Setari Cookie-uri

poti iubi 2 barbati in acelasi timp sau 2 femei?

Poti face un trio veritabil ...si nu numai!.....un menage a trois!
ella_688_2008
Postat pe 4 Ianuarie 2009 18:16
....auzi, dar cum te-ai indragostit de acea femeie? Ce simti?
ella_688_2008
Postat pe 4 Ianuarie 2009 18:18
Noh sa-mi spun si eu parerea daca tot e un forum pentru toata lumea :P
NU cred si nu voi crede niciodata ca poti "iubi" sau poti fi "indragostit/indragostita" de doua persoane in acelasi timp. A iubi inseamna o groaza de lucruri si a fi indragostit inseamna o multime de alte lucruri si nu pot exista la puterea a doua. Are vreun sens sa tin teorii cu ce inseamna ele? Eventual ceva din biblie...anyone?

Pe de alta parte sigur ca iti pot placea la nebunie doua, trei, cinci, cincisprezece persoane(nu, nu exagerez absolut deloc:imagineaza-ti ca ajungi intr-o sala cu 20 de misteri care se pregatesc sa concureze la un concurs de frumusete si stai de vorba vreo jumate de ora cu ei...). Sigur ca ti se pot aprinde calcaiele si dupa cativa de acolo si dupa colegul de la job care miroase intotdeauna frumos si te cheama mereu in pauza la tigare sau dupa vecinul, sotul vecinei, care tocmai s-au casatorit de cateva luni si ea nu mai termina cu laudele ce sot minunat are, ce barbat adevarat... Si sigur ca obsesiile daca sunt alimentate vor dura muuult si bine..un an, doi...pana ne trezim? Si pot continua si mai mult daca numai cativa dintre domnii in cauza, (cu relatii sau nu dar de cele mai multe ori cu) ne baga in seama, ne promit marea si sarea, ne fac sa ne simtim ca niste printese, bla, bla, bla. De fapt dragii de ei nu fac altceva decat ceea ce stiu ei cel mai bine sa faca, ceea ce au fost programati sa faca si au facut practic toata viata lor. A nu se intelege ca eu cred ca asa fac toti barbatii!!

Momentul in care ne dam seama ca parca parca ne plac doi barbati dar nu stim pe care sa-l alegem e momentul in care ar trebui sa ne dam seama ca ceva e putred la mijloc. Adica am cam luat-o asa usor razna...fostul prieten cu care am trecut prin atatea ani de-a randul(sau sotul)nu poate fi comparat cu actualul(incepatorul) care se chinuie sa ne intre in gratii si ne spune cat de mult ne iubeste si cate ar face pentru noi. Daca pe vreunul l-am IUBI that is, am fi in stare si sa-l omoram pe celalalt daca situatia ar cere-o oricat ne-ar fi de drag si de apropiat si again bla, bla, blaaaaa. Va rog sa nu omorati pe nimeni ca nu suntem in evul mediu si situatia nu o va cere niciodata!!!

Acum daca stau sa ma gandesc, imi aduc aminte si eu o perioada de vreun an prin care am trecut pe la 17 ani, cand il "iubeam" asa de mult pe D. ca fusesem impreuna o vara(pana am aflat ca el de fapt avea o relatie stabila dar prietena era plecata la mare si nah, am aparut si eu in peisaj) si apoi a aparut M. si facea saracul orice numai sa stea cu mine si saraca de mine stateam si plangeam dupa amandoi....nu exagerez, plangeam!!! Dar aveam 17 ani!!!! Aproape...

liliana2005
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:45
Pentru ugiuca_cris :

Situatia ta e una delicata daca fata nu e la fel ca tine. Daca e, stai pe aproape, incearca sa fii cat mai mult in preajma ei si vezi ce iese. Daca nu e, atunci va trebui sa te resemnezi si sa te multumesti sa-i fii aproape doar ca prietena. Daca esti cu adevarat indragostita de ea si vei ajunge sa o iubesti ii vei vrea binele si te vei asigura ca e fericita in orice fel. Daca nu stii daca e sau nu e ca tine, sansele sunt sa nu fie si ramane cea de-a doua varianta. Nu ai dat suficiente detalii despre tine si n-as sti ce sa-ti mai spun sa-ti dau o idee. Deschide un topic nou si cei care pot iti vor da cateva "sfaturi" daca asta vrei :)
liliana2005
Postat pe 9 Ianuarie 2009 22:56
deci pana-n final , ai iubit doi barbati in acelasi timp, nu!!!?
nu scrie nicaieri de varsta!!

Postat pe 9 Ianuarie 2009 23:13
Nu mai nu, n-am iubit doi barbati in acelasi timp :) De asta am si pus intre ghilimele :) Eu credeam la vremea respectiva ca ii iubesc, simteam fluturasi si tampenii din astea...a durat mult pana am aflat ce inseamna sa iubesti pe cineva si ca fluturasii au treaba cu hormonii nu cu iubirea :) Vreo 8 ani a durat.

Ideea mea e asa: cand iubesti vei sti. Pur si simplu vei sti, nu vei fi confuz si nimic de genul. Nu vei compara omul iubit cu nimeni altcineva si nu il vei vrea pentru tine. Il vei iubi si atat.
liliana2005
Postat pe 10 Ianuarie 2009 19:44
De la: liliana2005, la data 2009-01-10 19:44:19Nu mai nu, n-am iubit doi barbati in acelasi timp :) De asta am si pus intre ghilimele :) Eu credeam la vremea respectiva ca ii iubesc, simteam fluturasi si tampenii din astea...a durat mult pana am aflat ce inseamna sa iubesti pe cineva si ca fluturasii au treaba cu hormonii nu cu iubirea :) Vreo 8 ani a durat.

Ideea mea e asa: cand iubesti vei sti. Pur si simplu vei sti, nu vei fi confuz si nimic de genul. Nu vei compara omul iubit cu nimeni altcineva si nu il vei vrea pentru tine. Il vei iubi si atat.

oau!
nu vrei sa te mariti cu mine?

Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:00
Cu regret, va trebui sa te refuz
liliana2005
Postat pe 10 Ianuarie 2009 20:30
De la: liliana2005, la data 2009-01-10 20:30:47Cu regret, va trebui sa te refuz

spasit astept ocazia

Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:47
geo....nici pe mn nu ma vrea nimeni, hai sa ne luam de manutza:))
morticia_adams
Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:52
De la: joana_rise, la data 2009-01-11 22:52:37geo....nici pe mn nu ma vrea nimeni, hai sa ne luam de manutza:))

iuuui!
adicatelea asa fata frumoasa se uita la un babalac? ca mine
ioana, io pot iubii cishpe femei odata, da' numa' una are inima mea .

Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:56
e o norocoasa!
ce n-as da sa zica si cnv asa de mine
morticia_adams
Postat pe 11 Ianuarie 2009 22:58
De la: heaven_gate, la data 2008-08-30 01:15:09 Chiar daca iti iubesti foarte mult prietenul, ai inceput sa ai sentimente puternice fata de noul venit. Nu-ti vine sa renunti la nici unul dintre ei, practic se completeaza perfect: ai vrea sa-i pastrezi pe amandoi. Se intampla adesea sa treci prin momente de plictiseala, monotonie si sa simti nevoia sa-ti reconfirmi faptul ca esti inca atragatoare.Astept pareri......sau daca ati trecut prin asa ceva expuneti-va opinia.....

iti pot placea, poti aprecia mai multe persoane.dar de iubit nu iubesti decat 1 singura.cel putin in cazul meu.la un moment dat, o sa faci comparatie intre cei doi si o sa ramana unul singur.sau nici unul!
mkdisk
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:39
De la: heaven_gate, la data 2008-08-30 01:15:09

Chiar daca iti iubesti foarte mult prietenul, ai inceput sa ai sentimente puternice fata de noul venit. Nu-ti vine sa renunti la nici unul dintre ei, practic se completeaza perfect: ai vrea sa-i pastrezi pe amandoi. Se intampla adesea sa treci prin momente de plictiseala, monotonie si sa simti nevoia sa-ti reconfirmi faptul ca esti inca atragatoare.Astept pareri......sau daca ati trecut prin asa ceva expuneti-va opinia.....

iti pot placea, poti aprecia mai multe persoane.dar de iubit nu iubesti decat 1 singura.cel putin in cazul meu.la un moment dat, o sa faci comparatie intre cei doi si o sa ramana unul singur.sau nici unul!

Aveti dreptate !
Subscriu...!
ella_688_2008
Postat pe 12 Ianuarie 2009 22:17
eu am doua relatii si e greu.cu primul sunt de 3 ani si cu celalalt de 2 luni.nu stiu cum sa mai am impart,primul ma inselat f mult si am iertat,dar cand il vad imi aduc aminte tot ce a facut.e foarte gelos,ma deranjeaza la el ca niciodata nu vrea sa iesim undeva sa ne relaxam,ma tine doar in casa.nu ma lasa sa ies cu prietenele in oras,ma controleaza mereu.celalalt e de viata ii place sa iesim sa ne distram,ma lasa sa ies cu fetele dar nu pot sa renunt la ei ,imi e greu.cand am inceput cealalta relatie eram visatoare nu imi statea gandul la nimic,doar ce sa fac pe care sa aleg.acum m-am mai obisnuit.Ce sa fac pe care sa aleg??cred ca ii iubesc pe amandoi.
constantin_larisa
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:12
De la: sweety_cornelia, la data 2008-08-30 09:47:59am trecut de 2 ori prin aceasta situatie.
1)Eram cu prietenul meu de 1 an,nu ne-am certat niciodata,totul aa fost foarte frumos,chiar de vis pot spun,amandoi intr-adevar ne-am iubit.Intr-o zi a aparut un nou baiat la care m-a atras mult masina pe care o avea,era sp tare dar nu conteaza de care.Am inceput sa ies cu noul prieten si a-l mint pe actualul,pana la urma s-a descoperit totul adica cl vechi stia de cel nou.Gandeste-te ca 2 luni de zile poate chiar 3 am plans dupa fostul dar nu puteam renunta nici la cel nou.Ma gandeam mereu ce face,unde e...!Si intr-o zi am inteles ca daca m-am hotarat sa aleg pe altcineva am facut-o pentru ca imi lipsea ceva si e cel mai bine sa renunt la fostul odata pt totdeauna.DEci timp de 2 luni i-am iubit pe amadoi.
2)cu baiatul care am ramas pana la urma am stat 1 an dupa care s-a intamplat ca el sa-mi dea o palma(bn si eu am fost putin vinovata),dar asta nu-i da dreptul sa dea in mine.Eu si cu un prieten de-al lui ne simpatizam de mult timp,dar nu s-a gandit nimeni ca va fi mai mult decat amicitie.Exact in ziua despartirii eu m-am cuplat cu prietenul lui.A fost foarte afectat,recunosc ca am gresit si noi dar asta e acum,daca ne placem...!Si timp de o sapt am trecut exact prin ce am trecut prima oara,nu puteam renunta la nici unul,apoi am zis ca nimeni nu are dreptul sa-mi faca vreum rau si daca alegerea mea de a ramane cu noul e gresit macar e a mea si nu am iertat un lucru care se putea repeta.

Ce comentariu dulcic! Tipic gagicilor care schimba barbatii ca pe ciorapi!
Cristian_Q
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:11
De la: liliana2005, la data 2009-01-10 19:44:19Nu mai nu, n-am iubit doi barbati in acelasi timp :) De asta am si pus intre ghilimele :) Eu credeam la vremea respectiva ca ii iubesc, simteam fluturasi si tampenii din astea...a durat mult pana am aflat ce inseamna sa iubesti pe cineva si ca fluturasii au treaba cu hormonii nu cu iubirea :) Vreo 8 ani a durat.

bravo, ma bucur ca ai aflat ce inseamna iubirea
DeeaCatalina
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:45
eu cand iubesc pe cineva al iubesc pana la capat iar pe restu ai consider amici dar el are un loc special an sufletul meu nu fac compromisuri nici mie numi plac mincinosii deci numi tradez dragostea este tabu
erikahd2008
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:52
NU! UNUL poate sa-ti fie ,prieten confident, dar sa nu te simti atrasa fizic,sa-ti doresti sa-i vorbesti ca unui frate,iubirea inseamna nu numai intelegere ci si atractie !
De multe ori nu te intelegi cu cel pe care il iubesti,de ce oare barbatii vor iubirea ca pe un sacrificiu, de ce nu putem sa-i consideram prieteni de incredere?
kudika017308
Postat pe 3 Iunie 2009 20:55
De la: alexutzab, la data 2008-09-15 15:00:23Nu, nu poti iubi doi barbati sau doua femei in acelasi timp...parerea mea

...ba poti, dar binenteles ca pe unul il vei iubi mai mult

Postat pe 3 Iunie 2009 21:34
De la: claudio, la data 2008-08-30 02:11:13... ma bag si eu ca musca in lapte . stii ce poate iesi de aici ? eu stiu caci am trait-o pe pielea mea ... n-as dori la nimeni ! eu am fost pe postul de cal de bataie , baiat bun etc. (texte adica) si care a luat-o in freza , doar asa , pentru ca femeia se plictisea si voia ceva actiune . evident ca totul s-a desfasurat blat , pana m-am prins . chestia asta ca cei doi barbati "se completeaza" , unu cu sapa iar celalat cu mapa , asta este o aberatie . aici intervine doar egoismul si complexul de superioritate al unei fete care se crede mai "disteapta" decat toti barbatii . nu vrea sa renunte nici la miorlaielile romantice ale noului venit nici la stabilitatea si solvabilitatea celui vechi . cum ar veni , cu curu' in doua luntre ! sau si in rai si cu p...a in c..r . destept nu ? gresit ! nu le poti avea pe toate ! vrei fresh meat , incheie definitiv vechea relatie si apoi poti face tot ce vrei . nu-ti bate joc de oameni . problema apare cand sunteti casatoriti de 10-15 ani si mai aveti si un copil sau doi ... stii cum se poate termina ? foarte urat ! de aceea este bine sa gandim si cu capul cea ce facem , nu doar cu c avem intre picioare . indiferent daca suntem femei sau barbati . parerea mea ...
kudika033953
Postat pe 29 Septembrie 2009 07:46
Bravo Claudio..ai dreptate !
kudika033953
Postat pe 29 Septembrie 2009 07:47
De la: , la data 2008-08-30 01:15:09 Chiar daca iti iubesti foarte mult prietenul, ai inceput sa ai sentimente puternice fata de noul venit. Nu-ti vine sa renunti la nici unul dintre ei, practic se completeaza perfect: ai vrea sa-i pastrezi pe amandoi. Se intampla adesea sa treci prin momente de plictiseala, monotonie si sa simti nevoia sa-ti reconfirmi faptul ca esti inca atragatoare.Astept pareri......sau daca ati trecut prin asa ceva expuneti-va opinia.....

Una este sa iti placa , sa vrei sa bagi ursu'n camara , si alta e sa iubesti....a nu se confunda !!!
Nu , nu se poate , nu are cum , inseamna ca pe nici unul nu'l iubesti cu adevarat....
E ca si cum un barbat spune: IUBESC 2 FEMEI.... prietene , ai 2 inimi? 2 suflete?
Fie il iubesti pe unu....si pe celalalt il placi sau te simti atrasa de el....
yneedlove
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:22
mai aici eu cred k voi confundati iubirea cu pasiunea. vorbesc din proprie experienta.nu ai cum sa iubesti 2 oameni in acelas timp. poti fi atras/a de 2 dar nu e iubire hai sa fim seriosi.cat de repede zic oamenii "vaiii ce te mai iubesc" :)) bullshit.iubirea e atat de complexa incat atunci cand o vei descoperii nu`ti va mai trebui altceva. Dar k sa rezisti trebuia intai de toate sa te iubesti pe tn si sa stii pe ce drum te indrepti.Pt o relatie sanatoasa va recomand iubirea si stima de sine.
SashmiK
Postat pe 29 Septembrie 2009 10:10
asa e,nu poti iubi 2 persoane odata.
poti fi atras de mult mai mult decat 2 femei,insa de iubit,iubesti pe rand
ma rog,asa a iesit desi am vrut sa spun cu totul altceva
reactie_
Postat pe 29 Septembrie 2009 10:18
De la: kudika033953, la data 2009-09-29 07:46:26
De la: claudio, la data 2008-08-30 02:11:13... ma bag si eu ca musca in lapte . stii ce poate iesi de aici ? eu stiu caci am trait-o pe pielea mea ... n-as dori la nimeni ! eu am fost pe postul de cal de bataie , baiat bun etc. (texte adica) si care a luat-o in freza , doar asa , pentru ca femeia se plictisea si voia ceva actiune . evident ca totul s-a desfasurat blat , pana m-am prins . chestia asta ca cei doi barbati "se completeaza" , unu cu sapa iar celalat cu mapa , asta este o aberatie . aici intervine doar egoismul si complexul de superioritate al unei fete care se crede mai "disteapta" decat toti barbatii . nu vrea sa renunte nici la miorlaielile romantice ale noului venit nici la stabilitatea si solvabilitatea celui vechi . cum ar veni , cu curu' in doua luntre ! sau si in rai si cu p...a in c..r . destept nu ? gresit ! nu le poti avea pe toate ! vrei fresh meat , incheie definitiv vechea relatie si apoi poti face tot ce vrei . nu-ti bate joc de oameni . problema apare cand sunteti casatoriti de 10-15 ani si mai aveti si un copil sau doi ... stii cum se poate termina ? foarte urat ! de aceea este bine sa gandim si cu capul cea ce facem , nu doar cu c avem intre picioare . indiferent daca suntem femei sau barbati . parerea mea ...

asa e, claudio are dreptate!pe de alta parte insa, ma gandesc....cate topic-uri sunt pe aicea ale femeilor care se plang de barbati...ca le inseala, ca nu`s cinstiti, etc, etc.....eu zic ca, depinde si ce fel de partener ai si cum se poarta cu tine.....ma gandesc uneori, si asta e o abatere de la principiile mele, ca unii poate au meritat-o cand au fost inselati.....pt ca nu au fost cinstiti, pt ca au inselat la randul lor, pt ca au fost mai smecheri.....
mkdisk
Postat pe 29 Septembrie 2009 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
atitudinea corespunzatoare 29 De la: kudika052198 24 Mai 2010 18:12
barbatii varsatori si sacrificiile 9 De la: kudika010627 1 Aprilie 2013 03:03
ce prefera barbatii? 257 De la: battleofwits 29 Noiembrie 2010 13:58
hobbi-urile barbatilor!!! 24 De la: laremi01 2 Aprilie 2009 11:49
PENTRU BARBATII CARE NU STIU CE VOR!!!!!!!!! 25 De la: Ventrue 27 Mai 2010 23:32