Mai multe
|
||
|
baby_you Postat pe 16 Octombrie 2008 16:29 |
||
|---|---|---|
|
HM, SUPER, AS VREA SA STI CE A MAI FACUT REMUS |
||
|
baby_you Postat pe 16 Octombrie 2008 16:30 |
||
|
Remus.....e dragoste ...sau obsesie???sau poate frica ...de un nou inceput??Fata ...e de o calitate ...sa zicem ...discutabila,,,,,insa reala problema esti tu....mai exact atitudinea ta.Sincera sa fiu .....sunt chiar consternata ca nu iti revii ...nu faci nimic ....ba mai mult te agati de o relatie imposibila( fiul meu de 17 ani ...s-a comportat cu mai multa demnitate ....dupa o relatie de 2 ani ). Eu te asigur ca un nou inceput te-ar ajuta mai mult....nu te mai balaci ...in ceva ce nu functioneaza.A ...si inca ceva ....sfaturile sunt date ...numai ca sa nu tii cont de ele.....in definitiv ...decizia iti apartine ....Oricum....iti doresc ....numai bine ...si o viata frumoasa....insa nu uita ...ca numai de tine depinde asta |
||
|
|
||
|
ninushk Postat pe 16 Octombrie 2008 21:18 |
||
| Ochi care nu se vad se uita, singurul vinovat in toata problema este iubita ta, nu te iubeste indeajuns in aceata relatie cu ea pe primul loc se afla parinti si poate ei o imping spre acest pas daca ea te iubeste cu adevarat si vrea sa mearga pe acelasi drum cu tine renunta la ei cu toate ca ea dat viata dar pana la urma nu n-o sa traiasca cu parintii si trebuie sa se gandeasca parinti in ziua de azi nu le vrea bine copiilor ei vor profit pe urma lor sa-si duca batranetea linistiti. | ||
|
nitui Postat pe 16 Octombrie 2008 22:02 |
||
buna seara tuturor :) mam intors finaly...si se pare ca povestea care am inceput aici sa terminat :). Cei drept ca am mai spus odata asta dar acu chiar e pe bune . Prima oara cand am vb cu ea alaltaieri eram in camin...si ma sunat....am vb ce am vb...am glumit...pt ca imi stie colegi la care eram ...si cand un coleg ma intrebat sa fiu atent la un joc...iam spus ca nu pot ca ma tine " asta " de vorba la telefon :)..si mi-a inchis si sa suparat. Bun, ieri dimietnza iam dat eu un bip sa vb cu ea...si iar incerca sa dea vina pe mine pt relatia noastra...in fine...si la un moment dat inchide telefonu fara sa zica nimik. Ii dau bip..dar avea telefonu inchis. O sun pe digi si numi raspunde....o sun de pe fix de pe digi imi suna ocupat, dupa jumate de ora intrun final ma suna...si imi zice ca i so terminat bateria :))...si ca ea nu o vb la digi :)). In fine...si dupa toate astea imi zice ca sa o las in pace...c nu mai mare rost...ca ea vrea sa fie cu un baiat si ca asta nu se poate intampla atata timp cat eu sunt in viata ei chiar si ca un simplu amic...si sa o las in pace...bla bla..si am interbato de ce..si a spus ca nu mai vrea...sa o uit definitiv , sa uit ca exista , sa ii sterg numarul de telefon , id de mess , sa o las in pace , ca i se rupe de mine ... vrea sa isi faca alta viata alaturi de alta persoana...si sa o terminam cu tot..ca nici nu stie de ce ma suna si dc vorbeste cu mine , si dupa cateva minute in care imi tot repeta chestiile astea...mi-a inchis telefonul si GATA. Creca acolo sa terminat...pe mess nu am vazuto de ieri diminetza si la telefon normal ca nu ma sunat nici ieri toata ziua sau seara si nici astazi...probabil a facut ceea ce mi-a cerut mie sa fac...si sa terminat :). So o sa traim fiecare fericiti pana la adanci batraneti dar alaturi de alta persoana . THE END !!!
|
||
|
remus22 Postat pe 20 Octombrie 2008 22:40 |
||
"problema" ei se numeste "relatie nesatisfacatoare" multumita distantei plus "mascul care-i da tarcoale mai mult ca sigur" ca bonus.....unul dintre voi trebuie sa faca un compromis si sa se apropie. din ce reiese, ea nu este dispusa...ramai tu...desi nu cred ca merita . gaseste-ti o fata apropiata pe care sa o iubesti si sa o rasfeti...serios
|
||
|
lorelay_me Postat pe 29 Octombrie 2008 23:01 |
||
De la: remus22, la data 2008-10-20 22:40:17buna seara tuturor :) mam intors finaly...si se pare ca povestea care am inceput aici sa terminat :). Cei drept ca am mai spus odata asta dar acu chiar e pe bune . Prima oara cand am vb cu ea alaltaieri eram in camin...si ma sunat....am vb ce am vb...am glumit...pt ca imi stie colegi la care eram ...si cand un coleg ma intrebat sa fiu atent la un joc...iam spus ca nu pot ca ma tine " asta " de vorba la telefon :)..si mi-a inchis si sa suparat. Bun, ieri dimietnza iam dat eu un bip sa vb cu ea...si iar incerca sa dea vina pe mine pt relatia noastra...in fine...si la un moment dat inchide telefonu fara sa zica nimik. Ii dau bip..dar avea telefonu inchis. O sun pe digi si numi raspunde....o sun de pe fix de pe digi imi suna ocupat, dupa jumate de ora intrun final ma suna...si imi zice ca i so terminat bateria :))...si ca ea nu o vb la digi :)). In fine...si dupa toate astea imi zice ca sa o las in pace...c nu mai mare rost...ca ea vrea sa fie cu un baiat si ca asta nu se poate intampla atata timp cat eu sunt in viata ei chiar si ca un simplu amic...si sa o las in pace...bla bla..si am interbato de ce..si a spus ca nu mai vrea...sa o uit definitiv , sa uit ca exista , sa ii sterg numarul de telefon , id de mess , sa o las in pace , ca i se rupe de mine ... vrea sa isi faca alta viata alaturi de alta persoana...si sa o terminam cu tot..ca nici nu stie de ce ma suna si dc vorbeste cu mine , si dupa cateva minute in care imi tot repeta chestiile astea...mi-a inchis telefonul si GATA. Creca acolo sa terminat...pe mess nu am vazuto de ieri diminetza si la telefon normal ca nu ma sunat nici ieri toata ziua sau seara si nici astazi...probabil a facut ceea ce mi-a cerut mie sa fac...si sa terminat :). So o sa traim fiecare fericiti pana la adanci batraneti dar alaturi de alta persoana remus..revino-ti..chiar mai ai speranta la ceva?fi serios..prin ce-ai scris u aici inca se vede ca esti putin "obsedat" de ea..sa te caute..etc...chiar si ca amici..chiar daca u inca mai crezi ca odata si-odata se v-a mai uita la tine.astea sunt jocuri de copii...m-a sunat..nu m-a sunat.revino-ti si incearca sa cauti alta fata care sa te preocupe si sa nu mai te gandesti la figuranta asta...astea-s fite........ |
||
|
paulista21 Postat pe 30 Octombrie 2008 23:38 |
||
| Deci esti incredibil! Las-o balta si mergi mai departe! Crezi k esti singurul kre a suferit? Foarte multi au trecut prin experiente neplacute, dar trebuie sa ai puterea sa inchei povestea asta, o sa vezi k se poate trai si fara fata asta,si inca foarte bine...Ii faci jocul. Fa-ti un bine si rupe legatura cu ea! | ||
|
tweety87 Postat pe 31 Octombrie 2008 22:50 |
||
De la: tweety87, la data 2008-10-31 22:50:56Deci esti incredibil! Las-o balta si mergi mai departe! Crezi k esti singurul kre a suferit? Foarte multi au trecut prin experiente neplacute, dar trebuie sa ai puterea sa inchei povestea asta, o sa vezi k se poate trai si fara fata asta,si inca foarte bine...Ii faci jocul. Fa-ti un bine si rupe legatura cu ea! nu va mai obositi.n-o sa-nteleaga in veci. e un copil... |
||
|
paulista21 Postat pe 1 Noiembrie 2008 21:17 |
||
|
yo nush care parte din " THE END " nu ati intaleso ? :) gataaaa sa terminat....de cand am postat aici ultima oara, adika " Data: 2008-10-20 22:40:17 " ...azi suntem in 2....am mai vb cu ea doar odata. Ma sunat intro zi de 2 ori nu iam raspuns...ma mai sunat iara ...tot nu iam raspuns...si apoi mia trimis un msg...in care spunea ca dece nu ii raspund la telefon ca asa rau ma suparat. Si seara in cele din urma iam dat un bip si am vb vreo 20 de minute cu ea cel mult. Si in acele 20 de minute mi-a spus ca are prieten...ca ii este bine....cu faculta merge..cu lucru la fel....si cam atat. Ieri ma sunat sai zic o chestie la nero..ca inscriptiona ceva....am vb cu ea 2 minute....da in rest...nimik...gata ..mai zic odata THE END. Are viata ei....yo pe a mea....pe mess inca ii la offline...si asta e :)) o sa traim aman2 fericiti pana la adanci batraneti dar fiecare langa alta persoana. T0t ce simteam pt ea mia trecut din acea duminica . Poop all
|
||
|
remus22 Postat pe 2 Noiembrie 2008 16:35 |
||
De la: remus22, la data 2008-11-02 16:35:23yo nush care parte din " THE END " nu ati intaleso ? :) gataaaa sa terminat....de cand am postat aici ultima oara, adika " Data: 2008-10-20 22:40:17 " ...azi suntem in 2....am mai vb cu ea doar odata. Ma sunat intro zi de 2 ori nu iam raspuns...ma mai sunat iara ...tot nu iam raspuns...si apoi mia trimis un msg...in care spunea ca dece nu ii raspund la telefon ca asa rau ma suparat. Si seara in cele din urma iam dat un bip si am vb vreo 20 de minute cu ea cel mult. Si in acele 20 de minute mi-a spus ca are prieten...ca ii este bine....cu faculta merge..cu lucru la fel....si cam atat. Ieri ma sunat sai zic o chestie la nero..ca inscriptiona ceva....am vb cu ea 2 minute....da in rest...nimik...gata ..mai zic odata THE END. Are viata ei....yo pe a mea....pe mess inca ii la offline...si asta e :)) o sa traim aman2 fericiti pana la adanci batraneti dar fiecare langa alta persoana. T0t ce simteam pt ea mia trecut din acea duminica . draga remus..cei care ti-au scris aici nu sunt paranoici si au dreptate. nu s-a terminat pt ca nu ai pus tu capat..nu i-ai dat ignore,ai vb cu ea la telefon. si crede-ma ca vei face la fel ..ea te suna..si tu ii dai satisfactia sa-i vorbesti,ba mai mult, sa o ajuti la niste chestii pe care si pretenu ei o poate ajuta :)) doamne..tu nu ai demnitate??iti place sa fii condus de o fata??god!se pare ca da... daca ai fi fst indiferent,acum nu ti-ai mai bate capu cu asta,si nu ai mai argumenta atata chestiile astea. faptul ca argumentezi,indica ceea ce de fapt te supara.te supara ca te suna,si-ti spune ca ii este bine,iar tie ti-e ciuda. get a life! nu are rost sa te mai lasi calcat in picioare de ea!mi se pare f urat ceea ce face ea.eu zic ca nici macar prieteni nu o sa puteti fi,atata timp cat o sa va comportati ca niste copii |
||
|
dorina_77 Postat pe 2 Noiembrie 2008 19:40 |
||
| ceau all:)sunt noua pe aici:D remus,parerea mea e ca asta era cea mai buna solutie,sa va despartiti...nu meriti sa te trateze cineva asa si sa gaseasca diverse scuze doar ca sa se descotoroseasca de tine....meriti ceva mult mai bun si pe cineva care sa te aprecieze cu adevarat:)si o sa gasesti o asemenea persoana,o fata muuuultt mai buna decat ea:)Numai bine.Poopici:* | ||
|
isa_bella Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:45 |
||
""daca ai fi fst indiferent,acum nu ti-ai mai bate capu cu asta,si nu ai mai argumenta atata chestiile astea. faptul ca argumentezi,indica ceea ce de fapt te supara.te supara ca te suna,si-ti spune ca ii este bine,iar tie ti-e ciuda. "" dorina sa stii ca nu ii adevarat nici 0,0000001% din ce ai scris tu aici :). Crezi ca daca postez pe forum ce sa mai intamplat insemana ca sufar ? O_o ? chiar deloc :))...mi se pare amuzant deja toata chestia asta :)) poate nici macar atat....si asa ea nu mai ma suna...are viata ei....mi se rupe de ea si ei i se rupe de mine...am postat doar continuarea povesti care am inceputo aici . Si acu chiar mi se rupe....poate sa ma sune....i dont care :) si daca vreodata ma suna sami ceara un sfat sau pur si simplu vrea sa vb cu mine...acu chiar nu mai conteaza.... nu mii greu sa schimb cateva vorbe cu ea....ma facut sa sufar mult dar las sa fiu ala mai bun. Intr-o zi se intoarce roata ...nu ii port pica sau ceva...sa fie cea mai happy fata din lume din partea mea . O sa realizeeze poate intro zi cea facut si atunci o sa fie prea tarziu:). Deci...pana atunci ....sa ne auzim de bine
|
||
|
remus22 Postat pe 4 Noiembrie 2008 01:33 |
||
O_o de cand nu sa mai scris nimik pe aici :) dar mam gandit sa mai fac un post pe aici pentru a mai povesti ce sa mai intamplat in aceasta poveste. Hmmm....dar ce sa zic ? :) In principiu nu prea sa intamplat mare lucru....am mai vb cu ea de cateva ori....nimik interesant sau important...aburele...mia zis odata ca are preiten...sa indragostit....si cam atat....mia reprosat doar ca dc iam dat ignore pe mess ca nu merita ....in fine...pana la urma i lam scos...da oricum yo nu intru pe ea niciodata daca intra ea bine...daca nu iara bine . Deci fiecare pe alt drum asa cum am spus ultimele ori cand am scris aici . Ce bine ca am putut sa trec peste :) cu ajutorul vostru binentales . Ma simt mult mai bine acu....si cand ma gandesc cat am suferit ...dar nui nimik....Toate trec asa se spune , dar nimik nu trece fara sa lase urma pe bune ! |
||
|
remus22 Postat pe 24 Noiembrie 2008 23:21 |
||
| foarte adevarat... toate trec... k apa curgatoare peste pietre.. dar tot ceea ce trece lase urme... asha cum apa sapa in pietre.... | ||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 25 Noiembrie 2008 17:52 |
||
|
remus ma bucur ptr tine!ma bucur ca ai putut sa treci peste tot! felicitari! |
||
|
april23 Postat pe 1 Decembrie 2008 11:23 |
||
Ti-as recomanda sa vb serios cu ea si sa o intrebi ce are de gand daca mai vrea sa continue relatia cu tine sau nu.Va doresc sa va rezolvati problemele. MULTA BAFTA
|
||
|
lianavelecico Postat pe 23 Ianuarie 2009 23:46 |
||
| of of fetele astea niciodata nu le poti intelege....de altfel si baietiii..... mergi mai departe si refa-ti viata alaturi de alta persoana | ||
|
_dulcik_ Postat pe 9 Februarie 2009 00:33 |
||
trista povestea de dragoste...as vrea sa aud si varianta ei...nu cred ca e un caracter slab din moment ce te-a dominat si eu am tot 22 de ani si sa fie sincera nu as vrea o relatie acum care sa se finalizeze cu casatoria sau cu un copil...imi pare rau ca suferi ! rar mai gasesti tipi ca tine multa bafta si sa ai grija de tine
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 10 Mai 2009 17:15 |
||
| Hi! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 15:38 |
||
|
nu cred ca este iubire....e mai mult obsesie.eu am avut o relatie de 1 an cu un obsedat...au trecut 3 si tot nu am scapat de el.. relatia s-a racit pt ca ma controla mereu...telefon, arhiva de mesenger...imi umbla in geanta cand nu eram langa el...imi interzicea sa ies din casa fara el... a incercat sa ma manipuleze dar nu a reusit...povestea ta e un pic asemanatoare cu a ta... |
||
|
daria88 Postat pe 31 Martie 2010 16:40 |
||
| buna ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat :- | ||
|
kudika467750 Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:31 |
||
| Indiferent de motivatiile ei, ideea cu despartitul mi se pare grozava. Stiu ca iti este greu ca barbat, dar daca ea nu simte nevoia prezentei tale, pentru ce sa insisti intr-o relatie esuata? Las-o in plata Domnului si cauta alta. Sunt atatea femei ca ma mir ca nu te-au calcat pana acum doua sau chiar mai multe pe picioare. Daca pleci, nu trebuie musai sa o injuri, sau sa te porti ca un badaran. Invata sa fii barbat si atunci cand pierzi, chiar daca stii ca aceasta pierdere nu ti se datoreaza tie. Las-o pe ea sa regrete mai tarziu, nu sa plangi tu dupa ea. Este vorba de mandria ta de barbat. | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:40 |
||
|
Spune despre ce este vorba. |
||
|
kudika023770 Postat pe 7 Noiembrie 2011 16:41 |
||
|
Ma omule bine ai venit in lumea mea populatie momentan eu se mai alatura cineva. |
||
|
Andrei_Nicoas_1 Postat pe 17 August 2013 23:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| highschool sweetheart | 15 | De la: oportunity 4 August 2009 21:03 |
| Ce sa fac? Sa ignor sau sa insist? | 17 | De la: kudika_10348 24 Iunie 2012 05:07 |
| vreau sfaturi.. | 7 | De la: veryny 30 Aprilie 2010 09:40 |
|
|
||
| Finalul a 5 ani... | 6 | De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:27 |
| Te vreau dar...nu te vreau... | 32 | De la: steffy91 17 Iunie 2011 11:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.