Setari Cookie-uri

Ati risca sa va despartiti de persoana pe care o iubiti ptr, ca nu mai exista intelegere intre voi?

De la: treysy, la data 2008-11-05 12:16:27ok fetelor ...am citit in mare mesajele voastre si chiar ma regasesc in unele...dar ce spuneti voi despre situatia mea:sunt cu omul pe care il iubesc de 7 ani,ne-am casatorit acu 3 luni si de atunci nu facem decat sa ne certam si colac peste pupaza mai aduce si vb de divort:(dupa 3 luni va dati seama...a fost plecat juma de an in afara si cand s-a intors sa facem nunta l-am gasit ff schimbat...nu mai era acel barbat afectuos de care m-am indrag,nu-mi mai da atentie pur si simplu ma ignora:(si-a gasit un job si am observat ca mai tot timpul se aranjeaza se parfumeaza...lucru pe care inainte nu punea asa mare pret....secretara e de vina...il suna acasa sub tot felul de pretexte iar week trecut am fost la munte cu el si colegii lui de serv printre care si domnisoara respectiva....am vaz cum se priveau,ea cel putin ii facea avansuri de fata cu mine,ceva de genul:nu vrei sa vii in camera la mine sa vezi nu stiu ce...mi-a picat fata....si de atunci numai certuri...el imi spune ca nu ii place de ea ca nu e genul lui dar atunci de ce se comporta cu mine asa rece si distant..????????de ce ma ignora??si ma gandeam sa ma mut sa nu mai stau cu el...dar nu stiu daca e bine ...eu totusi sper sa-si revina ..nu vreau sa-l pierd dar nici incredere nu mai am in el...si ce sa fac ...sa divortez???era totul pt mine si acu imi face asta dupa numai 3 luni de casnicie:((nu stiu daca as avea puterea sa trec peste ....la voi macar nu e vb de casnicie si ma gand ca e ceva mai usor...acum sa vad ce mai spuneti???!!!


Imi permit sa/tzi dau un sfat. Nu te grabi sa iei o decizie.Timpul le rezolva pe toate si minciuna are picioare scurte. Fa pe detectivul o perioada fara k el sa/si dea seama si vezi ce face, p unde umbla si cu cine, iar intre timp protejaza/te sa nu ramai insarcinata. Indoiala e cea mai grea boala. Dupa ce vezi cum sta in realitate situatzia, atunci potzi sa iei o decizie. Crede/ma vb din proprie experientza!!! Succes!!!
evelyn21
Postat pe 11 Februarie 2009 16:56
DA.......dar am regasit cu totul o alta persoana.......rece,fff distanta si insensibila la tot ce tine de pers mea.Fa o doar daca ai un motiv ffff solid.Daca nu stai linistita.Pupici.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 19 Februarie 2009 19:14
urmeaza sa ne despartim tocmai din aceasta cauza

loreceian
Postat pe 19 Februarie 2009 19:18
Daca este asa cum spui........cunosc simtomul asta: ascultama................nu l hartui,nu te comporta ca o tata s au m ai rau ca un detectiv.O sa l pierzi pe mana ta..................eu zic sa pui punctul pe I.Vorbiti ,comunicarea este fff importanta,intreaba-l ce vrea sincer si la obiect...... ........ai grija de tn............multa bafta.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 19 Februarie 2009 19:20
mersi Nico, am sa incerc
loreceian
Postat pe 20 Februarie 2009 19:16
Bine ar fii sa te mai gandesti inainte
xbarta55
Postat pe 3 Martie 2009 17:05
se merita sa lupti pentru persoana iubita...................e foarte greu sa traiesti fara iubire.................an dragoste nu exista mandrie ,doar dedicare............
erikahd2008
Postat pe 5 Martie 2009 00:56
De la: nico_dana2006, la data 2009-02-19 19:14:37DA.......dar am regasit cu totul o alta persoana.......rece,fff distanta si insensibila la tot ce tine de pers mea.Fa o doar daca ai un motiv ffff solid.Daca nu stai linistita.Pupici.
........................a fost gresala ta ..........tu l-ai abandonat prima .......acum trebuie sa-l recuceresti..........dar sa nu-l sufoci.........doar iubeste-l
erikahd2008
Postat pe 5 Martie 2009 01:01
Da, as vrea sa ma despart chiar daca il iubesc daca e prea multa neintelegere, unu vorbeste martiana si celalat venusiana, nici macar sensul cuvintelor nu il percep la fel. . Atunci da! Sa se desparta! Ramane, macar, amintirea unei iubiri frumoase. De ce sa porti haina preferata pana se rupe si devine dezolanta?!
Corai
Postat pe 5 Martie 2009 01:16
Am riscat sa ma despart si am facut bine...Ba mai mult m-am ales cu respect din partea lui deoarece i-am spus ce ma nemultumeste, fara sa fac pasi gresiti...Acum ma cam hartuieste dar..ii trece lui.

Postat pe 5 Martie 2009 04:36
SNT CU UN BAIAT DE 3 ANI SI AM TRECUT PANA ACUM PRIN MULTE DESPARTIRI SI CHIAR PAUZE CARE TREB SA NE AJUTE SA NE INTELEGEM!DAR NE IUBIM NAM CE SA ZIC...SNTM IN ACEEASI ZODIE SI NE CERTAM MAI MEREU DAR DIN PROSTII!...ACUM DP 3 ANI NEAM CAM SATURAT SA NE TOT DESP SA LUAM PAUZE K STIM K AJUNGEM IN ACELASI PCT MORT...NI SE FACE DOR,NE INTALNIM INTAMPLATOR,BE FCM PLANURI K NU NE MAI CERTAM SI....NE IMPACAM A N OARA!ACUM CAND NE CERTAM NU VB 1 ZI SI DP AIA UITAM CE A FOST IERI SI NE PURTAM K SI CAND NU SA INTAMPLAT NIK!DC EXISTA IUBIRE NU EXISTA MOTIV DE DESPARTIRE...CEL CARE IUBESTE SI RENUNTA LA LUPTA E LAS SAU PUR SI SIMPLU NU IUBESTE!

Postat pe 8 Martie 2009 12:12
Am trecut si eu de curand printr-o despartire (dupa 5 ani). ne-am despartit in ziua de craciun, iar de revelion am vrut sa ii mai dau o sansa.De fapt tot ce vroiam era sa ma conving pe mine ca am luat decizia corecta.Si asa a fost. In 2 zile m-am convins ca nu se va schimba niciodata, ca nu el este cel pe care il vreau alaturi o viata intreaga,ca nu se merita sa mai stau langa cineva pe care chiar nu il mai iubesc. Zilele trecute ne-am intalnit intamplator si am stat de vorba ca doi prieteni vechi. A venit vorba desigur de o posibila impacare, dar m-am gandit k nu are rost sa ma mint pe mine ca voi fii fericita langa el cand stiu si sunt convinsa ca nu va fi asa. Deci, parerea mea sincera este sa lasi trceutul in urma si sa traiesti in prezent. Lumea nu se opreste la el..viata merge mai departe. Bafta multa!!!
monik_nik22
Postat pe 17 Martie 2009 10:22
nush in ce stadiu e relatia ta....eu am avut o relatie de 3 ani, el a fost prima mea iubire. petreceam aproape tot timpul impreuna.in ultimele luni au intervenit tot felul de factori(prietenii lui cu care nu prea se mai vedea, familia lui.....) care ne-au indepartat oarecum. pana la urma ne certam din orice si eu am pus capat. prima data el nu a fost de acord, apoi plangeam amandoi unul in bratele celuilalt si ne spuneam cat d mult ne iubim, dar eram de comun acord k nu mai putem fi impreuna....au trecut vreo 8 luni d cd ne-am despartit.eu nu l-am uitat,nu-l voi putea uita si il iubesc si acum.vb si acum la tel din cd in cd, dar probabil k ne e frica sa nu mai suferim o despartire, poate d-aia nu ne impacam....
la intrebarea ta, parerea mea este ca nu merita riscul sa te desparti, e cumplit sa suferi din iubire.
cred ca comunicarea poate salva orice neintelegere acolo unde exista iubire reciproca.
bafta!
crissstynna
Postat pe 18 Martie 2009 19:54
adevarul este ca nu l m ai vreau eu acm..................... suntem doar buni, hai sa i sp amici. am incercat tot ce a fost posibil,credema ........ERKAHD2008.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 19 Martie 2009 17:08
..Sa te desparti, dupa care sa te impaci???
Inutil, primul semn l-ai avut, nu va merge....doare sa asculti asa ceva, ptr ca nu vrei sa-l pierzi.... crezi in continuare ca s-ar putea schimba ceva intre voi....
Nu cred.. te amagesti si intinzi suferinta.....
E greu singura, dar decat asa fara atractie, fara afectiune, mai bine lipsa.... plangi o zi , doua, noua, o luna, un an dar vei inceta intr-o zi.....
si o vei lua de la capat, ...... ai sa vezi, te vei transforma in bine pana la urma (asta daca nu ai gresit tu fata de el, si nu din vina ta va despartiti)
oricate sfaturi vei primi , nu vor fi suficiente sa te determine , sa nu te doara , sa vezi cu alti ochi viata ta , in acel moment.... va trebui sa treci singura prin furtuna , sa te ia pe sus , sa te ploua pana la piele...
Noi aici , te ajutam cum putem, cum stim , te incurajam sa mergi inainte si nu inapoi....
Viata e destul de colorata , si in fiecare zi traim intr-o culoare......
Zambeste pentru tine, in primul rand..... zambeste-ti in oglinda...nu a fost sa fie jumatatea ta....
Undeva exista, si te va gasi..... sau invers...
pupici multi , la toate....
heidi01
Postat pe 19 Martie 2009 21:53
De la: andreea_new, la data 2008-09-04 19:09:23Este si ceea ce mi se intampla mie momentan.
Nu ne mai intelegem de 3 saptamani, comunicam foarte bine, dar nu stie exact ce vrea. Vrea sa fie liber dar vrea sa fie si cu mine...
Asa ca am ajutat eu putin, i-am spus ca dorinta asta a lui de libertate afecteaza relatia noastra si o va afecta pana cand nu si-o satisface...asa ca am hotarat sa ne despartim (nu ii pot da eu libertate, pentru ca nu am mentalitatea asta...).
Ieri de fapt ne-am despartit -eram in o asa zisa pauza, dar am considerat ca pauza aia nu duce la nimic.
Si asta e...e liber, si da, se intoarce sau nu, am zis ca nu o sa il astept. Fiecare ar trebui sa ne traim viata.
Problema este ca nu sunt asa de cool cum par :) din pacate nu mi-am dorit nici un moment sa nu mai fiu cu el, din contra voiam mai mult. Poate aici e si problema pana la urma.
Nu stiu cat de strategica este despartirea asta, dar am preferat asa, decat sa ajung sa il urasc si sa fie cauza tuturor depresiilor mele. Asa ramanem prieteni si, cum i-am zis, am nevoie in acest moment de speranta ca vom fi impreuna din nou, cand el va fi gata.

Acum ca exista riscul ca eu sa nu fiu the one pentru el si de aici sa porneasca toate intrebarile lui...m-am gandit si la asta, dar indiferent care e cauza, nu merita sa il fac nefericit pentru ca sunt nefericita, avand in vedere ca eu ii cer mai mult decat poate da.

Il iubesc. Dar stiti si voi, if you love them, let them go, if they love you, they will come back to you, if they don't they never where yours.

Asa ca ma gandesc, in final nu ai cum sa pierzi. Si mai bine mai devreme decat mai tarziu, cand lucrurile devin mult prea dureroase (bine asta nu inseamna ca nu doare acum, doare al naibii, parca nu mai am de ce ma trezi dimineata noi eram de 1 an, si cred ca e un moment bun pentru a decide daca mergi mai departe sau renunti.




prin asta trec si eu...si doare tare sa te desparti...dar doare la fel de tare sa fii cu el si sa te intrebi dk maine poate fi ziua in care il pierzi...va pierdeti...sa stii ca nu va fi al tau :(
camy_doll
Postat pe 30 Martie 2009 16:26
De la: stef80, la data 2008-09-04 22:49:07un sfat, se da atunci cand ai multa experienta ...

ma intristeaza raspunsurile voastre si mai ales in cazul ca-l iubeste.
eu spun sa ai rabdare multa si sa intelegi ca aici este vorba de de "a construi ceva stabil"
poti sa incerci inca..
poti sa risti despartirea dar pentru scurt timp si rezultalul poate sa fie unul extraordinar..,numai daca stii cand sa te opresti si sa te intorci la sentimentele tale !!
dar sa-i arati asta si el va intelege greselile...



nu este suficient ca cei doi sa se iubeasca...trebuie si sa priveasca in viitor in aceeasi directie.....noi ne iubim...dar dk el nu vede sau nu vrea sa vada un viitor in asta de pe acum...sau nu e pregatit...totul e in zadar...
camy_doll
Postat pe 30 Martie 2009 16:29
as incerca sa vad de ce nu mere,as incerca sa fie intelegere sa fie ca inainte...pt binele nostru
kudika004489
Postat pe 30 Martie 2009 16:58
iubirea adevarata aduce si intelepciune ; va iubiti va intelegeti , nu va mai iubiti sau unul dintre voi nu mai iubeste .....s-a dus totul. Sa mai incerci nu cred ca are rost...pierdere de timp.
nocturnalia
Postat pe 4 Mai 2009 15:37
Poate imi dati si mie un sfat. Sunt cu un baiat de cateva luni. Il iubesc enorm. Si el pe mine. Ne-am inteles f bine de la inceput, ne completam. Dupa nicio luna m-am mutat la el, cu parintii lui. In timp au inceput sa apara discutii ba din cauza familiei lui cu care mie mi-a fost greu sa ma obisnuiesc. Nu sunt oameni rai, dar nu sunt nici cei mai draguti oameni din lume. Nu suntem compatibili ca oameni, pur si simplu avem principii si idei diferite. El a trait mereu cu familia, s fost obisnuit sa faca totul impreuna, concedii, iesiri la munte, la mare, absolut orice. Eu sunt plecata de acasa si sunt pe picioarele mele de la 19 ani. Sunt o fire independenta si am alte idei. Familia e importanta insa nu non-stop. In ultima vreme am inceput sa ne certam tot mai des, iar el a ajuns pana acolo incat a zis: nu mai vreau. Dupa o lunga noapte de discutii ne-am hotarat sa ne dam o sansa si sa incercam sa ne mutam singuri sa vedem cum merge. Insa dupa o saptamana a venit discutia despre copii, iar eu vrand sa fiu sincera i-am spus ca am avut ceva probleme si ca am fost la un doctor ca mi-adat sanse de 10% sa raman insarcinata, sau dupa tratamente de durata. S-a suparat f tare si a considerat ca l-am mintit ca nu i-am spus asta de la inceput si atunci poate situatia era alta. Nu intelege ca nu i-am spus pt ca nu e un lucru pe care sa-l spun oricui, plus ca eu nu mi-am pierdut sepranta ca poate candva voi face un copil. Iar mi-a zis ca vrea sa ne despartim. Am mai discutat si pana la urma s-a intors si a zis sa ne mutam si sa stam singuri cat mai repede. EU vreau, insa mi-e frica de faptul ca o sa-mi reproseze daca nu voi ramane gravida, o sa-i fie greu sa stea departe de mama lui. Am nevoie de un sfat, de o parere de la cineva din afara. Sufar enorm de mult. Il iubesc, abia am invatat sa traiesc cu el, de fapt abia invatam sa traim impreuna. Ma apuca o spaima enorma cand ma gandesc ca as putea ajunge la situatia sa invat sa traiesc fara el. Il iubesc si doare fff tare.
corinatablet
Postat pe 5 Mai 2009 16:44
in ce zodii sunteti??
Diavolyta_
Postat pe 5 Mai 2009 16:46
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:46:04in ce zodii sunteti??


Eu pesti, el rac
corinatablet
Postat pe 5 Mai 2009 16:50
De la: corinatablet, la data 2009-05-05 16:50:30
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:46:04in ce zodii sunteti??


Eu pesti, el rac


nu va potriviti d.p.d.v. zodiacal de asta va certati mereu.... cel mai bine ar fi sa va despartiti.... definitiv
Diavolyta_
Postat pe 5 Mai 2009 16:53
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:53:04
De la: corinatablet, la data 2009-05-05 16:50:30
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:46:04in ce zodii sunteti??


Eu pesti, el rac


nu va potriviti d.p.d.v. zodiacal de asta va certati mereu.... cel mai bine ar fi sa va despartiti.... definitiv


Eu nu cred in zodii, nu ma bazez pe asa ceva. Desi daca as face-o se zice din contra ca pestii si racul se inteleg nu bine, ci foarte bine.
Eu iti multumesc pt sfat dar vreau o parere realista, nu ceva bazat pe zodii. Nu ma intelege gresit, iti inteleg punctul de vedere.
corinatablet
Postat pe 5 Mai 2009 17:01
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:53:04
De la: corinatablet, la data 2009-05-05 16:50:30
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:46:04in ce zodii sunteti??


Eu pesti, el rac


nu va potriviti d.p.d.v. zodiacal de asta va certati mereu.... cel mai bine ar fi sa va despartiti.... definitiv


cu toate ca nu prea cred in zodii, din cate stiu eu pestii si racii ar trebui sa se inteleaga foarte bine, ambele fiind semne de apa....deci aici nu zodia e de vina...ci caracterul fiecaruia,modul de a privi lucrurile,asteptarile fiecaruia de la viata... pur si simplu nu este compatibilitate...
charlize11
Postat pe 7 Mai 2009 23:13
De la: roxella18, la data 2009-05-07 23:13:17
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:53:04
De la: corinatablet, la data 2009-05-05 16:50:30
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-05 16:46:04in ce zodii sunteti??


Eu pesti, el rac


nu va potriviti d.p.d.v. zodiacal de asta va certati mereu.... cel mai bine ar fi sa va despartiti.... definitiv


cu toate ca nu prea cred in zodii, din cate stiu eu pestii si racii ar trebui sa se inteleaga foarte bine, ambele fiind semne de apa....deci aici nu zodia e de vina...ci caracterul fiecaruia,modul de a privi lucrurile,asteptarile fiecaruia de la viata... pur si simplu nu este compatibilitate...


Si eu sunt cam in aceeasi situatie referitor de zodii(de aia stii tu roxi )...
camelusha83
Postat pe 8 Mai 2009 00:52
buna,
chiar am trecut de curand prin asta si e greu de hatarat daca e bine sau rau!
acum depinde motivul neintelegerii , pt ca acelas va fi si pe viitor daca nu sunteti constienti ca deasta va despatiti ! daca nu exista altcineva intre voi si doar asta enu va intelegeti; pur si simplu nu cred ca mai are rost o perioada sa va impacati! veti realisa dupa cateva saptamani ce vreti!
sincer cred ca va doriti altceva si nu discutati! intotdeauna e asa ! si daca nu sunteti sinceri atunci e greu! sfatul meu nu exista ! eu spun din exp mea ! am lasat-o sa plece cu altu si cu copii si cand a vazut ca sunt dorit de alta a luat foc! nu cred ca va dati seama niciodata de viata celuilalt si cred ca va merge doar daca cel care isi face probleme si intreaba , va da uitarii si va inghitii la nesfarsit! daca poate ! daca nu asta e ; mergeti pa drumuri diferite si gata ! oricum despartirea va hotara ce vreti! si asa treb sa fie : ori va doariti ori daca nu lasativa fiecare dreptul la viata si gasiti ce trebuie ! poate nu discutati ce treb si nu veti discuta decat stand separat! incearca!

Postat pe 8 Mai 2009 12:25
buna dimineata
Cassey
Postat pe 18 Mai 2009 09:16
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-28 15:25:09
De la: onuta81, la data 2008-08-28 15:01:04Iris nu mi se intampla neaparat lucrul asta ...eu ma gandeam daca ar putea cineva sa se desparta in mod strategic...un fel de despartire strategica...sa riste sa se desparta de jumatatea lui,lasand impresia unei despartiri definitive...si sperand ca aceasta separare va face ca lucrurile sa se vindece in timp...(sa spunem ca toate discutiile si incercarile de a clarifica situatia cuplului nu au avut nici un efect)...nu stiu daca m-am facut inteleasa,in fine ma gandeam daca se poate asa ceva...sa mergi la risc,cu toate ca iubesti aceea persoana...iar dupa ceva timp(un an...) sa vrei sa reiei relatia dar incepand cu nivelul prieteniei...ar fi posibil asa ceva?


Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ultima mea despartire strategica mi-a adus dupa o saptamana de zile un covoras cu tuberoze la usa ....scuzele lui si realizarea faptului ca greseste ...
kudika029803
Postat pe 14 Iunie 2009 13:34
da..eu am trecut prin aceasta situatie crezand ca el se va schimba in bine dar nu a fost asa...din contra s-a schimbat in rau...-am ajuns sa-mi iau batai cumplite de la persoana care zicea ca MA IUBESTE ...stiu ca veti zice daca iam dat motive...dar NU , nu i-am dat motive acum m-am despartit de el..dar ma hartuieste in continuare si ma ameninta.....dar in fine ..sunt fel si fel de persoane..asa ca gandestete bine ce ai sa faci ..pune intr-o balanta lucrurile rele si cele bune...dar sunt sigura ca nu prea ai vrea sa faci acest pas din moment ce ai apelat la acest forum..daca nu esti sigura ca vei lua o decizie buna impacandu-te cu el...nu o face..pentru ca ai putea sa regreti mai tarziu bafta
simonik_1592
Postat pe 11 August 2009 11:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dar fata, domnisoara, femeia geaman?? 2 De la: sandrone 11 Iunie 2009 10:28
Help, anyone?! 31 De la: PinkAngel 14 Martie 2010 17:48
Nu stiu ce sa fac ! 27 De la: contesina 6 Iunie 2011 14:45
Oare se mai poate schimba ceva? 13 De la: blindgirl 18 August 2008 22:41
cum sa fiu rece cu el? 28 De la: dolceK 16 Martie 2009 13:23