Mai multe
De la: domino, la data 2008-09-29 06:29:27REMUS ESTI PROST! bine ca esti tu fata desteapta! hai piei din ochii mei ca ma IRITI! |
||
|
morticia_adams Postat pe 4 Octombrie 2008 12:55 |
||
|---|---|---|
|
si eu sunt de acord cu just_because. trb sa faca ce simte el si crede ca e bine, chiar daca e gresit poate. doar asa invatam! o sa ajunga la limita cand o sa zica STOP, si o sa-si vada in continuare de viata lui, end of story
|
||
|
morticia_adams Postat pe 4 Octombrie 2008 12:59 |
||
| Remus....recunosc ca e trist ce ti se intampla....dar in egala masura ma intreb ...unde iti este demnitatea???In mod evident nu te iubeste ....o femeie care iubeste si are probleme....iti cere sprijinul ( macar cel moral) nicidecum nu te indeparteaza.Jocul asta ....te vreau ....nu te vreau ..il practica ...doar pt ca te simte extrem de slab ( odata ce ti-ai pus sentimentele pe tava....esti deja fff vulnerabi)si crede-ma ...femeile isi doresc barbati puternici.Sfatul meu este sa te retragi...sa te detasezi de relatia asta ( inexistenta)si mai cere si spijinul parintilor ....vor fi alaturi de tine....te asigur. | ||
|
|
||
|
ninushk Postat pe 6 Octombrie 2008 13:05 |
||
| despartirile au uneori si partea lor buna in cazul meu asa a fost al meu s-a intors singur la mine fara sa il bat eu la cap asa ca daca vreti sa va recuriti iubitul sau iubita lasati ca el sau ea sa se intoarca de buna voie si nesilit de nimeni sa hotarasaca daca vrea sau nu sa va impacati | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:17 |
||
THE SHOW MUST GO ON!!!!!!!
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 8 Octombrie 2008 19:06 |
||
De la: StrangerInAStrangeLand, la data 2008-10-08 19:06:16THE SHOW MUST GO ON!!!!!!! ..............................................................
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 8 Octombrie 2008 19:06 |
||
mai strange ma tot tin sa te intreb unde-i nfacuta poza asta de la avatarul tau????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 19:37 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-08 19:37:43mai strange ma tot tin sa te intreb unde-i nfacuta poza asta de la avatarul tau???? ........................................... de obicei nu prea vand din casa... dar mi-ar placea sa povestim... sper ca vrei sa-mi lasi un meaj cu id-ul tau de mess... si apoi...
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 8 Octombrie 2008 20:20 |
||
|
meeeei .... cred ca e facuta la portita dar nu sunt sigura.... mess..... hmmm ma mai gandesc ...deocamdata iti dau voie in lista mea , asa poti sa imi trimiti mesaje..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 20:24 |
||
dandanaua dami si mie voie in lista ta de preiteni si acum sa revenim la problemele noastre....ultima oara cand am scris aici era saptamana trecuta...si nu mai vorbisem cu ea de 2 zile...eeeee , aseara a fost si momentul cand am vb cu ea dupa 7 zile in care am avut pauza...nu am vb deloc cu ea la telefon si nici pe mess nu ma vazut :). Si dupa ce am vb noi aseara ...la un moment dat ma intreaba " cum de ai rezistat atatea zile fara sa ma suni ? " si iam zis ca ce are...loool.... o ramas surprinsa....banuiesc ca se astepta sa o sun in saptamana cea tercut cum era obisnuita inainte... . Si intrun final a spus ca ea e de vina de tot ce sa intamplat intre noi...ca din cauza ei neam certat....ca ea e o persoana mai rece....si ea a fost de vina...ca nu e vina mea ca neam certat..si ca nu incearca sa mai dea vina pe mine ca ea a fost de vina cu totul ,si ca mai bine isi face si ea viata ei si imi fac si eu viata mea si......( cemi venea sa cand am auzito spunand cuvintele astea dar nam facuto pana la urma...desi.... ) . Dar de vorbit a zis ca o sa mai vb. ..numai in cazul in care ias cere eu sami stearga numaru si id de mess ... si chestia asta eu cel putin nu pot sa o fac ...cum ziceam...am trecut peste in mare parte...si nu mai sunt baiatu care eram la inceput...nu mai sufar asa....desi tre sa recunosc ca inima imi bate mai tare cand ii aud vocea ...dar .prieteni putem ramane.... dupa ce o sami treaca si mie si o sa pot sa vad in ea o amica. . Nb
|
||
|
remus22 Postat pe 9 Octombrie 2008 02:47 |
||
De la: remus22, la data 2008-10-09 02:47:51dandanaua dami si mie voie in lista ta de preiteni ....................................... noapte buna... NIGHT ETERNAL!!!
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 9 Octombrie 2008 17:37 |
||
De la: remus22, la data 2008-10-09 02:47:51dandanaua dami si mie voie in lista ta de preiteni de ce???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Octombrie 2008 17:47 |
||
| te deranjeaza ? dandanaua....dc nu vrei nu-i nimik :)... | ||
|
remus22 Postat pe 11 Octombrie 2008 00:53 |
||
|
nhu ma deranjeaza absolut deloc, dar nu am gasit un motiv viabil.... scuze ca sunt cinica, dar am prostul obicei sa fac mereu curat in listuta mea de prieteni.... si azi imi e cam lene sa caut ce unde si cum..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Octombrie 2008 12:04 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-11 12:04:38nhu ma deranjeaza absolut deloc, dar nu am gasit un motiv viabil.... si eu la fel...fac curat...primesc cereri de prietenie si atat. Pana mea ma trezesc cu vreo 60 in lista, cu unii nu am nicio treaba si ma apuc sa sterg...cum am facut aseara nu este vb ca esti cinic, rau, dar de ce sa am de forma doua trei sute de prieteni ?
|
||
|
Postat pe 11 Octombrie 2008 12:07 |
||
| Remus mai rar un baiat k tine | ||
|
aura_elenutza Postat pe 11 Octombrie 2008 21:23 |
||
De la: aura_elenutza, la data 2008-10-11 21:23:38Remus mai rar un baiat k tine .......................................................... asa... fara "bile"...
|
||
|
StrangerInAStrangeLand Postat pe 13 Octombrie 2008 02:07 |
||
De la: remus22, la data 2008-10-11 00:53:33te deranjeaza ? dandanaua....dc nu vrei nu-i nimik :)...Am citit mesajul tau anterior,remus.sa nu-ti para rau.cunosc o situatie exact asa si ea s-a intors,insa....DEGEABA.poate ca nu-si da seama acum insa,daca vei ramane prietena cu ea te intreb cum te vei simtii cand o s-ao vezi cu...copii ei lanaga ea si nu vor fi ai tai?Bafta!Sunt si barbati valorosi pe care femeile nu stiu sa-i aprecieze.Precizez doar unele femei,celelaltre miu se pare sunt din ce in ce mai putine. |
||
|
numai Postat pe 13 Octombrie 2008 13:30 |
||
De la: StrangerInAStrangeLand, la data 2008-10-13 02:07:17De la: aura_elenutza, la data 2008-10-11 21:23:38Remus mai rar un baiat k tine ups...rautate mica.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 13 Octombrie 2008 16:18 |
||
|
prietene... in viata te vei lovi de multe femei...toate la randul lor au ceva frumos si acel frumos nu este decat amintirea....singura dealtfel care te face sa iti dai seama ca traiesti...dar pentru asta trebuie sa iti traiesti viata...o femei care te va iubi cu adevarat nu iti va spune ca nu mai suporta,nu va fi rece cu tine...indiferent de ce si cum este relatia voastra...daca ma intrebi pe mine iti voi spune deschis ”NU TE MAI IUBESTE„sau nu mai vrea sa fie cu tine...nu te mai obosi si treci mai departe...stiu este greu dar cu timpul vei vedea ca acum aceasta suferinta se va transforma intr-un zambet... |
||
|
Swordfish Postat pe 13 Octombrie 2008 17:24 |
||
pai Swordfish asta am si facut....am trecut mai departe....cum spuneam..no more nice boy. Totusi ... in seara asta ma sunat cica sa clarificam un lucru ?( pe langa altele ...) si care crede-ti ca e acela ? :) faptul ca vrea sami spuna sa numi mai fac eu sperante ca o sa mai fim impreuna si ca ei ii place de un tip deja de la ea de la lucru...dar el nu o baga in seama...si bla....si totusi ? dc imi spune mie lucurile astea ? chiar mam simtit aiurea... nu o fost frumos din partea ei da in fine...cum ziceam ..trecem mai departe :) si apoi imi zice " scz ca te fac sa suferi " . In fine....o zis ca cel mai bine ca sa o uit e sa nu mai vorbeasca cu mine si sa nu ma mai sune. Aaaa si inca o chestie :) , de cateva zile imi spune ca o doare ca sunt indiferent cu ea ...nah lol , so what ?? :))) ar trebui sa fac ceva....sau unde bate apropo? :), in fine..ma bucur ca am putut sa trec peste, nu in totalitate dar in cea mai mare parte da ...si asta datorita voia tuturor ..creca plangeam si acu daca nu scriam aici :(. So thanks again for everything . nb
|
||
|
remus22 Postat pe 14 Octombrie 2008 03:49 |
||
| vezi tu in viata nimic nu o sa fie perfect eu nu o sa ma iau dupa ce zice lumea o sa ma iau dupa ce cred eu ...daca inca te suna inseamna ca inca mai tine la tine,si ai doua variante ori ii spui sa te lase sa nu te caute ca te a facut sa suferi si ca nu mai vrei sa auzi de ea si iti cumperi alta cartela ,o pui pe inv.pe mess ca sa creada ca i ai dat ignore sau ii dai ignore ....ori o suni si ii spui bai femeie ce sunt eu maimutoiul tau ?ma joci cum vrei pt k sti k te iubesc ,pt ca sti k nu pot sta fara tine, zi mi ce vrei de la mine ?si ii spui "eu te iubesc si o as te iubesc mereu si singura mea dorinta e sa ne impacam pt k u esti totul pt mine ...intreab o cu ce ai gresit ...ce vrea?daca o iubesti cu adevarat nu o lasa sa ti scape asa usor fara cearta nu exista iubire ...dar ea inca tine la tine iti zic sigur si poate a vrut o pauza pt k chiar avea nevoie de liniste pt k asta chiar mi s a intamplat si mie ...sa am nev de liniste sa nu mai vreau pe nimeni langa mine...tu incearca sa vezi despre ce e vb spunei k te intereseaza ,implica te mai mult dar nu o sufoca...intrea bo daca chiar nu te mai vrea...si spunei ,daca zice nu ?esti sigura?si daca zice da ...atunci mai intreab o o data si daca zice cu juma de gura nu te lasa pt k nu poti sa uiti pe cineva asa rpd...dar ai grija sa nu te injosesti dar lasa orgoliul la o parte pt k acum nu e bun,cand iubesti nu e bun...spunei ce simti pt ea ...poate esti prea distant atunci cand sunteti doar voi doi paote nu o alinti si nu o mangai destul,poate nu i vorbesti frumos atat cat ar trebui ...sa sti k orice om care iubeste are nevoie de asa ceva...si daca zice in continuare ca sigura atunci spunei k e ultima data cand o suni spunei k o sa i stergi si u numarul dar ca va ramane cea mai frumosa amintire ...si daca nu te suna in maxim o saptaman ...nu e pt tine...chiar nu mai vrea...sau poate are pe altcineva...bafta...e doar un "mic sfat"...daca chiar o iubesti poti incerca si asta eu as alege varinta 2 nu ai nimic de pierdut dar eu stiu ca atunci cand iubesti lupti si lasi de la tine,lupti si speri...bafta!!! | ||
|
irinuck Postat pe 14 Octombrie 2008 14:50 |
||
|
bine spus irinuck.... o data shi o data tot o sa se intrebe - oricare dintre noi - dar dc ash fi insitat? dc i-ash fi spus aia? dc ash fi intrebat ailalta...? eu sunt de premisa k mai bine regreti ceva facut, decat sa stai toata viatza intrebandu te ce s-ar fi intamplat dc ash fi facut cutare lucru... asta fac shi in prezent. nu mai e nimik de pierdut... iar orgoliul tb dat de-o parte atunci cand ceea ce simti e iubire adevarata... dar mai vine o intrebare: pana cand? cand stii k tb sa renunti? cand iubirea se transforma in obsesie? pt k f ushor poti pica shi in extrema asta... |
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 14 Octombrie 2008 15:44 |
||
| pana cand?pai uite hai sa zic daca nu l suna intr o saptamana...pana atunci pt k am si spus dupa daca nu l suna nu l iubeste trebuie sa ti dai seama ...nu stiu cum sa zic...in momentul in care nu te mai suna nu te mai cauta ...sau si a facut pe altcineva..si daca nu cedeaza si nu vrea sa se impace....roata se intoarce...sau se va intoarce ea de ex la el...oricum eu crted ca daca ar urma sfatul meu ...si nu l ar suna dupa o saptamana ...e nashpa...oricum bafta!!!! | ||
|
irinuck Postat pe 14 Octombrie 2008 16:43 |
||
| dap, irinuck... e naspa oricum in ambele situatii din pacate.... nu te poti dezbara prea ushor de vechile obiceiuri.... pana la urma cedeaza unul... shi in mod evident cedeaza cel care are mai multa nevoie de celalalt... e tare complicata viatza asta!!!! | ||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 14 Octombrie 2008 17:41 |
||
irinuck...sunt mai mult de 99,99% sigur ca ma va cauta...dar nu pt ca ar tine la mine sau ar mai vrea de la mine...noi nu suntem din acelasi oras...si cand nu era langa mine vorbeam la telefon cu orele...am vb cu ea mai mult de 1000 de ore la telefon acuma.....si e obisnuita sami auda vocea inainte culcare...sai spun noapte buna...bla bla...pe pagina trecuta am spus ca nu am vb cu ea o saptamana aproape....si ? normal ca ea ma sunat. Si aseara mi-a spus...ca ea a cedat ca nu trebuia sa ma sune...dar totusi ma sunat si a facut ea primul pas . Ok , dar de ce ? :) , dc ma sunat ...si dupa cateva zile imi spune cai place de alt baiat...stiind ca inca tin la ea. Yo i-am spus de multe ori...toata povestea asta e o piesa de teatru din partea ei ... si ii place sa se joace. Ea mi-a spus ca vrea sa gaseasca un baiat pe care nu poate sa-l domine si sa incerce sal " linisteasca " si sasi poata bate joc de el ...si cum cu mine a reusit asta..in trecut....dar acu stie ca mam schimbat si nu ii mai merge...incearca sa ma " imblanzeasca " doar pt amuzamentul ei ...sa stie ca ii sunt la piciore si nimik mai mult....cel putin asta e parerea mea personala :)
|
||
|
remus22 Postat pe 15 Octombrie 2008 01:01 |
||
mai nu stiu daca nu cumva am raspuns prea tarziu pt tine dar eu zic sa nu te mai injosesti atat si sa incerci sa iti vezi de viata ta ca dupa cat am citit asta face si ea si apoi da ai dreptate nu cred ca are destul curaj sa-ti zica ca totul e gata intre voi.....iar o persoana care iubeste chiar daca are probleme vrea sa fie si sa vb cu persoana iubita sa fie alaturi si la bune si la rele, nu vreau sa filozofez dar cred ca ar trebui sa o lasi balta,stiu ca e greu credema am trecut de nenumarate ori peste asta dar cu timpul inveti sa fi puternic si un sfat de la mine .....INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE....
|
||
|
ienci_diana Postat pe 15 Octombrie 2008 08:51 |
||
| NU are rost sa suferi , e clar ca nu te mai iubeste si ca vrea sa va despartiti.Nu cred ca mai are rost sa o cauti. | ||
|
aniri_2007 Postat pe 15 Octombrie 2008 09:12 |
||
|
remus, cum se spune, din greseli invatam multe...rau este ca de cele mai multe ori invatam din experiente dureroase, care ne fac sa suferim.Dar mereu trebuie sa facem ceea ce e bine pentru noi, fara sa ranim pe altii.Pentru tine ce e bine? Fa cum iti dicteaza inima....si daca vei suferi din nou, te vei ridica, si vei merge mai departe, dar cu constiinta impacata ca ai facut totul pentru a fi fericit.De cele mai multe ori trebuie sa te si umilesti in fata persoanei iubite, dar cand iubesti, nu se mai cheama umilinta. Am trecut si eu prin ceva asemanator...dar recunosc ca am gresit ...mult...nu el, eu am gresit...am reactionat ca prietena ta, poate am gresit chiar mai mult decat ea....e o poveste lunga si trista , nu are rost sa te plictisesc cu ea...dar distanta dintre noi m-a facut sa-mi dau seama ca pe el il iubesc, si am facut tot posibilul sa ne impacam...sa-mi mai dea o sansa....si acum suntem fericiti...am lasat totul in urma, si am luat-o de la capat. Important e sa fii sigur de ceea ce iti doresti....dar niciodata Sa nu te lasi calcat in picioare...lupta...dar nu fi bataia de joc a nimanui....o zi buna iti doresc...bye |
||
|
sheba172003 Postat pe 15 Octombrie 2008 10:31 |
||
|
asa e, Remus, ii place sa se joace. Dar oricum, oricat spui tu ca ti`a trecut, daca ea nu o sa mai vrea iar sa vb cu tine, tu iar o iei de la inceput. Esti schimbat pt ca esti foarte sigur ca e dependenta de telefoanele tale si practic e oricum langa tine. O sa fii intr`adevar schimbat cand o sa o poti indeparta definitiv de tine. Vezi bine ca nu`i poti fi simplu amic, ca te doare cand iti spune ca ii place altcineva... si tu defapt vorbesti cu ea in speranta ca o sa va impacati. Si sa nu spui ca nu e asa, ca nu te cred. Wake up! |
||
|
mainedimineata Postat pe 15 Octombrie 2008 14:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| buna...am nevoie de un sfat,o parere..nu stiu ..ceva...urgent | 80 | De la: kyssa_25 4 Decembrie 2011 10:30 |
| va rog din suflet veniti cu un sfat!!! | 12 | De la: deni 29 Februarie 2012 11:56 |
| O mica mare problema | 27 | De la: kudika046333 4 Septembrie 2009 09:52 |
|
|
||
| Barbat nepasator | 19 | De la: kudika_26345 19 Mai 2013 14:26 |
| povestea mea | 23 | De la: kudika037483 17 Iulie 2009 23:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.