Mai multe
| pai dak akm ca sunteti impreuna va vedeti doar o data pe luna,dar atunci cand luati pauza?...nu vreau sa par dura da chiar asa de mlt tii la ea inkt sa nu poti fara ea?ia incearca totusi sa nu o mai cauti cateva zile...poate chiar are pb si...nu vrea sa vb cu u!!dar..eu stiu ca atunci knd ai pe cineva langa u care iubesti, din contra vb absolut orice cu acea pers si incerci sa-i impartasesti aproape toate gandurile!!e alegerea ta dak vrei sa ai o astfel de pers langa u kre sa nu aibe timp de u,sa nu vrea sa vb la tel sau...sa va vedeti o data la 2 luni!!!! | ||
|
Annamaria_Dolce Postat pe 24 Septembrie 2008 12:53 |
||
|---|---|---|
Draga Remus, esti atat de tanar(22 din cate vad) de ce iti place sa fi mantaua de vreme rea a acestei domnisoare.
|
||
|
iulia75 Postat pe 24 Septembrie 2008 15:19 |
||
dupa cum spunea si just_because eu am intales ca nu mai pot fi cu ea...si am intales clar lucru asta....dar problema e ca nu o pot uita :( iar daca continuam sa vorbim in fiecare seara.......... si deiutza :) sincer....nu sper sa se intoarca la mine....si chair daca as spera nu cred ca ar face lucru asta....dar ma surprinde lucrurile care le face.....se poarta aproape ca la inceput cand am cunoscuto....nu ne certam deloc acu ...nu mai are gesturi cum avea pana acum.....e altfel..si totusi nu intaleg de ce ? ce rezolva cu asta...ca ma face pe mine sa o privesc altfel ? ca noi oricum nu ne impacam.....asta ii clar ? o sa fiu mai indiferent acu sa vad cum o sa se comporte....daca vede ca pe mine nu maima intereseaza nimik...oare cedeaza sau si mai de-al draqului o sa ma caute . P.S. si pt unele dintre voi care ati cerut mici trick-uri despre yahoo le-am pus aici pe forum in caz ca nu a-ti observat: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/19957/Yahoo-Trick-s.html |
||
|
|
||
|
remus22 Postat pe 24 Septembrie 2008 20:12 |
||
multumim pt chestiile de yahoo chiar am facut smecheria sa vad avatare de la oameni pe care nu i-am mai vazut demult si merge. o seara faina. |
||
|
DeeaCatalina Postat pe 24 Septembrie 2008 22:28 |
||
De la: deiutza_20, la data 2008-08-30 12:46:18draga remus,stiu k e f greu dar incearca sa nu ii mai rasp nici la telefon,nici mesaje si nu mai intra nici pe mess o perioada ...si vezi ce se intampla ...mult succes! Buna, chiar imi pare rau ca suferi asa de mult, dar in primul rand stii cat de mult doare indiferenta.???? Postul asta de catelus intr-o relatie prinde tare rau si iti spun pe propria mea experienta, cand parca vezi k iti face toate poftele, desi cel mai bine e sa te arati barbat, ca stii ce vrei de la viata, daca ea vrea sa nu mai vb, eu zic k ai incercat mult prea destul sa vb cu ea , sa o beep-uiesti..si toate alea. Sa stii ca o sa fii cu totul altfel vazut de oricine in momentul in care iti spune ceva si te jigneste, te supara spui STOP. Asta vrei.... tu ai incercat, GATA. E greu, insa chiar incearca...in cazul in care nu te poti abtine sa nu-i raspunzi(cel putin sa te caute ea si nu tu cum ai obisnuit-o) tranteste-i si tu mai vesel k ti-ai gasit treaba pe diverse teme, sau ai iesit. Fii mai rece, INDIFERENT. Macar cu atat incearca sa o pedepsesti Cand e vb de casnicie e cu totul altceva, insa in momentul de fata macar atat sa faci... si crede-ma ca toate trec. |
||
|
apatrasoaie Postat pe 25 Septembrie 2008 00:04 |
||
|
...si...Doamne fereste sa te auzim cu prostii de genul k te arunci de nu stiu unde sau pastile..etc.k am tot vazut pe la stiri Sa fii cu capul pe umeri...urla daca vrei, plangi..descarca-te...si gandeste rational. Mai scrie aici sa te eliberezi ...si totul pe viitor va fi doar o perioada hazlie |
||
|
apatrasoaie Postat pe 25 Septembrie 2008 00:15 |
||
| Cel mai bine ar fi sa nu ii mai raspunzi o perioada de timp la telefon numai intra pe mess...plimba-te du-te cu prietenii tai dar numai fa orice altceva inafara sa te gandesti la ea...poate ca ea se poarta asa acum cum era la inceput dar cat timp crezi ca va dura asta?nu ti-ai dat seama cat de schimbatoare este ea?cel mai bine ar fi sa cauti o alta fata care sa te ajute sa o uiti.... | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 09:18 |
||
dulcik_ubita, d c sa nu mai intre pe mess? sa intre pe mess, dar sa o seteze pe ea pe invis, dc nu are inca puterea sa-i dea optiunea de ignore. dar cu sa nu ii mai rasp la tel sunt perfect de acord cu tine iar cat despre faptul k se poarta k la inceput.... wake up, remus! in momentul in care 2 pers se despart, nu mai exista obligatii, retineri shi alte cele shi cei doi in cazu in care mai tin legatura sunt ceva mai liberi in discutii fara sa se mai fereasca sau sa se gandeasca : doamne, ce parere o sa aiba despre mine? din propria mea experientza cu my ex pot sa ti spun k atunci cand eram certati, despartiti shi totushi mai ieseam la un suc... sau vb la tel sau pe mess parca eram cei mai buni prieteni. inevitabil totul ducea spre o impacare... care in curand era urmata de o alta despartire samd.... un cerc vicios. in ziua de azi nu ne mai vb deloc.... au trecut 4 luni de cand el nu a mai dat un semn de viata, iar eu sunt intr-o alta relatie. iar cu cautatul altei fete... e un pic mai greu... pt k gandurile tale inca se mai indrepata catre EA asha k.... atata tp cat tu nu vrei sa te eliberezi cu adevarat de EA... nu stiu ce sa-ti mai zic. nu exista nicio reteta cum sa scap de exa....sau exu... sa nu mi mai tulbure viata... nu exista. eu m-am chinuit 2 ani sa ma despart de fostu, sa-mi eliberez mintea shi inima de el pt k nu mi facea bine. am reushit prin: cui pe cui se scoate! dar sa nu te astepti k imediat ce ai inceput o alta relatie ai shi scos-o pe exa din mintea ta... e un proces de vindecare mai lung. eu inca sunt in convalescenta dar sunt convinsa k la anu pe vremea asta gandurile mele nu se vor mai indrepta ktre exu... asha cum sper sa se intample shi la tine.tb doar sa ai incredere in tine shi sa accepti faptul k tb sa mergi mai departe! shi ori de cate ori te mananca sa o suni sau sa o abordezi pe mess ( shi crede ma k candva o sa te manance) intra pe kudika shi mai posteaza sau suna-ti un prieten sau ieshi la o plimbare indiferent de ora, dar nu ceda tentatiei, pt k o sa-ti para rau later. am trecut shi prin asta shi regret shi acu k am cedat tentatiei....shi crede-ma k asta e valabila shi dc iti va rasp shi dc nu-ti va rasp. tb sa fii puternic! stiu k unii dintre noi pana n-o patesc nu se invata minte, dar e bine sa mai inveti shi din experientele celorlalti! te imbratisez cu drag, remus
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 Septembrie 2008 09:56 |
||
| si eu sunt intr-o situatie asemanatoare sunt despartita de un an de fostul prieten cu care am avut o relatie destul de serioasa zic eu pentru ca am fost si la el acasa ca sa ii cunosc familia si pe mama lui dar dintr-o data s-a hotarit sa se desparta de mine in urma unor discutii contradictorii in legatura cu sexul oral pe care eu nu voiam sa il fac atunci el s-a suparat pe mine si s-a hotarit sa se intoarca la fosta lui nevasta cu care s-a impacat dupa divort si astazi umbla cu ea,iar eu fiind moarta de gelozie m-am hotarit sa ma iau de fosta lui nevasta si sa fac orice ca sa il despart de ea nustiu daca chiar voi reusi dar nu ma las pina nu il despart de fosta | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 13:02 |
||
|
dana te asteptam pe alt topic referitor la aceasta dilema... vad ca ceri mai multe pareri. hmmmmm ce ai tu cu sarmana femeie????? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2008 13:09 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-25 13:02:57si eu sunt intr-o situatie asemanatoare sunt despartita de un an de fostul prieten cu care am avut o relatie destul de serioasa zic eu pentru ca am fost si la el acasa ca sa ii cunosc familia si pe mama lui dar dintr-o data s-a hotarit sa se desparta de mine in urma unor discutii contradictorii in legatura cu sexul oral pe care eu nu voiam sa il fac atunci el s-a suparat pe mine si s-a hotarit sa se intoarca la fosta lui nevasta cu care s-a impacat dupa divort si astazi umbla cu ea,iar eu fiind moarta de gelozie m-am hotarit sa ma iau de fosta lui nevasta si sa fac orice ca sa il despart de ea nustiu daca chiar voi reusi dar nu ma las pina nu il despart de fosta mai dragutzo, deci asta era povestea ta? pai bravo lui k s-a intors la fosta, dc tu nu i-ai oferit.... dar cine stie... poate o sa ai noroc shi o sa gasesti shi tu unul care sa nu mai aiba pretentzii d astea... gretzoase pt moralitatea ta.... shi n o sa l desparti tu de fosta sotie / actuala iubita atata tp cat tu nu ii oferi ceea ce are nevoie omu viseaza in continuare... se pare k ai o ocupatie care din punctul meu de vedere... e din prea multa lipsa de ocupatie
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 Septembrie 2008 13:52 |
||
De la: dana_3, la data 2008-09-25 13:02:57si eu sunt intr-o situatie asemanatoare sunt despartita de un an de fostul prieten cu care am avut o relatie destul de serioasa zic eu pentru ca am fost si la el acasa ca sa ii cunosc familia si pe mama lui dar dintr-o data s-a hotarit sa se desparta de mine in urma unor discutii contradictorii in legatura cu sexul oral pe care eu nu voiam sa il fac atunci el s-a suparat pe mine si s-a hotarit sa se intoarca la fosta lui nevasta cu care s-a impacat dupa divort si astazi umbla cu ea,iar eu fiind moarta de gelozie m-am hotarit sa ma iau de fosta lui nevasta si sa fac orice ca sa il despart de ea nustiu daca chiar voi reusi dar nu ma las pina nu il despart de fosta dragutzo, unei asemanarea situatiei tale cu cea a lui remus? mai citeste inca o data shi apoi iara shi iar... shi o sa vz k esti
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 Septembrie 2008 14:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-09-25 13:09:29dana te asteptam pe alt topic referitor la aceasta dilema... vad ca ceri mai multe pareri. care sarmana femeie? bv ei k ii ofera totul omului... shi d astea frustrate k dragutza de dana raman de carutza shi dau in nebunie!!!! io nu inteleg la ce se baga ea aiurea in discutie incepe sa ma agaseze in cel mai serios mod cu putintza!!!!
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 Septembrie 2008 14:41 |
||
| uff..eu nu mai inteleg nimik!scuze k imi dau k parerea dar dupa parerea mea nu prea stiti ce vreti niciunul din voi,sincer!dak ea nu mai vrea sa fiti impreuna e ok,renunta!dak u nu mai vrei,la fel,renunta!ba ca vreau,ba ca nu vreau...daca ai citit ce ai citit in acea arhiva(desi nu cred)dar in fine... asta ar trebui sa te ajute mult mai repede sa ti-o scoti din inima desi o iubesti.trezirea!nu e singura fata!scz dak te-am suparat k ceva.sa treci k bn peste asta si nu mai fii asa sensibil k nu e bn pt u,te autodistrugi!papa. | ||
|
angel_05 Postat pe 25 Septembrie 2008 15:06 |
||
| Pai ai face bine sa faci orice altceva decat sa vb cu ea... ea nu te merita uita de ea desi e mai greu lucrul asta....acum te doare dar mai tarziu vei vedea ce bine ai facut ca ai renuntat la ea cand trebuia...o vei uita mai greu dar de intamplat tot se va intampla asta....mult succes... | ||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 18:40 |
||
back . Asa, deci aseara am vorbit binentales again si dupa multe discutii, incepem sa glumim noi si o intreb razand ... hai sa ne combinam si incep sa rad...la care ea spune DA sunt de acord ...suntem combinati din momentu asta :)) si incepe sa rada...bla bla...dupa care spune serioasa " daca e sa fim iar impreuna nush daca va mai tine dar in primul rand trebuie sa ne vedem mai intai de toate " si apoi o intreb " vrei sa ma vezi ?sincer " la care sta vreo 5 secunde....se gandeste dupa care spune f serioasa un DA,la care eu " sigur ? sa nu uiti ce raspuns miai dat acuma...si sa nu dai inapoi " la care ea spune sunt sigura de raspuns si nu o sa dau inapoi..... dupa care urmeaza si continuarea.." dar nu vin la tine si nu vii nici tu la mine...ne intalnim la jumatatea drumului dintre noi ...stam 1 zi 2 sau wekendul acolo si apoi vom vedea ce vom face cu relatia dintre noi, ramane preitenie sau mai mult. Si inainte de culcare zice " te pup , nb " la care o inteb unde ma poopa...si ea zice pe guritza . Nush ce sa zic...cand a fost vb de intalnire chiar a vb serios....si probabil intro zi ne vom intalni...dar pana atunci...........................................
|
||
|
remus22 Postat pe 25 Septembrie 2008 20:36 |
||
|
draga..de ce ne mai faci pe noi sa ne batem capul in a-ti da cel mai bun sfat legat de relatia ta cu fata asta?recunoaste..vrei sa fi cu ea si gata...si sunteti copii..azi vreti ceva,maine vreti altceva.mai bn traiti-va viata fara regrete si gata.pt ce sa-ti mai dam noi sfaturi cand u tot de capul tau faci si mori de nerabdare sa-ti spuna ea ca te vrea sau nu? e clar c-o iubesti.ce mai stai?du-te la ea si vorbeste fata in fata cu ea.surprinde-o..arata-i ca u o iubesti..exprima-te liber si spune-i clar in fata ce simti.doar asa va simti cat de mult o iubesti si pana unde poti ajunge pt ea..ce inseamna ea pt tn si cate esti dispus sa faci pt ea.atunci va vedea daca te iubeste sau nu si daca e dispusa sa inceapa un nou drum alaturi de tine...o relatie(chiar si la distanta) alaturi de tn...multa bafta |
||
|
paulista21 Postat pe 25 Septembrie 2008 21:19 |
||
De la: remus22, la data 2008-09-25 20:36:34back Ma bucur pt tine Totusi sa ai grija sa nu o mai lasi sa te faca sa suferi. Distractie placuta
|
||
|
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:27 |
||
| succes!:) | ||
|
morticia_adams Postat pe 25 Septembrie 2008 23:51 |
||
|
ar fi cea mai mare greseala ever sa te duci, ea n-o sa s schimbe. cu siguranta n-o sa iasa nimc bun pe termen lung. si stii si tu ca asa e. |
||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 01:46 |
||
| hmmm....probabil de impacat nu ne mai impacam.....defapt nici eu nu vreau :) desi recunosc ca o iubesc si tin la ea....dar e f schimbatoare dupa cum observ...azi e asa si maine e altfel....cum ati spus si voi ..nu stie ce vrea de la mine nici ea...sau poate doar vrea sa se " joace ". Mai e pana sa ne intalnim noi oricum....se pot intampla atatea.... | ||
|
remus22 Postat pe 26 Septembrie 2008 03:10 |
||
|
mda... se pot intampla atatea.... remus, nu stiu ce ash mai putea sa spun... sincer ma asteptam la o chestie d-asta, dar nu asha de curand... |
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 26 Septembrie 2008 10:16 |
||
pt remus----> ESTI UN PROST plangi mai rau ca o fetitza si aberezi incontinuu pe net. get a life dude! esti un plicticos numa prin ce am citit, esti un om pe care nici o gagica nu l-ar vrea tocmai pt ca esti asa moale. invata si tu ceva: BARBATU e BARBAT, nu fetita si nu se smiorcaie incontinuu. de atata timp, ori treci peste ori te sinucizi, da te rog io mult nu mai comenta pe aici, ca saracele fete, la cate sfaturi ti-au dat s-au cam saturat si ele de tine si de OBSESIILE tale. ca oricum acum e doar o obsesie, se vede din ce scrii. asa ca ma repet: ESTI PROST! ba nu, ESTI SUPER PROST!
|
||
|
domino Postat pe 26 Septembrie 2008 11:51 |
||
| Are dreptate domino,nu stiu cata lume i-a explicat ce si cum sa faca,lasati-l in pace ptr ca pana la urma e si el ca si ea na ca deh...cine se aseamana se aduna.Nu vedeti ca nu intelege? degeaba ii zici uit-o ,las-o in pace etc,ca e obsedat saracu.Eu nu vreau sa fiu rautacioasa si cred ca nici domino nu a vrut sa para nici ea rea,dar cu asa niste tipi ca el puneti-va voi in locul acelei fete ce ati face? | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:55 |
||
Remus...o fi fost ea cea mai importanta fata pt tn PANA ACUM! dar viata merge ininte nu s-au terminat fetele la ea...invata sa si pierzi...ni s-a intamplat tuturor te asigur! DAr capul sus si mergi mai departe
|
||
|
arrwen_y Postat pe 26 Septembrie 2008 14:44 |
||
| Vezi-ti de ale tale si rupe orice legatura cu ea...nu mai vb nici pe mess nimik!ea a zis gata...spune GATA si u! si vreau sa va mai mult orgoliu si mandrie la tn! | ||
|
arrwen_y Postat pe 26 Septembrie 2008 14:46 |
||
| Chiar nu pot sa te inteleg...sa te intalnesti cu ea dupa atatea...mi se pare... dar daca asta este decizia ta...oricum ceva de durata nu va exista intre voi daca u preferi sa te chinui asa ....tu sti mai bine... | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 17:39 |
||
| Am trecut si eu prin cateva experiente foarte neplacute in materie de relatii si iti garantez ca totul poate fi uitat daca vrei cu adevarat.Nu este usor dar se poate . | ||
|
iulia75 Postat pe 26 Septembrie 2008 20:08 |
||
| remus...nu vrei sa te impaci cu ea?dar te intalnesti cu ea?pentru ce?te amagesti spunandu-ti k vrei sa fiti prieteni(amici)...iti va fi si mai greu sa o uiti dak va fi cazul...nu cred k poti fi doar prieten cu fata pe care inca o mai iubesti...iti complici existenta!de ce te complaci in situatia asta? | ||
|
deiutza_20 Postat pe 26 Septembrie 2008 20:53 |
||
| si eu am o experienta asemanatoare intr-o relatie aam fost un an de zile intr-o relatie a fost destul de serioasa ne vedeam aproape zilnic am fost si in excursie impreuna mai multe zile dar prietenul meu a avut o casnicie esuata si totusi tinea legatura cu fosta nevasta care inca tinea mult la el si il dorea cu toate ca stia ca era prieten cu mine nu s-a lasat pina nu mi l-a luat si eu am ramas singura vreo sase luni apoi eu m-am hotarit sa intervin si sa nu o mai las sa aiba vreo relatie cu el cu toate ca eram expusa si la o paruiala mi-am facut curaj si m-am legat de fosta spunindui sa il lase in pace pentru ca eu sunt prietena lui atunci ea m-a crezut si a zis ca termina orice relatie cu el si asa am reusit sa o despart de prietenul meu care s-a intors in sfirsit la mine si sunt hotarita sa nu il mai las din mina | ||
|
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Va cer ajutor | 3 | De la: Ame_ly 19 Octombrie 2010 15:26 |
| Mai puteti sa va ganditi la o viitoare relatie dupa o despartire dureroasa?? | 33 | De la: kudika319806 6 Septembrie 2010 15:41 |
| Nedumerire | 28 | De la: SorinD 26 Martie 2011 07:05 |
|
|
||
| Ce faci cand se termina dragostea? | 294 | De la: verraa 23 Aprilie 2011 19:17 |
| am nevoie de o trezire sau incurajare?..ce ziceti | 20 | De la: R0MW4LD 5 Februarie 2011 02:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.