca as fi avut alaturi de mine un baiat asa ca tine n-as fi facut chestiile astea copilaresti si inutile pe care le face ea..in sensu ca te suna cand are ea chef....si ca o data iti zice ceva apoi altceva...dar se pare ca unele si unii asa considera ca atrag atentie din partea celorlalti daca procedeaza asa....oricum eu consider ca esti un baiat super si ca o sa reusesti sa treci peste asta si sa fi cu altcineva care sa te merite cu adevarat..si inca ceva sa nu uiti...nu sunt toate asa ca ea....:)
alinaaaaa
Postat pe 17 Septembrie 2008 16:19
Da chiar asa nu ai dc sa iti schimbi nr de tel id asta ar insemna o prostie!!Eu nu stiu daca as putea ramane prietena cu persoana care am iubit-o si care mi-a facut atata rau cum ti-a facut ea tie!!Si cred ca ea abea acum realizeaza ca te-a pierdut si ca tu numai vrei sa fi cu ea!Si probabil ca te suna si din plictiseala pt ca s-a obisnuit sa vorbeasca cu tine cred ca ea mai mult pe tine te-a considerat un prieten!!Treci mai departe si o sa fie bine

Postat pe 17 Septembrie 2008 18:18
De la: remus22, la data 2008-09-17 00:48:27dorina in nici un caz nu o sa ajung sami schimb nr de telefon is id de mess pentru o ...... pentru o fata :) NO WAY. Yo am zis sa ramanem prieteni... pentru mine nu e nici o problema in momentu asta. De impacat cu mine nu se mai impaca niciodata de asta sunt 101% sigur :) o cunosc si stiu f bine asta. Si motivele pentru care ma suna noaptea si ma cauta...cred e acelasi motiv care mi la mai spus , si anume din plictiseala si ca nu are somn cateodata...chestii de genu asta.

daca o consideri o...o fata atunci de ce mai vrei sa fiti prieteni?tu mai vrei sa tii legatura cu ea..."De impacat cu mine nu se mai impaca niciodata de asta sunt 101% sigur :) o cunosc si stiu f bine asta." din fraza asta reiese ca ai mai vrea ceva dar tu esti convins ca ea nu vrea ceva serios
tu nu vrei sa inchei capitolul asta e clar!ca altfel nu ai mai scrie aici,nu ti-ai mai pune intrebari..de ce ma suna...nu ai mai gandi in locul ei "se plictiseste".poate ca nu se plictiseste,nu ai de unde sa stii tu.dar din cate ai scris aici despre ea reiese un singur lucru:fata asta nu stie ce vrea!trebuie sa mai creasca pana isi da seama.
nu vei putea fi prieten cu ea atata timp cat tu vei mai pune la suflet superficialitatea ei,atata timp cand gandesti pt ea,atata timp cat o invidiezi ca iese cu altii, atata timp cat tu te vei considera pe locul 2.
ti-am spus varianta cu id-ul de mess,pt ca e cel mai simplu.in momentul de fata trebuie sa ierti si sa uiti. dar tu nu vrei asta. vei uita mai greu daca continui sa o lasi in viata ta.
daca totusi vrei sa fi prieten cu ea,intelege ca nu se poate doar dupa un anumit timp,cand va trec la amandoi copilariile astea.
dorina_77
Postat pe 18 Septembrie 2008 15:36
In seara asta eram la un preiten si telefonu imi era in buzunar pe silent . Cand am ajuns acasa am vazut 3 apeluri si un mesaj de la ea. Mesajul suna asa " Vreau sa vad cum te simti!dar se pare ca te deranjez! promit ca nu o sa se mai intample . doar de Craciun. Numa bine! """....Singurul lucru neobisnuit mi sa parut ca a sunat la ora 00:00....Cei drept ca stie ca nu dorm noaptea si ma culc tarziu....dar daca chiar vrerea sa vada cum ma simt ma suna in timpul zilei sau seara...dar nu in toiul nopti, si + ca ea de 2 zile nu a dat nici un semn....nici un bip , nici un tel nici un mesaj...nici pe mess nu ma vazut. Nu mai intaleg nimik...DE CE ?
remus22
Postat pe 20 Septembrie 2008 03:00
remus...iti spun eu de ce....pt ca ii place sa se joace asa...probabil ca aseara si-a amintit de tine..exact cand na vea ce face,,,sa nu ma intelegi gresit dar eu cred ca ar trebui sa incheiei de tot capitolu asta si sa nu mai bagi in seama nimik din ce spune ea..pt ca ea probabil ca se gandeste hai sa-l sun si pe asta sa vad ce mai face ca si asa n -am ce face...il mai induc un pic in eroare si apoi iar nu o sa mai zica nimik.....asa fac unii si unele...asa ca eu zic mai bine sa o lasi balta de tot..ce atata prietenie cu cineva care nu merita...daca ar fi fata cu creier n-ar proceda asa..parerea mea...mai bine sa nu-i mai zici nimik...daca ti-o zis ca o sa vb de Craciun atunci nu-i mai zi absolut nimik...iar daca te va intreba ca de ce nu mai vb cu ea....ii raspunzi si u pai tu ai zis ca vb de Craciun asa ca am facut cum ai spus...si gata...eu ti am dat un sfat..dar tu hotarasti ce faci..eu zic ca n-are rost sa mai pierzi vremea incercand sa o intelegi de ce???!!!!!ca timpu tau e mult prea pretios pt asa ceva...asa ca dragul meu....don't worry,be happy!
alinaaaaa
Postat pe 20 Septembrie 2008 20:11
Pt ca aceasta fetita nu stie ce vrea ea te suna cand are chef sau cand e plictisita nu ca ar interesao asa mult despre tine iar daca ea zice ca te va suna de craciun foarte bine ii raspunzi atunci si cu asta basta!!Ea se poarta ca o copila care nu stie ce vrea de la viata suna cand are chef si dupa se simte ofensata ca nu ii raspunzi si ca nu vb cu ea!!

Postat pe 21 Septembrie 2008 11:14
tre sa incep printrun offff :( ca altfel nu am cum.:( Aseara ma sunat si am vb cu ea.....chestii aiurea....nimik legat de noi ...inainte sa inchida telefonu mia spus TE PUP. Bun......la ora 5 dimientza ma trezesc speriat cami suna telefonul ( era EA ) , a visat urat si cum era singura acasa ca ai ei sunt plecati...sa speriat si eu a trebuit sa fiu persoana care o suna ? :(( ~X( dc tocmai pe mine a trebuit sa ma sune ? :((
A 2-a faza :|, in seara asta ma sunat iar si am vorbit iar la un moment dat ea a inceput sami spuna alt nume infara de remus si iam spus ca de 1 luna de zile cam eu pt ea din cele 3 nume care am fost am ramas doar remus....la care ea ma intrebat daca e reversibila chestia cu numele ? hmm....oare ce vrea ? dc ma intrebat chestia aia ?
Si a 3-a faza......mai spus ca daca maine miar spune ca ea e combinata cu un tip pe care eu nul suport...si eu iam zis ca de cateva saptamani eu nu mai fac parte din viata ei si poate sa faca ce vrea cu ea... la care ea spune asa cu un glas si o voce " crezi ??.... "

eu sincer nu mai intaleg nimik :| mie fff greu :( dupa ce a inchis telefonu miau dat cateva lacrimi dar mam abtinut enorm de mutl sa nu plang :(. Ce parere aveti voi :( ?
remus22
Postat pe 24 Septembrie 2008 02:26
De la: remus22, la data 2008-09-24 02:26:46tre sa incep printrun offff :( ca altfel nu am cum.:( Aseara ma sunat si am vb cu ea.....chestii aiurea....nimik legat de noi ...inainte sa inchida telefonu mia spus TE PUP. Bun......la ora 5 dimientza ma trezesc speriat cami suna telefonul ( era EA ) , a visat urat si cum era singura acasa ca ai ei sunt plecati...sa speriat si eu a trebuit sa fiu persoana care o suna ? :(( ~X( dc tocmai pe mine a trebuit sa ma sune ? :((
A 2-a faza :|, in seara asta ma sunat iar si am vorbit iar la un moment dat ea a inceput sami spuna alt nume infara de remus si iam spus ca de 1 luna de zile cam eu pt ea din cele 3 nume care am fost am ramas doar remus....la care ea ma intrebat daca e reversibila chestia cu numele ? hmm....oare ce vrea ? dc ma intrebat chestia aia ?
Si a 3-a faza......mai spus ca daca maine miar spune ca ea e combinata cu un tip pe care eu nul suport...si eu iam zis ca de cateva saptamani eu nu mai fac parte din viata ei si poate sa faca ce vrea cu ea... la care ea spune asa cu un glas si o voce " crezi ??.... "

eu sincer nu mai intaleg nimik :| mie fff greu :( dupa ce a inchis telefonu miau dat cateva lacrimi dar mam abtinut enorm de mutl sa nu plang :(. Ce parere aveti voi :( ?

Nu fii fraier baiete...sa faci bine sa ai vreo tipa de sarbatori langa tine...astfel cand o sa sune, ar fi bine sa se si auda vocea ei pe langa tine...asa poate o sa inteleaga ce prosta a fost! O sa moara de draci, asculta-ma pe mine. Nu da doi bani pe tine, dar te-a marcat...considera ca ii apartii. Arata-i ca nu e asa!
cristinarudi
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:18
offff, remus.... ce facem? o luam de la capat?
parerea mea e k fata asta nu vrea sa te lase in pace shi gata. nu suporta ideea k ea e personajul negativ din toata povestea asta. tu nu observi k incearca sa te faca sa o privesti altfel... se transforma intr-o victima! astea sunt "pacaleli"tipic femeiesti: vai, am visat urat shi tu esti prima pers pe care am sunat-o, k doar vocea ta ma linisteste.... sau ce ai zice dc io m-ash / ash fi combinata cu un tip pe care tu nu-l suporti? ai lupta pentru mine stiind k relatia cu respectivul nu-mi va face bine? sunt inchisa in varful turnuluyi; nu vii sa ma salvezi?!

hai, remus, sa nu o iei de la capat. ti am mai zis shi ti-au mai zis shi alte fete: tb sa faci un efort mare k sa te rupi de aceasta fata. e greu. faptul k te suna.... iti aminteste de momente bune / rele... dar oricum ar fi aceste amintiri, tu suferi.

poate in adancul tau ai inteles k nu mai poti fi cu ea, dar tb sa shi accepti acest fapt. stiu k nu vrei sa rupi definitiv legatura cu ea - fie ea shi telefonica. inima iti bate tare in momentul cand pe ecranul telului iti apare numele ei sau cand citesti un sms de la ea. nu de frica! ci pt k inca mai tragi speranta k poate ... shi tot tu zici k nu mai vrei shi totushi vrei... nu zic k nu te inteleg... din pacate te inteleg f bine shi nu mi-ash dori sa fiu in locul tau in asfel de momente.

eu te sustin shi o sa fiu mereu atenta la ce se mai intampla cu tine shi crede-ma k mereu vei trage aceleashi concluzii din ceea ce-ti spun: wake up! get over her!

te imbratisez cu mult drag
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 24 Septembrie 2008 09:28
Nu trebuia sa ii raspunzi ca te-a sunat la ora 5 dimineata,e lipsa de respect asta.crede ca te poate deranja cand vrea si tu o intampini cu drag ca doar inca tii la ea.Nu mai merge asa.Daca tot nu te poti abtine sa nu raspunzi,raspunde doar cand suna la ore rezonabile,si nu o lasa se se planga si te manipuleze,vorbesti un pic,apoi ii spui ca esti ocupat,ai ceva de facut.trebuie sa ii demonstrezi ca nu esti la dispozitia ei oricum si oricand....

n-ar fi rau ca de sarbatori sa te sune si sa auda vocea unei alte fete, poate te lasa in sfarsit in pace

fii puternic Remus.
DeeaCatalina
Postat pe 24 Septembrie 2008 10:56
eram pe cale sa te felicit ptr progresele pe care le-ai facut,dar....iar o luam de la capat?te manipuleaza cum vrea ea...nu intelegi?tu inca mai speri k ea sa se intoarca la tine desi nu crezi k o va face...incearca sa uiti de asta...rupe-te definitiv de ea,de aceasta relatie!o sa apara si fata pe care o meriti cu adevarat!rabdare!
deiutza_20
Postat pe 24 Septembrie 2008 11:32
De la: remus22, la data 2008-08-23 02:17:12Buna, sunt nou pe aici si as vrea ma ajutati si pe mine cu nsite sfaturi. de la o vreme prietena mea e tare rece cu mine si imi spune mereu sa luam o pauza ca ea nu mai rezista, si cand am intrebato de ce imi spune ca din cauza problemelor. Cei drept ca are probleme acasa , cu ai ei , cu fratesu cu bani cu faculta....si tot imi zice sa luam o pauza....cateodata imi zice sa ne despartim de tot apoi iar imi zice de pauza. Dupa ce am petrecut aproape toata vara impreuna , pana acu 3 saptamani cand ea a trebuit sa plece acasa unde sta. Precizez ca ea nu e din acelasi oras cu mine, ne vedem odata la luna ... 2 luni cateodata. Ma rog , daca continuam asa nu o sa ne mai vedem deloc :(. Seara cand vreau sa vb cu ea la telefon imi spune ca nu simte nevoia sa vorbeasca cu mine, ca nu ii este dor sa vb cu mine..etc ..ca are prea multe pe cap probleme, se enerveaza din orice lucru marunt si nevinovat care il spun... nu mai ne intalegem deloc. ne certam in fiecare zi. De cand a plecat de la mine de 3 saptamani in fiecare zi ne certam. Eu unul nu mai suport, imi vine sa plang si sa urlu de nervi pentru ca nu mai rezist :(. Ce sa fac ? sa o las in pace sa-si vada de problemele ei ? daca am lua o pauza cum spune ea relatia sar raci prea mult zic eu si atunci chiar nu cred ca am mai avea sanse deloc.
Las-o in pace.Nu este pentru tine.In opinia mea deja are pe altul.Preferi sa suferi o perioada mai lunga,inclusiv dupa o eventuala casatorie,p[oate,in viityor esuata?sau preferi sa suferi putin,chiar daca poate,mai intes,dar in timp mai sccurt?Era o melodie de muzica usoara in care se arata sa o lasin pace :nu e pentru tine.Iti urez scuces la o eventuala despartire si fericire dupa.Bafta!i
numai
Postat pe 24 Septembrie 2008 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
credeti ca o femeie care a inselat, merita iertata? 72 De la: dontworibehapi 14 Aprilie 2009 14:07
Dragoste adevarata sau o simpla pasiune? 20 De la: kudika317648 23 Iulie 2012 19:47
Tatal isi atinge fiica, ce e de facut? 69 De la: Lisssa 11 Octombrie 2009 12:46
vreau sa ma ajutati!va rog 5 De la: desi_desiree 11 Iulie 2010 21:33
mam umilit pentru ea si imi plang de mila 20 De la: monaram 13 Iunie 2009 12:15